Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä. 
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!

Nibe rahoitus

Nyt käynnissä 6kk koroton maksuaikakampanja kun teet ostokset 14.8.2020 mennessä. Lue lisää täältä!

Ilmavesilämpöpumppu Nibe Polar 8kW (1-vaihe)

Uusi ilma-vesilämpöpumppu NIBE™ POLAR
nyt vain 9 390 € tai alk. 101 €/kk
Pyydä tarjous asennettuna!


Valmis kokonaisuus suurempiinkin pientaloihin

 • Voit säästää jopa 75% energiakustannuksissa
 • Luokkansa paras toiminta-alue
 • Ilmavesilämpöpumppu kykenee tuottamaan 65 °C lämpöä ja vettä vielä –25 °C pakkasessa
 • Käyttöveden lämmitys ja lämmöntuotto maalämmön tasoa
 • Hiljainen myös kovimmilla pakkasilla
 • Älykäs ohjaus
 • Ottaa lämmön ilmasta ja siirtää sen järjestelmän avulla veteen
 • Kesällä lämpöpumppu tarjoaa viileyttä kotiin
 • Kestävä ja luotettava
 • Kuuden vuoden NIBETURVA kaikille rekisteröidyille lämpöpumpuille!
 • Lämpöpumpun lisävarusteena lämmitetty kondenssivesiputki KVR10

Takuu 3 vuotta


TUNNEMME ILMA-VESILÄMPÖPUMPUT JA AUTAMME SINUA!

Etkö ole varma millainen ilma-vesilämpöpumppu juuri sinulle sopii? Ota yhteyttä Mr.LVI:lle 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi  ja tilaa ilmainen kartoitus!

 

Tekniset myyjämme tuntevat niin uudet kuin vanhat laitteet ja niiden toiminnan. Autamme sinua lämpöpumpun valinnassa tai teknisissä ongelmissa, oli vanha lämpöpumppusi millainen tahansa.

 

smile  Toimitus: Heti varastolta
smile  Asennus: Asennusaikoja vapaana
smile  Turvallisuus: Tukes hyväksymä liike
smile  Toimitusaika: 1-5 arkipäivää
smile  Rahti: Tilauksen nouto varastolta 0€
 Meiltä myös edullinen asennus ja huolto

Hinta: 9390,00 €
Valmistaja: NIBE

  3 hyvää syytä valita Mr. LVI

Ilmainen kartoituskäynti

Kaikenkattava asennustarvikepaketti

Tiedät aina tarkan hinnan etukäteen

Tehokkaat NIBE ilmavesilämpöpumput - pohjolan oloihin

Pohjoismaisella NIBEllä lähtökohtana on tuotteiden suunnittelu koska ilma/vesilämpöpumpulta vaaditaan pohjoisissa olosuhteissa enemmän kuin keski eurooppalaisessa ilmastossa. Tuloksena saadaan täydellinen uusiutuvan energian lämmitys: kylmässä energiatehokas, varmatoiminen ja helppokäyttöinen lämmitysjärjestelmä joka on räätälöitävissä joustavasti erilaisiin lämmitystarpeisiin.

 

Ilma vesilämpöpumppu sopii loistavasti uuden omakotitalon lämmitykseen, mutta erityisen hyvin se sopii vanhaan omakotitaloon, esim. vanhan öljykattilan rinnalle. Öljylämmitysjärjestelmän rinnalle asennettuna se tuottaa uusiutuvaa energiaa lämmitykseen sekä säästää merkittävästi energiakustannuksissa.

 

Koska NIBE Polar ilmavesilämpöpumppu järjestelmä käyttää uusiutuvaa energiaa, voit saavuttaa jopa 75%:n säästöt sähkönkulutuksessa. Olet varmasti tyytyväinen valintaan sähkön hinnan noustessa ja voit alkaa nauttia säästöistä jo ensimmäisestä kuukaudesta alkaen.

  

Vesi-ilmalämpöpumppu NIBE Polar

Kun uudis- tai korjausrakentamiseen halutaan parasta, on NIBE Polar ilma/vesilämmityksen premiumtuote, joka sopii suurempiinkin pientaloihin. NIBE Polar järjestelmässä on huipputehokas NIBE F2120 ilma-/ vesilämpöpumppu ja älykkäällä ohjauksella varustettu sisäyksikkö VVM 320, jotka muodostavat energiatehokkaan lämmitysjärjestelmän ja lämpimän käyttöveden tuoton edulliseen hintaan. Lämmitystarpeen mukaan säätyvä, pohjoisen olosuhteisiin suunniteltu NIBE Polar ilma- vesipumppu järjestelmän ulkoyksikkö F2120:n invertteriohjattu kompressori tuottaa lämpöä aina –25°C:een pakkasiin. F2120 -lämpöpumppua voidaan käyttää lisävarusteilla tehokkaaseen viilennykseen.

 

NIBE Polar ilma vesipumppujärjestelmän VVM320 sisäyksikössä lämmin käyttövesi on lämpöeristetyssä, ruostumattomassa varaajassa, joka mahdollistaa myös kahden suihkun samanaikaisen käytön. NIBE Polar ilmavesipumppu järjestelmän sisäyksikköön on tämän lisäksi sijoitettu sähkövastus tukemaan lämpöpumppua kylmimmissä olosuhteissa. NIBE Polar ilmavesipumppu järjestelmä on täydellisesti varustettu asennukseen, mukana on vaihtoventtiili, kierroslukuohjatut matalaenergiakiertopumput, paisunta- ja puskurisäiliöt, joten laite voidaan asentaa nopeasti ja siististi esimerkiksi apukeittiöön.

 

Koko NIBE Polar vesi-ilmapumppu järjestelmää ohjataan sisäyksikön ohjaimella, jossa on älykäs värinäyttö avustamassa sekä laitteiston käytössä että asennuksen käyttöönotossa. NIBE Polar ilma vesipumppu järjestelmän ohjausyksikön ohjelma voidaan päivittää siinä olevan USB-liitännän kautta. Ohjaus on myös mahdollista liittää NIBE Uplink –palveluun, jolloin järjestelmää voi seurata ja haluttaessa ohjata älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Missä ja milloin tahansa.

 

NIBE Polar ilma vesipumppu järjestelmän NIBE F2120 ulkoyksikkö 

NIBE F2120 VILP on läpimurto ilma-/vesilämmityksen tehokkuudessa, sen energiamerkinnän vuosilämpökerroin on jopa yli 5 ja invertterikäyttöisen lämpöpumpun vuosilämpökerroin on kylmässä ilmastossamme lattialämmityksellä 4-4.3, joka on täysin perinteisen maalämmön tasoa. Pohjoisen oloihin rakennettuna NIBE Polar vesi-ilmapumppu pystyy tuottamaan reilusti lämmintä vettä vielä -25 ˚C pakkasessa, joka sekin on ainutlaatuinen piirre. Lisävarusteena NIBE Polar vesi-ilmapumppussa on lämmitetty kondenssivesiputki, jolla toiminta saadaan varmistettua myös hankalimmissakin olosuhteissa, pohjoismaisuutta sekin. NIBE Polar ilmavesipumpun ulkoyksikkö F2120 on rakennettu hiljaiseksi. Sen nimellisäänitaso on erittäin alhainen, mutta parasta on sen alhainen äänitaso täydellä teholla kovalla pakkasella, kun lämpöä kodissa todellakin tarvitaan.

 

NIBE Polar ilma- vesipumppujärjestelmän NIBE VVM 320 sisäyksikkö

NIBE Polar ilma- vesipumppujärjestelmän sisäyksikkö NIBE VVM 320 sisältää kaiken oleellisen lämmön jakamiseen ja lämpimän veden tuottamiseen. Erittäin hiljainen ja siisti NIBE Polar ilma- vesipumppujärjestelmä on helposti sijoitettavissa vaikkapa kodinhoitohuoneeseen. NIBE Polar ilmavesipumppu järjestelmän varaaja on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja se on sovitettu suomalaisen veden vaatimuksiin.

 

NIBE Polar ilma- vesipumppujärjestelmän sisäyksikkö NIBE VVM 320:ssä on NIBEn maalämmöstä tuttu ohjaus, joka on tunnettu helppokäyttöisyydestä. NIBE Polar ilma- vesipumppujärjestelmän sisäyksikön hallinta ja ohjaus on helppoa koska siinä on valmiina etähallinta jota käytetään älypuhelimesta, tabletista tai tietokoneesta. Etähallinta liittää NIBE Polar vesi-ilma-lämpöpumppujärjestelmän Internet-of Things -palveluihin.

 

NIBE Polar ilma vesilämpöpumpun toimintaperiaate

NIBE Polar ilma-vesilämpöpumppu siirtää ulkoilmasta saatavaa lämpöenergiaa talon vesikiertoiseen lämmitykseen lämmittäen myös käyttöveden. Alle -25°C pakkasella tarvitaan sähkövastuksia avuksi – ne kuuluvat NIBE Polar vesi-ilmapumppu järjestelmään.

 

Ilmasta saatu lämpö höyrystää lämpöpumpussa kiertävän kylmäaineen. Kun nestemäinen kylmäaine muuttuu höyryksi, höyryyn sitoutuu lämpöenergiaa. Kompressori imee höyrystyneen kylmäaineen höyrystimestä puristaen sitä pienempään tilaan, jolloin lämpötila ja kylmäaineen paine nousevat. Tämän jälkeen lauhduttimeen johdetaan noin 100 °C korkeapaineinen kylmäainehöyry, jolloin lämmitysverkostoon vapautuu ja siirtyy lämpöä. Nimensä mukaisesti painealennusventtiili laskee kylmäaineen painetta ja lämpötilan noin -10 °C.

 

NIBE Polar ilma vesilämpöpumpun ulkoyksikössä on höyrystin, kompressori sekä automatiikka. Puhaltimessa on useita tehoportaita ja niiden mukaan myöskin kulutus vähenee.

 

Ilma vesilämpöpumppu kokemuksia sähkönkulutuksesta

Ilmavesilämpöpumppu lähes puolitti sähkölaskun

Kun Nummelaisen 3 henkisen perheen lämmitys vaihdettiin sähkölämmityksestä ilma-vesilämpöpumppuun, heidän sähkönkulutus pieneni vuodessa 10 000 kWh. Perheen aiempi vuotuinen sähkön kulutus oli n. 24 000 kWh ja vesi-ilmalämpöpumpun asentamisen jälkeen kulutus on ollut vain n. 14 000 kWh vuodessa. Tämä tarkoittaisi 1200 euron säästöä vuodessa jos sähkön hinta olisi 0,12 €/kWh.

 

Lähde: https://www.kokemuksia.fi/nibe/omakotitalon-sahkonkulutus-pieneni-vuodessa-lahes-puolella

 

Kolmasosa sähkölaskusta säästöön

Ilma- vesipumpun sähkönkulutus

 

 

4 henkinen perhe joka asuu Lapissa vuoden 2010 jälkeen rakennetussa 200m2 (huonekorkeus 2,6m) talossa kuluttaa sähköön 3693€ vuodessa. Sijoittamalla rahansa NIBE Polar ilmavesipumppu järjestelmään heiltä kuluisi enää 2201€ vuodessa energiaan ja näin he saavuttaisivat 1492 euron säästöt.

Sähkö- ja ilmavesilämpöpumppu lämmitysten vertailuun on käytetty osoitteesta http://lammitysvertailu.eneuvonta.fi/ löytyvää laskuria.

 

Aurinkoenergia, ilma vesilämpöpumppu vai maalämpö

Seuraavaksi lueteltuna syitä jotka johtivat erään talon rakentajan päätökseen sijoittaa ilma-/vesilämpöpumppuun aurinkoenergian ja maalämmön sijaan:

• Taloa ei olla myymässä, joten ei ole tarvetta maalämmön tuottamalle talon arvon nousulle.
• Ilma vesi-ilmalämpöpumpun pienempi investointihinta. Ilmavesilämpöpumpun pakettihinnalla ei olisi saanut maalämpöä ja aurinkoenergiaan olisi saanut vain aurinkolämpöpaneelit.
• Tuotannon ja tarpeen parempi kohtaaminen haluttuna aikana. Syys-talvella ja öisin, jolloin energiaa tarvitaan, aurinkoenergiaa ei juuri ole saatavilla.
• Ilmavesipumppua varten ei tarvitse kaivaa pihaa.
• Vesi-ilmalämpöpumppu tekee töitä tarpeen mukaisella teholla, kun taas maalämpöpumppu painaa käynnistymisensä jälkeen aina talla pohjassa siihen asti että se sammuu. Tämä on aivan oleellinen tekninen ero maalämpöpumpun ja ilmavesilämpöpumpun välillä, ja ero on ilmavesilämpöpumpun eduksi. Käynnistyskerroilla on aivan ratkaiseva merkitys laitteen eliniän kannalta. Jos maalämpö ylimitoitetaan, lyhyttä pätkää käyvä isotehoinen pumppu kuluttaa nopeasti itse itsensä loppuun.

 

Nibe ilma-vesilämpöpumppu referenssi; Nibe Polar

 

Mr.LVI; ilma-vesilämpöpumppu

NIBE Polar 8kW ilma vesilämpöpumppujärjestelmän tekniset tiedot

Ulkoyksikkö F2120-8
Energiatehokkuusluokka tilalämmityksessä, 35/55 °C A+++
Tuotteen energiatehokkuusluokka tilalämmityksessä, 35/55 °C A++
Lämpimän veden energiatehokkuusluokka/juoksutusprofiili A/XL – A/XXL
SCOP,  keskimääräinen ilmasto, 35/55 °C 4,8/3,8
SCOP, kylmä ilmasto 35/55 °C 4,1/3,4
Nimellinen lämmitysteho (Pdesignh), kylmä ilmasto, 35/55 °C 6,8/7,4 kW
Lämmitysteho -7/35 °C 5,5 kW
Äänitehotaso (LWA), standardi EN 12102, nimellinen, 7/45°C 53 dB(A)
Nimellisjännite 230 V – 50 Hz, 400 V 3N – 50 Hz
Kylmäaine CO2 -ekvivalenttitonnia 5,01 t
Mitat KxLxS 1070x1130x610 mm
Nettopaino 150 kg
Kylmäainemäärä (R410A) 2,4 kg
Varoke 16 A/10 A*
   * 3-vaihe 3 x 400V: 10A / 1-vaihe 1 x 230V: 16 A
Sisäyksikkö VVM 320
Mitat KxLxS 1800(ei sisällä säädettäviä jalkoja)x600x615 mm
Nettopaino 146 kg
Sisäyksikön kokonaistilavuus 206 litraa
Sisäisen sähkövastuksen max. teho 9 kW
Varoke 16 A

 

Lisävarusteet NIBE ilma- vesilämpöpumppu järjestelmään

NIBE tuotevalikoimasta löytyy monipuolisten ilma/vesilämmityspakettien lisäksi lukuisia lisävarusteita, joilla saadaan vielä enemmän säästöä, asumismukavuutta ja toimivuutta.

 

1. NIBE Polar ilma vesilämpöpumppua voi käyttää viilennykseen Cool-In Viilennyspaketin avulla

NIBE Polar ilma-/vesilämpöpumpulle on saatavana viilennyspaketti, jonka avulla voit nauttia raikkaasta sisäilmasta helteisimpinäkin kesäpäivinä. Sähkönkulutus pysyy vähäisenä kun viilennys tuotetaan edullisesti lämpöpumpun tekniikkaa hyödyntäen. NIBE Polar ilma-/vesilämpöpumppuun on saatavilla sekä seinä- että kattopuhaltimilla. Cool-in viilennys paketti on mahdollista tilata NIBE Polar ilmavesipaketin mukana, jolloin tarvittava yhdistelmäpaketti sisältää seuraavat lisäosat: ACS310 viilennyksen ohjaus, UKV 100-puskurisäiliö ja itse COOL-IN paketin.

 

2. NIBE Aurinkosähköpaketti NIBE polar ilmavesipumppu järjestelmään

NIBE Polar ilma/vesilämpöpumppu osaa hyödyntää NIBEn älykkäällä aurinkosähköliitännällä NIBE aurinkopaneelien sähköä lämmön varaamiseen käyttöveteen ja lattialämmitykseen.

 

3. Vesitakka


paras ratkaisu

Asennuspakettimme sisältää kaiken. Saat ilmavesilämpöpumpun asennettuna nopeasti yhdellä kerralla kotiisi. Nordea osamaksulla alkaen 17 euroa kuussa.

Kutsu Mr. LVI MAKSUTTOMALLE KARTOITUSKÄYNNILLE! Ilmaisella kartoituskäynnillä Mr.LVI lämpöpumppu ammattilaisen kanssa löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ilmalämpöpumpun.

 

Meiltä aina paras ja edullinen asennus!

Asennuksen hankkiminen muualta ostettuun ilma/vesilämpöpumppuun voi olla hyvinkin hankalaa. Hankkimalla ilma/vesilämpöpumpun ja asennuksen samasta paikasta, säästät euroja sekä saat kaiken helposti ja nopeasti kerralla kotiisi. Näin myös vältät ilma/vesilämpöpumpun ongelmatilanteissa vastuun välttelyn laitteen myyjän ja asennusyrityksen välillä.


Asennamme pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä. Hanki ilmavesilämpöpumpun asennus aina luotettavalta ammattilaiselta!

 

Tukes muistuttaa, että ilmavesilämpöpumpun asentamiseen tarvitaan lupa. On ostajan vastuulla varmistaa, että ilmavesilämpöpumppua asentavalla yrityksellä on kylmä- ja sähköurakointioikeudet.

 

Tukes suosittelee, että ilmavesilämpöpumppu hankitaan yritykseltä, joka myy sekä laitteen että asennuksen ja tarjoaa lisäksi laitteelle huolto- ja korjauspalveluja.

 

Ilmavesilämpöpumppu tuo säästöä lämmityskustannuksiin vain, jos se on asennettu ammattitaitoisesti ja laitetta huolletaan säännöllisesti. Kun sama yritys myy ilma/vesilämpöpumpun, asentaa sen ja huoltaa pumppua jatkossa, vastuu laitteen oikeasta toiminnasta ja asennuksesta on selkeästi myyjällä. Ostopäätöstä tehdessä kannattaa varmistaa, että takuu kattaa sekä laitteen että asennustyön. Myyjän tulee opastaa asiakasta laitteen käytössä ja auttaa ongelmatilanteissa.

 

Kysy lisää asennuksesta 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 

PERUSASENNUSALUEET

ALUE 1

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, NURMIJÄRVI, KIRKKONUMMI, PORVOO, KLAUKKALA, PORNAINEN, VEIKKOLA, VIHTI

ALUE 2

RAJAMÄKI, MÄNTSÄLÄ, ASKOLA, LAPINJÄRVI, LILJENDAHL, MYRSKYLÄ, SIUNTIO, HYVINKÄÄ, RAASEPORI, ORIMATTILA, RIIHIMÄKI, RUOTSINPYHTÄÄ, LOVIISA

 

 

ONKO ILMA VESILÄMPÖPUMPUSSASI JOKIN ONGELMA? ILMA VESILÄMPÖPUMPPU EI LÄMMITÄ? VETTÄ VUOTAA LATTIALLE?

Käytössä olevan ilma vesilämpöpumpun yleisimmät ongelmat ovat:

- ilma vesilämpöpumppu ei lämmitä
- käyntiääni poikkeaa normaalista
- vettä vuotaa lattialle
- ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennyt ei toimi
- näyttö on pimeänä

Mr. LVI LÄMPÖPUMPPUHUOLTO HUOLTAA JA KORJAA KAIKKI ILMA VESILÄMPÖPUMPPUMERKIT NOPEASTI JA EDULLISESTI!

MM. PANASONIC, MITSUBISHI, TOSHIBA, JÄSPI, JÄMÄ, NIBE

Nyt tarjous, ilma vesilämpöpumpun huolto vain alk. 390€! Osta täältä

 

Katso Mr. LVI  lämpöpumppu korjaus ja huolto hinnasto

Missä vika? Lue lisää ilma vesilämpöpumppujen yleisimmistä vioista ja tilaa huolto nopeasti täältä

tai soita ammattilaisillemme 010 666 7282


 

Maksutavat ja rahoitus

Käteinen, pankkikortti, luottokortti, lasku, osamaksu

Nordea osamaksurahoitus, ilmavesilämpöpumppu alkaen 17 €/kuussa, asennettuna 30 €/kuussa.

 

Mahdollisuus joustorahoitukseen

Nordea Joustorahoitus. Joustoa elämään
 • Rahoitus jopa 25.000 € asti
 • Maksuaikaa jopa yli 10 vuotta
 • Aina vähintään 1 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa
 • 5000 € summasta minimi kuukausierä vain 60 €
 • Voit maksaa luoton kerralla pois ilman lisäkuluja
 • Mahdollisuus valita kaksi maksuvapaata kuukautta vuosittain
 • Edullinen korko 6.00 % + 3kk euribor
 • Tilinhoitomaksu 7 €/kk

Joustorahoituksen todellinen vuosikorko 5 000 euron käytössä olevalle luotolle on 11,1 %, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (02/2018) + 6 % ja siinä on huomioitu kuukausittainen 7 euron tilinhoitomaksu sekä mahdollinen 50 euron avausmaksu. Joustorahoitus on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto. Luottoraja on 1 700–25 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

Lue lisää täältä

Jousto osamaksu

 • Laskulla 14 maksuaikaa
 • Osamaksulla jopa 12 tai 24 kuukausierää

 

Aktiiviraha luotto erittäin pienillä käyttökuluilla

Tutustu Aktiivirahaan tämän linkin kautta.

 

KYSY LISÄÄ 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi
 

Vesi-/ilmalämpöpumppua valittaessa tutustu ensin vesi-/ilmalämpöpumpun tietosivuihimme.

Oppaassamme olemme pyrkineet antamaan vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin (FAQ = Frequently Asked Questions), joita esitetään kun mietitään millainen ilmalämpöpumppu on sopiva.

Mitä hyötyä ilma vesilämpöpumpusta on?

SÄÄSTÄT TUTKITUSTI 50% ILMAVESILÄMPÖPUMPUN AVULLA

Lue lisää ilma/vesilämpöpumpun valinnasta ja säästöistä:

Energiatehokas koti: Tutkittua energiansäästöä ilmavesilämpöpumpulla

Motiva: Hanki hallitusti ilma-vesilämpöpumppu

 

 


Nibe Polar 8kW ilma-vesilämpöpumpun esite

Nibe Polar 8kW ilma-vesilämpöpumpun tuoteseloste

Nibe Polar 8kW ilma-vesilämpöpumpun asennus-ohjeet

Nibe Polar 8kW ilma-vesilämpöpumpun hoito-ohjeet

Nibe Polar 8kW ilma-vesilämpöpumpun tekniset tiedot

Nibe Polar 8kW ilma-vesilämpöpumpun ulkoyksikön tuote-esite

Nibe Polar 8kW ilma-vesilämpöpumpun vaatimuksenmukaisuusvakuutus

Nibe valintaopas

NIBE Uplink esite


Aktiivirahan todellinen vuosikorko

Aktiiviraha on jatkuva luotto, jonka todellinen vuosikorko laskettuna 1500 euron käytössä olevalle luottosaldolle on 24,28 % ja maksettava kokonaismäärä 1684,08 euroa. Laskennassa on otettu huomioon kuukausimaksu, joka on 0,01 % luottorajasta päivää kohden, 4,56 euroa kuukaudessa, kuitenkin enintään 150 euroa vuodessa ja nimelliskorko 15,56 % (9/2019). 

Todellisen vuosikoron laskennassa oletetaan, että luotto myönnetään vuodeksi ensimmäisestä nostosta, jäljellä oleva luoton pääoma ja luottokustannukset tulevat viimeisellä maksuerällä kokonaan maksetuiksi, luotto maksetaan takaisin 12 saman määräisenä 140,34 euron kuukausieränä ja, että luottokustannukset otetaan huomioon nostojen ja pääoman takaisinmaksujen mukaisesti luottosopimuksessa sovitulla tavalla. 

Luoton myöntää Handelsbanken Rahoitus Oyj, Itämerenkatu 11-13, Helsinki.

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt
Verottaja Kotitalousvähennys ohje

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS!

Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät kotitalous- tai hoitotyötä, asunnon kunnossapitotöitä tai tietotekniikkalaitteiden asennusta.

Omavastuu 100 euroa ja enimmäismäärä 2 250 euroa/henkilö

Omavastuu 100 euroa on kalenterivuosikohtainen. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran. 

 

Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.