Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä. 
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!

Ilmalämpöpumppu Cooper & Hunter Supreme 18

Cooper & Hunter Supreme 18 ilmalämpöpumpun hinta; Pyydä tarjous!

* Ilmalämpöpumpun asennukseen lisätään matka-aika ja
    km-korvaukset yht. 99€ / tilaus.


Cooper & Hunter Supreme 18 ilmalämpöpumppu R32 kylmäaineella

 • Viilentävä ja lämmittävä ilmalämpöpumppu
 • Teho (jäähd/lämm): 5,30 kW / 5,57  kW
 • SEER: 6,6 / A++
 • SCOP: 4,4 / A+
 • WiFi etäohjaus vakiona
 • Matalajännite käynnistyksen avulla ilmalämpöpumpun käyttö on turvallista maaseudulla
 • Kaksivaiheinen invertterikompressori
 • Ulkoyksikön älykäs sulatus auttaa säästämään energiaa - ei turhia sulatuksia
 • Tyylikäs sisäyksikkö saatavilla kolmessa eri värissä: musta, beige ja harmaa
 • Kylmäaineena ekologinen R32
 • 8°C :en ylläpitolämmitys
 • Uuden sukupolven suodatintekniikka
 • Erittäin hiljainen ilmalämpöpumppu - hiljainen toiminto 18 dB(A)
 • Cooper&Hunter Supreme on TM testivoittaja ilmalämpöpumpun (Cooper&Hunter VIP) seuraaja

Takuu 3 vuotta


TUNNEMME ILMALÄMPÖPUMPUT JA AUTAMME SINUA!

Etkö ole varma millainen ilmalämpöpumppu juuri sinulle sopii? Ota yhteyttä Mr.LVI:lle 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi ja tilaa ilmainen kartoitus!

 

Tekniset myyjämme tuntevat niin uudet kuin vanhat laitteet sekä niiden toiminnan. Autamme Sinua ilmalämpöpumpun valinnassa tai teknisissä ongelmissa, oli vanha ilmalämpöpumppusi millainen tahansa.

 

smile  Toimitus: Heti varastolta
smile  Asennus: Asennusaikoja vapaana
smile  Turvallisuus: Tukes hyväksymä liike
smile  Toimitusaika: 1-5 arkipäivää
smile  Rahti: Tilauksen nouto varastolta 0€
 Meiltä myös edullinen asennus ja huolto

 

Hinta:
MALLI
VÄRI Tooltip
Valmistaja: Cooper & Hunter

  3 hyvää syytä valita Mr. LVI

Ilmainen kartoituskäynti

Kaikenkattava asennustarvikepaketti

Tiedät aina tarkan hinnan etukäteen

TM:n testivoittaja Cooper&Hunter VIP ilmalämpöpumpun seuraaja ilmalämpöpumppu Cooper&Hunter Supreme 18 huikeilla ominaisuuksilla

TM Rakennusmaailma 6/2016 testasi ilmalämpöpumput -30°C pakkasessa ja voittajaksi selviytyi ilmalämpöpumppu Cooper&Hunter VIP. Cooper&Hunter VIP ilmalämpöpumpusta sanottiin mm. seuraavaa: "Paras lämmitysteho kovilla pakkasilla, paras energiatehokkuus kovilla pakkasilla, hiljaisin suurilla puhallusnopeuksilla ja ylivoimaisesti vähiten sulatusjaksoja".

 

Ilmalämpöpumppu Cooper&Hunter VIP on jalostunut nyt Cooper&Hunter Supreme ilmaläpöpumpuksi, jossa on käytössä edelleen sama tekniikka parannetulla energiatehokkuudella. Tutustu Cooper&Hunter Supreme 18 ilmalämpöpumpun huikeisiin ominaisuuksiin:

 

WiFi etäohjaus

Voit ohjata Cooper&Hunter Supreme 18 ilmalämpöpumppua mistä päin maailmaa tahansa WiFi etäohjauksen avulla. Cooper&Hunter Supreme 12 ilmalämpöpumpun etäohjauksella voit säätää ilmalämpöpumppusi toimintaa merkittävästi monipuolisemmin kuin kaukosäätimestä.

Ilmalämpöpumpun ominaisuuksista riippuen voit säätää muun muassa sisäyksikön äänitasoa, unikäyriä sekä puhalluskuvioita huoneen koon ja muodon mukaisesti. Käyttämällä vältä ihmistä - toimintoa laite säätää puhalluksen niin, ettei ilmavirta osu ihmiseen.

 

8°C ylläpitolämmitys

Cooper&Hunter Supreme 18 ilmalämpöpumpun ylläpitolämmitys pitää talvisin yllä peruslämmön autotallissa ja varastossa tai kun ollaan poissa kotoa / mökiltä pidempiä aikoja.

 

Ulkoyksikön älykäs sulatus

Cooper&Hunter Supreme 18 ilmalämpöpumpun ulkoyksikön huurteen sulatus tehdään vain tarvittaessa jolloin lämmöntuotto on jatkuvampi ja sähkönkulutus pienenee.

 

I feel, follow me

Cooper&Hunter Supreme 18 ilmalämpöpumpun kaukosäätimessä on anturi joka mittaa lämpötilan ja säätää lämmön ja puhalluksen voimakkuuden sopivaksi oleskelu korkeudella.

 

Mukava unitoiminto

Cooper&Hunter Supreme 18 ilmalämpöpumpun mukava unitoiminnon avulla lämpötila voidaan ohjelmoida säätymään hitaasti lämpimämmäksi tai viileämmäksi jolloin unen aikana säilyy mukava lämpötila. Cooper&Hunter Supreme 18 ilmalämpöpumpun unitoiminto auttaa lisäksi säästämään energiaa.

 

Matalalämpö käynnistystekniikka

Vaikka ulkolämpötila olisi alle -15°C ilmalämpöpumppu Cooper&Hunter Supreme 18 toimii normaalisti, käynnistyy ja tuottaa lämpöä. Mitään pakkasrajaa Cooper&Hunter Supreme 18 ilmalämpöpumpun käynnistykselle tai lämmittämiselle ei ole, eikä ilmalämpöpumppu myöskään sammuta itseään.

 

Ekologisempi R32 kylmäaine pitää hiilijalanjäljen kurissa

Cooper&Hunter Supreme 18 ilmalämpöpumpussa on uudistuksena R32 kylmäaine, jonka hiilijalanjälki on reilusti pienempi kuin perinteisen R410A kylmäaineen ja se auttaa lisäksi ilmalämpöpumppua toimimaan energiatehokkaammin.

 

Useat puhallusnopeudet

Cooper&Hunter Supreme 18 ilmalämpöpumpussa on useita puhallusnopeuksia, jonka ansiosta ilmalämpöpumpun toiminta on hiljainen ja oleskelu vaikutusalueella on miellyttävää.

Laajakulmainen puhallusalue

Cooper&Hunter Supreme 18 ilmalämpöpumpun puhallus saadaan ohjattua selkeästi haluttuun suuntaan säätämällä kaukosäätimestä.

 

Uuden sukupolven suodatintekniikka CH Smart-ion filter

Cooper&Hunter Supreme 18 ilmalämpöpumppuun on valittavissa useita erilaisia suodattimia ja mahdollisuus käyttää kahta suodatinta samanaikaisesti.

 

Älykäs vedonpoistotoiminto

Normaali vedonpoisto toimii vain höyrystimen lämpötilan mukaan, mutta Cooper&Hunter Supreme 18 ilmalämpöpumpun älykäs vedonpoisto ottaa huomioon sekä höyrystimen että ympäristön lämpötilan. Tarkemmalla ohjauksella saadaan varmistettua miellyttävämpi oleskelu Cooper & Hunter Supreme 18 ilmalämpöpumpun sisäyksikön läheisyydessä.

 

Ajastin

Cooper&Hunter Supreme 18 ilmalämpöpumpun toiminta on mahdollista ajastaa 24 tunnin ajaksi.

 

Itsediagnoosinäyttö

Ilmalämpöpumppu Cooper&Hunter Supreme 18 esittää led-valoilla mahdollisen ilmalämpöpumpun häiriön syyn joten ongelmatilanteen selvitys on vaivatonta ja nopeaa.

 

Cooper&Hunter Supreme tuo turvallisia ilmalämpöpumppu kokemuksia maaseudulle

Cooper & Hunter Supreme 18 ilmalämpöpumpussa on matalajännitekäynnistys, jolloin ilmalämpöpumppu Cooper & Hunter Supreme 18 toimii 170 V ali- ja myös 265 V ylijännitteellä. Tämä mahdollistaa Cooper & Hunter Supreme 18 ilmalämpöpumpun turvallisen käytön maaseudulla.

 


Ilmalämpöpumppu Cooper & Hunter Supreme 18 tekniset tiedot

Malli   CH-S18FTXAM2S-BL/GD/SC/WP
Teho Jäähdytys 5,30 (1,20-7,20) kW
  Lämmitys 5,57 (1,20-9,20) kW
Kylmäaine R32 määrä 1500 g
Energialuokka   A++/A+
Lämpökertoimet SEER 6.6
  SCOP 4.4
Ottoteho Jäähdytys 1,32 (0,35-2,50) kW
  Lämmitys 1,32 (0,35-3,30) kW
Puhallusteho m³/h 1200/1150/1050/950/850/780/600
Kosteuden poisto   1.8 l/h
Äänenpainetaso dB(A) Sisäyksikkö 48/45/43/40/37/35/33
  Ulkoyksikkö 56
Nesteputki   1/4 ” (6.35)
Kaasuputki   5/8 ” (15.88)
Liitäntäjännite   ~220-240V/1/50Hz; sisä & ulkoyksikkö 
Max putkipituus   25 m
Max korkeusero   10 m
Kylmäainelisäys > 10m 40 g/m
Toiminta-alue Jäähdytys -15°C~54°C
  Lämmitys -30°C~24°C
Mitat LxKxS mm Sisäyksikkö 1101x327x249
  Ulkoyksikkö 1000x790x427
Kannakeväli ulkoyksikkö   610 mm 
Paino Sisäyksikkö 16,5/20 kg
  Ulkoyksikkö 64/69 kg
Sulake A 16

 


 

paras ratkaisu

Asennuspakettimme sisältää kaiken. Saat ilmalämpöpumpun asennettuna nopeasti yhdellä kerralla kotiisi. Nordea osamaksulla alkaen 17 euroa kuussa.

Kutsu Mr. LVI MAKSUTTOMALLE KARTOITUSKÄYNNILLE! Ilmaisella kartoituskäynnillä Mr.LVI Lämpöpumppu ammattilaisen kanssa löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ilmalämpöpumpun.

 

Meiltä aina paras ja edullinen asennus!

Asennuksen hankkiminen muualta ostettuun ilmalämpöpumppuun voi olla hyvinkin hankalaa. Hankkimalla ilmalämpöpumpun ja asennuksen samasta paikasta, säästät euroja sekä saat kaiken helposti ja nopeasti kerralla kotiisi. Näin myös vältät ilmalämpöpumpun ongelmatilanteissa vastuun välttelyn laitteen myyjän ja asennusyrityksen välillä.


Asennamme pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä. Hanki ilmalämpöpumpun asennus aina luotettavalta ammattilaiselta!

 

Tukes muistuttaa, että ilmalämpöpumpun asentamiseen tarvitaan lupa. On ostajan vastuulla varmistaa, että ilmalämpöpumppua asentavalla yrityksellä on kylmä- ja sähköurakointioikeudet.

 

Tukes suosittelee, että ilmalämpöpumppu hankitaan yritykseltä, joka myy sekä laitteen että asennuksen ja tarjoaa lisäksi laitteelle huolto- ja korjauspalveluja.

 

Ilmalämpöpumppu tuo säästöä lämmityskustannuksiin vain, jos se on asennettu ammattitaitoisesti ja laitetta huolletaan säännöllisesti. Kun sama yritys myy ilmalämpöpumpun, asentaa sen ja huoltaa pumppua jatkossa, vastuu laitteen oikeasta toiminnasta ja asennuksesta on selkeästi myyjällä. Ostopäätöstä tehdessä kannattaa varmistaa, että takuu kattaa sekä laitteen että asennustyön. Myyjän tulee opastaa asiakasta laitteen käytössä ja auttaa ongelmatilanteissa.

 

Kysy lisää asennuksesta 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 

PERUSASENNUSALUEET

ALUE 1

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, NURMIJÄRVI, KIRKKONUMMI, PORVOO, KLAUKKALA, PORNAINEN, VEIKKOLA, VIHTI

ALUE 2

RAJAMÄKI, MÄNTSÄLÄ, ASKOLA, LAPINJÄRVI, LILJENDAHL, MYRSKYLÄ, SIUNTIO, HYVINKÄÄ, RAASEPORI, ORIMATTILA, RIIHIMÄKI, RUOTSINPYHTÄÄ, LOVIISA

 

 


Ilmalämpöpumpun osto ilman asennusta

Asiakkaan ostaessa pelkän ilmalämpöpumpun ilman myyjäliikkeen asennusta tulee hänen todentaa, että hänellä on Tukesin hyväksymä ja luvat myöntänyt asennusliike. Kirjallinen lupakyselylomake toimitetaan tilauksen jälkeen asiakkaan sähköpostiin.

Asennusliikkeen tulee pystyä tekemään mahdollisia huoltotoimenpiteitä ilmalämpöpumpulle maahantuojan takuun aikana ja vastaamaan asennuspuolen takuusta. Asennuksen jälkeen asiakkaan tulee pyytää asentajalta asennuspöytäkirja, koska maahantuojien takuut edellyttävät asennuspöytäkirjan olemassaoloa. Asennuspöytäkirjasta tulee toimittaa kopio laitteen myyjäliikkeelle sähköpostiin 2 viikon kuluessa asennuksesta, jotta takuu astuu voimaan. Tarkemman ohjeistuksen saat tarpeen tullen oston yhteydessä myyjältä.

Pyydä tarjous pelkästä laitteesta. Toimituskulut tapauskohtaisesti ja noudettaessa ilman toimituskuluja.

 

 


ONKO ILMALÄMPÖPUMPUSSASI JOKIN ONGELMA? ILMALÄMPÖPUMPPU EI LÄMMITÄ? VETTÄ VUOTAA LATTIALLE?

Käytössä olevan ilmalämpöpumpun yleisimmät ongelmat ovat:

- ilmalämpöpumppu ei lämmitä
- ilmalämpöpumppu ei lämmitä
- käyntiääni poikkeaa normaalista
- vettä vuotaa lattialle
- ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennyt ei toimi
- näyttö on pimeänä

Mr. LVI LÄMPÖPUMPPUHUOLTO HUOLTAA JA KORJAA KAIKKI ILMALÄMPÖPUMPPUMERKIT NOPEASTI JA EDULLISESTI!

MM. PANASONIC, MITSUBISHI, TOSHIBA, GREE, NIBE

Nyt tarjous, ilmalämpöpumpun huolto vain alk. 199€! Osta täältä

 

Katso Mr. LVI Ilmalämpöpumppu korjaus ja huolto hinnasto

Missä vika? Lue lisää ilmalämpöpumppujen yleisimmistä vioista ja tilaa huolto nopeasti täältä

tai soita ammattilaisillemme 010 666 7282


 

Maksutavat ja rahoitus

Käteinen, pankkikortti, luottokortti, lasku, osamaksu

Nordea osamaksurahoitus, ilmalämpöpumppu alkaen 17 €/kuussa, asennettuna 30 €/kuussa.

 

Mahdollisuus joustorahoitukseen

Nordea Joustorahoitus. Joustoa elämään
 • Rahoitus jopa 25.000 € asti
 • Maksuaikaa jopa yli 10 vuotta
 • Aina vähintään 1 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa
 • 5000 € summasta minimi kuukausierä vain 60 €
 • Voit maksaa luoton kerralla pois ilman lisäkuluja
 • Mahdollisuus valita kaksi maksuvapaata kuukautta vuosittain
 • Edullinen korko 6.00 % + 3kk euribor
 • Tilinhoitomaksu 7 €/kk

Joustorahoituksen todellinen vuosikorko 5 000 euron käytössä olevalle luotolle on 11,1 %, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (02/2018) + 6 % ja siinä on huomioitu kuukausittainen 7 euron tilinhoitomaksu sekä mahdollinen 50 euron avausmaksu. Joustorahoitus on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto. Luottoraja on 1 700–25 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

Lue lisää täältä

Jousto osamaksu

 • Laskulla 14 maksuaikaa
 • Osamaksulla jopa 12 tai 24 kuukausierää

 

Aktiiviraha luotto erittäin pienillä käyttökuluilla

Tutustu Aktiivirahaan tämän linkin kautta.

 

 

KYSY LISÄÄ 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi
 


Ilmalämpöpumppua valittaessa tutustu ensin ilmalämpöpumppu tietosivuihimme.

Oppaassamme olemme pyrkineet antamaan vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin (FAQ = Frequently Asked Questions), joita esitetään kun mietitään millainen ilmalämpöpumppu on sopiva.

Mitä hyötyä ilmalämpöpumpusta on?

SÄÄSTÄT TUTKITUSTI 30% ILMALÄMPÖPUMPUN AVULLA

Motivan tutkimuksen mukaan kotitalouksien energiankulutus ilmalämpöpumpun hankinnan jälkeen laski suurimmassa osassa kohteita. Kokonaisenergiakulutus laski jopa 1 000 – 5 000 kWh vuodessa. Suurin mitattu kohdekohtainen energiansäästö oli huimat yli 8 000 kWh.

Lähde: Motiva: Tutkittua energiansäästöä ilmalämpöpumpulla

 

 


Ilmalämpöpumppu Cooper & Hunter Supreme 18 esite

Ilmalämpöpumppu Cooper & Hunter Supreme 18 WiFi etäohjauksen ohje

 

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

Käytössä olevan vanhan lämpöpumpun yleisimmät ongelmat: - lämpöpumppu ei käynnisty - ei lämmitä - käyntiääni poikkeaa normaalista - vettä vuotaa lattialle - ei pysy käynnissä - ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennys ei toimi - lämmitys toimii vain osittain - näyttö on pimeänä - kuluttaa normaalia enemmän sähköä.

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai info(at)mrlvi.fi