Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä. 
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!

VALMISTAJIEN HINNAN NOUSUJEN JOHDOSTA KAIKKI OIKEUDET HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN!

DAIKIN RAHOITUS

Rahoita Daikin lämpöpumppusi rahoituksella!
Lue lisää täältä!

DAIKIN ilma-vesilämpöpumput

Daikin Altherma 3 on sopiva ilma-vesilämpöpumppu sekä pieniin että suuriin taloihin vesikiertoisiin lämmitysjärjestelmiin

Kun taloon tahdotaan energiatehokas ja taloudellinen lämmitysjärjestelmä, Daikin ilma-vesilämpöpumppu on järkevä valinta. Toisin kuin ilmalämpöpumppu, Daikin Altherma 3 ilmavesilämpöpumppu tuottaa myös lämpimän käyttöveden kodin tarvitseman lämmön lisäksi. Energiakaivoa ei kuitenkaan tarvitse porata, joten maalämpöön verrattuna ilmavesilämpöpumpulla ratkaiset kodin lämmityksen yksinkertaisemmin ja pienemmillä kustannuksilla.

Saneerauskohteissa on tyypillisesti pienet ja ohuet lämpöpatterit. Tämän tyyppiseen kohteeseen suosittelemme korkean lämpötilan kiertovesijärjestelmiin tarkoitettua Daikin Altherma 3 H vesi-ilmalämpöpumppua, joka on varustettu lämminvesivaraajalla (180l tai 230l). Laite on saatavilla eri tehoisina malleina: 14, 16 ja 18 kW.

Uuden energiatehokkaan talon lattialämmitykseen, moderneihin lämpöpattereihin tai puhallinpattereihin suosittelemme yhdistettäväksi matalan lämpötilan vesikiertoisiin järjestelmiin optimoitua Daikin Altherma 3 R ilmavesilämpöpumppua. Laite on saatavilla eri tehoisina malleina varaajalla varustetulla sisäyksiköllä sekä pienemmällä seinämallisella ohjausyksiköllä.

Uutena tulokkaana Daikin ilmavesilämpöpumpuissa on uusi erityisesti energiaremontteihin sopiva Daikin Altherma 3 R MT, joka on markkinoiden tehokkain omassa luokassaan. Pohjoisen olosuhteisiin suunniteltu ilmavesilämpöpumppu pystyy tuottamaan lämmitysjärjestelmään 63-asteista vettä vielä -25 asteen pakkasella, joten se sopii erityisen hyvin vesikiertoisilla pattereilla varustettujen talojen energiaa säästäväksi lämmönlähteeksi. Alinta käyttölämpötilaa ei ole, joten se soveltuu käytettäväksi Suomessa kovimmillakin pakkasilla. Daikin Altherma 3 R MT on saatavilla kolmessa eri teholuokassa: 8, 10 ja 12 kW sekä kahdella erikokoisella varaajalla varustettuna: 180l ja 230l.

   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS!

Verottaja Kotitalousvähennys ohje

Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät kotitalous- tai hoitotyötä, asunnon kunnossapitotöitä tai tietotekniikkalaitteiden asennusta.

Omavastuu 100 euroa ja enimmäismäärä normaalisti 2 250 € / henkilö, mutta vuosina 2022-2027 öljylämmityksestä pois siirtyville enimmäismäärä on 3500 €!

Omavastuu 100 euroa on kalenterivuosikohtainen. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran. 

Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.