Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä. 
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!

VALMISTAJIEN HINNAN NOUSUJEN JOHDOSTA KAIKKI OIKEUDET HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN!

NIBE RAHOITUS

Rahoita Nibe lämmitysprojektisi rahoituksella!
Lue lisää täältä!

Maalämpöpumppu Nibe S1255 6 kW

UUTUUS 2020; maalämpöpumppu Nibe S1255
Maalämpöpumpun hinta 9 989 €


Nibe S1255 6 kW on täydellinen maalämpöpumppu pieniin ja suuriin koteihin

 • Varustettu 180 l lämminvesivaraajalla
 • Invertteriohjattu kompressori takaa optimaalisen vuosihyötysuhteen sekä alhaiset käyttökustannukset.
 • Huippu energialuokka A+++
 • Entistä helpompi käytettävyys täysin uusitulla ohjausjärjestelmällä jossa tuki ääniavustajalle.
 • Maalämpöpumpussa integroitu WiFi joka mahdollistaa etävalvonnan myUplink -sovelluksella ja halutessasi saat käyttöösi myös etäohjauksen, Smart Price Adaption pörssisähköohjauksen, automaattiset ohjelmistolataukset ja sääennusteen huomioimisen.
 • Tulevaisuuden hyödyt ovat vielä tulevaisuudessa, mutta maalämpöpumpussa on valmius niiden käyttöönotolle, kuten esim. sähkön kysyntäjoustolle ja älykotiin liittämiselle.
 • Lisävarustevalikoimassa esim. uima-altaan lämmitys sekä passiivinen/aktiivinen jäähdytys ja ohjaus jopa kahdeksalle lämpöpiirille.
 • Tuotenumero: 065472
 • LVI-numero: 5362046

 

Nibe maalämpöpumpun takuu 3 vuotta + 6 vuoden NIBETURVA rekisteröimällä


TUNNEMME MAALÄMPÖPUMPUT JA AUTAMME SINUA!

Etkö ole varma millainen maalämpöpumppu juuri sinulle sopii? Ota yhteyttä Mr.LVI:lle 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi  ja tilaa ilmainen kartoitus!

 

Tekniset myyjämme tuntevat niin uudet kuin vanhat laitteet ja niiden toiminnan. Autamme sinua maalämpöpumpun valinnassa tai teknisissä ongelmissa, oli vanha lämpöpumppusi millainen tahansa.

 

smile  Toimitus: Heti varastolta
smile  Asennus: Asennusaikoja vapaana
smile  Turvallisuus: Tukes hyväksymä liike
smile  Toimitusaika: 1-5 arkipäivää
smile  Rahti: Tilauksen nouto varastolta 0€
 Meiltä myös edullinen asennus ja huolto

 

Hinta: 9989,00 €

Invertteriohjattu lämminvesivaraajalla varustettu maalämpöpumppu Nibe S1255 6 kW

  3 hyvää syytä valita Mr. LVI

Ilmainen kartoituskäynti

Kaikenkattava asennustarvikepaketti

Tiedät aina tarkan hinnan etukäteen

Invertteriohjatussa Nibe S1255 6 kW maalämpöpumpussa on 180 l ruostumattomasttomasta teräksestä valmistettu lämminvesivaraaja. Maalämpöpumppu Nibe S1255 6 kW optimoi energiatehokkuuden mukautumalla automaattisesti kodin lämmöntarpeeseen. Nibe S1255 maalämpöpumppu on saatavilla myös muissa teholuokissa: 12 kW ja 16 kW.

Nibe S1255 6kW maalämpöpumpu minimoi kotisi lämmityskustannukseton korkea vuosilämpökertoimen avulla. Nibe S1255 6 kW on sopiva maalämpöpumppu niin pieniin kuin suuriinkin asuntoihin.

 • Ihanteellinen energiatehokkuus: kolme teholuokkaa ja johtava invertteritekniikka.
 • Optimaalinen vuosilämpökerroin sekä minimaaliset lämmityskulut.
 • Helppokäyttöinen kosketusnäyttö, integroitu langaton yhteys ja energiaa säästävä, fiksu ohjaus maksimoivat mukavuuden.
 • NIBE myUplink etävalvonta ja Smart Price Adaption pörssisähköohjaus vakiona.

 

 

Nibe S1255 6 kW maalämpöpumpun on integroitu WiFi helpottaa arkea ja pienentää energiankulutusta

Nibe S1255 6 kW maalämpöpumpussa on integroitu WiFi joka tekee siitä luonnollisen osan nettiin liitettyä kotiasi. Voit valvoa sekä ohjata Nibe S1255 6 kW maalämpöpumpun toimintaa älypuhelimella tai tabletilla myUplink sovelluksen kautta. Nibe S1255 6 kW maalämpöpumpun fiksu ohjaus säätää automaattisesti lämmöntuotantoa ulkolämpötilan mukaan. Nibe S1255 6 kW maalämpöpumpun avulla maksimaalinen mukavuus ja minimaalinen energiankulutus – luonnollisesti.

 

Nibe S1255 6 kW maalämpöpumpun etävalvonta myUplink sovelluksella

Niben uuden S-sarjan kanssa lanseerattiin samaan aikaan täysin uusi myUplink sovellus, joka tuo käyttäjälleen helppoutta ja turvallisuutta, koska siinä yhdistyvät selkeänä ja yksinkertaisena LVI-laitteiden valvontajärjestelmä sekä kaukosäädin.

Nibe S1255 6 kW maalämpöpumpun myUplink etävalvonta sovelluksella saat yhdellä silmäyksellä kokonaiskuvan kotisi ja lämmitysjärjestelmäsi tilasta. Voit seurata ja hallita Nibe S1255 6 kW maalämpöpumpun myUplink etävalvonta sovelluksella lämmitystä ja käyttövettä, sekä järjestelmään muita mahdollisesti liitettyjä laitteita/toimintoja kuten ilmanvaihtoa, viilennystä ja aurinkosähköä. Jos Nibe S1255 6 kW maalämpöpumppuun tulee toimintahäiriö, saat heti ilmoituksen myUplink sovellukseen ja sähköpostiin.

Nibe S1255 6 kW maalämpöpumpun myUplink etävalvonta sovelluksessa on kolme eri palvelutasoa.

 

Nibe S1255 6 kW maalämpöpumpun myUplink etävalvonta sovelluksen ilmainen perustaso valvontaan

Uuden myUplink sovelluksen käyttöliittymä on yksinkertainen ja selkeytetty. Näet nopeasti älypuhelimestasi tai tabletistasi maalämpöjärjestelmäsi tiedot reaaliajassa varmistuen siitä, että kaikki on kunnossa kotona. myUplink sovelluksen ilmaiseen perustasoon kuuluu Smart Price Adaption pörssisähköohjaus, ohjelmistopäivitykset, valvonta, hälytykset sekä sääennusteen huomioiminen.

Nibe S1255 6 kW maalämpöpumpun Smart Price Adaption pörssisähköohjaus

Nibe S1255 6 kW maalämpöpumpussa on maksuttomana ominaisuutena Smart Price Adaption pörssisähköohjaus, jonka avulla voit säästää sähkölaskussa. Nibe S1255 6 kW maalämpöpumpun Smart Price Adaption pörssisähköohjaus kerää myUplinkin välityksellä Nord Pool Spot sähköpörssistä seuraavan päivän tuntihinnat, joiden mukaan maalämpöpumppu optimoi lämmöntuoton lämmityksen sekä käyttöveden tarpeeseen. Voit ohjauksesta vaikuttaa siihen kuinka voimakkaasti sähkön säästön annetaan vaikuttaa lämpötiloihin. Smart Price Adaption pörssisähköohjaus toimii myUplinkin maksuttomalla perusversiolla ja lisäksi tarvitaan vain pörssihinnoiteltu sähkösopimus.

 

Nibe S1255 6 kW maalämpöpumpun myUplink etävalvonta sovelluksen Premium-taso maalämpöpumpun etäohjaukseen

Nibe S1255 6 kW maalämpöpumpun myUplink etävalvonta sovelluksen Premium-tason lisäpalvelussa voit ohjata älypuhelimella tai tabletilla maalämpöpumppu järjestelmääsi ja muuttaa sen asetuksia, missä ja milloin vain. Voit mm. muuttaa lämpötiloja ja käynnistää loma-ajan asetuksen. myUplink sovelluksen Premium-tasolla saat myös käyttöösi IFTTT -palvelun. Premium version toiminnot ovat muuten samat kuin ilmaisessa perusversiossa.

Premium-tason hinta on n. 25 €/v.

 

Nibe S1255 6 kW maalämpöpumpun myUplink etävalvonta sovelluksen lisäpalvelu seurantaan

Kun Sinulla on käytössä Nibe S1255 6 kW maalämpöpumpun myUplink etävalvonta sovelluksen seurantapalvelu, näet historiatiedot järjestelmän arvoista pidemmältä ajalta. Näet myUplink sovelluksesta samanaikaisesti useampia arvoja ja käyrästöjä, esim. sekä ulkolämpötilan että järjestelmän menoveden lämpötilan käyrinä. myUplink sovelluksen seuranta lisäpalvelussa on muuten samat toiminnot kuin ilmaisessa perusversiossa.

Seuranta-tason hinta on n. 25 €/v.

 

Löydät myös nämä maalämpöpumput Niben uudesta S-sarjasta

 

Uuden Nibe S-sarjan tuotevideo

 

Kokemuksia Nibe S1255 maalämpöpumpusta

Uusimme vanhan maalämpöpumpun ja ilmanvaihtokoneen. Vertailimme ensin kaikki mahdolliset maalämpöyritykset. Mr. LVI:ltä saimme ylivoimaisesti parasta asiakaspalvelua ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien. Toiminta oli luotettavaa työn suunnittelusta jälkitarkastukseen saakka. Kerrankin voi suositella varauksetta remontin toteuttanutta yritystä. Uusi maalämpöpumppu on Nibe S1255. (Translated by Google) We replaced the old ground source heat pump and ventilation machine. We first compared all possible geothermal companies. We received by far the best customer service from Mr. HVAC since the first contact. Operations were reliable from job planning to ex-post inspection. For once, you can unreservedly recommend the company that carried out the renovation. The new ground source heat pump is the Nibe S1255.


Tämän ja muita arvosteluita yrityksestämme löydät Google My Business palvelusta.

 


Nibe S1255 1,5-6 kW maalämpöpumpun tekniset tiedot

Malli: NIBE S1255 1,5-6 kW
Lämmityksen tehokkuusluokka 35 °C / 55 °C 1) A+++/A+++
Järjestelmän tehokkuusluokka huoneiden lämmityksessä: 35 °C / 55 °C 2) A+++/A+++
Tehokkuusluokka käyttövesi/latausprofiili 3) A / XL
Nimellislämmitysteho (Pdesignh) 6 kW
SCOP EN14825 kylmä ilmasto, 35 °C / 55 °C 5.5 / 4.1
SCOP EN14825 keskilämmin ilmasto, 35 °C / 55 °C 5.2 / 4.0
Tehotiedot standardin EN 14511 mukaiset, nimellinen 0/35 – Nimellisteho
3.15 kW
Tehotiedot standardin EN 14511 mukaiset, nimellinen 0/35 – COPE N14511
4.72
Äänitehotaso (LWA) standardin EN 12102 mukainen, 0/35 36 - 43
Nimellisjännite 400 V 3N ~ 50 Hz
Kylmäainemäärä CO2-ekvivalenttina 2.06 t
Menoveden lämpötila
jopa 65 °C
Paluuveden lämpötila jopa 58 °C
Mitat KxLxS
1800 x 600 x 620 mm
Nettopaino
220 kg
LVI-numero 5362046


1) Tuotteen tehokkuusluokka-asteikko huoneiden lämmityksessä: A+++ – D. 2) Järjestelmän tehokkuusluokka-asteikko huoneiden lämmityksessä: A+++ – G. Järjestelmän ilmoitetussa tehokkuudessa on huomioitu tuotteen lämpötilansäädin. 3) Käyttöveden tehokkuusluokka-asteikko: A–G.


paras ratkaisu

 

Tilaa ilmainen kartoitus! Ilmaisella kartoituksella Mr.LVI lämpöpumppu ammattilaisen kanssa löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan maalämpöpumpun.

 

Meiltä aina paras ja edullinen asennus!

Asennuksen hankkiminen muualta ostettuun maalämpöpumppuun voi olla hyvinkin hankalaa. Hankkimalla maalämpöpumpun ja asennuksen samasta paikasta, säästät euroja sekä saat kaiken helposti ja nopeasti kerralla kotiisi. Näin myös vältät maalämpöpumpun ongelmatilanteissa vastuun välttelyn laitteen myyjän ja asennusyrityksen välillä.


Asennamme pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä. Hanki maalämpöpumpun asennus aina luotettavalta ammattilaiselta!

 

Tukes muistuttaa, että maalämpöpumpun asentamiseen tarvitaan lupa. On ostajan vastuulla varmistaa, että maalämpöpumppua asentavalla yrityksellä on kylmä- ja sähköurakointioikeudet.

 

Tukes suosittelee, että maalämpöpumppu hankitaan yritykseltä, joka myy sekä laitteen että asennuksen ja tarjoaa lisäksi laitteelle huolto- ja korjauspalveluja.

 

Maalämpöpumppu tuo säästöä lämmityskustannuksiin vain, jos se on asennettu ammattitaitoisesti ja laitetta huolletaan säännöllisesti. Kun sama yritys myy maalämpöpumpun, asentaa sen ja huoltaa pumppua jatkossa, vastuu laitteen oikeasta toiminnasta ja asennuksesta on selkeästi myyjällä. Ostopäätöstä tehdessä kannattaa varmistaa, että takuu kattaa sekä laitteen että asennustyön. Myyjän tulee opastaa asiakasta laitteen käytössä ja auttaa ongelmatilanteissa.

 

Kysy lisää asennuksesta 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 


ASENNUSALUEEMME

ILMALÄMPÖPUMPPUJEN JA ILMANVAIHTOKONEIDEN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, KERAVA, VANTAA, KLAUKKALA, PORNAINEN

 

POISTOILMA-, ILMAVESI- JA MAALÄMPÖPUMPPUJEN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ALUE 1
ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, KLAUKKALA, PORNAINEN

ALUE 2
RAJAMÄKI, MÄNTSÄLÄ, ASKOLA, LAPINJÄRVI, LILJENDAHL, MYRSKYLÄ, SIUNTIO, HYVINKÄÄ, INKOO, ORIMATTILA, RIIHIMÄKI, RUOTSINPYHTÄÄ, LOVIISA, NURMIJÄRVI, PORVOO, VEIKKOLA, VIHTI


Yli 30 km edes takaisen matkan päässä olevissa kohteissa jotka kuuluvat alueelle 2 veloitetaan matkakulut 30 km jälkeen 1,49 € per kilometri.

 

Esim. jos kohteen edes takainen matka on 60km veloitetaan lisäkuluja 30km verran eli 30 x 1,49 €. Silloin lisäveloitus pidemmästä matkasta on 44,70 €. Mikäli edes takainen matka on yli 100 km veloitetaan lisähinta myös pidemmästä työajasta pitkän ajomatkan takia. Tämä veloitus sovitaan erikseen.


AURINKOSÄHKÖN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, PORNAINEN, NURMIJÄRVI, MÄNTSÄLÄ, HYVINKÄÄ, PORVOO, VIHTI


 


ONKO MAALÄMPÖPUMPUSSASI JOKIN ONGELMA? MAALÄMPÖPUMPPU EI LÄMMITÄ? VETTÄ VUOTAA LATTIALLE?

Käytössä olevan maalämpöpumpun yleisimmät ongelmat ovat:

- maalämpöpumppu ei lämmitä
- käyntiääni poikkeaa normaalista
- vettä vuotaa lattialle
- ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennyt ei toimi
- näyttö on pimeänä

Mr. LVI LÄMPÖPUMPPUHUOLTO HUOLTAA JA KORJAA KAIKKI MAALÄMPÖPUMPPUMERKIT NOPEASTI JA EDULLISESTI!

mm. Nibe ja Jämä. Kysy myös muut merkit!

Nyt tarjous, maalämpöpumpun huolto vain alk. 390 €! Osta täältä

 


Maksutavat ja rahoitus

Verkkokaupasta tilattaessa

 

Noutovarastolta ostaessa

 


KYSY LISÄÄ 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 

 

Lue nämä vinkit ennen lämpöpumpun hankintaa

Tutustu ennen lämpöpumpun valintaa tietopakettiimme
TIETOA LÄMPÖPUMPUISTA - FAQ (Yleisesti esitettyjä kysymyksiä).

Autamme myös mielellämme lämpöpumpun valinnassa, kutsu meidän pohtimaan parasta soveltuvaa lämpöpumppua.
Ilmainen kartoituskäyntimme yhdessä Mr.LVI lämpöpumppu ammattilaisen kanssa kannattaa aina ennen lämpöpumpun hankintaa.

Motiva: maalämpöpumppu

 

 


Maalämpöpumppu Nibe S1255 6 kW tuote-esite

Maalämpöpumppu Nibe S1255 6 kW asennusohje

Maalämpöpumppu Nibe S1255 6 kW käyttöohje

Maalämpöpumppu Nibe S1255 6 kW energiamerkki

Maalämpöpumppu Nibe S1255 6 kW Side Set asennussaraja

Uuden S-sarjan fiksut lisätarvikkeet

Nibe lämmitys, käyttövesi, ilmanvaihto, aurinkosähkö järjestelmäesite

Nibe takuuajat

Nibe takuuehdot

Nibeturva

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

Käytössä olevan vanhan lämpöpumpun yleisimmät ongelmat: - lämpöpumppu ei käynnisty - ei lämmitä - käyntiääni poikkeaa normaalista - vettä vuotaa lattialle - ei pysy käynnissä - ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennys ei toimi - lämmitys toimii vain osittain - näyttö on pimeänä - kuluttaa normaalia enemmän sähköä.

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai info(at)mrlvi.fi