Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä. 
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!

NIBE RAHOITUS

Rahoita Nibe lämmitysprojektisi rahoituksella!
6 kk koroton, kuluton ja lyhennysvapaa kampanja voimassa 30.11.2021 asti!
Lue lisää täältä!

HUOM!! ILMAVESILÄMPÖPUMPPUJEN ASENNUKSET

Teemme alustavan tarjouksen esitietokyselyn perusteella ja asiakkaan hyväksyessä alustavan tarjouksen, käymme vielä kartoittamassa kohteen. Asennukset vain PK-seudulle ja sen lähiympäristöön. Jos haluat pelkän laitteen, tilaa tai kysy lisää.

Ilmavesilämpöpumppu Nibe F2120 20kW

Suosittu vesi ilmalämpöpumppu! 
Nibe F2120 20kW ilma vesilämpöpumppu hinta 9 390 €


Euroopan johtavan lämpöpumppuvalmistajan ilma vesilämpöpumppu läpimurto

 • Toimitusaika 1 pv-10 vkoa, varmista aika myyjältä.
 • Ilmavesilämpöpumppu, jonka energiamerkinnän SCOP on yli 5,1!
 • Tehoa tarpeen mukaan hyvällä hyötysuhteella
 • Luokkansa paras toiminta-alue
 • Kykenee tuottamaan 65 °C lämpöä ja vielä –25 °C pakkasessa 60/63 °C vettä
 • Älykäs ohjaus
 • Hiljainen osa- ja täysteholla, myös kovimmilla pakkasilla
 • 3-vaihekytkentä
 • Ottaa lämmön ilmasta ja siirtää sen järjestelmän avulla veteen
 • Kesällä lämpöpumppu tarjoaa viileyttä kotiin
 • Sisä- ja ohjausyksiköihin saatavilla laaja valikoima järjestelmäratkaisuja ja lisävarusteita
 • Kestävä ja luotettava
 • LVI-numero: 5362006

Takuu 3 vuotta + 6 vuoden NIBETURVA rekisteröinnin jälkeen


 
Hinta: 9390,00 €
Valmistaja: NIBE

NIBE F2120 20kW vesi-ilmalämpöpumppu uudistaa kotisi lämmityksen!

  3 hyvää syytä valita Mr. LVI

Ilmainen kartoituskäynti

Kaikenkattava asennustarvikepaketti

Tiedät aina tarkan hinnan etukäteen

NIBEn F2120 ilmavesilämpöpumppu on suunniteltu Pohjolan vaativiin oloihin. Tämä laite tekee kodin lämmittämisessä läpimurron: Eurooppalaisen energiamerkinnän vuosihyötysuhde lämmityksessä on jopa yli 4,8! NIBE F2120:n vuosihyötysuhde on erinomainen myös kylmissä oloissamme. Laite kykenee tuottamaan 65 °C lämpöä ja vielä –25 °C pakkasessa 60/63 °C vettä.

 

Tämä on ensimmäinen ilmavesilämpöpumppu, joka pärjää maalämpöpumppua vastaan -ensimmäistä kertaa! NIBE F2120 on ilma-vesilämpöpumppu, joka on erityisen hiljainen yleisimmissä käyttöoloissa. Ainutlaatuista on laitteen alhainen äänitaso myös täysitehokäytössä, kovimmillakin pakkasilla.

 

NIBE F2120 -sarjan mallit ovat kolmivaiheisia, mikä sopii suomalaiseen sähkökytkentäperiaatteeseen. Sulakekoko jää pieneksi, minkä vuoksi sähkökeskus muutokset eivät ole tarpeellisia. NIBE F2120-8kW ja F2120-12kW ilma-vesilämpöpumput ovat myös saatavilla kolmivaiheisina.

 

Suosi valmista kokonaisuutta!

NIBE F2120 yhdistetään lämmitykseen NIBE VVM-varaajayksiköllä tai NIBE SMO-ohjausyksiköllä. Yhdessä ne muodostavat täydellisen lämmitys- ja käyttövesilaitteiston.

Nibe F2120-8 / F2120-12 / F2120-16 / F2120-20 yhdessä sisäyksikön VVM320 kanssa muodostavat täydellisen lämmön ja lämpimän käyttöveden tuottoon tarkoitetun laitteiston. Sisälämpötilan ohjaus- ja säätömahdollisuudet ovat helppokäyttöisiä mobiilisovellusten (NIBE Uplink™ tai NIBE Mobile App) tai huoneanturin avulla. Sisäyksikköön VVM320 on integroitu helppokäyttöinen ohjelmavalikko, josta ohjausta ja säätöä on helppoa muuttaa värinäytöltä.

 

VVM320 sisältää ohjausyksikön ja navigointipaneelin, jota on helppo käyttää sen yksinkertaisuuden vuoksi. Navigointipaneeli sisältää ainoastaan OK painikkeen (vahvistus- ja valinta painike), Takaisin-painikkeen (takaisin- /peruuta- /lopeta painike) ja Säätöpyörän (siirry /lisää/vähennä). Näiden kolmen ohjaustavan ansiosta käyttäjä pystyy muuttamaan laitteen asetuksia, asettaa lämpötilakäyriä ja säätää lämpötiloja haluamalleen tasolle. Käyttäjä pystyy myös seuraamaan energiankulutustaan ja halutessaan aktivoida laitteen avulla käyttöveden tilapäiseen luksus asentoon sekä asettaa toivotun lämpimän käyttövesimäärän. Voit ostaa Nibe F2120 ilmavesilämpöpumpun ulkoyksikön yhdessä Nibe VVM320 sisäyksikön kanssa valmiina 1 tai 3 -vaiheisena pakettina tehoilla 8 kW ja 12 kW. Linkit tuotteisiin: ilmavesilämpöpumppu Nibe Polar 8kW (1-vaihe), ilmavesilämpöpumppu Nibe Polar 8kW (3-vaihe), ilmavesilämpöpumppu Nibe Polar 12kW (1-vaihe), ilmavesilämpöpumppu Nibe Polar 12kW (3-vaihe).

 

NIBE SMO -ohjausyksiköllä rakennetaan joustava ja helposti räätälöitävä ilma-vesilämpöpumppujärjestelmä. Mukaan valitaan tarvittavat komponentit kuten lämminvesivaraaja, lisälämmönlähde (esim. öljykattila), mahdolliset viilennyslaitteet sekä muut varusteet tarpeiden mukaan. NIBE SMO 40-ohjaukseen voidaan liittää jopa kahdeksan kappaletta NIBE F2120-lämpöpumppuja. Voit ostaa Nibe F2120 ilmavesilämpöpumpun ulkoyksikön yhdessä Nibe SMO 40 sisäyksikön kanssa: ilmavesilämpöpumppu NIBE Polar Plus 8kW, ilmavesilämpöpumppu NIBE Polar Plus 12kW, ilmavesilämpöpumppu NIBE Polar Plus 16kW, ilmavesilämpöpumppu NIBE Polar Plus 20kW.

 

NIBE ilma-vesilämpöpumpun mitoitus

Rakennuksesi nykyinen energiankulutus antaa suuntaa ilma-vesilämpöpumpun oikealle mitoitukselle; näin voidaan valita juuri oikea laitteisto tuottamaan mahdollisimman edullista lämpöä tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti.Alle 200 m² koteihin NIBEn valikoimasta löytyy valmiita pakettiratkaisuja, joita jokaiseen kotiin löytyy varmasti sopiva. Mr.LVI:n tekniset myyjät opastavat sinua tässä ja auttavat mielellään löytämään juuri Sinun tarpeisiisi sopivan ilma-vesilämpöpumpun.

 

Ota yhteyttä joko 010 666 72 82 tai info(at)mrlvi.fi.

 

NIBE F2120 ilma-vesilämpöpumpun toimintaperiaate

Vesi-ilmalämpöpumppu Nibe F2120  yhdistetään vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Lämmitysjärjestelmän sisäyksikkö lämmittää sekä kodin että käyttöveden. Lämmitys- ja käyttövesipuoli on varustettava tarvittavilla turvavarusteilla voimassa olevien määräysten mukaisesti. Seuraavassa kuvassa näkyy kuvitettuna ilmavesilämpöpumpun toimintaperiaate.

NIBE F2120 ilma-vesilämpöpumpun toimintaperiaate

 

Nibe ilma-vesilämpöpumppu referenssi; Nibe Polar

 

Mr.LVI; ilma-vesilämpöpumppu


Nibe F2120 20kW ilmavesilämpöpumpun tekniset tiedot

Malli Nibe F2120 20kW
SCOP keskimääräinen ilmasto 35 / 55 °C 5,1/3,9
SCOP kylmä ilmasto 35 / 55 °C 4,3 / 3,5
Jäähdytysteho 35/18 (maks.) / EER kW/– 9,26 / 2,54
Energialuokka, järjestelmä 35°C/55°C* A+++/A+++
Äänitehotaso standardin EN12102 mukaan lämpötilassa 7/45 (osakuorma) dB(A) 53
Nimellisjännite 400 V, 3N~, 50 Hz
Kompressori Invertteriohjattu EVI scrollkompressori
Maks./min. lämmitysveden lämpötila, jatkuva käyttö ºC maks. 65 (63ºC –25ºC ulkolämpötilassa)
Min. Maks. ulkolämpötila °C –25 / 43
Korkeus mm 1165
Leveys mm 1280
Syvyys mm 612
LVI-nro 5362006

NIBETURVA -lisävakuutus Nibe lämpöpumpuille

Nibe antaa laitteilleen kolmen vuoden tehdastakkuun. Tehdastakuun lisäksi Nibe tarjoaa lämpöpumpuilleen NIBETURVA-lisävakuutusta. NIBETURVA on Suomessa asennetuille uusille lämpöpumpuille annettu lisävakuutus, joka on voimassa aina laitteen kuudenteen käyttövuoteen saakka. Lisävakuutus on lämpöpumpun ostajalle täysin ilmainen. Rekisteröi lämpöpumppusi rekiteröintilomakkeella saadaksesi NIBETURVA-lisävakuutuksen voimaan. Uusien maalämpöpumppujen kolmen vuoden takuu astuu voimaan NIBETURVAN yhteydessä. Lisätakuun edellytyksenä on laaja kotivakuutus, joka korvaa LVI-laitteiden äkillisen ja ennaltaarvaamattoman rikkoutumisen.

 

Toimintaohje- NIBETURVA

- Rekisteröi Nibe lämpöpumppu liittenä olevalla lomakkeella.

- Rekisteröinti tulee tehdä kuukauden sisällä asennuspäivästä.

- Rekisteröityäsi lämpöpumpun Nibe maksaa 6-vuoden lisätakuun. Tämän jälkeen lisäturva on maksullinen. Lisätakuun antaa NIBETURVAn myöntänyt vakuutusyhtiö.

- NIBETURVA- lisävakuutuksen edellytyksenä on rekisteröidä laite ohjeiden mukaisesti sekä voimassaolevan kotivakuutuksen jossa on LVI- laitteiden vakuutus voimassa.

- NIBETURVA korvaa oman vakuutuksen omavastuun sekä ikävähennyksen, mikäli vakuutusyhtiöltä on saatu myönteinen korvauspäätös.

- NIBETURVA voidaan ottaa helmikuusta vuoden 2014 alusta lähtien ostetulle uudelle Nibe- lämpöpumpulle.

 

LUE LISÄÄ NIBETURVASTA


Nibe F2120 20 kW ilmavesilämpöpumpun lisävarusteet

Ilmavesilämpöpumppuihin löytyy lukuisia lisävarusteita, joilla saadaan energiankulutukseen vielä enemmän säästöä, asumismukavuutta ja toimivuutta.

 

1. Ilmavesilämpöpumppu viilentää kotisi Nibe Cool-in viilennyspaketin avulla

Nibe F2120 20 kW ilmavesilämpöpumpulle on saatavilla Cool-IN viilennyspaketti, jonka avulla ilmavesilämpöpumppua voidaan käyttää viilennykseen ja tuottamaan raikasta sisäilmaa helteisimpinäkin kesäpäivinä. Viilennys tuotetaan edullisesti ilmavesilämpöpumpun avulla ja saatavilla on sekä seinä- että kattopuhaltimilla. Nibe Cool-IN viilennys paketin saa tilattua F2120 ilmavesilämpöpumpun mukana ja tällöin tarvittava yhdistelmäpaketti sisältää seuraavat lisäosat: ACS310 viilennyksen ohjaus, UKV 100-puskurisäiliö ja itse COOL-IN paketin. Tutustu Nibe Cool-IN ilmavesilämpöpumppu jäähdytykseen: Viilennys ilmavesilämpöpumpulla Nibe Cool-IN.

 

2. NIBE Aurinkosähköpaketti

Niben älykkäällä aurinkosähköliitännällä ilmavesilämpöpumppu osaa hyödyntää NIBE aurinkopaneelien sähköä lämmön varaamiseen käyttöveteen ja lattialämmitykseen.

 

3. Vesitakka

Suosittelemme tilaamaan Nibe ilmavesilämpöpumpun yhteyteen Nibe VVM 310 sisäyksikön + tarvittavat lisävarusteet, takasta riippuen. Ota yhteyttä ja autamme laitteiston suunnittelussa!

 

4. Ilmanvaihtokone Nibe Alto Smart S10-400

Kotisi ilmanvaihto saadaan samaan ohjaukseen Nibe ilmavesilämpöpumpun kanssa, jolloin on mahdollista myUplink tai NIBE Uplink etäohjauksen kautta seurata ja hallita myös ilmanvaihtoa. Koko talon lämmitys, lämmin käyttövesi ja ilmanvaihto ovat helposti seurattavissa ja hallittavissa yhden ohjauksen kautta. Ilmanvaihtokone Nibe Alto Smart S10-400 on myynnissä toisessa verkkokaupassamme: https://www.varaaja.com/index.php/ilmanvaihtokoneet/ilmanvaihtokoneet-nibe/ilmanvaihtokone-nibe-alto-smart-10-400

 

5. Nibe F2120 20 kW ilmavesilämpöpumpun ohjausyksiköt / sisäyksiköt

Nibe F2120 20 kW ilmavesilämpöpumppuun on saatavilla erilaisia sisäyksiköitä tarpeesta riippuen lämminvesivaraajalla tai ilman. Nibe F2120 20 kW ilmavesilämpöpumppun kanssa yhteensopivia sisäyksiköitä ovat mm. NIBE SMO 20, NIBE SMO S40, NIBE VVM S320 ja NIBE VVM 500.

 

6.  NIBE KVR 10 F2120 kondenssivesiputki ilmavesilämpöpumppuun

Kondenssivesiputki KVR on ilmavesilämpöpumpun lisävaruste, jonka avulla ilmavesilämpöpumpusta muodostuva kondessivesi viedään hallitusti pois. Toimitukseen kuuluu myös sulanapitokaapeli, joka varmistaa ettei putki jäädy tukkoon kovillakaan pakkasilla.

 


paras ratkaisu

 

Kutsu Mr. LVI MAKSUTTOMALLE KARTOITUSKÄYNNILLE!
Ilmaisella kartoituskäynnillä Mr.LVI lämpöpumppu ammattilaisen kanssa löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ilmavesilämpöpumpun.

 

Meiltä aina paras ja edullinen ilmavesilämpöpumpun asennus!

Asennuksen hankkiminen muualta ostettuun ilma/vesilämpöpumppuun voi olla hyvinkin hankalaa. Hankkimalla ilmavesilämpöpumpun ja asennuksen samasta paikasta, säästät euroja sekä saat kaiken helposti ja nopeasti kerralla kotiisi. Näin myös vältät ilma/vesilämpöpumpun ongelmatilanteissa vastuun välttelyn laitteen myyjän ja asennusyrityksen välillä.


Asennamme pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä. Hanki ilmavesilämpöpumpun asennus aina luotettavalta ammattilaiselta!

 

Tukes muistuttaa, että ilmavesilämpöpumpun asentamiseen tarvitaan lupa. On ostajan vastuulla varmistaa, että ilmavesilämpöpumppua asentavalla yrityksellä on kylmä- ja sähköurakointioikeudet.

 

Tukes suosittelee, että ilmavesilämpöpumppu hankitaan yritykseltä, joka myy sekä laitteen että asennuksen ja tarjoaa lisäksi laitteelle huolto- ja korjauspalveluja.

 

Ilmavesilämpöpumppu tuo säästöä lämmityskustannuksiin vain, jos se on asennettu ammattitaitoisesti ja laitetta huolletaan säännöllisesti. Kun sama yritys myy ilma/vesilämpöpumpun, asentaa sen ja huoltaa pumppua jatkossa, vastuu laitteen oikeasta toiminnasta ja asennuksesta on selkeästi myyjällä. Ostopäätöstä tehdessä kannattaa varmistaa, että takuu kattaa sekä laitteen että asennustyön. Myyjän tulee opastaa asiakasta laitteen käytössä ja auttaa ongelmatilanteissa.

 

Kysy lisää asennuksesta 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 


ASENNUSALUEEMME

 

ILMALÄMPÖPUMPPUJEN JA ILMANVAIHTOKONEIDEN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, KLAUKKALA, PORNAINEN

 

POISTOILMA-, ILMAVESI- JA MAALÄMPÖPUMPPUJEN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ALUE 1
ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, KLAUKKALA, PORNAINEN

ALUE 2
RAJAMÄKI, MÄNTSÄLÄ, ASKOLA, LAPINJÄRVI, LILJENDAHL, MYRSKYLÄ, SIUNTIO, HYVINKÄÄ, INKOO, ORIMATTILA, RIIHIMÄKI, RUOTSINPYHTÄÄ, LOVIISA, NURMIJÄRVI, PORVOO, VEIKKOLA, VIHTI

 

AURINKOSÄHKÖN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, PORNAINEN, NURMIJÄRVI, MÄNTSÄLÄ, HYVINKÄÄ, PORVOO, VIHTI

 

 

ONKO ILMA VESILÄMPÖPUMPUSSASI JOKIN ONGELMA? ILMAVESILÄMPÖPUMPPU EI LÄMMITÄ? VETTÄ VUOTAA LATTIALLE?

Käytössä olevan ilma vesilämpöpumpun yleisimmät ongelmat ovat:

- ilma vesilämpöpumppu ei lämmitä
- käyntiääni poikkeaa normaalista
- vettä vuotaa lattialle
- ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennyt ei toimi
- näyttö on pimeänä

Mr. LVI LÄMPÖPUMPPUHUOLTO HUOLTAA JA KORJAA KAIKKI ILMA VESILÄMPÖPUMPPUMERKIT NOPEASTI JA EDULLISESTI!

MM. PANASONIC, MITSUBISHI, TOSHIBA, JÄSPI, JÄMÄ, NIBE

Nyt tarjous, ilma vesilämpöpumpun huolto vain alk. 390€! Osta täältä

 

Missä vika? Lue lisää ilma vesilämpöpumppujen yleisimmistä vioista ja tilaa huolto nopeasti täältä tai soita ammattilaisillemme 010 666 7282

 

 

Maksutavat ja rahoitus

Verkkokaupasta tilattaessa

 

Noutovarastolta ostaessa


KYSY LISÄÄ 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 

 

Vesi-/ilmalämpöpumppua valittaessa tutustu ensin vesi-/ilmalämpöpumpun tietosivuihimme.

Oppaassamme olemme pyrkineet antamaan vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin (FAQ = Frequently Asked Questions), joita esitetään kun mietitään millainen ilmalämpöpumppu on sopiva.

 

Mitä hyötyä ilma vesilämpöpumpusta on?

SÄÄSTÄT TUTKITUSTI 50% ILMAVESILÄMPÖPUMPUN AVULLA

Lue lisää ilma/vesilämpöpumpun valinnasta ja säästöistä:
Energiatehokas koti: Tutkittua energiansäästöä ilmavesilämpöpumpulla

Motiva: ilmavesilämpöpumppu

 

 


Ilmavesilämpöpumppu Nibe F2120 20 kW esite

Ilmavesilämpöpumppu Nibe F2120 20 kW asennusohje

Ilmavesilämpöpumppu Nibe F2120 20 kW käyttöohje

Nibe ilmavesilämpöpumppu valinta-opas

NIBETURVA esite

NIBETURVA rekisteröintilomake

NIBE UPLINK etähallinta esite

Nibe järjestelmä esite


Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

Käytössä olevan vanhan lämpöpumpun yleisimmät ongelmat: - lämpöpumppu ei käynnisty - ei lämmitä - käyntiääni poikkeaa normaalista - vettä vuotaa lattialle - ei pysy käynnissä - ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennys ei toimi - lämmitys toimii vain osittain - näyttö on pimeänä - kuluttaa normaalia enemmän sähköä.

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai info(at)mrlvi.fi