Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä. 
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!

NIBE RAHOITUS

Rahoita Nibe lämmitysprojektisi rahoituksella!
6 kk koroton, kuluton ja lyhennysvapaa kampanja voimassa 30.11.2021 asti!
Lue lisää täältä!

HUOM!! ILMAVESILÄMPÖPUMPPUJEN ASENNUKSET

Teemme alustavan tarjouksen esitietokyselyn perusteella ja asiakkaan hyväksyessä alustavan tarjouksen, käymme vielä kartoittamassa kohteen. Asennukset vain PK-seudulle ja sen lähiympäristöön. Jos haluat pelkän laitteen, tilaa tai kysy lisää.

Ilmavesilämpöpumppu Nibe F2120 8kW (1-vaihe)

Suosittu Nibe ilmavesilämpöpumppu! 
Nibe ilmavesilämpöpumpun hinta nyt vain 6 290 €
Nibe ilmavesilämpöpumpun hinta asennettuna: pyydä tarjous!


Euroopan johtavan lämpöpumppuvalmistajan ilmavesilämpöpumppu läpimurto

 • Toimitusaika 1 pv-10 vkoa, varmista aika myyjältä.
 • Ilmavesilämpöpumppu omakotitaloon tai rivitaloon
 • Ilmavesilämpöpumppu, jonka energiamerkinnän SCOP on yli 4,8!
 • Tehoa tarpeen mukaan hyvällä hyötysuhteella
 • Ilmavesilämpöpumppu luokkansa parhaalla toiminta-alueella
 • Kykenee tuottamaan 65 °C lämpöä ja 60 °C vettä vielä –25 °C pakkasessa
 • Älykäs ohjaus
 • Hiljainen ilmavesilämpöpumppu osa- ja täysteholla, myös kovimmilla pakkasilla
 • Sähkönsyöttö: 1-vaihekytkentä, saatavilla myös 3-vaiheisena: ilmavesilämpöpumppu Nibe F2120 8kW (3-vaihe)
 • Ottaa lämmön ilmasta ja siirtää sen järjestelmän avulla veteen
 • Kesällä ilmavesilämpöpumppu tarjoaa viileyttä kotiin Cool-IN viilennyspaketin avulla (lisävaruste)
 • Sisä- ja ohjausyksiköihin saatavilla laaja valikoima järjestelmäratkaisuja ja lisävarusteita
 • Kestävä ja luotettava
 • LVI-numero: 5362001

Takuu 3 vuotta + 6 vuoden NIBETURVA rekisteröinnin jälkeen


 

 

 

Hinta: 6290,00 €
Valmistaja: NIBE

Huipputehokas invertterikäyttöinen vesi ilmalämpöpumppu NIBE F2120 8 kW (1-vaihe) uudistaa kotisi lämmityksen!

  3 hyvää syytä valita Mr. LVI

Ilmainen kartoituskäynti

Kaikenkattava asennustarvikepaketti

Tiedät aina tarkan hinnan etukäteen

1-vaiheinen ilmavesilämpöpumppu NIBE F2120 8 kW on suunniteltu Pohjolan vaativiin oloihin. Ilmavesilämpöpumppu NIBE F2120 8 kW tekee kodin lämmittämisessä läpimurron: Eurooppalaisen energiamerkinnän vuosihyötysuhde lämmityksessä on jopa yli 4,8! NIBE F2120 8 kW ilmavesilämpöpumpun vuosihyötysuhde on erinomainen myös kylmissä oloissamme. Ilmavesilämpöpumppu NIBE F2120 8 kW on suunniteltu toimivaksi vaativissa olosuhteissa ja se kykenee tuottamaan 65 °C lämpöä ja 60 °C vettä vielä –25 °C pakkasessa. Lisävarusteena NIBE F2120 8 kW ilmavesilämpöpumppuun on saatavilla lämmitetty kondenssivesiputki, jolla toiminta saadaan varmistettua hankalimmissakin olosuhteissa.

 

NIBE F2120 8 kW on ensimmäinen ilmavesilämpöpumppu, joka pärjää maalämpöpumppua vastaan -ensimmäistä kertaa! Vesi ilmalämpöpumppu NIBE F2120 8kW on erityisen hiljainen yleisimmissä käyttöoloissa ja laitteen alhainen äänitaso ainutlaatuista on myös täysitehokäytössä, kovimmillakin pakkasilla.

Kiinteistöjärjestelmissä useita Nibe F2120 ilmavesilämpöpumppuja voidaan yhdistää yhdellä älykkäällä NIBE ohjauksella. Älykkäästi ohjatut ilmavesilämpöpumppu kokonaisuudet varmistavat optimaalisen lämmityksen ympäristöystävällisesti.

 

Suosi valmista kokonaisuutta; ilmavesilämpöpumppu Nibe F2120 yhdessä VVM S320 tai Nibe SMO S40 ilmavesilämpöpumpun sisäyksikön kanssa

Ilmavesilämpöpumppu NIBE F2120 8 kW yhdistetään lämmitykseen uudella VVM S320-varaajayksiköllä. Yhdessä ne muodostavat täydellisen lämmitys- ja käyttövesilaitteiston. Sisälämpötilan ohjaus- ja säätömahdollisuudet ovat helppokäyttöisiä mobiilisovelluksen (NIBE myUplink™) tai huoneanturin avulla. NIBE F2120 8 kW ilmavesilämpöpumpun Nibe VVM S320 sisäyksikköön on integroitu helppokäyttöinen ohjelmavalikko, josta ohjausta ja säätöä on helppoa muuttaa värinäytöltä.

 

Nibe F2120 8 kW ilmavesilämpöpumpun sisäyksikkö VVM S320 sisältää ohjausyksikön ja navigointipaneelin, jota on helppo käyttää sen yksinkertaisuuden vuoksi. Navigointipaneeli sisältää ainoastaan OK painikkeen (vahvistus- ja valinta painike), Takaisin-painikkeen (takaisin- /peruuta- /lopeta painike) ja Säätöpyörän (siirry / lisää / vähennä). Näiden kolmen ohjaustavan ansiosta käyttäjä pystyy muuttamaan laitteen asetuksia, asettaa lämpötilakäyriä ja säätää lämpötiloja haluamalleen tasolle. Käyttäjä pystyy myös seuraamaan energiankulutustaan ja halutessaan aktivoida Nibe F2120 8 kW ilmavesilämpöpumpun avulla käyttöveden tilapäiseen luksus asentoon sekä asettaa toivotun lämpimän käyttövesimäärän. Valikoimastamme löydät Nibe F2120 ilmavesilämpöpumpun ulkoyksikön yhdessä Nibe VVM S320 sisäyksikön kanssa myytävänä valmiina pakettina Nibe Polarin eri tehoilla ja vaihteilla: Nibe Polar 8 kW (1-vaihe), Nibe Polar 8 kW (3-vaihe), Nibe Polar 12 kW (1-vaihe) ja Nibe Polar 12 kW (3-vaihe).

 

NIBE SMO S40 -ohjausyksiköllä rakennetaan joustava ja helposti räätälöitävä ilma-vesilämpöpumppujärjestelmä. Mukaan valitaan tarvittavat komponentit kuten lämminvesivaraaja, lisälämmönlähde (esim. öljykattila), mahdolliset viilennyslaitteet sekä muut varusteet tarpeiden mukaan. NIBE SMO S40-ohjaukseen voidaan liittää jopa kahdeksan kappaletta NIBE F2120-lämpöpumppuja. Myös Nibe SMO S40 ohjausyksiköstä ja F2120 vesi ilmalämpöpumpun ulkoyksiköstä on saatavilla valmiita ilmavesilämpöpumppu paketteja: Nibe Polar Plus 8kW, Nibe Polar Plus 12kW, Nibe Polar Plus 16kW ja Nibe Polar Plus 20kW.

 

Minkä kokoiseen taloon kannattaa valita NIBE ilma-vesilämpöpumppu?

Nibe ilma-vesilämpöpumppu on oivallinen ratkaisu useimpiin omakotitaloihin, lämmitetäänhän niillä myös suuria teollisuuskiinteistöjä. Alle 200 m² koteihin NIBEn valikoimasta löytyy valmiita pakettiratkaisuja, joita jokaiseen kotiin löytyy varmasti sopiva. Mr.LVI:n tekniset myyjät opastavat sinua tässä ja auttavat mielellään löytämään juuri Sinun tarpeisiisi sopivan ilma-vesilämpöpumpun.

 

Ota yhteyttä joko 010 666 72 82 tai info(at)mrlvi.fi.

 

NIBE F2120 8kW ilma-vesilämpöpumpun toimintaperiaate

Nibe F2120 8kW vesi-ilmalämpöpumppu yhdistetään vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Nibe F2120 8 kW ilmavesilämpöpumpun sisäyksikkö lämmittää sekä kodin että käyttöveden. Lämmitys- ja käyttövesipuoli on varustettava tarvittavilla turvavarusteilla voimassa olevien määräysten mukaisesti. Seuraavassa kuvassa näkyy kuvitettuna ilmavesilämpöpumpun toimintaperiaate.

NIBE F2120 8kW (1-vaihe) ilmavesilämpöpumpun / vesi ilmalämpöpumpun toimintaperiaate

 

Kokemuksia Nibe Polar ( F2120 ja VVM 320 ) ilma-vesilämpöpumpusta

 

Mr.LVI; ilma-vesilämpöpumppu


Nibe F2120 8kW (1-vaihe) ilmavesilämpöpumpun tekniset tiedot

Malli Nibe F2120 8kW
SCOP keskimääräinen ilmasto 35 / 55 °C 4,8/3,8
SCOP kylmä ilmasto 35 / 55 °C 4,0 / 3,3
Jäähdytysteho 35/18 (maks.) / EER kW/– 4,0 / 3,3
Energialuokka, järjestelmä 35°C/55°C* A+++/A+++
Äänitehotaso standardin EN12102 mukaan lämpötilassa 7/45 (osakuorma) dB(A) 53
Nimellisjännite 230V~50Hz
Kompressori Invertteriohjattu EVI scrollkompressori
Maks./min. lämmitysveden lämpötila, jatkuva käyttö ºC maks. 65 (60ºC –25ºC ulkolämpötilassa)
Min. Maks. ulkolämpötila °C –25 / 43
Korkeus mm 1070
Leveys mm 1130
Syvyys mm 610
LVI-numero:
5362001

NIBETURVA -lisävakuutus Nibe lämpöpumpuille

Nibe antaa laitteilleen kolmen vuoden tehdastakkuun. Tehdastakuun lisäksi Nibe tarjoaa lämpöpumpuilleen NIBETURVA-lisävakuutusta. NIBETURVA on Suomessa asennetuille uusille lämpöpumpuille annettu lisävakuutus, joka on voimassa aina laitteen kuudenteen käyttövuoteen saakka. Lisävakuutus on lämpöpumpun ostajalle täysin ilmainen. Rekisteröi lämpöpumppusi rekiteröintilomakkeella saadaksesi NIBETURVA-lisävakuutuksen voimaan. Uusien maalämpöpumppujen kolmen vuoden takuu astuu voimaan NIBETURVAN yhteydessä. Lisätakuun edellytyksenä on laaja kotivakuutus, joka korvaa LVI-laitteiden äkillisen ja ennaltaarvaamattoman rikkoutumisen.

 

Toimintaohje- NIBETURVA

- Rekisteröi Nibe lämpöpumppu liittenä olevalla lomakkeella.

- Rekisteröinti tulee tehdä kuukauden sisällä asennuspäivästä.

- Rekisteröityäsi lämpöpumpun Nibe maksaa 6-vuoden lisätakuun. Tämän jälkeen lisäturva on maksullinen. Lisätakuun antaa NIBETURVAn myöntänyt vakuutusyhtiö.

- NIBETURVA- lisävakuutuksen edellytyksenä on rekisteröidä laite ohjeiden mukaisesti sekä voimassaolevan kotivakuutuksen jossa on LVI- laitteiden vakuutus voimassa.

- NIBETURVA korvaa oman vakuutuksen omavastuun sekä ikävähennyksen, mikäli vakuutusyhtiöltä on saatu myönteinen korvauspäätös.

- NIBETURVA voidaan ottaa helmikuusta vuoden 2014 alusta lähtien ostetulle uudelle Nibe- lämpöpumpulle.

 

LUE LISÄÄ NIBETURVASTA


Nibe F2120 8 kW ilmavesilämpöpumpun lisävarusteet

Ilmavesilämmityksen lisäksi tuotevalikoimasta löytyy lukuisia lisävarusteita, joilla saadaan energiankulutukseen vielä enemmän säästöä, asumismukavuutta ja toimivuutta.

 

1. Kodin viilennys ilmavesilämpöpumpulla onnistuu Nibe Cool-in viilennyspaketin avulla

Nibe F2120 ilmavesilämpöpumpulle on saatavilla viilennyspaketti, jonka avulla ilmavesilämpöpumppua voidaan käyttää viilennykseen ja tuottamaan raikasta sisäilmaa helteisimpinäkin kesäpäivinä. Viilennys tuotetaan edullisesti ilmavesilämpöpumpun avulla ja saatavilla on sekä seinä- että kattopuhaltimilla. Nibe Cool-in viilennys paketin saa tilattua F2120 ilmavesilämpöpumpun mukana ja tällöin tarvittava yhdistelmäpaketti sisältää seuraavat lisäosat: ACS310 viilennyksen ohjaus, UKV 100-puskurisäiliö ja itse COOL-IN paketin. Tutustu Nibe Cool-IN viilennyspakettiin: Viilennys ilmavesilämpöpumpulla Nibe Cool-IN.

 

2. NIBE Aurinkosähköpaketti

Niben älykkäällä aurinkosähköliitännällä ilmavesilämpöpumppu osaa hyödyntää NIBE aurinkopaneelien sähköä lämmön varaamiseen käyttöveteen ja lattialämmitykseen.

 

3. Vesitakka

Suosittelemme tilaamaan Nibe ilmavesilämpöpumpun yhteyteen Nibe VVM 310 sisäyksikön + tarvittavat lisävarusteet, takasta riippuen. Ota yhteyttä ja autamme laitteiston suunnittelussa!

 

4. Ilmanvaihtokone Nibe Alto Smart S10-400

Kotisi ilmanvaihto saadaan samaan ohjaukseen Nibe ilmavesilämpöpumpun kanssa, jolloin on mahdollista myUplink tai NIBE Uplink etäohjauksen kautta seurata ja hallita myös ilmanvaihtoa. Koko talon lämmitys, lämmin käyttövesi ja ilmanvaihto ovat helposti seurattavissa ja hallittavissa yhden ohjauksen kautta. Ilmanvaihtokone Nibe Alto Smart S10-400 on myynnissä toisessa verkkokaupassamme: https://www.varaaja.com/index.php/ilmanvaihtokoneet/ilmanvaihtokoneet-nibe/ilmanvaihtokone-nibe-alto-smart-10-400

 

5. Nibe F2120 8 kW ilmavesilämpöpumpun ohjausyksiköt / sisäyksiköt

Nibe F2120 8 kW ilmavesilämpöpumppuun on saatavilla erilaisia sisäyksiköitä tarpeesta riippuen. Nibe F2120 8 kW ilmavesilämpöpumppun kanssa yhteensopivia sisäyksiköitä ovat mm. NIBE SMO 20, NIBE SMO S40, NIBE VVM 500 ja NIBE VVM S320.

 

6.  NIBE KVR 10 F2120 kondenssivesiputki ilmavesilämpöpumppuun

Kondenssivesiputki KVR on ilmavesilämpöpumpun lisävaruste, jonka avulla ilmavesilämpöpumpusta muodostuva kondessivesi viedään hallitusti pois. Toimitukseen kuuluu myös sulanapitokaapeli, joka varmistaa ettei putki jäädy tukkoon kovillakaan pakkasilla.

 


paras ratkaisu

 

Kutsu Mr. LVI MAKSUTTOMALLE KARTOITUSKÄYNNILLE!
Ilmaisella kartoituskäynnillä Mr.LVI lämpöpumppu ammattilaisen kanssa löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ilmavesilämpöpumpun.

 

Meiltä aina paras ja edullinen ilmavesilämpöpumpun asennus!

Asennuksen hankkiminen muualta ostettuun ilma/vesilämpöpumppuun voi olla hyvinkin hankalaa. Hankkimalla ilmavesilämpöpumpun ja asennuksen samasta paikasta, säästät euroja sekä saat kaiken helposti ja nopeasti kerralla kotiisi. Näin myös vältät ilma/vesilämpöpumpun ongelmatilanteissa vastuun välttelyn laitteen myyjän ja asennusyrityksen välillä.


Asennamme pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä. Hanki ilmavesilämpöpumpun asennus aina luotettavalta ammattilaiselta!

 

Tukes muistuttaa, että ilmavesilämpöpumpun asentamiseen tarvitaan lupa. On ostajan vastuulla varmistaa, että ilmavesilämpöpumppua asentavalla yrityksellä on kylmä- ja sähköurakointioikeudet.

 

Tukes suosittelee, että ilmavesilämpöpumppu hankitaan yritykseltä, joka myy sekä laitteen että asennuksen ja tarjoaa lisäksi laitteelle huolto- ja korjauspalveluja.

 

Ilmavesilämpöpumppu tuo säästöä lämmityskustannuksiin vain, jos se on asennettu ammattitaitoisesti ja laitetta huolletaan säännöllisesti. Kun sama yritys myy ilma/vesilämpöpumpun, asentaa sen ja huoltaa pumppua jatkossa, vastuu laitteen oikeasta toiminnasta ja asennuksesta on selkeästi myyjällä. Ostopäätöstä tehdessä kannattaa varmistaa, että takuu kattaa sekä laitteen että asennustyön. Myyjän tulee opastaa asiakasta laitteen käytössä ja auttaa ongelmatilanteissa.

 

Kysy lisää asennuksesta 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 


ASENNUSALUEEMME

 

ILMALÄMPÖPUMPPUJEN JA ILMANVAIHTOKONEIDEN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, KLAUKKALA, PORNAINEN

 

POISTOILMA-, ILMAVESI- JA MAALÄMPÖPUMPPUJEN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ALUE 1
ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, KLAUKKALA, PORNAINEN

ALUE 2
RAJAMÄKI, MÄNTSÄLÄ, ASKOLA, LAPINJÄRVI, LILJENDAHL, MYRSKYLÄ, SIUNTIO, HYVINKÄÄ, INKOO, ORIMATTILA, RIIHIMÄKI, RUOTSINPYHTÄÄ, LOVIISA, NURMIJÄRVI, PORVOO, VEIKKOLA, VIHTI

 

AURINKOSÄHKÖN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, PORNAINEN, NURMIJÄRVI, MÄNTSÄLÄ, HYVINKÄÄ, PORVOO, VIHTI

 

 

ONKO ILMA VESILÄMPÖPUMPUSSASI JOKIN ONGELMA? ILMAVESILÄMPÖPUMPPU EI LÄMMITÄ? VETTÄ VUOTAA LATTIALLE?

Käytössä olevan ilma vesilämpöpumpun yleisimmät ongelmat ovat:

- ilma vesilämpöpumppu ei lämmitä
- käyntiääni poikkeaa normaalista
- vettä vuotaa lattialle
- ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennyt ei toimi
- näyttö on pimeänä

Mr. LVI LÄMPÖPUMPPUHUOLTO HUOLTAA JA KORJAA KAIKKI ILMA VESILÄMPÖPUMPPUMERKIT NOPEASTI JA EDULLISESTI!

MM. PANASONIC, MITSUBISHI, TOSHIBA, JÄSPI, JÄMÄ, NIBE

Nyt tarjous, ilma vesilämpöpumpun huolto vain alk. 390€! Osta täältä

 

Missä vika? Lue lisää ilma vesilämpöpumppujen yleisimmistä vioista ja tilaa huolto nopeasti täältä tai soita ammattilaisillemme 010 666 7282

 

 

Maksutavat ja rahoitus

Verkkokaupasta tilattaessa

 

Noutovarastolta ostaessa


KYSY LISÄÄ 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 

 

Vesi-/ilmalämpöpumppua valittaessa tutustu ensin vesi-/ilmalämpöpumpun tietosivuihimme.

Oppaassamme olemme pyrkineet antamaan vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin (FAQ = Frequently Asked Questions), joita esitetään kun mietitään millainen ilmalämpöpumppu on sopiva.

 

Mitä hyötyä ilma vesilämpöpumpusta on?

SÄÄSTÄT TUTKITUSTI 50% ILMAVESILÄMPÖPUMPUN AVULLA

Lue lisää ilma/vesilämpöpumpun valinnasta ja säästöistä:
Energiatehokas koti: Tutkittua energiansäästöä ilmavesilämpöpumpulla

Motiva: ilmavesilämpöpumppu

 

 


Ilmavesilämpöpumppu Nibe F2120 8kW (1-vaihe) esite

Ilmavesilämpöpumppu Nibe F2120 8kW (1-vaihe) asennusohje

Ilmavesilämpöpumppu Nibe F2120 8kW (1-vaihe) käyttöohje

Nibe ilmavesilämpöpumppu valinta-opas

Nibe järjestelmä esite

NIBETURVA esite

NIBETURVA rekisteröintilomake

NIBE UPLINK etähallinta esite


Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt
Verottaja Kotitalousvähennys ohje

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS!

Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät kotitalous- tai hoitotyötä, asunnon kunnossapitotöitä tai tietotekniikkalaitteiden asennusta.

Omavastuu 100 euroa ja enimmäismäärä 2 250 euroa/henkilö

Omavastuu 100 euroa on kalenterivuosikohtainen. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran. 

 

Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.