Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Ilmavesilämpöpumppu Nibe Vento 6kW

Uusi ilma-vesilämpöpumppu NIBE™ VENTO nyt vain ????

Ilmavesilämpöpumpun hinta asennettuna; kysy tarjous!


NIBE Vento ilma vesilämpöpumppu uudiskotiin ja korjausrakentamiseen

 • Jopa 75%:n säästö energiakustannuksissa
 • Helppo asentaa
 • Ilmavesilämpöpumppu kykenee tuottamaan lämpöä ja vettä vielä –20 °C pakkasessa
 • Täydellinen paketti joka sisältää sisä- ja ulkoyksikön sekä maatelineen
 • Hiljainen äänen taso myös kovimmilla pakkasilla
 • Sisältää älykkään ohjauksen
 • Siirtää lämmön ilmasta veteen
 • Järjestelmä laajennettavissa viilennyksellä
 • Luotettava ja kestävä
 • NIBETURVA kuudeksi vuodeksi kaikille rekisteröidyille lämpöpumpuille!
 • Lämmitetty kondenssivesiputki KVR10 lisävarusteena

Takuu 3 vuotta


TUNNEMME ILMA-VESILÄMPÖPUMPUT JA AUTAMME SINUA!

Etkö ole varma millainen ilma-vesilämpöpumppu juuri sinulle sopii? Ota yhteyttä Mr.LVI:lle 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi  ja tilaa ilmainen kartoitus!

 

Tekniset myyjämme tuntevat niin uudet kuin vanhat laitteet ja niiden toiminnan. Autamme sinua lämpöpumpun valinnassa tai teknisissä ongelmissa, oli vanha lämpöpumppusi millainen tahansa.

 

smile  Toimitus: Heti varastolta
smile  Asennus: Asennusaikoja vapaana
smile  Turvallisuus: Tukes hyväksymä liike
smile  Toimitusaika: 1-5 arkipäivää
smile  Rahti: Tilauksen nouto varastolta 0€
 Meiltä myös edullinen asennus ja huolto

Hinta:
Valmistaja: NIBE

  3 hyvää syytä valita Mr. LVI

Ilmainen kartoituskäynti

Kaikenkattava asennustarvikepaketti

Tiedät aina tarkan hinnan etukäteen

Ilma vesilämpöpumppu NIBE Vento

NIBE Vento ilmavesilämpöpumppu sisältää älykkäällä ohjauksella varustetun VVM 320 sisäyksikön ja F2040 lämpöpumpun jotka muodostavat energiatehokkaan lämmitysjärjestelmän halpaan hintaan. Pohjoisiin oloihin suunniteltu, lämmitystarpeen mukaan säätyvä NIBE Vento ilmavesilämpöpumppu järjestelmän ulkoyksikkö F2040:n invertteriohjattu kompressori tuottaa lämpöä aina – 20 ° pakkasiin. Kun NIBE Vento vesi-ilmapumppu järjestelmän ulkoyksikkö F2040 varustetaan lisävarustein, sitä voidaan käyttää myös viilennykseen.

Kahden suihkun samanaikainen käyttö on mahdollistettu NIBE Vento ilma vesilämpöpumpun sisäyksikön lämpöeristetyllä ja ruostumattomalla varaajalla. Lisäksi NIBE Vento vesi-ilmalämpöpumppuun on laitettu sähkövastus tukemaan lämpöpumppua kylmissä olosuhteissa. NIBE Vento ilmavesilämpöpumppu on asennettavissa nopeasti ja siististi esimerkiksi apukeittöön. NIBE Vento ilma vesilämpöpumppu järjestelmän mukana tulee vaihtoventtiili, kierroslukuohjatut matalaenergiakiertopumput, paisunta- ja puskurisäiliöt.

Koko NIBE Vento vesi/ilmalämpöpumppu järjestelmää ohjataan sisäyksikön ohjaimella, jossa on älykäs värinäyttö avustamassa sekä IVLP-laitteiston käytössä että asennuksen käyttöönotossa. NIBE Vento ilmavesipumpun ohjausyksikön ohjelma voidaan päivittää siinä olevan USB-liitännän kautta. NIBE Vento ilmavesipumpun ohjaus on myös mahdollista liittää NIBE Uplink –palveluun, jolloin NIBE Vento ilmavesipumppu järjestelmää voi seurata ja ohjata älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

 

NIBE Vento ilma vesipumppujärjestelmän ulkoyksikkö NIBE F2040

NIBE Vento ilma vesipumppujärjestelmän ulkoyksikkö NIBE F2040 on kompaktin kokoinen invertterikäyttöinen ilma-/vesilämpöpumppu. Pohjoismaisesta suunnittelusta kertoo NIBE Vento ilma vesipumppujärjestelmän kyky lämmittää vielä -20 ˚C pakkasessa. Lämmitetty kondenssivesiputki on NIBE Vento ilmavesipumpun lisävarusteena, jolla toiminta saadaan varmistettua hankalimmissakin olosuhteissa. Pohjoismaisuutta sekin. Koska NIBE Vento ilma vesipumppujärjestelmän ulkoyksikkö F2040 käyttää hyväksi ulkoilmaa, porakaivoja eikä pintamaan keruupiiriä tarvita. NIBE Vento ilma vesipumppujärjestelmän ulkoyksikkö F2040 kytketään uusiin tai jo olemassa oleviin vesikiertoisiin lämmitysjärjestelmiin.

 

NIBE Vento ilma- vesipumppujärjestelmän NIBE VVM 320 sisäyksikkö

NIBE Vento ilma- vesipumppujärjestelmän sisäyksikkö NIBE VVM 320 pitää sisällään kaiken oleellisen lämpimän veden tuottamiseen ja lämmön jakamiseen. Tämä erittäin hiljainen ja siisti IVLP-laite on helposti sijoitettavissa vaikkapa kodinhoitohuoneeseen. NIBE Vento ilma- vesipumpun varaaja on sovitettu suomalaisen veden vaatimuksiin ja se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

 

NIBE Vento ilma- vesipumpun NIBE VVM 320 sisäyksikössä on NIBEn maalämmöstä tutuksi tullut ohjaus, joka on tunnettu helppokäyttöisyydestä. NIBE Vento ilmavesipumpun hallinta ja ohjaus on helppoa koska siinä on valmiina etähallinta jota käytetään älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Etähallinta liittää NIBE Vento ilmavesipumpun Internet-of Things -palveluihin ja laitteessa on valmiina pörssisähköohjaus.

 

NIBE Vento ilma vesilämpöpumpun toimintaperiaate

Lämpöpumpun pääosat ovat kompressori, paisuntaventtiili ja kaksi lämmönsiirrintä; höyrystin ja lauhdutin. Puhallin imee ulkoilmaa lämpöpumpun höyrystimen läpi ja kylmäaine höyrystyy ulkoilman osuessa höyrystimeen. Kaasu puristetaan kokoon kompressorissa, jolloin sen lämpötila nousee. Tämän jälkeen se virtaa edelleen lauhduttimeen talon lämmitysjärjestelmässä. Lauhduttimessa kaasu tiivistyy nesteeksi ja on taas valmis höyrystymään ja keräämään lisää lämpöenergiaa.

 

Ilma- vesipumpun toimintaperiaate

 

 

Ilma vesilämpöpumppu kokemuksia

Ilmavesilämpöpumppu lähes puolitti sähkölaskun

Kun Nummelaisen 3 henkisen perheen lämmitys vaihdettiin sähkölämmityksestä ilma-vesilämpöpumppuun, heidän sähkönkulutus pieneni vuodessa 10 000 kWh. Perheen aiempi vuotuinen sähkön kulutus oli n. 24 000 kWh ja vesi-ilmalämpöpumpun asentamisen jälkeen kulutus on ollut vain n. 14 000 kWh vuodessa. Tämä tarkoittaisi 1200 euron säästöä vuodessa jos sähkön hinta olisi 0,12 €/kWh.

 

Lähde: https://www.kokemuksia.fi/nibe/omakotitalon-sahkonkulutus-pieneni-vuodessa-lahes-puolella

 

Kolmasosa sähkölaskusta säästöön

Ilma- vesipumpun sähkönkulutus

 

 

4 henkinen perhe joka asuu 200m2 (huonekorkeus 2,6m) vuoden 2010 jälkeen rakennetussa talossa Lapissa, kuluttaa  sähköön 3693€ vuodessa. Sijoittamalla rahansa NIBE Vento ilmavesipumppu järjestelmään heiltä kuluisi enää 2201€ vuodessa energiaan ja näin he saavuttaisivat 1492 euron säästöt.

 

Sähkö- ja ilmavesipumppu lämmitysten vertailuun on käytetty http://lammitysvertailu.eneuvonta.fi/ silvulta löytyvää laskuria.

 

Aurinkoenergia, ilma vesilämpöpumppu vai maalämpö

Seuraavaksi lueteltuna syitä jotka johtivat erään talon rakentajan päätökseen sijoittaa ilma-/vesilämpöpumppuun aurinkoenergian ja maalämmön sijaan:

• Taloa ei olla myymässä, joten ei ole tarvetta maalämmön tuottamalle talon arvon nousulle.
• Ilma vesi-ilmalämpöpumpun pienempi investointihinta. Ilmavesilämpöpumpun pakettihinnalla ei olisi saanut maalämpöä ja aurinkoenergiaan olisi saanut vain aurinkolämpöpaneelit.
• Tuotannon ja tarpeen parempi kohtaaminen haluttuna aikana. Syys-talvella ja öisin, jolloin energiaa tarvitaan, aurinkoenergiaa ei juuri ole saatavilla.
• Ilmavesipumppua varten ei tarvitse kaivaa pihaa.
• Vesi-ilmalämpöpumppu tekee töitä tarpeen mukaisella teholla, kun taas maalämpöpumppu painaa käynnistymisensä jälkeen aina talla pohjassa siihen asti että se sammuu. Tämä on aivan oleellinen tekninen ero maalämpöpumpun ja ilmavesilämpöpumpun välillä, ja ero on ilmavesilämpöpumpun eduksi. Käynnistyskerroilla on aivan ratkaiseva merkitys laitteen eliniän kannalta. Jos maalämpö ylimitoitetaan, lyhyttä pätkää käyvä isotehoinen pumppu kuluttaa nopeasti itse itsensä loppuun.

 

Nibe ilma-vesilämpöpumppu referenssi; Nibe Polar

 

Mr.LVI; ilma-vesilämpöpumppu

NIBE Vento ilma vesilämpöpumppujärjestelmän tekniset tiedot

Ulkoyksikkö F2040-6
Energiatehokkuusluokka tilalämmityksessä, 35/55 °C A+++/A++
Tuotteen energiatehokkuusluokka tilalämmityksessä, 35/55 °C A++/A++
Lämpimän veden energiatehokkuusluokka/juoksutusprofiili A/XL – A/XXL
SCOP,  keskimääräinen ilmasto, 35/55 °C 4,83/3,5
SCOP, kylmä ilmasto 35/55 °C 3,7/3,0
Nimellinen lämmitysteho (Pdesignh), kylmä ilmasto, 35/55 °C 4,0/6,0 kW
Lämmitysteho -7/35 °C 4,6 kW
Äänitehotaso (LWA), standardi EN 12102, nimellinen, 7/45°C 50 dB(A)
Nimellisjännite 230 V – 50Hz
Kylmäaine CO2 -ekvivalenttitonnia 3,13 t
Mitat KxLxS 791x993x364 mm
Nettopaino 66 kg
   
Sisäyksikkö VVM 320
Mitat KxLxS 1800x600x615 mm
Nettopaino 146 kg
Varaajan tilavuus 180 l
Lisävastusteho 9 kW

 

Lisävarusteet

NIBE tuotevalikoimasta löytyy monipuolisten ilma/vesilämmityspakettien lisäksi lukuisia lisävarusteita, joilla saadaan vielä enemmän säästöä, asumismukavuutta ja toimivuutta.

 

1. NIBE Vento ilma vesilämpöpumppua voi käyttää viilennykseen Cool-In Viilennyspaketin avulla

NIBE Vento ilma-/vesilämpöpumpulle on saatavana viilennyspaketti, jonka avulla voit nauttia raikkaasta sisäilmasta helteisimpinäkin kesäpäivinä. Sähkönkulutus pysyy vähäisenä kun viilennys tuotetaan edullisesti lämpöpumpun tekniikkaa hyödyntäen. NIBE Vento ilma-/vesilämpöpumppuun on saatavilla sekä seinä- että kattopuhaltimilla. Cool-in viilennys paketti on mahdollista tilata NIBE Vento ilmavesipaketin mukana, jolloin tarvittava yhdistelmäpaketti sisältää seuraavat lisäosat: ACS310 viilennyksen ohjaus, UKV 100-puskurisäiliö ja itse COOL-IN paketin.

 

2. NIBE Aurinkosähköpaketti NIBE Vento ilmavesipumppu järjestelmään

NIBE Vento ilma/vesilämpöpumppu osaa hyödyntää NIBEn älykkäällä aurinkosähköliitännällä NIBE aurinkopaneelien sähköä lämmön varaamiseen käyttöveteen ja lattialämmitykseen.

 

3. Vesitakka

 

Lue lisää lisävarusteista NIBEn sivuilta


paras ratkaisu

Asennuspakettimme sisältää kaiken. Saat ilmavesilämpöpumpun asennettuna nopeasti yhdellä kerralla kotiisi. Nordea osamaksulla alkaen 17 euroa kuussa.

Kutsu Mr. LVI MAKSUTTOMALLE KARTOITUSKÄYNNILLE! Ilmaisella kartoituskäynnillä Mr.LVI lämpöpumppu ammattilaisen kanssa löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ilmalämpöpumpun.

 

Meiltä aina paras ja edullinen asennus!

Asennuksen hankkiminen muualta ostettuun ilma/vesilämpöpumppuun voi olla hyvinkin hankalaa. Hankkimalla ilma/vesilämpöpumpun ja asennuksen samasta paikasta, säästät euroja sekä saat kaiken helposti ja nopeasti kerralla kotiisi. Näin myös vältät ilma/vesilämpöpumpun ongelmatilanteissa vastuun välttelyn laitteen myyjän ja asennusyrityksen välillä.


Asennamme pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä. Hanki ilmavesilämpöpumpun asennus aina luotettavalta ammattilaiselta!

 

Tukes muistuttaa, että ilmavesilämpöpumpun asentamiseen tarvitaan lupa. On ostajan vastuulla varmistaa, että ilmavesilämpöpumppua asentavalla yrityksellä on kylmä- ja sähköurakointioikeudet.

 

Tukes suosittelee, että ilmavesilämpöpumppu hankitaan yritykseltä, joka myy sekä laitteen että asennuksen ja tarjoaa lisäksi laitteelle huolto- ja korjauspalveluja.

 

Ilmavesilämpöpumppu tuo säästöä lämmityskustannuksiin vain, jos se on asennettu ammattitaitoisesti ja laitetta huolletaan säännöllisesti. Kun sama yritys myy ilma/vesilämpöpumpun, asentaa sen ja huoltaa pumppua jatkossa, vastuu laitteen oikeasta toiminnasta ja asennuksesta on selkeästi myyjällä. Ostopäätöstä tehdessä kannattaa varmistaa, että takuu kattaa sekä laitteen että asennustyön. Myyjän tulee opastaa asiakasta laitteen käytössä ja auttaa ongelmatilanteissa.

 

Kysy lisää asennuksesta 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 

PERUSASENNUSALUEET

ALUE 1

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, NURMIJÄRVI, KIRKKONUMMI, PORVOO, KLAUKKALA, PORNAINEN, VEIKKOLA, VIHTI

ALUE 2

RAJAMÄKI, MÄNTSÄLÄ, ASKOLA, LAPINJÄRVI, LILJENDAHL, MYRSKYLÄ, SIUNTIO, HYVINKÄÄ, RAASEPORI, ORIMATTILA, RIIHIMÄKI, RUOTSINPYHTÄÄ, LOVIISA

 

 

ONKO ILMA VESILÄMPÖPUMPUSSASI JOKIN ONGELMA? ILMA VESILÄMPÖPUMPPU EI LÄMMITÄ? VETTÄ VUOTAA LATTIALLE?

Käytössä olevan ilma vesilämpöpumpun yleisimmät ongelmat ovat:

- ilma vesilämpöpumppu ei lämmitä
- käyntiääni poikkeaa normaalista
- vettä vuotaa lattialle
- ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennyt ei toimi
- näyttö on pimeänä

Mr. LVI LÄMPÖPUMPPUHUOLTO HUOLTAA JA KORJAA KAIKKI ILMA VESILÄMPÖPUMPPUMERKIT NOPEASTI JA EDULLISESTI!

MM. PANASONIC, MITSUBISHI, TOSHIBA, JÄSPI, JÄMÄ, NIBE

Nyt tarjous, ilma vesilämpöpumpun huolto vain alk. 390€! Osta täältä

 

Katso Mr. LVI  lämpöpumppu korjaus ja huolto hinnasto

Missä vika? Lue lisää ilma vesilämpöpumppujen yleisimmistä vioista ja tilaa huolto nopeasti täältä

tai soita ammattilaisillemme 010 666 7282


 

Maksutavat ja rahoitus

Käteinen, pankkikortti, luottokortti, lasku, osamaksu

Nordea osamaksurahoitus, ilmavesilämpöpumppu alkaen 17 €/kuussa, asennettuna 30 €/kuussa.

 

Mahdollisuus joustorahoitukseen

Nordea Joustorahoitus. Joustoa elämään
 • Rahoitus jopa 25.000 € asti
 • Maksuaikaa jopa yli 10 vuotta
 • Aina vähintään 1 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa
 • 5000 € summasta minimi kuukausierä vain 60 €
 • Voit maksaa luoton kerralla pois ilman lisäkuluja
 • Mahdollisuus valita kaksi maksuvapaata kuukautta vuosittain
 • Edullinen korko 6.00 % + 3kk euribor
 • Tilinhoitomaksu 7 €/kk

Joustorahoituksen todellinen vuosikorko 5 000 euron käytössä olevalle luotolle on 11,1 %, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (02/2018) + 6 % ja siinä on huomioitu kuukausittainen 7 euron tilinhoitomaksu sekä mahdollinen 50 euron avausmaksu. Joustorahoitus on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto. Luottoraja on 1 700–25 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

Lue lisää täältä

Jousto osamaksu

 • Laskulla 14 maksuaikaa
 • Osamaksulla jopa 12 tai 24 kuukausierää

 

Aktiiviraha luotto erittäin pienillä käyttökuluilla

Tutustu Aktiivirahaan tämän linkin kautta.

 

KYSY LISÄÄ 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi
 

Vesi-/ilmalämpöpumppua valittaessa tutustu ensin vesi-/ilmalämpöpumpun tietosivuihimme.

Oppaassamme olemme pyrkineet antamaan vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin (FAQ = Frequently Asked Questions), joita esitetään kun mietitään millainen ilmalämpöpumppu on sopiva.

Mitä hyötyä ilma vesilämpöpumpusta on?

SÄÄSTÄT TUTKITUSTI 50% ILMAVESILÄMPÖPUMPUN AVULLA

Lue lisää ilma/vesilämpöpumpun valinnasta ja säästöistä:

Energiatehokas koti: Tutkittua energiansäästöä ilmavesilämpöpumpulla

Motiva: Hanki hallitusti ilma-vesilämpöpumppu

 

 


Nibe Vento ilma-vesilämpöpumpun esite

Nibe Vento ilma-vesilämpöpumpun tuote-esite

Nibe Vento ilma-vesilämpöpumpun asennus-ohjeet

Nibe Vento ilma-vesilämpöpumpun hoito-ohjeet

Nibe Vento ilma-vesilämpöpumpun tekniset tiedot

Nibe valintaopas

Nibe kuluttajaesite

NIBE Uplink esite

Nibe Vento ilma-vesilämpöpumpun vaatimuksenmukaisuusvakuutus

Nibe Vento ilma-vesilämpöpumpun vaatimuksenmukaisuusvakuutus

Nibe Vento ilma-vesilämpöpumpun vaatimuksenmukaisuusvakuutus

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Suosittelemme kaikkien yhteystietokenttien täyttämistä asian käsittelyn nopeuttamiseksi. Käsittelemme aina ensisijaisina täydellisillä yhteystiedoilla varustetut yhteydenotot.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

Käytössä olevan vanhan lämpöpumpun yleisimmät ongelmat: - lämpöpumppu ei käynnisty - ei lämmitä - käyntiääni poikkeaa normaalista - vettä vuotaa lattialle - ei pysy käynnissä - ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennys ei toimi - lämmitys toimii vain osittain - näyttö on pimeänä - kuluttaa normaalia enemmän sähköä.

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai info(at)mrlvi.fi