Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä. 
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!

VALMISTAJIEN HINNAN NOUSUJEN JOHDOSTA KAIKKI OIKEUDET HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN!

WILFA RAHOITUS!

Osta Wilfa lämpöpumppu rahoituksella!
Lue lisää täältä!

WILFA ILMALÄMPÖPUMPUT

Pohjoismaisiin olosuhteisiin kehitetyt Wilfa ilmalämpöpumput on energiatehokas ratkaisu kodin lämmitykseen ja viilennykseen sekä sähkölaskun pienentämiseen.

Wilfalla on yli kahdenkymmenen vuoden vankka kokemus ilmalämpöpumppujen valmistamisesta.  Wilfa tarjoaa huippulaadukkaita ilmalämpöpumppuja jotka sekä lämmittävät että viilentävät. Voit olla varma, että olet hankkimassa Pohjoismaisiin ilmasto-olosuhteisiin täydellisesti sopivan tuotteen. Wilfa ilmalämpöpumput on testattu ja kehitetty Pohjois-Norjassa. Kaikissa malleissa on WiFi sisäänrakennettuna, eli pystyt etänä ohjaamaan Wilfa ilmalämpöpumppuasi.

Kaikilla Wilfa ilmalämpöpumpuilla on markkinoiden pisin seitsemän vuoden takuu, poislukien suurkeittiöt, tuotantotilat sekä korjaamotilat joille maahantuoja myöntää kahden vuoden takuun.

Wilfa on norjalainen vuonna 1984 perustettu yritys, joka on yksi Pohjoismaiden johtavista pienkodinkonetoimittajista. Wilfa keskittyy muotoiluun, laatuun, vastuullisuuteen ja innovatiivisuuteen.


WILFA ILMALÄMPÖPUMPUT LÄMMITYKSEEN JA VIILENNYKSEEN


Hinta-/laatu-suhteeltaan markkinoiden laadukkain ilmalämpöpumppu Wilfa Narvik

Wilfa Narvik on energiatehokas ja edullinen ilmalämpöpumppu, joka on saatavilla kahdessa teholuokassa. Ilmalämpöpumpulla on toimintatakuu aina -25 asteen pakkasille asti. Wilfa Narvik voidaan asentaa viilentäväksi ilmalämpöpumpuksi myös kerros- ja rivitaloihin tai muihin kohteisiin, joissa ei saa käyttää lämmitystä. Laitteeseen on saatavilla kaukosäädin, jonka avulla voidaan ilmalämpöpumppua voidaan käyttää ainoastaan viilennykseen. 

Lämmittävää ja viilentävää ilmalämpöpumppua voidaan käyttää myös kosteudenpoistoon ja ilmankierrätykseen. Laitteessa on sähköinen plasmasuodatin puhdistamassa ilmaa, tabletilla tai älypuhelimella käytettävä etäohjaus, 8 asteen ylläpitolämmitys ja laitteen toimintaa voidaan myös ajastaa.

Narvik 25 V2 tilasuositus on 90 m².
Narvik 35 V2 tilasuositus on 120 m².

 

Tutustu Wilfa Narvik ilmalämpöpumppuihin:
Ilmalämpöpumppu Wilfa Narvik 25 V2
Ilmalämpöpumppu Wilfa Narvik 35 V2

 


Wilfa Lofoten Powerful on tyylikäs, tehokas ja hinta-laatusuhteeltaan erinomainen ilmalämpöpumppu

 Etäohjattava Wilfa Lofoten Powerful on tehokas ja hinta-laatusuhteeltaan erinomainen ilmalämpöpumppu, joka tuottaa lämpöä energiatehokkaasti -30 asteeseen pakkaselle asti. Laitteen energialuokka on viilennyksellä paras mahdollinen A+++ ja lämmitykselläkin erinomainen A++.

Ilmalämpöpumppua käytetään lämmitykseen, viilennykseen, ilmankosteuden alentamiseen ja ilmankierrätykseen. Vakiona WiFi-etäohjaus, ilmanpuhdistus, ajastin ja 8-28ºC asteen ylläpitolämmitys.

Ilmalämpöpumpun tilasuositus on 120-150 m².

 

Tutustu Wilfa Lofoten Powerful ilmalämpöpumppuun:
Ilmalämpöpumppu Wilfa Lofoten Powerful

 


Wilfa Svalbard Extreme on Wilfan tehokkain ilmalämpöpumppu

Wilfan tehokkain malli Svalbard Extreme soveltuu ilmalämpöpumpuksi isoonkiin tilaan, sen lämmitysteho -15 asteessa on jopa 5,3 kW. Ilmalämpöpumppua voidaan käyttää lämmitykseen vielä jopa -30 asteen pakkasella.

Etäohjauksella ja ilmanpuhdistuksella varustettua ilmalämpöpumppua voidaan käyttää lämmitykseen, jäähdytykseen, kosteudenpoistoon, ilmankierrätykseen ja ylläpitolämmitykseen (8-28ºC). A+++ / A++ energialuokan ilmalämpöpumpussa on vakiona etäohjaus ja laitteen toimintaa voidaan ajastaa.

Ilmalämpöpumpun tilasuositus on 150-200 m².

 

Tutustu Wilfa Svalbard Extreme ilmalämpöpumppuun:
Ilmalämpöpumppu Wilfa Svalbard Extreme

 


Lattiamallinen ilmalämpöpumppu Wilfa Trysil Floor Comfort on täydellistä mukavuutta tavoittelevan valinta

Kun ilmalämpöpumppua ei voi asentaa ylös seinälle, lattiamallinen alas lähelle lattiarajaa asennettava ilmalämpöpumppu on hyvä ratkaisu. Tämä malli on tehokas ja energiaa säästävä lämmitysratkaisu kotiin ja mökille ja laitetta voidaan käyttää lämmitykseen -25 asteen pakkasille asti. Luotettava lämpöpumppu toimii moitteetta vaikka lämpötila pysyisi yhtäjaksoisesti erittäin kylmänä useankin viikon ajan.

Lattiamallinen Wilfa ilmalämpöpumppu jakaa lämpöä / viileyttä ylöspäin sekä lattiaa pitkin. Laitteessa on lisäksi WiFi-etäohjaus, kosteudenpoisto, ilmankierrätys, ilmapuhdistus ja ajastin.

Ilmalämpöpumpun tilasuositus on 80-150 m².

 

Tutustu Wilfa Trysil Floor Comfort ilmalämpöpumppuun:
Ilmalämpöpumppu Wilfa Trysil Floor Comfort

 


WILFA DUO SPLIT ILMALÄMPÖPUMPUT LÄMMITYKSEEN JA VIILENNYKSEEN


Kahdella sisäyksiköllä varustettu ilmalämpöpumppu Wilfa Duo Split

Wilfa Duo Split on energiatehokas kahdella sisäyksiköllä varustettu ilmalämpöpumppu, jonka avulla saadaan tasainen lämpötila suureenkin tilaan ja sitä voidaan käyttää myös esim. kahden kerroksen lämmittämiseen tai viilentämiseen. Laitteella on toimintatakuu -22 asteen pakkaselle asti.

Ilmalämpöpumppua voidaan käyttää lämmittämisen lisäksi viilennykseen, kosteudenpoistoon ja ilmankierrätykseen. Laitteessa on ilmanpuhdistus, ajastin, 8 asteen ylläpitolämmitys ja etäohjaus.

Ilmalämpöpumpun tilasuositus on 2 x 80-100 m².

 

Tutustu Wilfa Duo Split ilmalämpöpumppuun:
Ilmalämpöpumppu Wilfa Duo Split

   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

Käytössä olevan vanhan lämpöpumpun yleisimmät ongelmat: - lämpöpumppu ei käynnisty - ei lämmitä - käyntiääni poikkeaa normaalista - vettä vuotaa lattialle - ei pysy käynnissä - ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennys ei toimi - lämmitys toimii vain osittain - näyttö on pimeänä - kuluttaa normaalia enemmän sähköä.

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai info(at)mrlvi.fi