Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä. 
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!

VALMISTAJIEN HINNAN NOUSUJEN JOHDOSTA KAIKKI OIKEUDET HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN!

TIETOA POISTOILMALÄMPÖPUMPUISTA

 

POISTOILMALÄMPÖPUMPUT

Poistoilmalämpöpumppu on suunniteltu hoitamaan rakennuksen koko lämmitystarve. Poistoilmalämpöpumppu käyttää lämmönlähteenä sisältä rakennuksesta poistettavaa lämmintä ilmaa ja siirtää ilmasta kerätyn lämpöenergian takaisin tuloilmaan, vesikiertoiseen lämmönjakojärjestelmään tai käyttöveden lämmitykseen. Poistoilmalämpöpumppu korvaa ilmanvaihtokoneen ja lämmöntalteenoton. Kovimmilla pakkasilla lämmitystarpeen kasvaessa lisälämpö tuotetaan sähkövastuksilla tai polttamalla puuta. Poistoilmalämpöpumppua voidaan käyttää mallista riippuen myös viilennykseen.


MINKÄLÄISIIN KOHTEISIIN POISTOILMALÄMPÖPUMPPU SOPII?

Poistoilmalämpöpumppu sopii parhaiten uusiin passiivi- tai matalaenergiataloihin ja se on kannattavin lämmitysmuoto silloin kun sisätilavuus on suuri suhteessa lämmitystehon tarpeeseen nähden. Poistoilmalämpöpumppu korvaa samalla ilmanvaihtokoneen.

Poistoilmalämpöpumppu tarvitsee toimiakseen ilmanvaihtokanaviston. Saneerauskohteissa, kun tuloilma tuodaan rakennukseen erillisillä raitisilmaventtiileillä, tuloilmayksikköä ei tarvita.

Poistoilmalämpöpumppu käyttää lämmönlähteenä 21-25 asteista sisäilmaa ja se tuottaa lämpöä vuodenajasta ja ulkolämpötilasta riippumatta vakioteholla, yleensä noin 2-4 kW.

Poistoilmalämpöpumppu on kannattava ratkaisu silloin kun tarvitaan energiatehokas lämmitysmuoto, mutta tontille ei ole mahdollista kaivaa lämpökaivoa tai kaivaa kuoppaa lämmönkeruupiirille tai kun ilma-vesilämpöpumpun ulkoyksikköä ei tahdota ulkonäkö-, ääni- tai muista sijoitussyistä tontille tai kun halutaan pieneen taloon kokonaistaloudellisin lämmitys.

Uudiskohteessa (150 m2) poistoilmalämpöpumppu investointi maksaa n. 6000 - 13 000 €.

 

POISTOILMALÄMPÖPUMPUN VALINTA

Apua poistoilmalämpöpumpun valintaan saat täältä: poistoilmalämpöpumppu vertailu Nibe ja Nilan sekä ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostilla info(at)mrlvi.fi tai puhelimitse 020 666 72 82

   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

Käytössä olevan vanhan lämpöpumpun yleisimmät ongelmat: - lämpöpumppu ei käynnisty - ei lämmitä - käyntiääni poikkeaa normaalista - vettä vuotaa lattialle - ei pysy käynnissä - ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennys ei toimi - lämmitys toimii vain osittain - näyttö on pimeänä - kuluttaa normaalia enemmän sähköä.

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai info(at)mrlvi.fi