Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä. 
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!

Aurinkosähköjärjestelmä Scanoffice Premium Sofar 12 kWp

Scanoffice Premium 12 kWp Sofar aurinkosähkön hinta 11 990 € tai alk. 126 €/kk


Kotiin tai mökille 3-vaiheinen aurinkosähköjärjestelmä Scanoffice Premium Sofar 12 kWp

 • Aurinkoenergiaa mökille, kotiin tai maatilalle
 • Aurinkosähkö on energiaa, josta ei tarvitse maksaa veroja tai siirtomaksuja!
 • 3-vaiheinen aurinkosähköpaketti sisältää kaikki aurinkosähkön tuottamiseen tarvittavat komponentit:
  • 40 kpl Canadian Solar aurinkopaneeleita
  • Sofar Solar invertteri
  • Orima Solar aurinkopaneeleiden kiinnitysjärjestelmä
  • turvakytkin
  • kaapelit ja liittimet
 • Pyydä tarjous aurinkosähköjärjestelmän asennuksesta!
  • Katso aurinkosähköjärjestelmien asennusalueet sivun alaosasta!

 


TUNNEMME AURINKOSÄHKÖJÄRJESTELMÄT JA AUTAMME SINUA!

Etkö ole varma millainen aurinkosähköjärjestelmä juuri sinulle sopii? Ota yhteyttä Mr.LVI:lle 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi ja tilaa ilmainen kartoitus!

 

smile  Toimitus: Heti varastolta
smile  Asennus: Asennusaikoja vapaana
smile  Turvallisuus: Tukes hyväksymä liike
smile  Toimitusaika: 1-5 arkipäivää
smile  Rahti: Tilauksen nouto varastolta 0€
 Meiltä myös edullinen asennus ja huolto

Hinta: 11990,00 €
Valmistaja: Scanoffice

  3 hyvää syytä valita Mr. LVI

Ilmainen kartoituskäynti

Kaikenkattava asennustarvikepaketti

Tiedät aina tarkan hinnan etukäteen

Kaikki Scanoffice Premium Sofar 12 kWp aurinkosähköjärjestelmän komponentit samalta maahantuojalta!

3-vaiheisen Scanoffice Premium 12 kWp Sofar aurinkosähköjärjestelmän tuottama aurinkosähkö on käytettävissä tavalliseen tapaan mökin tai kodin lämmitykseen, valaistukseen ja kodinkoneisiin. Aurinkosähkön ainoa ero perinteiseen sähköyhtiöltä ostettuun sähköön on se, ettei sinun tarvitse maksaa sähköstä mitään ylimääräisiä kuluja kuten sähkönsiirtomaksuja ja sähköveroja. Jos tuotat aurinkosähköjärjestelmällä enemmän sähköä kuin itse tarvitset, voit varastoida ylimääräisen sähkön akkuun omaa myöhempää käyttöä varten, tai myydä sen sähköverkkoon. Kannattaa kuitenkin muistaa, että pientuottajan myydessä sähköä sähköverkkoon, myyntitulot eivät sisällä sähkönsiirron ja sähköveron osuutta, jotka muodostavat suurimman osan (~ 2/3) pientuottajan maksamasta normaalista verkkosähkön hinnasta.

Aurinkosähköstä on tullut yhä suositumpi energiamuoto aurinkosähkötuotteiden hintojen alentuessa, jolloin myös aurinkosähkön kannattavuus on noussut ja lisäksi ympäristötietoisuuden kehittyminen on vaikuttanut positiivisesti aurinkosähkön suosioon.

Nykyään aurinkosähköjärjestelmän hankkiminen ja käyttöönotto on helppoa, koska saat kaikki tarvittavat aurinkosähköjärjestelmän komponentit asennuksineen meiltä, MR.LVI varaaja.comista ja aurinkosähköjärjestelmien maahantuoja on kotimainen luotettava perheyhtiö Scanoffice.

Kaikki Scanoffice Premium Sofar 12 kWp aurinkosähköpaketin komponentit on valittu järjestelmään ilman kompromisseja alan parhailta toimijoilta ja todisteina komponenttien toimivuudesta ovat markkinoiden pisimmät takuut.

 • Laadukkaat Canadian Solar half cut aurinkopaneelit, joissa 25 vuoden lineaarinen tuottotakuu ja 12 vuoden materiaali- ja valmistustakuu
 • Tehokas Sofar Solar aurinkoinvertteri, jossa on 10 vuoden tehdastakuu
 • Kotimaiset Orima Solar aurinkopaneeleiden kiinnikkeet, joissa huikea 30 vuoden takuu
 • Lisäksi aurinkosähköpakettiin kuuluu kaikki muut asennustarvikkeet: turvakytkimen, kaapelit ja liittimet yms.

 

Scanofficen Premium Sofar 12 kWp aurinkosähköpaketin Canadian Solar half cut aurinkopaneelit

Canadian Solar KuPower half cut aurinkopaneelit on hyväksytty maailman parhaaseen Tier 1 -luokkaan. Canadian Solar on yksi suurimmista aurinkopaneeleiden valmistajista maailmassa ja heillä on aurinkopaneeleihin patentteja yli 1 000 kpl ja laatutestejä 359 kpl sekä erityinen BOM laatutesti. Lisäksi myös Scanoffice on teettänyt aurinkopaneeleille puolueettomat testit todistamaan niiden toimintaa Pohjolan vaativissa oloissa. Tutustu testeihin Scanofficen sivuilta https://www.scanoffice.fi/testiraportit-aurinkopaneelivertailu/  ja tästä raportista. Lisäksi Canadian Solar KuPower half cut aurinkopaneeleiden laadun takeena on 25 vuoden lineaarinen tuottotakuu sekä 12 vuoden materiaali- ja valmistustakuu.

Scanoffice Premium Sofar 12 kWp aurinkosähköjärjestelmän KuPower half cut aurinkopaneelit koostuvat kahdesta moduulista, jotka taas koostuvat kaksikennoisista aurinkokennoista. Kaksimoduulinen ja perinteinen yksimoduulinen aurinkopaneeli eroaa toisistaan siten, että kaksimoduulinen aurinkopaneeli tuottaa edelleen sähköä paneelin yläosalla, vaikka sen alaosa jäisi varjoon tai lumen alle, toisin kuin perinteinen yksimoduulinen aurinkopaneeli, joka lopettaa silloin sähkön tuottamisen kokonaan.

Half-cut, eli kaksikennoisuus taas tarkoittaa sitä perinteinen aurinkokenno on erityisen laserteknologian avulla leikattu kahteen osaan, jonka ansiosta aurinkopaneeli tuottaa vähemmän hukkalämpöä ja enemmän sähköä ja lisäksi half cut aurinkokenno on myös kestävämpi ja vähemmän altis murtumille pienemmän kokonsa ansiosta.

Perinteisen ja half-cut, eli kaksikennoisen / kaksimoduulisen aurinkopaneelin eroja on havainnollistettu alla olevalla englanninkielisellä videolla.

 

Scanofficen Premium Sofar 12 kWp aurinkosähköjärjestelmän tehokas Sofar Solar invertteri

Scanoffice Premium Sofar 12 kWp aurinkosähköjärjestelmän invertteriksi on valittu inverttereiden aatelistoon kuuluva Sofar Solar. Invertterin tehtävä aurinkosähköjärjestelmässä on muuntaa aurinkopaneeleilla talteen otettu tasavirtainen aurinkoenergia tavalliseen sähköverkkoon soveltuvaksi vaihtovirraksi ja säädellä sähkönsiirtoa kodin sähkölaitteille.

Scanoffice Premium Sofar 12 kWp aurinkosähköjärjestelmän Sofar Solar invertteri on kooltaan pieni ja kevyt. Invertteri on helppo asentaa ja sitä on helppo käyttää suomenkieliseltä 4" LCD näytöltä ja invertteri voidaan myös liittää Internettiin, jolloin sitä voidaan käyttää etäohjauksella mobiilisovelluksen kautta. Sofar Solar invertterin suurin hyötysuhde on 98,3 %, laitteessa on laaja sisääntulojännitteen alue (160-960 V), reaaliaikainen sekä tarkka MPPT-algoritmi ja kahden MPPT-liitännän ansiosta aurinkopaneelit ovat sijoitettavissa kahteen eri ilmansuuntaan. Ruostumattomilla alumiinisilla kansilla varustetussa Sofar Solar invertterissä on tiivis IP65 rakenne, jonka ansiosta se voidaan asentaa ulos ja laite toimii jopa -30 asteen pakkasessa. Sofar Solar invertterin takuu on 10 vuotta.

 

Kotimaiset Orima Solar aurinkopaneeli kiinnikkeet

Scanoffice Premium Sofar 12 kWp aurinkosähköjärjestelmän aurinkopaneeli kiinnikkeet ovat kotimaiselta Orima-Tuote Oy:ltä. Orima-Tuote Oy on valmistanut kaikenlaisia katolle asennettavia tuotteita jo 50 vuoden ajan, mm. sadevesijärjestelmiä, lumiesteitä, kattosiltoja ja tikkaita. Orima Solar aurinkopaneelikiinnikkeet ovat kestäviä ja täysin vesiturvallisia ja niille on myönnetty 30 vuoden takuu.

Orima Solar aurinkopaneeli kiinnikkeet on valmistettu Magnelis pinnoitetusta teräksestä, joka on vähintään kolme kertaa sinkittyä terästä kestävämpää. Orima Solar aurinkopaneeli kiinnikkeet asennetaan kattoon kiinteästi, kattotyypistä riippuen joko ruoteisiin, alaslaudoitukseen, rivikaton saumaan tai suoraan kattopeltiin. Kiinnikkeet nostavat paneelin irti katon pinnasta, jonka ansiosta talvella lumi ja jää pääsevät valumaan aurinkopaneeleiden alta.

Asentamalla aurinkopaneelit Orima Solar Easy Rail kiinnikkeillä, asennus on tehtävissä nopeasti ja turvallisesti ja asennukseen riittää yksi henkilö. Aurinkopaneeleiden asennusta on lisäksi tehostettu markkinoiden pisimmällä 1,6 metrin kiinnikevälillä.

Kaikille kattotyypeille on oma kiinnikejärjestelmänsä asennettavien aurinkopaneeleiden määrän mukaan.

 • Tiilikuviokatto – Tiilikuvioinen peltikatto
 • Rivikatto – Konesaumakatto
 • Profiili- ja huopakatto
 • Tiilikatto
 • Tasakatto

 

Toimitussisältö Scanoffice Premium 12 kWp Sofar aurinkosähköjärjestelmään

 • Aurinkopaneeli Canadian Solar CS3K-P-300W 300Wp Half-cut 35mm kehyksellä 40kpl
 • Sofar Solar aurinkosähköinvertteri 12KTL-X, WiFi, 2 MPPT 1kpl
 • Aurinkosähkökaapeli PV H1Z2Z2-K 1500V 1x6, musta 100m
 • Aurinkosähkökaapeli PV H1Z2Z2-K 1500V 1x6, punainen 100m
 • PV-kieltomerkki, tarra 1kpl
 • Varo takajännitettä, tarra 1kpl
 • AUR turvakytkin, 3-nap/16A/500V/IP54 1kpl
 • PVM 416 turvakytkin 4-napainen, 16A 1200V 1kpl
 • Canadian Solar Tlian liitin T4-PC-1- Miinus 5kpl
 • Canadian Solar Tlian liitin T4-PC-1+ Plus 5kpl
 • EasyRail kisko, pituus 3,1 m 28kpl
 • EasyRail kiskon jatkosarja 40x40mm 26pkt
 • Paneelin keskikiinnike, 35mm kehykselle 8pkt
 • Paneelin päätykiinnike, 35mm kehykselle 3pkt
 • EasyRail kiinnike 32pkt

 

Kokemuksia Scanoffice Premium aurinkosähköstä

Alla olevalta videolta näet Nissisen perheen kokemuksen Scanoffice Premium aurinkosähköjärjestelmästä.

 

AURINKOSÄHKÖN ASENNUSALUEET

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, PORNAINEN, NURMIJÄRVI, MÄNTSÄLÄ, HYVINKÄÄ, PORVOO, VIHTI


paras ratkaisu

Asennuspakettimme sisältää kaiken. Saat aurinkosähköjärjestelmän asennettuna nopeasti yhdellä kerralla kotiisi. Nordea osamaksulla alkaen 17 euroa kuussa.

Kutsu Mr. LVI MAKSUTTOMALLE KARTOITUSKÄYNNILLE! Ilmaisella kartoituskäynnillä löydämme juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

 

Meiltä aina paras ja edullinen asennus!

Hankkimalla aurinkosähköjärjestelmän ja asennuksen samasta paikasta, säästät euroja sekä saat kaiken helposti ja nopeasti kerralla kotiisi. Näin myös vältät ongelmatilanteissa vastuun välttelyn laitteen myyjän ja asennusyrityksen välillä.


Asennamme pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä. Katso aurinkosähkön asennusalueet alta.

Hanki aurinkosähkön asennus aina luotettavalta ammattilaiselta!

 

 

Kysy lisää asennuksesta 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 


AURINKOSÄHKÖN PERUSASENNUSALUEET

Espoo, Helsinki, Kauniainen, Järvenpää, Sipoo, Tuusula, Kerava, Vantaa, Kirkkonummi, Pornainen, Nurmijärvi, Mäntsälä, Hyvinkää, Porvoo, Vihti

 

 

Maksutavat ja rahoitus

Käteinen, pankkikortti, luottokortti, lasku, osamaksu

Nordea osamaksurahoitus, ilmalämpöpumppu alkaen 17 €/kuussa, asennettuna 30 €/kuussa.

 

Mahdollisuus joustorahoitukseen

Nordea Joustorahoitus. Joustoa elämään
 • Rahoitus jopa 25.000 € asti
 • Maksuaikaa jopa yli 10 vuotta
 • Aina vähintään 1 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa
 • 5000 € summasta minimi kuukausierä vain 60 €
 • Voit maksaa luoton kerralla pois ilman lisäkuluja
 • Mahdollisuus valita kaksi maksuvapaata kuukautta vuosittain
 • Edullinen korko 6.00 % + 3kk euribor
 • Tilinhoitomaksu 7 €/kk

Joustorahoituksen todellinen vuosikorko 5 000 euron käytössä olevalle luotolle on 11,1 %, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (02/2018) + 6 % ja siinä on huomioitu kuukausittainen 7 euron tilinhoitomaksu sekä mahdollinen 50 euron avausmaksu. Joustorahoitus on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto. Luottoraja on 1 700–25 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

Lue lisää täältä

Jousto osamaksu

 • Laskulla 14 maksuaikaa
 • Osamaksulla jopa 12 tai 24 kuukausierää

 

Aktiiviraha luotto erittäin pienillä käyttökuluilla

Tutustu Aktiivirahaan tämän linkin kautta.

 

Nibe, Jäspi, SOG ja Toshiba rahoitukset

Lue lisää Nibe rahoitus, Jäspi lämmitysrahoitus, SOG-rahoitus ja Toshiba lämpötili.

 

KYSY LISÄÄ 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi
 


Aurinkosähköjärjestelmä Scanoffice Premium Sofar 12 kWp esite

Aurinkosähköjärjestelmä Scanoffice Premium Sofar 12 kWp Mr. LVI esite

Aurinkopaneeli Canadian Solar esite

Aurinkoinvertteri Sofar Solar esite

Aurinkoinvertteri Sofar Solar asennusohje ja käyttöohje

Aurinkoinvertteri Sofar Solar etähallinta Solarman sovelluksen käyttöohje

Orima Solar Easy Rail Delta aurinkopaneeleiden kattokiinnitysjärjestelmä


Aktiivirahan todellinen vuosikorko

Aktiiviraha on jatkuva luotto, jonka todellinen vuosikorko laskettuna 1500 euron käytössä olevalle luottosaldolle on 24,28 % ja maksettava kokonaismäärä 1684,08 euroa. Laskennassa on otettu huomioon kuukausimaksu, joka on 0,01 % luottorajasta päivää kohden, 4,56 euroa kuukaudessa, kuitenkin enintään 150 euroa vuodessa ja nimelliskorko 15,56 % (9/2020).

Todellisen vuosikoron laskennassa oletetaan, että luotto myönnetään vuodeksi ensimmäisestä nostosta, jäljellä oleva luoton pääoma ja luottokustannukset tulevat viimeisellä maksuerällä kokonaan maksetuiksi, luotto maksetaan takaisin 12 saman määräisenä 140,34 euron kuukausieränä ja, että luottokustannukset otetaan huomioon nostojen ja pääoman takaisinmaksujen mukaisesti luottosopimuksessa sovitulla tavalla.

Luoton myöntää Ecster AB, sivuliiketoiminta Suomessa Itämerenkatu 11-13, Helsinki

 

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

Käytössä olevan vanhan lämpöpumpun yleisimmät ongelmat: - lämpöpumppu ei käynnisty - ei lämmitä - käyntiääni poikkeaa normaalista - vettä vuotaa lattialle - ei pysy käynnissä - ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennys ei toimi - lämmitys toimii vain osittain - näyttö on pimeänä - kuluttaa normaalia enemmän sähköä.

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai info(at)mrlvi.fi