Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä. 
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!

VALMISTAJIEN HINNAN NOUSUJEN JOHDOSTA KAIKKI OIKEUDET HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN!

SOG RAHOITUS!
3KK KOROTON JA KULUTON ERÄPÄIVÄN SIIRTOKAMPANJA VOIMASSA 31.8 ASTI!

Osta Scanoffice aurinkosähköjärjestelmä, Mitsubishi, Alpha Innotec tai Gree lämpöpumppu SOG-rahoituksella!
Lue lisää täältä!

Aurinkosähköjärjestelmä Scanoffice Premium Fronius 7,8 kWp

Scanoffice Premium 7,8 kWp Fronius aurinkosähkön hinta 8 990 €


3-vaiheisella Scanoffice Premium Fronius 7,8 kWp aurinkosähköjärjestelmällä säästät rahaa ja luontoa

 • Aurinkovoimala kotiin, mökille tai maatilalle
 • Itse tuottamallasi aurinkosähköllä vältät verot ja siirtomaksut!
 • Aurinkosähköjärjestelmässä on kaikki tarvittava samassa paketissa:
  • Canadian Solar aurinkopaneelit 26 kpl
  • Fronius aurinkosähköinvertteri
  • Orima Solar kattokiinnitysjärjestelmä
  • turvakytkin
  • kaapelit ja liittimet

 

TUNNEMME AURINKOSÄHKÖJÄRJESTELMÄT JA AUTAMME SINUA!

Etkö ole varma millainen aurinkosähköjärjestelmä juuri sinulle sopii? Ota yhteyttä Mr.LVI:lle 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi ja tilaa ilmainen kartoitus!

 

smile  Toimitus: Heti varastolta
smile  Asennus: Asennusaikoja vapaana
smile  Turvallisuus: Tukes hyväksymä liike
smile  Toimitusaika: 1-5 arkipäivää
smile  Rahti: Tilauksen nouto varastolta 0€
 Meiltä myös edullinen asennus ja huolto

Hinta: 8990,00 €
Valmistaja: Scanoffice

  3 hyvää syytä valita Mr. LVI

Ilmainen kartoituskäynti

Kaikenkattava asennustarvikepaketti

Tiedät aina tarkan hinnan etukäteen

3-vaiheinen aurinkosähköjärjestelmä Scanoffice Premium Fronius 7,8 kWp tuottaa vuoden aikana jopa 5-15 % sijoituksesta

Aurinkosähköjärjestelmä Scanoffice Premium Fronius 7,8 kWp on tuottoisa sijoitus, sillä se tuottaa kymmenien vuosien ajan, vuoden aikana jopa 5-15 % sijoituksesta. Kun tuotat itse oman aurinkosähkösi Scanoffice Premium Fronius 7,8 kWp aurinkosähköjärjestelmällä, sinun ei tarvitse maksaa ylimääräisiä kuluja: sähkönsiirtomaksuja ja veroja. Lisäksi sinun ei tarvitse välittää nousevista sähkön hinnoista, asuntosi arvo kohoaa, elät omavaraisempaa elämää ja säästät luontoa.

Aurinkosähkö on muuttunut yhä halutummaksi energiamuodoksi aurinkosähkö teknologian kehittyessä, järjestelmien hintojen alentuessa ja sähkön hinnan noustessa.

Aurinkosähköjärjestelmä Scanoffice Premium Fronius 7,8 kWp on hyvä omavaraisen energian lähde kotiin, mökille, yrityskäyttöön ja vaikka maatilalle. Aurinkosähköjärjestelmä Scanoffice Premium Fronius 7,8 kWp on 3-vaiheinen ja kaikki tuotettu sähkö on mahdollista hyödyntää rakennuksen sähkönkulutukseen ja ylimenevä osuus voidaan myydä sähköverkkoon, varastoida paikalliseen sähkövarastoon tai verkkoakkuun.

Helpoin ja turvallisin tapa oman aurinkovoimalan perustamiseen on hankkia kaikki tarvittavat osat samalta toimittajalta. Eri toimittajien aurinkosähköjärjestelmiä vertaillessa on hyvä varmistaa tuotteiden laadukkuus, asianmukainen testaus sekä pitkät takuut.

Scanoffice Premium Fronius 7,8 kWp aurinkosähköjärjestelmän laadukkaan tason takaa ilman kompromisseja tehdyt komponenttien valinnat. Scanoffice Premium Fronius 7,8 kWp aurinkosähköjärjestelmän komponenttien toimittajiksi on valittu ainoastaan alansa parhaita toimijoita. Esimerkkinä tästä ajattelusta on aurinkoinvertteri Fronius, jonka ansiosta aurinkopaneelit voidaan suunnata kahteen eri ilman suuntaan.

Scanoffice Premium Fronius 7,8 kWp aurinkosähköjärjestelmässä on kaikki osat, joita tarvitaan aurinkosähkön tuottamiseen  mm. Fronius aurinkoinvertteri, Canadian Solar aurinkopaneelit, Orima Solar aurinkopaneeleiden kattokiinnitysjärjestelmä, turvakytkin, kaapelit ja liittimet. Sivun alaosasta löydät koko paketin sisällön eriteltynä.

Aurinkosähkön käyttö on taloudellisinta mitoittamalla järjestelmä oikein. Ennen Scanoffice Premium Fronius 7,8 kWp aurinkosähköjärjestelmän hankintaa voit Scanofficen verkkosivuilta löytyvän aurinkosähkölaskurin avulla selvittää, kuinka monta aurinkopaneelia tarvitset, sekä niiden tuottaman hyödyn. Lisäksi Scanoffice Premium aurinkosähköjärjestelmää varten on hyvä etukäteen laskea oma sähkönkulutus päivä-, viikko- ja kuukausitasolla.

 

Half-cut eli kaksoiskennoiset ja kaksoismoduuliset Canadian Solar aurinkopaneelit

Scanoffice Premium Fronius 7,8 kWp aurinkosähköjärjestelmässä auringonvalo otetaan talteen half-cut-tekniikkaa hyödyntävillä Canadian Solarin KuPower-aurinkopaneeleilla. Half-cut-kennot, eli kaksoiskennot on leikattu puoliksi erityisellä laserteknologialla. Half-cut kennon etuihin perinteisiin kennoihin verrattuna kuuluu parempi kestävyys pienemmän kokonsa ansiosta, sekä tuottavuus paremmalla hyötysuhteella, koska kaksoiskennoinen aurinkopaneeli tuottaa vain puolet perinteisen aurinkopaneelin tuottamasta sähkövirrasta ja tämän seurauksena aurinkopaneeli tuottaa enemmän sähköä ja vähemmän hukkalämpöä.

Sen lisäksi että Scanoffice Premium Fronius 7,8 kWp aurinkosähköjärjestelmän aurinkopaneelit koostuvat half-cut- eli kaksoiskennoista, niissä on myös kaksoismoduulinen rakenne. Aurinkopaneeli jossa on kaksoismoduulirakenne, tuottaa sähköä edelleen paneelin yläosalla, vaikka sen alaosa jäisi varjoon tai lumen alle, toisin kuin tavanomainen aurinkopaneeli, joka paneelin alaosan jäädessä varjoon, lopettaa sähkön tuottamisen kokonaan.


Canadian Solarin englanninkielisellä videolla on kerrottu KuPower aurinkopaneeleista sekä half-cut- eli kaksikennoisen ja kaksimoduulisen sekä perinteisen aurinkopaneelin eroista.Canadian Solar on yksi maailman suurimmista aurinkopaneeli valmistajista. Canadian Solar toimii maailmanlaajuisesti, ja sen liikevaihto ylsi 3,74 miljardiin dollariin vuonna 2018. Liikevaihdon kasvu edellisestä vuodesta oli 10,3 %. Yhtiö toimitti vuonna 2018 yhteensä 6 615 megawatin edestä aurinkopaneeleja.

Canadian Solar on teettänyt näille Scanoffice Premium Fronius 7,8 kWp aurinkosähköjärjestelmässä käytetyille KuPower aurinkopaneeleille 359 laatutestiä ja myös Scanoffice on teettänyt aurinkopaneeleille puolueettomia testejä, joihin pääset tutustumaan Scanofficen aurinkopaneeli vertailu- ja testi sivulla ja tästä raportista.

Vielä viimeisenä laadun takeena mainittakoon aurinkopaneelien pitkät takuut: aurinkopaneeleilla on lineaarinen tuottotakuu, joka on 25 vuotta, sekä 10 vuodesta 12 vuoteen noussut materiaali- ja valmistustakuu.

 

Fronius Symo aurinkoinvertteri

Scanoffice Premium Fronius 7,8 kWp aurinkosähköjärjestelmän Fronius Symo aurinkoinvertteri muuntaa aurinkopaneeleiden talteen ottaman tasavirtaisen aurinkoenergian sähkölaitteille sopivaksi vaihtovirraksi ja säätelee sähkönsiirtoa kodin elektronisille laitteille. Fronius Symo aurinkoinvertterissä on näyttö ja WiFi etäseuranta ja aurinkopaneelit voidaan suunnata kahteen eri ilman suuntaan. Aurinkoinvertteri Fronius Symon suojausluokka on IP65, eli se kestää myös ulkona ja se onkin Suomen olosuhteisiin suunniteltu ja toimii jopa -25 asteen pakkasessa. Fronius Symo aurinkoinvertterin takuu on 7 vuotta laitteen rekisteröinnin jälkeen.

 

Aurinkopaneeleiden kattokiinnikejärjestelmä Orima Solar pitää aurinkopaneelit katolla säässä kuin säässä

Scanoffice Premium Fronius 7,8 kWp aurinkosähköjärjestelmässä aurinkopaneelit kiinnitetään katolle kotimaisella Orima Solar Easy Rail Delta aurinkopaneeleiden kattokiinnikejärjestelmällä. Orima Solar Easy Rail Delta aurinkopaneeleiden kattokiinnikejärjestelmä on valmistettu minimissään kolme kertaa sinkittyä terästä kestävämmästä Magnelis pinnoitetusta teräksestä.

Aurinkopaneeleiden kattokiinnikejärjestelmän kehityksessä on huomioitu aurinkopaneeleiden asennuksen nopeus ja taloudellisuus sekä hävikin minimoiminen. Orima Solar kattokiinnitysjärjestelmällä aurinkopaneeleiden asentamisen voi hoitaa yksi henkilö ja asennus on tehtävissä turvallisesti ja nopeasti kiinnitys kiskon sivusta nopeilla Easy Rail pikakiinnikkeillä. Aurinkopaneeleiden asennusta on tehostettu entisestään markkinoiden pisimmällä 1,6 metrin aurinkopaneeleiden kiinnikevälillä.  Orima Solar Easy Rail Delta aurinkopaneeleiden kattokiinnikejärjestelmällä on 30 vuoden takuu.

Kaikille kattotyypille on oma kiinnikejärjestelmänsä sen mukaan, kuinka monta aurinkopaneelia katolle asennetaan.

 • Tiilikuviokatto – Tiilikuvioinen peltikatto
 • Rivikatto – Konesaumakatto
 • Profiili- ja huopakatto
 • Tiilikatto
 • Tasakatto

 

Aurinkopaneeleiden kiinnitys Orima Solar aurinkopaneeleiden kattokiinnikejärjestelmällä

 

 

Scanoffice Premium 7,8 kWp Fronius aurinkosähköjärjestelmän toimitussisältö

 • Aurinkopaneeli Canadian Solar CS3K-P-300W 300Wp Half-cut 35mm kehyksellä 26kpl
 • Fronius Symo 7.0-3-M invertteri 1kpl
 • Aurinkosähkökaapeli PV H1Z2Z2-K 1500V 1x6, musta 90m
 • Aurinkosähkökaapeli PV H1Z2Z2-K 1500V 1x6, punainen 90m
 • PV-kieltomerkki, tarra 1kpl
 • Varo takajännitettä, tarra 1kpl
 • AUR turvakytkin, 3-nap/16A/500V/IP54 1kpl
 • PVM 416 turvakytkin 4-napainen, 16A 1200V 1kpl
 • Canadian Solar Tlian liitin T4-PC-1- Miinus 5kpl
 • Canadian Solar Tlian liitin T4-PC-1+ Plus 5kpl
 • EasyRail kisko, pituus 3,1 m 18kpl
 • EasyRail kiskon jatkosarja 40x40mm 16pkt
 • Paneelin keskikiinnike, 35mm kehykselle 5pkt
 • Paneelin päätykiinnike, 35mm kehykselle 1pkt
 • EasyRail kiinnike 22pkt

 

Kokemuksia Scanoffice Premium Fronius aurinkosähköstä

Videolta näet Nissisten kokemuksen Scanoffice Premium aurinkosähköjärjestelmästä ja sen tuottamista säästöistä.

 

AURINKOSÄHKÖN ASENNUSALUEET

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, PORNAINEN, NURMIJÄRVI, MÄNTSÄLÄ, HYVINKÄÄ, PORVOO, VIHTI


paras ratkaisu

Kutsu Mr. LVI MAKSUTTOMALLE KARTOITUSKÄYNNILLE!
Ilmaisella kartoituskäynnillä löydämme juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

 

Meiltä aina paras ja edullinen aurinkosähkön asennus!

Hankkimalla aurinkosähköjärjestelmän ja asennuksen samasta paikasta, säästät euroja sekä saat kaiken helposti ja nopeasti kerralla kotiisi. Näin myös vältät ongelmatilanteissa vastuun välttelyn laitteen myyjän ja asennusyrityksen välillä.


Asennamme pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä. Katso aurinkosähkön asennusalueet alta.

Hanki aurinkosähkön asennus aina luotettavalta ammattilaiselta!

 

 

Kysy lisää asennuksesta 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 

 

ILMALÄMPÖPUMPPUJEN JA ILMANVAIHTOKONEIDEN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, KERAVA, VANTAA, KLAUKKALA, PORNAINEN

 

POISTOILMA-, ILMAVESI- JA MAALÄMPÖPUMPPUJEN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ALUE 1
ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, KLAUKKALA, PORNAINEN

ALUE 2
RAJAMÄKI, MÄNTSÄLÄ, ASKOLA, LAPINJÄRVI, LILJENDAHL, MYRSKYLÄ, SIUNTIO, HYVINKÄÄ, INKOO, ORIMATTILA, RIIHIMÄKI, RUOTSINPYHTÄÄ, LOVIISA, NURMIJÄRVI, PORVOO, VEIKKOLA, VIHTI


Yli 30 km edes takaisen matkan päässä olevissa kohteissa jotka kuuluvat alueelle 2 veloitetaan matkakulut 30 km jälkeen 1,49 € per kilometri.

 

Esim. jos kohteen edes takainen matka on 60km veloitetaan lisäkuluja 30km verran eli 30 x 1,49 €. Silloin lisäveloitus pidemmästä matkasta on 44,70 €. Mikäli edes takainen matka on yli 100 km veloitetaan lisähinta myös pidemmästä työajasta pitkän ajomatkan takia. Tämä veloitus sovitaan erikseen.


AURINKOSÄHKÖN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, PORNAINEN, NURMIJÄRVI, MÄNTSÄLÄ, HYVINKÄÄ, PORVOO, VIHTI


 

 

 

Maksutavat ja rahoitus

Verkkokaupasta tilattaessa

 

Noutovarastolta ostaessa

 

KYSY LISÄÄ 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 


Aurinkosähköjärjestelmä Scanoffice Premium Fronius 7,8 kWp esite

Aurinkosähköjärjestelmä Scanoffice Premium Fronius 7,8 kWp Mr. LVI esite

Aurinkopaneeli Canadian Solar esite

Aurinkoinvertteri Fronius Symo esite

Aurinkoinvertteri Fronius Symo asennusohje

Aurinkoinvertteri Fronius Symo käyttöohje

Orima Solar Easy Rail Delta aurinkopaneeleiden kattokiinnitysjärjestelmä


Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

Käytössä olevan vanhan lämpöpumpun yleisimmät ongelmat: - lämpöpumppu ei käynnisty - ei lämmitä - käyntiääni poikkeaa normaalista - vettä vuotaa lattialle - ei pysy käynnissä - ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennys ei toimi - lämmitys toimii vain osittain - näyttö on pimeänä - kuluttaa normaalia enemmän sähköä.

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai info(at)mrlvi.fi