Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä. 
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!

VALMISTAJIEN HINNAN NOUSUJEN JOHDOSTA KAIKKI OIKEUDET HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN!

Poistoilmalämpöpumppu Nilan Compact PC Sol EK9

Nilan Compact PC Sol EK9 poistoilmalämpöpumpun hinta vain 9 455 € 


Monipuolisia poistoilmalämpöpumppu kokemuksia Nilan Compact PC Sol EK9:llä

  • Sopii päälämmönlähteeksi alle 185 m² rakennuksiin
  • Modulaarisen rakenteensa ansiosta EK9 lämmitysyksikkö mahdollista vaihtaa myöhemmin Nilan Compact PC MLP maalämpöpumppuun tai Nilan Compact PC AIR 9 ilmavesilämpöpumppuun
  • Lämmittää kotisi energiatehokkaasti vesikiertoisen lattialämmityksen sekä poistoilmalämpöpumpun yhteistyöllä.
  • Lämminvesivaraaja 180l, vastavirtalämmönsiirrin, vesikiertoinen lattialämmitys, ilmanvaihto, tuloilman viilennys / lämmitys, Polar jäätymisen esto, SOL-aurinkokierukka
  • Kaksinkertainen lämmön talteenotto
  • Kätevä kosketusnäytöllinen ohjauspaneeli
  • Saatavilla myös poistoilmalämpöpumppu Nilan Compact PC Sol EK9 XL tehokkaammilla puhaltimilla
  • Tuotteelle myönnetty passiivitalosertifikaatti
  • Ei sisällä lämmönjakojärjestelmää eikä kanavistoa, eli sopii joko vesikiertoiseen lattia- tai patterilämmitysjärjestelmään.
  • LVI numero: 7939101

Takuu 3 vuotta


TUNNEMME POISTOILMALÄMPÖPUMPUT JA
AUTAMME SINUA!

Etkö ole varma millainen poistoilmalämpöpumppu juuri sinulle sopii? Ota yhteyttä Mr.LVI:lle 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi ja tilaa ilmainen kartoitus!

 

Tekniset myyjämme tuntevat niin uudet kuin vanhat laitteet ja niiden toiminnan. Autamme sinua lämpöpumpun valinnassa tai teknisissä ongelmissa, oli vanha lämpöpumppusi millainen tahansa.

 

smile  Toimitus: Heti varastolta
smile  Asennus: Asennusaikoja vapaana
smile  Turvallisuus: Tukes hyväksymä liike
smile  Toimitusaika: 1-5 arkipäivää
smile  Rahti: Tilauksen nouto varastolta 0€
 Meiltä myös edullinen asennus ja huolto

Hinta: 9455,00 €
Valmistaja: Nilan

Lisälämpöyksiköllä varustettu poistoilmalämpöpumppu Nilan Compact PC Sol EK9 jossa mukana myös viilennys

  3 hyvää syytä valita Mr. LVI

Ilmainen kartoituskäynti

Kaikenkattava asennustarvikepaketti

Tiedät aina tarkan hinnan etukäteen

Poistoilmalämpöpumppu Nilan Compact PC Sol EK9 liitetään kodin vesikiertoiseen lämmönjakojärjestelmään pattereihin tai lattialämmitykseen ja lattialämmitys toimii erillään tuloilman ja käyttöveden lämmityksestä. Poistoilmalämpöpumppu Nilan Compact PC Sol EK9 sopii loistavasti kohteisiin, joissa ei ole mahdollista hyödyntää maalämpöä.

Nilan Compact PC Sol EK9 poistoilmalämpöpumppu mallissa on integroitu 9 kW lisälämmitysyksikkö, joka tekee Nilan Compact PC Sol EK9 poistoilmalämpöpumpusta erinomaisen päälämmönlähteen alle 185 neliöisiin koteihin.

Poistoilmalämpöpumppu Nilan Compact PC Sol EK9 on varustettu viimeisimmällä teknologialla ja siinä on vaihtuvatoiminen lämpöpumppu ja erittäin tehokas vastavirtalämmönvaihdin hyödyntämässä jäteilman lämpöenergiaa. Nilan Compact PC Sol EK9 poistoilmalämpöpumpun vastavirtalämmönvaihtimen hyötysuhde on jopa 95 % ja yhdistettynä lämpöpumppuun varmistetaan käyttöveden tuoton edullisuus ja tuloilman korkea lämpötila.

Poistoilmalämpöpumppu Nilan Compact PC Sol EK9 hoitaa kotisi talotekniset tarpeet näppärästi yhdessä kompaktissa paketissa, joka on vain hieman jääkaappia suurempi.

Poistoilmalämpöpumppu Nilan Compact PC Sol EK9 ei sisällä lämmönjakojärjestelmää.

 

Nilan Compact PC Sol EK9 poistoilmalämpöpumpun kosteudenhallinta takaa täydellisen sisäilman laadun sekä viileyden

Poistoilmalämpöpumppu Nilan Compact PC Sol EK9 suojaa asuntosi homeelta ja sisäilmaongelmilta sisäänrakennetun kosteusanturin avulla joka varmistaa, että sisäilman kosteus on aina tasapainossa ja säilyttää näin sisäilman mukavuuden tasaisena ympäri vuoden.

Poistoilmalämpöpumppu Nilan Compact PC Sol EK9 pitää sisäilman puhtaana ja raikkaana poistamalla kostean ja ummehtuneen ilman asunnosta.

Poistoilmalämpöpumppu Nilan Compact PC Sol EK9 ottaa lämpöpumpun ja vastavirtalämmönvaihtimen avulla poistoilmasta lämpöenergian talteen ja lämmittää sen avulla tuloilman sekä käyttöveden. Nilan Compact PC Sol EK9 poistoilmalämpöpumppua voidaan käyttää myös viilennykseen kesällä, jolloin se tuottaa n. 6 – 8 astetta ulkoilmaa viileämpää tuloilmaa.

 

Nilan Compact PC Sol EK9 poistoilmalämpöpumpun päivitysmahdollisuus ilmavesilämpöpumppuun tai maalämpöpumppuun

Nilan Compact PC Sol EK9 poistoilmalämpöpumpussa on modulaarinen rakenne jonka ansiosta EK9 lämmitysyksikkö voidaan vaihtaa jälkikäteen Nilan Compact PC MLP -maalämpöpumppuun tai Nilan Compact PC AIR 9 -ilmavesilämpöpumppuun.

 

Nilan Compact PC Sol EK9 poistoilmalämpöpumpun ohjaus

Nilan Compact PC Sol EK9 poistoilmalämpöpumpussa on CTS 700 ohjausjärjestelmä jota ohjataan helppokäyttöisen kosketusnäytön kautta joka voidaan sijoittaa Sinulle sopivaan paikkaan.

Nilan Compact PC Sol EK9 poistoilmalämpöpumpun CTS 700 ohjausjärjestelmässä on RS485-liitäntä, jonka kautta on mahdollista suorittaa tiedonsiirto Modbus (RTU) -protokollaa hyödyntäen ja joka mahdollistaa myös etäohjauksen* joko suoraan tai lähiverkon tai internetin kautta, sekä kytkennän markkinoilla oleviin taloautomaatiojärjestelmiin esim. Ensto, KNX, yms. Etäyhteyden otto tapahtuu erillisellä PC ohjelmistolla, jonka kautta asennusteknikot voivat nähdä laitteen tietoja ja tehdä asetuksiin mahdollisia muutoksia. On suositeltavaa asettaa järjestelmälle kiinteä IP-osoite jotta yhteydenotto on helpompaa.

Tämä mahdollistaa erillisen huoltosopimuksen, jolla asennusteknikot pystyvät valvomaan ja ohjaamaan järjestelmää etänä, kunhan se on yhteydessä internetiin.

*Nilan ei tässä vaiheessa vielä tarjoa omaa ohjelmistoa etäohjaukseen, eikä ole vastuussa kolmansien osapuolien tarjoamista vaihtoehdoista.

 

Nilan Compact PC poistoilmalämpöpumppu on passiivitalosertifioitu ratkaisu

Poistoilmalämpöpumppu Nilan Compact PC on yksi kolmesta lämpöratkaisusta maailmassa, joka on saanut passiivitalosertifikaatin joka on kansainvälisesti arvostettu. Sertifiikaatin myöntäjä on sama organisaatio joka on luonut passiivitalokonseptin - Passivhaus Institut. Sertifikaatti takaa, että Compact PC -järjestelmä täyttää passiivitalojen tiukat kriteerit energiatehokkuusvaatimuksissa.

 

Nilan Compact PC Sol EK9 esittelyvideo


Nilan Compact PC Sol EK9 poistoilmalämpöpumpun tekniset tiedot:

Lämmitysteho 9 kW
Syöttöjännite 230 V / 3 x 230V / 3 x 400V
Sulakkeet (3 x 230 V) 13 A
Sulakkeet (3 x 400V) 13 A
Paino (sähkökattila) 21 kg
Valmiustilan sähkönkulutus 2 W
Paisuntasäiliö 10 l
COP (ilma-ilma) 7,1 (EN14511)
COP (ilma-vesi) 3,9 (EN255-3)
LTO-hyötysuhde 95 % (EN308)
Ohjausjärjestelmä CTS 700 + TOUCH
Ilmavirta, max 415 m³/h (115 l/s)
Suodatinluokka (poisto/tulo) G4 / F7
Ilmanvaihdon ulkoinen vuoto ¹ < 1,4 %
Ilmanvaihdon sisäinen vuoto ² < 1,1 %
Tiiviysluokka IP31
Kanavalähtö ø 160 mm
Varaaja 180 l, tuplaemalointi, suoja-anodi
Käyttöveden lämmitys 1,5 kW
Putkiyhteet 3/4"
Sisääntulojännite 230 V, 10 A, 50 Hz
Käynnistysvirta 9 A
Mitat (K x L x S) 2065 x 900 x 610 mm
Paino 202 kg
LVI numero 7939101


 

paras ratkaisu


Tilaa ilmainen kartoitus ja löydät Mr.LVI lämpöpumppu ammattilaisen kanssa juuri sinun tarpeisiisi sopivan lämpöpumpun.

 

Meiltä aina paras ja edullinen asennus!

Asennuksen hankkiminen muualta ostettuun poistoilmalämpöpumppuun voi olla hyvinkin hankalaa. Hankkimalla lämpöpumpun ja asennuksen samasta paikasta, säästät euroja sekä saat kaiken helposti ja nopeasti kerralla kotiisi. Näin myös vältät poistoilmalämpöpumpun ongelmatilanteissa vastuun välttelyn laitteen myyjän ja asennusyrityksen välillä.


Asennamme pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä. Hanki poistoilmalämpöpumpun asennus aina luotettavalta ammattilaiselta!

 

Tukes muistuttaa, että lämpöpumpun asentamiseen tarvitaan lupa. On ostajan vastuulla varmistaa, että poistoilmalämpöpumppua asentavalla yrityksellä on kylmä- ja sähköurakointioikeudet.

 

Tukes suosittelee, että poistoilmalämpöpumppu hankitaan yritykseltä, joka myy sekä laitteen että asennuksen ja tarjoaa lisäksi laitteelle huolto- ja korjauspalveluja.

 

Poistoilmalämpöpumppu tuo säästöä lämmityskustannuksiin vain, jos se on asennettu ammattitaitoisesti ja laitetta huolletaan säännöllisesti. Kun sama yritys myy lämpöpumpun, asentaa sen ja huoltaa pumppua jatkossa, vastuu laitteen oikeasta toiminnasta ja asennuksesta on selkeästi myyjällä. Ostopäätöstä tehdessä kannattaa varmistaa, että takuu kattaa sekä laitteen että asennustyön. Myyjän tulee opastaa asiakasta laitteen käytössä ja auttaa ongelmatilanteissa.

 

Kysy lisää asennuksesta 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 


ASENNUSALUEEMME

ILMALÄMPÖPUMPPUJEN JA ILMANVAIHTOKONEIDEN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, KLAUKKALA, PORNAINEN

 

POISTOILMA-, ILMAVESI- JA MAALÄMPÖPUMPPUJEN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ALUE 1
ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, KLAUKKALA, PORNAINEN

ALUE 2
RAJAMÄKI, MÄNTSÄLÄ, ASKOLA, LAPINJÄRVI, LILJENDAHL, MYRSKYLÄ, SIUNTIO, HYVINKÄÄ, INKOO, ORIMATTILA, RIIHIMÄKI, RUOTSINPYHTÄÄ, LOVIISA, NURMIJÄRVI, PORVOO, VEIKKOLA, VIHTI


Yli 30 km edes takaisen matkan päässä olevissa kohteissa jotka kuuluvat alueelle 2 veloitetaan matkakulut 30 km jälkeen 1,49 € per kilometri.

 

Esim. jos kohteen edes takainen matka on 60km veloitetaan lisäkuluja 30km verran eli 30 x 1,49 €. Silloin lisäveloitus pidemmästä matkasta on 44,70 €. Mikäli edes takainen matka on yli 100 km veloitetaan lisähinta myös pidemmästä työajasta pitkän ajomatkan takia. Tämä veloitus sovitaan erikseen.


AURINKOSÄHKÖN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, PORNAINEN, NURMIJÄRVI, MÄNTSÄLÄ, HYVINKÄÄ, PORVOO, VIHTI

 

 


Onko poistoilmalämpöpumpussasi jokin ongelma? Se ei lämmitä? Vettä vuotaa varaajasta lattialle?

Käytössä olevan poistoilmalämpöpumpun yleisimmät ongelmat ovat:

- lämpöpumppu ei lämmitä
- käyntiääni poikkeaa normaalista
- varaajasta vuotaa vettä lattialle
- ilmanvaihto ei toimi
- näyttö on pimeänä

Mr. LVI huoltaa ja korjaa kaikki lämpöpumppumerkit nopeasti ja edullisesti!

mm. Nibe, Nilan ja Bosch

 

Nyt tarjous!

Nibe poistoilmalämpöpumpun huolto vain alk. 190€! Osta täältä

Nilan poistoilmalämpöpumpun huolto vain alk. 290€! Osta täältä

 


 

 

 

Maksutavat ja rahoitus

Verkkokaupasta tilattaessa

 

Noutovarastolta ostaessa


KYSY LISÄÄ 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 


Lue nämä vinkit ennen lämpöpumpun hankintaa

Tutustu ennen lämpöpumpun valintaan tietopakettiimme
TIETOA LÄMPÖPUMPUISTA - FAQ (Yleisesti esitettyjä kysymyksiä).

Autamme myös mielellämme lämpöpumpun valinnassa.

Kutsu meidän pohtimaan parasta soveltuvaa lämpöpumpua.
Ilmainen kartoituskäyntimme yhdessä Mr.LVI Lämpöpumppu ammattilaisen kanssa kannattaa aina ennen lämpöpumpun hankintaa.


MOTIVA:

Poistoilmalämpöpumppu
Lämpöä ilmassa - Lämmitysjärjestelmät, Ilmalämpöpumput

 

 


Poistoilmalämpöpumppu Nilan Compact PC Sol EK9 esite

Poistoilmalämpöpumppu Nilan Compact PC Sol EK9 - CTS 700 asennusohje

Poistoilmalämpöpumppu Nilan Compact PC Sol EK9 - CTS 602 käyttöohje


Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

Käytössä olevan vanhan lämpöpumpun yleisimmät ongelmat: - lämpöpumppu ei käynnisty - ei lämmitä - käyntiääni poikkeaa normaalista - vettä vuotaa lattialle - ei pysy käynnissä - ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennys ei toimi - lämmitys toimii vain osittain - näyttö on pimeänä - kuluttaa normaalia enemmän sähköä.

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai info(at)mrlvi.fi