Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä. 
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!

Ilmanvaihtokone Mitsubishi Electric Lossnay VL-50SR2-E

Mitsubishi Lossnay VL-50SR2-E ilmanvaihtokoneen hinta 549 € tai alk. 8 €/kk

* Ilmalämpöpumpun asennukseen lisätään matka-aika ja
    km-korvaukset yht. 99€ / tilaus.


Johdoton ilmanvaihtokone Mitsubishi Lossnay VL-50SR2-E kaukosäätimellä

 • Tehosta ilmanvaihtoa vanhassa rakennuksessa edullisesti energiaa säästäen kiinteästi verkkovirtaan kytkettävällä ilmanvaihtolaitteella
 • Mini-ilmanvaihtokone käyttää hehkulamppua vähemmän energiaa
 • Mini-ilmanvaihtokone pitää sisäilman terveellisenä poistaen pölyä, hajuja, kosteutta sekä radonia
 • Erittäin hiljainen ilmanvaihtokone, vain 15 dB(A)
 • Yksinkertainen ja helppo asentaa, tarvitsee vain yhden läpiviennin
 • Ei pelkoa ylipaineesta
 • Asenna pysty- tai vaaka-asentoon
 • Korkeimmillaan jopa 85% hyötysuhde lämmön talteenotossa
 • Pinta-alasuositus
  • Pienempi tehoasetus: n. 12 m2
  • Suurempi tehoasetus: n. 40 m2

 

Hinta: 549,00 €
Valmistaja: Mitsubishi

  3 hyvää syytä valita Mr. LVI

Ilmainen kartoituskäynti

Kaikenkattava asennustarvikepaketti

Tiedät aina tarkan hinnan etukäteen

Tyylikäs ja huomaamaton mini-ilmanvaihtokone Mitsubishi Lossnay VL-50SR2-E raikastaa sisäilman

Huono ja riittämätön ilmanvaihto on normaali ongelma saneerauskohteissa, rakennuksen energiataloutta ja tiiveyttä parannettaessa. Jos rakennus on liian tiivis ja kunnollinen ilmanvaihto puuttuu rakennukseen voi alkaa ilmestyä epämiellyttäviä hajuja ja sisäilma voi lisäksi olla jopa terveydelle haitallista esim. Radonin myötä. Lisäksi myös lämmitysenergiaa voi mennä hukkaan ja rakenteiden läpi vaihtuva ilma voi aiheuttaa vedon tunnetta.

Mitsubishi Lossnay VL-50SR2-E on erinomainen ilmanvaihtokone kotiin, toimistoon, autotalliin, kellaritiloihin ja työmaaparakkeihin – sinne missä raikasta ilmaa tarvitaan.

Mini-ilmanvaihtokone Mitsubishi Lossnay VL-50SR2-E on loistava ratkaisu tehostamaan ilmanvaihtoa edullisesti, energiatehokkaasti ja turvallisesti. Ilmanvaihtokone Mitsubishi Lossnay VL-50SR2-E on varustettu lämmön talteenotolla. Ilmanvaihtokone Mitsubishi Lossnay VL-50SR2-E vie tunkkaisen likaisen ilman ulos ja tuo sisään puhdasta, raikasta, suodatettua ilmaa. Ilmanvaihtokone Mitsubishi Lossnay VL-50SR2-E parantaa huomattavasti sisäilmanlaatua taistellen hajuja, siitepölyä, hometta sekä radonia vastaan.

 

Mini-ilmanvaihtokone Mitsubishi Lossnay VL-50SR2-E puhdistaa sisäilman pienemmistä tiloista

Ilmanvaihtokone Mitsubishi Lossnay VL-50SR2-E on suunniteltu tehostamaan pienempien tilojen esim. makuuhuoneen ilmanvaihtoa ja Mitsubishi Lossnay VL-50SR2-E onkin markkinoiden hiljaisimpia ilmanvaihtokoneita, vain 15 dB(A). Mitsubishi Lossnay VL-50SR2-E ilmanvaihtokoneen ollessa pienemmällä tehoasetuksella, sen neliösuositus on n. 12 m2 ja suuremalla tehoasetuksella Mitsubishi Lossnay VL-50SR2-E ilmanvaihtokoneen neliösuositus on n. 40 m2.

Ilmanvaihtokone Mitsubishi Lossnay VL-50SR2-E toimitetaan pestävällä tuloilmansuodattimella. Allergikkoja varten on lisävarusteena saatavilla tehosuodattimia.

 

Mitsubishi Lossnay VL-50SR2-E ilmanvaihtokoneen asennus ja käyttö käy helposti

Yhdestä läpivientiputkesta huolimatta Mitsubishi Lossnay VL-50SR2-E ilmanvaihtokoneessa on jatkuva sisään/ulosvirtaus kahteen toisistaan suljettuun osaan jaetun ilmanvaihtoputken ansiosta ja ilmanvaihtokone Mitsubishi Lossnay VL-50SR2-E ei ylipaineista huonetta. Mitsubishi Lossnay VL-50SR2-E ilmanvaihtokoneen lämmön talteenoton hyötysuhde on korkeimmillaan jopa 85%. Vain 4 W tehontarpeella ilmanvaihtokone Mitsubishi Lossnay VL-50SR2-E on myös uskomattoman edullinen käyttää. Mitsubishi Lossnay VL-50SR2-E ilmanvaihtokoneen asennusta helpottaa myös vapaasti valittava asennussuunta pysty- tai vaaka-asentoon.

 

Kokemuksia Mitsubishi Lossnay ilmanvaihtokoneesta

Ilmanvaihtokone Mitsubishi Lossnay asennettiin vuonna 1987 Jänijärvelle rakennettuun mökkiin. Syy Mitsubishi Lossnay ilmanvaihtokoneen asennukselle oli mökin tunkkainen haju ja lisäksi syyssateiden alettua epämiellyttävä kellarimainen haju alkoi aiheuttaa päänsärkyä ja limakalvojen ärtymistä. Asiantuntija tutki mökin ja syy ongelmaan löytyi. Mökillä ei ollut minkäänlaista ilmanvaihtoa ja korvausilma tuli mökille lattiarakenteiden kautta. Kesämökin sisäilmaongelma ratkaistiin Mitsubishi Lossnay VL-100 ilmavaihtokoneella ja lisäksi pienempii huoneisiin asennettiin Mobair tuloilmaventtiilit. Lue lisää Mitsubishi Lossnay ilmanvaihtokone kokemuksesta tämän linkin kautta.


Helsingin Pasilaan rakennettavan kauppakeskuksen rakennustyömaa kuuluu Suomen suurimpiin, alueella on 180 työmaakoppia ja se on n. 4500m2
suuruinen. Rakennustyömaan ilmanvaihto hoidettiin Mitsubishi Lossnay mini-ilmanvaihtolaitteilla sekä Mobair tuloilmalaitteilla. Lue lisää rakennustyömaa referenssikohteesta tämän linkin kautta.

 

Mitsubishi Electric Lossnay VL-50SR2-E ilmanvaihtokoneen esittelyvideo

 

Mitsubishi Electric Lossnay VL-50SR2-E ilmanvaihtokoneen asennuksen ohjevideo

 

Mitsubishi Lossnay VL-50SR2-E ilmanvaihtokoneen tekniset tiedot

MALLI   VL-50SR2-E 
Ilmavirta (LO-HI)
m3/h 16 - 52,5
Äänitaso (LO-HI) dB(A) 15 - 37
Hyötysuhde (LO-HI) % 85 - 69
Paino kg 6,2
Mitat (k x l x s) mm 245 x 522 x 168
Jännite V / Hz 230 / 50
Ottoteho (LO-HI) W 5 - 20
Läpivienti mm 120 ø
LISÄVARUSTEET  
Tehosuodatin   P-50HF2-E
Perussuodatin   P-50F2-E

 


paras ratkaisu

Asennuspakettimme sisältää kaiken. Saat ilmalämpöpumpun asennettuna nopeasti yhdellä kerralla kotiisi. Nordea osamaksulla alkaen 17 euroa kuussa.

Kutsu Mr. LVI MAKSUTTOMALLE KARTOITUSKÄYNNILLE! Ilmaisella kartoituskäynnillä Mr.LVI Lämpöpumppu ammattilaisen kanssa löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ilmalämpöpumpun.

 

Meiltä aina paras ja edullinen asennus!

Asennuksen hankkiminen muualta ostettuun ilmalämpöpumppuun voi olla hyvinkin hankalaa. Hankkimalla ilmalämpöpumpun ja asennuksen samasta paikasta, säästät euroja sekä saat kaiken helposti ja nopeasti kerralla kotiisi. Näin myös vältät ilmalämpöpumpun ongelmatilanteissa vastuun välttelyn laitteen myyjän ja asennusyrityksen välillä.


Asennamme pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä. Hanki ilmalämpöpumpun asennus aina luotettavalta ammattilaiselta!

 

Tukes muistuttaa, että ilmalämpöpumpun asentamiseen tarvitaan lupa. On ostajan vastuulla varmistaa, että ilmalämpöpumppua asentavalla yrityksellä on kylmä- ja sähköurakointioikeudet.

 

Tukes suosittelee, että ilmalämpöpumppu hankitaan yritykseltä, joka myy sekä laitteen että asennuksen ja tarjoaa lisäksi laitteelle huolto- ja korjauspalveluja.

 

Ilmalämpöpumppu tuo säästöä lämmityskustannuksiin vain, jos se on asennettu ammattitaitoisesti ja laitetta huolletaan säännöllisesti. Kun sama yritys myy ilmalämpöpumpun, asentaa sen ja huoltaa pumppua jatkossa, vastuu laitteen oikeasta toiminnasta ja asennuksesta on selkeästi myyjällä. Ostopäätöstä tehdessä kannattaa varmistaa, että takuu kattaa sekä laitteen että asennustyön. Myyjän tulee opastaa asiakasta laitteen käytössä ja auttaa ongelmatilanteissa.

 

Kysy lisää asennuksesta 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 

PERUSASENNUSALUEET

ALUE 1

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, NURMIJÄRVI, KIRKKONUMMI, PORVOO, KLAUKKALA, PORNAINEN, VEIKKOLA, VIHTI

ALUE 2

RAJAMÄKI, MÄNTSÄLÄ, ASKOLA, LAPINJÄRVI, LILJENDAHL, MYRSKYLÄ, SIUNTIO, HYVINKÄÄ, RAASEPORI, ORIMATTILA, RIIHIMÄKI, RUOTSINPYHTÄÄ, LOVIISA

 

 


Ilmalämpöpumpun osto ilman asennusta

Asiakkaan ostaessa pelkän ilmalämpöpumpun ilman myyjäliikkeen asennusta tulee hänen todentaa, että hänellä on Tukesin hyväksymä ja luvat myöntänyt asennusliike. Kirjallinen lupakyselylomake toimitetaan tilauksen jälkeen asiakkaan sähköpostiin.

Asennusliikkeen tulee pystyä tekemään mahdollisia huoltotoimenpiteitä ilmalämpöpumpulle maahantuojan takuun aikana ja vastaamaan asennuspuolen takuusta. Asennuksen jälkeen asiakkaan tulee pyytää asentajalta asennuspöytäkirja, koska maahantuojien takuut edellyttävät asennuspöytäkirjan olemassaoloa. Asennuspöytäkirjasta tulee toimittaa kopio laitteen myyjäliikkeelle sähköpostiin 2 viikon kuluessa asennuksesta, jotta takuu astuu voimaan. Tarkemman ohjeistuksen saat tarpeen tullen oston yhteydessä myyjältä.

Pyydä tarjous pelkästä laitteesta. Toimituskulut tapauskohtaisesti ja noudettaessa ilman toimituskuluja.

 

 


ONKO ILMALÄMPÖPUMPUSSASI JOKIN ONGELMA? ILMALÄMPÖPUMPPU EI LÄMMITÄ? VETTÄ VUOTAA LATTIALLE?

Käytössä olevan ilmalämpöpumpun yleisimmät ongelmat ovat:

- ilmalämpöpumppu ei lämmitä
- ilmalämpöpumppu ei lämmitä
- käyntiääni poikkeaa normaalista
- vettä vuotaa lattialle
- ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennyt ei toimi
- näyttö on pimeänä

Mr. LVI LÄMPÖPUMPPUHUOLTO HUOLTAA JA KORJAA KAIKKI ILMALÄMPÖPUMPPUMERKIT NOPEASTI JA EDULLISESTI!

MM. PANASONIC, MITSUBISHI, TOSHIBA, GREE, NIBE

Nyt tarjous, ilmalämpöpumpun huolto vain alk. 199€! Osta täältä

 

Katso Mr. LVI Ilmalämpöpumppu korjaus ja huolto hinnasto

Missä vika? Lue lisää ilmalämpöpumppujen yleisimmistä vioista ja tilaa huolto nopeasti täältä

tai soita ammattilaisillemme 010 666 7282


 

Maksutavat ja rahoitus

Käteinen, pankkikortti, luottokortti, lasku, osamaksu

Nordea osamaksurahoitus, ilmalämpöpumppu alkaen 17 €/kuussa, asennettuna 30 €/kuussa.

 

Mahdollisuus joustorahoitukseen

Nordea Joustorahoitus. Joustoa elämään
 • Rahoitus jopa 25.000 € asti
 • Maksuaikaa jopa yli 10 vuotta
 • Aina vähintään 1 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa
 • 5000 € summasta minimi kuukausierä vain 60 €
 • Voit maksaa luoton kerralla pois ilman lisäkuluja
 • Mahdollisuus valita kaksi maksuvapaata kuukautta vuosittain
 • Edullinen korko 6.00 % + 3kk euribor
 • Tilinhoitomaksu 7 €/kk

Joustorahoituksen todellinen vuosikorko 5 000 euron käytössä olevalle luotolle on 11,1 %, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (02/2018) + 6 % ja siinä on huomioitu kuukausittainen 7 euron tilinhoitomaksu sekä mahdollinen 50 euron avausmaksu. Joustorahoitus on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto. Luottoraja on 1 700–25 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

Lue lisää täältä

Jousto osamaksu

 • Laskulla 14 maksuaikaa
 • Osamaksulla jopa 12 tai 24 kuukausierää

 

Aktiiviraha luotto erittäin pienillä käyttökuluilla

Tutustu Aktiivirahaan tämän linkin kautta.

 

 

KYSY LISÄÄ 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi
 


Ilmalämpöpumppua valittaessa tutustu ensin ilmalämpöpumppu tietosivuihimme.

Oppaassamme olemme pyrkineet antamaan vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin (FAQ = Frequently Asked Questions), joita esitetään kun mietitään millainen ilmalämpöpumppu on sopiva.

Mitä hyötyä ilmalämpöpumpusta on?

SÄÄSTÄT TUTKITUSTI 30% ILMALÄMPÖPUMPUN AVULLA

Motivan tutkimuksen mukaan kotitalouksien energiankulutus ilmalämpöpumpun hankinnan jälkeen laski suurimmassa osassa kohteita. Kokonaisenergiakulutus laski jopa 1 000 – 5 000 kWh vuodessa. Suurin mitattu kohdekohtainen energiansäästö oli huimat yli 8 000 kWh.

Lähde: Motiva: Tutkittua energiansäästöä ilmalämpöpumpulla

 

 


Ilmanvaihtokone Mitsubishi Electric Lossnay VL-50SR2-E esite

Ilmanvaihtokone Mitsubishi Electric Lossnay VL-50SR2-E asennusohje

Ilmanvaihtokone Mitsubishi Electric Lossnay VL-50SR2-E käyttöohje

Ilmanvaihtokone Mitsubishi Lossnay rakennustyömaa referenssikohde

Ilmanvaihtokone Mitsubishi Lossnay mökki referenssikohde

Ilmanvaihtokone Mitsubishi Electric Lossnay VL-50SR2-E energiamerkki


Aktiivirahan todellinen vuosikorko

Aktiiviraha on jatkuva luotto, jonka todellinen vuosikorko laskettuna 1500 euron käytössä olevalle luottosaldolle on 24,28 % ja maksettava kokonaismäärä 1684,08 euroa. Laskennassa on otettu huomioon kuukausimaksu, joka on 0,01 % luottorajasta päivää kohden, 4,56 euroa kuukaudessa, kuitenkin enintään 150 euroa vuodessa ja nimelliskorko 15,56 % (9/2019). 

Todellisen vuosikoron laskennassa oletetaan, että luotto myönnetään vuodeksi ensimmäisestä nostosta, jäljellä oleva luoton pääoma ja luottokustannukset tulevat viimeisellä maksuerällä kokonaan maksetuiksi, luotto maksetaan takaisin 12 saman määräisenä 140,34 euron kuukausieränä ja, että luottokustannukset otetaan huomioon nostojen ja pääoman takaisinmaksujen mukaisesti luottosopimuksessa sovitulla tavalla. 

Luoton myöntää Handelsbanken Rahoitus Oyj, Itämerenkatu 11-13, Helsinki.

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

Käytössä olevan vanhan lämpöpumpun yleisimmät ongelmat: - lämpöpumppu ei käynnisty - ei lämmitä - käyntiääni poikkeaa normaalista - vettä vuotaa lattialle - ei pysy käynnissä - ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennys ei toimi - lämmitys toimii vain osittain - näyttö on pimeänä - kuluttaa normaalia enemmän sähköä.

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai info(at)mrlvi.fi