Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä. 
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!

VALMISTAJIEN HINNAN NOUSUJEN JOHDOSTA KAIKKI OIKEUDET HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN!

SOG RAHOITUS!
6KK KOROTON JA KULUTON ERÄPÄIVÄN SIIRTOKAMPANJA VOIMASSA 31.5 ASTI!

Osta Scanoffice aurinkosähköjärjestelmä, Mitsubishi, Alpha Innotec tai Gree lämpöpumppu SOG-rahoituksella!
Lue lisää täältä!

Aurinkosähköjärjestelmä Scanoffice Premium Fronius 10,8 kWp

Scanoffice Premium 10,8 kWp Fronius aurinkosähkön hinta 11 590 €


Aurinkosähköjärjestelmä Scanoffice Premium Fronius 10,8 kWp säästää rahaa ja luontoa

 • Suuri 3-vaiheinen aurinkosähköjärjestelmä kotitalouksille ja yrityskäyttöön
 • Tuottamalla itse aurinkosähkön omalla katollasi voit unohtaa verot, siirtomaksut ja nousevat sähkön hinnat!
 • Aurinkosähköjärjestelmässä on mukana kaikki mitä tarvitset oman aurinkovoimalan pyörittämiseen:
  • Canadian Solar aurinkopaneelit 36 kpl
  • Fronius Symo aurinkoinvertteri
  • Orima Solar kattokiinnitysjärjestelmä
  • turvakytkin
  • kaapelit ja liittimet
 • Tilaa meiltä myös aurinkosähköjärjestelmän asennus, pyydä tarjous!
  • Katso asennusalueet sivun alaosasta!

 

TUNNEMME AURINKOSÄHKÖJÄRJESTELMÄT JA AUTAMME SINUA!

Etkö ole varma millainen aurinkosähköjärjestelmä juuri sinulle sopii? Ota yhteyttä Mr.LVI:lle 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi ja tilaa ilmainen kartoitus!

 

smile  Toimitus: Heti varastolta
smile  Asennus: Asennusaikoja vapaana
smile  Turvallisuus: Tukes hyväksymä liike
smile  Toimitusaika: 1-5 arkipäivää
smile  Rahti: Tilauksen nouto varastolta 0€
 Meiltä myös edullinen asennus ja huolto

Hinta: 11590,00 €
Valmistaja: Scanoffice

  3 hyvää syytä valita Mr. LVI

Ilmainen kartoituskäynti

Kaikenkattava asennustarvikepaketti

Tiedät aina tarkan hinnan etukäteen

3-vaiheinen aurinkosähköjärjestelmä Scanoffice Premium Fronius 10,8 kWp tuottaa oamavaraista energiaa ilman veroja ja sähkönsiirtomaksuja

Oletko kyllästynyt maksamaan sähköstäsi kohtuuttomia suuria summia? Voit unohtaa sähkönsiirtomaksut ja verot tuottamalla itse oman sähkösi Scanoffice Premium Fronius 10,8 kWp aurinkosähköjärjestelmällä. Aurinkosähkö on kasvattanut suosiotaan omavaraisen energian lähteenä aurinkosähköjärjestelmien kehittyessä ja hintojen laskiessa, sähkön hinnan noustessa ja ympäristötietoisuuden lisääntyessä.

Aurinkosähköjärjestelmä Scanoffice Premium Fronius 10,8 kWp on kymmeniä vuosia tuottava kannattava ja tuottoisa sijoitus, joka tuottaa vuoden aikana jopa 5-15 % aurinkosähköjärjestelmään sijoittamastasi hinnasta. Aurinkosähköjärjestelmä Scanoffice Premium Fronius 10,8 kWp on nykyaikainen omavaraisen energian lähde kotiin, mökille, maatilalle tai yrityskäyttöön.

3-vaiheisella Scanoffice Premium Fronius 10,8 kWp aurinkosähköjärjestelmällä tuotettu sähkö käytetään normaaliin tapaan kodin ja veden lämmitykseen, valaistukseen ja kodinkoneisiin. Ylimääräinen Scanoffice Premium Fronius 10,8 kWp aurinkosähköjärjestelmällä tuotettu sähkö myydään sähköverkkoon, varastoidaan paikalliseen sähkövarastoon tai verkkoakkuun.


Mitä tulisi ottaa huomioon aurinkosähköjärjestelmän hankinnassa

Aurinkosähkön käyttäminen on taloudellisinta mitoittamalla järjestelmä oikein. Ennen Scanoffice Premium Fronius 10,8 kWp aurinkosähköjärjestelmän hankintaa selvitä Scanofficen verkkosivuilta löytyvän aurinkosähkölaskurin avulla, tarvitsemiesi aurinkopaneeleiden määrä, sekä niiden tuottama hyöty. Lisäksi Scanoffice Premium aurinkosähköjärjestelmää varten on tiedettävä oma sähkönkulutus päivä-, viikko- ja kuukausitasolla.

Kun on hankkimassa omaa aurinkosähköjärjestelmää, kannattaa kaikki tarvittavat komponentit hankkia samalta toimittajalta. Eri toimittajien aurinkosähköjärjestelmiä vertaillessa on varmistettava tuotteiden laadukkuus, asianmukainen testaus sekä pitkät takuut.

Scanoffice Premium Fronius 10,8 kWp aurinkosähköjärjestelmän laatu on taattu ilman kompromisseja tehdyillä komponenttien valinnoilla.  Komponenttien toimittajiksi on valittu ainoastaan alansa parhaita toimijoita. Esimerkkinä tästä ajattelusta on aurinkoinvertteri Fronius, jonka ansiosta aurinkopaneelit voidaan suunnata kahteen eri ilman suuntaan.

Aurinkosähköjärjestelmä Scanoffice Premium Fronius 10,8 kWp pitää sisällään kaikki osat, joita aurinkosähkön tuottamiseen tarvitaan mm. Fronius aurinkoinvertteri (takuu 7 vuotta rekisteröinnin jälkeen), Canadian Solar aurinkopaneelit (lineaarinen tuottotakuu 25 vuotta ja materiaali- ja valmistustakuu 12 vuotta), Orima Solar Easy Rail Delta aurinkopaneeleiden kattokiinnitysjärjestelmä (takuu 30 vuotta), turvakytkin, kaapelit ja liittimet. Sivun alaosasta löydät koko Scanoffice Premium Fronius 10,8 kWp aurinkosähköjärjestelmän sisällön eriteltynä.

 

Scanoffice Premium Fronius 10,8 kWp aurinkosähköjärjestelmän KuPower aurinkopaneelit half-cut-kennoilla

Aurinkosähköjärjestelmässä auringon valo otetaan talteen aurinkokennoista koostuvilla aurinkopaneeleilla. Scanoffice Premium Fronius 10,8 kWp aurinkosähköjärjestelmässä aurinkopaneeleiksi on valittu Canadian Solarin KuPower-aurinkopaneelit kaksoismoduulirakenteella ja hal-cut-kennoilla, eli kaksoiskennoilla.

 

Scanoffice Premium Fronius 10,8 kWp aurinkosähköjärjestelmän kaksoismoduuliset aurinkopaneelit

Scanoffice Premium Fronius 10,8 kWp aurinkosähköjärjestelmän aurinkopaneeleiden kaksoismoduulirakenteen ansiosta paneelit tuottavat sähköä edelleen vaikka paneelin alaosa jäisi varjoon tai lumen alle, toisin kuin perinteinen aurinkopaneeli joka lopettaa silloin kokonaan sähkön tuottamisen.

 

Scanoffice Premium Fronius 10,8 kWp aurinkosähköjärjestelmän half-cut-kennot

Erityisellä laserteknologialla puoliksia leikatut half-cut-, eli kaksoiskennot ovat pienemmän kokonsa ansiosta perinteisiä aurinkokennoja kestävämmät. Lisäksi half-cut-kennoinen aurinkopaneeli tuottaa aurinkosähköä paremmalla hyötysuhteella kuin perinteinen aurinkopaneeli, koska se tuottaa vain puolet perinteisen aurinkopaneelin tuottamasta sähkövirrasta, jonka seurauksena syntyy enemmän sähköä ja vähemmän hukkalämpöä.


Canadian Solarin englanninkielisellä videolla on kerrottu KuPower aurinkopaneeleista sekä half-cut- eli kaksikennoisen ja kaksimoduulisen sekä perinteisen aurinkopaneelin eroista.Canadian Solar on yksi maailman suurimmista aurinkopaneeli valmistajista. Canadian Solar toimii maailmanlaajuisesti, ja sen liikevaihto ylsi 3,74 miljardiin dollariin vuonna 2018. Liikevaihdon kasvu edellisestä vuodesta oli 10,3 %. Yhtiö toimitti vuonna 2018 yhteensä 6 615 megawatin edestä aurinkopaneeleja.

Canadian Solar on teettänyt näille Scanoffice Premium Fronius 10,8 kWp aurinkosähköjärjestelmässä käytetyille KuPower aurinkopaneeleille 359 laatutestiä. Lisäksi myös Scanoffice on teettänyt puolueettomia testejä aurinkopaneeleille, joihin pääset tutustumaan Scanofficen aurinkopaneeli vertailu- ja testi sivulla ja tästä raportista.

Vielä viimeisenä laadun takeena mainittakoon aurinkopaneelien pitkät takuut: aurinkopaneeleilla on lineaarinen tuottotakuu, joka on 25 vuotta, sekä 10 vuodesta 12 vuoteen noussut materiaali- ja valmistustakuu.

 

Scanoffice Premium Fronius 10,8 kWp aurinkosähköjärjestelmän Fronius Symo aurinkoinvertteri muuntaa tasavirtaisen sähkön vaihtovirraksi

Kun aurinkopaneelit on ottaneet auringonvalon talteen ja muuttanut sen tasavirtaiseksi sähköksi, se siirtyy liitinjohtoja pitkin Fronius Symo aurinkoinvertterille, joka muuntaa tasavirtaisen aurinkoenergian vaihtovirraksi ja säätelee sähkönsiirtoa kodin elektronisille laitteille.

Aurinkoinvertteri Fronius Symo on varustettu näytöllä ja WiFi etäseurannalla. Aurinkoinvertteri Fronius Symo mahdollistaa aurinkopaneeleiden suuntaamisen kahteen eri ilman suuntaan. Aurinkoinvertteri Fronius Symo on Suomen olosuhteisiin suunniteltu ja toimii jopa -25 asteen pakkasessa. Fronius Symo aurinkoinvertterissä on 7 vuoden takuu laitteen rekisteröinnin jälkeen.

 

Aurinkopaneeleiden asennus katolle Orima Solar kattokiinnikejärjestelmällä

Orima Solar Easy Rail Delta on kotimainen aurinkopaneeleiden kattokiinnikejärjestelmä, joka on valmistettu Magnelis pinnoitetusta teräksestä, joka on vähintään kolme kertaa sinkittyä terästä kestävämpää.

Scanoffice Premium Fronius 10,8 kWp aurinkosähköjärjestelmän aurinkopaneeleiden kattokiinnikejärjestelmän kehityksessä on kiinnitetty huomiota asennuksen nopeuteen ja taloudellisuuteen sekä hävikin minimoimiseen. Kun aurinkopaneelit kiinnitetään Orima Solar aurinkopaneeleiden kattokiinnikejärjestelmällä, aurinkopaneeleiden asennus on yhden ihmisen hoidettavissa nopeasti ja turvallisesti kiinnityskiskon sivusta nopeilla Easy Rail pikakiinnikkeillä. Aurinkopaneeleiden asennusta on tehostettu entisestään markkinoiden pisimmällä 1,6 metrin aurinkopaneeleiden kiinnikevälillä. Orima Solar Easy Rail Delta aurinkopaneeleiden kattokiinnikejärjestelmällä on 30 vuoden takuu.

Kaikille kattotyypille on oma kiinnikejärjestelmänsä sen mukaan, kuinka monta aurinkopaneelia katolle asennetaan.

 • Tiilikuviokatto – Tiilikuvioinen peltikatto
 • Rivikatto – Konesaumakatto
 • Profiili- ja huopakatto
 • Tiilikatto
 • Tasakatto

 

Aurinkopaneeleiden kiinnitys Orima Solar Easy Rail Delta aurinkopaneeleiden kattokiinnikejärjestelmällä

 

 

Scanoffice Premium 10,8 kWp Fronius aurinkosähköjärjestelmän toimitussisältö

 • Aurinkopaneeli Canadian Solar CS3K-P-300W 300Wp Half-cut 35mm kehyksellä 36kpl
 • Fronius Symo 10.0-3-M invertteri 1kpl
 • Aurinkosähkökaapeli PV H1Z2Z2-K 1500V 1x6, musta 100m
 • Aurinkosähkökaapeli PV H1Z2Z2-K 1500V 1x6, punainen 100m
 • PV-kieltomerkki, tarra     1kpl
 • Varo takajännitettä, tarra 1kpl
 • AUR turvakytkin, 3-nap/16A/500V/IP54 1kpl
 • PVM 416 turvakytkin 4-napainen, 16A 1200V 1kpl
 • Canadian Solar Tlian liitin T4-PC-1- Miinus 5kpl
 • Canadian Solar Tlian liitin T4-PC-1+ Plus 5kpl
 • EasyRail kisko, pituus 3,1 m 24kpl
 • EasyRail kiskon jatkosarja 40x40mm 22pkt
 • Paneelin keskikiinnike, 35mm kehykselle 7pkt
 • Paneelin päätykiinnike, 35mm kehykselle 2pkt
 • EasyRail kiinnike 28pkt

 

Kokemuksia Scanoffice Premium Fronius aurinkosähköstä

Nissisillä on Kuopiossa vuonna 1946 rakennettu suorasähkölämmitteinen omakotitalo. Heidän sähkölaskunsa oli melko suuri (vuodessa 25 000 kW) ja pohdittuaan keinoja, joilla saada sähkölaskua pienemmäksi, he päätyivät aurinkoenergiaan. Päätöksen tautalla oli sähkölaskun pienentämisen lisäksi vihreät arvot. Eri aurinkosähköjärjestelmien vertailun jälkeen Nissiset päätyivät avaimet käteen periaatteella toimitettavaan Scanoffice Premium aurinkosähköjärjestelmään. Katso videolta minkälaisia kokemuksia Nissisillä oli vasta kolmen viikon jälkeen Scanoffice Premium aurinkosähköjärjestelmän asennuksesta.

 

AURINKOSÄHKÖN ASENNUSALUEET

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, PORNAINEN, NURMIJÄRVI, MÄNTSÄLÄ, HYVINKÄÄ, PORVOO, VIHTI


paras ratkaisu

Kutsu Mr. LVI MAKSUTTOMALLE KARTOITUSKÄYNNILLE!
Ilmaisella kartoituskäynnillä löydämme juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

 

Meiltä aina paras ja edullinen aurinkosähkön asennus!

Hankkimalla aurinkosähköjärjestelmän ja asennuksen samasta paikasta, säästät euroja sekä saat kaiken helposti ja nopeasti kerralla kotiisi. Näin myös vältät ongelmatilanteissa vastuun välttelyn laitteen myyjän ja asennusyrityksen välillä.


Asennamme pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä. Katso aurinkosähkön asennusalueet alta.

Hanki aurinkosähkön asennus aina luotettavalta ammattilaiselta!

 

 

Kysy lisää asennuksesta 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 

 

ILMALÄMPÖPUMPPUJEN JA ILMANVAIHTOKONEIDEN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, KERAVA, VANTAA, KLAUKKALA, PORNAINEN

 

POISTOILMA-, ILMAVESI- JA MAALÄMPÖPUMPPUJEN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ALUE 1
ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, KLAUKKALA, PORNAINEN

ALUE 2
RAJAMÄKI, MÄNTSÄLÄ, ASKOLA, LAPINJÄRVI, LILJENDAHL, MYRSKYLÄ, SIUNTIO, HYVINKÄÄ, INKOO, ORIMATTILA, RIIHIMÄKI, RUOTSINPYHTÄÄ, LOVIISA, NURMIJÄRVI, PORVOO, VEIKKOLA, VIHTI


Yli 30 km edes takaisen matkan päässä olevissa kohteissa jotka kuuluvat alueelle 2 veloitetaan matkakulut 30 km jälkeen 1,49 € per kilometri.

 

Esim. jos kohteen edes takainen matka on 60km veloitetaan lisäkuluja 30km verran eli 30 x 1,49 €. Silloin lisäveloitus pidemmästä matkasta on 44,70 €. Mikäli edes takainen matka on yli 100 km veloitetaan lisähinta myös pidemmästä työajasta pitkän ajomatkan takia. Tämä veloitus sovitaan erikseen.


AURINKOSÄHKÖN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, PORNAINEN, NURMIJÄRVI, MÄNTSÄLÄ, HYVINKÄÄ, PORVOO, VIHTI


 

 

 

Maksutavat ja rahoitus

Verkkokaupasta tilattaessa

 

Noutovarastolta ostaessa

 

KYSY LISÄÄ 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 


Aurinkosähköjärjestelmä Scanoffice Premium Fronius 10,8 kWp esite

Aurinkosähköjärjestelmä Scanoffice Premium Fronius 10,8 kWp Mr. LVI esite

Aurinkopaneeli Canadian Solar esite

Aurinkoinvertteri Fronius Symo esite

Aurinkoinvertteri Fronius Symo asennusohje

Aurinkoinvertteri Fronius Symo käyttöohje

Orima Solar Easy Rail Delta aurinkopaneeleiden kattokiinnitysjärjestelmä


Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

Käytössä olevan vanhan lämpöpumpun yleisimmät ongelmat: - lämpöpumppu ei käynnisty - ei lämmitä - käyntiääni poikkeaa normaalista - vettä vuotaa lattialle - ei pysy käynnissä - ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennys ei toimi - lämmitys toimii vain osittain - näyttö on pimeänä - kuluttaa normaalia enemmän sähköä.

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai info(at)mrlvi.fi