Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä. 
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!

VALMISTAJIEN HINNAN NOUSUJEN JOHDOSTA KAIKKI OIKEUDET HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN!

NIBE RAHOITUS

Rahoita Nibe lämmitysprojektisi rahoituksella!
Lue lisää täältä!

HUOM!! ILMAVESILÄMPÖPUMPPUJEN ASENNUKSET

Teemme alustavan tarjouksen esitietokyselyn perusteella ja asiakkaan hyväksyessä alustavan tarjouksen, käymme vielä tarpeen vaatiessa kartoittamassa kohteen. Asennukset vain PK-seudulle ja sen lähiympäristöön. Jos haluat pelkän laitteen, tilaa tai kysy lisää.

Ilmavesilämpöpumppu Nibe Polar S 8kW (1-vaihe)

Uusi vesi-ilmalämpöpumppu NIBE POLAR S 8kW nyt vain 12 399 €


Uudistunut ilmavesilämpöpumppu Nibe Polar S 8kW on premium-luokan lämmitysjärjestelmä

 • Uuden S-sarjan ulkoyksikkö Nibe S2125 ja sisäyksikkö VVM S320, jossa 180l varaaja
 • Helppokäyttöinen Niben S-sarjan älykäs ohjaus, jossa mukana myUplink etähallinta, sääennusteen huomioiminen, pörssisähkö ja IoT-ominaisuus
 • Voit säästää jopa 75% energiakustannuksissa
 • Luokkansa paras toiminta-alue
 • Energialuokka A+++
 • Kestävä, laadukas ja luotettava ilmavesilämpöpumppu
 • Invertteri ilmavesilämpöpumppu kykenee tuottamaan 65 °C lämpöä ja vettä vielä –25 °C pakkasessa
 • Käyttöveden lämmitys ja lämmöntuotto ovat maalämmön tasolla
 • Hiljainen myös kovimmilla pakkasilla
 • Ottaa lämmön ilmasta ja siirtää sen järjestelmän avulla veteen
 • myUplink lisäominaisuus: lattialämmitysintegraatio
 • Kesällä ilma/vesilämpöpumpulla myös viilennys (lisävaruste)
 • Lämpöpumpun lisävarusteena lämmitetty kondenssivesiputki KVR10

Takuu 3 vuotta + 6 vuoden Nibeturva kun rekisteröit laitteen


TUNNEMME ILMA-VESILÄMPÖPUMPUT JA AUTAMME SINUA!

Etkö ole varma millainen ilma-vesilämpöpumppu juuri sinulle sopii? Ota yhteyttä Mr.LVI:lle 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi ja tilaa ilmainen kartoitus!

 

Tekniset myyjämme tuntevat niin uudet kuin vanhat laitteet ja niiden toiminnan. Autamme sinua lämpöpumpun valinnassa tai teknisissä ongelmissa, oli vanha lämpöpumppusi millainen tahansa.


smile   Toimitus: Heti varastolta
smile  Asennus: Asennusaikoja vapaana
smile  Turvallisuus: Tukes hyväksymä liike
smile  Toimitusaika: 1-14 arkipäivää
smile Rahti: Tilauksen nouto varastolta 0€
Meiltä myös edullinen huolto

Hinta: 12399,00 €
Valmistaja: NIBE

  3 hyvää syytä valita Mr. LVI

Ilmainen kartoituskäynti

Kaikenkattava asennustarvikepaketti

Tiedät aina tarkan hinnan etukäteen

Uusi NIBE Polar ilmavesilämpöpumppu uudis- ja korjausrakentamiseen kylmiin olosuhteisiin

Kun uudis- tai korjausrakentamiseen halutaan parasta, on NIBE Polar 8kW ilmavesilämmityksen premiumtuote, joka sopii suurempiinkin pientaloihin. NIBE Polar S 8kW järjestelmässä on ulkoyksikkönä uusi huipputehokas NIBE S2125 ilmavesilämpöpumppu ja älykkäällä ohjauksella varustettu sisäyksikkö VVM S320, jotka muodostavat energiatehokkaan lämmitysjärjestelmän ja lämpimän käyttöveden tuoton edulliseen hintaan.

Lämmitystarpeen mukaan säätyvä, pohjoisen olosuhteisiin suunniteltu ilmavesilämpöpumpun ulkoyksikön invertteriohjattu kompressori tuottaa lämpöä aina –25°C:een pakkasiin. Nibe S2125 ilmavesilämpöpumppua voidaan käyttää lisävarusteilla myös tehokkaaseen viilennykseen.

Nibe Polar ilmavesilämpöpumpun sisäyksikkönä toimii Nibe VVM S320, jossa on järjestelmän ohjaus ja ruostumaton 180l lämminvesivaraaja, joka mahdollistaa myös kahden suihkun samanaikaisen käytön. Koko NIBE Polar S vesi-ilmalämpöpumppu järjestelmää ohjataan myUplink etäohjauksella tai VVM S320 sisäyksikön ohjaimella, jossa on älykäs värinäyttö avustamassa sekä laitteiston käytössä että asennuksen käyttöönotossa.

NIBE Polar 8kW ilmavesilämpöpumppu on täydellisesti varustettu asennukseen, mukana on vaihtoventtiili, kierroslukuohjatut matalaenergiakiertopumput, paisunta- ja puskurisäiliöt, joten laite voidaan asentaa nopeasti ja siististi esimerkiksi apukeittiöön.

 

NIBE Polar S ilmavesilämpöpumpun ulkoyksikkö NIBE S2125

Nibe Polar ilmavesilämpöpumppu on uudistunut ja lämmitysjärjestelmässä on nyt uuden edistyksellisen S-sarjan S2125 ulkoyksikkö. Uusi ulkoyksikkö on edeltäjäänsä hiljaisempi ja sen optimoitu maalämmön tasolla oleva vuosilämpökerroin tarkoittaa paitsi alhaisia käyttökustannuksia, niin myös lämpimän käyttöveden tuottoa korkealla suorituskyvyllä. Vesi-ilmalämpöpumpun kyky tuottaa kuuminta lämmitysvettä ei alene ulkolämpötilan laskiessa kuten perinteisissä ratkaisuissa, vaan 65 °C lämmitysvettä saadaan tuotettua jopa –25 °C pakkasille asti, äänitason pysyessä silti alhaalla.

 

NIBE Polar S ilmavesilämpöpumpun sisäyksikkö NIBE VVM S320 etäohjauksella

NIBE Polar S 8kW ilma vesilämpöpumpussa on uuden S-sarjan sisäyksikkö NIBE VVM S320, joka sisältää kaiken oleellisen lämmön jakamiseen ja lämpimän veden tuottamiseen. Erittäin hiljainen ja siisti NIBE Polar 8kW S ilma-vesilämpöpumpun sisäyksikkö VVM S320 on helposti sijoitettavissa vaikkapa kodinhoitohuoneeseen. NIBE Polar S ilmavesilämpöpumpun Nibe VVM S320 sisäyksikön 180 litrainen varaaja on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja se on sovitettu suomalaisen veden vaatimuksiin.

NIBE Polar S 8 kW vesi-ilmalämpöpumpun NIBE VVM S320 sisäyksikössä on NIBEn maalämmöstä tuttu ohjaus, joka on tunnettu helppokäyttöisyydestä. NIBE Polar S ilma- vesilämpöpumpun VVM S320 sisäyksikön hallinta ja ohjaus on helppoa koska siinä on valmiina etähallinta jota käytetään älypuhelimesta, tabletista tai tietokoneesta. Etähallinta liittää NIBE Polar S 8 kW vesi-ilma-lämpöpumppujärjestelmän IoT-palveluihin ja pörssisähköön ja etähallinnan avulla lämpöpumppu pystyy huomioimaan myös sääennusteen pitäen sisälämpötilan aina vakaana.  Lisäominaisuutena myUplink etähallinnassa on uusi lattialämmitysintegraatio, tarjoaa mahdollisuuden optimoida kotisi lämmitysjärjestelmän toimintaa yhä energiatehokkaampaan suuntaan. NIBE Polar S 8 kW ilmavesilämpöpumppu järjestelmän ohjausyksikön ohjelma voidaan päivittää siinä olevan USB-liitännän kautta. 

 

Asuinolosuhteet täydellisiksi vyöhykkeillä

Jakeassasi kotisi useampiin lämmitysjärjestelmiin ja vyöhykkeisiin voit saavuttaa täydelliset asuinolosuhteet älykkäiden lisätarvikkeiden avulla. Kartoita ensin mitkä ovat kotisi lämmityksen, kosteuden ja ilmanlaadun tarpeet ja miten ne eroavat kerrosten välillä sekä eri huoneissa.

Jos kodissasi on esimerkiksi kellari ja kaksi asuinkerrosta, voit päättää että jokainen kerros jaetaan omaksi lämmitysjärjestelmäksi. Jos ensimmäisessä asuinkerroksessa on keittiö ja olohuone avoimella pohjaratkaisulla, voit määritellä kaksi tai kolme vyöhykettä, ja jokainen niistä voi sisältää yhden tai useamman älykotilisätarvikkeen.

 

Ilmavesilämpöpumppu kokemuksia sähkönkulutuksesta

Ilmavesilämpöpumppu lähes puolitti sähkölaskun

Kun Nummelaisen 3 henkisen perheen lämmitys vaihdettiin sähkölämmityksestä ilma-vesilämpöpumppuun, heidän sähkönkulutus pieneni vuodessa 10 000 kWh. Perheen aiempi vuotuinen sähkön kulutus oli n. 24 000 kWh ja vesi-ilmalämpöpumpun asentamisen jälkeen kulutus on ollut vain n. 14 000 kWh vuodessa. Tämä tarkoittaisi 1200 euron säästöä vuodessa jos sähkön hinta olisi 0,12 €/kWh.

 

Lähde: https://www.kokemuksia.fi/nibe/omakotitalon-sahkonkulutus-pieneni-vuodessa-lahes-puolella

 

Kolmasosa sähkölaskusta säästöön

Ilma- vesipumpun sähkönkulutus

 

 

4 henkinen perhe joka asuu Lapissa vuoden 2010 jälkeen rakennetussa 200m2 (huonekorkeus 2,6m) talossa kuluttaa sähköön 3693€ vuodessa. Sijoittamalla rahansa NIBE Polar ilmavesipumppu järjestelmään heiltä kuluisi enää 2201€ vuodessa energiaan ja näin he saavuttaisivat 1492 euron säästöt.

Sähkö- ja ilmavesilämpöpumppu lämmitysten vertailuun on käytetty osoitteesta http://lammitysvertailu.eneuvonta.fi/ löytyvää laskuria.

 

Aurinkoenergia, ilma vesilämpöpumppu vai maalämpö

Seuraavaksi lueteltuna syitä jotka johtivat erään talon rakentajan päätökseen sijoittaa ilma-/vesilämpöpumppuun aurinkoenergian ja maalämmön sijaan:

• Taloa ei olla myymässä, joten ei ole tarvetta maalämmön tuottamalle talon arvon nousulle.
• Ilma vesi-ilmalämpöpumpun pienempi investointihinta. Ilmavesilämpöpumpun pakettihinnalla ei olisi saanut maalämpöä ja aurinkoenergiaan olisi saanut vain aurinkolämpöpaneelit.
• Tuotannon ja tarpeen parempi kohtaaminen haluttuna aikana. Syys-talvella ja öisin, jolloin energiaa tarvitaan, aurinkoenergiaa ei juuri ole saatavilla.
• Ilmavesipumppua varten ei tarvitse kaivaa pihaa.
• Vesi-ilmalämpöpumppu tekee töitä tarpeen mukaisella teholla, kun taas maalämpöpumppu painaa käynnistymisensä jälkeen aina talla pohjassa siihen asti että se sammuu. Tämä on aivan oleellinen tekninen ero maalämpöpumpun ja ilmavesilämpöpumpun välillä, ja ero on ilmavesilämpöpumpun eduksi. Käynnistyskerroilla on aivan ratkaiseva merkitys laitteen eliniän kannalta. Jos maalämpö ylimitoitetaan, lyhyttä pätkää käyvä isotehoinen pumppu kuluttaa nopeasti itse itsensä loppuun.

 

Nibe ilma-vesilämpöpumppu referenssi; Nibe Polar

 

Mr.LVI; ilma-vesilämpöpumppu

NIBE Polar S 8kW ilma vesilämpöpumpun tekniset tiedot

Ulkoyksikkö S2125-8
Lämmityksen tehokkuusluokka 35/55 °C 2) A+++/A++
Järjestelmän tehokkuusluokka huoneiden lämmityksessä
35/55 °C 1)
A+++/A+++
Tehokkuusluokka käyttövesi/latausprofiili 3) A/XL
SCOP14825 keskimääräinen ilmasto 35/55 °C 5,00 / 3,70
Lämmitysteho Pdesign keskimääräinen ilmasto 35/55 °C 5,33 / 5,30 kW
SCOP14825 kylmä ilmasto 35/55 °C 4,10 / 3,20
Lämmitysteho Pdesign kylmä ilmasto 35/55 °C 5.4/5.2 kW
Lämmitysteho 7/35/ COP, EN14511, nimellinen 3,15/5,18 kW
Äänitehotaso (LWA), EN12102 mukaan, 7/45, nimellinen 49 dB(A)
Nimellisjännite 400 V 3N – 50Hz
CO2-ekvivalentti (hermeettisesti suljettu kylmäainepiiri) 4) 0,0024 ton
Korkeus/leveys/syvyys 1080/1140/831 mm
Paino (ilman pakkausta) 179 kg
LVI-numero / tuotenumero 5362911 / 064219
   
Sisäyksikkö VVM S320
Mitat KxLxS 1800(ei sisällä säädettäviä jalkoja)x600x615 mm
Nettopaino 123 kg
Sisäyksikön kokonaistilavuus 180 litraa
Sisäisen sähkövastuksen max. teho 9 kW
Nimellisjännite 400 V 3N – 50Hz
Sulakekoko 3 x 16 A
LVI-numero / tuotenumero 5362047 / 069196

 1) Tuotteen tehokkuusluokka-asteikko huoneiden lämmityksessä: A+++ – G. Ilmoitetussa tehokkuudessa on huomioitu tuotteen lämpötilansäädin. 2) Tuotteen tehokkuusluokka-asteikko huoneiden lämmityksessä A++ – G. 3) Tehokkuusluokka-asteikko käyttöveden lämmityksessä: A – G. 4) S2125 ei vaadi vuosittaista F-kaasuasetuksen mukaista tarkastusta.

 

Nibe Polar S 8 kW ilmavesilämpöpumpun lisävarusteet

Ilmavesilämmityksen lisäksi tuotevalikoimasta löytyy lukuisia lisävarusteita, joilla saadaan energiankulutukseen vielä enemmän säästöä, asumismukavuutta ja toimivuutta.

 

Kodin viilennys Nibe Polar ilmavesilämpöpumpulla onnistuu Nibe Cool-in viilennyspaketin avulla

Nibe Polar ilmavesilämpöpumpulle on saatavilla viilennyspaketti, jonka avulla ilmavesilämpöpumppua voidaan käyttää viilennykseen ja tuottamaan raikasta sisäilmaa helteisimpinäkin kesäpäivinä. Viilennys tuotetaan edullisesti ilmavesilämpöpumpun avulla ja saatavilla on sekä seinä- että kattopuhaltimilla. Nibe Cool-in viilennys paketin saa tilattua Nibe Polar ilmavesilämpöpumpun mukana ja tällöin tarvittava yhdistelmäpaketti sisältää seuraavat lisäosat: ACS310 viilennyksen ohjaus, UKV 100-puskurisäiliö ja itse COOL-IN paketin. Tutustu Nibe Cool-IN viilennyspakettiin: Viilennys ilmavesilämpöpumpulla Nibe Cool-IN.

 

NIBE Aurinkosähköpaketti

Niben älykkäällä aurinkosähköliitännällä ilmavesilämpöpumppu osaa hyödyntää NIBE aurinkopaneelien sähköä lämmön varaamiseen käyttöveteen ja lattialämmitykseen.

 

Ilmanvaihtokone Nibe Alto Smart S10-400

Kotisi ilmanvaihto saadaan samaan ohjaukseen Nibe ilmavesilämpöpumpun kanssa, jolloin on mahdollista myUplink tai NIBE Uplink etäohjauksen kautta seurata ja hallita myös ilmanvaihtoa. Koko talon lämmitys, lämmin käyttövesi ja ilmanvaihto ovat helposti seurattavissa ja hallittavissa yhden ohjauksen kautta. Ilmanvaihtokone Nibe Alto Smart S10-400 on myynnissä toisessa verkkokaupassamme: https://www.varaaja.com/index.php/ilmanvaihtokoneet/ilmanvaihtokoneet-nibe/ilmanvaihtokone-nibe-alto-smart-10-400

 

NIBE KVR 10 kondenssivesiputki ilmavesilämpöpumppuun

Kondenssivesiputki KVR on ilmavesilämpöpumpun lisävaruste, jonka avulla ilmavesilämpöpumpusta muodostuva kondessivesi viedään hallitusti pois. Toimitukseen kuuluu myös sulanapitokaapeli, joka varmistaa ettei putki jäädy tukkoon kovillakaan pakkasilla.

 


paras ratkaisu

 

Tilaa ilmainen kartoitus!
Ilmaisella kartoituksella Mr.LVI lämpöpumppu ammattilaisen kanssa löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ilmavesilämpöpumpun.

 

Meiltä aina paras ja edullinen ilmavesilämpöpumpun asennus!

Asennuksen hankkiminen muualta ostettuun ilma/vesilämpöpumppuun voi olla hyvinkin hankalaa. Hankkimalla ilmavesilämpöpumpun ja asennuksen samasta paikasta, säästät euroja sekä saat kaiken helposti ja nopeasti kerralla kotiisi. Näin myös vältät ilma/vesilämpöpumpun ongelmatilanteissa vastuun välttelyn laitteen myyjän ja asennusyrityksen välillä.


Asennamme pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä. Hanki ilmavesilämpöpumpun asennus aina luotettavalta ammattilaiselta!

 

Tukes muistuttaa, että ilmavesilämpöpumpun asentamiseen tarvitaan lupa. On ostajan vastuulla varmistaa, että ilmavesilämpöpumppua asentavalla yrityksellä on kylmä- ja sähköurakointioikeudet.

 

Tukes suosittelee, että ilmavesilämpöpumppu hankitaan yritykseltä, joka myy sekä laitteen että asennuksen ja tarjoaa lisäksi laitteelle huolto- ja korjauspalveluja.

 

Ilmavesilämpöpumppu tuo säästöä lämmityskustannuksiin vain, jos se on asennettu ammattitaitoisesti ja laitetta huolletaan säännöllisesti. Kun sama yritys myy ilma/vesilämpöpumpun, asentaa sen ja huoltaa pumppua jatkossa, vastuu laitteen oikeasta toiminnasta ja asennuksesta on selkeästi myyjällä. Ostopäätöstä tehdessä kannattaa varmistaa, että takuu kattaa sekä laitteen että asennustyön. Myyjän tulee opastaa asiakasta laitteen käytössä ja auttaa ongelmatilanteissa.

 

Kysy lisää asennuksesta 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 


ASENNUSALUEEMME

 

ILMALÄMPÖPUMPPUJEN JA ILMANVAIHTOKONEIDEN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, KERAVA, VANTAA, KLAUKKALA, PORNAINEN

 

POISTOILMA-, ILMAVESI- JA MAALÄMPÖPUMPPUJEN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ALUE 1
ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, KLAUKKALA, PORNAINEN

ALUE 2
RAJAMÄKI, MÄNTSÄLÄ, ASKOLA, LAPINJÄRVI, LILJENDAHL, MYRSKYLÄ, SIUNTIO, HYVINKÄÄ, INKOO, ORIMATTILA, RIIHIMÄKI, RUOTSINPYHTÄÄ, LOVIISA, NURMIJÄRVI, PORVOO, VEIKKOLA, VIHTI


Yli 30 km edes takaisen matkan päässä olevissa kohteissa jotka kuuluvat alueelle 2 veloitetaan matkakulut 30 km jälkeen 1,49 € per kilometri.

 

Esim. jos kohteen edes takainen matka on 60km veloitetaan lisäkuluja 30km verran eli 30 x 1,49 €. Silloin lisäveloitus pidemmästä matkasta on 44,70 €. Mikäli edes takainen matka on yli 100 km veloitetaan lisähinta myös pidemmästä työajasta pitkän ajomatkan takia. Tämä veloitus sovitaan erikseen.


AURINKOSÄHKÖN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, PORNAINEN, NURMIJÄRVI, MÄNTSÄLÄ, HYVINKÄÄ, PORVOO, VIHTI

 

 

ONKO ILMA VESILÄMPÖPUMPUSSASI JOKIN ONGELMA? ILMAVESILÄMPÖPUMPPU EI LÄMMITÄ? VETTÄ VUOTAA LATTIALLE?

Käytössä olevan ilma vesilämpöpumpun yleisimmät ongelmat ovat:

- ilma vesilämpöpumppu ei lämmitä
- käyntiääni poikkeaa normaalista
- vettä vuotaa lattialle
- ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennyt ei toimi
- näyttö on pimeänä

Mr. LVI LÄMPÖPUMPPUHUOLTO HUOLTAA JA KORJAA KAIKKI ILMA VESILÄMPÖPUMPPUMERKIT NOPEASTI JA EDULLISESTI!

MM. PANASONIC, MITSUBISHI, TOSHIBA, JÄSPI, JÄMÄ, NIBE, DAIKIN

Nyt tarjous, ilma vesilämpöpumpun huolto vain alk. 399€! Osta täältä

 

Missä vika? Lue lisää ilma vesilämpöpumppujen yleisimmistä vioista ja tilaa huolto nopeasti täältä tai soita ammattilaisillemme 010 666 7282

 

 

Maksutavat ja rahoitus

Verkkokaupasta tilattaessa

 

Noutovarastolta ostaessa


KYSY LISÄÄ 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 

 

Vesi-/ilmalämpöpumppua valittaessa tutustu ensin vesi-/ilmalämpöpumpun tietosivuihimme.

Oppaassamme olemme pyrkineet antamaan vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin (FAQ = Frequently Asked Questions), joita esitetään kun mietitään millainen ilmalämpöpumppu on sopiva.

 

Mitä hyötyä ilma vesilämpöpumpusta on?

SÄÄSTÄT TUTKITUSTI 50% ILMAVESILÄMPÖPUMPUN AVULLA

Lue lisää ilma/vesilämpöpumpun valinnasta ja säästöistä:
Energiatehokas koti: Tutkittua energiansäästöä ilmavesilämpöpumpulla

Motiva: ilmavesilämpöpumppu

 

 


Nibe Polar S 8kW ilmavesilämpöpumpun esite

Nibe Polar S 8kW ilmavesilämpöpumpun S2125 ulkoyksikön esite

Nibe Polar S 8kW ilmavesilämpöpumpun S2125 ulkoyksikön asennusohje

Nibe Polar S 8kW ilmavesilämpöpumpun S2125 ulkoyksikön käyttöohje

Nibe Polar S 8kW ilmavesilämpöpumpun sarjanumeron sijainti

Nibe Polar S 8kW ilmavesilämpöpumpun VVM S320 sisäyksikön esite

Nibe Polar S 8kW ilmavesilämpöpumpun VVM S320 sisäyksikön asennusohje

Nibe Polar S 8kW ilmavesilämpöpumpun VVM S320 sisäyksikön käyttöohje

Nibe ilmavesilämpöpumput esite

Nibe ilmavesilämpöpumppu valinta-opas

Uuden Nibe S-sarjan ilmavesilämpöpumppujen fiksut lisätarvikkeet

myUplink lattialämmitysintegraatio

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS!

Verottaja Kotitalousvähennys ohje

Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät kotitalous- tai hoitotyötä, asunnon kunnossapitotöitä tai tietotekniikkalaitteiden asennusta.

Omavastuu 100 euroa ja enimmäismäärä normaalisti 2 250 € / henkilö, mutta vuosina 2022-2027 öljylämmityksestä pois siirtyville enimmäismäärä on 3500 €!

Omavastuu 100 euroa on kalenterivuosikohtainen. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran. 

Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.