Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Ilmavesilämpöpumppu Nibe Plus 6kW

Uusi ilma-vesilämpöpumppu NIBE™ PLUS 6kW nyt vain ????

Ilmavesilämpöpumpun hinta asennettuna; kysy tarjous!


Ilma- vesilämpöpumppu öljylämmityksen tai vesikiertoisen sähkölämmityksen rinnalle

 • Jopa 65%:n säästö energiakustannuksissa
 • Maksaa itsensä nopeasti takaisin
 • Luokkansa paras toiminta-alue
 • Kykenee tuottamaan lämpöä vielä –20 °C pakkasessa
 • Hiljainen myös kovimmilla pakkasilla
 • Sisältää älykkään ohjauksen
 • Kesällä lisävarusteen avulla myös viilennykseen
 • Ottaa lämmön ilmasta ja siirtää sen järjestelmän avulla veteen
 • Ulkoyksikkö F2040, SMO 40 -ohjainyksikkö, maateline sekä latauspumppu
 • Kuuden vuoden NIBETURVA kaikille rekisteröidyille lämpöpumpuille!
 • Lämpöpumpun lisävarusteena lämmitetty kondenssivesiputki

Takuu 3 vuotta


TUNNEMME ILMA-VESILÄMPÖPUMPUT JA AUTAMME SINUA!

Etkö ole varma millainen ilma-vesilämpöpumppu juuri sinulle sopii? Ota yhteyttä Mr.LVI:lle 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi  ja tilaa ilmainen kartoitus!

 

Tekniset myyjämme tuntevat niin uudet kuin vanhat laitteet ja niiden toiminnan. Autamme sinua lämpöpumpun valinnassa tai teknisissä ongelmissa, oli vanha lämpöpumppusi millainen tahansa.

 

smile  Toimitus: Heti varastolta
smile  Asennus: Asennusaikoja vapaana
smile  Turvallisuus: Tukes hyväksymä liike
smile  Toimitusaika: 1-5 arkipäivää
smile  Rahti: Tilauksen nouto varastolta 0€
 Meiltä myös edullinen asennus ja huolto

 

Hinta:
Valmistaja: NIBE

  3 hyvää syytä valita Mr. LVI

Ilmainen kartoituskäynti

Kaikenkattava asennustarvikepaketti

Tiedät aina tarkan hinnan etukäteen

NIBE ilma vesilämpöpumppu hyödyntää ilmasta saatavaa energiaa

Hakemalla voimaa luonnosta voit luoda kotiisi täydelliset olosuhteet samalla vähentäen ympäristöön kohdistuvaa rasitusta.

Ilma/vesilämpöpumppu on jo vanhaa ja hyvin tuttua tekniikkaa, koska sitä käytetään meille kaikille tutuissa pakastimessa ja jääkaapissa. Ilmavesilämpöpumppu järjestelmän suunnittelemisessa sekä valmistamisessa pohjoisen vaativiin olosuhteisiin tarvitaan osaamista. Ja sitähän NIBEllä pohjoismaiden suurimpana lämpöpumppuvalmistajana löytyy runsaasti, joten NIBE ilma vesilämpöpumput ovat todella turvallinen ja tehokas valinta kotisi lämmitykseen.

NIBE ilma/vesilämpöjärjestelmät koostuvat ulos sijoitetusta ulkoyksiköstä, lämpöpumpusta, ja sisäyksiköstä, jossa on tarpeen mukaan varaaja sekä mahdollinen lämpöpumpun liitäntäosa, splitbox. Sisäyksikköosuudessa on aina ohjaus, jolla lämmitystä ja haluttaessa lämmintä vettä.

  

Miksi kannattaa valita NIBE Plus vesi-ilmalämpöpumppu

NIBE ilma/vesilämpöpumpun korkea hyötysuhde säästää rahaa

Ilma/vesilämpöpumppu NIBE PLUSsan avulla talon ja käyttöveden lämmitys tapahtuu edullisesti, voit pienentää lämmityskustannuksia jopa 65 %. Koska ilma-/vesilämpöpumpulle ei tarvitse porakaivoa, alkuinvestointi on suhteellisen pieni. NIBE PLUS ilma vesilämpöpumpun korkea hyötysuhde varmistaa, että sijoituksesi maksaa itsensä nopeasti takaisin. Energiahintojen noustessa jatkuvasti et joudu katumaan päätöstäsi ja säästät rahaa ensimmäisestä kuukaudesta lähtien.

  

NIBE ilmavesipumpun avulla pienennät CO2 -päästöjä

NIBE plus vesi-ilmalämpöpumppu kuormittaa ympäristöä hyvin vähän. Valitsemalla lämmitysjärjestelmäksi ilmavesipumppu NIBE PLUSsan voit puolittaa kotisi CO2 päästöt. Talosi ja käyttövetesi lämmitys tapahtuu NIBE Plus ilmavesipumpun ulkoilmasta keräämällä energialla.

NIBE plus ilma- vesilämpöpumpun CO2-päästöt ovat paljon pienemmät verrattuna muihin perinteisiä fossiilisia polttoaineita käyttäviin lämmitysjärjestelmiin, joten NIBE-ilma/vesilämpöpumput luokitellaan uusiutuvia energianlähteitä käyttäviksi lämpöpumpuiksi.

 

Vesi-ilmalämpöpumppu NIBE Plus

Silloin kun olemassa olevan lämmityksen avuksi halutaan energiansäästöä, ilma-vesilämpöpumppu NIBE Plus sopii parhaiten öljylämmityksen tai vesikiertoisen sähkölämmityksen rinnalle. Aina ei kannata vaihtaa koko lämmitysjärjestelmää, kohtuullisella lisäinvestoinnilla voit säästää lämmityskuluissa. NIBE Plus ilmavesilämpöpumppu järjestelmä säästää itsensä nopeasti takaisin ja se on helppo asentaa. NIBE Plus ilma/vesilämpöpumppu järjestelmässä on tehokas NIBE F2040 ilma-/vesilämpöpumppu, sisäyksikkö SMO 40 ja latauspumppu.

 

Ilmavesilämpöpumpu NIBE Plussaan on saatavilla lisävarusteena cool-in vilennyspaketti jonka avulla ilmavesilämpöpumppu sopii kesällä myös jäähdytykseen.

 

NIBE Plus ilma vesilämpöpumppu järjestelmän NIBE F2040 ulkoyksikkö

NIBE F2040 on kompaktin kokoinen invertterikäyttöinen ilma-/vesilämpöpumppu. NIBE Plus ilmavesilämpöpumpun F2040 ulkoyksikön pohjoismaisesta suunnittelusta kertoo sen kyky lämmittää vielä vaikka olisi -20 astetta pakkasta. Kovempia pakkasia varten NIBE Plus vesi-ilmalämpöpumppuun on laitettu sähkövastus tukemaan lämmitystä. NIBE Plus vesi-ilmalämpöpumppujärjestelmän ulkoyksikön lisävarusteena on lämmitetty kondenssivesiputki, jolla toiminta saadaan varmistettua hankalimmissakin olosuhteissa, pohjoismainen piirre sekin.

 

NIBE Plus ilma- vesipumppujärjestelmän NIBE SMO 40 sisäyksikkö

NIBE Plus ilma- vesipumppujärjestelmän NIBE SMO 40 sisäyksikössä on NIBEn maalämmöstä tuttu ohjaus, joka on tunnettu helppokäyttöisyydestä. Sen avulla lämmitystä ja halutessa lämmintä vettä on helppo hallita. Ilma vesilämpöpumppu NIBE Plussan sisäyksikössä on valmiina laitteen etähallinta, ja sitä on vaivatonta ohjata älypuhelimesta, tabletista tai tietokoneesta. Etähallinta liittää laitteen Internet-of Things -palveluihin, laitteessa on valmiina pörssisähköohjaus.

 

NIBE Plus ilma vesilämpöpumpun toimintaperiaate

NIBE Plus ilma-vesilämpöpumppu siirtää ulkoilmasta saatavaa lämpöenergiaa talon vesikiertoiseen lämmitykseen ja lämmittää samalla myös käyttöveden. Alle -20°C pakkasella tarvitaan sähkövastuksia avuksi, ne kuuluvat NIBE Plus vesi-ilmapumppu järjestelmään.

 

Ilmasta saatava lämpö höyrystää lämpöpumpussa kiertävän kylmäaineen. Nestemäisen kylmäaineen muuttuessa höyryksi, höyryyn sitoutuu lämpöenergiaa. Kompressori imee höyrystyneen kylmäaineen höyrystimestä ja puristaa sitä pienempään tilaan, jolloin lämpötila ja kylmäaineen paine nousevat. Sitten lauhduttimeen johdetaan noin 100 asteinen korkeapaineinen kylmäainehöyry, jolloin lämmitysverkostoon vapautuu ja siirtyy lämpöä. Nimensä mukaisesti painealennusventtiili laskee kylmäaineen painetta ja lämpötilan noin -10 °C:iseen

 

NIBE Plus ilma vesilämpöpumpun ulkoyksikössä on kompressori, höyrystin ja automatiikka. Puhaltimessa on useita tehoportaita ja niiden mukaan myös kulutus vähenee.

 

Ilma vesilämpöpumppu kokemuksia sähkönkulutuksesta

Ilmavesilämpöpumppu lähes puolitti sähkölaskun

Kun Nummelaisen 3 henkisen perheen lämmitys vaihdettiin sähkölämmityksestä ilma-vesilämpöpumppuun, heidän sähkönkulutus pieneni vuodessa 10 000 kWh. Perheen aiempi vuotuinen sähkön kulutus oli n. 24 000 kWh ja vesi-ilmalämpöpumpun asentamisen jälkeen kulutus on ollut vain n. 14 000 kWh vuodessa. Tämä tarkoittaisi 1200 euron säästöä vuodessa jos sähkön hinta olisi 0,12 €/kWh.

 

Lähde: https://www.kokemuksia.fi/nibe/omakotitalon-sahkonkulutus-pieneni-vuodessa-lahes-puolella

 

Kolmasosa öljylaskusta säästöön asentamalla ilma vesilämpöpumpun öljylämmityksen rinnalle

Lapissa asuvalla 4 henkisellä perheellä, joka asuu 2010 luvulla rakennetussa 200 neliöisessä talossa (huonekorkeus 2,6m), kuluu rahaa öljyyn 3401 € vuodessa. NIBE PLUS ilma vesilämpöpumpun avulla he saisivat pienennettyä energiakuluja huomattavasti, sillä heillä kuluisi rahaa energiaan enää 2142 € vuodessa.

 

Öljy ja ilma vesipumppu vertailu

 

 

Öljy- ja vesi-ilmalämpöpumppu lämmitysten vertailu on tehty sivulta http://lammitysvertailu.eneuvonta.fi/ löytyvän laskurin avulla.

 

Aurinkoenergia, ilma vesilämpöpumppu vai maalämpö

Seuraavaksi lueteltuna syitä jotka johtivat erään talon rakentajan päätökseen sijoittaa ilma-/vesilämpöpumppuun aurinkoenergian ja maalämmön sijaan:

• Taloa ei olla myymässä, joten ei ole tarvetta maalämmön tuottamalle talon arvon nousulle.
• Ilma vesi-ilmalämpöpumpun pienempi investointihinta. Ilmavesilämpöpumpun pakettihinnalla ei olisi saanut maalämpöä ja aurinkoenergiaan olisi saanut vain aurinkolämpöpaneelit.
• Tuotannon ja tarpeen parempi kohtaaminen haluttuna aikana. Syys-talvella ja öisin, jolloin energiaa tarvitaan, aurinkoenergiaa ei juuri ole saatavilla.
• Ilmavesipumppua varten ei tarvitse kaivaa pihaa.
• Vesi-ilmalämpöpumppu tekee töitä tarpeen mukaisella teholla, kun taas maalämpöpumppu painaa käynnistymisensä jälkeen aina talla pohjassa siihen asti että se sammuu. Tämä on aivan oleellinen tekninen ero maalämpöpumpun ja ilmavesilämpöpumpun välillä, ja ero on ilmavesilämpöpumpun eduksi. Käynnistyskerroilla on aivan ratkaiseva merkitys laitteen eliniän kannalta. Jos maalämpö ylimitoitetaan, lyhyttä pätkää käyvä isotehoinen pumppu kuluttaa nopeasti itse itsensä loppuun.

 

Nibe ilma-vesilämpöpumppu referenssi; Nibe Polar

 

Mr.LVI; ilma-vesilämpöpumppu

NIBE Plus ilma vesilämpöpumppujärjestelmän tekniset tiedot

Ulkoyksikkö F2040-6
Energiatehokkuusluokka tilalämmityksessä, 35/55 °C A+++/A++
Tuotteen energiatehokkuusluokka tilalämmityksessä, 35/55 °C A++/A++
Lämpimän veden energiatehokkuusluokka/juoksutusprofiili A/XL – A/XXL
SCOP,  keskimääräinen ilmasto, 35/55 °C 4,83/3,5
SCOP, kylmä ilmasto 35/55 °C 3,7/3,0
Nimellinen lämmitysteho (Pdesignh), kylmä ilmasto, 35/55 °C 4,0/6,0 kW
Lämmitysteho -7/35 °C 4,6 kW
Äänitehotaso (LWA), standardi EN 12102, nimellinen, 7/45°C 50 dB(A)
Nimellisjännite 230 V – 50Hz
Kylmäaine CO2 -ekvivalenttitonnia 3,13 t
Mitat KxLxS 791x993x364 mm
Nettopaino 66 kg
   * 3-vaihe 3 x 400V: 10A / 1-vaihe 1 x 230V: 16 A
Sisäyksikkö NIBE SMO 40
Mitat KxLxS 410x360x120 mm
Nettopaino 5,15 kg
Nimellisjännite 230 V – 50Hz 

 


paras ratkaisu

Asennuspakettimme sisältää kaiken. Saat ilmavesilämpöpumpun asennettuna nopeasti yhdellä kerralla kotiisi. Nordea osamaksulla alkaen 17 euroa kuussa.

Kutsu Mr. LVI MAKSUTTOMALLE KARTOITUSKÄYNNILLE! Ilmaisella kartoituskäynnillä Mr.LVI lämpöpumppu ammattilaisen kanssa löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ilmalämpöpumpun.

 

Meiltä aina paras ja edullinen asennus!

Asennuksen hankkiminen muualta ostettuun ilma/vesilämpöpumppuun voi olla hyvinkin hankalaa. Hankkimalla ilma/vesilämpöpumpun ja asennuksen samasta paikasta, säästät euroja sekä saat kaiken helposti ja nopeasti kerralla kotiisi. Näin myös vältät ilma/vesilämpöpumpun ongelmatilanteissa vastuun välttelyn laitteen myyjän ja asennusyrityksen välillä.


Asennamme pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä. Hanki ilmavesilämpöpumpun asennus aina luotettavalta ammattilaiselta!

 

Tukes muistuttaa, että ilmavesilämpöpumpun asentamiseen tarvitaan lupa. On ostajan vastuulla varmistaa, että ilmavesilämpöpumppua asentavalla yrityksellä on kylmä- ja sähköurakointioikeudet.

 

Tukes suosittelee, että ilmavesilämpöpumppu hankitaan yritykseltä, joka myy sekä laitteen että asennuksen ja tarjoaa lisäksi laitteelle huolto- ja korjauspalveluja.

 

Ilmavesilämpöpumppu tuo säästöä lämmityskustannuksiin vain, jos se on asennettu ammattitaitoisesti ja laitetta huolletaan säännöllisesti. Kun sama yritys myy ilma/vesilämpöpumpun, asentaa sen ja huoltaa pumppua jatkossa, vastuu laitteen oikeasta toiminnasta ja asennuksesta on selkeästi myyjällä. Ostopäätöstä tehdessä kannattaa varmistaa, että takuu kattaa sekä laitteen että asennustyön. Myyjän tulee opastaa asiakasta laitteen käytössä ja auttaa ongelmatilanteissa.

 

Kysy lisää asennuksesta 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 

PERUSASENNUSALUEET

ALUE 1

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, NURMIJÄRVI, KIRKKONUMMI, PORVOO, KLAUKKALA, PORNAINEN, VEIKKOLA, VIHTI

ALUE 2

RAJAMÄKI, MÄNTSÄLÄ, ASKOLA, LAPINJÄRVI, LILJENDAHL, MYRSKYLÄ, SIUNTIO, HYVINKÄÄ, RAASEPORI, ORIMATTILA, RIIHIMÄKI, RUOTSINPYHTÄÄ, LOVIISA

 

 

ONKO ILMA VESILÄMPÖPUMPUSSASI JOKIN ONGELMA? ILMA VESILÄMPÖPUMPPU EI LÄMMITÄ? VETTÄ VUOTAA LATTIALLE?

Käytössä olevan ilma vesilämpöpumpun yleisimmät ongelmat ovat:

- ilma vesilämpöpumppu ei lämmitä
- käyntiääni poikkeaa normaalista
- vettä vuotaa lattialle
- ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennyt ei toimi
- näyttö on pimeänä

Mr. LVI LÄMPÖPUMPPUHUOLTO HUOLTAA JA KORJAA KAIKKI ILMA VESILÄMPÖPUMPPUMERKIT NOPEASTI JA EDULLISESTI!

MM. PANASONIC, MITSUBISHI, TOSHIBA, JÄSPI, JÄMÄ, NIBE

Nyt tarjous, ilma vesilämpöpumpun huolto vain alk. 390€! Osta täältä

 

Katso Mr. LVI  lämpöpumppu korjaus ja huolto hinnasto

Missä vika? Lue lisää ilma vesilämpöpumppujen yleisimmistä vioista ja tilaa huolto nopeasti täältä

tai soita ammattilaisillemme 010 666 7282


 

Maksutavat ja rahoitus

Käteinen, pankkikortti, luottokortti, lasku, osamaksu

Nordea osamaksurahoitus, ilmavesilämpöpumppu alkaen 17 €/kuussa, asennettuna 30 €/kuussa.

 

Mahdollisuus joustorahoitukseen

Nordea Joustorahoitus. Joustoa elämään
 • Rahoitus jopa 25.000 € asti
 • Maksuaikaa jopa yli 10 vuotta
 • Aina vähintään 1 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa
 • 5000 € summasta minimi kuukausierä vain 60 €
 • Voit maksaa luoton kerralla pois ilman lisäkuluja
 • Mahdollisuus valita kaksi maksuvapaata kuukautta vuosittain
 • Edullinen korko 6.00 % + 3kk euribor
 • Tilinhoitomaksu 7 €/kk

Joustorahoituksen todellinen vuosikorko 5 000 euron käytössä olevalle luotolle on 11,1 %, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (02/2018) + 6 % ja siinä on huomioitu kuukausittainen 7 euron tilinhoitomaksu sekä mahdollinen 50 euron avausmaksu. Joustorahoitus on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto. Luottoraja on 1 700–25 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

Lue lisää täältä

Jousto osamaksu

 • Laskulla 14 maksuaikaa
 • Osamaksulla jopa 12 tai 24 kuukausierää

 

Aktiiviraha luotto erittäin pienillä käyttökuluilla

Tutustu Aktiivirahaan tämän linkin kautta.

 

KYSY LISÄÄ 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi
 

Vesi-/ilmalämpöpumppua valittaessa tutustu ensin vesi-/ilmalämpöpumpun tietosivuihimme.

Oppaassamme olemme pyrkineet antamaan vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin (FAQ = Frequently Asked Questions), joita esitetään kun mietitään millainen ilmalämpöpumppu on sopiva.

Mitä hyötyä ilma vesilämpöpumpusta on?

SÄÄSTÄT TUTKITUSTI 50% ILMAVESILÄMPÖPUMPUN AVULLA

Lue lisää ilma/vesilämpöpumpun valinnasta ja säästöistä:

Energiatehokas koti: Tutkittua energiansäästöä ilmavesilämpöpumpulla

Motiva: Hanki hallitusti ilma-vesilämpöpumppu

 

 


Nibe Plus ilma-vesilämpöpumpun esite

Nibe Plus ilma-vesilämpöpumpun F2040 ulkoyksikön asennus-ohjeet

Nibe Plus ilma-vesilämpöpumpun SMO 40 sisäyksikön asennus-ohjeet

Nibe Plus ilma-vesilämpöpumpun lisävarustekortin asennus-ohjeet

Nibe Plus ilma-vesilämpöpumpun F2040 ulkoyksikön hoito-ohjeet

Nibe Plus ilma-vesilämpöpumpun SMO 40 sisäyksikön hoito-ohjeet

Nibe Plus ilma-vesilämpöpumpun tekniset tiedot, ilma-vesi sarjanumerot

Nibe Plus ilma-vesilämpöpumpun ulkoyksikkö F2040:n tuote-esite

Nibe Plus ilma-vesilämpöpumpun vaatimuksenmukaisuusvakuutus

Nibe Plus ilma-vesilämpöpumpun vaatimuksenmukaisuusvakuutus

Nibe Plus ilma-vesilämpöpumpun vaatimuksenmukaisuusvakuutus

Nibe Plus ilma-vesilämpöpumpun vaatimuksenmukaisuusvakuutus

Kuluttajaesite Nibe valintaopas

Kuluttajaesite NIBE Kiinteistölämpöpumput

Kuluttajaesite NIBE Ilma/vesilämpöpumput

NIBE Uplink esite

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Suosittelemme kaikkien yhteystietokenttien täyttämistä asian käsittelyn nopeuttamiseksi. Käsittelemme aina ensisijaisina täydellisillä yhteystiedoilla varustetut yhteydenotot.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

Käytössä olevan vanhan lämpöpumpun yleisimmät ongelmat: - lämpöpumppu ei käynnisty - ei lämmitä - käyntiääni poikkeaa normaalista - vettä vuotaa lattialle - ei pysy käynnissä - ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennys ei toimi - lämmitys toimii vain osittain - näyttö on pimeänä - kuluttaa normaalia enemmän sähköä.

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai info(at)mrlvi.fi