Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info@mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info@mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

ILMALÄMPÖPUMPPU HUOLTO JA ASENNUS

Ilmalämpöpumput


Panasonic -ilmalämpöpumppu: reilu 4 vuoden takuu

Panasonic -ilmalämpöpumppu

Pienennä energiakulujasi ja lisää asumismukavuutta.

Valitse luotettava Panasonic -ilmalämpöpumppu.
Kaikilla malleilla neljän vuoden täystakuu.

Panasonic HE12 voitti selvästi TM Rakennusmaailma vertailun.

Laite sai yleisarvosanan 8.7 ja neljä tähteä.
Panasonic oli ainoa malli, josta ei löytynyt moitittavaa.
 

 

MONTA SYYTÄ HANKKIA ILMALÄMPÖPUMPPU


Ilmalämpöpumppu säästää lämmityskuluissa tutkitusti 30 - 40 %

Perusedellytys lämmityssäästöille on, että ilmalämpöpumppua  käytetään oikein rakennuksen muun lämmitysjärjestelmän kanssa yhdessä ja asennus on tehty huolellisesti.
Pelkkä COP arvo ei ole ratkaisevaa ilmalämpöpumppua valittaessa. COP-arvon tilalle onkin tullut EU-direktiviissä SCOP-arvo eli lämmityskauden lämpökerroin. SCOP koko vuoden keskimääräiset lämpötilat

Ilmalämpöpumpulla voidaan tuottaa tyypillisesti 30-40 % huonetilojen lämmitysenergiasta. Lämpöpumpun mitoitus, sisäyksikön asennus, laitteen käyttötavat ja huonejako vaikuttavat saavutettavan säästön määrään.
Lähde: Motiva Tukilämmitysjärjestelmät

Ilmalämpöpumppu puhdistaa ilmaa

Ilmalämpöpumppu kierrättää ilmaa sisäyksikön lämmitys/jäähdytyskennon kautta. Sisäyksikössä sijaitsee myös monipuoliset suodattimet jotka puhdistavat sisäilmaa tehokkaasti. Karkea- ja mikrokuitusuodattimien puhdistus tärkeää, jotta ilma kiertää mahdollisimman hyvin sisäyksikön läpi ja näin huoneilma pysyy terveellisempänä ja laitteen hyötysuhde hyvänä.

Ilmalämpöpumppu jäähdyttää/viilentää kesällä

Ilmalämpöpumpuilla voidaan myös jäähdyttää/viilentää sisäilmaan silloin kun helleaalto iskee. Tämä parantaa asumismukavuutta huomattavasti. Jotkut ajattelevat, että lämmityksessä saadut säästö hupenevat jäähdyttäessä . Näin ei kuitenkaan asia ole.  Hellepäiviä on kesässä muutama viikko, kun taas lämmitystä tarvitaan monta kuukautta.

Ilmalämpöpumpun huolellinen asennus ja käyttöön opastus

Ilmalämpöpumpun asennuksessa tulee ottaa huomioon sisä- ja ulkoyksikön oikea sijoituspaikka, näin asumismukavuus säilyy ja laite pystyy tuottamaan lämpöä tehokkaasti ja tasaisesti koko asuinpinta-alalle. Kun hankit laadukkaan pumpun ammattitaitoiselta Mr. LVI-myyjältä asennuksen kanssa,  sisältää se myös laitteen käyttökoulutuksen. Näin saat ilmalämpöpumpusta maksimaalisen hyödyn irti.

Turvallisuus ja kemikaalivirasto (Tukes) opastaa

Hanki ilmalämpöpumppu ja asennus luotettavalta yritykseltä.
Ilmalämpöpumpun turvallisuus on varmistettava pätevällä asennuksella. Ilmalämpöpumpun saa asentaa vain siihen oikeutettu kylmälaiteliike. Asennusta ei saa tehdä itse eikä sitä saa teettää epäpätevällä asennusliikkeellä.

Tukes suosittelee, että ilmalämpöpumppu hankitaan yritykseltä, joka myy sekä laitteen että asennuksen ja tarjoaa lisäksi laitteelle huolto- ja korjauspalveluja.

Hankkiessasi ilmalämpöpumpun ja asennuksen samalta yritykseltä vältät mahdolliset "palloittelutilanteet" vikatilanteissa.


Lue lisää


Ilmalämpöpumpun valinta on ammattilaisen hommaa

Mm. ilmalämpöpumpun ulko- ja sisäyksikön sijoittelu on tärkeää, jotta ilmalämpöpumppu toimii parhaalla hyötysuhteella ja säästää näin eniten.Kutsu meidät kotiisi ja pyydä maksuton kartoitus!

Kartoitus on ilmainen ja ei sido Sinua mihinkään.

Tutustu tietopakettiimme


Sivuiltamme löydät myös kattavat tietosivut koskien eri lämpöpumpputyyppejä.
Käy tutustumassa!

Oppaassamme kerromme millainen ilmalämpöpumppu kannata hankkia.

 

   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

010 666 7282

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

Käytössä olevan vanhan lämpöpumpun yleisimmät ongelmat: - lämpöpumppu ei käynnisty - ei lämmitä - käyntiääni poikkeaa normaalista - vettä vuotaa lattialle - ei pysy käynnissä - ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennys ei toimi - lämmitys toimii vain osittain - näyttö on pimeänä - kuluttaa normaalia enemmän sähköä.

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.