Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Ilmavesilämpöpumppu Nibe F2120 + VVM 320

Suosittu NIBE ilma-vesilämpöpumppu!
Kysy tarjous F2120 järjestelmästä!


Euroopan johtavan lämpöpumppuvalmistajan ilma-vesilämpöpumppu läpimurto

 • Täydellinen järjestelmä, joka ottaa huomioon rakennuksen lämmitys- ja lämpimän käyttöveden tarpeet
 • Ilmavesilämpöpumppu, jonka energiamerkinnän SCOP on yli 4,8!
 • VVM 320 sisältää valmiiksi lämmöntuotannon ja lämmönjaon kiertovesipumput, ohjausventtiilit ja paisuntasäiliön
 • Luokkansa paras toiminta-alue
 • Kykenee tuottamaan 65 °C lämpöä ja vielä –25 °C pakkasessa 60/63 °C vettä
 • Älykäs ohjaus
 • Hiljainen osa- ja täysteholla, myös kovimmilla pakkasilla
 • Ottaa lämmön ilmasta ja siirtää sen järjestelmän avulla veteen
 • Kesällä lämpöpumppu tarjoaa viileyttä kotiin
 • Mitoitettu omakotitaloon
 • Saatavilla 1- tai 3-vaihekytkentä
 • Valittava teho: 8kW, 12kW tai 16kW
 • Kuuden vuoden NIBETURVA kaikille rekisteröidyille lämpöpumpuille!

Takuu 3 vuotta


TUNNEMME ILMA-VESILÄMPÖPUMPUT JA AUTAMME SINUA!

Etkö ole varma millainen ilma-vesilämpöpumppu juuri sinulle sopii? Ota yhteyttä Mr.LVI:lle 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi  ja tilaa ilmainen kartoitus!

 

Tekniset myyjämme tuntevat niin uudet kuin vanhat laitteet ja niiden toiminnan. Autamme sinua lämpöpumpun valinnassa tai teknisissä ongelmissa, oli vanha lämpöpumppusi millainen tahansa.

 

smile  Toimitus: Heti varastolta
smile  Asennus: Asennusaikoja vapaana
smile  Turvallisuus: Tukes hyväksymä liike
smile  Toimitusaika: 1-5 arkipäivää
smile  Rahti: Tilauksen nouto varastolta 0€
 Meiltä myös edullinen asennus ja huolto

 

Hinta:
MALLI
Valmistaja: NIBE

 NIBE F2120 vesi-ilmalämpöpumppu sekä VVM320 uudistaa kotisi lämmityksen!

  3 hyvää syytä valita Mr. LVI

Ilmainen kartoituskäynti

Kaikenkattava asennustarvikepaketti

Tiedät aina tarkan hinnan etukäteen

Nibe F2120-8/ F2120-12/ F2120-16kW yhdessä sisäyksikön VVM320 kanssa muodostavat täydellisen lämmön ja lämpimän käyttöveden tuottoon tarkoitetun laitteiston. VVM 320 -sisäyksikössä on NIBEn erinomainen ohjaus lämmityksen ja lämpimän käyttöveden ohjaukseen. Älykäs, NIBE maalämpöpumpuista tuttu ohjaus avustaa käyttöönotossa ja tekee asentamisesta helppoa.

 

VVM 320 – Varaajayksikkö erinomaisella ohjauksella

VVM 320 on omakotitaloihin tarkoitettu ilma-vesilämpöpumpun sisäyksikkö, mikä sisältää varaajan, ohjausjärjestelmän, lämmöntuotannon että lämmönjaon kiertovesipumput, ohjausventtiilit ja paisuntasäiliön.VVM 320 -sisäyksikössä on NIBEn erinomainen ohjaus lämmityksen ja lämpimän käyttöveden ohjaukseen. Sisälämpötilan ohjaus- ja säätömahdollisuudet ovat helppokäyttöisiä mobiilisovellusten (NIBE Uplink™ tai NIBE Mobile App) huoneanturin avulla. Sisäyksikköön VVM320 on integroitu helppokäyttöinen ohjelmavalikko, josta ohjausta ja säätöä on helppoa muuttaa värinäytöltä. Mukana myös pörssisähköpohjainen kustannusoptimointi. NIBE VVM 320 sisäyksikkö lämmittää käyttöveden ruostumattomasta teräksestä tehdyssä tankissa, mikä varmistaa lämpimän veden vaikka kahden suihkun samanaikaiselle käytölle. NIBE VVM 320 sopii sekä olemassa olevan lämmitysjärjestelmän uudistamiseen, että uudisrakennukseen, jossa on suuri käyttöveden tarve.

 

Sisäyksikön tyylikäs ulkonäkö sopii hyvin esimerkiksi kodinhoitohuoneen sisustukseen. Laitteessa on valmiina myös puskurivaraaja, joka varmistaa lämmön tasaisuuden ja myös ulkoyksikön nopean sulatuksen. Uudisrakennuksessa VVM 320 voidaan kytkeä väliaikaisesti tuottamaan lämpöä ja lämmintä vettä ennen kuin ilma-vesilämpöpumppu voidaan asentaa. VVM 320 sisältää uuden sukupolven ohjauspaneelin värinäytöllä ja monilla uusilla toiminnoilla, kuten lämpökäyrien säätömahdollisuuden.

 

Suosittu läpimurto kodin lämmitykseen!

NIBEn F2120 ilmavesilämpöpumppu on suunniteltu Pohjolan vaativiin oloihin. Tämä laite tekee kodin lämmittämisessä läpimurron: Eurooppalaisen energiamerkinnän vuosihyötysuhde lämmityksessä on jopa yli 4,8! NIBE F2120:n vuosihyötysuhde on erinomainen myös kylmissä oloissamme. Tämä näkyy erityisesti siinä, että Nibe F2120 laitteen kyky tuottaa kuuminta lämmitysvettä ei alene ulkolämpötilan laskiessa, kuten useimmissa muissa ratkaisuissa on saattanut käydä. Laite pystyykin tuottamaan 60-asteista vettä aina -25 °C pakkasille asti.

 

Nibe F2120 on otto- ja antotehoon nähden hyvin hiljainen yleisimmissä käyttöoloissa ja eikä laitteen äänitaso nouse korkeaksi kovimmillakaan pakkasilla. Tämän ansiosta laite voidaan asentaa kohteisiin ilman, että tarvitsee pelätä sisälle tai naapurille kantautuvasta meluhaitasta.

 

NIBE F2120 -sarjan mallit ovat kolmivaiheisia, mikä sopii suomalaiseen sähkökytkentäperiaatteeseen. Sulakekoko jää pieneksi, minkä vuoksi sähkökeskus muutokset eivät ole tarpeellisia. NIBE F2120-8 ja F2120-12 ilma-vesilämpöpumput ovat myös saatavilla yksivaiheisina, hieman edullisemmin.

 

Minkä kokoiseen taloon kannattaa valita NIBE ilma-vesilämpöpumppu?

Nibe ilma-vesilämpöpumppu on oivallinen ratkaisu useimpiin omakotitaloihin, lämmitetäänhän niillä myös suuria teollisuuskiinteistöjä. Alle 200 m² koteihin NIBEn valikoimasta löytyy valmiita pakettiratkaisuja, joita jokaiseen kotiin löytyy varmasti sopiva. Mr.LVI:n tekniset myyjät opastavat sinua tässä ja auttavat mielellään löytämään juuri Sinun tarpeisiisi sopivan ilma-vesilämpöpumpun.

 

Ota yhteyttä joko 010 666 72 82 tai info(at)mrlvi.fi.

 

NIBE F2120 ilma-vesilämpöpumpun toimintaperiaate

Nibe F2120 vesi-ilmalämpöpumppu yhdistetään vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Lämmitysjärjestelmän sisäyksikkö lämmittää sekä kodin että käyttöveden. Lämmitys- ja käyttövesipuoli on varustettava tarvittavilla turvavarusteilla voimassa olevien määräysten mukaisesti. Seuraavassa kuvassa näkyy kuvitettuna ilmavesilämpöpumpun toimintaperiaate.

 

Nibe ilma-vesilämpöpumppu referenssi; Nibe Polar

 

Mr.LVI; ilma-vesilämpöpumppu


NIBE VVM 320 ilmavesilämpöpumpun ohjausyksikön tekniset tiedot:

Malli: VVM 320
Tilavuus lämminvesivaraaja: 206 L (sisältää 26 litran puskurivaraajan)
Maksimi teho: 9 kW (sisäisellä sähkövastuksella)
Korkeus (ilman jalkoja): 1800 mm
Korkeus: 1830–1850 mm
Vaadittu nostokorkeus : 1910 mm
Leveys: 600 mm
Syvyys: 615 mm
Tyhjäpaino: 146 kg
Liitäntämahdollisuudet: Kaksi samanaikaista lämmitysjärjestelmää, varasähkövastus, käyttöveden
kierto ja lisälämminvesivaraaja, allasveden lämmitys, aktiivinen jäähdytys

NIBETURVA -lisävakuutus Nibe lämpöpumpuille

Nibe antaa laitteilleen kolmen vuoden tehdastakkuun. Tehdastakuun lisäksi Nibe tarjoaa lämpöpumpuilleen NIBETURVA-lisävakuutusta. NIBETURVA on Suomessa asennetuille uusille lämpöpumpuille annettu lisävakuutus, joka on voimassa aina laitteen kuudenteen käyttövuoteen saakka. Lisävakuutus on lämpöpumpun ostajalle täysin ilmainen.

 

Rekisteröi lämpöpumppusi rekiteröintilomakkeella saadaksesi NIBETURVA-lisävakuutuksen voimaan. Uusien maalämpöpumppujen kolmen vuoden takuu astuu voimaan NIBETURVAN yhteydessä. Lisätakuun edellytyksenä on laaja kotivakuutus, joka korvaa LVI-laitteiden äkillisen ja ennaltaarvaamattoman rikkoutumisen. 

 

Toimintaohje- NIBETURVA

- Rekisteröi Nibe lämpöpumppu liittenä olevalla lomakkeella.

- Rekisteröinti tulee tehdä kuukauden sisällä asennuspäivästä.

- Rekisteröityäsi lämpöpumpun Nibe maksaa 6-vuoden lisätakuun. Tämän jälkeen lisäturva on maksullinen. Lisätakuun antaa NIBETURVAn myöntänyt vakuutusyhtiö. 

- NIBETURVA- lisävakuutuksen edellytyksenä on rekisteröidä laite ohjeiden mukaisesti sekä voimassaolevan kotivakuutuksen jossa on LVI- laitteiden vakuutus voimassa.

- NIBETURVA korvaa oman vakuutuksen omavastuun sekä ikävähennyksen, mikäli vakuutusyhtiöltä on saatu myönteinen korvauspäätös.

- NIBETURVA voidaan ottaa helmikuusta vuoden 2014 alusta lähtien ostetulle uudelle Nibe- lämpöpumpulle.

 

Lisäturva koskee seuraavia lämpöpumppuja:

Nibe ilma-vesilämpöpumput: F2030, F2040, F2300, F2120 ja Split

LUE LISÄÄ NIBETURVASTA


paras ratkaisu

Asennuspakettimme sisältää kaiken. Saat ilmavesilämpöpumpun asennettuna nopeasti yhdellä kerralla kotiisi. Nordea osamaksulla alkaen 17 euroa kuussa.

Kutsu Mr. LVI MAKSUTTOMALLE KARTOITUSKÄYNNILLE! Ilmaisella kartoituskäynnillä Mr.LVI lämpöpumppu ammattilaisen kanssa löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ilmalämpöpumpun.

 

Meiltä aina paras ja edullinen asennus!

Asennuksen hankkiminen muualta ostettuun ilma/vesilämpöpumppuun voi olla hyvinkin hankalaa. Hankkimalla ilma/vesilämpöpumpun ja asennuksen samasta paikasta, säästät euroja sekä saat kaiken helposti ja nopeasti kerralla kotiisi. Näin myös vältät ilma/vesilämpöpumpun ongelmatilanteissa vastuun välttelyn laitteen myyjän ja asennusyrityksen välillä.


Asennamme pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä. Hanki ilmavesilämpöpumpun asennus aina luotettavalta ammattilaiselta!

 

Tukes muistuttaa, että ilmavesilämpöpumpun asentamiseen tarvitaan lupa. On ostajan vastuulla varmistaa, että ilmavesilämpöpumppua asentavalla yrityksellä on kylmä- ja sähköurakointioikeudet.

 

Tukes suosittelee, että ilmavesilämpöpumppu hankitaan yritykseltä, joka myy sekä laitteen että asennuksen ja tarjoaa lisäksi laitteelle huolto- ja korjauspalveluja.

 

Ilmavesilämpöpumppu tuo säästöä lämmityskustannuksiin vain, jos se on asennettu ammattitaitoisesti ja laitetta huolletaan säännöllisesti. Kun sama yritys myy ilma/vesilämpöpumpun, asentaa sen ja huoltaa pumppua jatkossa, vastuu laitteen oikeasta toiminnasta ja asennuksesta on selkeästi myyjällä. Ostopäätöstä tehdessä kannattaa varmistaa, että takuu kattaa sekä laitteen että asennustyön. Myyjän tulee opastaa asiakasta laitteen käytössä ja auttaa ongelmatilanteissa.

 

Kysy lisää asennuksesta 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 

PERUSASENNUSALUEET

ALUE 1

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, NURMIJÄRVI, KIRKKONUMMI, PORVOO, KLAUKKALA, PORNAINEN, VEIKKOLA, VIHTI

ALUE 2

RAJAMÄKI, MÄNTSÄLÄ, ASKOLA, LAPINJÄRVI, LILJENDAHL, MYRSKYLÄ, SIUNTIO, HYVINKÄÄ, RAASEPORI, ORIMATTILA, RIIHIMÄKI, RUOTSINPYHTÄÄ, LOVIISA

 

 

ONKO ILMA VESILÄMPÖPUMPUSSASI JOKIN ONGELMA? ILMA VESILÄMPÖPUMPPU EI LÄMMITÄ? VETTÄ VUOTAA LATTIALLE?

Käytössä olevan ilma vesilämpöpumpun yleisimmät ongelmat ovat:

- ilma vesilämpöpumppu ei lämmitä
- käyntiääni poikkeaa normaalista
- vettä vuotaa lattialle
- ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennyt ei toimi
- näyttö on pimeänä

Mr. LVI LÄMPÖPUMPPUHUOLTO HUOLTAA JA KORJAA KAIKKI ILMA VESILÄMPÖPUMPPUMERKIT NOPEASTI JA EDULLISESTI!

MM. PANASONIC, MITSUBISHI, TOSHIBA, JÄSPI, JÄMÄ, NIBE

Nyt tarjous, ilma vesilämpöpumpun huolto vain alk. 390€! Osta täältä

 

Katso Mr. LVI  lämpöpumppu korjaus ja huolto hinnasto

Missä vika? Lue lisää ilma vesilämpöpumppujen yleisimmistä vioista ja tilaa huolto nopeasti täältä

tai soita ammattilaisillemme 010 666 7282


 

Maksutavat ja rahoitus

Käteinen, pankkikortti, luottokortti, lasku, osamaksu

Nordea osamaksurahoitus, ilmavesilämpöpumppu alkaen 17 €/kuussa, asennettuna 30 €/kuussa.

 

Mahdollisuus joustorahoitukseen

Nordea Joustorahoitus. Joustoa elämään
 • Rahoitus jopa 25.000 € asti
 • Maksuaikaa jopa yli 10 vuotta
 • Aina vähintään 1 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa
 • 5000 € summasta minimi kuukausierä vain 60 €
 • Voit maksaa luoton kerralla pois ilman lisäkuluja
 • Mahdollisuus valita kaksi maksuvapaata kuukautta vuosittain
 • Edullinen korko 6.00 % + 3kk euribor
 • Tilinhoitomaksu 7 €/kk

Joustorahoituksen todellinen vuosikorko 5 000 euron käytössä olevalle luotolle on 11,1 %, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (02/2018) + 6 % ja siinä on huomioitu kuukausittainen 7 euron tilinhoitomaksu sekä mahdollinen 50 euron avausmaksu. Joustorahoitus on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto. Luottoraja on 1 700–25 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

Lue lisää täältä

Jousto osamaksu

 • Laskulla 14 maksuaikaa
 • Osamaksulla jopa 12 tai 24 kuukausierää

 

Aktiiviraha luotto erittäin pienillä käyttökuluilla

Tutustu Aktiivirahaan tämän linkin kautta.

 

KYSY LISÄÄ 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi
 

Vesi-/ilmalämpöpumppua valittaessa tutustu ensin vesi-/ilmalämpöpumpun tietosivuihimme.

Oppaassamme olemme pyrkineet antamaan vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin (FAQ = Frequently Asked Questions), joita esitetään kun mietitään millainen ilmalämpöpumppu on sopiva.

Mitä hyötyä ilma vesilämpöpumpusta on?

SÄÄSTÄT TUTKITUSTI 50% ILMAVESILÄMPÖPUMPUN AVULLA

Lue lisää ilma/vesilämpöpumpun valinnasta ja säästöistä:

Energiatehokas koti: Tutkittua energiansäästöä ilmavesilämpöpumpulla

Motiva: Hanki hallitusti ilma-vesilämpöpumppu

 

 


 Nibe F2120 ilma-vesilämpöpumpun esite

Nibe ilma-vesilämpöpumpun valinta-opas

 Nibe F2120 ilma-vesilämpöpumpun asennusopas

NIBETURVA esite

NIBETURVA rekisteröintilomake

NIBE UPLINK etähallinta esite

 

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Suosittelemme kaikkien yhteystietokenttien täyttämistä asian käsittelyn nopeuttamiseksi. Käsittelemme aina ensisijaisina täydellisillä yhteystiedoilla varustetut yhteydenotot.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

Käytössä olevan vanhan lämpöpumpun yleisimmät ongelmat: - lämpöpumppu ei käynnisty - ei lämmitä - käyntiääni poikkeaa normaalista - vettä vuotaa lattialle - ei pysy käynnissä - ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennys ei toimi - lämmitys toimii vain osittain - näyttö on pimeänä - kuluttaa normaalia enemmän sähköä.

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai info(at)mrlvi.fi