Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Ilmavesilämpöpumppu Nibe Split Plus 6kW

Nibe Split Plus 6kW ilma-vesilämpöpumpun hinta vain 4329€ tai alk. 53 €/kk
Energiansäästöä olemassa olevan lämmityksen avuksi!


Nibe Split Plus säästää itsensä nopeasti takaisin

 • NIBE AMS10 ilma-/ vesilämpöpumppu, liitäntäyksikkö Splitbox, sisäyksikkö SMO 40 ja latauspumppu
 • Kerää lämpöenergian talteen ilmasta ja siirtää sen veteen
 • Smart Price Adaption pörssisähköohjaus ja NIBE Uplink -etähallinta
 • Äänentaso hiljainen myös kovilla pakkasilla
 • Helppo asentaa, käyttää ja huoltaa
 • Ilma/vesilämpöpumppu tuottaa lämpöä vielä -20 asteen pakkasessa
 • Sopii kesällä myös viilennykseen lisävarustuksen avulla
 • Ulkoyksikössä kiertää kylmäaineet, joten ei jäätymisen vaaraa
 • Lisävarusteena on lämmitetty kondenssivesiputki

TUNNEMME ILMA-VESILÄMPÖPUMPUT JA AUTAMME SINUA!

Etkö ole varma millainen ilma-vesilämpöpumppu juuri sinulle sopii? Ota yhteyttä Mr.LVI:lle 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi  ja tilaa ilmainen kartoitus!

 

Tekniset myyjämme tuntevat niin uudet kuin vanhat laitteet ja niiden toiminnan. Autamme sinua lämpöpumpun valinnassa tai teknisissä ongelmissa, oli vanha lämpöpumppusi millainen tahansa.

 

smile  Toimitus: Heti varastolta
smile  Asennus: Asennusaikoja vapaana
smile  Turvallisuus: Tukes hyväksymä liike
smile  Toimitusaika: 1-5 arkipäivää
smile  Rahti: Tilauksen nouto varastolta 0€
 Meiltä myös edullinen asennus ja huolto

Hinta: 4329,00 €
Valmistaja: NIBE

Ilma- vesilämpöpumppu NIBE Split Plus on split-tekniikalla toteutettu energiansäästäjän valmis paketti vesikiertoisen sähkölämmityksen tai öljylämmityksen rinnalle

NIBEn uusi tulokas NIBE Split Plus ilmavesilämpöpumppu on oiva pakettiratkaisu taloon jossa on ennestään vesikiertoinen lattialämmitys tai patterilämmitys ja kun talon lämmitykseen/viilennykseen halutaan energiansäästöä olemassa olevan lämmitysjärjestelmän avuksi.

 

  3 hyvää syytä valita Mr. LVI

Ilmainen kartoituskäynti

Kaikenkattava asennustarvikepaketti

Tiedät aina tarkan hinnan etukäteen

NIBE Split Plus yhdistää hyväksi todetun NIBEn split-tekniikan saneerausrakentamisen tarpeisiin. NIBE Split Plus vesi-ilmapumppu järjestelmään kuuluu tehokas NIBE AMS10 ilmavesilämpöpumppu, liitäntäyksikkö Splitbox, sisäyksikkö SMO 40 ja latauspumppu.

 

NIBE Split Plus ilma/vesilämpöpumppu järjestelmän SPLIT tarkoittaa järjestelmää jossa ulkoyksikkö AMS 10 ja sisälle asennettavan NIBE Splitbox HBS 05 -moduulin välissä on kytkettynä kylmäaineputket. Ilmavesilämpöpumppu lämmitysjärjestelmän nesteen ja kylmäaineen vaihto tapahtuu SplitBox HBS 05 -moduulissa. Vesi/ilmalämpöpumppu NIBE Split Plussan ulkoyksikössä ei siis kierrä vesi, vaan kylmäaineet, jolloin jäätymisen riskiä ei ole.

 

Uuden NIBE Split Plus ilmavesilämpöpumppu järjestelmän tehokas ulkoyksikkö NIBE AMS 10

NIBE AMS 10 on suunniteltu pohjolan oloihin ja se kykenee lämmittämään vielä -20 ˚C pakkasessa. Lisävarusteena on lämmitetty kondenssivesiputki, jolla toiminta saadaan varmistettua hankalimmissakin olosuhteissa.

NIBE AMS10 on kompakti kierroslukuohjattu eli invertterikäyttöinen ilma-/ vesilämpöpumppu, eli kun tarvitaan enemmän lämpöä ja lämmintä vettä, niin lämpöpumpun teho kasvaa. Kun tarve on pienempi, kierrokset taas laskevat. Invertteritekniikan ansiosta ilmavesilämpöpumpun käyttöikä on pidempi koska kompressorin käynnistymisten määrä vähenee. Lisäksi lämpöpumppu toimii optimaalisella hyötysuhteella, mikä säästää sähköä sekä lämmittäjän rahoja.

 

Uuden NIBE Split Plus ilmavesilämpöpumpun sisäyksikkö NIBE SMO 40

NIBE Split Plus ilmavesilämpöpumppu järjestelmän NIBE SMO 40 on edistyksellinen ohjausmoduuli, joka yhdessä NIBE ilma/vesilämpöpumpun ja olemassa olevan lämmitysjärjestelmän kanssa muodostavat täydellisen kokonaisuuden.

 

NIBE Split Plus ilmavesilämpöpumpun NIBE SMO 40 sisäyksikön ominaisuuksia:

 • Ulkoiset ohjausmahdollisuudet: SMS, Modbus, NIBE Uplink
 • NIBE SMO 40 ohjaa monia lisävarusteita kuten Pool, ECS, Aurinko
 • Latausvesipumppujen aktiivinen kierroslukuohjaus
 • Vakiona tehovahti
 • Jopa kahdeksan lämpöpumpun ohjausmahdollisuus
 • Helppo asennus
 • Lämmöntuoton ohjaus asteminuuttien avulla
 • Optimaalinen ohjaus lämmitysjärjestelmälle, jossa on asennettuna yksi tai useampi lämpöpumppu
 • Lämpöpumpun ja koko järjestelmän tärkeimmät lämpötilat selkeästi esitettynä
 • SMO 40llä voidaan ohjata jaksottaista korotusta, joka nostaa käyttöveden lämpötilaa mahdollisen bakteerikasvun estämiseksi
 • NIBE Uplink etävalvonta avulla saat nopean yleiskatsauksen ja ajankohtaisen tilatiedon järjestelmästä sekä kiinteistön sisälämpötilasta, riippumatta missä päin maailmaa olet.

 

Kokemuksia ilmavesilämpöpumpusta 

Vesi-ilmalämpöpumppu melkein puolitti sähkölaskun

Kun Nummelaisen 3 henkisen perheen lämmitys vaihdettiin sähkölämmityksestä ilma-vesilämpöpumppuun, heidän sähkönkulutus pieneni vuodessa 10 000 kWh. Perheen aiempi vuotuinen sähkön kulutus oli n. 24 000 kWh ja vesi-ilmalämpöpumpun asentamisen jälkeen kulutus on ollut vain n. 14 000 kWh vuodessa. Tämä tarkoittaisi 1300 euron säästöä vuodessa jos sähkön hinta olisi 0,13 €/kWh.

Lähde: https://www.kokemuksia.fi/nibe/omakotitalon-sahkonkulutus-pieneni-vuodessa-lahes-puolella

 

Kolmasosa säästöön asentamalla ilmavesilämpöpumppu öljylämmityksen rinnalle

 

Lämmitysten vertailu

 

Lapissa asuvalla 3 henkisellä perheellä joka asuu 200 neliöisessä 1980-luvulla rakennetussa talossa (huonekorkeus 2,6m), kuluu energiaan 5387 € vuodessa öljylämmityksellä tai 5847 € sähkölämmityksellä. Jos he liittäisivät vanhan lämmitysjärjestelmän rinnalle ilmavesilämpöpumpun, he säästäisivät öljyssä 1995 € ja sähkössä 2363 € vuodessa.

 

Öljy-, sähkö ja ilmavesipumppu lämmitysten vertailuun on käytetty http://lammitysvertailu.eneuvonta.fi/ sivulta löytyvää laskuria.

 

Ilmavesilämpöpumppu vai maalämpö 

Kun ajattelee taloudellisesti, niin maalämmön asentaminen ei ole aina kannattavaa. Jos talosta löytyy hyväkuntoinen öljylämmitys, niin kannattaa pohtia uuden ja vanhan lämmitysjärjestelmän yhdistämistä.

 

Vaikka maalämpö on yleensä halvin vaihtoehto, niin kaikkialle sen käyttöönotto ei ole aina mahdollista eikä edes sallittua ja sille pitää hakea luvat. Voi olla järkevintä ja yksinkertaisinta maalämmön valitsemisen sijasta nykyaikaistaa ja tehostaa vanhaa lämmitysjärjestelmää.

 

Jos talossa on ennestään hyväkuntoinen öljylämmitysjärjestelmä, sen voi muuntaa hybridikäyttöön, jolloin suurin osa vuodesta sitä ajetaan ilma-vesilämpöpumpulla ja kovimmilla pakkasilla öljy tulee mukaan tai korvikkeeksi. Öljyn voi laittaa maalämmönkin tueksi, mutta ilmavesipumpulla hybridiratkaisu on erityisen järkevä. Ratkaisu on erityisen hyvä varsinkin niille, joilla on pörssisähkösopimus ja sähkön hinta vaihtelee tunneittain. Sähkön kalleimmat tunnit osuvat kovien pakkaspäivien aamuihin, jolloin on järkevää että pystytään käyttämään öljyä.

 

Nibe ilma-vesilämpöpumppu referenssi; Nibe Polar

 

Mr.LVI; ilma-vesilämpöpumppu


Nibe Split Plus 6kW ilma-vesilämpöpumpun tekniset tiedot 

NIBE AMS 10 ilma/vesilämpöpumppu / ulkoyksikkö 6
Energiatehokkuusluokka tilalämmityksessä, 35/55 °C A+++/A++
Tuotteen energiatehokkuusluokka tilalämmityksessä, 35/55 °C  A++/A++
Lämpimän veden energiatehokkuusluokka/juoksutusprofiili A/XL – A/XXL
SCOP EN14825 keskimääräinen ilmasto, 35/55 °C 4,8/3,5
SCOP EN14825 kylmä ilmasto, 35/55 °C 3,7/3,0
Nimellinen lämmitysteho (Pdesignh), kylmä ilmasto, 35/55 °C 4,0/6,0 kW
Lämmitysteho -7/35 °C 4,6 kW
Äänitehotaso (LWA) standardi EN 12102, nimellinen, 7/45°C 54 dB (A)
Nimellisjännite 230 V – 50Hz
Kylmäaine CO2 -ekvivalenttitonnia 3,13 t
Korkeus/leveys/syvyys  640/800/290 mm
Paino 46 kg

 

NIBE Splitbox sisäyksikkö  
Nimellisjännite 230 V – 50Hz
Korkeus/leveys/syvyys 463(565)/404/472 mm
Paino 13/15 kg

 

NIBE SMO 40 ohjain / sisäyksikkö  
Nimellisjännite 230 V – 50Hz
Korkeus/leveys/syvyys 410/360/120 mm
Paino

5,15 kg

 

 


paras ratkaisu

Asennuspakettimme sisältää kaiken. Saat ilmavesilämpöpumpun asennettuna nopeasti yhdellä kerralla kotiisi. Nordea osamaksulla alkaen 17 euroa kuussa.

Kutsu Mr. LVI MAKSUTTOMALLE KARTOITUSKÄYNNILLE! Ilmaisella kartoituskäynnillä Mr.LVI lämpöpumppu ammattilaisen kanssa löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ilmalämpöpumpun.

 

Meiltä aina paras ja edullinen asennus!

Asennuksen hankkiminen muualta ostettuun ilma/vesilämpöpumppuun voi olla hyvinkin hankalaa. Hankkimalla ilma/vesilämpöpumpun ja asennuksen samasta paikasta, säästät euroja sekä saat kaiken helposti ja nopeasti kerralla kotiisi. Näin myös vältät ilma/vesilämpöpumpun ongelmatilanteissa vastuun välttelyn laitteen myyjän ja asennusyrityksen välillä.


Asennamme pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä. Hanki ilmavesilämpöpumpun asennus aina luotettavalta ammattilaiselta!

 

Tukes muistuttaa, että ilmavesilämpöpumpun asentamiseen tarvitaan lupa. On ostajan vastuulla varmistaa, että ilmavesilämpöpumppua asentavalla yrityksellä on kylmä- ja sähköurakointioikeudet.

 

Tukes suosittelee, että ilmavesilämpöpumppu hankitaan yritykseltä, joka myy sekä laitteen että asennuksen ja tarjoaa lisäksi laitteelle huolto- ja korjauspalveluja.

 

Ilmavesilämpöpumppu tuo säästöä lämmityskustannuksiin vain, jos se on asennettu ammattitaitoisesti ja laitetta huolletaan säännöllisesti. Kun sama yritys myy ilma/vesilämpöpumpun, asentaa sen ja huoltaa pumppua jatkossa, vastuu laitteen oikeasta toiminnasta ja asennuksesta on selkeästi myyjällä. Ostopäätöstä tehdessä kannattaa varmistaa, että takuu kattaa sekä laitteen että asennustyön. Myyjän tulee opastaa asiakasta laitteen käytössä ja auttaa ongelmatilanteissa.

 

Kysy lisää asennuksesta 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 

PERUSASENNUSALUEET

ALUE 1

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, NURMIJÄRVI, KIRKKONUMMI, PORVOO, KLAUKKALA, PORNAINEN, VEIKKOLA, VIHTI

ALUE 2

RAJAMÄKI, MÄNTSÄLÄ, ASKOLA, LAPINJÄRVI, LILJENDAHL, MYRSKYLÄ, SIUNTIO, HYVINKÄÄ, RAASEPORI, ORIMATTILA, RIIHIMÄKI, RUOTSINPYHTÄÄ, LOVIISA

 

 

ONKO ILMA VESILÄMPÖPUMPUSSASI JOKIN ONGELMA? ILMA VESILÄMPÖPUMPPU EI LÄMMITÄ? VETTÄ VUOTAA LATTIALLE?

Käytössä olevan ilma vesilämpöpumpun yleisimmät ongelmat ovat:

- ilma vesilämpöpumppu ei lämmitä
- käyntiääni poikkeaa normaalista
- vettä vuotaa lattialle
- ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennyt ei toimi
- näyttö on pimeänä

Mr. LVI LÄMPÖPUMPPUHUOLTO HUOLTAA JA KORJAA KAIKKI ILMA VESILÄMPÖPUMPPUMERKIT NOPEASTI JA EDULLISESTI!

MM. PANASONIC, MITSUBISHI, TOSHIBA, JÄSPI, JÄMÄ, NIBE

Nyt tarjous, ilma vesilämpöpumpun huolto vain alk. 390€! Osta täältä

 

Katso Mr. LVI  lämpöpumppu korjaus ja huolto hinnasto

Missä vika? Lue lisää ilma vesilämpöpumppujen yleisimmistä vioista ja tilaa huolto nopeasti täältä

tai soita ammattilaisillemme 010 666 7282


 

Maksutavat ja rahoitus

Käteinen, pankkikortti, luottokortti, lasku, osamaksu

Nordea osamaksurahoitus, ilmavesilämpöpumppu alkaen 17 €/kuussa, asennettuna 30 €/kuussa.

 

Mahdollisuus joustorahoitukseen

Nordea Joustorahoitus. Joustoa elämään
 • Rahoitus jopa 25.000 € asti
 • Maksuaikaa jopa yli 10 vuotta
 • Aina vähintään 1 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa
 • 5000 € summasta minimi kuukausierä vain 60 €
 • Voit maksaa luoton kerralla pois ilman lisäkuluja
 • Mahdollisuus valita kaksi maksuvapaata kuukautta vuosittain
 • Edullinen korko 6.00 % + 3kk euribor
 • Tilinhoitomaksu 7 €/kk

Joustorahoituksen todellinen vuosikorko 5 000 euron käytössä olevalle luotolle on 11,1 %, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (02/2018) + 6 % ja siinä on huomioitu kuukausittainen 7 euron tilinhoitomaksu sekä mahdollinen 50 euron avausmaksu. Joustorahoitus on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto. Luottoraja on 1 700–25 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

Lue lisää täältä

Jousto osamaksu

 • Laskulla 14 maksuaikaa
 • Osamaksulla jopa 12 tai 24 kuukausierää

 

Aktiiviraha luotto erittäin pienillä käyttökuluilla

Tutustu Aktiivirahaan tämän linkin kautta.

 

KYSY LISÄÄ 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi
 

Vesi-/ilmalämpöpumppua valittaessa tutustu ensin vesi-/ilmalämpöpumpun tietosivuihimme.

Oppaassamme olemme pyrkineet antamaan vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin (FAQ = Frequently Asked Questions), joita esitetään kun mietitään millainen ilmalämpöpumppu on sopiva.

Mitä hyötyä ilma vesilämpöpumpusta on?

SÄÄSTÄT TUTKITUSTI 50% ILMAVESILÄMPÖPUMPUN AVULLA

Lue lisää ilma/vesilämpöpumpun valinnasta ja säästöistä:

Energiatehokas koti: Tutkittua energiansäästöä ilmavesilämpöpumpulla

Motiva: Hanki hallitusti ilma-vesilämpöpumppu

 

 


  Nibe Split Plus 6kW ilma-vesilämpöpumpun esite

  Nibe Split Plus 6kW ilma-vesilämpöpumpun HBS 05 -moduulin tuote-esite

  Nibe Split Plus 6kW ulkoyksikön AMS 10 asennus ohjeet

Nibe Split Plus 6kW ilma-vesilämpöpumpun SMO 40 sisäyksikön asennus-ohjeet

  Nibe Split Plus 6kW ilma-vesilämpöpumpun HBS 05 -moduulin asennus ohjeet

  Nibe Split Plus 6kW ilma-vesilämpöpumpun ulkoyksikkö AMS 10 hoito-ohjeet

Nibe Split Plus 6kW ilma-vesilämpöpumpun SMO 40 sisäyksikön hoito-ohjeet

  Nibe Split Plus 6kW ilma-vesilämpöpumpun HBS 05 -moduulin hoito-ohjeet

Nibe Split Plus 6kW ilma-vesilämpöpumpun tekniset tiedot, ilma-vesi sarjanumerot

Nibe Split Plus 6kW ilma-vesilämpöpumpun vaatimuksenmukaisuusvakuutus NIBE HBS 05

NIBE Uplink esite


Aktiivirahan todellinen vuosikorko

Aktiiviraha on jatkuva luotto, jonka todellinen vuosikorko laskettuna 1500 euron käytössä olevalle luottosaldolle on 24,28 % ja maksettava kokonaismäärä 1684,08 euroa. Laskennassa on otettu huomioon kuukausimaksu, joka on 0,01 % luottorajasta päivää kohden, 4,56 euroa kuukaudessa, kuitenkin enintään 150 euroa vuodessa ja nimelliskorko 15,56 % (9/2019). 

Todellisen vuosikoron laskennassa oletetaan, että luotto myönnetään vuodeksi ensimmäisestä nostosta, jäljellä oleva luoton pääoma ja luottokustannukset tulevat viimeisellä maksuerällä kokonaan maksetuiksi, luotto maksetaan takaisin 12 saman määräisenä 140,34 euron kuukausieränä ja, että luottokustannukset otetaan huomioon nostojen ja pääoman takaisinmaksujen mukaisesti luottosopimuksessa sovitulla tavalla. 

Luoton myöntää Handelsbanken Rahoitus Oyj, Itämerenkatu 11-13, Helsinki.

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Suosittelemme kaikkien yhteystietokenttien täyttämistä asian käsittelyn nopeuttamiseksi. Käsittelemme aina ensisijaisina täydellisillä yhteystiedoilla varustetut yhteydenotot.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

Käytössä olevan vanhan lämpöpumpun yleisimmät ongelmat: - lämpöpumppu ei käynnisty - ei lämmitä - käyntiääni poikkeaa normaalista - vettä vuotaa lattialle - ei pysy käynnissä - ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennys ei toimi - lämmitys toimii vain osittain - näyttö on pimeänä - kuluttaa normaalia enemmän sähköä.

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai info(at)mrlvi.fi