Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä. 
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!

RAHOITA TOSHIBA LÄMPÖPUMPPU OSTOKSESI MAKSAMALLA OSISSA LÄMPÖTILILLÄ

Osta nyt – maksa vasta tammikuussa -kampanja on käynnissä 1.10.-30.11 välisenä aikana!
Lisäksi 12kk koroton maksuaika. Lue lisää täältä!

HUOM!! ILMAVESILÄMPÖPUMPPUJEN ASENNUKSET

Teemme alustavan tarjouksen esitietokyselyn perusteella ja asiakkaan hyväksyessä alustavan tarjouksen, käymme vielä kartoittamassa kohteen. Asennukset vain PK-seudulle ja sen lähiympäristöön. Jos haluat pelkän laitteen, tilaa tai kysy lisää.

Toshiba Estia ilma-vesilämpöpumppu 11kW (1-vaihe)

Toshiba Estia 11 kW Ilma-vesilämpöpumpun hinta asennettuna; kysy tarjous!


Energiatehokas TM:n testimenestyjä ilma/vesilämpöpumppu Toshiba Estia 11 kW (1-vaihe)

  • Pienellä virrankulutuksella tehokkaasti lämpöenergiaa
  • Järjestelmä on asennettavissa nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle
  • Lämmitysjärjestelmä on laajennettavissa tarpeen vaatiessa
  • Vähentää CO2 päästöjä
  • Kuumavesisäiliö (150/210/300l) lisävarusteena
  • Paras järjestelmä, jossa lämmitysvettä ei viedä ulos
  • Luokkansa paras lämpösuhde 4,66
  • Vettä voidaan jakaa eri lämmityspiireihin eri lämpötiloissa
  • Helppo käyttää

Takuu 2 vuotta


TUNNEMME ILMA-VESILÄMPÖPUMPUT JA AUTAMME SINUA!

Etkö ole varma millainen ilma-vesilämpöpumppu juuri sinulle sopii? Ota yhteyttä Mr.LVI:lle 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi  ja tilaa ilmainen kartoitus!

 

Tekniset myyjämme tuntevat niin uudet kuin vanhat laitteet ja niiden toiminnan. Autamme sinua lämpöpumpun valinnassa tai teknisissä ongelmissa, oli vanha lämpöpumppusi millainen tahansa.

 

smile  Toimitus: Heti varastolta
smile  Asennus: Asennusaikoja vapaana
smile  Turvallisuus: Tukes hyväksymä liike
smile  Toimitusaika: 1-5 arkipäivää
smile  Rahti: Tilauksen nouto varastolta 0€
 Meiltä myös edullinen asennus ja huolto

 

Hinta:
Valmistaja: Toshiba

  3 hyvää syytä valita Mr. LVI

Ilmainen kartoituskäynti

Kaikenkattava asennustarvikepaketti

Tiedät aina tarkan hinnan etukäteen

Helppokäyttöinen TM:n testimenestyjä Toshiba Estia ilma-vesilämpöpumppujärjestelmä

Ilmavesilämpöpumppu Toshiba Estia voidaan kytkeä talon olemassa olevaan vanhaan öljyllä tai kaukolämmöllä toimivaan lämminvesivaraajajärjestelmään, kaikkien lämmitystarpeiden täyttämiseksi aina vuoden ympäri. Näissä tapauksissa käyttöveden lämminvesivaraajaa käytetään ainoastaan varalähteenä talvisin kylmimpien ilmojen vallitessa.

 

Toshiballa on pitkä kokemus ilmavesilämpöpumppujen valmistuksessa ja uusien ilma/vesijärjestelmien perusperiaate on vieläkin sama palkittu ja luotettava tekniikka. Vesi-/ilmalämpöpumppu Toshiba Estiassa on lyömätön ja kehittynyt vaihdinteknologia sekä DC-kaksoisrotaatiokompressori. Toshiba Estia vesi-ilmalämpöpumpun kylmäaineena on käytetty turvallista R-140A -kylmäainetta.

 

Estia ilmavesilämpöpumpussa on voimakas lämmönsiirrin, joka ottaa vastaan optimaalisen määrän kylmäainetta. Lämmönsiirrin tuottaa kylmää vettä (10-20 °C) tai kuumaa vettä niin matalassa kuin keskilämmössäkin (20-55 °C). Ilmavesilämpöpumppu Toshiba Estiassa on lisäksi varalämmitin (3, 6 tai 9 kW) tukemassa käyttöä viileimmissä olosuhteissa. Vesi-/ilmalämpöpumppu Estian hydro-yksikkö yhtenäistää veden lämpötilan edistyneen hallinnan jakaakseen veden ihanteellisesti käyttövesisäiliöön ja lämmityspiiriin.

 

Kuuman veden tuotto kotitalouksissa hoidetaan kompaktilla, eristetyllä, ruostumattomasta teräksestä valmistetulla Estia säiliöllä. Estia vesi-ilmalämpöpumpussa on koaksiaalinen lämmönsiirrin, joka käyttää lämpöpumpun tuottamaa kuumaa vettä (aina kun se on mahdollista ja energiatehokasta) ja kun tarvitaan kuumaa vettä, viimeistelty hallintalogiikka käynnistää sisäisen käyttövesisäiliön sisäisen lämmittimen. Näin saadaan kustannukset pienennettyä ja taattua kuuman veden pysyvä lämpötila. Ilma-/vesilämpöpumppu Estia täyttää kaikkien talouksien tarpeet käyttövesisäiliöiden 3 tilavuusvaihtoehdolla (150/210/300l).

 

Vesi-ilmalämpöpumppu Toshiba Estiassa on viikoittaisella ajastuksella varustettu hallintalaite. Toshiba Estia ilma vesilämpöpumpun hallintalaitteella ohjataan veden jakamista käyttövesivaraajaan ja kahdelle lämmityspiirille. Toshiba Estia ilmavesilämpöpumpun hallintalaitteen integroitu ohjelmistologiikka ottaa vastaan signaaleja sensoreista, säätää veden lämpötilaa ja optimoi Toshiba Estia vesi-ilmalämpöpumpun energiankulutusta. VILP Toshiba Estian antibakteerinen hallinta nostaa säännöllisesti veden lämpötilaa estäen bakteerien kasvua käyttövesisäiliössä. Hydronic-laitteeseen on käytännön syistä kytketty helppokäyttöinen kauko-ohjain, jonka suurelta ja yksityiskohtaiselta näytöltä olennaisten toimintasäätöarvojen demonstrointi ja asettaminen sekä viikoittainen ajastimen ohjelmointi sujuu helposti ja nopeasti.

 

Vesi-ilmalämpöpumppu Toshiba Estian hallintalaitteessa on mm. seuraavat toiminnot: ajastin, hiljainen yökäyttö, sisäilman lämmityksen hallinta, jäätymisen esto, kotitalouksien kuuman veden asetukset, kuuman veden korotus ja anti-bakteeri toiminto.

 

IVLP Toshiba Estian hyötyjä

Ilmavesilämpöpumppu Toshiba Estian johtava energiatehokkuus – lämpösuhde 4,66

Ilmavesilämpöpumppu Toshiba Estia tuottaa lämpöä juuri tarvittavan määrän edistyksellisen invertteri kompressorin avulla ja sillä on luokkansa paras lämpösuhteen suorituskerroin (COP).

 

Toshiba Estia vesi-ilmalämpöpumput on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja komponenteista, jotka vaikuttavat virrankulutukseen ja kokonaissäästöihin.

 

Toshiban innovatiivisen ohjausjärjestelmän avulla myös kuuman veden lämpötila on optimoitu, riippuen ulkolämpötilasta. Ilmavesilämpöpumppu järjestelmät tuottavat vähemmän lämmintä vettä silloin kun ulkona on lämpimämpää, eikä sisäilmaa tarvitse lämmittää niin paljon. Sama logiikka ottaa huomioon myös kasvavan lämmön tarpeen. Koska kaikki tämä säästäminen vähentää CO2 päästöjä, sillä on positiivinen vaikutus omaan henkilökohtaiseen sähkölaskuusi ja koko yhteisöön.

 

Toshiba Estia ilmavesilämpöpumpun asennus on helppo ja nopea

IVLP Toshiba Estian hydro-moduulilaite on sijoitettavissa turvallisesti sopivimpaan paikkaan talossa. Asennuspaikan tarvittavat lisätyöt vähenevät, koska porakaivolle tai savupiipulle ei ole tarvetta. Kompakti ulkoyksikkö on mahdollista sijoittaa minne tahansa talon ulkoseinustalle laajojen putkitusmahdollisuuksien avulla.

 

Vesi-/ilmalämpöpumppu Toshiba Estia; yksi järjestelmä, monta ratkaisua

Estia lämpöpumppujärjestelmiä on mahdollista käyttää yhdessä erilaisten lämmityspiirien kanssa: lattialämmitys, olemassa olevat radiaattorit tai puhallinpatterit.

 

Toshiba Estia ilmalämpöpumppu on ympäristötietoinen

Käyttämällä Toshiba Estia vesi-ilmalämpöpumppua voit vähentää maailmanlaajuisesti ilmakehän CO2-päästöjä ja rajoittaa fossiilisten polttoaineiden sekä muiden ei-uusiutuvien energialähteiden käyttöä. Turvallinen, ei otsonia kuluttava R410A-kylmäaine voidaan imeä kokonaan takaisin Toshiba Estian ulkoyksikköön Toshiban tehokkaan "takaisin pumppaus" -toiminnon avulla huollon ajaksi.

 

Toshiba Estia vesi-ilmalämpöjärjestelmillä oikea lämpötila oikeaan aikaan

Ilmavesilämpöpumppu Toshiba Estialla on mahdollista jakaa vettä eri lämmityspiireihin eri lämpötiloissa (jopa 55 °C), sillä Estia vesi-ilmalämpöpumppu kykenee ylläpitämään kahta itsenäistä lämpötila-aluetta. Tämä uusi tekniikka tarjoaa suurempia säästöjä ja useampia käyttövuosia Toshiba Estia ilma/vesilämpöpumpulle.

 

Muita viime vuosien Toshiban insinöörien suunnittelemia ja patentoimia ratkaisuja ovat mm. IPDU-muunnin ja kaksoisrotaatio kompressori, jotka myöskin ovat johtaneet suurempiin energiasäästöihin sekä parempaan hyötysuhteeseen.

 

Säästöjä kerryttäviä ilmavesilämpöpumppu kokemuksia Toshiba Estian avulla

Säästöjä kerryttäviä ilmavesilämpöpumppu kokemuksia

 

Vesi-ilmalämpöpumppu on kannattava hankinta, vaikka investointiin meneekin enemmän rahaa, sillä VILP-laite maksaa itsensä nopeasti takaisin.

Kuvan esimerkki on laskettu seuraavilla ominaisuuksilla:

Rakennuksen pinta-ala: 210 m2
Huonekorkeus. 2,5 m
Asukasmäärä: 5
Rakennusvuosi: 2003-2009
Rakennuksen sijainti: Lappi

Tapaus 1:
Perheellä kuluu sähkölämmitykseen vuodessa 4900 €, mutta vaihtamalla ilmavesilämpöpumppuun heillä kuluisin energiaan enää 2920 €, mikä johtaisi 1980 € säästöihin vuodessa.

Tapaus 2:
Perheellä on käytössä öljylämmitys johon kuluu vuodessa 4514 €. Vesi-ilmalämpöpumppuun sijoittamalla heidän energiakulunsa tippuisivat 2843 euroon ja säästöön jäisi 1671 € vuodessa.

 

Vesi-ilmalämpöpumppu Toshiba Estia referenssikohde 

 

Mr.LVI; ilma-vesilämpöpumppu

Toshiba Estia 11kW (1-vaihe) ilmavesilämpöpumpun tekniset tiedot

Ulkoyksikkö 1103H-E
Hydro sisäyksikkö 1403XWH**-E
Lämmitysteho HP 11,2 kW
Virransyöttö HP 2,35 kW
COP HP 4,77 W/W
Jäähdytysteho CO 10 kW
Virransyöttö CO 3,52 kW
EER CO 2,84 W/W
Mitat (KxPxL) 1340x900x320 mm
Paino 93 kg
Ilmavirta 6060 - 1683 m³/h – l/s
Äänenpainetaso 49 db(A)
Äänenvoimakkuustaso 66 db(A)
Kompressorityyppi DC kaksoisrotaatio
Jäähdytysaine R410A
Liitännät (kaasu-neste) 5/8 - 3/8
Vähimmäispituus putkelle 5 m
Maksimipituus putkelle 30 m
Maksimipituusero 30 m
Putken pituus lisätäyttöä 30 m
Virtalähde

220/230-1-50 V-ph-Hz 

 

Ilmavesilämpöpumppu Toshiba Estian Hydro-sisäyksikön tekniset tiedot

Hydro-sisäyksikkö 1403XWHM3-E 1403XWHT6-E 1403XWHT9-E
Malli, jonka kanssa suunni teltu käytettäväksi  110-140-160  110-140-160  110-140-160
Lähtevän veden lämpötila H 20 ~ 55°C 20 ~ 55°C 20 ~ 55°C
Lähtevän veden lämpötila C 10 ~ 25°C 10 ~ 25°C 10 ~ 25°C
Mitat (KxPxL) 925 x 525 x 355 mm 925 x 525 x 355 mm 925 x 525 x 355 mm
Paino 54 Kg 54 Kg 54 Kg
Äänenpainetaso 29 dB(A) 29 dB(A) 29 dB(A)
Sähköinen varalämmitin 3 kW 6 kW 9 kW
Sähköinen varalämmitin   220~230-1-50 V-ph-Hz 380/400-3N-50 V-ph-Hz 380/400-3N-50 V-ph-Hz

 

Ilmavesilämpöpumppu Toshiba Estian kuumavesisäiliön tekniset tiedot

Kuumavesisäiliö 1501CSHM3-E 2101CSHM3-E 3001CSHM3-E
Vedentilavuus 150 l 210 l 300 l
Veden maksimilämpötila 75 °C 75 °C 75 °C
Sähköinen lämmitin 2,75 kW 2,75 kW 2,75 kW
Virtalähde 220/230-1-50 220/230-1-50 220/230-1-50 
Korkeus 1090 mm 1474 mm 2040 mm
Halkaisija 550 mm 550 mm 550 mm
Paino 31 kg 41 kg 60 kg
Materiaali Ruostumaton teräs Ruostumaton teräs Ruostumaton teräs

 

Vesi-ilmalämpöpumppu Toshiba Estian lisävarusteet

Malli Kuvaus Toiminnot
TCB-PCIN3E Ulostulosignaali PCB Lämminvesivaraajan toimintosignaalin ulostulo, kompressorin toimintasignaalin ulostulo, hälytyssignaali, pakkaseneston signaalin ulostulo
TCB-PCMO3E Sisääntulosignaali PCB Huoneen lämpömittarin sisääntulo, hätäpysäytyksen sisääntulo
HWS-AMS11E Langallinen säädin Langallinen säädin huoneilman säätelyyn

 

 * * Tämän taulukon tehot on laskettu seuraavissa olosuhteissa:
Lämmitys: Lähtevän veden lämpötila: 35°C (ΔT 5°C). Ulkolämpötila: 7 °C DB / 6 °C WB.
Jäähdytys: Lähtevän kylmän veden lämpötila: 7°C (ΔT 5°C). Ulkolämpötila: 35 °C DB.
Äänenpaineen taso on mitattu 1 m päässä ulkoyksiköstä ja 1,5 m päässä hydro-laitteesta.


paras ratkaisu

 

Kutsu Mr. LVI MAKSUTTOMALLE KARTOITUSKÄYNNILLE!
Ilmaisella kartoituskäynnillä Mr.LVI lämpöpumppu ammattilaisen kanssa löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ilmavesilämpöpumpun.

 

Meiltä aina paras ja edullinen ilmavesilämpöpumpun asennus!

Asennuksen hankkiminen muualta ostettuun ilma/vesilämpöpumppuun voi olla hyvinkin hankalaa. Hankkimalla ilmavesilämpöpumpun ja asennuksen samasta paikasta, säästät euroja sekä saat kaiken helposti ja nopeasti kerralla kotiisi. Näin myös vältät ilma/vesilämpöpumpun ongelmatilanteissa vastuun välttelyn laitteen myyjän ja asennusyrityksen välillä.


Asennamme pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä. Hanki ilmavesilämpöpumpun asennus aina luotettavalta ammattilaiselta!

 

Tukes muistuttaa, että ilmavesilämpöpumpun asentamiseen tarvitaan lupa. On ostajan vastuulla varmistaa, että ilmavesilämpöpumppua asentavalla yrityksellä on kylmä- ja sähköurakointioikeudet.

 

Tukes suosittelee, että ilmavesilämpöpumppu hankitaan yritykseltä, joka myy sekä laitteen että asennuksen ja tarjoaa lisäksi laitteelle huolto- ja korjauspalveluja.

 

Ilmavesilämpöpumppu tuo säästöä lämmityskustannuksiin vain, jos se on asennettu ammattitaitoisesti ja laitetta huolletaan säännöllisesti. Kun sama yritys myy ilma/vesilämpöpumpun, asentaa sen ja huoltaa pumppua jatkossa, vastuu laitteen oikeasta toiminnasta ja asennuksesta on selkeästi myyjällä. Ostopäätöstä tehdessä kannattaa varmistaa, että takuu kattaa sekä laitteen että asennustyön. Myyjän tulee opastaa asiakasta laitteen käytössä ja auttaa ongelmatilanteissa.

 

Kysy lisää asennuksesta 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 


ASENNUSALUEEMME

 

ILMALÄMPÖPUMPPUJEN JA ILMANVAIHTOKONEIDEN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, KLAUKKALA, PORNAINEN

 

POISTOILMA-, ILMAVESI- JA MAALÄMPÖPUMPPUJEN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ALUE 1
ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, KLAUKKALA, PORNAINEN

ALUE 2
RAJAMÄKI, MÄNTSÄLÄ, ASKOLA, LAPINJÄRVI, LILJENDAHL, MYRSKYLÄ, SIUNTIO, HYVINKÄÄ, INKOO, ORIMATTILA, RIIHIMÄKI, RUOTSINPYHTÄÄ, LOVIISA, NURMIJÄRVI, PORVOO, VEIKKOLA, VIHTI

 

AURINKOSÄHKÖN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, PORNAINEN, NURMIJÄRVI, MÄNTSÄLÄ, HYVINKÄÄ, PORVOO, VIHTI

 

 

ONKO ILMA VESILÄMPÖPUMPUSSASI JOKIN ONGELMA? ILMAVESILÄMPÖPUMPPU EI LÄMMITÄ? VETTÄ VUOTAA LATTIALLE?

Käytössä olevan ilma vesilämpöpumpun yleisimmät ongelmat ovat:

- ilma vesilämpöpumppu ei lämmitä
- käyntiääni poikkeaa normaalista
- vettä vuotaa lattialle
- ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennyt ei toimi
- näyttö on pimeänä

Mr. LVI LÄMPÖPUMPPUHUOLTO HUOLTAA JA KORJAA KAIKKI ILMA VESILÄMPÖPUMPPUMERKIT NOPEASTI JA EDULLISESTI!

MM. PANASONIC, MITSUBISHI, TOSHIBA, JÄSPI, JÄMÄ, NIBE

Nyt tarjous, ilma vesilämpöpumpun huolto vain alk. 390€! Osta täältä

 

Missä vika? Lue lisää ilma vesilämpöpumppujen yleisimmistä vioista ja tilaa huolto nopeasti täältä tai soita ammattilaisillemme 010 666 7282

 

 

Maksutavat ja rahoitus

Verkkokaupasta tilattaessa

 

Noutovarastolta ostaessa


KYSY LISÄÄ 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 

 

Vesi-/ilmalämpöpumppua valittaessa tutustu ensin vesi-/ilmalämpöpumpun tietosivuihimme.

Oppaassamme olemme pyrkineet antamaan vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin (FAQ = Frequently Asked Questions), joita esitetään kun mietitään millainen ilmalämpöpumppu on sopiva.

 

Mitä hyötyä ilma vesilämpöpumpusta on?

SÄÄSTÄT TUTKITUSTI 50% ILMAVESILÄMPÖPUMPUN AVULLA

Lue lisää ilma/vesilämpöpumpun valinnasta ja säästöistä:
Energiatehokas koti: Tutkittua energiansäästöä ilmavesilämpöpumpulla

Motiva: ilmavesilämpöpumppu

 

 


Toshiba Estia 11kW (1-vaihe) ilma-vesilämpöpumpun esite

Toshiba Estia 11kW (1-vaihe) ilma-vesilämpöpumpun käyttöohje

Toshiba Estia 11kW (1-vaihe) ilma-vesilämpöpumpun ulkoyksikön asennusohjeet

Toshiba Estia 11kW databook EN

Toshiba Estia 11kW Quick reference guide EN

Toshiba Estia 11kW Service manual EN

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

Käytössä olevan vanhan lämpöpumpun yleisimmät ongelmat: - lämpöpumppu ei käynnisty - ei lämmitä - käyntiääni poikkeaa normaalista - vettä vuotaa lattialle - ei pysy käynnissä - ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennys ei toimi - lämmitys toimii vain osittain - näyttö on pimeänä - kuluttaa normaalia enemmän sähköä.

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai info(at)mrlvi.fi