Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä. 
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!

VALMISTAJIEN HINNAN NOUSUJEN JOHDOSTA KAIKKI OIKEUDET HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN!

NIBE RAHOITUS

Rahoita Nibe lämmitysprojektisi rahoituksella!
Lue lisää täältä!

HUOM!! ILMAVESILÄMPÖPUMPPUJEN ASENNUKSET

Teemme alustavan tarjouksen esitietokyselyn perusteella ja asiakkaan hyväksyessä alustavan tarjouksen, käymme vielä tarpeen vaatiessa kartoittamassa kohteen. Asennukset vain PK-seudulle ja sen lähiympäristöön. Jos haluat pelkän laitteen, tilaa tai kysy lisää.

Ilmavesilämpöpumppu Nibe Split Plus 12kW S

Nibe Split Plus 12kW S ilma-vesilämpöpumpun hinta vain 6 249 €
Kysy ilmavesilämpöpumpun hinta asennettuna!


Lämpöä tai viilennystä, tarpeen mukaan Nibe Split Plus 12kW S ilmavesilämpöpumpulla

  • Öljylämmityksen tai vesikiertoisen lämmityksen rinnalle asennettava järjestelmä
  • Järjestelmään kuuluu NIBE AMS10 ilma-/ vesilämpöpumppu, liitäntäyksikkö Splitbox, sisäyksikkö SMO S40 ja latauspumppu
  • Lämmitysjärjestelmä toimii jopa -20 asteen pakkasessa
  • Myös kovilla pakkasilla hiljainen vesi-ilmalämpöpumppu
  • Järjestelmä on helppo asentaa, käyttää ja huoltaa
  • Ei jäätymisen vaaraa, ulkoyksikössä kiertää kylmäaineet
  • Lisävarusteena on talveksi lämmitetty kondenssivesiputki
  • Viilentää kesällä lisävarustuksen avulla
  •  NIBE myUplink -etähallinta, Smart Price Adaption pörssisähköohjaus, sääennusteen huomiointi ja lattialämmitysintegraatio
  • LVI-numero: 5362078

Takuu 3 vuotta + 6 vuoden Nibeturva kun rekisteröit laitteen


TUNNEMME ILMA-VESILÄMPÖPUMPUT JA AUTAMME SINUA!

Etkö ole varma millainen ilma-vesilämpöpumppu juuri sinulle sopii? Ota yhteyttä Mr.LVI:lle 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi ja tilaa ilmainen kartoitus!

 

Tekniset myyjämme tuntevat niin uudet kuin vanhat laitteet ja niiden toiminnan. Autamme sinua lämpöpumpun valinnassa tai teknisissä ongelmissa, oli vanha lämpöpumppusi millainen tahansa.


smile   Toimitus: Heti varastolta
smile  Asennus: Asennusaikoja vapaana
smile  Turvallisuus: Tukes hyväksymä liike
smile  Toimitusaika: 1-14 arkipäivää
smile Rahti: Tilauksen nouto varastolta 0€
Meiltä myös edullinen huolto

Hinta: 6249,00 €
Valmistaja: NIBE

Tehokas vesikiertoisen sähkölämmityksen tai öljylämmityksen rinnalle asennettava ilma/vesilämpöpumppu NIBE Split Plus 12kW S

  3 hyvää syytä valita Mr. LVI

Ilmainen kartoituskäynti

Kaikenkattava asennustarvikepaketti

Tiedät aina tarkan hinnan etukäteen

Silloin kun talossa on ennestään vesikiertoinen patterilämmitys, lattialämmitys tai kun talon viilennykseen/lämmitykseen tarvitaan olemassa olevan lämmityksen tueksi energiansäästöä, niin paras valinta talon lämmitykseen on vesi-/ilmalämpöpumppu NIBE Split Plus 12kW S. NIBE Split Plus 12kW S ilmavesilämpöpumpussa saneerausrakentaminen on yhdistetty hyväksi todettuun NIBEn split-tekniikkaan. Ilma-vesilämpöpumppu NIBE Split Plus 12 kW S on valmis pakettiratkaisu johon kuuluu NIBE AMS10 ilma-/ vesilämpöpumppu, liitäntäyksikkö Splitbox, sisäyksikkö SMO S40 ja latauspumppu.

Ilmavesilämpöpumppu NIBE Split Plussan sisälle asennettava SplitBox moduuli liittää lämpöpumpun ns. kylmäpiirin lämmitysveteen ja lämmönjakoon tai lämpimän veden tuottamiseen. NIBE Split Plus 12kW S ilma-vesilämpöpumppujärjestelmän nesteen ja kylmäaineen vaihto tapahtuu SplitBox HBS 05 -moduulissa, eikä jäätymisen riskiä ei ole, koska ilma/vesilämpöpumppu NIBE Split Plussan ulkoyksikössä ei kierrä vesi, vaan kylmäaine.

EU-direktiivissä 20/20/20 on eritelty 27:lle EU:n jäsenvaltiolle vuoteen 2020 mennessä tehtävät pakolliset tavoitteet. Käytettävästä energiasta 20 % on oltava lähtöisin uusiutuvista energialähteistä, joiksi NIBEn ilmavesilämpöpumput on luokiteltu. Viranomaiset tukevat siirtymistä uusiutuvaan energiaan myöntämällä kotitalousvähennyksen saneerausrakentamisessa lämpöpumpun asennustyöstä. Lisäksi energiakaivon asennustyö ja maataloudessa siirtyminen uusiutuvaan energiaan oikeuttaa vähennykseen.

 

Ilmavesilämpöpumppu NIBE Split Plussan sisäyksikkö NIBE SMO S40

NIBE Split Plus 12kW S ilmavesilämpöpumppua ohjataan modernilla NIBE SMO S40 ohjausmoduulilla. Ilma/vesilämpöpumppu NIBE Split Plussan sisäyksikössä on vakiona tehowatti, jopa kahdeksan lämpöpumpun ohjausmahdollisuus, lämmöntuoton ohjaus asteminuuttien avulla ja sillä voidaan ohjata jaksottaista korotusta, joka nostaa käyttöveden lämpötilaa mahdollisen bakteerikasvun ehkäisyksi. Lisäksi vesi-/ilmalämpöpumppu NIBE Split Plussan sisäyksikössä on seuraavat ulkoiset ohjausmahdollisuudet; SMS, Modbus, NIBE myUplink.

Nibe Split Plus ilmavesilämpöpumpun fiksu ohjaus säätää automaattisesti lämmöntuotantoa ulkolämpötilan mukaan ja voi myUplink-palvelun avulla huomioida myös sääennusteen. Fiksujen langattomien lisätarvikkeiden välityksellä järjestelmä lisäksi huomioi sisäilman eri arvoja. Liitä samaan järjestelmään myös NIBE aurinkosähkö, ilmanvaihto ja viilennys. Voit valvoa ja halutessasi ohjata järjestelmää älypuhelimella tai tabletilla.

 

Vesi-ilmalämpöpumppu NIBE Split Plussan ulkoyksikkö NIBE AMS 10

NIBE Split Plus 12kW S vesi-ilmalämpöpumppu järjestelmän ulkoyksikkö NIBE AMS 10 on invertteriohjattu lämpöpumppu. Invertteri- eli kierroslukuohjattu lämpöpumppu tuottaa lämpöä tarpeen mukaan. Silloin kun tarvitaan enemmän lämpöä, niin lämpöpumpun teho kasvaa ja kun tarve on pienempi, kierrokset laskevat. Vesi-ilmalämpöpumpun käyttöikä on pidempi invertteritekniikan ansiosta, koska kompressorin käynnistymisten määrä pienenee. Tämän lisäksi lämpöpumppu toimii optimaalisella hyötysuhteella, mikä säästää niin energiaa kuin lämmittäjän kukkaroakin.

NIBE Split Plus IVLP järjestelmän ulkoyksikkö NIBE AMS 10 on sijoitettava tukevalle alustalle, mielellään seinätelineeseen tai betoniperustukselle, niin ettei se peity talvella lumeen. NIBE Split Plus 12kW S vesi-ilmalämpöpumpun ulkoyksikkö NIBE AMS 10 tuottaa lämpöä vielä -20 ˚C pakkasessa ja siinä on lisävarusteena lämmitetty kondenssivesiputki, jonka avulla laitteen toiminta saadaan varmistettua vaikeimmissakin tilanteissa.

 

Nibe ilma-vesilämpöpumppu kokemuksia

Melkein puolet säästöön NIBE ilmavesilämpöpumpulla

Vesi-ilmalämpöpumpulla on mahdollista saavuttaa suuria säästöjä, niin kuin teki eräs perhe Nummelasta. Perhe vaihtoi sähkölämmityksen ilma-vesilämpöpumppuun, jolloin heidän sähkönkulutus pieneni vuodessa 10 000 kWh. Perheen aiempi sähkönkulutus oli n. 24 000 kWh ja ilma/vesilämpöpumpun asennuksen jälkeen kulutus on ollut vain 14 000 kWh. Tämä tarkoittaisi 1200 euron säästöä vuodessa jos sähkön hinta olisi 0,12 €/kWh.

Lähde: https://www.kokemuksia.fi/nibe/omakotitalon-sahkonkulutus-pieneni-vuodessa-lahes-puolella

 

Reilu kolmannes säästöön asentamalla vesi-/ilmalämpöpumpun öljylämmityksen rinnalle

Kuvan esimerkissä 4 henkinen perhe asuu maan keskiosassa 180 neliöisessä talossa (huonekorkeus 2,6m), joka on rakennettu 2010 luvun jälkeen.

Öljy ja ivlp lämmitysten vertailu

 

Pelkällä öljylämmityksellä perheellä kuluu energiaan 2568 € vuodessa. Investoimalla ilmavesilämpöpumppuun heillä kuluisi energiaan enää 1618 €, mikä tarkoittaisi 950 euron säästöjä vuodessa.

 

Öljy- ja vesi-ilmalämpöpumppu lämmitysten vertailuun on käytetty osoitteesta http://lammitysvertailu.eneuvonta.fi/ löytyvää laskuria.

 

Nibe ilma-vesilämpöpumppu referenssi; Nibe Polar

 

Mr.LVI; ilma-vesilämpöpumppu

 


Nibe Split Plus 12kW S ilma-vesilämpöpumpun tekniset tiedot

NIBE AMS 10 ilma/vesilämpöpumppu / ulkoyksikkö 12
Energiatehokkuusluokka tilalämmityksessä, 35/55 °C A+++/A++
Tuotteen energiatehokkuusluokka tilalämmityksessä, 35/55 °C A++/A++
Lämpimän veden energiatehokkuusluokka/juoksutusprofiili A/XL – A/XXL
SCOP EN14825 keskimääräinen ilmasto, 35/55 °C 4,4/3,4
SCOP EN14825 kylmä ilmasto, 35/55 °C 3,6/2,9
Nimellinen lämmitysteho (Pdesignh), kylmä ilmasto, 35/55 °C 11,5/13,0 kW
Lämmitysteho -7/35 °C 10,3 kW
Äänitehotaso (LWA) standardi EN 12102, nimellinen, 7/45°C 58 dB (A)
Nimellisjännite 230 V – 50Hz
Kylmäaine CO2 -ekvivalenttitonnia 6,06 t
Korkeus/leveys/syvyys 845/970/370 mm
Paino 74 kg

 

NIBE Splitbox sisäyksikkö  
Nimellisjännite 230 V – 50Hz
Korkeus/leveys/syvyys 400/460/250 mm
Paino 16/18 kg

 

NIBE SMO S40 ohjain / sisäyksikkö  
Nimellisjännite 230 V – 50Hz
Korkeus/leveys/syvyys 350/540/110 mm
Paino

5kg

 

 


paras ratkaisu

 

Tilaa ilmainen kartoitus!
Ilmaisella kartoituksella Mr.LVI lämpöpumppu ammattilaisen kanssa löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ilmavesilämpöpumpun.

 

Meiltä aina paras ja edullinen ilmavesilämpöpumpun asennus!

Asennuksen hankkiminen muualta ostettuun ilma/vesilämpöpumppuun voi olla hyvinkin hankalaa. Hankkimalla ilmavesilämpöpumpun ja asennuksen samasta paikasta, säästät euroja sekä saat kaiken helposti ja nopeasti kerralla kotiisi. Näin myös vältät ilma/vesilämpöpumpun ongelmatilanteissa vastuun välttelyn laitteen myyjän ja asennusyrityksen välillä.


Asennamme pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä. Hanki ilmavesilämpöpumpun asennus aina luotettavalta ammattilaiselta!

 

Tukes muistuttaa, että ilmavesilämpöpumpun asentamiseen tarvitaan lupa. On ostajan vastuulla varmistaa, että ilmavesilämpöpumppua asentavalla yrityksellä on kylmä- ja sähköurakointioikeudet.

 

Tukes suosittelee, että ilmavesilämpöpumppu hankitaan yritykseltä, joka myy sekä laitteen että asennuksen ja tarjoaa lisäksi laitteelle huolto- ja korjauspalveluja.

 

Ilmavesilämpöpumppu tuo säästöä lämmityskustannuksiin vain, jos se on asennettu ammattitaitoisesti ja laitetta huolletaan säännöllisesti. Kun sama yritys myy ilma/vesilämpöpumpun, asentaa sen ja huoltaa pumppua jatkossa, vastuu laitteen oikeasta toiminnasta ja asennuksesta on selkeästi myyjällä. Ostopäätöstä tehdessä kannattaa varmistaa, että takuu kattaa sekä laitteen että asennustyön. Myyjän tulee opastaa asiakasta laitteen käytössä ja auttaa ongelmatilanteissa.

 

Kysy lisää asennuksesta 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 


ASENNUSALUEEMME

 

ILMALÄMPÖPUMPPUJEN JA ILMANVAIHTOKONEIDEN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, KERAVA, VANTAA, KLAUKKALA, PORNAINEN

 

POISTOILMA-, ILMAVESI- JA MAALÄMPÖPUMPPUJEN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ALUE 1
ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, KLAUKKALA, PORNAINEN

ALUE 2
RAJAMÄKI, MÄNTSÄLÄ, ASKOLA, LAPINJÄRVI, LILJENDAHL, MYRSKYLÄ, SIUNTIO, HYVINKÄÄ, INKOO, ORIMATTILA, RIIHIMÄKI, RUOTSINPYHTÄÄ, LOVIISA, NURMIJÄRVI, PORVOO, VEIKKOLA, VIHTI


Yli 30 km edes takaisen matkan päässä olevissa kohteissa jotka kuuluvat alueelle 2 veloitetaan matkakulut 30 km jälkeen 1,49 € per kilometri.

 

Esim. jos kohteen edes takainen matka on 60km veloitetaan lisäkuluja 30km verran eli 30 x 1,49 €. Silloin lisäveloitus pidemmästä matkasta on 44,70 €. Mikäli edes takainen matka on yli 100 km veloitetaan lisähinta myös pidemmästä työajasta pitkän ajomatkan takia. Tämä veloitus sovitaan erikseen.


AURINKOSÄHKÖN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, PORNAINEN, NURMIJÄRVI, MÄNTSÄLÄ, HYVINKÄÄ, PORVOO, VIHTI

 

 

ONKO ILMA VESILÄMPÖPUMPUSSASI JOKIN ONGELMA? ILMAVESILÄMPÖPUMPPU EI LÄMMITÄ? VETTÄ VUOTAA LATTIALLE?

Käytössä olevan ilma vesilämpöpumpun yleisimmät ongelmat ovat:

- ilma vesilämpöpumppu ei lämmitä
- käyntiääni poikkeaa normaalista
- vettä vuotaa lattialle
- ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennyt ei toimi
- näyttö on pimeänä

Mr. LVI LÄMPÖPUMPPUHUOLTO HUOLTAA JA KORJAA KAIKKI ILMA VESILÄMPÖPUMPPUMERKIT NOPEASTI JA EDULLISESTI!

MM. PANASONIC, MITSUBISHI, TOSHIBA, JÄSPI, JÄMÄ, NIBE, DAIKIN

Nyt tarjous, ilma vesilämpöpumpun huolto vain alk. 399€! Osta täältä

 

Missä vika? Lue lisää ilma vesilämpöpumppujen yleisimmistä vioista ja tilaa huolto nopeasti täältä tai soita ammattilaisillemme 010 666 7282

 

 

Maksutavat ja rahoitus

Verkkokaupasta tilattaessa

 

Noutovarastolta ostaessa


KYSY LISÄÄ 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 

 

Vesi-/ilmalämpöpumppua valittaessa tutustu ensin vesi-/ilmalämpöpumpun tietosivuihimme.

Oppaassamme olemme pyrkineet antamaan vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin (FAQ = Frequently Asked Questions), joita esitetään kun mietitään millainen ilmalämpöpumppu on sopiva.

 

Mitä hyötyä ilma vesilämpöpumpusta on?

SÄÄSTÄT TUTKITUSTI 50% ILMAVESILÄMPÖPUMPUN AVULLA

Lue lisää ilma/vesilämpöpumpun valinnasta ja säästöistä:
Energiatehokas koti: Tutkittua energiansäästöä ilmavesilämpöpumpulla

Motiva: ilmavesilämpöpumppu

 

 


Nibe Split Plus 12kW S ilma-vesilämpöpumpun HBS 05 -moduulin esite

Nibe Split Plus 12kW S ilma-vesilämpöpumpun HBS 05 -moduulin asennusohje

Nibe Split Plus 12kW S ilma-vesilämpöpumpun HBS 05 -moduulin käyttöohje

Nibe Split Plus 12kW S ilma-vesilämpöpumpun ulkoyksikön AMS 10 asennusohje

Nibe Split Plus 12kW S ilma-vesilämpöpumpun ulkoyksikkö AMS 10 käyttöohje

Nibe Split Plus 12kW S ilma-vesilämpöpumpun SMO S40 sisäyksikön esite

Nibe Split Plus 12kW S ilma-vesilämpöpumpun SMO S40 sisäyksikön asennusohje

Nibe Split Plus 12kW S ilma-vesilämpöpumpun SMO S40 sisäyksikön käyttöohje

Nibe Split Plus 12kW S ilma-vesilämpöpumpun sarjanumeroiden sijainti

Nibe Split Plus 12kW S ilma-vesilämpöpumpun vaatimuksenmukaisuusvakuutus NIBE HBS 05

Nibe ilma-vesilämpöpumput esite

NIBE ilmavesilämpöpumppu valintaopas

Nibe lämmitys, käyttövesi, ilmanvaihto, aurinkosähkö järjestelmäesite

Uuden Nibe S-sarjan ilmavesilämpöpumppujen fiksut lisätarvikkeet

myUplink lattialämmitysintegraatio


Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

Käytössä olevan vanhan lämpöpumpun yleisimmät ongelmat: - lämpöpumppu ei käynnisty - ei lämmitä - käyntiääni poikkeaa normaalista - vettä vuotaa lattialle - ei pysy käynnissä - ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennys ei toimi - lämmitys toimii vain osittain - näyttö on pimeänä - kuluttaa normaalia enemmän sähköä.

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai info(at)mrlvi.fi