Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16
JUHANNUKSENA POIKKEAVAT AUKIOLOAJAT!
Suljemme myymälän torstaina 20.6 klo 15 ja 21.6 olemme suljettu.

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16
JUHANNUKSENA POIKKEAVAT AUKIOLOAJAT!
Suljemme myymälän torstaina 20.6 klo 15 ja 21.6 olemme suljettu.

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä. 
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!


JUHANNUKSENA POIKKEAVAT AUKIOLOAJAT!
Suljemme myymälän torstaina 20.6 klo 15 ja 21.6 olemme suljettu.

VALMISTAJIEN HINNAN NOUSUJEN JOHDOSTA KAIKKI OIKEUDET HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN!

Mr.LVI referenssi: ilmalämpöpumppu Mitsubishi LN25

 

“Parasta Mr. LVI:ssä on joustavuus, nopeus ja yleisesti se, että homma rokkaa”

 

WiFi-yhteydellä varustettu etäohjattava ilmalämpöpumppu mahdollistaa kustannustehokkaan sekä toimivan ratkaisun niin kesän kuumuuden kuin talven viileyden hallitsemiseksi – jopa silloin, kun et ole itse paikan päällä. Pienentynyt sähkölasku ei siis ole ainoa asia, joka saa hymyn huulille.

 Mr.LVI referenssi; Lumenvalkoinen ilmalämpöpumppu Mitsubishi LN25

 

Kari Itkonen ja hänen vaimonsa asuivat vuosikausia Helsingin keskustassa. Pariskunnan haaveissa oli kuitenkin ollut jo pitkään maalaistalo. Kun he löysivät upean mummonmökkimäisen vuokrakodin historiallisesti arvokkaalta Linnaisten kartanon tiluksilta, tuli haaveesta viimein totta. Uuden kodin ainoat miinukset olivat ilmanviilennyksen olemattomuus ja korkea sähkönkulutus, jotka vaikuttivat huomattavasti asumismukavuuteen. 

– Marraskuussa 2019 kolmeen vuokrakiinteistöön päätettiin hankkia ilmalämpöpumput. Aktiivisena vuokralaisena autoin omistajaa sopivan toimittajan löytämisessä, Kari kertoo. 

 

Kaikki palvelut samasta paikasta

"Kerroin kohteestamme ja Veijo ehdotti, että heiltä tulisi asiantuntija paikan päälle kartoittamaan, mikä olisi sopivin ratkaisu juuri meille, Kari muistelee."

Niin kartanon omistajalle kuin Karille tärkeimmät kriteerit olivat laatu, luotettavuus ja kestävyys. Kun Kari tutki eri ilmalämpöpumppuja ja vertaili toimittajia, nousi Google-hauissa esiin Mr. LVI.

– Soitin sitten Mr. LVI:lle ja puhelimeen vastasi tekninen myyjä Veijo Rantanen. Kerroin kohteestamme ja Veijo ehdotti, että heiltä tulisi asiantuntija paikan päälle kartoittamaan, mikä olisi sopivin ratkaisu juuri meille, Kari muistelee.

Sopivia laitteita valitessa käytiin läpi useita merkkejä ja malleja. Mr. LVI:n asiantuntijoiden suosituksesta kahteen kiinteistöön asennettiin Mitsubishi LN25 -ilmalämpöpumppu ja yhteen pienempään kiinteistöön Panasonic NZ25VKE -ilmalämpöpumppu. 

– Molemmat merkit ovat tunnettuja kestävyydestään ja energiatehokkuudestaan. Lisäksi niissä on hyvät lämmitys- ja viilennysominaisuudet. Kohteen asukkaille oli tärkeää myös se, että valitut laitteet ovat erittäin hiljaisia, Veijo kertoo.

 

Miksi asennusliikkeeksi valittiin juuri Mr. LVI?

"Mr. LVI:n tarjous sekä palveluvalikoima olivat vaihtoehdoista parhaat. Asteikolla 1-10 antaisin arvosanaksi 10, Kari toteaa."

Tärkeänä vaatimuksena oli, että historiallisen arvonsa takia Linnaisten kartanon asennustyöt tuli tehdä erityisellä huolella, jotta kohteen arvo ei kärsisi.

– Me erotumme muutenkin markkinoilla juuri sillä, että panostamme asennuksen kestävyyteen ja siistiin jälkeen. Haluamme tehdä hyvää jälkeä. Jokainen asennuksen vaihe tehdään huolella kaikki ongelmariskit minimoiden, toteaa Veijo. 

– 35 vuoden myyntiuran myötä minusta on tullut haastava ostaja. Totesin kuitenkin, että Mr. LVI:n tarjous sekä palveluvalikoima olivat vaihtoehdoista parhaat. Turha se on useasta eri paikasta hankkia palveluita, mikäli ne on kaikki mahdollista saada yhdestä paikasta. Asteikolla 1-10 antaisin arvosanaksi 10, Kari toteaa. 

 

Mr.LVI referenssikohde; Linnaisten kartano

 

Lämminvesivaraajan vaihto uuteen

Hyvin hoidettu projekti poiki jatkoa. Keväällä 2020 Karin kodin lämminvesivaraajassa ilmeni ongelmia. Varaaja naksui kovaäänisesti yöaikaan ja herätteli usein. Kari päätti ottaa yhteyttä tuttuun asennusliikkeeseen ja soitti Mr. LVI:lle. Tekninen myyjä kyseli ongelmasta asiantuntevasti. Vikakuvauksen perusteella selvisi, että laitteen vastus oli rikkoutunut. Vastuksen vaihtotyö olisi maksanut osineen lähes 600 euroa. Varaajien tekninen käyttöikä on yleisesti noin 15-20 vuotta, rikkoutuneen varaaja ollessa 17 vuotta vanha. Tästä syystä Kari päätyi Mr. LVI:n teknisen myyjän Veijo Rantasen suosituksesta sekä Linnaisten Kartanon omistajan hyväksynnällä vaihtamaan varaajan uuteen. 

"Voidaankin sanoa, että 15 vuoden jälkeen varaajien vesivahinkoriski kasvaa. Tästä syystä suosittelemme aina käyttöiältään yli 15-vuotiaan varaajan vaihtamista uuteen, Veijo kertoo."

– Linnaisten Kartano on arvokohde. Emme halunneet ottaa minkäänlaista vesivahinkoriskiä siitä, että joku vanha osa tai säiliö pettäisi myöhemmin. Uudeksi vedenlämmittimeksi tuli Jäspi VLS 200 S RST -saunavaraaja. Enää ei varaaja pauku yöaikaa. Saa nukkua yöt kunnolla ja käyttövesi on lämmintä, toteaa Kari tyytyväisenä. 

– Laadukkaat varaajat ovat komponenteiltaan hyvin kestäviä ja siten pitkäikäisiä. On kuitenkin hyvä ymmärtää, että laadukkaatkin komponentit kuluvat. Voidaankin sanoa, että 15 vuoden jälkeen varaajien vesivahinkoriski kasvaa. Tästä syystä suosittelemme aina käyttöiältään yli 15-vuotiaan varaajan vaihtamista uuteen, Veijo kertoo. 

– Jäspi on ollut kymmeniä vuosia Suomen myydyin varaajamerkki ja on sitä edelleen. Jäspissä arvostetaan erityisesti laatua ja kestävyyttä. Moni ostaa Jäspin myös, koska se on ainoa lämminvesivaraaja, joka valmistetaan Suomessa. Ostamalla suomalaisen Jäspin, tukee samalla myös suomalaista työtä, toteaa Veijo. 

 

Ammattitaitoinen ote halki koko prosessin

Karin omien sanojen mukaisesti Mr. LVI hoiti kokonaisuuden avaimet käteen -periaatteella. Vanhat laitteet irrotettiin, ja yhteensä kolmeen taloon asennettiin ilmalämpöpumppu. 

"Kaikille, jotka ovat tällaisia laitteita hankkimassa, voin kertoa Mr. LVI:stä käsi sydämellä pelkkää hyvää. Mr. LVI tarjoaa laajan palveluvalikoiman, ammattitaitoisen otteen, nopean asiakaspalvelun ja ennen kaikkea laadukkaat tuotteet, Kari painottaa."

– Kartoitus, asennus ja aikataulut sujuivat kaikki kuin rasvattu. Suomenkielinen asiakaspalvelu pitää huolen siitä, että hommat toimivat jatkossakin, Kari sanoo. 

Ilmalämpöpumput ovat pienentäneet sähkönkulutusta reilusti ja ne myös viilentävät mukavasti kesällä. Lisäksi saunassa on uusi Jäspi-lämminvesivaraaja, joten lämmin vesikään ei pääse loppumaan kesken. 

– Kaikille, jotka ovat tällaisia laitteita hankkimassa, voin kertoa Mr. LVI:stä käsi sydämellä pelkkää hyvää. Mr. LVI tarjoaa laajan palveluvalikoiman, ammattitaitoisen otteen, nopean asiakaspalvelun ja ennen kaikkea laadukkaat tuotteet, Kari painottaa.

– Parasta Mr. LVI:ssä on joustavuus, nopeus ja yleisesti se, että homma rokkaa, Kari kiteyttää.

 

Mr.LVI referenssi; Lämminvesivaraaja Jäspi VLS 200

 


 

ASIAKKAIDEN ARVOSTELUJA TUOTTEESTA ILMALÄMPÖPUMPPU MITSUBISHI ELECTRIC LN25


Asennettiin 2 viikkoa sitten MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-LN25 sähkölämmitteiseen paritaloon.
Palvelu oli erinomaista, kaikki sujui todella loistavasti ja täydellinen siisti asennus.
Laite on erittäin tyylikäs, sopii sisustukseen, äänetön ja helppo käyttää.
Sähkölämmitystä ei ole kertaakaan tarvinnut pitää päällä asennuksen jälkeen missään huoneessa.

   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS!

Verottaja Kotitalousvähennys ohje

Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät kotitalous- tai hoitotyötä, asunnon kunnossapitotöitä tai tietotekniikkalaitteiden asennusta.

Omavastuu 100 euroa ja enimmäismäärä normaalisti 2 250 € / henkilö, mutta vuosina 2022-2027 öljylämmityksestä pois siirtyville enimmäismäärä on 3500 €!

Omavastuu 100 euroa on kalenterivuosikohtainen. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran. 

Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.