Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä. 
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!

VALMISTAJIEN HINNAN NOUSUJEN JOHDOSTA KAIKKI OIKEUDET HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN!

TIETOA NIBETURVASTA

NIBETURVA JA REKISTERÖINTI

 

6 vuoden nibeturva Nibe lämpöpumpuille

 NIBETURVA - LISÄVAKUUTUS

Huoletonta lämpöä vuosiksi! 

 

NIBETURVA- lisävakuutus

NIBETURVA on Suomessa Tammikuun alusta 2014 alkaen asennetuille uusille Nibe lämpöpumpuille annettava lisävakuutus, joka on voimassa aina laitteen kuudenteen käyttövuoteen saakka. Nibeturva on asiakkaalle täysin ilmainen. Rekisteröityäsi lämpöpumpun saat Nibeturva-lisävakuutuksen voimaan. Uuden lämpöpumpun 6 vuoden lisävakuutus rekisteröityy kun rekisteröit lämpöpumpun.

 

Lisävakuutus on voimassa aina laitteen kuudenteen käyttövuoteen saakka. NIBETURVAN edellytyksenä on laaja kotivakuutus, joka korvaa LVI-laitteen äkillisen ja ennalta-arvaamattoman rikkoutumisen.

 

Nykyaikaiset NIBE lämpöpumput ovat kestäviä laitteita. Niiden tekniikka ja toiminta tunnetaan vuosikymmenten ajalta ja tuotekehityksen myötä lämpöpumput ovat entistäkin vahvempia. NIBE kehitti NIBETURVAN Suomessa asennetuille uusille, vuoden 2014 alusta ostetuille ja asennetuille NIBE-lämpöpumpuille kolmen vuoden tehdastakuun lisäksi. NIBETURVA lisävakuutus on voimassa aina laitteen kuudenteen käyttövuoteen saakka.

Maksuton NIBETURVA -lisävakuutus

NIBETURVA lisävakuutus on uuden lämpöpumpun ostajalle täysin ilmainen, edellytyksenä ainoastaan että on Suomessa asennettu ja rekisteröity kuukauden kuluessa asennuksesta. Vielä kuudennenkin käyttövuoden jälkeen voit pidentää pienellä lisämaksulla lisäturvaa aina 10 vuoteen saakka.

Lisäturvaa vakuutusturvan päälle

NIBE antaa uusille lämpöpumpuille kuuden vuoden lisätakuun, joka astuu voimaan kun rekisteröit lämpöpumpun.
NIBETURVA lisätakuun edellytyksenä on laaja koti- tai kiinteistövakuutus, joka korvaa LVI-laitteen äkillisen ja ennalta arvaamattoman rikkoutumisen. NIBETURVA korvaa rekisteröidyn lämpöpumpun omavastuuosuuden 600 euroon saakka sekä ikävähennyksen, kun koti- tai kiinteistövakuutusyhtiö on tehnyt myönteisen korvauspäätöksen vahinkotapauksesta.

Milloin voimassa

• Rekisteröinti tulee tehdä kuukauden kuluessa uuden lämpöpumoun asennuksesta.

 

Mitä maksaa

• Rekisteröityäsi lämpöpumppusi NIBE maksaa NIBETURVAn 6 vuodeksi. Tämän jälkeen turva on maksullinen ja vapaaehtoinen. Tarjouksen antaa NIBETURVAn myöntänyt vakuutusyhtiö.

 

Mitä edellyttää

• Laitteen rekisteröintiä yo. ohjeiden mukaisesti sekä voimassa olevaa sellaista koti- tai kiinteistövakuutusta, jossa on LVIS-laitteiden vakuutus voimassa.

 

Mitä korvaa

• NIBETURVA korvaa koti- tai kiinteistövakuutuksen omavastuun sekä ikävähennyksen, jos vakuutusyhtiötä on saatu myönteinen korvauspäätös.

 

Koskeeko NIBETURVA koko lämmitysjärjestelmää?

• NIBETURVA korvaa omavastuuosuuden ja ikävähennyksen myös lämmöntuottojärjestelmän NIBE/HAATO komponenteille, jotka asennetaan NIBE lämpöpumpun yhteydessä (=NIBE Energy Systems Oy:n toimittama, samassa asiakaslaskussa oleva tuote kuten lämminvesivaraaja, kiertopumppu, lämmönsiirrin).

 

NIBETURVA REKISTERÖINTI

• Koskee Tammikuun alusta 2014 alkaen Suomessa myytyjä ja asennettuja uusia NIBE-lämpöpumppuja, jotka on rekisteröity (Kts. seuraava kohta). NIBETURVA on kolmen vuoden tehdastakuun lisäksi annettava lisävakuutus. NIBETURVA on voimassa aina laitteen kuudenteen käyttövuoteen saakka.

• Rekisteröinti tehdään joko netissä yhteistyökumppanin sivuilla tai lomakkeella, joka toimitetaan laitteen mukana (helmikuusta 2014 alkaen). Lomakkeen voi tulostaa myös tästä, jolloin se tulee postittaa osoitteeseen Arctic Seals AB/NIBETURVA, Box 5082, 121 16 Johanneshov, Sweden.

• Netissä rekisteröinnissä NIBETURVAn kirjautuminen tehdään lämpöpumpun sarjanumerolla (14 merkkiä) ja kone varmistaa, että laite kuuluu NIBE Energy Systems Oy:n maahantuomiin laitteisiin. Mikäli sarjanumero ei löydy tietojärjestelmästä, pyydämme toimittamaan rekisteröinnin yllä mainitulla, laitteen mukana toimitetulla kaavakkeella. Etenkin tällöin kaikkien pakollisten tietojen on oltava kirjattuina, jotta voimme tarkistaa ne ja mahdollisesti ottaa yhteyttä laitteen asennuksesta.

• 14 numeroinen valmistenumero löytyy seuraavasti:

Maalämpö- ja poistoilmalämpöpumppu: Etuluukun oikeasta alakulmasta, laitteen infovalikosta (valikko 3.1) sekä tyyppikilvestä

Ilma-vesilämpöpumppu: katso sarjanumero ULKOYKSIKÖSTÄ alla olevien kuvien mukaan.

HUOM! VVM320- tai ACVM-sisäyksikön (069109- tai 069159 alkuinen) numero EI OLE rekisteröintiin kelpaava.

Nibe ilmavesilämpöpumpun sarjanumero

 

TOIMENPITEET VAHINGON SATTUESSA

Jos vahinko sattuu, siitä on heti ilmotettava omalle koti-/kiinteistövakuutusyhtiölle vahingonselvitystä varten. Tämän jälkeen vahingosta on ilmoitettava välittömästi tai viimeistään kuuden kuukauden kuluessa vahingon tiedoksisaamisesta Arctic, Box 2003, 141 04 Huddinge, Sweden, puh. +358 9 424 51 661, sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.). Vahinkoilmoitukseen on liitettävä kopio vakuutustodistuksesta, kopio korjausraportista ja vakuutusyhtiön antama päätös.

 

Mitä laitteita NIBETURVA koskee

• NIBE maalämpölämpöpumput: S1155, S1255, F1145, F1245, F1155, F1255, F1226, F1345 ja F1355

• NIBE poistoilmalämpöpumput: F370, F470, F750

• NIBE ilmavesilämpöpumput: F2120, F2040, AMS 10

• NIBE ilmalämpöpumput: NIBE ARIA

 

Miten toimitaan

• Rekisteröi lämpöpumppusi:

 

 

   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

Käytössä olevan vanhan lämpöpumpun yleisimmät ongelmat: - lämpöpumppu ei käynnisty - ei lämmitä - käyntiääni poikkeaa normaalista - vettä vuotaa lattialle - ei pysy käynnissä - ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennys ei toimi - lämmitys toimii vain osittain - näyttö on pimeänä - kuluttaa normaalia enemmän sähköä.

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai info(at)mrlvi.fi