Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi


ILMALÄMPÖPUMPUT JA VIILENNYSPUMPUT: ASIAKASPALVELUSSA RUUHKAA!

Kovan kysynnän ja suosiomme takia viilennys- ja ilmalämpöpumppujen asennuksissa ja huolloissa ruuhkaa.
Mikäli sinulla on asentaja voit tilata myös pelkän laitteen.

 

Lue tarkempi tiedote klikkaamalla tätä linkkiä

 

TÄRKEÄ TIEDOTE! ILMALÄMPÖPUMPUT JA VIILENNYSPUMPUT

 

Ilmalämpöpumppujen ja viilennyspumppujen asennukset

Olemme pk-seudun yksi arvostetuimmista asennusliikkeistä. Suosiomme ja ilmalämpöpumppujen kovan kysynnän takia asennuspalvelumme on ruuhkautunut. Sama tilanne on kaikissa arvostetuissa asennusliikkeissä. Tällä hetkellä vapaat asennusajat menevät elokuulle. Mikäli sinulla on asentaja ja tarvitset vain laitteen lue tiedotteen loppuosa!

 

Jos asennuksellasi ei ole kiire tai haluat varautua jo syksyn lämmitykseen tai tulevien kesien helteisiin, niin palvelemme sinua mielellään. Ota kiireesti yhteyttä ja varaamme sinulle ensimmäisen mahdollisen kartoitusajan. Syksyn asennusajat tulevat tänä vuonna täyttymään poikkeuksellisen nopeasti ja suosituimpien laitteiden saatavuudessa voi olla viiveitä. Huomioithan, että asennamme vain pääkaupunkiseudulla ja sen välittömässä ympäristössä. Vanhan laitteen tilalle tulevat asennukset pystymme usein kartoittamaan kuvien avulla ja ne voi toimittaa meille yhteystietojen kera sähköpostiimme info(at)mrlvi.fi

 

Ilmalämpöpumppujen vianmääritys ja huoltokäynnit

Kovan kysynnän takia hoidamme kesän aikana vain takuuhuoltoihin liittyvät vianmääritykset ja korjaukset. Vanhempien laitteiden vianmääritys tai perushuollot varattavissa syksylle elokuusta eteenpäin tilausjärjestyksessä.

 

HUOMIO! Onko sinulla asentaja/asennusliike, mutta ei laitetta?

Olemme varautuneet kovaan kysyntään. Meiltä saatavilla heti tai lyhyellä toimitusajalla lähes kaikki suosituimmat ilmalämpöpumppu- ja viilennyspumppumerkit ja mallit. Ilmoita meille mikä malli ja merkki sinua kiinnostaa ja kerromme saatavuuden ja halutessasi varaamme laitteen sinulle.

 

Kovan kysyntämme takia asiakaspalvelumme on usein ruuhkautunut, mutta pyrimme vastaamaan kaikkiin viesteihin noin 1-3 arkipäivän sisällä. Kiireiset viestit esim. tilausten noudot tai laitesaatavuuden varmistukset pyrimme vastaamaan 24h sisällä. Nopeimmin vastaamme viesteihin joissa täydelliset yhteystiedot.

 

Mr. LVI talotekniikan ammattilainen

 

 

Mr.LVI
www.lämpöpumppuhuolto.com
Muuntotie 1 D 3 01510 Vantaa
Asiakaspalvelun puhelin 010 666 7282
Sähköposti: info(at)mrlvi.fi

   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Suosittelemme kaikkien yhteystietokenttien täyttämistä asian käsittelyn nopeuttamiseksi. Käsittelemme aina ensisijaisina täydellisillä yhteystiedoilla varustetut yhteydenotot.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

Käytössä olevan vanhan lämpöpumpun yleisimmät ongelmat: - lämpöpumppu ei käynnisty - ei lämmitä - käyntiääni poikkeaa normaalista - vettä vuotaa lattialle - ei pysy käynnissä - ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennys ei toimi - lämmitys toimii vain osittain - näyttö on pimeänä - kuluttaa normaalia enemmän sähköä.

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai info(at)mrlvi.fi