Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16
JUHANNUKSENA POIKKEAVAT AUKIOLOAJAT!
Suljemme myymälän torstaina 20.6 klo 15 ja 21.6 olemme suljettu.

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16
JUHANNUKSENA POIKKEAVAT AUKIOLOAJAT!
Suljemme myymälän torstaina 20.6 klo 15 ja 21.6 olemme suljettu.

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä. 
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!


JUHANNUKSENA POIKKEAVAT AUKIOLOAJAT!
Suljemme myymälän torstaina 20.6 klo 15 ja 21.6 olemme suljettu.

VALMISTAJIEN HINNAN NOUSUJEN JOHDOSTA KAIKKI OIKEUDET HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN!

SÄHKÖAUTON LATAUSASEMA KOTIIN

 

Sähköauton latausasema kotiin! Lataa sähköautosi turvallisesti kotona!

 

Voit ladata sähköauton tai hybridiauton myös kotona! Kotiin asennettavalla suunnilleen postilaatikon kokoisella sähköauton latausasemalla (latauslaite, latauspiste, laturi) lataat sähköautosi kotona turvallisesti. Sähköauton lataamiseen tarvitaan erillinen latauslaite, koska normaali pistorasia voi kuumentua tai jopa syttyä palamaan sähköautoa ladattaessa, koska se ei ole suunniteltu suurelle ja jatkuvalle virralle, jota sähköauto lataamiseen tarvitaan.

Sähköauton / hybridiauton latausaseman tehon valinta

Kotiin asennettavien sähköauton latausasemien teho vaihtelee 3,6 kW:n ja 22 kW:n välillä. Mitä suurempi latausteho sähköauton latausasemassa on, sitä nopeammin se lataa auton ja latausteho riippuu myös auton kyvystä ottaa sähköä vastaan. Hybridiautot ottavat usein sähköä vain yhdestä vaiheesta enintään 16 ampeerin virralla, eli enintään 3,6 kW:n teholla ja sähköautoissa yleisempää on kolmivaiheinen lataus enintään 32 ampeerin virralla, jolloin latausteho on 22 kW. Olemattoman hintaeron takia on suosittua ostaa mahdollisimman tehokas latausasema, vaikka nykyinen auto ei aivan täyttä lataustehoa ottaisikaan, koska seuraava auto saattaakin olla jo suurta lataustehoa kaipaava täyssähköauto. Tärkeintä kuitenkin sähköauton latauspisteen valinnassa on suuren lataustehon lisäksi se että latauslaite on säädettävä.

Lataustehoa automaattisesti säätävä älykäs sähköauton / hybridiauton latausasema

Paras latausasema sähköautolle on älykäs latauslaite, joka säätää lataustehoa automaattisesti kodin muiden kuormien perusteella, jolloin ei tarvitse huolehtia sähköliittymän suurentamisesta ja sulakkeiden palamisesta. Kun auto ladataan älykkäällä sähköauton latausasemalla, saadaan auto ladattua aina sähköliittymässä vapaana olevalla kapasiteetilla.

Verkkokaupastamme löydät AmpIN Smart sähköauton älykkään latauspisteen, jossa on mukana kaikki pääkaapeliin tarvittavat mittalaitteet.

Latausasema kaapelilla vai pistokkeella, type 1, type 2 vai jollakin muulla liittimellä?

Sähköautoon on saatavilla latauspisteitä erilaisilla varusteilla. Kiinteällä kaapelilla varustettu sähköauton latausasema on pistokeversiota helpompi käyttää, koska irtokaapelia ei tarvitse kaivaa autosta erikseen. Kotitalouskäytössä helppokäyttöisyytensä vuoksi suositumpi kaapeli on kuitenkin pistokeversiota hiukan kalliimpi.

Nykyään lähes kaikki sähköauton latauslasitteet ovat varustettu type 2 liittimellä, mutta type 1 on suosittu liitin Yhdysvalloissa ja Japanissa, joten niitäkin on joissakin autoissa. Type 2 liitin on Standardin 62196-2 mukainen ja se on valittu EU:n jakeluinfradirektiivissä (2014/94/EU) julkisten latauslaitteiden liittimeksi.

Mikäli autossasi on type 1 liitin, hanki latauskaapeli, jonka toisessa päässä on type 2 liitin. Tosin yleensä tällainen kaapeli tuleekin auton mukana.

   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

Käytössä olevan vanhan lämpöpumpun yleisimmät ongelmat: - lämpöpumppu ei käynnisty - ei lämmitä - käyntiääni poikkeaa normaalista - vettä vuotaa lattialle - ei pysy käynnissä - ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennys ei toimi - lämmitys toimii vain osittain - näyttö on pimeänä - kuluttaa normaalia enemmän sähköä.

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai info(at)mrlvi.fi