Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä. 
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!

SOG RAHOITUS!

Osta Scanoffice aurinkosähköjärjestelmä, Mitsubishi, Alpha Innotec tai Gree lämpöpumppu SOG-rahoituksella! Lue lisää täältä!

Mitsubishi maalämpöpumput

Mitsubishi Electric on ja yksi maailman suurimmista lämpöpumppujen valmistajista ja se on perustettu jo vuonna 1921. Mitsubishin edistykselliset tuotteet syntyvät pitkän kokemuksen ja jatkuvan tuotekehityksen tuloksena. Mitsubishi Electrici lämpöpumppuja valmistetaan Skotlannissa, Japanissa, Thaimaassa ja Turkissa.

Mitsubishi Electric on Suomen suosituin lämpöpumppumerkki, ja Mitsubishi maalämpöpumppujen virallinen maahantuoja on Scanoffice Oy. Hankkimalla Mitsubishi maalämpöpumpun käytössäsi on koulutettu ja kattava jälleenmyyjäverkosto takaamassa ammattitaitoisen asennuksen ja huoltopalvelut. Mitsubishi maalämpöpumpun laadun takeena on viiden vuoden takuu ja lisäksi Scanoffice Oy:n toimivan jälkimarkkinoinnin ja nopeiden varaosatoimitusten ansiosta hankintasi on turvattu pitkälle tulevaisuuteen.

Mitsubishi Electric maalämpöpumput myy, asentaa ja huoltaa Mr. LVI lämpöpumppuhuolto.com ammattitaitoisesti vuosikymmenien kokemuksella!

   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

Käytössä olevan vanhan lämpöpumpun yleisimmät ongelmat: - lämpöpumppu ei käynnisty - ei lämmitä - käyntiääni poikkeaa normaalista - vettä vuotaa lattialle - ei pysy käynnissä - ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennys ei toimi - lämmitys toimii vain osittain - näyttö on pimeänä - kuluttaa normaalia enemmän sähköä.

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai info(at)mrlvi.fi