Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä. 
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!

VALMISTAJIEN HINNAN NOUSUJEN JOHDOSTA KAIKKI OIKEUDET HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN!

NIBE RAHOITUS

Rahoita Nibe lämmitysprojektisi rahoituksella!
Lue lisää täältä!

HUOM!! ILMAVESILÄMPÖPUMPPUJEN ASENNUKSET

Teemme alustavan tarjouksen esitietokyselyn perusteella ja asiakkaan hyväksyessä alustavan tarjouksen, käymme vielä tarpeen vaatiessa kartoittamassa kohteen. Asennukset vain PK-seudulle ja sen lähiympäristöön. Jos haluat pelkän laitteen, tilaa tai kysy lisää.

Ilmavesilämpöpumppu Nibe Polar 8kW (1-vaihe) S

Uusi vesi ilmalämpöpumppu NIBE™ POLAR 8kW S nyt vain 10 956 €


Ilmavesilämpöpumppu Nibe Polar 8kW S on premium-luokan lämmitysjärjestelmä

 • Nibe ilmavesilämpöpumppujärjestelmän osat: ulkoyksikkö Nibe F2120 ja sisäyksikkö uuden S-sarjan VVM S320, jossa 180l varaaja
 • Helppokäyttöinen Niben S-sarjan älykäs ohjaus, jossa mukana myUplink etähallinta, pörssisähkö ja IoT-ominaisuus
 • Voit säästää jopa 75% energiakustannuksissa
 • Luokkansa paras toiminta-alue
 • Kestävä, laadukas ja luotettava ilmavesilämpöpumppu
 • Invertteri ilmavesilämpöpumppu kykenee tuottamaan 65 °C lämpöä ja vettä vielä –25 °C pakkasessa
 • Käyttöveden lämmitys ja lämmöntuotto ovat maalämmön tasolla
 • Hiljainen myös kovimmilla pakkasilla
 • Ottaa lämmön ilmasta ja siirtää sen järjestelmän avulla veteen
 • Kesällä ilma/vesilämpöpumpulla myös viilennys (lisävaruste)
 • Lämpöpumpun lisävarusteena lämmitetty kondenssivesiputki KVR10
 • LVI-numero: 5362056

Takuu 3 vuotta + 6 vuoden Nibeturva kun rekisteröit laitteen


TUNNEMME ILMA-VESILÄMPÖPUMPUT JA AUTAMME SINUA!

Etkö ole varma millainen ilma-vesilämpöpumppu juuri sinulle sopii? Ota yhteyttä Mr.LVI:lle 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi ja tilaa ilmainen kartoitus!

 

Tekniset myyjämme tuntevat niin uudet kuin vanhat laitteet ja niiden toiminnan. Autamme sinua lämpöpumpun valinnassa tai teknisissä ongelmissa, oli vanha lämpöpumppusi millainen tahansa.

 

smile Asennus: Asennusaikoja vapaana
smile Turvallisuus: Tukes hyväksymä liike
smile Toimitusaika: joukuluu-helmikuu
smile Rahti: Tilauksen nouto varastolta 0€
Meiltä myös edullinen asennus ja huolto

Hinta: 10956,00 €
Valmistaja: NIBE

  3 hyvää syytä valita Mr. LVI

Ilmainen kartoituskäynti

Kaikenkattava asennustarvikepaketti

Tiedät aina tarkan hinnan etukäteen

NIBE Polar ilmavesilämpöpumppu 8kW S uudis- ja korjausrakentamiseen

Kun uudis- tai korjausrakentamiseen halutaan parasta, on NIBE Polar 8kW ilmavesilämmityksen premiumtuote, joka sopii suurempiinkin pientaloihin. NIBE Polar 8kW S järjestelmässä on ulkoyksikkönä huipputehokas NIBE F2120 ilmavesilämpöpumppu ja älykkäällä ohjauksella varustettu sisäyksikkö VVM S320, jotka muodostavat energiatehokkaan lämmitysjärjestelmän ja lämpimän käyttöveden tuoton edulliseen hintaan.

Lämmitystarpeen mukaan säätyvä, pohjoisen olosuhteisiin suunniteltu ilmavesilämpöpumpun ulkoyksikön invertteriohjattu kompressori tuottaa lämpöä aina –25°C:een pakkasiin. Nibe F2120 ilmavesilämpöpumppua voidaan käyttää lisävarusteilla tehokkaaseen viilennykseen.

Nibe Polar ilmavesilämpöpumpun sisäyksikkönä toimii Nibe VVM S320, jossa on järjestelmän ohjaus ja ruostumaton 180l lämminvesivaraaja, joka mahdollistaa myös kahden suihkun samanaikaisen käytön. Koko NIBE Polar S vesi-ilmalämpöpumppu järjestelmää ohjataan VVM S320 sisäyksikön ohjaimella, jossa on älykäs värinäyttö avustamassa sekä laitteiston käytössä että asennuksen käyttöönotossa. Ohjaus on myös mahdollista liittää uuteen NIBE myUplink –palveluun, jolloin järjestelmää voi seurata ja haluttaessa ohjata älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Missä ja milloin tahansa.

NIBE Polar 8kW ilmavesilämpöpumppu on täydellisesti varustettu asennukseen, mukana on vaihtoventtiili, kierroslukuohjatut matalaenergiakiertopumput, paisunta- ja puskurisäiliöt, joten laite voidaan asentaa nopeasti ja siististi esimerkiksi apukeittiöön.

 

NIBE Polar ilmavesilämpöpumpun ulkoyksikkö NIBE F2120

NIBE F2120 VILP on läpimurto ilmavesilämmityksen tehokkuudessa, sen energiamerkinnän vuosilämpökerroin on jopa yli 5 ja invertterikäyttöisen lämpöpumpun vuosilämpökerroin on kylmässä ilmastossamme lattialämmityksellä 4-4.3, joka on täysin perinteisen maalämmön tasoa. Pohjoisen oloihin kehitettynä NIBE Polar vesi-ilmalämpöpumppu pystyy tuottamaan reilusti lämmintä vettä vielä -25 ˚C pakkasessa, joka sekin on ainutlaatuinen piirre. Lisävarusteena NIBE Polar 8kW ilmavesilämpöpumppussa on lämmitetty kondenssivesiputki, jolla toiminta saadaan varmistettua myös hankalimmissakin olosuhteissa, pohjoismaisuutta sekin. NIBE Polar 8kW S ilmavesilämpöpumpun ulkoyksikkö F2120 on rakennettu hiljaiseksi. Sen nimellisäänitaso on erittäin alhainen, mutta parasta on sen alhainen äänitaso täydellä teholla kovalla pakkasella, kun lämpöä kodissa todellakin tarvitaan.

 

NIBE Polar ilmavesilämpöpumpun sisäyksikkö NIBE VVM S320

NIBE Polar 8kW S ilma vesilämpöpumpussa on uuden S-sarjan sisäyksikkö NIBE VVM S320, joka sisältää kaiken oleellisen lämmön jakamiseen ja lämpimän veden tuottamiseen. Erittäin hiljainen ja siisti NIBE Polar 8kW S ilma-vesilämpöpumpun sisäyksikkö VVM S320 on helposti sijoitettavissa vaikkapa kodinhoitohuoneeseen. NIBE Polar S ilmavesilämpöpumpun Nibe VVM S320 sisäyksikön 180 litrainen varaaja on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja se on sovitettu suomalaisen veden vaatimuksiin.

 

NIBE Polar 8 kW S vesi-ilmalämpöpumpun NIBE VVM S320 sisäyksikössä on NIBEn maalämmöstä tuttu ohjaus, joka on tunnettu helppokäyttöisyydestä. NIBE Polar S ilma- vesilämpöpumpun VVM S320 sisäyksikön hallinta ja ohjaus on helppoa koska siinä on valmiina etähallinta jota käytetään älypuhelimesta, tabletista tai tietokoneesta. Etähallinta liittää NIBE Polar 8 kW S vesi-ilma-lämpöpumppujärjestelmän IoT-palveluihin ja pörssisähköön.  NIBE Polar 8 kW S ilma vesilämpöpumppu järjestelmän ohjausyksikön ohjelma voidaan päivittää siinä olevan USB-liitännän kautta. 

 

Asuinolosuhteet täydellisiksi vyöhykkeillä

Jakeassasi kotisi useampiin lämmitysjärjestelmiin ja vyöhykkeisiin voit saavuttaa täydelliset asuinolosuhteet älykkäiden lisätarvikkeiden avulla. Kartoita ensin mitkä ovat kotisi lämmityksen, kosteuden ja ilmanlaadun tarpeet ja miten ne eroavat kerrosten välillä sekä eri huoneissa.

Jos kodissasi on esimerkiksi kellari ja kaksi asuinkerrosta, voit päättää että jokainen kerros jaetaan omaksi lämmitysjärjestelmäksi. Jos ensimmäisessä asuinkerroksessa on keittiö ja olohuone avoimella pohjaratkaisulla, voit määritellä kaksi tai kolme vyöhykettä, ja jokainen niistä voi sisältää yhden tai useamman älykotilisätarvikkeen.

Lue lisää sivun alaosasta löytyvästä esitteestä.

 

Ilmavesilämpöpumppu kokemuksia sähkönkulutuksesta

Ilmavesilämpöpumppu lähes puolitti sähkölaskun

Kun Nummelaisen 3 henkisen perheen lämmitys vaihdettiin sähkölämmityksestä ilma-vesilämpöpumppuun, heidän sähkönkulutus pieneni vuodessa 10 000 kWh. Perheen aiempi vuotuinen sähkön kulutus oli n. 24 000 kWh ja vesi-ilmalämpöpumpun asentamisen jälkeen kulutus on ollut vain n. 14 000 kWh vuodessa. Tämä tarkoittaisi 1200 euron säästöä vuodessa jos sähkön hinta olisi 0,12 €/kWh.

 

Lähde: https://www.kokemuksia.fi/nibe/omakotitalon-sahkonkulutus-pieneni-vuodessa-lahes-puolella

 

Kolmasosa sähkölaskusta säästöön

Ilma- vesipumpun sähkönkulutus

 

 

4 henkinen perhe joka asuu Lapissa vuoden 2010 jälkeen rakennetussa 200m2 (huonekorkeus 2,6m) talossa kuluttaa sähköön 3693€ vuodessa. Sijoittamalla rahansa NIBE Polar ilmavesipumppu järjestelmään heiltä kuluisi enää 2201€ vuodessa energiaan ja näin he saavuttaisivat 1492 euron säästöt.

Sähkö- ja ilmavesilämpöpumppu lämmitysten vertailuun on käytetty osoitteesta http://lammitysvertailu.eneuvonta.fi/ löytyvää laskuria.

 

Aurinkoenergia, ilma vesilämpöpumppu vai maalämpö

Seuraavaksi lueteltuna syitä jotka johtivat erään talon rakentajan päätökseen sijoittaa ilma-/vesilämpöpumppuun aurinkoenergian ja maalämmön sijaan:

• Taloa ei olla myymässä, joten ei ole tarvetta maalämmön tuottamalle talon arvon nousulle.
• Ilma vesi-ilmalämpöpumpun pienempi investointihinta. Ilmavesilämpöpumpun pakettihinnalla ei olisi saanut maalämpöä ja aurinkoenergiaan olisi saanut vain aurinkolämpöpaneelit.
• Tuotannon ja tarpeen parempi kohtaaminen haluttuna aikana. Syys-talvella ja öisin, jolloin energiaa tarvitaan, aurinkoenergiaa ei juuri ole saatavilla.
• Ilmavesipumppua varten ei tarvitse kaivaa pihaa.
• Vesi-ilmalämpöpumppu tekee töitä tarpeen mukaisella teholla, kun taas maalämpöpumppu painaa käynnistymisensä jälkeen aina talla pohjassa siihen asti että se sammuu. Tämä on aivan oleellinen tekninen ero maalämpöpumpun ja ilmavesilämpöpumpun välillä, ja ero on ilmavesilämpöpumpun eduksi. Käynnistyskerroilla on aivan ratkaiseva merkitys laitteen eliniän kannalta. Jos maalämpö ylimitoitetaan, lyhyttä pätkää käyvä isotehoinen pumppu kuluttaa nopeasti itse itsensä loppuun.

 

Nibe ilma-vesilämpöpumppu referenssi; Nibe Polar

 

Mr.LVI; ilma-vesilämpöpumppu

NIBE Polar 8kW S ilma vesilämpöpumpun tekniset tiedot

Ulkoyksikkö F2120-8
Energiatehokkuusluokka tilalämmityksessä, 35/55 °C A+++
Tuotteen energiatehokkuusluokka tilalämmityksessä, 35/55 °C A++
Lämpimän veden energiatehokkuusluokka/juoksutusprofiili A/XL – A/XXL
SCOP, keskimääräinen ilmasto, 35/55 °C 4,8/3,8
SCOP, kylmä ilmasto 35/55 °C 4,1/3,4
Nimellinen lämmitysteho (Pdesignh), kylmä ilmasto, 35/55 °C 6,8/7,4 kW
Lämmitysteho -7/35 °C 5,5 kW
Äänitehotaso (LWA), standardi EN 12102, nimellinen, 7/45°C 53 dB(A)
Nimellisjännite 230 V – 50 Hz, 400 V 3N – 50 Hz
Kylmäaine CO2 -ekvivalenttitonnia 5,01 t
Mitat KxLxS 1070x1130x610 mm
Nettopaino 150 kg
Kylmäainemäärä (R410A) 2,4 kg
Varoke 16 A/10 A*
  * 3-vaihe 3 x 400V: 10A / 1-vaihe 1 x 230V: 16 A
Sisäyksikkö VVM S320
Mitat KxLxS 1800(ei sisällä säädettäviä jalkoja)x600x615 mm
Nettopaino 123 kg
Sisäyksikön kokonaistilavuus 180 litraa
Sisäisen sähkövastuksen max. teho 9 kW
LVI-nro 5362056

 

Nibe Polar 8 kW ilmavesilämpöpumpun lisävarusteet

Ilmavesilämmityksen lisäksi tuotevalikoimasta löytyy lukuisia lisävarusteita, joilla saadaan energiankulutukseen vielä enemmän säästöä, asumismukavuutta ja toimivuutta.

 

Kodin viilennys Nibe Polar ilmavesilämpöpumpulla onnistuu Nibe Cool-in viilennyspaketin avulla

Nibe Polar ilmavesilämpöpumpulle on saatavilla viilennyspaketti, jonka avulla ilmavesilämpöpumppua voidaan käyttää viilennykseen ja tuottamaan raikasta sisäilmaa helteisimpinäkin kesäpäivinä. Viilennys tuotetaan edullisesti ilmavesilämpöpumpun avulla ja saatavilla on sekä seinä- että kattopuhaltimilla. Nibe Cool-in viilennys paketin saa tilattua Nibe Polar ilmavesilämpöpumpun mukana ja tällöin tarvittava yhdistelmäpaketti sisältää seuraavat lisäosat: ACS310 viilennyksen ohjaus, UKV 100-puskurisäiliö ja itse COOL-IN paketin. Tutustu Nibe Cool-IN viilennyspakettiin: Viilennys ilmavesilämpöpumpulla Nibe Cool-IN.

 

NIBE Aurinkosähköpaketti

Niben älykkäällä aurinkosähköliitännällä ilmavesilämpöpumppu osaa hyödyntää NIBE aurinkopaneelien sähköä lämmön varaamiseen käyttöveteen ja lattialämmitykseen.

 

Vesitakka

Suosittelemme tilaamaan Nibe ilmavesilämpöpumpun yhteyteen Nibe VVM 310 sisäyksikön + tarvittavat lisävarusteet, takasta riippuen. Ota yhteyttä ja autamme laitteiston suunnittelussa!

 

Ilmanvaihtokone Nibe Alto Smart S10-400

Kotisi ilmanvaihto saadaan samaan ohjaukseen Nibe ilmavesilämpöpumpun kanssa, jolloin on mahdollista myUplink tai NIBE Uplink etäohjauksen kautta seurata ja hallita myös ilmanvaihtoa. Koko talon lämmitys, lämmin käyttövesi ja ilmanvaihto ovat helposti seurattavissa ja hallittavissa yhden ohjauksen kautta. Ilmanvaihtokone Nibe Alto Smart S10-400 on myynnissä toisessa verkkokaupassamme: https://www.varaaja.com/index.php/ilmanvaihtokoneet/ilmanvaihtokoneet-nibe/ilmanvaihtokone-nibe-alto-smart-10-400

 

NIBE KVR 10 F2120 kondenssivesiputki ilmavesilämpöpumppuun

Kondenssivesiputki KVR on ilmavesilämpöpumpun lisävaruste, jonka avulla ilmavesilämpöpumpusta muodostuva kondessivesi viedään hallitusti pois. Toimitukseen kuuluu myös sulanapitokaapeli, joka varmistaa ettei putki jäädy tukkoon kovillakaan pakkasilla.

 

Lisää lisätarvikkeita Nibe Polar ilmavesilämpöpumppuun löydät Niben sivuilta!

 


paras ratkaisu

 

Tilaa ilmainen kartoitus!
Ilmaisella kartoituksella Mr.LVI lämpöpumppu ammattilaisen kanssa löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ilmavesilämpöpumpun.

 

Meiltä aina paras ja edullinen ilmavesilämpöpumpun asennus!

Asennuksen hankkiminen muualta ostettuun ilma/vesilämpöpumppuun voi olla hyvinkin hankalaa. Hankkimalla ilmavesilämpöpumpun ja asennuksen samasta paikasta, säästät euroja sekä saat kaiken helposti ja nopeasti kerralla kotiisi. Näin myös vältät ilma/vesilämpöpumpun ongelmatilanteissa vastuun välttelyn laitteen myyjän ja asennusyrityksen välillä.


Asennamme pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä. Hanki ilmavesilämpöpumpun asennus aina luotettavalta ammattilaiselta!

 

Tukes muistuttaa, että ilmavesilämpöpumpun asentamiseen tarvitaan lupa. On ostajan vastuulla varmistaa, että ilmavesilämpöpumppua asentavalla yrityksellä on kylmä- ja sähköurakointioikeudet.

 

Tukes suosittelee, että ilmavesilämpöpumppu hankitaan yritykseltä, joka myy sekä laitteen että asennuksen ja tarjoaa lisäksi laitteelle huolto- ja korjauspalveluja.

 

Ilmavesilämpöpumppu tuo säästöä lämmityskustannuksiin vain, jos se on asennettu ammattitaitoisesti ja laitetta huolletaan säännöllisesti. Kun sama yritys myy ilma/vesilämpöpumpun, asentaa sen ja huoltaa pumppua jatkossa, vastuu laitteen oikeasta toiminnasta ja asennuksesta on selkeästi myyjällä. Ostopäätöstä tehdessä kannattaa varmistaa, että takuu kattaa sekä laitteen että asennustyön. Myyjän tulee opastaa asiakasta laitteen käytössä ja auttaa ongelmatilanteissa.

 

Kysy lisää asennuksesta 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 


ASENNUSALUEEMME

 

ILMALÄMPÖPUMPPUJEN JA ILMANVAIHTOKONEIDEN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, KLAUKKALA, PORNAINEN

 

POISTOILMA-, ILMAVESI- JA MAALÄMPÖPUMPPUJEN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ALUE 1
ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, KLAUKKALA, PORNAINEN

ALUE 2
RAJAMÄKI, MÄNTSÄLÄ, ASKOLA, LAPINJÄRVI, LILJENDAHL, MYRSKYLÄ, SIUNTIO, HYVINKÄÄ, INKOO, ORIMATTILA, RIIHIMÄKI, RUOTSINPYHTÄÄ, LOVIISA, NURMIJÄRVI, PORVOO, VEIKKOLA, VIHTI


Yli 30 km edes takaisen matkan päässä olevissa kohteissa jotka kuuluvat alueelle 2 veloitetaan matkakulut 30 km jälkeen 1,49 € per kilometri.

 

Esim. jos kohteen edes takainen matka on 60km veloitetaan lisäkuluja 30km verran eli 30 x 1,49 €. Silloin lisäveloitus pidemmästä matkasta on 44,70 €. Mikäli edes takainen matka on yli 100 km veloitetaan lisähinta myös pidemmästä työajasta pitkän ajomatkan takia. Tämä veloitus sovitaan erikseen.


AURINKOSÄHKÖN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, PORNAINEN, NURMIJÄRVI, MÄNTSÄLÄ, HYVINKÄÄ, PORVOO, VIHTI

 

 

ONKO ILMA VESILÄMPÖPUMPUSSASI JOKIN ONGELMA? ILMAVESILÄMPÖPUMPPU EI LÄMMITÄ? VETTÄ VUOTAA LATTIALLE?

Käytössä olevan ilma vesilämpöpumpun yleisimmät ongelmat ovat:

- ilma vesilämpöpumppu ei lämmitä
- käyntiääni poikkeaa normaalista
- vettä vuotaa lattialle
- ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennyt ei toimi
- näyttö on pimeänä

Mr. LVI LÄMPÖPUMPPUHUOLTO HUOLTAA JA KORJAA KAIKKI ILMA VESILÄMPÖPUMPPUMERKIT NOPEASTI JA EDULLISESTI!

MM. PANASONIC, MITSUBISHI, TOSHIBA, JÄSPI, JÄMÄ, NIBE

Nyt tarjous, ilma vesilämpöpumpun huolto vain alk. 390€! Osta täältä

 

Missä vika? Lue lisää ilma vesilämpöpumppujen yleisimmistä vioista ja tilaa huolto nopeasti täältä tai soita ammattilaisillemme 010 666 7282

 

 

Maksutavat ja rahoitus

Verkkokaupasta tilattaessa

 

Noutovarastolta ostaessa


KYSY LISÄÄ 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 

 

Vesi-/ilmalämpöpumppua valittaessa tutustu ensin vesi-/ilmalämpöpumpun tietosivuihimme.

Oppaassamme olemme pyrkineet antamaan vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin (FAQ = Frequently Asked Questions), joita esitetään kun mietitään millainen ilmalämpöpumppu on sopiva.

 

Mitä hyötyä ilma vesilämpöpumpusta on?

SÄÄSTÄT TUTKITUSTI 50% ILMAVESILÄMPÖPUMPUN AVULLA

Lue lisää ilma/vesilämpöpumpun valinnasta ja säästöistä:
Energiatehokas koti: Tutkittua energiansäästöä ilmavesilämpöpumpulla

Motiva: ilmavesilämpöpumppu

 

 


Nibe Polar 8kW (1-vaihe) S ilma-vesilämpöpumpun ulkoyksikön F2120 ulkoyksikön tuote-esite

Nibe Polar 8kW (1-vaihe) S ilma-vesilämpöpumpun F2120 ulkoyksikön tuoteseloste

Nibe Polar 8kW (1-vaihe) S ilma-vesilämpöpumpun F2120 ulkoyksikön asennusohje

Nibe Polar 8kW (1-vaihe) S ilma-vesilämpöpumpun F2120 ulkoyksikön käyttöohje

Nibe Polar 8kW (1-vaihe) S ilma-vesilämpöpumpun sarjanumeron sijainti

Nibe Polar 8kW (1-vaihe) S ilma-vesilämpöpumpun VVM S320 sisäyksikön esite

Nibe Polar 8kW (1-vaihe) S ilma-vesilämpöpumpun VVM S320 sisäyksikön asennusohje

Nibe Polar 8kW (1-vaihe) S ilma-vesilämpöpumpun VVM S320 sisäyksikön käyttöohje

Nibe ilmavesilämpöpumppu valinta-opas

Uuden Nibe S-sarjan ilmavesilämpöpumppujen fiksut lisätarvikkeet

Nibe järjestelmä esite

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

Käytössä olevan vanhan lämpöpumpun yleisimmät ongelmat: - lämpöpumppu ei käynnisty - ei lämmitä - käyntiääni poikkeaa normaalista - vettä vuotaa lattialle - ei pysy käynnissä - ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennys ei toimi - lämmitys toimii vain osittain - näyttö on pimeänä - kuluttaa normaalia enemmän sähköä.

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai info(at)mrlvi.fi