Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä. 
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!

VALMISTAJIEN HINNAN NOUSUJEN JOHDOSTA KAIKKI OIKEUDET HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN!

ILMA-VESILÄMPÖPUMPUN MITOITUS

Ilma-vesilämpöpumpulla voidaan tuottaa max. 50–60-asteista vettä. Patterin menoveden ollessa korkeampi, lopusta lämpötilan nostosta vastaa sähkövastus tai muu lämmönlähde. Menoveden korkea lämpötila kuitenkin heikentää lämpöpumpun tehoa ja hyötysuhdetta ja siksi lattialämmitys on selkeästi patteriverkkoa sopivampi lämmönjakoverkko ilma-vesilämpöpumpun yhteyteen.

Ilma-vesilämpöpumpun mitoitusta laskettaessa lähtökohtana ovat rakennuksen vuotuinen energiankulutus ja huipputehontarve lämmityksessä ja lämpimän käyttöveden tuottamisessa. Selvittämällä em. asiat, autat myyjää mitoittamaan taloosi oikean ilma-vesilämpöpumpun.

On syytä muistaa että ilma-vesilämpöpumppu sammuttaa automaattisesti itsensä kaikkein kylmimmillä keleillä. Tämän takia ilma-vesilämpöpumpun sähkövastuksen tai toisen rinnakkaisen lämmönlähteen on oltava teholtaan vähintään yhtä suuri kuin rakennuksen suurin lämmitys- ja käyttöveden keskimääräinen tehonkulutus.

Mikäli vesi-ilmalämpöpumppu on tehoiltaan kohteeseen liian pieni, sähkövastuksen osuus voi vuotuisessa käytössä nousta liian suureksi, vaikka ilma-vesilämpöpumpun hyötysuhde olisikin korkea.

   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

Käytössä olevan vanhan lämpöpumpun yleisimmät ongelmat: - lämpöpumppu ei käynnisty - ei lämmitä - käyntiääni poikkeaa normaalista - vettä vuotaa lattialle - ei pysy käynnissä - ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennys ei toimi - lämmitys toimii vain osittain - näyttö on pimeänä - kuluttaa normaalia enemmän sähköä.

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai info(at)mrlvi.fi