Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info@mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info@mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

ILMALÄMPÖPUMPPU HUOLTO JA ASENNUS

Toshiba Ilmalämpöpumput


Toshiban ilmalämpöpumput ovat energiatehokkaita ja menestyneitä huipputuotteita huippuominaisuuksin.

Toshiban ilmalämpöpumppuihin löytyy myös lisävarusteena esimerkiksi GSM-etäohjaus, joka on ihanteellinen esimerkiksi mökeille.

Tuotevalikoimissamme seuraavat Toshiba ilmalämpöpumput:

HUIPPU UUTUUS 2014 –Toshiba Arctic ilmalämpöpumput

Tyylikäs Toshiba Arctic on ratkaisevasti parempi teknisesti, taloudellisesti ja toiminnallisesti. Toshiba Arctic ilmalämpöpumpuissa markkinoiden hyötysuhde A+++. Vaikeissakin olosuhteissa Arctic toimii nopeammin antaen korkean lämmitystehon. Lämpimämmällä ilmalla invertteri ohjaa kompressoria toimimaan pienemmällä kierrosteholla. Markkinoiden paras ja huippuluokan hyötysuhteella lämmitettäessä ja jäähdytettäessä. Myös kompressorin eri pyörimisnopeuksilla. Toshiba Arctic on erittäin tehokas ilmalämpöpumppu laajemmalla tehoalueella ja suuremmalla lämmitysteholla. Energiatehokkuus kasvaa, kun laitteen virrankulutus säädetään 75 tai 50:een prosenttiin.

Toshiba Arctic ilmalämpöpumput ovat markkinoiden hiljaisimpia niin sisä- kuin ulkoyksikönkin osalta.

Arctic on markkinoiden hiljaisin kaikilla käyntinopeuksilla, erityisesti Suomen olosuhteissa käytetyillä nopeuksilla. Arcticin äänenvoimakkuus on hiljaisimmillaan vain 20 dB.

Toshiba Arctic ilmalämpöpumppujen innovatiiviset ominaisuudet

Arctic ilmalämpöpumppujen 3D-ilmanvirtaus antaa mahdollisuuden sekoittaa ulostulevaa ilmaa kuudella tavalla pysty- ja vaakasuunnassa pidemmälle ja tasaisemmin.

Ilmansuodatusmekanismi

Arctic ilmalämpöpumppujen suodatusmekanismi raikastaa ilman ja tekee huoneilmasta terveellisempää. Plasma ionisuodattimen negatiivisesti varautuneet ionit tuhoavat savun, pölyn ja hiukkaset. Kondenssivesi poistaa nekin epäpuhtaudet kennosta, joita suodattimet eivät pysty suodattamaan. Kennostossa on vettä hylkivä pinnoite.

Viikoajastin ja ylläpitolämmitystoiminto

Toshiba Arctic ilmalämpöpumpuissa on viikkoajastin, jossa neljä erilaista asetusta päivää kohden sekä seitsemän asetusta viikon jaksolle. Käyttämällä lämpöpumppua talviaikana ylläpitolämmityksellä sisälämpötila voidaan pitää 5-13 asteessa.

Tutustu ilmalämpöpumppuihin mallit: Toshiba Arctic 25 ja Toshiba Arctic 35

 

Ilmalämpöpumput Toshiba Super Daiseikai

Toshiban Super Daiseikai 6 Nordic -mallin on uusin tulokas Toshiban ilmalämpöpumppuihin.

Pohjolan vaativiin olosuhteisiin odotettu HUIPPU UUTUUS ilmalämpöpumppuihin. Uusi malli on entistäkin tehokkaampi korkealla hyötysuhteella toimiva ilmalämpöpumppu niin lämmityksessä kuin viilennystoiminnollakin.

 

Toshiba Super Daiseikai Nordic mallisarjan ilmalämpöpumput ovat hiljaisia ja luotettavia Hybridi Inverter ilmalämpöpumppuja, joissa kaksois-rotaatiosylinteri tuo tehokkuutta ja säästoä energian kulutukseen, verrattuna periteiseen kompressorin toimintaan.  

 

Toshiba Super Daiseikai 6 NORDIC -mallin RAS-25SKVP2-ND maksimiteho lämmityskäytössä on 6,5kW COP 5,10 ja RAS-35SKVP2-ND jopa 7,7kW. Myös laitteiden viilennysteho on poikkeuksellisen korkea.

Ilmalämpöpumppujen ilmansuodatus on huippuluokkaaa PLASMA- ilmansuodattimen, Ionisaattorin sekä IAQ-suodattimien ansiosta. Näillä ilmasuodatin toiminnoilla saavutetaan 10 x tehokkaampi Puhdas ja raikas sisäilma.

Toshiba Super Daiseikai ilmalämpöpumut ovat hiljaisia, tehokkaita, turvallisia ja energiaa säästäviä lämpöpumppuja.

Tutustu malleihin Toshiba Super Daiseikai 6 RAS-25SKVP2-RAS-25SAVP2 ja Toshiba Super Daiseikai 6RAS-35SKVP2-RAS-35SAVP2

 

Ilmalämpöpumput Toshiba Suzumi plus

Toshiban insinöörit ovat suunnitelleet innovatiivisesta Suzumi hi-wallista entistä kehittyneemmän version. Toshiba Suzumi Plus ilmalämpöpumput ovat Täydellinen ratkaisu huipputoiminnoilla lämmitykseen ja jäähdytykseen DC Hybridi Inverter  teknologian ansiosta.

Suzumi Plus ilmalämpöpumput omaavat korkean energiatehokkuuden 

Suzumi Plus ilmalämpöpumpuissa on DC kaksoisrotaatiokompressori jolloin mahdollistuu tarkka komressorin rotaatio vähemmällä teholla, näin saavutetaan tehokas toiminta vähemmällä energiankulutuksella. Näin saadaan säästöä energian kulutukseen.

Laatu on aina ollut Toshiba:n vahvuus ja tällä kilpailualueella Toshiban ilmastointilaitteet erottuvat alan muista kilpailijoista. Inverter hi-wall on A+++-energialuokkaa ja CD Rotaatio-Invertterin avulla saavutettu energiansäästö on jopa 20% enemmän kuin standardi A-energialuokan fixedspeed -mallilla. Yli 3,5 kW mallit on varustettu Toshiba DC kaksoisrotaatiokompressorilla.

Suzumi Plus ilmalämpöpumpuissa on itsepuhdistava toiminto. Kun sammuttaa ilmalämpöpumpun tuuletin aktivoituu automaattisesti lämmönvaihtimen kuivaamiseksi. Tämä käytännöllinen toiminto poistaa kosteuden ja homeen muodostuminen estyy.

Monipuoliset säätömahdollisuudet ja ilmansuodatustoiminnot varmistavat parhaan viihtyvyyden koko perheelle.

Kaikissa Suzumi ilmalämpöpumpuissa on 7 puhallinnopeusasetusta mukaan lukien automaattinen puhallinnopeus Hi Power toiminto. Lisäksi 12 moottoroitua säleikön asentoa jotka helpottavat ilmavirran tarkkaa suuntausta. Swing-toiminto levittää ilmaa tasaisesti koko huoneeseen.

Uusi Toshiban IAQ -suodatin (Lisävaruste) joka torjuu ja poistaa epäpuhtauksia tehokkaasti. Edellisistä ilmansuodatuslaitteista saatu kokemus on johtanut tähän erittäin tehokkaaseen laitteeseen, joka puhdistaa ilmaa vähentämätttä kuitenkaan laitteen ilmavirtaa. IAQ suodatimella ilmasta tuleee puhtaampaa, raikkaampaa ja terveellistä.

Tutustu malleihin

Toshiba Suzumi Plus 13RAS-B13N3KV2-E-RAS-13N3AV2-E

Toshiba Suzumi Plus 16RAS-B16N3KV2-E-RAS-16N3AV2-E

Toshiba Suzumi Plus 22RAS-B22N3KV2-E-RAS-22N3AV2-E

 

 

 

 

 

 

 

 

   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

010 666 7282

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

Käytössä olevan vanhan lämpöpumpun yleisimmät ongelmat: - lämpöpumppu ei käynnisty - ei lämmitä - käyntiääni poikkeaa normaalista - vettä vuotaa lattialle - ei pysy käynnissä - ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennys ei toimi - lämmitys toimii vain osittain - näyttö on pimeänä - kuluttaa normaalia enemmän sähköä.

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.