Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16
JUHANNUKSENA POIKKEAVAT AUKIOLOAJAT!
Suljemme myymälän torstaina 20.6 klo 15 ja 21.6 olemme suljettu.

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16
JUHANNUKSENA POIKKEAVAT AUKIOLOAJAT!
Suljemme myymälän torstaina 20.6 klo 15 ja 21.6 olemme suljettu.

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä. 
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!


JUHANNUKSENA POIKKEAVAT AUKIOLOAJAT!
Suljemme myymälän torstaina 20.6 klo 15 ja 21.6 olemme suljettu.

VALMISTAJIEN HINNAN NOUSUJEN JOHDOSTA KAIKKI OIKEUDET HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN!

DAIKIN RAHOITUS

Rahoita Daikin lämpöpumppusi rahoituksella!
Lue lisää täältä!

Daikin Perfera Cool 35 jäähdyttävä ilmalämpöpumppu

Daikin Perfera Cool 35 ilmalämpöpumpun hinta alk. 1 549 €
Daikin Perfera Cool 35 ilmalämpöpumpun hinta asennettuna alk. 2 149 €*

* Ilmalämpöpumpun asennukseen lisätään matka-aika ja
    km-korvaukset yht. 99€ / tilaus.


Uusi Daikin Perfera Cool 35 on ehkä markkinoiden paras viilentävä ilmalämpöpumppu!

 • Ilmalämpöpumppu kodin tai mökin viilennykseen, käy myös kerrostalon ja rivitalon viilennykseen
 • Maks. jäähdytysteho: 4 kW
 • SEER: 8,65
 • Energialuokka A+++
 • Varustettu WiFi etäohjauksella, jonka kautta saa käyttöön myös ääniohjauksen
 • Monivaiheinen suodatinjärjestelmä ja Flash Streamer puhdistaa kotisi sisäilman
 • Monipuoliset ilmanohjaus toiminnot
 • Ilmankuivatusohjelma poistaa kosteutta
 • Kahden alueen liiketunnistusanturi
 • Erittäin hiljainen ilmalämpöpumppu on lähes äänetön
 • Ulkoyksikköön voidaan kytkeä jopa 5 sisäyksikköä
 • Automaattinen uudelleenkäynnistys
 • Palkittua muotoilua
 • Ympäristöystävällinen R32 kylmäaine
 • Sisäyksikön mitat: L 778 x K 295 x S 272 mm
  • Suulake: 35,3 mm
  • Tarvitsee yläpuolelleen vain 3cm ilmanottotilaa joten mahtuu usein ahtaisiinkin tiloihin!

Takuu 3 vuotta + 6 kk rekisteröimällä ilmalämpöpumpun Daikin Stand by Me palveluun


TUNNEMME ILMALÄMPÖPUMPUT JA AUTAMME SINUA!

Etkö ole varma millainen ilmalämpöpumppu juuri sinulle sopii? Ota yhteyttä Mr.LVI:lle 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi ja tilaa ilmainen kartoitus!

 

Tekniset myyjämme tuntevat niin uudet kuin vanhat laitteet sekä niiden toiminnan. Autamme Sinua ilmalämpöpumpun valinnassa tai teknisissä ongelmissa, oli vanha ilmalämpöpumppusi millainen tahansa.

 

smile  Toimitus: Heti varastolta
smile  Asennus: Asennusaikoja vapaana
smile  Turvallisuus: Tukes hyväksymä liike
smile  Toimitusaika: 1-5 arkipäivää
smile  Rahti: Tilauksen nouto varastolta 0€
 Meiltä myös edullinen asennus ja huolto

Hinta: 1549,00 €
ASENNUS
Valmistaja: Daikin

  3 hyvää syytä valita Mr. LVI

Ilmainen kartoituskäynti

Kaikenkattava asennustarvikepaketti

Tiedät aina tarkan hinnan etukäteen

Uusi Daikin Perfera Cool 35 on täydellinen ilmalämpöpumppu kotiin tai mökille viilennykseen ja myös lämmitykseen keväällä ja syksyllä

Daikin Perfera Cool 35 on paras ilmalämpöpumppu viilennykseen kesällä ilmojen käytyä tukalaksi energiatehokkuutensa ja hiljaisuutensa ansiosta. Hiljainen viilentävä ilmalämpöpumppu soveltuu erinomaisesti myös kerrostaloon tai rivitaloon.

Daikin Perfera Cool 35 viilentävän ilmalämpöpumpun sähkönkulutus on erittäin alhainen sen korkean energialuokan ja SEER arvon ansiosta. SEER -arvo tarkoittaa viilennyksen vuosihyötysuhdetta ja sillä kuvataan ilmalämpöpumpun tuottamaa viilennystä suhteessa ilmalämpöpumpun sähkön kulutukseen. Daikin Perfera Cool 35 ilmalämpöpumpun SEER arvo on poikkeuksellisen korkea 8.65, eli se tuottaa yhdellä kilowatilla sähköä 8.65 kilowatin edestä viilennystä. Daikin Perfera Cool 35 ilmalämpöpumpun suurin viilennysteho on 4 kW ja ajantasaisen teknologian ja sisäänrakennetun älykkyyden ansiosta kausittainen tehokkuus yltää jopa parhaaseen energialuokkaan A+++.

Vaikka Daikin Perfera Cool 35 on vain jäähdytykseen suunniteltu ilmalämpöpumppu, asentamalla siihen erikseen ostettavan sulanapitokaapelin, sitä voidaan käyttää myös energiatehokkaaseen lämmitykseen -20 asteen ulkolämpötilaan asti. Tämä ominaisuus tekee Daikin Perfera Cool 35 ilmalämpöpusta erinomaisen ilmalämpöpumpun mökille, jossa oleskellaan kesän lisäksi myös keväisin ja syksyisin, kun ilmalämpöpumpulla voidaan myös lämmittää mökkiä. Jos kuitenkin lämmität mökkiäsi puilla, voit ottaa Daikin Perfera Cool 35 ilmalämpöpumpun takkatoiminnolla kaiken hyödyn irti takalla lämmityksestä. Kun takassa on tuli, ilmalämpöpumpun sähköä ei tuhlata lämmitykseen, vaan puhallin levittää lämmön tasaisesti koko huoneeseen ja kun takkatuli hiipuu ja käyttäjän asettama lämpöraja alitetaan, ilmalämpöpumppu käynnistyy automaattisesti uudelleen.

Valikoimastamme löytyy myös Daikin Perfera H 30 ilmalämpöpumppu, jolla voidaan hoitaa kotisi tai mökkisi viilennys ja lämmitys ympäri vuoden: Daikin Perfera H 30 ilmalämpöpumppu.

 

Jos tarvitse ilmalämpöpumppua pienemmän tilan jäähdytykseen tutustu Daikin Perfera Cool 25 ilmalämpöpumppuun. Tyylikkyyttä kaivatessasi tutustu Daikin Stylish Cool ilmalämpöpumppuun, joka on saatavilla neljässä eri värissä ja myös kahdella eri teholla.Daikin Perfera Cool 35 ilmalämpöpumpun älykkäät energiaa säästävät ja mukavuutta tuovat toiminnot

Daikin Perfera Cool 35 on varustettu kaikilla toiminnoilla, joita parhaalta viilentävältä ilmalämpöpumpulta voi vain odottaa.

Puhdas sisäilma

Daikin Perfera Cool 35 ilmalämpöpumppu tuottaa puhdasta sisäilmaa useilla erilaisilla suodattimilla sekä Flash Streamer teknologialla, joka käyttää elektroneja ilmassa olevien pölyhiukkasten kemiallisia reaktioita varten hajottaen allergeenit, kuten siitepölyn sekä homeitiöt ja lisäksi poistaa epämiellyttävät hajut tuottaen parempaa ja puhtaampaa ilmaa.

Etäohjaus ja ääniohjaus

Daikin Perfera Cool 35 ilmalämpöpumpussa on WiFi etäohjaus, jota käytetään älypuhelimeen tai tablettiin ladattavalla Daikin Onecta sovelluksella, josta voit hallita kotisi viilennystä ja seurata energiankulutusta. Voit myös ajastaa ilmalämpöpumpun toimintaa, jolloin vältytään turhalta energiankulutukselta silloin kun koti on tyhjillään ja saapuessanne takaisin sisäilma on valmiiksi mukavan viileä. Daikin Perfera Cool 35 ilmalämpöpumppuun voidaan ajastaa jopa kuusi tapahtumaa kaikille päiville.

Lataamalla älylaitteeseesi Daikin Onecta sovelluksen lisäksi myös Amazon Alexa tai Google Assistant sovelluksen, voit ohjata Daikin Perfera Cool 35 ilmalämpöpumpun tärkeimpiä toimintoja puheella!

Huoneilman tasainen lämpötila ja ilmankosteus

Daikin Perfera Cool 35 ilmalämpöpumppu pitää huoneilman aina vedottomana ja miellyttävän tuntuisena älykkäillä ilmavirtaus toiminnoilla ja kahden alueen liiketunnistusantureilla. Daikin Perfera Cool 35 ilmalämpöpumppu tunnistaa ihmisten sijainnit huoneessa ja estää viileän ilman puhalluksen suoraan iholle ja pysty- ja vaakasuorat Swing -toiminnot tuottavat 3D ilmavirtauksen kierrättäen viileän ilman huoneen kaukaisimpiinkin nurkkiin.

Daikin Perfera Cool 35 ilmalämpöpumpussa on myös kuivatusohjelma, joka poistaa huoneilman ilmankosteutta, joka on keskeinen asia kun kesän helteille kaivataan helpotusta. Kosteudenpoisto ei kuluta niin paljon sähköä kuin viilennys ilmalämpöpumpulla ja joskus kodin viilennykseen saattaa riittää vain ilmankosteuden alentaminen.

Energiansäästö

Daikin Perfera Cool 35 ilmalämpöpumpun suunnittelussa on otettu huomioon energiansäästö ja siinä on energiaa säästäviä toimintoja, jotka vähentävät energiatehokkaan ilmalämpöpumpun sähkönkulutusta vielä entisestään.

Econo tila pienentää Daikin Perfera Cool 35 ilmalämpöpumpun virrankulutusta, jolloin samaan aikaan voidaan käyttää muita laitteita, jotka kuluttavat paljon energiaa.

Kun Daikin Perfera Cool 35 ilmalämpöpumppu on valmiustilassa, energiankulutus pienenee 80%.

Kahden alueen liiketunnistusanturi, joka tunnistaa ihmisten sijainnit huoneessa, kytkee ilmalämpöpumpun sisäyksikön energiansäästötilaan automaattisesti, jos huoneessa ei ole ihmisiä.

Yötoiminto estää öisin liiallisen viilennyksen Daikin Perfera Cool 35 ilmalämpöpumpulla, jolloin vältytään turhalta sähkönkulutukselta.

Daikin Perfera Cool 35 ilmalämpöpumppua voidaan käyttää myös pelkkänä puhaltimena, jolloin sähköä ei kulu juuri lainkaan.

Hiljaisuus

Daikin Perfera Cool 35 on erittäin hiljainen ilmalämpöpumppu ja se voidaan asentaa myös makuuhuoneeseen ilman että se häiritsee unia. Hiljaisella toiminnalla Daikin ilmalämpöpumpun äänenpainetaso on vain 19 dB(A). Myös ilmalämpöpumpun ulkoyksikössä on hiljainen toiminta, joka takaa hiljaisuuden myös naapureillesi.

Daikin Multisplit ilmalämpöpumppu

Yhteen Daikin ilmalämpöpumpun ulkoyksikköön on mahdollista kytkeä jopa 5 erilaistakin sisäyksikköä, joten kaikkialla kodissasi on aina mukavan viileä.

Daikin Perfera Cool 35 ilmalämpöpumpun tekniset tiedot

Perfera Cool 35
  FTXM35R
RXM35R
Jäähdytys min/max kW 1,4 / 4,0
Toiminta-alue °C -10 ... +50
SEER   8,65
Sisäyksikkö äänenpaine dB(A) min…max 19 … 45
Ulkoyksikkö äänenpaine dB(A) täysi teho / hiljainen tila 47/44
Lämmitys min/max kW 1,4 / 5,2
Toiminta-alue °C -20 … +18
SCOP keskimääräinen ilmasto 5,1
Flash Streamer   x
WiFi   vakiovaruste
Sisäyksikkö mitat suulake kiinni / paino l x k x s, mm / kg 778x295x272 / 10
Sisäyksikkö korkeus suulake mm 330,3
Ulkoyksikkö mitat / paino l x k x s, mm / kg 765x550x285 / 32
Max putkimatka yksiköiden välillä m 3 … 30

paras ratkaisu

 

Ilmainen kartoitus

Ilmaisella kartoituksella Mr.LVI lämpöpumppu ammattilaisen kanssa löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ilmalämpöpumpun. Ilmaisessa kartoituksessa ammattitaitoiset myyjämme tekevät tarvekartoituksen haastattelemalla, esitietolomakkein ja kohdekuvin.

Lue lisää ja tilaa ilmainen kartoitus!

 

Meiltä aina paras ja edullinen asennus!

Asennuksen hankkiminen muualta ostettuun ilmalämpöpumppuun voi olla hyvinkin hankalaa. Hankkimalla ilmalämpöpumpun ja asennuksen samasta paikasta, säästät euroja sekä saat kaiken helposti ja nopeasti kerralla kotiisi. Näin myös vältät ilmalämpöpumpun ongelmatilanteissa vastuun välttelyn laitteen myyjän ja asennusyrityksen välillä.


Asennamme pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä. Hanki ilmalämpöpumpun asennus aina luotettavalta ammattilaiselta!

 

Tukes muistuttaa, että ilmalämpöpumpun asentamiseen tarvitaan lupa. On ostajan vastuulla varmistaa, että ilmalämpöpumppua asentavalla yrityksellä on kylmä- ja sähköurakointioikeudet.

 

Tukes suosittelee, että ilmalämpöpumppu hankitaan yritykseltä, joka myy sekä laitteen että asennuksen ja tarjoaa lisäksi laitteelle huolto- ja korjauspalveluja.

 

Ilmalämpöpumppu tuo säästöä lämmityskustannuksiin vain, jos se on asennettu ammattitaitoisesti ja laitetta huolletaan säännöllisesti. Kun sama yritys myy ilmalämpöpumpun, asentaa sen ja huoltaa pumppua jatkossa, vastuu laitteen oikeasta toiminnasta ja asennuksesta on selkeästi myyjällä. Ostopäätöstä tehdessä kannattaa varmistaa, että takuu kattaa sekä laitteen että asennustyön. Myyjän tulee opastaa asiakasta laitteen käytössä ja auttaa ongelmatilanteissa.

 

Kysy lisää asennuksesta 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 


ASENNUSALUEET

 

ILMALÄMPÖPUMPPUJEN JA ILMANVAIHTOKONEIDEN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, KERAVA, VANTAA, KLAUKKALA, PORNAINEN

 

POISTOILMA-, ILMAVESI- JA MAALÄMPÖPUMPPUJEN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ALUE 1
ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, KLAUKKALA, PORNAINEN

ALUE 2
RAJAMÄKI, MÄNTSÄLÄ, ASKOLA, LAPINJÄRVI, LILJENDAHL, MYRSKYLÄ, SIUNTIO, HYVINKÄÄ, INKOO, ORIMATTILA, RIIHIMÄKI, RUOTSINPYHTÄÄ, LOVIISA, NURMIJÄRVI, PORVOO, VEIKKOLA, VIHTI


Yli 30 km edes takaisen matkan päässä olevissa kohteissa jotka kuuluvat alueelle 2 veloitetaan matkakulut 30 km jälkeen 1,49 € per kilometri.

 

Esim. jos kohteen edes takainen matka on 60km veloitetaan lisäkuluja 30km verran eli 30 x 1,49 €. Silloin lisäveloitus pidemmästä matkasta on 44,70 €. Mikäli edes takainen matka on yli 100 km veloitetaan lisähinta myös pidemmästä työajasta pitkän ajomatkan takia. Tämä veloitus sovitaan erikseen.


AURINKOSÄHKÖN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, PORNAINEN, NURMIJÄRVI, MÄNTSÄLÄ, HYVINKÄÄ, PORVOO, VIHTI

 


Ilmalämpöpumpun osto ilman asennusta

Asiakkaan ostaessa pelkän ilmalämpöpumpun ilman myyjäliikkeen asennusta tulee hänen todentaa, että hänellä on Tukesin hyväksymä ja luvat myöntänyt asennusliike. Kirjallinen lupakyselylomake toimitetaan tilauksen jälkeen asiakkaan sähköpostiin.

Asennusliikkeen tulee pystyä tekemään mahdollisia huoltotoimenpiteitä ilmalämpöpumpulle maahantuojan takuun aikana ja vastaamaan asennuspuolen takuusta. Asennuksen jälkeen asiakkaan tulee pyytää asentajalta asennuspöytäkirja, koska maahantuojien takuut edellyttävät asennuspöytäkirjan olemassaoloa. Asennuspöytäkirjasta tulee toimittaa kopio laitteen myyjäliikkeelle sähköpostiin 2 viikon kuluessa asennuksesta, jotta takuu astuu voimaan. Tarkemman ohjeistuksen saat tarpeen tullen oston yhteydessä myyjältä.

Pyydä tarjous pelkästä laitteesta. Toimituskulut tapauskohtaisesti ja noudettaessa ilman toimituskuluja.

 

 


ONKO ILMALÄMPÖPUMPUSSASI JOKIN ONGELMA? ILMALÄMPÖPUMPPU EI LÄMMITÄ? VETTÄ VUOTAA LATTIALLE?

Käytössä olevan ilmalämpöpumpun yleisimmät ongelmat ovat:

- ilmalämpöpumppu ei lämmitä
- ilmalämpöpumppu ei viilennä
- käyntiääni poikkeaa normaalista
- vettä vuotaa lattialle
- näyttö on pimeänä

Mr. LVI LÄMPÖPUMPPUHUOLTO HUOLTAA JA KORJAA KAIKKI ILMALÄMPÖPUMPPUMERKIT NOPEASTI JA EDULLISESTI!

MM. PANASONIC, MITSUBISHI, TOSHIBA, GREE, NIBE, FUJITSU, MIDEA, LG, DAIKIN

Nyt tarjous, ilmalämpöpumpun huolto vain alk. 229€! Osta täältä

 

Katso Mr. LVI Ilmalämpöpumppu korjaus ja huolto hinnasto

Missä vika? Lue lisää ilmalämpöpumppujen yleisimmistä vioista ja tilaa huolto nopeasti täältä tai soita ammattilaisillemme 010 666 7282


 

 

Maksutavat ja rahoitus

Verkkokaupasta tilattaessa

 

Noutovarastolta ostaessa


KYSY LISÄÄ 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 


Ilmalämpöpumppua valittaessa tutustu ensin ilmalämpöpumppu tietosivuihimme.

Oppaassamme olemme pyrkineet antamaan vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin (FAQ = Frequently Asked Questions), joita esitetään kun mietitään millainen ilmalämpöpumppu on sopiva.

Mitä hyötyä ilmalämpöpumpusta on?

SÄÄSTÄT TUTKITUSTI 30% ILMALÄMPÖPUMPUN AVULLA

Motivan tutkimuksen mukaan kotitalouksien energiankulutus ilmalämpöpumpun hankinnan jälkeen laski suurimmassa osassa kohteita. Kokonaisenergiakulutus laski jopa 1 000 – 5 000 kWh vuodessa. Suurin mitattu kohdekohtainen energiansäästö oli huimat yli 8 000 kWh.

Lähde: Motiva: Tutkittua energiansäästöä ilmalämpöpumpulla

 

 


Viilentävä ilmalämpöpumppu Daikin Perfera Cool 35 esite

Viilentävä ilmalämpöpumppu Daikin Perfera Cool 35 asennusohje

Viilentävä ilmalämpöpumppu Daikin Perfera Cool 35 asentajan viiteopas

Viilentävä ilmalämpöpumppu Daikin Perfera Cool 35 käyttöohje

Viilentävä ilmalämpöpumppu Daikin Perfera Cool 35 databook

Viilentävä ilmalämpöpumppu Daikin Perfera Cool 35 tehotaulukko

Daikin Stand By Me takuupalvelun esite

Daikin Stand By Me takuupalvelun aloituksen käyttöohje

 

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS!

Verottaja Kotitalousvähennys ohje

Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät kotitalous- tai hoitotyötä, asunnon kunnossapitotöitä tai tietotekniikkalaitteiden asennusta.

Omavastuu 100 euroa ja enimmäismäärä normaalisti 2 250 € / henkilö, mutta vuosina 2022-2027 öljylämmityksestä pois siirtyville enimmäismäärä on 3500 €!

Omavastuu 100 euroa on kalenterivuosikohtainen. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran. 

Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.