Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä. 
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!

NIBE RAHOITUSKAMPANJA ALKAA 15.3.2021
6KK KOROTONTA, KULUTONTA JA LYHENNYSVAPAATA MAKSUAIKAA

Osta Nibe lämpöpumppu Nibe rahoituksella! Lue lisää täältä!

 

Ilmavesilämpöpumppu Nibe Polar 8kW (1-vaihe) S

Uusi ilma-vesilämpöpumppu NIBE™ POLAR 8kW S nyt vain 9 390 €


Ilmavesilämpöpumppu Nibe Polar 8kW S on valmis kokonaisuus suurempiinkin pientaloihin

 • Kevätkampanja 15.3-30.6.2021, etujen arvo n. 350 € !!
 • Ulkoyksikkö Nibe F2120 ja sisäyksikkö S-sarjan VVM S320, jossa 180l varaaja
 • Voit säästää jopa 75% energiakustannuksissa
 • Luokkansa paras toiminta-alue
 • Ilmavesilämpöpumppu kykenee tuottamaan 65 °C lämpöä ja vettä vielä –25 °C pakkasessa
 • Käyttöveden lämmitys ja lämmöntuotto maalämmön tasoa
 • Hiljainen myös kovimmilla pakkasilla
 • Älykäs ohjaus
 • Ottaa lämmön ilmasta ja siirtää sen järjestelmän avulla veteen
 • Kesällä lämpöpumppu tarjoaa viileyttä kotiin
 • Kestävä ja luotettava
 • myUplink etäohjaus, pörssisähkö ja IoT-ominaisuus
 • Lämpöpumpun lisävarusteena lämmitetty kondenssivesiputki KVR10
 • LVI-numero: 5362056

Takuu 3 vuotta + 6 vuoden Nibeturva kun rekisteröit laitteen


TUNNEMME ILMA-VESILÄMPÖPUMPUT JA AUTAMME SINUA!

Etkö ole varma millainen ilma-vesilämpöpumppu juuri sinulle sopii? Ota yhteyttä Mr.LVI:lle 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi  ja tilaa ilmainen kartoitus!

 

Tekniset myyjämme tuntevat niin uudet kuin vanhat laitteet ja niiden toiminnan. Autamme sinua lämpöpumpun valinnassa tai teknisissä ongelmissa, oli vanha lämpöpumppusi millainen tahansa.

 

smile  Toimitus: Heti varastolta
smile  Asennus: Asennusaikoja vapaana
smile  Turvallisuus: Tukes hyväksymä liike
smile  Toimitusaika: 1-5 arkipäivää
smile  Rahti: Tilauksen nouto varastolta 0€
 Meiltä myös edullinen asennus ja huolto

Hinta: 9390,00 €
Valmistaja: NIBE

  3 hyvää syytä valita Mr. LVI

Ilmainen kartoituskäynti

Kaikenkattava asennustarvikepaketti

Tiedät aina tarkan hinnan etukäteen

Tehokkaat NIBE ilmavesilämpöpumput - pohjolan oloihin

Pohjoismaisella NIBEllä lähtökohtana on tuotteiden suunnittelu koska ilma/vesilämpöpumpulta vaaditaan pohjoisissa olosuhteissa enemmän kuin keski eurooppalaisessa ilmastossa. Tuloksena saadaan täydellinen uusiutuvan energian lämmitys: kylmässä energiatehokas, varmatoiminen ja helppokäyttöinen lämmitysjärjestelmä joka on räätälöitävissä joustavasti erilaisiin lämmitystarpeisiin.

 

Nibe ilmavesilämpöpumppu sopii loistavasti uuden omakotitalon lämmitykseen, mutta erityisen hyvin se sopii vanhaan omakotitaloon, esim. vanhan öljykattilan rinnalle. Öljylämmitysjärjestelmän rinnalle asennettuna se tuottaa uusiutuvaa energiaa lämmitykseen sekä säästää merkittävästi energiakustannuksissa.

 

Koska NIBE ilmavesilämpöpumppu järjestelmä käyttää uusiutuvaa energiaa, voit saavuttaa jopa 75%:n säästöt sähkönkulutuksessa. Olet varmasti tyytyväinen valintaan sähkön hinnan noustessa ja voit alkaa nauttia säästöistä jo ensimmäisestä kuukaudesta alkaen.

 

Vesi-ilmalämpöpumppu NIBE Polar 8kW S uudis- ja korjausrakentamiseen

Kun uudis- tai korjausrakentamiseen halutaan parasta, on NIBE Polar 8kW S ilma/vesilämmityksen premiumtuote, joka sopii suurempiinkin pientaloihin. NIBE Polar 8kW S järjestelmässä on huipputehokas NIBE F2120 ilma-/ vesilämpöpumppu ja älykkäällä ohjauksella varustettu sisäyksikkö VVM S320, jotka muodostavat energiatehokkaan lämmitysjärjestelmän ja lämpimän käyttöveden tuoton edulliseen hintaan. Lämmitystarpeen mukaan säätyvä, pohjoisen olosuhteisiin suunniteltu NIBE Polar 8kW S ilmavesilämpöpumppu järjestelmän F2120 ulkoyksikön invertteriohjattu kompressori tuottaa lämpöä aina –25°C:een pakkasiin. Nibe F2120 ilmavesilämpöpumppua voidaan käyttää lisävarusteilla tehokkaaseen viilennykseen.

 

NIBE Polar 8kW S ilmavesilämpöpumppujärjestelmän VVM S320 sisäyksikössä lämmin käyttövesi on lämpöeristetyssä, ruostumattomassa 180l varaajassa, joka mahdollistaa myös kahden suihkun samanaikaisen käytön. NIBE Polar 8kW S ilmavesilämpöpumppu järjestelmän VVM S320 sisäyksikköön on tämän lisäksi sijoitettu sähkövastus tukemaan lämpöpumppua kylmimmissä olosuhteissa. NIBE Polar 8kW S ilmavesilämpöpumppu järjestelmä on täydellisesti varustettu asennukseen, mukana on vaihtoventtiili, kierroslukuohjatut matalaenergiakiertopumput, paisunta- ja puskurisäiliöt, joten laite voidaan asentaa nopeasti ja siististi esimerkiksi apukeittiöön.

 

Koko NIBE Polar S vesi-ilmalämpöpumppu järjestelmää ohjataan sisäyksikön ohjaimella, jossa on älykäs värinäyttö avustamassa sekä laitteiston käytössä että asennuksen käyttöönotossa. NIBE Polar S ilma vesilämpöpumppu järjestelmän ohjausyksikön ohjelma voidaan päivittää siinä olevan USB-liitännän kautta. Ohjaus on myös mahdollista liittää uuteen NIBE myUplink –palveluun, jolloin järjestelmää voi seurata ja haluttaessa ohjata älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Missä ja milloin tahansa.

 

NIBE Polar 8kW S ilmavesilämpöpumpun ulkoyksikkö NIBE F2120

NIBE F2120 VILP on läpimurto ilma-/vesilämmityksen tehokkuudessa, sen energiamerkinnän vuosilämpökerroin on jopa yli 5 ja invertterikäyttöisen lämpöpumpun vuosilämpökerroin on kylmässä ilmastossamme lattialämmityksellä 4-4.3, joka on täysin perinteisen maalämmön tasoa. Pohjoisen oloihin rakennettuna NIBE Polar 8kW S vesi-ilmalämpöpumppu pystyy tuottamaan reilusti lämmintä vettä vielä -25 ˚C pakkasessa, joka sekin on ainutlaatuinen piirre. Lisävarusteena NIBE Polar 8kW S vesi-ilmalämpöpumppussa on lämmitetty kondenssivesiputki, jolla toiminta saadaan varmistettua myös hankalimmissakin olosuhteissa, pohjoismaisuutta sekin. NIBE Polar 8kW S ilmavesilämpöpumpun ulkoyksikkö F2120 on rakennettu hiljaiseksi. Sen nimellisäänitaso on erittäin alhainen, mutta parasta on sen alhainen äänitaso täydellä teholla kovalla pakkasella, kun lämpöä kodissa todellakin tarvitaan.

 

NIBE Polar S ilma- vesipumppujärjestelmän NIBE VVM S320 sisäyksikkö

NIBE Polar 8kW S ilma- vesilämpöpumppujärjestelmässä on uuden S-sarjan sisäyksikkö NIBE VVM S320, joka sisältää kaiken oleellisen lämmön jakamiseen ja lämpimän veden tuottamiseen. Erittäin hiljainen ja siisti NIBE Polar 8kW S ilma-vesilämpöpumpun sisäyksikkö VVM S320 on helposti sijoitettavissa vaikkapa kodinhoitohuoneeseen. NIBE Polar S ilmavesilämpöpumppujärjestelmän 180 litrainen varaaja on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja se on sovitettu suomalaisen veden vaatimuksiin.

 

NIBE Polar 8 kW S ilma- vesilämpöpumppujärjestelmän NIBE VVM S320 sisäyksikössä on NIBEn maalämmöstä tuttu ohjaus, joka on tunnettu helppokäyttöisyydestä. NIBE Polar S ilma- vesilämpöpumpun VVM S320 sisäyksikön hallinta ja ohjaus on helppoa koska siinä on valmiina etähallinta jota käytetään älypuhelimesta, tabletista tai tietokoneesta. Etähallinta liittää NIBE Polar 8 kW S vesi-ilma-lämpöpumppujärjestelmän IoT-palveluihin ja pörssisähköön.

 

NIBE Polar 8kW S ilmavesilämpöpumpun toimintaperiaate

NIBE Polar 8 kW S ilma-vesilämpöpumppu siirtää ulkoilmasta saatavaa lämpöenergiaa talon vesikiertoiseen lämmitykseen lämmittäen myös käyttöveden. Yli -25°C pakkasella voidaan tarvita avuksi sähkövastuksia, jotka kuuluvat NIBE Polar 8 kW S vesi-ilmalämpöpumppu järjestelmään.

 

Ilmasta saatu lämpö höyrystää lämpöpumpussa kiertävän kylmäaineen. Kun nestemäinen kylmäaine muuttuu höyryksi, höyryyn sitoutuu lämpöenergiaa. Kompressori imee höyrystyneen kylmäaineen höyrystimestä puristaen sitä pienempään tilaan, jolloin lämpötila ja kylmäaineen paine nousevat. Tämän jälkeen lauhduttimeen johdetaan noin 100 °C korkeapaineinen kylmäainehöyry, jolloin lämmitysverkostoon vapautuu ja siirtyy lämpöä. Nimensä mukaisesti painealennusventtiili laskee kylmäaineen painetta ja lämpötilan noin -10 °C.

 

NIBE Polar 8 kW S ilmavesilämpöpumpun ulkoyksikössä on höyrystin, kompressori sekä automatiikka. Puhaltimessa on useita tehoportaita ja niiden mukaan myöskin kulutus vähenee.

 

Ilmavesilämpöpumppu kokemuksia sähkönkulutuksesta

Ilmavesilämpöpumppu lähes puolitti sähkölaskun

Kun Nummelaisen 3 henkisen perheen lämmitys vaihdettiin sähkölämmityksestä ilma-vesilämpöpumppuun, heidän sähkönkulutus pieneni vuodessa 10 000 kWh. Perheen aiempi vuotuinen sähkön kulutus oli n. 24 000 kWh ja vesi-ilmalämpöpumpun asentamisen jälkeen kulutus on ollut vain n. 14 000 kWh vuodessa. Tämä tarkoittaisi 1200 euron säästöä vuodessa jos sähkön hinta olisi 0,12 €/kWh.

 

Lähde: https://www.kokemuksia.fi/nibe/omakotitalon-sahkonkulutus-pieneni-vuodessa-lahes-puolella

 

Kolmasosa sähkölaskusta säästöön

Ilma- vesipumpun sähkönkulutus

 

 

4 henkinen perhe joka asuu Lapissa vuoden 2010 jälkeen rakennetussa 200m2 (huonekorkeus 2,6m) talossa kuluttaa sähköön 3693€ vuodessa. Sijoittamalla rahansa NIBE Polar ilmavesipumppu järjestelmään heiltä kuluisi enää 2201€ vuodessa energiaan ja näin he saavuttaisivat 1492 euron säästöt.

Sähkö- ja ilmavesilämpöpumppu lämmitysten vertailuun on käytetty osoitteesta http://lammitysvertailu.eneuvonta.fi/ löytyvää laskuria.

 

Aurinkoenergia, ilma vesilämpöpumppu vai maalämpö

Seuraavaksi lueteltuna syitä jotka johtivat erään talon rakentajan päätökseen sijoittaa ilma-/vesilämpöpumppuun aurinkoenergian ja maalämmön sijaan:

• Taloa ei olla myymässä, joten ei ole tarvetta maalämmön tuottamalle talon arvon nousulle.
• Ilma vesi-ilmalämpöpumpun pienempi investointihinta. Ilmavesilämpöpumpun pakettihinnalla ei olisi saanut maalämpöä ja aurinkoenergiaan olisi saanut vain aurinkolämpöpaneelit.
• Tuotannon ja tarpeen parempi kohtaaminen haluttuna aikana. Syys-talvella ja öisin, jolloin energiaa tarvitaan, aurinkoenergiaa ei juuri ole saatavilla.
• Ilmavesipumppua varten ei tarvitse kaivaa pihaa.
• Vesi-ilmalämpöpumppu tekee töitä tarpeen mukaisella teholla, kun taas maalämpöpumppu painaa käynnistymisensä jälkeen aina talla pohjassa siihen asti että se sammuu. Tämä on aivan oleellinen tekninen ero maalämpöpumpun ja ilmavesilämpöpumpun välillä, ja ero on ilmavesilämpöpumpun eduksi. Käynnistyskerroilla on aivan ratkaiseva merkitys laitteen eliniän kannalta. Jos maalämpö ylimitoitetaan, lyhyttä pätkää käyvä isotehoinen pumppu kuluttaa nopeasti itse itsensä loppuun.

 

Nibe ilma-vesilämpöpumppu referenssi; Nibe Polar

 

Mr.LVI; ilma-vesilämpöpumppu

NIBE Polar 8kW S ilma vesilämpöpumpun tekniset tiedot

Ulkoyksikkö F2120-8
Energiatehokkuusluokka tilalämmityksessä, 35/55 °C A+++
Tuotteen energiatehokkuusluokka tilalämmityksessä, 35/55 °C A++
Lämpimän veden energiatehokkuusluokka/juoksutusprofiili A/XL – A/XXL
SCOP, keskimääräinen ilmasto, 35/55 °C 4,8/3,8
SCOP, kylmä ilmasto 35/55 °C 4,1/3,4
Nimellinen lämmitysteho (Pdesignh), kylmä ilmasto, 35/55 °C 6,8/7,4 kW
Lämmitysteho -7/35 °C 5,5 kW
Äänitehotaso (LWA), standardi EN 12102, nimellinen, 7/45°C 53 dB(A)
Nimellisjännite 230 V – 50 Hz, 400 V 3N – 50 Hz
Kylmäaine CO2 -ekvivalenttitonnia 5,01 t
Mitat KxLxS 1070x1130x610 mm
Nettopaino 150 kg
Kylmäainemäärä (R410A) 2,4 kg
Varoke 16 A/10 A*
  * 3-vaihe 3 x 400V: 10A / 1-vaihe 1 x 230V: 16 A
Sisäyksikkö VVM S320
Mitat KxLxS 1800(ei sisällä säädettäviä jalkoja)x600x615 mm
Nettopaino 123 kg
Sisäyksikön kokonaistilavuus 180 litraa
Sisäisen sähkövastuksen max. teho 9 kW
LVI-nro 5362056

 

Lisävarusteet NIBE ilma- vesilämpöpumppu järjestelmään

NIBE tuotevalikoimasta löytyy monipuolisten ilma/vesilämmityspakettien lisäksi lukuisia lisävarusteita, joilla saadaan vielä enemmän säästöä, asumismukavuutta ja toimivuutta.

 

1. NIBE Polar ilma vesilämpöpumppua voi käyttää viilennykseen Cool-In Viilennyspaketin avulla

NIBE Polar ilma-/vesilämpöpumpulle on saatavana viilennyspaketti, jonka avulla voit nauttia raikkaasta sisäilmasta helteisimpinäkin kesäpäivinä. Sähkönkulutus pysyy vähäisenä kun viilennys tuotetaan edullisesti lämpöpumpun tekniikkaa hyödyntäen. NIBE Polar ilma-/vesilämpöpumppuun on saatavilla sekä seinä- että kattopuhaltimilla. Cool-in viilennys paketti on mahdollista tilata NIBE Polar ilmavesipaketin mukana, jolloin tarvittava yhdistelmäpaketti sisältää seuraavat lisäosat: ACS310 viilennyksen ohjaus, UKV 100-puskurisäiliö ja itse COOL-IN paketin.

 

2. NIBE Aurinkosähköpaketti NIBE polar ilmavesipumppu järjestelmään

NIBE Polar ilma/vesilämpöpumppu osaa hyödyntää NIBEn älykkäällä aurinkosähköliitännällä NIBE aurinkopaneelien sähköä lämmön varaamiseen käyttöveteen ja lattialämmitykseen.

 

3. Vesitakka


paras ratkaisu

 

Kutsu Mr. LVI MAKSUTTOMALLE KARTOITUSKÄYNNILLE!
Ilmaisella kartoituskäynnillä Mr.LVI lämpöpumppu ammattilaisen kanssa löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ilmavesilämpöpumpun.

 

Meiltä aina paras ja edullinen ilmavesilämpöpumpun asennus!

Asennuksen hankkiminen muualta ostettuun ilma/vesilämpöpumppuun voi olla hyvinkin hankalaa. Hankkimalla ilmavesilämpöpumpun ja asennuksen samasta paikasta, säästät euroja sekä saat kaiken helposti ja nopeasti kerralla kotiisi. Näin myös vältät ilma/vesilämpöpumpun ongelmatilanteissa vastuun välttelyn laitteen myyjän ja asennusyrityksen välillä.


Asennamme pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä. Hanki ilmavesilämpöpumpun asennus aina luotettavalta ammattilaiselta!

 

Tukes muistuttaa, että ilmavesilämpöpumpun asentamiseen tarvitaan lupa. On ostajan vastuulla varmistaa, että ilmavesilämpöpumppua asentavalla yrityksellä on kylmä- ja sähköurakointioikeudet.

 

Tukes suosittelee, että ilmavesilämpöpumppu hankitaan yritykseltä, joka myy sekä laitteen että asennuksen ja tarjoaa lisäksi laitteelle huolto- ja korjauspalveluja.

 

Ilmavesilämpöpumppu tuo säästöä lämmityskustannuksiin vain, jos se on asennettu ammattitaitoisesti ja laitetta huolletaan säännöllisesti. Kun sama yritys myy ilma/vesilämpöpumpun, asentaa sen ja huoltaa pumppua jatkossa, vastuu laitteen oikeasta toiminnasta ja asennuksesta on selkeästi myyjällä. Ostopäätöstä tehdessä kannattaa varmistaa, että takuu kattaa sekä laitteen että asennustyön. Myyjän tulee opastaa asiakasta laitteen käytössä ja auttaa ongelmatilanteissa.

 

Kysy lisää asennuksesta 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 


ASENNUSALUEEMME

 

ILMALÄMPÖPUMPPUJEN JA ILMANVAIHTOKONEIDEN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, KLAUKKALA, PORNAINEN

 

POISTOILMA-, ILMAVESI- JA MAALÄMPÖPUMPPUJEN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ALUE 1
ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, KLAUKKALA, PORNAINEN

ALUE 2
RAJAMÄKI, MÄNTSÄLÄ, ASKOLA, LAPINJÄRVI, LILJENDAHL, MYRSKYLÄ, SIUNTIO, HYVINKÄÄ, INKOO, ORIMATTILA, RIIHIMÄKI, RUOTSINPYHTÄÄ, LOVIISA, NURMIJÄRVI, PORVOO, VEIKKOLA, VIHTI

 

AURINKOSÄHKÖN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, PORNAINEN, NURMIJÄRVI, MÄNTSÄLÄ, HYVINKÄÄ, PORVOO, VIHTI

 

 

ONKO ILMA VESILÄMPÖPUMPUSSASI JOKIN ONGELMA? ILMAVESILÄMPÖPUMPPU EI LÄMMITÄ? VETTÄ VUOTAA LATTIALLE?

Käytössä olevan ilma vesilämpöpumpun yleisimmät ongelmat ovat:

- ilma vesilämpöpumppu ei lämmitä
- käyntiääni poikkeaa normaalista
- vettä vuotaa lattialle
- ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennyt ei toimi
- näyttö on pimeänä

Mr. LVI LÄMPÖPUMPPUHUOLTO HUOLTAA JA KORJAA KAIKKI ILMA VESILÄMPÖPUMPPUMERKIT NOPEASTI JA EDULLISESTI!

MM. PANASONIC, MITSUBISHI, TOSHIBA, JÄSPI, JÄMÄ, NIBE

Nyt tarjous, ilma vesilämpöpumpun huolto vain alk. 390€! Osta täältä

 

Missä vika? Lue lisää ilma vesilämpöpumppujen yleisimmistä vioista ja tilaa huolto nopeasti täältä tai soita ammattilaisillemme 010 666 7282

 

 

Maksutavat ja rahoitus

Verkkokaupasta tilattaessa

 

Noutovarastolta ostaessa


KYSY LISÄÄ 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 

 

Vesi-/ilmalämpöpumppua valittaessa tutustu ensin vesi-/ilmalämpöpumpun tietosivuihimme.

Oppaassamme olemme pyrkineet antamaan vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin (FAQ = Frequently Asked Questions), joita esitetään kun mietitään millainen ilmalämpöpumppu on sopiva.

 

Mitä hyötyä ilma vesilämpöpumpusta on?

SÄÄSTÄT TUTKITUSTI 50% ILMAVESILÄMPÖPUMPUN AVULLA

Lue lisää ilma/vesilämpöpumpun valinnasta ja säästöistä:
Energiatehokas koti: Tutkittua energiansäästöä ilmavesilämpöpumpulla

Motiva: ilmavesilämpöpumppu

 

 


Nibe Polar 8kW (1-vaihe) S ilma-vesilämpöpumpun ulkoyksikön F2120 ulkoyksikön tuote-esite

Nibe Polar 8kW (1-vaihe) S ilma-vesilämpöpumpun F2120 ulkoyksikön tuoteseloste

Nibe Polar 8kW (1-vaihe) S ilma-vesilämpöpumpun F2120 ulkoyksikön asennusohje

Nibe Polar 8kW (1-vaihe) S ilma-vesilämpöpumpun F2120 ulkoyksikön käyttöohje

Nibe Polar 8kW (1-vaihe) S ilma-vesilämpöpumpun sarjanumeron sijainti

Nibe Polar 8kW (1-vaihe) S ilma-vesilämpöpumpun VVM S320 sisäyksikön esite

Nibe Polar 8kW (1-vaihe) S ilma-vesilämpöpumpun VVM S320 sisäyksikön asennusohje

Nibe Polar 8kW (1-vaihe) S ilma-vesilämpöpumpun VVM S320 sisäyksikön käyttöohje

Nibe ilma-vesilämpöpumput esite

Nibe ilmavesilämpöpumppu valintaopas

Nibe järjestelmä esite

Nibe kevätkampanjan esite


Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt
Verottaja Kotitalousvähennys ohje

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS!

Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät kotitalous- tai hoitotyötä, asunnon kunnossapitotöitä tai tietotekniikkalaitteiden asennusta.

Omavastuu 100 euroa ja enimmäismäärä 2 250 euroa/henkilö

Omavastuu 100 euroa on kalenterivuosikohtainen. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran. 

 

Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.