Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Ilmavesilämpöpumppu Nibe F2120 + SMO 40

Suosittu ilma-vesilämpöpumppu!
Kysy tarjous järjestelmästä!


Euroopan johtavan lämpöpumppuvalmistajan ilma-vesilämpöpumppu läpimurto

 • SMO 40 sekä F2120 muodostavat jo olemassa olevan lämmitysjärjestelmän kanssa täydellisen kokonaisuuden
 • Edistyksellinen ohjausyksikkö ohjaa myös kiertovesipumput, vaihtoventtiilit sekä anturit
 • Ilmavesilämpöpumppu, jonka energiamerkinnän SCOP on yli 4,8!
 • Luokkansa paras toiminta-alue
 • Kykenee tuottamaan 65 °C lämpöä ja vielä –25 °C pakkasessa 60/63 °C vettä
 • Hiljainen osa- ja täysteholla, myös kovimmilla pakkasilla
 • Ottaa lämmön ilmasta ja siirtää sen järjestelmän avulla veteen
 • Kesällä lämpöpumppu tarjoaa viileyttä kotiin
 • Saatavilla 1- tai 3-vaihekytkentä
 • Valittava teho: 8kW/12kW/16kW/20kW
 • Kuuden vuoden NIBETURVA kaikille rekisteröidyille lämpöpumpuille!

Takuu 3 vuotta


TUNNEMME ILMA-VESILÄMPÖPUMPUT JA AUTAMME SINUA!

Etkö ole varma millainen ilma-vesilämpöpumppu juuri sinulle sopii? Ota yhteyttä Mr.LVI:lle 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi  ja tilaa ilmainen kartoitus!

 

Tekniset myyjämme tuntevat niin uudet kuin vanhat laitteet ja niiden toiminnan. Autamme sinua lämpöpumpun valinnassa tai teknisissä ongelmissa, oli vanha lämpöpumppusi millainen tahansa.

 

smile  Toimitus: Heti varastolta
smile  Asennus: Asennusaikoja vapaana
smile  Turvallisuus: Tukes hyväksymä liike
smile  Toimitusaika: 1-5 arkipäivää
smile  Rahti: Tilauksen nouto varastolta 0€
 Meiltä myös edullinen asennus ja huolto

 

Hinta:
MALLI
Valmistaja: NIBE

SMO 40 – Edistyksellinen ohjausyksikkö lämpöpumpun ja varaajayksikön tai hybridilämmitysjärjestelmän väliin

  3 hyvää syytä valita Mr. LVI

Ilmainen kartoituskäynti

Kaikenkattava asennustarvikepaketti

Tiedät aina tarkan hinnan etukäteen

NIBE F2120 ilmavesilämpöpumppu, SMO40 ohjausmoduuli muodostavat yhdessä lämminvesivaraajan ja ulkoisen lisälämmön kanssa täydellisen kokonaisuuden. Järjestelmä ottaa huomioon rakennuksen lämmitys- ja lämpimän käyttöveden tarpeet sekä sen avulla voidaan ohjata omavarasenergian hyödyntämistä yhä enemmän. SMO 40 ohjausyksikkö ohjaa F2120 lämpöpumpun kompressoritoimintaa sekä tarvittaessa lisälämmön. SMO 40 ohjaa myös kiertovesipumput, vaihtoventtiilit sekä anturit. Toimintaperiaatteena voi olla esimerkiksi, että NIBE ilma/vesilämpöpumppu F2120 lämmittää lämmitysvettä vaihtelevalla lauhdutuksella ja SMO 40 priorisoi käyttöveden lämmityksen vaihtoventtiilin kautta.

 

SMO 40 -ohjausyksikkö on helppo asentaa. Se takaa optimaalinen ohjauksen lämmitysjärjestelmälle, jossa asennettuna yksi tai useampi lämpöpumppu. Ohjausyksikössä on selkeästi esitetty lämpöpumpun ja koko järjestelmän tärkeimmät lämpötilat. Sen avulla voit myös ohjata useita lisävarusteita esimerkiksi Pool, ECS, Aurinko.

 

NIBE SMO -ohjausyksiköllä rakennetaan joustava ja on helposti räätälöitävä ilma-vesilämpöpumppujärjestelmä. Mukaan valitaan tarvittavat komponentit kuten lämminvesivaraaja, lisälämmönlähde (esim. öljykattila), mahdolliset viilennyslaitteet sekä muut varusteet tarpeiden mukaan. NIBE SMO 40-ohjaukseen voidaan liittää jopa kahdeksan kappaletta NIBE F2120-lämpöpumppuja. SMO 40 sisältää tarvittavat anturit vakiona (ulko-, sisä, -menovesi- ja käyttövesianturi). 

 

Uskomaton läpimurto kodin lämmitykseen!

NIBEn F2120 ilmavesilämpöpumppu on suunniteltu Pohjolan vaativiin oloihin. Tämä laite tekee kodin lämmittämisessä läpimurron: Eurooppalaisen energiamerkinnän vuosihyötysuhde lämmityksessä on jopa yli 4,8! NIBE F2120:n vuosihyötysuhde on erinomainen myös kylmissä oloissamme. Tämä näkyy erityisesti siinä, että Nibe F2120 laitteen kyky tuottaa kuuminta lämmitysvettä ei alene ulkolämpötilan laskiessa, kuten useimmissa muissa ratkaisuissa on saattanut käydä. Laite pystyykin tuottamaan 60-asteista vettä aina -25 °C pakkasille asti.

 

Nibe F2120 on otto- ja antotehoon nähden hyvin hiljainen yleisimmissä käyttöoloissa ja eikä laitteen äänitaso nouse korkeaksi kovimmillakaan pakkasilla. Tämän ansiosta laite voidaan asentaa kohteisiin ilman, että tarvitsee pelätä sisälle tai naapurille kantautuvasta meluhaitasta.

 

Tämä on ensimmäinen ilmavesilämpöpumppu, joka pärjää maalämpöpumppua vastaan -ensimmäistä kertaa! NIBE F2120 on ilma-vesilämpöpumppu, joka on erityisen hiljainen yleisimmissä käyttöoloissa. Ainutlaatuista on laitteen alhainen äänitaso myös täysitehokäytössä, kovimmillakin pakkasilla.

 

NIBE F2120 -sarjan mallit ovat kolmivaiheisia, mikä sopii suomalaiseen sähkökytkentäperiaatteeseen. Sulakekoko jää pieneksi, minkä vuoksi sähkökeskus muutokset eivät ole tarpeellisia. NIBE F2120-8 ja F2120-12 ilma-vesilämpöpumput ovat myös saatavilla yksivaiheisina, hieman edullisemmin.

 

Minkä kokoiseen taloon kannattaa valita NIBE ilma-vesilämpöpumppu?

Nibe ilma-vesilämpöpumppu on oivallinen ratkaisu useimpiin omakotitaloihin, lämmitetäänhän niillä myös suuria teollisuuskiinteistöjä. Alle 200 m² koteihin NIBEn valikoimasta löytyy valmiita pakettiratkaisuja, joita jokaiseen kotiin löytyy varmasti sopiva. Mr.LVI:n tekniset myyjät opastavat sinua tässä ja auttavat mielellään löytämään juuri Sinun tarpeisiisi sopivan ilma-vesilämpöpumpun.

 

Ota yhteyttä joko 010 666 72 82 tai info(at)mrlvi.fi.

 

NIBE F2120 ilma-vesilämpöpumpun toimintaperiaate

Nibe F2120 vesi-ilmalämpöpumppu yhdistetään vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Lämmitysjärjestelmän sisäyksikkö lämmittää sekä kodin että käyttöveden. Lämmitys- ja käyttövesipuoli on varustettava tarvittavilla turvavarusteilla voimassa olevien määräysten mukaisesti. Seuraavassa kuvassa näkyy kuvitettuna ilmavesilämpöpumpun toimintaperiaate.

 

Nibe ilma-vesilämpöpumppu referenssi; Nibe Polar

 

Mr.LVI; ilma-vesilämpöpumppu

NIBE SMO 40 ilmavesilämpöpumpun ohjausyksikön tekniset tiedot:

Malli: SMO 40
Syöttöjännite:  230 V / 50 Hz
Nettopaino: 5,15 kg
Kotelointiluokka: IP21
Syvyys: 120 mm
Leveys: 360 mm
Korkeus: 410 mm
Ulkoiset ohjausmahdollisuudet: SMS, Modbus, NIBE Uplink
Etävalvontamahdollisuudet: Tehovahti vakiona ja NIBE Uplink etävalvonnan kautta saat
nopean yleiskatsauksen ja ajankohtaisen tilatiedon
järjestelmästä sekä kiinteistön sisälämpötilasta, riippumatta
olinpaikastasi
Ohjaus- ja liitäntämahdollisuudet: Ohjaa lämmöntuottoa asteminuuttien avulla ja sisältää
latausvesipumppujen aktiivisen kierroslukuohjauksen. Jopa
kahdeksan lämpöpumpun samanaikainen ohjausmahdollisuus,
ohjaa useita lisävarusteita esimerkiksi allasveden lämmitys
(POOL), sähkövaraaja (ECS) ja aurinkoenergiajärjestelmiä
(Aurinko)

 


NIBETURVA -lisävakuutus Nibe lämpöpumpuille

Nibe antaa laitteilleen kolmen vuoden tehdastakkuun. Tehdastakuun lisäksi Nibe tarjoaa lämpöpumpuilleen NIBETURVA-lisävakuutusta. NIBETURVA on Suomessa asennetuille uusille lämpöpumpuille annettu lisävakuutus, joka on voimassa aina laitteen kuudenteen käyttövuoteen saakka. Lisävakuutus on lämpöpumpun ostajalle täysin ilmainen.

 

Rekisteröi lämpöpumppusi rekiteröintilomakkeella saadaksesi NIBETURVA-lisävakuutuksen voimaan. Uusien maalämpöpumppujen kolmen vuoden takuu astuu voimaan NIBETURVAN yhteydessä. Lisätakuun edellytyksenä on laaja kotivakuutus, joka korvaa LVI-laitteiden äkillisen ja ennaltaarvaamattoman rikkoutumisen. 

 

Toimintaohje- NIBETURVA

- Rekisteröi Nibe lämpöpumppu liittenä olevalla lomakkeella.

- Rekisteröinti tulee tehdä kuukauden sisällä asennuspäivästä.

- Rekisteröityäsi lämpöpumpun Nibe maksaa 6-vuoden lisätakuun. Tämän jälkeen lisäturva on maksullinen. Lisätakuun antaa NIBETURVAn myöntänyt vakuutusyhtiö. 

- NIBETURVA- lisävakuutuksen edellytyksenä on rekisteröidä laite ohjeiden mukaisesti sekä voimassaolevan kotivakuutuksen jossa on LVI- laitteiden vakuutus voimassa.

- NIBETURVA korvaa oman vakuutuksen omavastuun sekä ikävähennyksen, mikäli vakuutusyhtiöltä on saatu myönteinen korvauspäätös.

- NIBETURVA voidaan ottaa helmikuusta vuoden 2014 alusta lähtien ostetulle uudelle Nibe- lämpöpumpulle.

 

Lisäturva koskee seuraavia lämpöpumppuja:

Nibe ilma-vesilämpöpumput: F2030, F2040, F2300, F2120 ja Split

LUE LISÄÄ NIBETURVASTA


NIBE- lämpöpumppuihin NIBE UPLINK- palvelu 

Nibe Uplinkon helppokäyttöinen, tehokas ja nopea palvelu, jolla seuraat ja ohjaat Nibe lämmitysjärjestelmäsi toimintaa. 
Nibe Uplink:n avulla tarkistat helposti Internetin kautta kiinteistösi lämmityksen tilan. Mahdollisen häiriön tapahtuessa saat lisäksi heti ilmoituksen sähköpostiisi, mikä mahdollistaa nopeat toimenpiteet.
Nibe Uplinkin perustaso on ilmainen.

 

Lue lisää NIBE UPLINK 

 


paras ratkaisu

Asennuspakettimme sisältää kaiken. Saat ilmavesilämpöpumpun asennettuna nopeasti yhdellä kerralla kotiisi. Nordea osamaksulla alkaen 17 euroa kuussa.

Kutsu Mr. LVI MAKSUTTOMALLE KARTOITUSKÄYNNILLE! Ilmaisella kartoituskäynnillä Mr.LVI lämpöpumppu ammattilaisen kanssa löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ilmalämpöpumpun.

 

Meiltä aina paras ja edullinen asennus!

Asennuksen hankkiminen muualta ostettuun ilma/vesilämpöpumppuun voi olla hyvinkin hankalaa. Hankkimalla ilma/vesilämpöpumpun ja asennuksen samasta paikasta, säästät euroja sekä saat kaiken helposti ja nopeasti kerralla kotiisi. Näin myös vältät ilma/vesilämpöpumpun ongelmatilanteissa vastuun välttelyn laitteen myyjän ja asennusyrityksen välillä.


Asennamme pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä. Hanki ilmavesilämpöpumpun asennus aina luotettavalta ammattilaiselta!

 

Tukes muistuttaa, että ilmavesilämpöpumpun asentamiseen tarvitaan lupa. On ostajan vastuulla varmistaa, että ilmavesilämpöpumppua asentavalla yrityksellä on kylmä- ja sähköurakointioikeudet.

 

Tukes suosittelee, että ilmavesilämpöpumppu hankitaan yritykseltä, joka myy sekä laitteen että asennuksen ja tarjoaa lisäksi laitteelle huolto- ja korjauspalveluja.

 

Ilmavesilämpöpumppu tuo säästöä lämmityskustannuksiin vain, jos se on asennettu ammattitaitoisesti ja laitetta huolletaan säännöllisesti. Kun sama yritys myy ilma/vesilämpöpumpun, asentaa sen ja huoltaa pumppua jatkossa, vastuu laitteen oikeasta toiminnasta ja asennuksesta on selkeästi myyjällä. Ostopäätöstä tehdessä kannattaa varmistaa, että takuu kattaa sekä laitteen että asennustyön. Myyjän tulee opastaa asiakasta laitteen käytössä ja auttaa ongelmatilanteissa.

 

Kysy lisää asennuksesta 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 

PERUSASENNUSALUEET

ALUE 1

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, NURMIJÄRVI, KIRKKONUMMI, PORVOO, KLAUKKALA, PORNAINEN, VEIKKOLA, VIHTI

ALUE 2

RAJAMÄKI, MÄNTSÄLÄ, ASKOLA, LAPINJÄRVI, LILJENDAHL, MYRSKYLÄ, SIUNTIO, HYVINKÄÄ, RAASEPORI, ORIMATTILA, RIIHIMÄKI, RUOTSINPYHTÄÄ, LOVIISA

 

 

ONKO ILMA VESILÄMPÖPUMPUSSASI JOKIN ONGELMA? ILMA VESILÄMPÖPUMPPU EI LÄMMITÄ? VETTÄ VUOTAA LATTIALLE?

Käytössä olevan ilma vesilämpöpumpun yleisimmät ongelmat ovat:

- ilma vesilämpöpumppu ei lämmitä
- käyntiääni poikkeaa normaalista
- vettä vuotaa lattialle
- ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennyt ei toimi
- näyttö on pimeänä

Mr. LVI LÄMPÖPUMPPUHUOLTO HUOLTAA JA KORJAA KAIKKI ILMA VESILÄMPÖPUMPPUMERKIT NOPEASTI JA EDULLISESTI!

MM. PANASONIC, MITSUBISHI, TOSHIBA, JÄSPI, JÄMÄ, NIBE

Nyt tarjous, ilma vesilämpöpumpun huolto vain alk. 390€! Osta täältä

 

Katso Mr. LVI  lämpöpumppu korjaus ja huolto hinnasto

Missä vika? Lue lisää ilma vesilämpöpumppujen yleisimmistä vioista ja tilaa huolto nopeasti täältä

tai soita ammattilaisillemme 010 666 7282


 

Maksutavat ja rahoitus

Käteinen, pankkikortti, luottokortti, lasku, osamaksu

Nordea osamaksurahoitus, ilmavesilämpöpumppu alkaen 17 €/kuussa, asennettuna 30 €/kuussa.

 

Mahdollisuus joustorahoitukseen

Nordea Joustorahoitus. Joustoa elämään
 • Rahoitus jopa 25.000 € asti
 • Maksuaikaa jopa yli 10 vuotta
 • Aina vähintään 1 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa
 • 5000 € summasta minimi kuukausierä vain 60 €
 • Voit maksaa luoton kerralla pois ilman lisäkuluja
 • Mahdollisuus valita kaksi maksuvapaata kuukautta vuosittain
 • Edullinen korko 6.00 % + 3kk euribor
 • Tilinhoitomaksu 7 €/kk

Joustorahoituksen todellinen vuosikorko 5 000 euron käytössä olevalle luotolle on 11,1 %, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (02/2018) + 6 % ja siinä on huomioitu kuukausittainen 7 euron tilinhoitomaksu sekä mahdollinen 50 euron avausmaksu. Joustorahoitus on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto. Luottoraja on 1 700–25 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

Lue lisää täältä

Jousto osamaksu

 • Laskulla 14 maksuaikaa
 • Osamaksulla jopa 12 tai 24 kuukausierää

 

Aktiiviraha luotto erittäin pienillä käyttökuluilla

Tutustu Aktiivirahaan tämän linkin kautta.

 

KYSY LISÄÄ 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi
 

Vesi-/ilmalämpöpumppua valittaessa tutustu ensin vesi-/ilmalämpöpumpun tietosivuihimme.

Oppaassamme olemme pyrkineet antamaan vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin (FAQ = Frequently Asked Questions), joita esitetään kun mietitään millainen ilmalämpöpumppu on sopiva.

Mitä hyötyä ilma vesilämpöpumpusta on?

SÄÄSTÄT TUTKITUSTI 50% ILMAVESILÄMPÖPUMPUN AVULLA

Lue lisää ilma/vesilämpöpumpun valinnasta ja säästöistä:

Energiatehokas koti: Tutkittua energiansäästöä ilmavesilämpöpumpulla

Motiva: Hanki hallitusti ilma-vesilämpöpumppu

 

 


 Nibe F2120 ilma-vesilämpöpumpun esite

Nibe ilma-vesilämpöpumpun valinta-opas

 Nibe F2120 ilma-vesilämpöpumpun asennusopas

NIBETURVA esite

NIBETURVA rekisteröintilomake

NIBE UPLINK etähallinta esite

 

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Suosittelemme kaikkien yhteystietokenttien täyttämistä asian käsittelyn nopeuttamiseksi. Käsittelemme aina ensisijaisina täydellisillä yhteystiedoilla varustetut yhteydenotot.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

Käytössä olevan vanhan lämpöpumpun yleisimmät ongelmat: - lämpöpumppu ei käynnisty - ei lämmitä - käyntiääni poikkeaa normaalista - vettä vuotaa lattialle - ei pysy käynnissä - ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennys ei toimi - lämmitys toimii vain osittain - näyttö on pimeänä - kuluttaa normaalia enemmän sähköä.

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai info(at)mrlvi.fi