Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä. 
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!

JÄSPI LÄMMITYSRAHOITUS

Osta lämpöpumppu Jäspi lämmitysrahoituksella. Lue lisää täältä!

HUOM!! ILMAVESILÄMPÖPUMPPUJEN ASENNUKSET

Teemme alustavan tarjouksen esitietokyselyn perusteella ja asiakkaan hyväksyessä alustavan tarjouksen, käymme vielä kartoittamassa kohteen. Asennukset vain PK-seudulle ja sen lähiympäristöön. Jos haluat pelkän laitteen, tilaa tai kysy lisää.

Ilmavesilämpöpumppu Jäspi Tehowatti Air Nordic 8kW

UUTUUS! Jäspi Tehowatti Air Nordic 8kW ilma-vesilämpöpumppu, hinta vain 9 490 €


Pohjoismaisiin olosuhteisiin kehitetty Jäspi Tehowatti Air Nordic ilma-vesilämpöpumppu

 • Toimitusaika 2-8 viikkoa, varmista aika myyjältä
 • Ilmasta veteen - lämpöpumppu
 • Hyödyntää ulkoilmasta saatavaa lämpöenergiaa
 • Loistava ratkaisu uuteen tai vanhaan omakotitaloon
 • Soveltuu öljy- tai sähkölämmityksen rinnalle tai korvaajaksi
 • Säästää jopa 70% kodin lämmityskuluissa verrattuna vanhaan lämmitysjärjestelmään
 • Pystyy tuottamaan tehokkaasti lämpöä myös alhaisissa lämpötiloissa
 • Air Nordic vesi-ilmalämpöpumppu on Suomessa suunniteltu ja valmistettu
 • Pitkäikäinen ja pohjoismaiset olosuhteet sietävä
 • Älykäs ohjausjärjestelmä
 • Tilasuositus 50–200 m2
 • LVI-numero: 5058551

 
Hinta: 9490,00 €
Valmistaja: JÄSPI

Uutuus! Jäspi Tehowatti Air Nordic -järjestelmä talon ja käyttöveden lämmitykseen

  3 hyvää syytä valita Mr. LVI

Ilmainen kartoituskäynti

Kaikenkattava asennustarvikepaketti

Tiedät aina tarkan hinnan etukäteen

Kytkentävalmis Jäspi ilma-vesilämpöpumppujärjestelmä hoitaa kodin ja käyttöveden lämmityksen yhdellä laitteistolla. Se sopii sekä uudistaloon että saneerauskohteeseen, öljy- tai sähkölämmityksen rinnalle tai korvaajaksi. Tehowatti Air Nordic voidaan liittää myös asunnon lattialämmitykseen tai jo ennalta oleviin lämpöpattereihin. Tämä ilmavesilämpöpumppu sopii toimintateholtaan lähes kaikkiin omakotitaloihin. Tilasuositus on noin 50-200m2. Sisä- ja ulkoyksikkö ovat toiminnaltaan erittäin hiljaisia ja sisäyksikön voi sijoittaa vaikka kodinhoitohuoneeseen.  Sisäyksikkö jakaa pumpun tuottaman lämmön tarpeen mukaan ja lämmittää vuorotellen lämmityspiiriä sekä käyttövettä.

 

Jäspi Tehowatti Air Nordic :in ulkoyksikön inverterohjattu kompressori mahdollistaa erittäin energiataloudellisen lämmityksen ja käyttövedenvalmistuksen. Se mahdollistaa kesäaikoihina myös kodin/ kiinteistön viilennyksen.Nordic-ulkoksikkö pystyy lämmittämään käyttöveden korkeissa ulkolämpötiloissa ja tuottamaan tehokkaasti lämpöä lämmitysjärjestelmään alhaisissa ulkolämpötiloissa. Huippulaadukkaan ulkoyksikön kaikki komponentit ja materiaalit on valittu soveltumaan Pohjolan vaativiin olosuhteisiin. Verrattuna Jäspi Tehowatti Split ilma-vesilämpöpumppu järjestelmään, saavutetaan kuitenkin tämän ilma-vesilämpöpumpun Nordic-ulkoyksiköllä kaikista suurin säästöpotentiaali, sillä toiminta-alue on ilma-vesilämpöpumppujen laajin.

 

Jäspi ilma-vesilämpöpumput testataan ja varustellaan valmiiksi tehtaalla, joten laitteet ovat korkealaatuisia ja käyttövalmiita. Laitetoimitukseen kuuluvat kaikki asennuksessa tarvittavat laitteet ja komponentit kuten paisuntasäiliö, vaihto- ja varoventtiilit sekä ohjausautomatiikka. 

 

Sisäyksikkö on vain 1,8 metriä korkea ja siinä on lämminvesivaraaja, johon mahtuu peräti 215 litraa vettä. Tästä käyttöveden määrästä riittää lämmintä vettä suuremmallekin saunaporukalle. 

 

Ilma-vesilämpöpumpulla tuntuvaa energian säästöä ympäristöystävällisesti

Ilma-vesilämpöpumppu pienentää kodin lämmityskuluja huomattavasti. Ulkoyksikön ulkoilmasta saama ilmainen lämpöenergian määrä on parhaimmillaan kaksi kolmasosaa kiinteistön lämmitystarpeesta. Sisäyksikkö jakaa lämmön tasaisesti sisätiloihin ja lämpimään käyttöveteen. Invertterisäätöinen ulkoyksikkö mukautuu kodin lämmitystarpeen mukaan ja käyttää vain välttämättömän määrän energiaa. Jäspi Tehowatti Air laitteiston hankkimalla saat samat maalämpöpumpun edut ilman kallista lämpökaivoa. Kotimaisen Tehowatti Air Nordicin laadukkaat komponentit ja materiaalit tuovat pitkällä aikavälillä säästöjä niiden huoltovapauden kautta. Näin omistajalle kertyy laitteistosta selvää säästöä.

 

Kovillakin pakkasilla laitteisto toimii lämmitysvastuksen ansiosta. Energiaa otetaan ulkoilmasta –25 °C asti. Jos ulkoa ei saada lämpöpumpun avulla riittävästi energiaa, avustaa sisäyksikön lämmitysvastus automaattisesti vaiheittain lämmitystä. Tämä takaa kodin katkeamattoman lisälämmön ja mahdollisimman vähäisen kulutuksen.

 

Laitteisto on vaivaton käyttää ja se on energiatehokas lämmitysmuoto. Omien asetusten ja säätöjen tekeminen on nopeaa helppokäyttöisen käyttöliittymän avulla. Tehowatti Air Nordic :iä voi ohjata myös etänä mobiilisovelluksella tai verkosta. MyUpway-etävalvonta kuuluu järjestelmään vakiona.

 

Saneerauskiinteistöissä ilma-vesilämpöpumppu säästää jopa 70% lämmityskuluissa verrattuna kiinteistön vanhaan lämmitysjärjestelmään. Öljylämmityksen korvaajana se voi säästää jopa 50% energiakulutuksesta. 

 

Tehowatti Air pienentää asumisen ympäristövaikutuksia siirtämällä ulkoilman lämpöenergiaa lämmitystarpeisiin. Ulkoilmasta saatu energia on täysin puhdasta, päästötöntä ja ilmaista energiaa. Tämän vuoksi ilma-vesilämpöpumppu on ympäristöystävällinen lämmitystapa, joka pienentää CO2-päästöjä sekä vähentää fossiilisten polttoaineiden käyttöä verrattuna sähkölämmitykseen.

 

Ilmavesilämpöpumppu tarjoaa säästöä kerryttäviä kokemuksia

Jäspi Tehowatti Air -järjestelmän avulla useat ihmiset ovat onnistuneet laskemaan energialaskujaan. Jäspi ilmavesilämpöpumpun avulla mm. Aaltosten perhe Satakunnasta onnistui puolittamaan energialaskunsa. Heidän vuonna 1972 rakennettuun omakotitaloon vaihdettiin öljylämmityksen tilalle Jäspi Tehowatti Air ilma-vesilämpöpumppu. He kehuvat ratkaisua nappivalinnaksi!

 

Mr.LVI; ilma-vesilämpöpumppu


Jäspi Tehowatti Air Nordic 8kW ilma-vesilämpöpumpun tekniset tiedot

Sisäyksikkö Jäspi Tehowatti Air
Korkeus 1670 mm
Leveys 600 mm
Syvyys 620 mm
Paino 115 kg
Vesitilavuus 215 L
Lisäsähköteho, vakiovaruste  9kW porrasohjattu tehovahti
Ulkoyksikkö Nordic 8kW
Korkeus 1070 mm
Leveys 1130 mm
Syvyys 610 mm
Paino 167 kg
Kompressori Inverter

Äänenpainetaso (2m etäisyydeltä vapaassa tilassa)

40 dB(A)

Alintoimintalämpötila

 -25 °C

Veden lämpötila

 Max. 65 °C

LVI-numero

5058551

paras ratkaisu

 

Kutsu Mr. LVI MAKSUTTOMALLE KARTOITUSKÄYNNILLE!
Ilmaisella kartoituskäynnillä Mr.LVI lämpöpumppu ammattilaisen kanssa löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ilmavesilämpöpumpun.

 

Meiltä aina paras ja edullinen ilmavesilämpöpumpun asennus!

Asennuksen hankkiminen muualta ostettuun ilma/vesilämpöpumppuun voi olla hyvinkin hankalaa. Hankkimalla ilmavesilämpöpumpun ja asennuksen samasta paikasta, säästät euroja sekä saat kaiken helposti ja nopeasti kerralla kotiisi. Näin myös vältät ilma/vesilämpöpumpun ongelmatilanteissa vastuun välttelyn laitteen myyjän ja asennusyrityksen välillä.


Asennamme pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä. Hanki ilmavesilämpöpumpun asennus aina luotettavalta ammattilaiselta!

 

Tukes muistuttaa, että ilmavesilämpöpumpun asentamiseen tarvitaan lupa. On ostajan vastuulla varmistaa, että ilmavesilämpöpumppua asentavalla yrityksellä on kylmä- ja sähköurakointioikeudet.

 

Tukes suosittelee, että ilmavesilämpöpumppu hankitaan yritykseltä, joka myy sekä laitteen että asennuksen ja tarjoaa lisäksi laitteelle huolto- ja korjauspalveluja.

 

Ilmavesilämpöpumppu tuo säästöä lämmityskustannuksiin vain, jos se on asennettu ammattitaitoisesti ja laitetta huolletaan säännöllisesti. Kun sama yritys myy ilma/vesilämpöpumpun, asentaa sen ja huoltaa pumppua jatkossa, vastuu laitteen oikeasta toiminnasta ja asennuksesta on selkeästi myyjällä. Ostopäätöstä tehdessä kannattaa varmistaa, että takuu kattaa sekä laitteen että asennustyön. Myyjän tulee opastaa asiakasta laitteen käytössä ja auttaa ongelmatilanteissa.

 

Kysy lisää asennuksesta 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 


ASENNUSALUEEMME

 

ILMALÄMPÖPUMPPUJEN JA ILMANVAIHTOKONEIDEN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, KLAUKKALA, PORNAINEN

 

POISTOILMA-, ILMAVESI- JA MAALÄMPÖPUMPPUJEN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ALUE 1
ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, KLAUKKALA, PORNAINEN

ALUE 2
RAJAMÄKI, MÄNTSÄLÄ, ASKOLA, LAPINJÄRVI, LILJENDAHL, MYRSKYLÄ, SIUNTIO, HYVINKÄÄ, INKOO, ORIMATTILA, RIIHIMÄKI, RUOTSINPYHTÄÄ, LOVIISA, NURMIJÄRVI, PORVOO, VEIKKOLA, VIHTI

 

AURINKOSÄHKÖN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, PORNAINEN, NURMIJÄRVI, MÄNTSÄLÄ, HYVINKÄÄ, PORVOO, VIHTI

 

 

ONKO ILMA VESILÄMPÖPUMPUSSASI JOKIN ONGELMA? ILMAVESILÄMPÖPUMPPU EI LÄMMITÄ? VETTÄ VUOTAA LATTIALLE?

Käytössä olevan ilma vesilämpöpumpun yleisimmät ongelmat ovat:

- ilma vesilämpöpumppu ei lämmitä
- käyntiääni poikkeaa normaalista
- vettä vuotaa lattialle
- ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennyt ei toimi
- näyttö on pimeänä

Mr. LVI LÄMPÖPUMPPUHUOLTO HUOLTAA JA KORJAA KAIKKI ILMA VESILÄMPÖPUMPPUMERKIT NOPEASTI JA EDULLISESTI!

MM. PANASONIC, MITSUBISHI, TOSHIBA, JÄSPI, JÄMÄ, NIBE

Nyt tarjous, ilma vesilämpöpumpun huolto vain alk. 390€! Osta täältä

 

Missä vika? Lue lisää ilma vesilämpöpumppujen yleisimmistä vioista ja tilaa huolto nopeasti täältä tai soita ammattilaisillemme 010 666 7282

 

 

Maksutavat ja rahoitus

Verkkokaupasta tilattaessa

 

Noutovarastolta ostaessa


KYSY LISÄÄ 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 

 

Vesi-/ilmalämpöpumppua valittaessa tutustu ensin vesi-/ilmalämpöpumpun tietosivuihimme.

Oppaassamme olemme pyrkineet antamaan vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin (FAQ = Frequently Asked Questions), joita esitetään kun mietitään millainen ilmalämpöpumppu on sopiva.

 

Mitä hyötyä ilma vesilämpöpumpusta on?

SÄÄSTÄT TUTKITUSTI 50% ILMAVESILÄMPÖPUMPUN AVULLA

Lue lisää ilma/vesilämpöpumpun valinnasta ja säästöistä:
Energiatehokas koti: Tutkittua energiansäästöä ilmavesilämpöpumpulla

Motiva: ilmavesilämpöpumppu

 

 


Jäspi Tehowatti Air Nordic ilma-vesilämpöpumppu esite

Jäspi Tehowatti Air käyttöohjekirja

Jäspi Tehowatti Air asentajan käsikirja

Jäspi Inverter Nordic ulkoyksikön käyttöopas

 myUpway esite

 myUpway käyttöohje


Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

Käytössä olevan vanhan lämpöpumpun yleisimmät ongelmat: - lämpöpumppu ei käynnisty - ei lämmitä - käyntiääni poikkeaa normaalista - vettä vuotaa lattialle - ei pysy käynnissä - ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennys ei toimi - lämmitys toimii vain osittain - näyttö on pimeänä - kuluttaa normaalia enemmän sähköä.

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai info(at)mrlvi.fi