Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä. 
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!

VALMISTAJIEN HINNAN NOUSUJEN JOHDOSTA KAIKKI OIKEUDET HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN!

KATAIKKO RAHOITUS

Rahoita Panasonic lämpöpumppusi Kataikko rahoituksella!
Lue lisää täältä!

Ilmalämpöpumppu Panasonic HZ25WKE

Panasonic HZ25 WKE ilmalämpöpumppu on poistunut myynnistä.
Korvaava ilmalämpöpumppu: Ilmalämpöpumppu Panasonic HZ25XKE
*

* Ilmalämpöpumpun asennukseen lisätään matka-aika ja
    km-korvaukset yht. 99€ / tilaus.


2021 UUTUUS ILMALÄMPÖPUMPPU PANASONIC HZ25WKE FLAGSHIP

 • Uusi lippulaiva korvaa yhden pohjoismaiden myydyimmistä ilmalämpöpumpuista: Panasonic HZ25UKE ilmalämpöpumpun
 • Päivitetty ohjausyksikkö -> entistä helppokäyttöisempi
 • Puheohjaus, voit hallita ilmalämpöpumppua äänikomennoilla
 • Erinomainen energialuokitus: A+++/A++
 • Maksimiteho: 7,4 kW
 • Lämmitys- /jäähdytysteho: 3,2 kW / 2,5 kW
 • SCOP: 5,2
 • SEER: 7,8
 • Erittäin hiljainen ilmalämpöpumppu vain 18 dB (A)
 • Jaksaa lämmittää jopa -35 asteen pakkasella!
 • Entistä kehittyneempi nanoe™ X Generator Mark 2 ilmanpuhdistus kehittää kaksi kertaa enemmän hydroksyyliradikaaleja ja auttaa poistamaan epäpuhtaudet ja hajut entistä nopeammin. Estävä vaikutus myös koronavirusta (SARS-CoV-2) vastaan, lue lisää!
 • Sisäänrakennettu WiFi-etäohjaus vakiona, yhteensopiva Voice Assistantin kanssa
 • Sky-infrapunaohjaus
 • Ylläpitolämpötoiminto
 • Ekologinen R32 kylmäaine
 • Sisäyksikön mitat: K: 295 x S: 230 x L 870 mm

Takuu 2 vuotta


TUNNEMME ILMALÄMPÖPUMPUT JA AUTAMME SINUA!

Etkö ole varma millainen ilmalämpöpumppu juuri sinulle sopii? Ota yhteyttä Mr.LVI:lle 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi ja tilaa ilmainen kartoitus!

 

Tekniset myyjämme tuntevat niin uudet kuin vanhat laitteet sekä niiden toiminnan. Autamme Sinua ilmalämpöpumpun valinnassa tai teknisissä ongelmissa, oli vanha ilmalämpöpumppusi millainen tahansa.

 

smile  Toimitus: Heti varastolta
smile  Asennus: Asennusaikoja vapaana
smile  Turvallisuus: Tukes hyväksymä liike
smile  Toimitusaika: 1-5 arkipäivää
smile  Rahti: Tilauksen nouto varastolta 0€
 Meiltä myös edullinen asennus ja huolto

Hinta:
ASENNUS
Valmistaja: PANASONIC

  3 hyvää syytä valita Mr. LVI

Ilmainen kartoituskäynti

Kaikenkattava asennustarvikepaketti

Tiedät aina tarkan hinnan etukäteen

Uusi lippulaiva malli Panasonicilta: ilmalämpöpumppu Panasonic HZ25WKE korvaa Panasonic HZ25UKE ilmalämpöpumpun

Panasonic HZ25 WKE ilmalämpöpumppu korvaa menestyneen Panasonic HZ25 UKE ilmalämpöpumpun. Uuden Panasonic HZ25 WKE ilmalämpöpumpun kehityksessä pääpaino on ollut uuden teknologian kehityksessä. Panasonic on onnistunut luomaan todella energiatehokkaan ilmalämpöpumpun, joka toimii erinomaisesti matalissa lämpötiloissa. Uusi Panasonic HZ 25 WKE on suosittu ilmalämpöpumppu, jolla on korkea suorituskyky, alhainen energiankulutus ja uusi tehokas ilmanpuhdistusjärjestelmä.

Panasonic HZ25WKE ilmalämpöpumpun lämmityskapasiteetti on parantunut entisestään, sillä saavutetaan vakaa ja luotettava lämmitys jopa keskitalven erittäin matalassa lämpötilassa.

Panasonic HZ25WKE ilmalämpöpumpussa on uusi ilmanpuhdistusjärjestelmä nanoe™ X Generator Mark 2, joka auttaa poistamaan epäpuhtaudet ja hajut entistä nopeammin. Panasonic HZ25WKE ilmalämpöpumpulla saat mukavan sisälämpötilan puhtaalla ja raikkaalla ilmalla.

Myös Panasonic HZ25WKE ilmalämpöpumpun sisäyksikkö ja kaukosäädin ovat kokeneet muutoksia. Panasonic HZ25 WKE ilmalämpöpumpun sisäyksikössä on valkoinen mattapintainen hieman hopealle taittava väri ja kaukosäätimen painikkeiden asettelua on muutettu käytön helpottamiseksi.

Jos tarvitset hiukan tehokkaampaa ilmalämpöpumppua, tutustu tehokkaampaan Panasonic HZ35WKE ilmalämpöpumppuun.

 

Panasonic HZ 25 WKE ilmalämpöpumpun A+++ energialuokka

Panasonic HZ25WKE ilmalämpöpumpun suuri 7,4 kW:n teho tarkoittaa parempaa lämpötehokkuutta, kun taas A+++ energialuokitus tarkoittaa, että lämmön tuottamiseen käytetään mahdollisimman pieni määrä energiaa. Panasonic HZ25WKE ilmalämpöpumppu säilyttää nimellistehonsa aina -25 ° C:en pakkasille saakka. Panasonic HZ25 WKE ilmalämpöpumpun SCOP-arvo on peräti 5,2, mikä tarkoittaa, että lämpöpumppu tuottaa viisi kertaa enemmän energiaa kuin mitä se normaalina kautena kuluttaa.


Energiatehokas ilmastointi kuumina päivinä Panasonic HZ25 WKE ilmalämpöpumpun avulla

Panasonic HZ25WKE ilmalämpöpumppu toimii kesällä tehokkaana ilmastointilaitteena tuoden energiatehokasta viilennystä kuumiin kesäpäiviisi. Panasonic HZ25WKE ilmalämpöpumpun nimellinen viilennysteho on 2,5 kW, viilennyksen energialuokka A++ ja viilennyksen SEER arvo on huikeat 7,8.

 

Panasonic HZ25WKE ilmalämpöpumppu tuottaa mukavuutta ympäri vuoden kaikenlaisissa kohteissa

Panasonic HZ25WKE ilmalämpöpumppu toimii erinomaisesti jopa 145 m²:n tiloissa, mutta se on loistava valinta myös kesämökin ilmalämpöpumpuksi. Panasonic HZ25WKE ilmalämpöpumpussa on ylläpitolämpötoiminto, jonka avulla saat pidettyä mökin lämmön turvallisesti plussan puolella ollessasi poissa mökiltä, kuluttamatta kuitenkaan liikaa energiaa. Ylläpitolämpö on säädettävissä portaattomasti 8-15 asteen välillä ja se estää kosteuden kertymisen mökin tekstiileihin ja rakenteisiin torjuen hometta ja sisäilmaongelmia, sekä auttaa estämään vesivahinkoja ehkäisemällä putkien jäätymisen. Käyttäessäsi Panasonic HZ25 WKE ilmalämpöpumppua mökkisi ylläpitolämmitykseen, saat selvät tiedot lämmityksen tilasta WiFi-etäohjauksen avulla.

 

Panasonic HZ25WKE ilmalämpöpumpun integroitu WiFi etäohjaus ja Voice Assistant

Voit hallita Panasonic HZ25WKE ilmalämpöpumppua täydellisesti pilven kautta WiFi etäohjauksella. WiFi etäohjaus on käytännöllinen toiminto, jonka avulla tarkastat Panasonic HZ25WKE ilmalämpöpumpun tilan ja säädät asetuksia älypuhelimella tai tabletilla Panasonic Comfort Cloud sovellusta käyttäen, vaikka et itse olisikaan kotona.

Voit hallita Panasonic HZ25WKE ilmalämpöpumpun kaikkia toimintoja pelkillä äänikomennoilla. Panasonic Comfort Cloud -sovellus ja puheohjaus tekevät miellyttävän sisäilman varmistamisesta entistä helpompaa. Voit helpottaa arkeasi kokoamalla useita toimintoja ryhmäksi. Rutiinitoiminnon avulla voit muokata äänikomentoja ja hallita useita puheohjattavia yksikköjä, mm. Panasonicin verkkoon yhdistettäviä lämpöpumppuja.

 

Panasonic HZ25WKE ilmalämpöpumpun entistä kehittyneempi nanoe™ X Generator Mark 2 ilmanpuhdistusjärjestelmä

Panasonic on kehittänyt nanoe™ X ilmansuodatusjärjestelmästä entistä tehokkaamman ja se on nyt nimeltään nanoe™ X Generator Mark 2. Panasonic HZ25WKE ilmalämpöpumpun nanoe X Generator Mark 2 ilmansuodatusjärjestelmä kehittää kaksi kertaa aiempaa enemmän hydroksyyliradikaaleja ja auttaa poistamaan epäpuhtaudet ja hajut entistä nopeammin. Hydroksyyliradikaalit ovat luonnon omia puhdistusaineita, jotka neutraloivat monia epäpuhtauksia, kuten viruksia, bakteereja, hometta, allergeeneja, siitepölyä ja haitallisia aineita muuntamalla epäpuhtauksien proteiineja, jolloin epäpuhtauksien toiminta estyy luonnollisesti. Panasonic HZ25WKE ilmalämpöpumpun sisäyksikössä on sisäänrakennettu ilmankuivain, joka estää myös bakteerien ja homeen muodostumisen laitteessa.

 

nanoe™ X ilmansuodatus ehkäisee myös koronavirusta

Uudet riippumattomat testitulokset ovat todistaneet että nanoe™X ilmansuodatuksella varustetulla Panasonic ilmalämpöpumpulla on estävä vaikutus koronavirusta (SARS-CoV-2) vastaan. Tuloksista käy ilmi, että Panasonic ilmalämpöpumpun nanoe ™ X-tekniikalla saavutettiin 6,7 m3:n tilassa kahdeksan tunnin aikana uuden koronaviruksen estävä vaikutus 91,4%. Testitulokset suoritti laboratorio-olosuhteissa maailmanlaajuinen tutkimusorganisaatio Texcell. Lue lisää klikkaamalla tätä linkkiä.

 

Panasonic HZ25WKE ilmalämpöpumppu on tyylikkäästi muotoilu

Panasonic HZ25WKE ilmalämpöpumpussa on uusi tyylikäs muotoilu, jonka ansiosta se sulautuu kotisi sisustukseen saumattomasti. Koska Panasonic HZ25WKE ilmalämpöpumpun sisä- ja ulkoyksiköt ovat erittäin hiljaisia, ilmalämpöpumppu voidaan asentaa sinne missä sitä eniten tarvitaan, ilman että lämmitys ja viilennys aiheuttaa häiriötä jokapäiväiseen elämiseenne.

 

Panasonic HZ25WKE ilmalämpöpumpun käyttö takan kanssa ( takkatoiminto )

Panasonic ilmalämpöpumput toimivat loistavasti yhdessä takan kanssa. Kaukosäätimestä on valittavana fan- toiminto eli ns. ilman kierrätys. Tätä toimintoa kutsutaan usein myös termillä manuaalinen takkatoiminto. Laittamalla Panasonic ilmalämpöpumpun fan -toiminnolle laite lopettaa lämmittämisen jolloin ilmalämpöpumppu toimii pelkkänä puhaltimena yhdessä takan kanssa ja ulkoyksikkö on sammuksissa. Fan -toiminnolla ilmalämpöpumppu levittää puhalluksella takan tuottaman lämmön laajemmalle alueelle kodissasi. Kun takan käyttö lopetetaan, laitetaan ilmalämpöpumppu heat -toiminnolla takaisin normaaliin lämmitystilaan ja laite jatkaa normaalisti asunnon lämmitystä.

 

Panasonic HZ25 WKE ilmalämpöpumpun tekniset tiedot

Maksimiteho 7,40 kW
Lämmitysteho / COP 1) Nimellinen (minimi–maksimi) (kW / W/W) 3,20 (0,85–7,40) / 5,61
Lämmitysteho -7 °C:ssa 2) / COP -7 °C:ssa 1) (kW / W/W) 4,75 / 2,53
Lämmitysteho -15 °C:ssa 2) / COP -15 °C:ssa 1) (kW / W/W) 4,60 / 2,47
Lämmitysteho -20 °C:ssa 2) / COP -20 °C:ssa 1) (kW / W/W) 4,03 / 2,33
Lämmitysteho -25 °C:ssa 2) / COP -25 °C:ssa 1) (kW / W/W) 3,43 / 2,14
SCOP 3) 5,20 A+++
P-design -10 °C:ssa (kW) 3,00
Ottoteho (lämmitys) Nimellinen (minimi–maksimi) (kW) 0,57 (0,17–2,10)
Vuotuinen energiankulutus 4) (kWh/a) 808
Jäähdytysteho Nimellinen (minimi–maksimi) (kW) 2,50 (0,85–3,00)
SEER 3)
7,80 A++
P-design (jäähdytys) (kW) 2,50
Ottoteho (jäähdytys) Nimellinen (minimi–maksimi) (kW) 0,46 (0,17–0,67)
Vuotuinen energiankulutus 4) (kWh/a) 112
Sisäyksikkö CS-HZ25WKE
Ilmamäärä (Lämmitys/jäähdytys) (m³/min) 15,6/14,0
Kosteudenpoisto (l/h) 1,5
Jännite / Suositeltu sulake (V/A) 230 / 16
Sisäyksikön mitat (KxLxS/P)  295 x 870 x 230 mm / 10 kg
Äänenpaine 5) (Lämmitys–jäähdytys) (korkea/matala/S-tila) (dB(A)) 45/24/18–44/25/ 20
nanoe X Generator Mark 2
Ulkoyksikkö CU-HZ25WKE
Ilmamäärä (Lämmitys/jäähdytys)  (m³/min) 32,7/32,7
Äänenpaine 5) (Lämmitys–jäähdytys) (korkea/matala) (dB(A)) 47/44–46/43
Mitat 6) / nettopaino K x L x S mm/kg 622 x 824 x 299 / 36
Kylmäaine (R32) / CO2-ekv. kg/T 1,12/0,756
Toiminta-alue Lämmitys/jäähdytys, minimi–maksimi °C -25 – +24 / +16 – +43

1) COP-laskelma on tehty EN14511-standardin mukaisesti. 2) Lämpöpumpun kapasiteetti on testattu tehokkaassa tilassa yhdessä jäänpoistotilan kanssa. 3) SCOP- ja SEER-arvot ovat Panasonicin tehtaan virallisia mittaustuloksia laitteille, joiden energialuokitus on A+++...D. 4) Vuosittainen energiankulutus on laskettu EU-asetuksen 626/2011 mukaan. 5) Sisäyksikön äänenpaine on mitattu 1 metrin etäisyydeltä pääyksikön edestä ja 0,8 metriä yksikön alapuolelta. Ulkoyksikön äänenpaine on mitattu1 metrin etäisyydeltä pääyksikön edestä ja takaa. Äänenpaine on mitattu standardin JIS C 9612 mukaan. S-tila: hiljainen tila. Matala: pienin puhallusnopeus. 6) Lisää 70 mm putkiliitäntää varten. 7) Kun ulkoyksikkö asennetaan sisäyksikköä korkeammalle.


paras ratkaisu

 

Ilmainen kartoitus

Ilmaisella kartoituksella Mr.LVI lämpöpumppu ammattilaisen kanssa löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ilmalämpöpumpun. Ilmaisessa kartoituksessa ammattitaitoiset myyjämme tekevät tarvekartoituksen haastattelemalla, esitietolomakkein ja kohdekuvin.

Lue lisää ja tilaa ilmainen kartoitus!

 

Meiltä aina paras ja edullinen asennus!

Asennuksen hankkiminen muualta ostettuun ilmalämpöpumppuun voi olla hyvinkin hankalaa. Hankkimalla ilmalämpöpumpun ja asennuksen samasta paikasta, säästät euroja sekä saat kaiken helposti ja nopeasti kerralla kotiisi. Näin myös vältät ilmalämpöpumpun ongelmatilanteissa vastuun välttelyn laitteen myyjän ja asennusyrityksen välillä.


Asennamme pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä. Hanki ilmalämpöpumpun asennus aina luotettavalta ammattilaiselta!

 

Tukes muistuttaa, että ilmalämpöpumpun asentamiseen tarvitaan lupa. On ostajan vastuulla varmistaa, että ilmalämpöpumppua asentavalla yrityksellä on kylmä- ja sähköurakointioikeudet.

 

Tukes suosittelee, että ilmalämpöpumppu hankitaan yritykseltä, joka myy sekä laitteen että asennuksen ja tarjoaa lisäksi laitteelle huolto- ja korjauspalveluja.

 

Ilmalämpöpumppu tuo säästöä lämmityskustannuksiin vain, jos se on asennettu ammattitaitoisesti ja laitetta huolletaan säännöllisesti. Kun sama yritys myy ilmalämpöpumpun, asentaa sen ja huoltaa pumppua jatkossa, vastuu laitteen oikeasta toiminnasta ja asennuksesta on selkeästi myyjällä. Ostopäätöstä tehdessä kannattaa varmistaa, että takuu kattaa sekä laitteen että asennustyön. Myyjän tulee opastaa asiakasta laitteen käytössä ja auttaa ongelmatilanteissa.

 

Kysy lisää asennuksesta 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 


ASENNUSALUEET

 

ILMALÄMPÖPUMPPUJEN JA ILMANVAIHTOKONEIDEN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, KERAVA, VANTAA, KLAUKKALA, PORNAINEN

 

POISTOILMA-, ILMAVESI- JA MAALÄMPÖPUMPPUJEN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ALUE 1
ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, KLAUKKALA, PORNAINEN

ALUE 2
RAJAMÄKI, MÄNTSÄLÄ, ASKOLA, LAPINJÄRVI, LILJENDAHL, MYRSKYLÄ, SIUNTIO, HYVINKÄÄ, INKOO, ORIMATTILA, RIIHIMÄKI, RUOTSINPYHTÄÄ, LOVIISA, NURMIJÄRVI, PORVOO, VEIKKOLA, VIHTI


Yli 30 km edes takaisen matkan päässä olevissa kohteissa jotka kuuluvat alueelle 2 veloitetaan matkakulut 30 km jälkeen 1,49 € per kilometri.

 

Esim. jos kohteen edes takainen matka on 60km veloitetaan lisäkuluja 30km verran eli 30 x 1,49 €. Silloin lisäveloitus pidemmästä matkasta on 44,70 €. Mikäli edes takainen matka on yli 100 km veloitetaan lisähinta myös pidemmästä työajasta pitkän ajomatkan takia. Tämä veloitus sovitaan erikseen.


AURINKOSÄHKÖN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, PORNAINEN, NURMIJÄRVI, MÄNTSÄLÄ, HYVINKÄÄ, PORVOO, VIHTI

 


Ilmalämpöpumpun osto ilman asennusta

Asiakkaan ostaessa pelkän ilmalämpöpumpun ilman myyjäliikkeen asennusta tulee hänen todentaa, että hänellä on Tukesin hyväksymä ja luvat myöntänyt asennusliike. Kirjallinen lupakyselylomake toimitetaan tilauksen jälkeen asiakkaan sähköpostiin.

Asennusliikkeen tulee pystyä tekemään mahdollisia huoltotoimenpiteitä ilmalämpöpumpulle maahantuojan takuun aikana ja vastaamaan asennuspuolen takuusta. Asennuksen jälkeen asiakkaan tulee pyytää asentajalta asennuspöytäkirja, koska maahantuojien takuut edellyttävät asennuspöytäkirjan olemassaoloa. Asennuspöytäkirjasta tulee toimittaa kopio laitteen myyjäliikkeelle sähköpostiin 2 viikon kuluessa asennuksesta, jotta takuu astuu voimaan. Tarkemman ohjeistuksen saat tarpeen tullen oston yhteydessä myyjältä.

Pyydä tarjous pelkästä laitteesta. Toimituskulut tapauskohtaisesti ja noudettaessa ilman toimituskuluja.

 

 


ONKO ILMALÄMPÖPUMPUSSASI JOKIN ONGELMA? ILMALÄMPÖPUMPPU EI LÄMMITÄ? VETTÄ VUOTAA LATTIALLE?

Käytössä olevan ilmalämpöpumpun yleisimmät ongelmat ovat:

- ilmalämpöpumppu ei lämmitä
- ilmalämpöpumppu ei viilennä
- käyntiääni poikkeaa normaalista
- vettä vuotaa lattialle
- näyttö on pimeänä

Mr. LVI LÄMPÖPUMPPUHUOLTO HUOLTAA JA KORJAA KAIKKI ILMALÄMPÖPUMPPUMERKIT NOPEASTI JA EDULLISESTI!

MM. PANASONIC, MITSUBISHI, TOSHIBA, GREE, NIBE, FUJITSU, MIDEA, LG, DAIKIN

Nyt tarjous, ilmalämpöpumpun huolto vain alk. 229€! Osta täältä

 

Katso Mr. LVI Ilmalämpöpumppu korjaus ja huolto hinnasto

Missä vika? Lue lisää ilmalämpöpumppujen yleisimmistä vioista ja tilaa huolto nopeasti täältä tai soita ammattilaisillemme 010 666 7282


 

 

Maksutavat ja rahoitus

Verkkokaupasta tilattaessa

 

Noutovarastolta ostaessa


KYSY LISÄÄ 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 


Ilmalämpöpumppua valittaessa tutustu ensin ilmalämpöpumppu tietosivuihimme.

Oppaassamme olemme pyrkineet antamaan vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin (FAQ = Frequently Asked Questions), joita esitetään kun mietitään millainen ilmalämpöpumppu on sopiva.

Mitä hyötyä ilmalämpöpumpusta on?

SÄÄSTÄT TUTKITUSTI 30% ILMALÄMPÖPUMPUN AVULLA

Motivan tutkimuksen mukaan kotitalouksien energiankulutus ilmalämpöpumpun hankinnan jälkeen laski suurimmassa osassa kohteita. Kokonaisenergiakulutus laski jopa 1 000 – 5 000 kWh vuodessa. Suurin mitattu kohdekohtainen energiansäästö oli huimat yli 8 000 kWh.

Lähde: Motiva: Tutkittua energiansäästöä ilmalämpöpumpulla

 

 

Meiltä löydät myös Panasonic-ilmalämpöpumpun varaosia

Kysy varaosaa -lomakkeella voit kysyä helposti varaosaa. Pyrimme vastaamaan kyselyysi mahdollisimman pikaisesti, viimeistään seuraavana työpäivänä.

Voit myös soittaa asiakaspalveluumme, puh. 010 666 72 82.

 


Panasonic HZ25WKE ilmalämpöpumppu esite

Panasonic HZ25WKE ilmalämpöpumppu asennusohje

Panasonic HZ25WKE ilmalämpöpumppu käyttöohje

Panasonic HZ25WKE ilmalämpöpumppu WiFi käyttöohje

Panasonic HZ25WKE ilmalämpöpumppu huoltokirja

Panasonic Smart Cloud CZ-TACG1 ilmalämpöpumpun etäohjain esite

Panasonic ilmalämpöpumppujen vertailu esite


Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

Käytössä olevan vanhan lämpöpumpun yleisimmät ongelmat: - lämpöpumppu ei käynnisty - ei lämmitä - käyntiääni poikkeaa normaalista - vettä vuotaa lattialle - ei pysy käynnissä - ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennys ei toimi - lämmitys toimii vain osittain - näyttö on pimeänä - kuluttaa normaalia enemmän sähköä.

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai info(at)mrlvi.fi