Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä. 
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!

VALMISTAJIEN HINNAN NOUSUJEN JOHDOSTA KAIKKI OIKEUDET HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN!

ILMALÄMPÖPUMPPUJEN VIRHEASENNUKSET JA NIISTÄ JOHTUVAT KUSTANNUKSET

 

Opinnäytetyön Ilmalämpöpumppujen virheasennukset ja niistä johtuvat kustannukset suositukset olivatTurvaa oikeutesi ja valitse oikein


Jotta ilmalämpöpumpun hankinta, huolto ja takuuaikaiset korjaukset sujuvat ongelmitta, kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin kohtiin:

 

  • Ilmalämpöpumppu on testattu luotettavasti pohjoisissa olosuhteissa. Näin takaat laitteen toimivuuden kovillakin pakkasille eikä laitteisto jäädy
  • Laitteiston asentaa ammattilainen , jolla on niin kylmäasennus- ja sähköasennusoikeudet. Tällöin vastuut vika - ja neuvontatapauksissa ovat selkeät.
  • Kirjallisella sopimuksella niin laitteiston kuin asennuksen hinta on sovittu etukäteen ja takuu ja huolto tiedot on annettu kirjallisena. Takuuaika jää yleensä asiakkaan velvollisuudeksi todistaa.
  • Kirjataan sopimukseen myös asentajan kuin huollon yhteystiedot.
  • Pyydetään asentajalta asennuspöytäkirja ja opastusta laitteen käytöstä.

 

Tutkimuksen yhteenvetoosiossa ILMALÄMPÖPUMPPUJEN HANKINTAAN, ASENNUKSIIN, HUOLTOON JA TAKUUSEEN LIITTYVIÄ ONGELMIA todetaan:


Ongelmaksi on kuitenkin havaittu kasvavien markkinoiden mukana tuomat niin sanotut ”onnen onkijat”.

Alan koulutuksen lisääminen edelleen, tunnettujen merkkien ja luotettavien vastuuntuntoisien asennusliikkeiden käyttäminen ostopäätöstä tehtäessä helpottaa alan ongelmien karsimisessa. Teknologia kehittyy nopeasti ja alalla kaivataan nuoria niin kylmä
-kuin sähkötekniikan sekä automaatiotekniikan osaavia nuoria.

Myös provisiopalkalla työskentelevät ilmalämpöpumppujen myyjät aiheuttavat ongelmia alalla. Heillä ei välttämättä ole alalla tarvittavaa koulutusta. Myyjä ei välitä, asennetaanko ilmalämpöpumppu oikeaan paikkaan eikä useasti tiedä asennuskriteereitä. Provisiopalkan
vuoksi myyjälle on tärkeämpää saada mahdollisimman monta ilmalämpöpumppua kaupaksi kuin laadukas asiakaspalvelu ja laadukas lopputulos asennuksen osalta. Ongelmana ovatkin näiden kausiluontoisten asentajien taakseen jättämät asiakassuhteet.
Kuluttajalla on hankala saada huoltopalvelua takuuongelmien ilmaannuttua. Maahantuoja sanoo asentajan olevan vastuussa korjauksista ja asentajaa ja hänen yritystä ei olekaan enää olemassa.

Yleisesti voi sanoa tilanteen olevan seuraava: laiteviat ovat vielä menneet takuuseen ja asennusvirheitä ei vakuutusyhtiö korvaa.

Pelkät luvat eivät alaa paranna, jos ymmärrystä asennuksien oikein suorittamisesta ei ole.
Ilmalämpöpumpun asennusprosessin vika- vaikutusanalyysissä virheasennuksien ongelmakohdiksi muodostui tyhjiöinti, yksiköiden oikea paikan valinta ja käytön opastus.

   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS!

Verottaja Kotitalousvähennys ohje

Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät kotitalous- tai hoitotyötä, asunnon kunnossapitotöitä tai tietotekniikkalaitteiden asennusta.

Omavastuu 100 euroa ja enimmäismäärä normaalisti 2 250 € / henkilö, mutta vuosina 2022-2027 öljylämmityksestä pois siirtyville enimmäismäärä on 3500 €!

Omavastuu 100 euroa on kalenterivuosikohtainen. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran. 

Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.