Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä. 
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!

 

Ilmalämpöpumppu Mitsubishi Electric LN 

 

 

Pyydä asennustarjous Pyydä maksuton kartoituskäynti

 

Maksa kerralla tai osissa. Kysy myyjältä lisää maksuvaihtoehdoista 010 6667282 tai info(at)mrlvi.fi

Kaikille parhaille merkeille: Panasonic, Mitsubishi, Toshiba, Gree, Nibe, LG, Fujitsu, Bosch, Daikin - Asennus, huolto, korjaus

Ilmalämpöpumpun huolto alk. 229€


 


TEE VERTAILU! MR.LVI TARJOAA KAIKKI PARHAAT ILMALÄMPÖPUMPUT!

ILMALÄMPÖPUMPPU HINTA ALK. 849 € ASENNUS ALK. 600 €
TILAA ILMAINEN KARTOITUS TAI PYYDÄ TARJOUS!
MEILTÄ MYÖS OSAMAKSU TAI RAHOITUS!!

 

 

OSTA NYT HALPA ILMALÄMPÖPUMPPU! RAJOITETTU ERÄ!

Mitsubishi Electric AP25 ilmalämpöpumppu 1499€ Integroitu WiFi
Panasonic CZ25WKE ilmalämpöpumppu hinta 1249€ Uudistettu versio Panasonic CZ9SKE-mallista
Panasonic NZ25VKE ilmalämpöpumppu hinta 1439€ Tyylikäs muotoilu, uudistettu versio Panasonic NZ9 ilmalämpöpumpusta
Mitsubishi FT25 ilmalämpöpumppu hinta 1629€ Taattu lämmitys -35 °C ulkolämpötilaan asti!
Mitsubishi Electric LN25 ilmalämpöpumppu alk. 1749€ UUTUUS! A+++/ SCOP 5,2 Sisäänrakennettu WIFI-etäohjaus
Toshiba Premium+ 25 ilmalämpöpumppu 1843€ VTT testattu UUTUUS! A+++/ SCOP 5,3
Mitsubishi Electric LN35 ilmalämpöpumppu alk. 1939€ Tehokas 3,5 kW viilennys / paras energialuokka A+++

 

VALMISTAJIEN HINNAN NOUSUJEN JOHDOSTA KAIKKI OIKEUDET HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN!

SOG RAHOITUS!
3KK KOROTON JA KULUTON ERÄPÄIVÄN SIIRTOKAMPANJA VOIMASSA 31.8 ASTI!

Osta Scanoffice aurinkosähköjärjestelmä, Mitsubishi, Alpha Innotec tai Gree lämpöpumppu SOG-rahoituksella!
Lue lisää täältä!

MITSUBISHI ILMALÄMPÖPUMPUT


Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppu ei pelkää pakkasta

Pohjolan karuun ilmastoon sopivat sadattuhannet Mitsubishi ilmalämpöpumput ovat osoittaneet toimintavarmuutensa kaikissa keliolosuhteissa. Ulkoyksikön sulatustoiminto ei esimerkiksi edellytä käyttäjältään minkäänlaisia toimenpiteitä, Mitsubishi ilmalämpöpumppu hoitaa sulatukset huomaamatta ja moitteetta.

Mitsubishi ilmalämpöpumppu on hiljainen

Mitsubishi ilmalämpöpumppu ovat markkinoiden hiljaisimpia, äänitaso jopa vain 18 dB(A). Mitsubishi -ilmalämpöpumpun suurennettu lämmönvaihdin mahdollistaa suuren lämmitystehon ja lämpökertoimen, vähentäen näin ilman painevastusta joka mahdollistaa entistä hiljaisemman ilman läpivirtauksen ja samalla valtavan lämmitystehon lisäyksen. Mitsubishi ilmalämpöpumppu toimii tehokkaasti, mutta kuitenkin niin hiljaa, että tuskin edes huomaat sitä.

Mitsubishi ilmalämpöpumppu säästää energiaa ja rahaa. Jopa 55%!

Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppu on tehty toimimaan Suomen ankarissa olosuhteissa. Mitsubishi -ilmalämpöpumppu toimii kaikissa ulkolämpötiloissa ja se on luotettava ja pitkäikäinen lämmönlähde pohjoisen koteihin, ja mikä parasta, voit säästää öljy -tai suorasähkölämmitteisen asuntosi lämmityskuluissa jopa 55 %!

Erinomaista ilmansuodatustekniikkaa

Mitsubishi Electric ilmalämpöpumpuissa on mallista riippuen joko vakiona oleva kaksivaiheinen Plasma Quad Plus -ilmanpuhdistusjärjestelmä tai vakiona oleva tai lisävarusteena ostettava hopeaionisoitu ilmanpuhdistussuodatin. Plasma Quad Plus -ilmanpuhdistusjärjestelmä poistaa huoneilmasta tehokkaasti erilaisia leijuvia hiukkasia, kuten viruksia, bakteereita, hometta, allergeeneja, pölyä ja PM2.5 -hiukkasia sekä hajuja. Perheesi ja asuntosi voivat paremmin, sillä Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppu puhdistaa sisäilmaa ja viilentää kesäkuumalla miellyttävästi. Samalla vähenevät asunnon kosteus- ja homehtumisriski.

Kaikki Mitsubishi ilmalämpöpumppujen suodattimet löydät täältä.

 

Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppu tuottaa lämmön vedottomasti

Kaikissa Mitsubishi ilmalämpöpumpuissa on vähintään viisi tehonsäätöä. Ilmamäärät alkavat pienimmillään vähän yli 200 m3/h tehosta ja kasvavat tehontarpeen mukaan. Siksi nämä Mitsubishi -ilmalämpöpumput on vedottomia, hiljaisia ja huomaamattomia.
Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppu ei ole asetettu testivoittoja tavoittelevalle maksimi tehoalueelle, jolloin esimerkiksi sisäyksikön puhallusilma tuntuu vetoisuutena tai sisäyksikkö avautuu ja muuttaa muotoaan tai ulkoyksikkö hakeutuu jatkuvasti sulatustoiminnolle.

Valitse viisaasti ja ota meihin yhteyttä

Voit halutessasi säästää energiaa, luontoa ja rahaa, Mitsubishi -ilmalämpöpumppu on erinomainen valinta kaikkiin tiloihin. Säästösi lämmityskuluissa alkaa välittömästi kun lämpöpumppusi on otettu käyttöön. Lisäksi Mitsubishi -lämpöpumppu nostaa myös kiinteistösi arvoa!

Mitsubishi -ilmalämpöpumpun avulla yksinkertaisesti siirretään energiaa ulkoa sisälle. Yleisesti lämpöpumpulla käsitetään sisätilojen lämmittämiseen sekä viilentämiseen tarkoitettuja laitteita. Lisäksi erilaiset jäähdyttävät laitteet, esimerkiksi ilmastointilaitteet toimivat lämpöpumpun avulla.

Testattua lämpöpumppulaatua Pohjolan oloihin

Pohjolan erityisen vaativat ilmasto-olosuhteet asettavat ilmalämpöpumpuille kovia laatuvaatimuksia. Mitsubishi ilmalämpöpumppu on testattu maahantuojan omalla laadunvarmistusohjelmalla, joka sisältää mm laitteiden koekäytöt, vaativat, kolmen kuukauden koekäyttöjaksot sekä testiohjelmat VTT:n testilaboratoriossa Espoon Otaniemessä. Tutustu VTT:n testiraportteihin ja ilmalämpöpumppuvertailuihin täältä.

Mitsubishi -ilmalämpöpumppu säästää lämmityskuluissa

Mitsubishi -ilmalämpöpumppu koostuu kahdesta yksiköstä: sisäyksiköstä ja ulkoyksiköstä.
Kompressori tuottaa tarvittavan paineen kierrättämällä yksiköiden välillä kiertävää kylmäainetta. Ulkoyksikössä kylmäaine höyrystetään ja höyrystyessään kylmäaine sitoo tehokkaasti lämpöenergiaa itseensä. Tämän jälkeen kylmäaine siirretään sisäyksikölle, jossa kylmäaine nesteytetään ja tässä yhteydessä lämpö luovutetaan kylmäaineesta.

Hyöty saavutetaan siitä, että tämän koko prosessin pyörittämiseen kuluu vain noin neljännesosa sähköenergiaa siihen verrattuna minkä laite tuottaa takaisin lämpöenergiana.

Kuka saa asentaa ilmalämpöpumpun?

Ilmalämpöpumpun asennus on ammattimiehen työtä. Asennukseen liittyy myös luvanvaraisuuksia, kuten kylmäaineiden käsittelyssä sekä sähkömääräyksistä. Myös vastuukysymykset on syytä ottaa huomioon.

Voiko ilmalämpöpumppu olla ainoa lämmitysmuoto?

Ilmalämpöpumppu on aina lisälämmönlähde. Kovalla pakkasella tulee tilassa olla toinen lämmönlähde, joka tuottaa tarvittavan lisälämmön, kun ilmalämpöpumpun teho ei yksin riitä.

 

Löydä lisää tietoa ilmalämpöpumpuista:

OPAS ILMALÄMPÖPUMPUN VALINTAAN

Ilmalämpöpumppua valittaessa tutustu ensin ilmalämpöpumppu tietosivuihimme.

 

ANNA AMMATTILAISEN VALITA

Pyydä ilmainen kartoitus!

Ilmaisella kartoituksella selvitämme juuri sinun tarpeisiisi sopivan ilmalämpöpumpun esitietolomakkeen, valokuvien ja haastattelun avulla.

 


MITSUBISHI ILMALÄMPÖPUMPUT LÄMMITYKSEEN JA VIILENNYKSEEN


Uusi minimalistisen tyylikäs ilmalämpöpumppu Mitsubishi AY

Uusi minimalistisen tyylikäs ilmalämpöpumppu Mitsubishi AY on suunniteltu niille, jotka arvostavat sisäilman laatua ja helppokäyttöisyyttä. Tämä ilmalämpöpumppu ei ainoastaan näytä upealta mattapintaisella designillaan, vaan se myös varmistaa, että kotisi tai mökkisi ilmasto on terveellinen ja miellyttävä ympäri vuoden. Erinomainen energiatehokkuus, WiFi etäohjaus, ylläpitolämmitys, Self Clean ja V Blocking -suodatin.

 

Tutustu Mitsubishi Electric AY ilmalämpöpumppuihin:
Ilmalämpöpumppu Mitsubishi Electric AY25
Ilmalämpöpumppu Mitsubishi Electric AY35


Uusi energiatehokas Hyper Heating Mitsubishi RW suuren asunnon lämmittämiseen!

Uusi Hyper Heating ilmalämpöpumppu Mitsubishi RW säilyttää uskomattoman lämmitystehonsa paremmin kuin edeltäjänsä Mitsubishi FT! Uuden ajan Hyper Heating teknologialla varustettu Mitsubishi RW säilyttää nimellistehonsa vielä -25 asteen pakkasella, toisin kuin edeltäjänsä Mitsubishi FT, joka säilyttää nimellistehonsa -15 asteeseen asti. Mitsubishi FT on energiatehokas ilmalämpöpumppu, jonka energialuokka on paras mahdollinen A+++ ja siinä on kaikki tärkeimmät ominaisuudet, jotka tekevät siitä parhaan mahdollisen ilmalämpöpumpun Suomen olosuhteisiin!

 

Tutustu Mitsubishi Electric RW ilmalämpöpumppuihin:
Ilmalämpöpumppu Mitsubishi Electric RW25
Ilmalämpöpumppu Mitsubishi Electric RW35


Uusi Hyper Heating ilmalämpöpumppu Mitsubishi Electric FT lämmittää vielä -35 °C pakkasella

Ilmalämpöpumppu Mitsubishi Electric FT tuottaa lämpöä erittäin kylmissä olosuhteissa sen ulkoyksikön ja uuden tehokkaan matalalämpötilakompressorin avulla. Isompi ilmalämpöpumppu Mitsubishi Electric FT35 tuottaa 4,4 kW:n lämmitystehon vielä -15°C ulkolämpötilassa, joka vastaa noin 70 % lämmitystehon tarpeesta 120 m2 rakennuksessa. Mitsubishi Electric FT ilmalämpöpumpussa on mm. Wifi etäohjaus, ylläpitolämpö ja takkatoiminto tuomassa arkeen mukavuutta ja säästöjä.

 

Tutustu Mitsubishi Electric FT ilmalämpöpumppuihin:
Ilmalämpöpumppu Mitsubishi Electric FT25
Ilmalämpöpumppu Mitsubishi Electric FT35
Ilmalämpöpumppu Mitsubishi Electric FT50


Ilmalämpöpumppu Mitsubishi Electric MSZ-LN silmää hivelevillä väreillä ja parhaalla energialuokalla

Ilmalämpöpumppujen uusi aikakausi on alkanut! Mitsubishi Electric LN ilmalämpöpumppu on varustettu uudella ekologisella R32 kylmäaineella, siinä on paras energialuokka A+++ lämmityksellä sekä jäähdytyksellä ja sen sisäänrakennetun WiFin ansiosta voit ohjata ilmalämpöpumppua kätevästi etäohjauksella.

Mitsubishi Electric LN ilmalämpöpumpun sisäyksikkö on saatavilla eri värivaihtoehdoilla: helmenvalkoisena, onyxinmustana, rubiininpunaisena sekä lumenvalkoisena. Myös Mitsubishi Electric LN ilmalämpöpumpun kaukosäätimet on väritetty vastaavilla väreillä ilmalämpöpumpun kanssa.

Lisäksi Mitsubishi Electric LN ilmalämpöpumpussa on Plasma Quad Plus ilmanpuhdistustoiminto, joka poistaa huoneilmasta kaikki pienimmätkin (jopa 2,5 µm) leijuvat bakteerit, virukset, homeitiöt, allergeenit ja pölyn.

 

Tutustu Mitsubishi Electric MSZ-LN ilmalämpöpumppuihin:
Ilmalämpöpumppu Mitsubishi Electric MSZ-LN25
Ilmalämpöpumppu Mitsubishi Electric MSZ-LN35
Ilmalämpöpumppu Mitsubishi Electric MSZ-LN50


Etäohjattava Mitsubishi Electric AP ilmalämpöpumppu mallisto loistavilla ominaisuuksilla

Uusi Mitsubishi AP ilmalämpöpumppu mallisarja jatkaa Mitsubishi Electricin tutuksi tullutta laatuajattelua. Ilmalämpöpumppu Mitsubishi Electric AP:ssä on valmiiksi etäohjaus, ylläpitolämpö on säädettävissä asteen välein 10-30°C välillä, se on erittäin hiljainen ja omaa erinomaisen energialuokan A+++ jäähdytyksellä ja A++ lämmityksellä. Lisäksi Mitsubishi AP ilmalämpöpumpusta löytyy takkatoiminto ja se käyttää uutta ympäristöystävällisempää R32 kylmäainetta, pitäen hiilijalan jäljen pienenä.

 

Tutustu Mitsubishi Electric MSZ-AP ilmalämpöpumppuihin:
Ilmalämpöpumppu Mitsubishi Electric AP25
Ilmalämpöpumppu Mitsubishi Electric AP35
Ilmalämpöpumppu Mitsubishi Electric AP50


Lattiamallinen ilmalämpöpumppu Mitsubishi Electric KW35 sopii vaativampiin tiloihin

Lähelle lattianrajaa seinälle asennettava lattiamallin ilmalämpöpumppu Mitsubishi Electric KW 35 on hyvä ratkaisu lämmitykseen ja ilmastointiin silloin kun ikkunat vievät paljon seinäpinta-alaa, eikä yläosaan jää seinätilaa tarpeeksi ilmalämpöpumpulle, tai jos ilmalämpöpumpun sisäyksikön asentaminen on muuten vain hankalaa.

Mitsubishi Electric KW35 lattiamallin ilmalämpöpumppu on kuiskauksen hiljainen, siinä on viikkoajastin, takkatulitoiminto sekä 10 asteen ylläpitolämpö.


Tutustu Mitsubishi Electric KW35 lattiamallin ilmalämpöpumppuun:
Ilmalämpöpumppu lattiamalli Mitsubishi Electric MFZ-KW35

 


MITSUBISHI ILMALÄMPÖPUMPUT VIILENNYKSEEN


Ilmalämpöpumppu Mitsubishi Electric MSZ-HR viilentää asunnon nopeasti ja tehokkaasti

Ilmalämpöpumppu Mitsubishi Electric HR on tarkoitettu erityisesti viilentämiseen ja on tyylikkään muotoilunsa ja kompaktin kokonsa takia sijoitettavissa tilaan kuin tilaan, esim. ovien ja ikkunoiden yläpuolelle. Mitsubishi Electric HR ilmalämpöpumppua ohjataan mukana tulevalla kaukosäätimellä tai lisävarusteena ostettavalla MELCloud WiFi ilmalämpöpumpun etäohjauksella.

 

Tutustu Mitsubishi Electric HR ilmalämpöpumppuihin:
Viilentävä ilmalämpöpumppu Mitsubishi Electric MSZ-HR25
Viilentävä ilmalämpöpumppu Mitsubishi Electric MSZ-HR35


Mitsubishi Electric MSY-TP ilmanjäähdytin on palvelinhuoneisiin ja teknisiin tiloihin suunniteltu ilmastointilaite

Ilmalämpöpumppu Mitsubishi Electric TP on tarkoitettu ympärivuotiseen energiatehokkaaseen jäähdytykseen vuodenajasta riippumatta ja se viilentää aina -25 C° lämpötilaan asti.

 

Mitsubishi Electric TP ilmanviilennin pienentää mahdollista ylikuumenemisen riskiä palvelinhuoneissa ja laitteilla, joista voi aiheutua suorituskyvyn alentumista ja käyttöongelmia järjestelmässä.

 

Tutustu Mitsubishi Electric HR ilmalämpöpumppuihin:
Mitsubishi Electric MSY-TP35 ilmanjäähdytin
Mitsubishi Electric MSY-TP50 ilmanjäähdytin


Mitsubishi ilmalämpöpumppu PCA-M71HA + PUZ-ZM71VHAR1 tuo tehokasta viilennystä suurtalouskeittiöön, ravintolaan yms.

Mitsubishi ilmalämpöpumppu PCA-M71HA + PUZ-ZM71VHAR1 on tarkoitettu viilentämään suuria keittiöitä esim. ravintolan keittiötä, laitoskeittiötä, suurtalouskeittiötä yms. Mitsubishi ilmalämpöpumpun sisäyksikkö PCA-M71HA on valmistettu ruostumattomasta teräksestä (SUS430), joka hylkii rasvaa, joten se on helppo pitää puhtaana ja tehokas rasvahöyrysuodatin on tavalliseen suodattimeen verrattuna 1,5 kertaa tehokkaampi.

 

Mitsubishi PCA-M71HA on huomaamaton kattomallin ilmalämpöpumppu.

 

Tutustu Mitsubishi PCA-M71HA + PUZ-ZM71VHAR1 ilmalämpöpumppuun:
Mitsubishi ilmalämpöpumppu PCA-M71HA + PUZ-ZM71VHAR1 keittiön viilennykseen


Uusi Mitsubishi AP71 ilmalämpöpumppu toimiston tai muun suuren tilan viilennykseen

Viilentävällä Mitsubishi AP71 ilmalämpöpumpulla saat tehokasta, vaivatonta, edullista ja ympäristöystävällistä jäähdytystä kesäisin erityisesti suuriin ja avonaisiin tiloihin. Mitsubishi AP71 ilmalämpöpumpussa on poikkeuksellisen tehokas 8,7 kW viilennys, huikean suuri SEER 7,2 ja energialuokkakin on erinomainen A++! Tyylikäs sisäyksikkö on seinälle asennettava malli ja se sulautuu vaivattomasti ympäristöönsä puhaltaen tehokkaasti viileää ilmaa koko huonetilaan.

 

Mukana tulee langaton kaukosäädin. Lisävarusteena kiinteästi asennettava langallinen kaukosäädin ja etäohjaus. Modbus-sovittimen avulla Mitsubishi AP71 on mahdollista kytkeä kiinteistöautomaatiojärjestelmiin.

 

Tutustu Mitsubishi AP71 ilmalämpöpumppuun:
Viilentävä Mitsubishi AP71 ilmalämpöpumppu


MITSUBISHI MULTISPLIT ILMALÄMPÖPUMPUT LÄMMITYKSEEN JA VIILENNYKSEEN


Mitsubishi Electric MXZ Multisplit ilmalämpöpumput usealla sisäyksiköllä toimistojen ja avarien kotien ilmastointiin

Riippuen Mitsubishi Electric MXZ Multisplit ilmalämpöpumppu mallista, ulkoyksikkö voidaan varustaa 2-5 sisäyksiköllä. Mitsubishi Electric Multisplit ilmalämpöpumppu sopii esimerkiksi eri kerrosten lämmitykseen / viilennykseen ja se sulautuu hienovaraisemmin vaativampaan ympäristöön, verrattuna ilmastointijärjestelmiin joissa on useampia ulkoyksiköitä.

Tutustu Mitsubishi Electric MXZ Multisplit ilmalämpöpumppuihin:
Mitsubishi Electric Multisplit ilmalämpöpumppu MXZ-2D53VAH2 kahdella sisäyksiköllä
Mitsubishi Electric Multisplit ilmalämpöpumppu MXZ-3E54VA kahdella tai kolmella sisäyksiköllä
Mitsubishi Electric Multisplit ilmalämpöpumppu MXZ-4E72VA kahdella tai neljällä sisäyksiköllä
Mitsubishi Electric Multisplit ilmalämpöpumppu MXZ-5E102VA kahdella tai viidellä sisäyksiköllä

   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS!

Verottaja Kotitalousvähennys ohje

Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät kotitalous- tai hoitotyötä, asunnon kunnossapitotöitä tai tietotekniikkalaitteiden asennusta.

Omavastuu 100 euroa ja enimmäismäärä normaalisti 2 250 € / henkilö, mutta vuosina 2022-2027 öljylämmityksestä pois siirtyville enimmäismäärä on 3500 €!

Omavastuu 100 euroa on kalenterivuosikohtainen. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran. 

Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.