Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä. 
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!

VALMISTAJIEN HINNAN NOUSUJEN JOHDOSTA KAIKKI OIKEUDET HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN!

POISTOILMALÄMPÖPUMPUT BOSCH

Kun asuntoa lämmitetään poistoilmalämpöpumpulla, käytetään hyödyksi rakennuksesta poistettavaa lämmintä ilmaa. Poistoilmalämpöpumpulla otetaan lämmitysenergia talteen poistettavasta ilmasta ja käytetään se käyttö- ja lämmitysveden lämmittämiseen.

Poistoilmalämpöpumppu tarvitsee aina rinnalleen myös muun lämmitysmuodon, esim. puu- tai sähkölämmityksen, eikä sen tehon avulla ole mahdollista tuottaa kaikkea tarvittua lämmitysenergiaa. Poistoilmalämpöpumppu on lämmitysmuotona paras sellaiseen kohteeseen jossa on pieni kulutus ja poistoilmalämpöpumpusta saa parhaimman hyödyn silloin kun lämmitystehon tarve pieni ja rakennuksen tilavuus on suuri. Vaihtamalla poistoilmalämpöpumppuun voit säästää jopa puolet lämmityslaskun loppusummasta.


Poistoilmalämpöpumppu Bosch Compress 3800i EW on suunniteltu vaihtokoneeksi vanhan tilalle

Poistoilmalämpöpumppu Bosch Compress 3800i EW saneerauskohteeseen

Bosch on tuonut markkinoille uuden Bosch Compress 3800i EW poistoilmalämpöpumpun joka on tarkoitettu vaihtokoneeksi vanhalle koneellisella poistolla varustetulle lämpöpumpulle. Bosch Compress 3800i EW poistoilmalämpöpumpussa on vaihtoventtiiliteknologia, jonka avulla sillä säästetään rahaa vanhaan poistolämpöpumppuun verrattuna. Bosch Compress 3800i EW poistoilmalämpöpumpun energialuokka on A++ ja uusi moderni kosketusnäyttö sekä integroitu etäohjaus.


Poistoilmalämpöpumppu Bosch Compress 3800i EW on helppo siirtää asennuspaikalle, koska se on nopeasti jaettavissa kahteen osaan. Myös Bosch Compress 3800i EW poistoilmalämpöpumpun asennus on helppo ja laitteessa on reilusti tilaa kytkennöille.

 

Mr. LVI suosittelee: saneerauskohteeseen poistoilmalämpöpumppu Bosch Compress 3800i EW

   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS!

Verottaja Kotitalousvähennys ohje

Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät kotitalous- tai hoitotyötä, asunnon kunnossapitotöitä tai tietotekniikkalaitteiden asennusta.

Omavastuu 100 euroa ja enimmäismäärä normaalisti 2 250 € / henkilö, mutta vuosina 2022-2027 öljylämmityksestä pois siirtyville enimmäismäärä on 3500 €!

Omavastuu 100 euroa on kalenterivuosikohtainen. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran. 

Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.