Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Poistoilmalämpöpumppu Nilan VGU 250 SOL saneerauskohteisiin

Uskomattoman edullinen poistoilmalämpöpumppu tarjous! 
Poistoilmalämpöpumpun hinta vain 3 630€
tai alk. 47 €/kk


Nilan VGU 250 SOL avulla lämmintä käyttövettä poistoilman energialla!

 • Saneerauskohteisiin öljy- ja suorasähkön tilalle
 • Soveltuu noin 80-190 m saneerauskohteeseen
 • Koneellinen poistoilma
 • Käyttöveden lämmitys
 • Tuottaa 500 watilla noin 2000 Wattia
 • Aktiivinen lämmön talteenotto LTO
 • Poistoilmasta lämpö talteen lämpöpumpulla
 • Voidaan kytkeä olemassa olevaan kanavistoon
 • 230L integroitu lämmivesivaraaja
 • Vakiona aurinkolämpökierukka
 • Energiatehokas poistoilmalämpöpumppu maksaa itsensä takaisin nopeammin kuin uskotkaan!
 • Tämä malli sopii korvaamaan mm. Nibe 100P poistoilmalämpöpumpun.

Takuu 3 vuotta


TUNNEMME POISTOILMALÄMPÖPUMPUT JA
AUTAMME SINUA!

Etkö ole varma millainen poistoilmalämpöpumppu juuri sinulle sopii? Ota yhteyttä Mr.LVI:lle 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi ja tilaa ilmainen kartoitus!

 

Tekniset myyjämme tuntevat niin uudet kuin vanhat laitteet ja niiden toiminnan. Autamme sinua lämpöpumpun valinnassa tai teknisissä ongelmissa, oli vanha lämpöpumppusi millainen tahansa.

 

smile  Toimitus: Heti varastolta
smile  Asennus: Asennusaikoja vapaana
smile  Turvallisuus: Tukes hyväksymä liike
smile  Toimitusaika: 1-5 arkipäivää
smile  Rahti: Tilauksen nouto varastolta 0€
 Meiltä myös edullinen asennus ja huolto

 

 

Hinta: 4364,00 €
Hinta: 3630,00 €
ALE
17 %
ALE
17 %
Valmistaja: Nilan

Ratkaisu, joka poistaa lämmintä ilmaa asunnosta ja lämmittää sillä käyttöveden

Koneellinen poistoilma aktiivisella lämmöntalteenotolla sekä 230 litran käyttövesivaraaja. Nilan VGU –sarjan poistoilmalämpöpumppu käyttää kodin poistoilman lämmön hyödyksi lämpimän veden tuottamiseen. VGU 250 SOL soveltuu tilanteisiin kun halutaan erittäin tehokasta lämmön talteenottoa ja kuuman veden tuottamista energiatehokkaasti. Nilan VGU 250 SOL poistoilmalämpöpumpun voi kytkeä myös vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään lämmittämään asuntoa.

  3 hyvää syytä valita Mr. LVI

Ilmainen kartoituskäynti

Kaikenkattava asennustarvikepaketti

Tiedät aina tarkan hinnan etukäteen

 

VGU 250 Sol pystyy poistamaan 325 kuutiometriä ilmaa tunnissa ja on suunniteltu asennettavaksi kodinhoitohuoneeseen tai laitetiloihin. Laite vie tavallisen kaapin verran tilaa ja siinä on 230 litran käyttövesivaraaja. VGU kuluttaa kuuman veden tuottamiseen vain kolmasosan energiaa verrattuna normaaliin käyttövesivaraajaan.

 

VGU 250 SOL poistoilmalämpöpumppu poistaa kostean ja tunkkaisen ilman asunnosta, ja käyttää sen energiaa lämpimän veden tuottamiseen. Tehokas suodatus poistaa samalla ilmasta pölyhiukkaset, kosteuden ja hajut, pitäen huolen, että sisäilma on aina miellyttävää ja puhdasta. Nilan VGU 250 SOL kuluttaa lämpimän veden tuottamiseen vain kolmasosan energiaa verrattuna normaaliin käyttövesivaraajaan. Laitteissa on 230 litran käyttövesivaraaja

 

Hyödynnä aurinko energiaa VGU 250 Solilla

Poistoilmalämpöpumppu VGU 250 Sol on moderni käyttöveden lämmittäjä. Poistoilmasta talteen otetulla ilmalla laite lämmittää käyttöveden 230 litran varaajassa. Lisäksi siinä on vakiona aurinkolämpökierukka, johon voidaan liittää aurinkolämpökeräimet tehostamaan käyttöveden lämmitystä.

 

Aurinkolämpökierukka avustaa lämpimän käyttöveden tuottamisessa. Kierukkaan voidaan liittää mm. erilliset aurinkolämpökeräimet. Tämä on käytännöllistä, mikäli talouden lämpimänveden kulutus on normaalia suurempi. Aurinkolämpökierukan avulla säästää myös normaalikäytössä energiaa käyttöveden lämmityksessä.

 

Lisätarvikkeet

Suoja-anodi, hinta alk. 89€

Suoja-anodi suojaa vesivaraajaa ruostumiselta ja anodi suositellaan tarkastettavaksi vuoden välein. Tarvittaessa anodi vaihdetaan uuteen. Yleensä anodin vaihtoväli on noin 3-5- vuotta. Anodin kuluminen ja vaihtoväli vaihtelevat suuresti alueittain veden kovuuden vuoksi.

 

Nilan poistoilmalämpöpumppu on suositeltavaa imuroida kerran kuussa, jotta laite säilyttää parhaan toimintakykynsä. Suodattimien suositeltu vaihtoväli tulopuolelle on noin 1-2 kertaa vuodessa ja poistopuolelle noin 2-4 kertaa vuodessa.

 

Nilan poistoilmalämpöpumppuihin on saatavilla myös tiheämpi suodatin. Sitä suositellaan jos on tarvetta tehokkaalle ilmansuodatukselle esimerkiksi asuinalueen huonon ilmanlaadun tai allergioiden vuoksi. Nämä suodattimet myydään erikseen ja hinnat vaihtelevat laitteen mallin mukaan. Kysy myyjältä lisää asiasta.


Nilan VGU 250 käyttöohje

Nilan VGU esite


Aktiivirahan todellinen vuosikorko

Aktiiviraha on jatkuva luotto, jonka todellinen vuosikorko laskettuna 1500 euron käytössä olevalle luottosaldolle on 24,28 % ja maksettava kokonaismäärä 1684,08 euroa. Laskennassa on otettu huomioon kuukausimaksu, joka on 0,01 % luottorajasta päivää kohden, 4,56 euroa kuukaudessa, kuitenkin enintään 150 euroa vuodessa ja nimelliskorko 15,56 % (9/2019). 

Todellisen vuosikoron laskennassa oletetaan, että luotto myönnetään vuodeksi ensimmäisestä nostosta, jäljellä oleva luoton pääoma ja luottokustannukset tulevat viimeisellä maksuerällä kokonaan maksetuiksi, luotto maksetaan takaisin 12 saman määräisenä 140,34 euron kuukausieränä ja, että luottokustannukset otetaan huomioon nostojen ja pääoman takaisinmaksujen mukaisesti luottosopimuksessa sovitulla tavalla. 

Luoton myöntää Handelsbanken Rahoitus Oyj, Itämerenkatu 11-13, Helsinki.

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Suosittelemme kaikkien yhteystietokenttien täyttämistä asian käsittelyn nopeuttamiseksi. Käsittelemme aina ensisijaisina täydellisillä yhteystiedoilla varustetut yhteydenotot.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

Käytössä olevan vanhan lämpöpumpun yleisimmät ongelmat: - lämpöpumppu ei käynnisty - ei lämmitä - käyntiääni poikkeaa normaalista - vettä vuotaa lattialle - ei pysy käynnissä - ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennys ei toimi - lämmitys toimii vain osittain - näyttö on pimeänä - kuluttaa normaalia enemmän sähköä.

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai info(at)mrlvi.fi