Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Ilmalämpöpumppu Panasonic NE 18 PKE

Tuote poistunut valikoimasta.

Korvaava malli on PANASONIC NZ50  TKE

 

* Ilmalämpöpumpun asennukseen lisätään matka-aika ja
    km-korvaukset yht. 99€ / tilaus.


Isoon tilaan järeä PANASONIC NE18PKE ilmalämpöpumppu

 • Ilmalämpöpumppu markkinoiden laajin tehoalue ja pienin ottoteho!
 • Pohjoisen vaativiin olosuhteisiin suunniteltu malli
 • Monipuolinen ilmalämpöpumppu mm. säästävällä +8/10°C ylläpitolämmityksellä
 • Varastoon, teollisuuskiinteistöön, liiketilaan tai vaikkapa huonekalu- ja traktorihalliin
 • Vahva voimanpesä ja poikkeuksellinen puhallusvoima
 • Erinomainen kylmäkerroin (SEER 7,3) tekee mallista energiapihin viilentäjän
 • Jäähdyttää ja lämmittää luotettavasti
 • Lämmittää jopa -30 asteen pakkasella  
 • Soveltuu noin 150-250mtilaan

Suomen pisin takuu 4 vuotta

 

Kysy lisää tai pyydä tarjous!


TUNNEMME ILMALÄMPÖPUMPUT JA AUTAMME SINUA!

Etkö ole varma millainen ilmalämpöpumppu juuri sinulle sopii? Ota yhteyttä Mr.LVI:lle 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi ja tilaa ilmainen kartoitus!

 

Tekniset myyjämme tuntevat niin uudet kuin vanhat laitteet sekä niiden toiminnan. Autamme Sinua ilmalämpöpumpun valinnassa tai teknisissä ongelmissa, oli vanha ilmalämpöpumppusi millainen tahansa.

 

smile  Toimitus: Heti varastolta
smile  Asennus: Asennusaikoja vapaana
smile  Turvallisuus: Tukes hyväksymä liike
smile  Toimitusaika: 1-5 arkipäivää
smile  Rahti: Tilauksen nouto varastolta 0€
 Meiltä myös edullinen asennus ja huolto

Hinta:
MALLI
Valmistaja: PANASONIC

Suomen olosuhteisiin suunniteltu PANASONIC NE18PKE on järein ilmalämpöpumppu, joka haastaa pakkasen!

  3 hyvää syytä valita Mr. LVI

Ilmainen kartoituskäynti

Kaikenkattava asennustarvikepaketti

Tiedät aina tarkan hinnan etukäteen

Panasonicin Pohjolaan suunnittelema järeä NE18PKE ilmalämpöpumppu haastaa pakkasen ja tarjoaa edullista energiaa suuriin tiloihin. NE18PKE malli sopii erinomaisesti huonekaluhalliin, varastoon, teollisuuskiinteistöön, konesaliin tai vaikkapa traktoritalliin.

 

Panasonicin ilamlämpöpumput ovat talvenkestäviä ja tämäkin ilmalämpöpumppu NE18PKE -malli tuottaa lämpöä jopa 30 asteen pakkasessa. Tämnä voimanpesä ei jäädy ja se lämmittää jopa 250 neliön tilat.

 

Erinomainen kylmäkerroin (SEER 7,3) tekee mallista energiapihin viilentäjän esimerkiksi ravintoloihin ja juhlasaleihin. Laite pystyy jäähdyttämään jopa 15 asteen pakkasella ja sopii siksi myös pieniin palvelintiloihin ja keittiöihin. Energialuokka jäähdytyksessä on A++.

 

Malliston tehokkain ilmalämpöpumppu suuriin tiloihin

Panasonicin NE18PKE ilmalämpöpumppu on ihanteellinen ratkaisu varasto- ja liiketilojen energiakulujen pienentämiseen. Tämä malli on suunniteltu nimenomaan pohjolaan hallitilojen energianlähteeksi. NE18PKE ilmalämpöpumppu lämmittää tehokkaasti ja tuottaa myös edullista ylläpitolämpöä (8–10 °C), kun tila on esimerkiksi yön tai viikonlopun tyhjillään. Suuri tehoalue ja tarkka lämpötilansäätö pitää tilat juuri oikeassa lämpötilassa. Markkinoiden laajin tehoalue ja pienin ottoteho varmistavat, ettei laite joudu katkokäynnille normaalilämmityksellä, eikä ylläpito lämmityksellä +8/10 °C

Vahva ja tehokas sisäyksikkö kierrättää ilmaa tasaisesti suureenkin tilaan. Parhaimmillaan tämä voimanpesä puhaltaa 1200 kuutiota ilmaa tunnissa ja alaspäin aukeava puhallinsiipi levittää lämmöntasaisesti isoonkin tilaan.

Lisäosalla laite on mahdollista kytkeä KNX-väylään ja ulkopuolisiin talotekniikkaohjelmiin.

Saatavana on 42 ohjelman viikkoajastin, ja ilmalämpöpumpun toimintaa voi säätää myös etäohjauksella verkkoyhteyden kautta. Esimerkiksi IntensisHome-ohjelmasta on tarjolla sovellukset kaikkiin yleisimpiin tietokoneisiin, tabletteihin ja matkapuhelimiin. Tarvittaessa etäkäyttö onnistuu myös tekstiviesteillä.

 

Säästeliäs

Ylläpitolämpötoiminnolla (+8/+10 °C) ilmalämpöpumpun sisäyksikön puhallin on jatkuvasti täydellä puhalluksella joka auttaa lämpimän ilman levittäytymisessä ja ja sulatusjakson aikana riittävän energian keräämisestä.

 

Tämä Panasonicin kehittämä tekninen toiminto estää jäätymisen, pitää tilat kuivina, kun normaalia huonelämpötilaa ei tarvita ja on erityisen säästeliäs. Hyvä hyötysuhde, laaja tehoalue ja häiriötön käynti säästävät myös sähköä.

 

Pienin ottoteho on vain 0,34 kW. Lämmityksen energialuokka A+

 

Edullista ja tehokasta lämmitystä talveen

Panasonicin NE18PKE ilmalämpöpumppu on todellinen talvimalli joka tuottaa lämpöä jopa 30 asteen pakkasesta. Kompressorinlämmitin ja sulanapitokaapeli estävät laitteen jäätymisen.

 

NE18 -ilmalämpöpumpun ulkoyksikön lämpöä keräävä kennosto on huomattavasti suurempi kuin muissa vastaavan kokoisissa pumpuissa. Se lisää tehoa yli 20 asteen pakkasissa ja takaa korkean hyötysuhteen silloin, kun lämmitystä todella tarvitaan. NE18PKE on vahva voimanpesä joka uhkuu 8,2 kW:n tehoa ja tarjoaa poikkeuksellista puhallusvoimaa sekä lämmittää jopa 250 neliön tilat.

 

Huipputeho on 8,2 kW ja vuosihyötysuhde SCOP 4,5.

 

Monipuolinen ja luotettava

Ilmalämpöpumpun Econavi-järjestelmä säätää lämmitystä auringonvalon mukaan ja huolehtii, että lämpötila pysyy tasaisena. Suuret ilmansuodattimet poistavat pölyä ja epäpuhtauksia. Tehokas ilmankierto ja nanotekninen ilmanpuhdistusjärjestelmä vähentävät bakteereita, hometta ja muita mikro-organismeja.

 

Panasonic ilmalämpöpumput ovat lämmittäneet Suomalaisia koteja vuosikymmenten ajan. Myös tämän NE18PKE Panasonic -mallin laadusta kertoo 4 vuoden täystakuu.


Panasonic NE18PKE ilmalämpöpumpun tekniset tiedot

Sisäyksikkö:  CS-NE18PKE
Ulkoyksikkö: CU-NE18PKE
Lämmitysteho: 8,2 kW
Lämmitysteho -7°C: 5,2 kW
Vuosihyötysuhde SCOP*: 4,5
P Design -10°C:  4,4 kW
Jäähdytysteho:  6,0 kW
Äänitaso sisäyksikkö/ulkoyksikkö: 33/49 dBA
Kylmäkerroin SEER*:  7,3
Virransuottö/sulake:  16A
Ilmavirta:  841-1218 m3/h
Putkien läpimitat:  1/4 ja 1/2 tuumaa
Putkiston pituus:  3-20 m
Sisä-/ulkoyksikön paino: 13/47 kg

*SCOP / SEER EN-14825


paras ratkaisu

Asennuspakettimme sisältää kaiken. Saat ilmalämpöpumpun asennettuna nopeasti yhdellä kerralla kotiisi. Nordea osamaksulla alkaen 17 euroa kuussa.

Kutsu Mr. LVI MAKSUTTOMALLE KARTOITUSKÄYNNILLE! Ilmaisella kartoituskäynnillä Mr.LVI Lämpöpumppu ammattilaisen kanssa löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ilmalämpöpumpun.

 

Meiltä aina paras ja edullinen asennus!

Asennuksen hankkiminen muualta ostettuun ilmalämpöpumppuun voi olla hyvinkin hankalaa. Hankkimalla ilmalämpöpumpun ja asennuksen samasta paikasta, säästät euroja sekä saat kaiken helposti ja nopeasti kerralla kotiisi. Näin myös vältät ilmalämpöpumpun ongelmatilanteissa vastuun välttelyn laitteen myyjän ja asennusyrityksen välillä.


Asennamme pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä. Hanki ilmalämpöpumpun asennus aina luotettavalta ammattilaiselta!

 

Tukes muistuttaa, että ilmalämpöpumpun asentamiseen tarvitaan lupa. On ostajan vastuulla varmistaa, että ilmalämpöpumppua asentavalla yrityksellä on kylmä- ja sähköurakointioikeudet.

 

Tukes suosittelee, että ilmalämpöpumppu hankitaan yritykseltä, joka myy sekä laitteen että asennuksen ja tarjoaa lisäksi laitteelle huolto- ja korjauspalveluja.

 

Ilmalämpöpumppu tuo säästöä lämmityskustannuksiin vain, jos se on asennettu ammattitaitoisesti ja laitetta huolletaan säännöllisesti. Kun sama yritys myy ilmalämpöpumpun, asentaa sen ja huoltaa pumppua jatkossa, vastuu laitteen oikeasta toiminnasta ja asennuksesta on selkeästi myyjällä. Ostopäätöstä tehdessä kannattaa varmistaa, että takuu kattaa sekä laitteen että asennustyön. Myyjän tulee opastaa asiakasta laitteen käytössä ja auttaa ongelmatilanteissa.

 

Kysy lisää asennuksesta 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 

PERUSASENNUSALUEET

ALUE 1

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, NURMIJÄRVI, KIRKKONUMMI, PORVOO, KLAUKKALA, PORNAINEN, VEIKKOLA, VIHTI

ALUE 2

RAJAMÄKI, MÄNTSÄLÄ, ASKOLA, LAPINJÄRVI, LILJENDAHL, MYRSKYLÄ, SIUNTIO, HYVINKÄÄ, RAASEPORI, ORIMATTILA, RIIHIMÄKI, RUOTSINPYHTÄÄ, LOVIISA

 

 


Ilmalämpöpumpun osto ilman asennusta

Asiakkaan ostaessa pelkän ilmalämpöpumpun ilman myyjäliikkeen asennusta tulee hänen todentaa, että hänellä on Tukesin hyväksymä ja luvat myöntänyt asennusliike. Kirjallinen lupakyselylomake toimitetaan tilauksen jälkeen asiakkaan sähköpostiin.

Asennusliikkeen tulee pystyä tekemään mahdollisia huoltotoimenpiteitä ilmalämpöpumpulle maahantuojan takuun aikana ja vastaamaan asennuspuolen takuusta. Asennuksen jälkeen asiakkaan tulee pyytää asentajalta asennuspöytäkirja, koska maahantuojien takuut edellyttävät asennuspöytäkirjan olemassaoloa. Asennuspöytäkirjasta tulee toimittaa kopio laitteen myyjäliikkeelle sähköpostiin 2 viikon kuluessa asennuksesta, jotta takuu astuu voimaan. Tarkemman ohjeistuksen saat tarpeen tullen oston yhteydessä myyjältä.

Pyydä tarjous pelkästä laitteesta. Toimituskulut tapauskohtaisesti ja noudettaessa ilman toimituskuluja.

 

 


ONKO ILMALÄMPÖPUMPUSSASI JOKIN ONGELMA? ILMALÄMPÖPUMPPU EI LÄMMITÄ? VETTÄ VUOTAA LATTIALLE?

Käytössä olevan ilmalämpöpumpun yleisimmät ongelmat ovat:

- ilmalämpöpumppu ei lämmitä
- ilmalämpöpumppu ei lämmitä
- käyntiääni poikkeaa normaalista
- vettä vuotaa lattialle
- ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennyt ei toimi
- näyttö on pimeänä

Mr. LVI LÄMPÖPUMPPUHUOLTO HUOLTAA JA KORJAA KAIKKI ILMALÄMPÖPUMPPUMERKIT NOPEASTI JA EDULLISESTI!

MM. PANASONIC, MITSUBISHI, TOSHIBA, GREE, NIBE

Nyt tarjous, ilmalämpöpumpun huolto vain alk. 199€! Osta täältä

 

Katso Mr. LVI Ilmalämpöpumppu korjaus ja huolto hinnasto

Missä vika? Lue lisää ilmalämpöpumppujen yleisimmistä vioista ja tilaa huolto nopeasti täältä

tai soita ammattilaisillemme 010 666 7282


 

Maksutavat ja rahoitus

Käteinen, pankkikortti, luottokortti, lasku, osamaksu

Nordea osamaksurahoitus, ilmalämpöpumppu alkaen 17 €/kuussa, asennettuna 30 €/kuussa.

 

Mahdollisuus joustorahoitukseen

Nordea Joustorahoitus. Joustoa elämään
 • Rahoitus jopa 25.000 € asti
 • Maksuaikaa jopa yli 10 vuotta
 • Aina vähintään 1 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa
 • 5000 € summasta minimi kuukausierä vain 60 €
 • Voit maksaa luoton kerralla pois ilman lisäkuluja
 • Mahdollisuus valita kaksi maksuvapaata kuukautta vuosittain
 • Edullinen korko 6.00 % + 3kk euribor
 • Tilinhoitomaksu 7 €/kk

Joustorahoituksen todellinen vuosikorko 5 000 euron käytössä olevalle luotolle on 11,1 %, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (02/2018) + 6 % ja siinä on huomioitu kuukausittainen 7 euron tilinhoitomaksu sekä mahdollinen 50 euron avausmaksu. Joustorahoitus on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto. Luottoraja on 1 700–25 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

Lue lisää täältä

Jousto osamaksu

 • Laskulla 14 maksuaikaa
 • Osamaksulla jopa 12 tai 24 kuukausierää

 

Aktiiviraha luotto erittäin pienillä käyttökuluilla

Tutustu Aktiivirahaan tämän linkin kautta.

 

 

KYSY LISÄÄ 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi
 


Ilmalämpöpumppua valittaessa tutustu ensin ilmalämpöpumppu tietosivuihimme.

Oppaassamme olemme pyrkineet antamaan vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin (FAQ = Frequently Asked Questions), joita esitetään kun mietitään millainen ilmalämpöpumppu on sopiva.

Mitä hyötyä ilmalämpöpumpusta on?

SÄÄSTÄT TUTKITUSTI 30% ILMALÄMPÖPUMPUN AVULLA

Motivan tutkimuksen mukaan kotitalouksien energiankulutus ilmalämpöpumpun hankinnan jälkeen laski suurimmassa osassa kohteita. Kokonaisenergiakulutus laski jopa 1 000 – 5 000 kWh vuodessa. Suurin mitattu kohdekohtainen energiansäästö oli huimat yli 8 000 kWh.

Lähde: Motiva: Tutkittua energiansäästöä ilmalämpöpumpulla

 

 

Meiltä löydät myös Panasonic-ilmalämpöpumpun varaosia

Kysy varaosaa -lomakkeella voit kysyä helposti varaosaa. Pyrimme vastaamaan kyselyysi mahdollisimman pikaisesti, viimeistään seuraavana työpäivänä.

Voit myös soittaa asiakaspalveluumme, puh. 010 666 72 82.

 


Panasonic NE18PKE ilmalämpöpumpun esite

Panasonic NE18PKE ilmalämpöpumpun käyttöohje

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Suosittelemme kaikkien yhteystietokenttien täyttämistä asian käsittelyn nopeuttamiseksi. Käsittelemme aina ensisijaisina täydellisillä yhteystiedoilla varustetut yhteydenotot.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

Käytössä olevan vanhan lämpöpumpun yleisimmät ongelmat: - lämpöpumppu ei käynnisty - ei lämmitä - käyntiääni poikkeaa normaalista - vettä vuotaa lattialle - ei pysy käynnissä - ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennys ei toimi - lämmitys toimii vain osittain - näyttö on pimeänä - kuluttaa normaalia enemmän sähköä.

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai info(at)mrlvi.fi