Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä. 
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!

VALMISTAJIEN HINNAN NOUSUJEN JOHDOSTA KAIKKI OIKEUDET HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN!

Poistoilmalämpöpumppu Nilan Compact PC Sol XL

Nilan Compact PC Sol XL poistoilmalämpöpumpun hinta: 8294€


Poistoilmalämpöpumppu Nilan Compact PC Sol XL matalaenergia- ja passiivitalokohteisiin, tai kohteisiin, joissa on erillinen lämmitys

  • Neliö suositus: 80-160 m
  • Matalaenergia- ja passiivitaloihin tai kohteisiin, joissa on erillinen lämmitys.
  • Toimii erinomaisesti ilmalämpöpumpun kanssa.
  • Poistoilmalämpöpumppu, 180l lämminvesivaraaja, vastavirtalämmönsiirrin, tuloilman viilennys ja lämmitys, ilmanvaihto, SOL-aurinkokierukka sekä Polar jäätymisen esto.
  • Maksimaalinen hyöty: 2 x LTO
  • Käyttöveden lämmityksen energialuokka A
  • Integroitu kosteusanturi
  • Tuotteelle myönnetty passiivitalosertifikaatti; soveltuu passiivitalon kokonaisratkaisuksi, eikä sen tehokkuutta tarvitse tarkistaa rakennuksen suunnitteluvaiheessa.
  • Saatavana myös mallivariaatio poistoilmalämpöpumppu Nilan Compact PC Sol jonka puhaltimet puhaltaa 90 l/s
  • LVI numero: 7939100

Takuu 3 vuotta


TUNNEMME POISTOILMALÄMPÖPUMPUT JA
AUTAMME SINUA!

Etkö ole varma millainen poistoilmalämpöpumppu juuri sinulle sopii? Ota yhteyttä Mr.LVI:lle 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi ja tilaa ilmainen kartoitus!

 

Tekniset myyjämme tuntevat niin uudet kuin vanhat laitteet ja niiden toiminnan. Autamme sinua lämpöpumpun valinnassa tai teknisissä ongelmissa, oli vanha lämpöpumppusi millainen tahansa.

 

smile  Toimitus: Heti varastolta
smile  Asennus: Asennusaikoja vapaana
smile  Turvallisuus: Tukes hyväksymä liike
smile  Toimitusaika: 1-5 arkipäivää
smile  Rahti: Tilauksen nouto varastolta 0€
 Meiltä myös edullinen asennus ja huolto

  

 

 

Hinta: 8294,00 €
Valmistaja: Nilan

Nilan Compact PC Sol XL on paras poistoilmalämpöpumppu suora sähkölämmitteiseen 80-160 neliöiseen asuntoon

  3 hyvää syytä valita Mr. LVI

Ilmainen kartoituskäynti

Kaikenkattava asennustarvikepaketti

Tiedät aina tarkan hinnan etukäteen

Nilan Compact PC Sol XL on erinomainen poistoilmalämpöpumppu erillisellä lämmityksellä varustettuihin matalaenergia- ja passiivitaloihin ja erityisesti se sopii suora sähkölämmitteisiin 80-160 neliöisiin koteihin. Nilan Compact PC Sol XL poistoilmalämpöpumppua voidaan lisäksi käyttää kaikentyyppisissä taloissa, normaaleissa yhden perheen taloissa, kerros- ja rivitaloissa tai vaikka toimistorakennuksissa, joihin tahdotaan hyvä sisäilmanlaatu mahdollisimman pienellä energiankulutuksella. Nilan Compact PC Sol XL poistoilmalämpöpumppu poistaa rakennuksesta kostean ja tunkkaisen ilman tuoden tilalle raikasta ja puhdasta ilmaa.

Nilan Compact PC Sol XL poistoilmalämpöpumpussa on kaksinkertainen lämmöntalteenotto (LTO), lämminvesivaraaja 180 l, ilmanvaihto tehokkaalla suodatuksella ja tuloilman viilennys tai lämmitys.

Tuloilman ja käyttöveden lämmittämiseen käytetään vastavirtalämmönvaihtimella ja lämpöpumpulla poistoilmasta talteen otettu lämpöenergia.

 

Nilan Compact PC Sol XL poistoilmalämpöpumppu poistaa kosteuden sisäilmasta ja tuo viilennystä kesään

Nilan Compact PC Sol XL poistoilmalämpöpumpulla onnistuu myös tuloilman viilennys ja se pystyy tuottamaan n. 6-8 astetta viileämpää tuloilmaa ulkoilmaan verrattuna. Poistoilmalämpöpumppu Nilan Compact PC Sol XL ei silti ole varsinainen ilmastointilaite, joka jäähdyttää ilmaa. Tuloksena kuitenkin on raikkaan miellyttävä sisäilma myös kesähelteillä, koska viilennyksen lisäksi poistoilmalämpöpumppu Nilan Compact PC Sol XL poistaa sisäilmasta ylimääräistä kosteutta.
 
Nilan Compact PC Sol XL poistoilmalämpöpumpun sisäänrakennettu kosteusanturi takaa sisäilman mukavuuden sekä ympärivuotisen ilmankosteuden tasapainoisuuden, samalla suojaten asuntosi sisäilmaongelmilta sekä asukkaat allergisilta reaktioilta.

 

Nilan Compact PC Sol XL poistoilmalämpöpumpun tekniset piirteet

Nilan Compact PC Sol XL poistoilmalämpöpumppu on varustettu CTS 700 -ohjauksella (2015 edeltävät mallit: CTS 602) ja TOUCH-käyttöpaneelilla, G4-suodattimilla, vastavirta-LTO-kennolla, 180 litran lisävastuksella varustetulla lämminvesivaraajalla, 100 % bypass-ohituksella, tehokkailla EC-puhaltimilla, Polar-jäätymisenestolla, Sol-aurinkokierukalla, kosteusanturilla, suoja-anodilla sekä suodatinvaihtohälytyksellä.

 

Nilan Compact PC Sol XL poistoilmalämpöpumpun ohjaus

Nilan Compact PC Sol XL poistoilmalämpöpumpun CTS 700 -ohjausjärjestelmässä on RS485-liitäntä, jonka kautta on mahdollista suorittaa tiedonsiirto Modbus (RTU) -protokollaa hyödyntäen, joka mahdollistaa esim. etäohjauksen* sekä kytkennän markkinoilla oleviin taloautomaatiojärjestelmiin esim. Ensto, KNX, yms.

*Nilan ei vielä tässä vaiheessa tarjoa omaa ohjelmistoa etäohjaukseen, eikä ole vastuussa kolmansien osapuolien tarjoamista vaihtoehdoista.

 

Nilan Compact PC Sol XL poistoilmalämpöpumpun etäohjaus

Nilan Compact PC Sol XL poistoilmalämpöpumpun CTS 700 -ohjausjärjestelmän kautta voidaan ottaa yhteys erilliseen PC-ohjelmistoon, jonka kautta asennusteknikot voivat nähdä laitteen tietoja ja tehdä mahdollisia muutoksia. Yhteys järjestelmään otetaan joko lähiverkon kautta tai suoraan tavallisella verkkokaapelilla, jolloin yhteys mahdollistaa etäohjauksen joko suoraan, lähiverkon tai internetin kautta. On suositeltavaa asettaa järjestelmälle kiinteä lähiverkon IP-osoite yhteydenoton helpottamiseksi, jolloin on mahdollista ottaa erillinen huoltosopimus, jonka avulla asennusteknikot voivat valvoa ja ohjata poistoilmalämpöpumppu järjestelmää etänä, kunhan se on yhteydessä internetiin.

 

Nilan Compact PC Sol XL poistoilmalämpöpumpun Modbus-yhteys

Nilan Compact PC Sol XL poistoilmalämpöpumpun CTS 700 -ohjausjärjestelmä kommunikoi Modbus TCP/IP -standardin mukaisesti. Poistoilmalämpöpumppu Nilan Compact PC Sol XL käyttää avointa Modbus-viestintää, joka tarkoittaa, että ulkoisella yhteydellä voidaan vaikuttaa samoihin asioihin kuin CTS-ohjauspaneelillakin. Järjestelmään on asetettu valmiiksi tehdasasetuksena Modbus TCP/IP-protokollan mukainen IP-osoite: 192.168.5.107 (portti: 52), ja on suositeltavaa vaihtaa tämä oman lähiverkon mukaiseksi. Modbus-konvertteri tekee mahdolliseksi yhden tai useamman yhteyden suoraan CTS-ohjausjärjestelmään.

 

Nilan Compact PC poistoilmalämpöpumppu on passiivitalosertifioitu ratkaisu

Poistoilmalämpöpumppu Nilan Compact PC on yksi kolmesta lämpöratkaisusta maailmassa, joka on saanut passiivitalosertifikaatin joka on kansainvälisesti arvostettu. Sertifiikaatin myöntäjä on sama organisaatio joka on luonut passiivitalokonseptin - Passivhaus Institut. Sertifikaatti takaa, että Compact PC -järjestelmä täyttää passiivitalojen tiukat kriteerit energiatehokkuusvaatimuksissa.

 

Mikä on paras lämpöpumppu ratkaisu sinulle, poistoilmalämpöpumppu, ilmavesilämpöpumppu vai maalämpöpumppu?

Mikäli olet ajatellut että paras lämpöpumppu tarpeisiisi olisi maalämpöpumppu tai vesi-ilmalämpöpumppu, mutta rahasi ei tällä hetkellä riitä, voit myöhemmin päivittää Nilan Compact PC EK9 XL poistoilmalämpöpumpun Nilan Compact AIR 9 ilmavesilämpöpumppuun tai Nilan Compact PC MLP maalämpöpumppuun. Nilan Compact PC EK9 XL poistoilmalämpöpumpun sähkökattilan paikalle laitetaan vain maalämpöpumpun tai ilmavesilämpöpumpun yksikkö.

 

Nilan Compact PC Sol XL esittelyvideo

 

Nilan poistoilmalämpöpumppu jossa lämmitys, viilennys ja ilmanvaihto

 


Nilan Compact PC Sol XL poistoilmalämpöpumpun tekniset tiedot:

Ohjausjärjestelmä CTS 700 + TOUCH
Ilmavirta, max 415 m³/h (115 l/s)
Suodatinluokka (poisto/tulo) G4 / F7
Ilmanvaihdon ulkoinen vuoto ¹ < 1,4 %
Ilmanvaihdon sisäinen vuoto ² < 1,1 %
Tiiviysluokka IP31
Kanavalähtö ø 160 mm
Varaaja 180 l, tuplaemalointi, suoja-anodi
Käyttöveden lämmitys 1,5 kW
Putkiyhteet 3/4"
Sisääntulojännite 230 V, 10 A, 50 Hz
Käynnistysvirta 9 A
Varaajan kuormitusprofiili L (large)
Varaajan energialuokka A
Varaajan energiatehokkuus 94 %
Varaajan vuosittainen sähkönkulutus 1081 kWh/vuosi
Termostaatin lämpötilasäädöt 10 - 65 °C
Äänentaso LWA 57 dB(A)
Mitat (K x L x S) 2065 x 900 x 610 mm
Paino 202 kg
LVI numero 7939100

 

paras ratkaisu


Tilaa ilmainen kartoitus ja löydät Mr.LVI lämpöpumppu ammattilaisen kanssa juuri sinun tarpeisiisi sopivan lämpöpumpun.

 

Meiltä aina paras ja edullinen asennus!

Asennuksen hankkiminen muualta ostettuun poistoilmalämpöpumppuun voi olla hyvinkin hankalaa. Hankkimalla lämpöpumpun ja asennuksen samasta paikasta, säästät euroja sekä saat kaiken helposti ja nopeasti kerralla kotiisi. Näin myös vältät poistoilmalämpöpumpun ongelmatilanteissa vastuun välttelyn laitteen myyjän ja asennusyrityksen välillä.


Asennamme pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä. Hanki poistoilmalämpöpumpun asennus aina luotettavalta ammattilaiselta!

 

Tukes muistuttaa, että lämpöpumpun asentamiseen tarvitaan lupa. On ostajan vastuulla varmistaa, että poistoilmalämpöpumppua asentavalla yrityksellä on kylmä- ja sähköurakointioikeudet.

 

Tukes suosittelee, että poistoilmalämpöpumppu hankitaan yritykseltä, joka myy sekä laitteen että asennuksen ja tarjoaa lisäksi laitteelle huolto- ja korjauspalveluja.

 

Poistoilmalämpöpumppu tuo säästöä lämmityskustannuksiin vain, jos se on asennettu ammattitaitoisesti ja laitetta huolletaan säännöllisesti. Kun sama yritys myy lämpöpumpun, asentaa sen ja huoltaa pumppua jatkossa, vastuu laitteen oikeasta toiminnasta ja asennuksesta on selkeästi myyjällä. Ostopäätöstä tehdessä kannattaa varmistaa, että takuu kattaa sekä laitteen että asennustyön. Myyjän tulee opastaa asiakasta laitteen käytössä ja auttaa ongelmatilanteissa.

 

Kysy lisää asennuksesta 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 


ASENNUSALUEEMME

ILMALÄMPÖPUMPPUJEN JA ILMANVAIHTOKONEIDEN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, KERAVA, VANTAA, KLAUKKALA, PORNAINEN

 

POISTOILMA-, ILMAVESI- JA MAALÄMPÖPUMPPUJEN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ALUE 1
ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, KLAUKKALA, PORNAINEN

ALUE 2
RAJAMÄKI, MÄNTSÄLÄ, ASKOLA, LAPINJÄRVI, LILJENDAHL, MYRSKYLÄ, SIUNTIO, HYVINKÄÄ, INKOO, ORIMATTILA, RIIHIMÄKI, RUOTSINPYHTÄÄ, LOVIISA, NURMIJÄRVI, PORVOO, VEIKKOLA, VIHTI


Yli 30 km edes takaisen matkan päässä olevissa kohteissa jotka kuuluvat alueelle 2 veloitetaan matkakulut 30 km jälkeen 1,49 € per kilometri.

 

Esim. jos kohteen edes takainen matka on 60km veloitetaan lisäkuluja 30km verran eli 30 x 1,49 €. Silloin lisäveloitus pidemmästä matkasta on 44,70 €. Mikäli edes takainen matka on yli 100 km veloitetaan lisähinta myös pidemmästä työajasta pitkän ajomatkan takia. Tämä veloitus sovitaan erikseen.


AURINKOSÄHKÖN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, PORNAINEN, NURMIJÄRVI, MÄNTSÄLÄ, HYVINKÄÄ, PORVOO, VIHTI

 

 


Onko poistoilmalämpöpumpussasi jokin ongelma? Se ei lämmitä? Vettä vuotaa varaajasta lattialle?

Käytössä olevan poistoilmalämpöpumpun yleisimmät ongelmat ovat:

- lämpöpumppu ei lämmitä
- käyntiääni poikkeaa normaalista
- varaajasta vuotaa vettä lattialle
- ilmanvaihto ei toimi
- näyttö on pimeänä

Mr. LVI huoltaa ja korjaa kaikki lämpöpumppumerkit nopeasti ja edullisesti!

mm. Nibe, Nilan ja Bosch

 

Nyt tarjous!

Nibe poistoilmalämpöpumpun huolto vain alk. 190€! Osta täältä

Nilan poistoilmalämpöpumpun huolto vain alk. 290€! Osta täältä

 


 

 

 

Maksutavat ja rahoitus

Verkkokaupasta tilattaessa

 

Noutovarastolta ostaessa


KYSY LISÄÄ 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 


Lue nämä vinkit ennen lämpöpumpun hankintaa

Tutustu ennen lämpöpumpun valintaan tietopakettiimme
TIETOA LÄMPÖPUMPUISTA - FAQ (Yleisesti esitettyjä kysymyksiä).

Autamme myös mielellämme lämpöpumpun valinnassa.

Kutsu meidän pohtimaan parasta soveltuvaa lämpöpumpua.
Ilmainen kartoituskäyntimme yhdessä Mr.LVI Lämpöpumppu ammattilaisen kanssa kannattaa aina ennen lämpöpumpun hankintaa.


MOTIVA:

Poistoilmalämpöpumppu
Lämpöä ilmassa - Lämmitysjärjestelmät, Ilmalämpöpumput

 

 


Poistoilmalämpöpumppu Nilan Compact PC Sol XL esite

Poistoilmalämpöpumppu Nilan Compact PC Sol XL - CTS 700 asennusohje

Poistoilmalämpöpumppu Nilan Compact PC Sol XL - CTS 700 Touch käyttöohje

Poistoilmalämpöpumppu Nilan Compact PC Sol XL - CTS 700 käyttöohje

Poistoilmalämpöpumppu Nilan Compact PC Sol XL - CTS 602 käyttöohje


Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS!

Verottaja Kotitalousvähennys ohje

Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät kotitalous- tai hoitotyötä, asunnon kunnossapitotöitä tai tietotekniikkalaitteiden asennusta.

Omavastuu 100 euroa ja enimmäismäärä normaalisti 2 250 € / henkilö, mutta vuosina 2022-2027 öljylämmityksestä pois siirtyville enimmäismäärä on 3500 €!

Omavastuu 100 euroa on kalenterivuosikohtainen. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran. 

Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.