Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16
JUHANNUKSENA POIKKEAVAT AUKIOLOAJAT!
Suljemme myymälän torstaina 20.6 klo 15 ja 21.6 olemme suljettu.

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16
JUHANNUKSENA POIKKEAVAT AUKIOLOAJAT!
Suljemme myymälän torstaina 20.6 klo 15 ja 21.6 olemme suljettu.

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä. 
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!


JUHANNUKSENA POIKKEAVAT AUKIOLOAJAT!
Suljemme myymälän torstaina 20.6 klo 15 ja 21.6 olemme suljettu.

VALMISTAJIEN HINNAN NOUSUJEN JOHDOSTA KAIKKI OIKEUDET HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN!

KATAIKKO RAHOITUS

Rahoita Panasonic lämpöpumppusi Kataikko rahoituksella!
Lue lisää täältä!

Ilmalämpöpumppu Panasonic HZ9RKE WiFi

Panasonic ilmalämpöpumppu HZ9RKE WiFi on poistunut markkinoilta. Katso korvaava ilmalämöpumppu Panasonic HZ25UKE tämän linkin kautta.

* Ilmalämpöpumpun asennukseen lisätään matka-aika ja
    km-korvaukset yht. 99€ / tilaus.


Keskikokoisiin ja suuriin asuntoihin PANASONIC HZ9RKE WiFi ilmalämpöpumppupaketti

 • Uusi ja huikea Smart Energy - etäohjaus
 • Helppokäyttöinen ohjausjärjestelmä, jolla hoituu lämmityksen etäohjaus, kodin energiankulutuksen valvonta sekä energiatehokkuuden parantaminen
 • Lisäksi voit yhdistää laitteen osaksi kodin turvajärjestelmää
 • Paketti sisältää HZ9RKE ilmalämpöpumpun sekä Verisuren Smart Energy Boxin
 • Suomenkielinen Verisure -sovellus on ladattavissa iOS-, Android- sekä Windows 8 -laitteisiin
 • HZ9RKE tuottaa lämpöä jopa -35 pakkasessa
 • Luotettava ilmalämpöpumppu kodin viilennykseen ja lämmitykseen
 • Kesäkuumalla kodin nautinnollisen viileänä pitävä ilmastointilaite
 • Erinomainen vuosihyötysuhde SCOP 5,2
 • Energialuokka A+++
 • Jäähdytysteho: 2,5 (0,85-3,0) kW
 • Sisäyksikön mitat: K295 x L870 x S255
 • 80-140m2  tilaan

Takuu 4 vuotta kotitalouksissa ja 2 vuotta yrityskäytössä.


TUNNEMME ILMALÄMPÖPUMPUT JA AUTAMME SINUA!

Etkö ole varma millainen ilmalämpöpumppu juuri sinulle sopii? Ota yhteyttä Mr.LVI:lle 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi ja tilaa ilmainen kartoitus!

 

Tekniset myyjämme tuntevat niin uudet kuin vanhat laitteet sekä niiden toiminnan. Autamme Sinua ilmalämpöpumpun valinnassa tai teknisissä ongelmissa, oli vanha ilmalämpöpumppusi millainen tahansa.

 

smile  Toimitus: Heti varastolta
smile  Asennus: Asennusaikoja vapaana
smile  Turvallisuus: Tukes hyväksymä liike
smile  Toimitusaika: 1-5 arkipäivää
smile  Rahti: Tilauksen nouto varastolta 0€
 Meiltä myös edullinen asennus ja huolto

Hinta:
ASENNUS
Valmistaja: PANASONIC

Uusi älykäs ja etäohjattava HZ9RKE ilmalämpöpumppu

  3 hyvää syytä valita Mr. LVI

Ilmainen kartoituskäynti

Kaikenkattava asennustarvikepaketti

Tiedät aina tarkan hinnan etukäteen

Uuden Smart Energy -ohjausjärjestelmän avulla teet Panasonicin ilmalämpöpumpusta entistä älykkäämmän. Sen avulla ohjaat ja valvot kodin tai mökin lämmitystä missä ja milloin vain! Smart Energy -ohjausjärjestelmä liittää Panasonicin ilmalämpöpumpun Verisuren mobiilisovellukseen ja tekee laitteen käyttämisestä entistä helpompaa, älykkäämpää ja monipuolisempaa. Voit esimerkiksi säätää kesäasuntosi lämpötilaa helposti vaikka kännykälläsi. Lisäksi voit yhdistää laitteen osaksi kodin turvajärjestelmää. 

 

Uuden Smart Energy -moduulin avulla Verisure -sovellus toimii Panasonicin ilmalämpöpumpun kaukosäätimenä. Verisure-sovelluksella voit sammuttaa ja käynnistää pumpun, asettaa lämpötilan, säätää puhaltimen nopeutta ja ilmavirran suuntaa sekä valita laitteen perustilan. Mahdollisuuksia voit kasvattaa kytkemällä ilmalämpöpumpun Verisure-turvajärjestelmään. Näin ohjauksessa voidaan hyödyntää järjestelmän muista laitteista saatavia tietoja.

 

Oikein tehty ilmalämpöpumpun asennus ja laitteen sijoittelu mahdollistavat ilmalämpöpumpun mahdollisimman energiatehokkaan toiminnan. Kodin energiatehokkuutta voit lisätä entisestään etäohjaamalla ilmalämpöpumpun lämmitystä. Lämmityksen etäohjauksella voit valvoa kodin energiankulutusta, parantaa energiatehokkuutta, kohentaa kodin sisäilmaa sekä säästää lämmityskustannuksissa.

 

Smart Energyn avulla ilmalämpöpumppuun voidaan myös asettaa tapahtumaohjauksia, esimerkiksi ohjelmoida se lämmittämään tai viilentämään kotia automaattisesti, kun turvajärjestelmä kytketään päälle tai pois. Sovellukseen on myös mahdollista yhdistää säätietoja sekä energian hintoja, jolloin saadaan reaaliaikainen kuva kodin energiankulutuksesta. Kulutusta voidaan verrata esimerkiksi edelliseen viikkoon tai kuukauteen. Puhelimeen tuleva ilmoitus varoittaa poikkeuksellisesti nousevasta energiankulutuksesta ja auttaa välttymään yllättäviltä sähkölaskuilta. Sovellus tulee tarjoamaan myös vinkkejä lämpöpumpun käytön tehostamiseksi ja lämmityskulujen pienentämiseksi.

 

Panasonic HZ9RKE WiFi ilmalämpöpumppupaketti sisältää HZ9RKE ilmalämpöpumpun sekä Verisuren Smart Energy Boxin (= VBox Mini -sovittimen ja Smart Energy moduulin).  Sovitinosa on helppo asentaa itse, ohjeet löytyvät myös Verisuren verkkosivuilta. Sovitin kytketään Ethernet-kaapelilla reitittimeen tai modeemiin. Smart Energy -moduuli sekä ilmalämpöpumppu tulee asennuttaa aina valtuutetulla ja koulutetulla Panasonic-ilmalämpöpumppujen asentajalla. Mr.LVI hoitaa nämä asennukset nopeasti ja luotettavasti, ilman yllätyskuluja.

 

Suomenkielinen Verisure -sovellus on ladattavissa iOS-, Android- sekä Windows 8 -laitteisiin.

 

Panasonic HZ9RKEn entistä parempi vuosihyötysuhde

Ilmalämpöpumppu Panasonic HZ9RKE toimii uudella kylmäaineella R32, joka on entistä ympäristöystävällisempi. Se pienentää samalla hiilijalanjäljen jopa neljännesosaan!

 

Panasonic HZ9RKE on kuin uusi lippulaiva uuden ympäristöystävällisen kylmäaineen sekä lämmitys- ja jäähdytystehon ansiosta. Uusi kylmäaine nostaa aiemmin testimenestystä keränneen Panasonic ilmalämpöpumpun parhaimpaan energialuokkaan (A+++). Panasonic HZ9RKE on kestävä ilmalämpöpumppu valinta kodin lämmitykseen ja viilennykseen.

 

Ilmalämpöpumppu on erittäin hiljainen ja tarjoaa tasaista lämmitystä/viilennystä isoonkin kotiin. Tilasuositus Panasonic HZ9RKE ilmalämpöpumpussa on 80-120m2. Ilmalämpöpumpusta löytyy myös liitäntä KNX-väyläsovittimelle.

 

Panasonic HZ-mallisto tuottaa lämpöpä jopa -35 asteen pakkasesta ja tarjoaa yli kahden kilowatin lämmitystehon vielä -25 asteessa. Panasonic HZ9RKE ilmalämpöpumpussa on erinomainen vuosihyötysuhde SCOP 5,2. Siitä löytyy myös lisäksi Econavi-ohjaus, nanoteknologiaanperustuva ilmanpuhdistus sekä takkatoiminto. Näillä ilmalämpöpumpun erikoisominaisuuksilla energian säästämisestä tulee todella mukavaa.

 

Panasonic HZ9 RKE Ilmalämpöpumppu erinomaisella hinta-laatu suhteella


Panasonic HZ9RKE -ilmalämpöpumppu ei ole huokeasta hinnastaan huolimatta kaikkein halvin, mutta sen kestävyys ja hyvät ominaisuudet tekevät siitä ehkä hintaluokkansa parhaan ilmalämpöpumpun. Panasonic HZ9 RKE -ilmalämpöpumppu on suunniteltu Suomen olosuhteisiin sopivaksi ja on laatuunsa nähden edullinen!

 

Panasonic ilmalämpöpumput ovat lämmittäneet suomalaisia koteja vuosikymmenten ajan ja osoittaneet kestävyytensä. Ne ovat menestyneet useissa ilmalämpöpumppu-vertailuissa ja vuonna 2013 Pasonic-perheen HE12 oli kirkkaasti Tekniikan Maailman testivoittaja!


Panasonicin ilmalämpöpumppujen laadusta kertoo myös 4 vuoden  takuu.


Panasonic HZ9RKE ilmalämpöpumpun tekniset ominaisuudet

Sisäyksikkö CS-HZ9RKE
Sisäyksikön mitat K/L/S 295mm/870mm/255mm
Paino/ kg 10 kg
Äänitaso sisäyksikkö (dB (A)) 18-44 dB (A)
Ulkoyksikkö CU-HZ9RKE
Ulkoyksikön mitat K/L/S 622mm/824mm/299mm
Paino/ kg 38 kg
Äänitaso ulkoyksikkö(dB) (A)) 47 dB (A)
Suurin lämmitysteho (kW) 6,65 kW
Lämmitysteho 3,20 (0,85–6,65) kW
Lämmitysteho -7ºC:ssa (kW) 4,1 kW
Vuosihyötysuhde SCOP/energialuokka 5,2/A+++
P design -10ºC:ssa (kW) 3,0 kW
Jäähdytysteho (kW) 2,5 (0,85-3,0) kW
Kylmäkerroin (SEER) 7,8 kW/A++
Sähkönkulutus (W) 165-1760 W
Virransyöttö/ sulake (A) 10 A

paras ratkaisu

 

Ilmainen kartoitus

Ilmaisella kartoituksella Mr.LVI lämpöpumppu ammattilaisen kanssa löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ilmalämpöpumpun. Ilmaisessa kartoituksessa ammattitaitoiset myyjämme tekevät tarvekartoituksen haastattelemalla, esitietolomakkein ja kohdekuvin.

Lue lisää ja tilaa ilmainen kartoitus!

 

Meiltä aina paras ja edullinen asennus!

Asennuksen hankkiminen muualta ostettuun ilmalämpöpumppuun voi olla hyvinkin hankalaa. Hankkimalla ilmalämpöpumpun ja asennuksen samasta paikasta, säästät euroja sekä saat kaiken helposti ja nopeasti kerralla kotiisi. Näin myös vältät ilmalämpöpumpun ongelmatilanteissa vastuun välttelyn laitteen myyjän ja asennusyrityksen välillä.


Asennamme pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä. Hanki ilmalämpöpumpun asennus aina luotettavalta ammattilaiselta!

 

Tukes muistuttaa, että ilmalämpöpumpun asentamiseen tarvitaan lupa. On ostajan vastuulla varmistaa, että ilmalämpöpumppua asentavalla yrityksellä on kylmä- ja sähköurakointioikeudet.

 

Tukes suosittelee, että ilmalämpöpumppu hankitaan yritykseltä, joka myy sekä laitteen että asennuksen ja tarjoaa lisäksi laitteelle huolto- ja korjauspalveluja.

 

Ilmalämpöpumppu tuo säästöä lämmityskustannuksiin vain, jos se on asennettu ammattitaitoisesti ja laitetta huolletaan säännöllisesti. Kun sama yritys myy ilmalämpöpumpun, asentaa sen ja huoltaa pumppua jatkossa, vastuu laitteen oikeasta toiminnasta ja asennuksesta on selkeästi myyjällä. Ostopäätöstä tehdessä kannattaa varmistaa, että takuu kattaa sekä laitteen että asennustyön. Myyjän tulee opastaa asiakasta laitteen käytössä ja auttaa ongelmatilanteissa.

 

Kysy lisää asennuksesta 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 


ASENNUSALUEET

 

ILMALÄMPÖPUMPPUJEN JA ILMANVAIHTOKONEIDEN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, KERAVA, VANTAA, KLAUKKALA, PORNAINEN

 

POISTOILMA-, ILMAVESI- JA MAALÄMPÖPUMPPUJEN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ALUE 1
ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, KLAUKKALA, PORNAINEN

ALUE 2
RAJAMÄKI, MÄNTSÄLÄ, ASKOLA, LAPINJÄRVI, LILJENDAHL, MYRSKYLÄ, SIUNTIO, HYVINKÄÄ, INKOO, ORIMATTILA, RIIHIMÄKI, RUOTSINPYHTÄÄ, LOVIISA, NURMIJÄRVI, PORVOO, VEIKKOLA, VIHTI


Yli 30 km edes takaisen matkan päässä olevissa kohteissa jotka kuuluvat alueelle 2 veloitetaan matkakulut 30 km jälkeen 1,49 € per kilometri.

 

Esim. jos kohteen edes takainen matka on 60km veloitetaan lisäkuluja 30km verran eli 30 x 1,49 €. Silloin lisäveloitus pidemmästä matkasta on 44,70 €. Mikäli edes takainen matka on yli 100 km veloitetaan lisähinta myös pidemmästä työajasta pitkän ajomatkan takia. Tämä veloitus sovitaan erikseen.


AURINKOSÄHKÖN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, PORNAINEN, NURMIJÄRVI, MÄNTSÄLÄ, HYVINKÄÄ, PORVOO, VIHTI

 


Ilmalämpöpumpun osto ilman asennusta

Asiakkaan ostaessa pelkän ilmalämpöpumpun ilman myyjäliikkeen asennusta tulee hänen todentaa, että hänellä on Tukesin hyväksymä ja luvat myöntänyt asennusliike. Kirjallinen lupakyselylomake toimitetaan tilauksen jälkeen asiakkaan sähköpostiin.

Asennusliikkeen tulee pystyä tekemään mahdollisia huoltotoimenpiteitä ilmalämpöpumpulle maahantuojan takuun aikana ja vastaamaan asennuspuolen takuusta. Asennuksen jälkeen asiakkaan tulee pyytää asentajalta asennuspöytäkirja, koska maahantuojien takuut edellyttävät asennuspöytäkirjan olemassaoloa. Asennuspöytäkirjasta tulee toimittaa kopio laitteen myyjäliikkeelle sähköpostiin 2 viikon kuluessa asennuksesta, jotta takuu astuu voimaan. Tarkemman ohjeistuksen saat tarpeen tullen oston yhteydessä myyjältä.

Pyydä tarjous pelkästä laitteesta. Toimituskulut tapauskohtaisesti ja noudettaessa ilman toimituskuluja.

 

 


ONKO ILMALÄMPÖPUMPUSSASI JOKIN ONGELMA? ILMALÄMPÖPUMPPU EI LÄMMITÄ? VETTÄ VUOTAA LATTIALLE?

Käytössä olevan ilmalämpöpumpun yleisimmät ongelmat ovat:

- ilmalämpöpumppu ei lämmitä
- ilmalämpöpumppu ei viilennä
- käyntiääni poikkeaa normaalista
- vettä vuotaa lattialle
- näyttö on pimeänä

Mr. LVI LÄMPÖPUMPPUHUOLTO HUOLTAA JA KORJAA KAIKKI ILMALÄMPÖPUMPPUMERKIT NOPEASTI JA EDULLISESTI!

MM. PANASONIC, MITSUBISHI, TOSHIBA, GREE, NIBE, FUJITSU, MIDEA, LG, DAIKIN

Nyt tarjous, ilmalämpöpumpun huolto vain alk. 229€! Osta täältä

 

Katso Mr. LVI Ilmalämpöpumppu korjaus ja huolto hinnasto

Missä vika? Lue lisää ilmalämpöpumppujen yleisimmistä vioista ja tilaa huolto nopeasti täältä tai soita ammattilaisillemme 010 666 7282


 

 

Maksutavat ja rahoitus

Verkkokaupasta tilattaessa

 

Noutovarastolta ostaessa


KYSY LISÄÄ 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 


Ilmalämpöpumppua valittaessa tutustu ensin ilmalämpöpumppu tietosivuihimme.

Oppaassamme olemme pyrkineet antamaan vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin (FAQ = Frequently Asked Questions), joita esitetään kun mietitään millainen ilmalämpöpumppu on sopiva.

Mitä hyötyä ilmalämpöpumpusta on?

SÄÄSTÄT TUTKITUSTI 30% ILMALÄMPÖPUMPUN AVULLA

Motivan tutkimuksen mukaan kotitalouksien energiankulutus ilmalämpöpumpun hankinnan jälkeen laski suurimmassa osassa kohteita. Kokonaisenergiakulutus laski jopa 1 000 – 5 000 kWh vuodessa. Suurin mitattu kohdekohtainen energiansäästö oli huimat yli 8 000 kWh.

Lähde: Motiva: Tutkittua energiansäästöä ilmalämpöpumpulla

 

 

Meiltä löydät myös Panasonic-ilmalämpöpumpun varaosia

Kysy varaosaa -lomakkeella voit kysyä helposti varaosaa. Pyrimme vastaamaan kyselyysi mahdollisimman pikaisesti, viimeistään seuraavana työpäivänä.

Voit myös soittaa asiakaspalveluumme, puh. 010 666 72 82.

 


Panasonic Z-sarjan ilmalämpöpumput esite

Panasonic HZ-sarjan ilmalämpöpumput esite

Panasonic HZ9 Wifi ilmalämpöpumpun asennusohje

Panasonic HZ9 Wifi ilmalämpöpumpun käyttöohje

Panasonic ilmalämpöpumput esite

 Smart Energy - ohjausjärjestelmän esite

Takuuehdot

 


Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

Käytössä olevan vanhan lämpöpumpun yleisimmät ongelmat: - lämpöpumppu ei käynnisty - ei lämmitä - käyntiääni poikkeaa normaalista - vettä vuotaa lattialle - ei pysy käynnissä - ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennys ei toimi - lämmitys toimii vain osittain - näyttö on pimeänä - kuluttaa normaalia enemmän sähköä.

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai info(at)mrlvi.fi