Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä. 
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!

VALMISTAJIEN HINNAN NOUSUJEN JOHDOSTA KAIKKI OIKEUDET HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN!

NIBE RAHOITUS

Rahoita Nibe lämmitysprojektisi rahoituksella!
Lue lisää täältä!

Poistoilmalämpöpumppu Nibe F370

Nibe F370 poistoilmalämpöpumpun hinta 7009 €
Nibe F370 poistoilmalämpöpumpun hinta asennettuna: pyydä tarjous!


Nibe F370 poistoilmalämpöpumppu on täydellinen valinta uudis- ja saneerauskohteisiin

 • HETI SAATAVILLA!
 • Poistoilmalämpöpumppu, joka lämmittää käyttöveden ja vaihtaa ilman hallitusti
 • Tuottaa myös lämpöä sekä ottaa energian talteen
 • Soveltuu vesikiertoisiin patteri- ja lattialämmitys järjestelmiin liitettäväksi
 • Sisäänrakennettu poistopuhallin ja sähkökattila
 • Integroitu RST-lämminvesivaraaja
 • USB-portti ohjelmiston päivitystä varten
 • Helposti puhdistettava suodatin
 • Erittäin hiljainen ääni
 • Laaja lisävarustevalikoima
 • Suositus 90-160m2 taloihin
 • Astetta isomman ja tehokkaamman Nibe F750 poistoilmalämpöpumpun pikkusisarus. Myynnissä myös Nibe F750 + SAM 41 tuloilmamoduulilla

Takuu 3 vuotta + NIBETURVA rekisteröitäessä


TUNNEMME POISTOILMALÄMPÖPUMPUT JA
AUTAMME SINUA!

Etkö ole varma millainen poistoilmalämpöpumppu juuri sinulle sopii? Ota yhteyttä Mr.LVI:lle 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi ja tilaa ilmainen kartoitus!

 

Tekniset myyjämme tuntevat niin uudet kuin vanhat laitteet ja niiden toiminnan. Autamme sinua lämpöpumpun valinnassa tai teknisissä ongelmissa, oli vanha lämpöpumppusi millainen tahansa.

 

smile  Toimitus: Heti varastolta
smile  Asennus: Asennusaikoja vapaana
smile  Turvallisuus: Tukes hyväksymä liike
smile  Toimitusaika: 1-5 arkipäivää
smile  Rahti: Tilauksen nouto varastolta 0€
 Meiltä myös edullinen asennus ja huolto 

Hinta: 7009,00 €
Valmistaja: NIBE

Poistoilmalämpöpumppu Nibe F370 on täydellinen lämpöpumppulaitteisto, joka lämmittää käyttöveden sekä vaihtaa sisäilman hallitusti

  3 hyvää syytä valita Mr. LVI

Ilmainen kartoituskäynti

Kaikenkattava asennustarvikepaketti

Tiedät aina tarkan hinnan etukäteen

Poistoilmalämpöpumppu NIBE F370 on uuden sukupolven lämpöpumppu, joka on suunniteltu lämmittämään talosi edullisesti ja ympäristöystävällisesti. NIBE F370 poistoilmalämpöpumpun integroidun lämminvesivaraajan, lämmitysvastuksen, matalaenergiakiertovesipumppujen sekä älykkään ohjausjärjestelmän ansiosta lämmöntuotanto on turvallista ja taloudellista. Jatkossa edes saunailta ei pääse enää yllättämään, nimittäin NIBE F370 poistoilmalämpöpumpussa on lisäkäyttövesitoiminto. Sen avulla voit varmistaa käyttöveden riittävyyden koko illaksi suurellekin saunaporukalle käyttäen Nibe F370 poistoilmalämpöpumppua.

Poistoilmalämpöpumppu Nibe F370 hyödyntää poistoilman energian, joka siirretään kattilaan. Tämä vähentää lämmityskustannuksia tuntuvasti. Poistoilmalämpöpumppu Nibe F370 vaihtaa talon ilman, lämmittää patterit ja käyttöveden. Poistoilmalämpöpumppu Nibe F370 on suunniteltu alhaiselle lämpötilalle mitoitettua patteristoa tai lattialämmitystä varten.

 

Nibe F370 poistoilmalämpöpumpussa on sisäänrakennettu poistopuhallin ja sähkökattila sekä ruostumattomasta teräksestä valmistettu lämminvesivaraaja. Nibe F370 poistoilmalämpöpumpun integroitu lämminvesivaraaja on eristetty ympäristöystävällisellä eristeellä, joka minimoi lämpöhäviöt. Matalaenergiapuhaltimella varustettu lämpöpumppu lämmittää talosi ottamalla talteen poistoilman energian. Ilma siirtyy tuloilmaventtiileillä varustetuista huoneista huoneisiin, joissa on poistoilmaventtiilit.


Poistoilmalämpöpumppu Nibe F370 voidaan liittää kaikkiin matalalämpöisiin lämmönjakelujärjestelmiin kuten vesikiertoisiin lämmityspatteri- tai lattialämmitysjärjestelmiin. Nibe F370 poistoilmalämpöpumpussa on myös valmiudet erilaisten ulkopuolisten laitteiden ja lisävarusteiden kuten ylimääräisen lämminvesivaraajan liittämiseen.

 

Nibe F370 poistoilmalämpöpumpun selkeä ja helppokäyttöinen näyttö antaa tiedot lämpöpumpun tilasta, käyntiajoista ja lämpötiloista. Lämmitys, käyttövesi ja jopa ilmanvaihto voidaan ohjelmoida jokaiselle viikonpäivälle tai pidemmiksi jaksoiksi esimerkiksi loman ajaksi Nibe F370 poistoilmalämpöpumpun avulla. Nibe F370 poistoilmalämpöpumpun USB-portin kautta voidaan nopeasti päivittää ohjelmistot ja ladata käyttötietoja.

 

Poistoilmalämpöpumppu Nibe F370 toimii ympäristöä säästävällä kylmäaineella R290 (propaani).

 

Nibe F370 poistoilmalämpöpumpun lisävastuksen teho on toimitettaessa 9,0 kW (kytketty 8 kW). Nibe F370 poistoilmalämpöpumppuun on lisävarusteena saatavissa liitäntäsarja tehon korottamiseksi 13,5 kW:iin

 

Nibe F370 poistoilmalämpöpumpun huikeat ominaisuudet

Nibe F370 poistoilmalämpöpumpun tehovahti

NIBE F370 poistoilmalämpöpumpun sisäänrakennettu tehovahti seuraa rakennuksen sähkökuormitusta. Tarvittaessa se kykenee tasaamaan rakennuksen sähkönsyötössä olevaa vinokuormaa.

Nibe F370 poistoilmalämpöpumpun aikaohjauksella mukavuutta ja energiansäästöä

Käyttöveden lämpötilaa voidaan ohjata Nibe F370 poistoilmalämpöpumpun aikaohjelmilla silloin, kun esimerkiksi perhe saunoo säännöllisesti samoina päivinä. Tällöin käyttövettä on aina saatavilla riittävästi, kun sitä tarvitaan, mutta energiaa ei kuluteta tarpeettomaan lämmittämiseen. Myös ilmanvaihtoa voidaan ohjata Nibe F370 poistoilmalämpöpumpun aikaohjelmilla.

Nibe F370 poistoilmalämpöpumpun automaattinen yö jäähdytys / viilennys

Nibe F370 poistoilmalämpöpumpun ohjausjärjestelmässä voidaan lisäksi ottaa käyttöön yöjäähdystys. NIBE F370 ohjaa puhaltimen suuremmalle nopeudelle, kun sisälämpötila on korkeampi kuin yölämpötila.

Nibe F370 poistoilmalämpöpumpulla voidaan ottaa energiaa auringosta

Nibe F370 poistoilmalämpöpumppuun on myös saatavilla täydellinen aurinkokeräinjärjestelmä. Sen avulla lämpöenergia ohjataan käyttöveden ja tilojen lämmitykseen tarpeen mukaan. Aurinkokeräinpaketin voit valita kahdella tai kolmella kerääjällä.

 

 

Kokemuksia Mr.LVI:stä ja Nibe F370 poistoilmalämpöpumpusta

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin Nibe F370 poistoilmalämpöpumpusta ja Mr.LVI:stä. Kokemukset on kerätty Google ja Facebook arvosteluistamme.

 

Nibe F370 poistoilmalämpöpumpun asennus ja käyttökoulutus

Meille asennettiin Niben F370 laite. Tilaus oli helppoa ja saimme todella hyvän ja hauskan asennusporukan sekä sähkömiehen. Ja todella hyvähermoinen Marko joka opasti laitteen käytön minulle ja pienelle erittäin vauhdikkaalle pikkumiehelle.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 

Nibe F370 poistoilmalämpöpumpun suodattimen puhdistus

Katso videolta miten Nibe F370 poistoilmalämpöpumpun suodatin puhdistetaan. Video on ruotsiksi, mutta poistoilmalämpöpumpun suodattimen sijainnin ja suodattimen puhdistuksen toimenpiteet ymmärtää silti.

 

Tietoa poistoilmalämpöpumpuista

 


Nibe F370 poistoilmalämpöpumpun tekniset tiedot

Malli Nibe F370
Teho 400 3N -PE 50Hz
Teho vastus 10,25 kW
Lämmitysteho 1,9 /2,18 kW
COP 3,06 / 3,80
Vesitilavuus ulkovaippa 70 litraa
Vesitilavuus kierukka 170 litraa
Vesitilavuus yhteensä 240 litraa
Energialuokka,tuote/järjestelmä 35° / 55° A+/A+
Pystyynnostokorkeus 2270 mm
Leveys 600 mm
Syvyys 615 mm

 


Etsitkö huoltoa tai varaosaa NIBE F370 poistoilmalämpöpumppuun?

NIBE F370 poistoilmalämpöpumpun huoltopaketti

Voit tilata helposti poistoilmanlämpöpumpun huoltopaketin. Huollossa tarkastetaan suodattimet, puhaltimet, kyky ottaa lämpöä talteen, säätö ja varolaitteet.
Poistoilmalämpöpumpun toiminta tulisi tarkistaa ammattilaisen toimesta toiminta 1-2 vuoden välein.

 

NIBE F370 poistoilmalämpöpumpun varaosat

Laajasta varaosa valikomasta löytyy useimpiin lämpöpumppuhin varaosat suoraan varastosta. Kysy varaosaa -lomakkeella voit tiedustella varaosaa, vastaamme mahdollisimman pian, viimeistään seuraavana työpäivän.

Voit myös soittaa meille, puhelin 010 666 72 82. Autamme mielellämme.

 

Anna ammattilaisen auttaa valinnassa ja PYYDÄ ILMAINEN KARTOITUS!

Valinnassa huomioitava mm.
• Talon ikä, rakennusmateriaali, talon koko ja muoto, huoneiden lukumäärä
• Talon nykyinen lämmitysmuoto: sähkölämmitys, onko talossa takka/leivinuuni?
• Talon nykyinen ilmavaihto ja tuloilma

 


NIBETURVA on lisävakuutus Nibe lämpöpumpuille

Nibe antaa laitteilleen kolmen vuoden tehdastakkuun. Tehdastakuun lisäksi Nibe tarjoaa lämpöpumpuilleen NIBETURVA-lisävakuutusta. NIBETURVA on Suomessa asennetuille uusille lämpöpumpuille annettu lisävakuutus, joka on voimassa aina laitteen kuudenteen käyttövuoteen saakka.

 

Lisävakuutus on lämpöpumpun ostajalle täysin ilmainen. Rekisteröi lämpöpumppusi rekiteröintilomakkeella saadaksesi NIBETURVA-lisävakuutuksen voimaan. Uusien maalämpöpumppujen kolmen vuoden takuu astuu voimaan NIBETURVAN yhteydessä. Lisätakuun edellytyksenä on laaja kotivakuutus, joka korvaa LVI-laitteiden äkillisen ja ennaltaarvaamattoman rikkoutumisen.

 

Toimintaohje- NIBETURVA

- Rekisteröi Nibe lämpöpumppu liittenä olevalla lomakkeella.

- Rekisteröinti tulee tehdä kuukauden sisällä asennuspäivästä.

- Rekisteröityäsi lämpöpumpun Nibe maksaa 6-vuoden lisätakuun. Tämän jälkeen lisäturva on maksullinen. Lisätakuun antaa NIBETURVAn myöntänyt vakuutusyhtiö.

- NIBETURVA- lisävakuutuksen edellytyksenä on rekisteröidä laite ohjeiden mukaisesti sekä voimassaolevan kotivakuutuksen jossa on LVI- laitteiden vakuutus voimassa.

- NIBETURVA korvaa oman vakuutuksen omavastuun sekä ikävähennyksen, mikäli vakuutusyhtiöltä on saatu myönteinen korvauspäätös.

- NIBETURVA voidaan ottaa helmikuusta vuoden 2014 alusta lähtien ostetulle uudelle Nibe- lämpöpumpulle.

Lisäturva koskee seuraavia poistoilmalämpöpumppuja

Nibe poistoilmalämpöpumput: F370, F470, F750

LUE LISÄÄ NIBETURVASTA


paras ratkaisu

Tilaa ilmainen kartoitus ja löydät Mr.LVI lämpöpumppu ammattilaisen kanssa juuri sinun tarpeisiisi sopivan lämpöpumpun.

 

Meiltä aina paras ja edullinen asennus!

Asennuksen hankkiminen muualta ostettuun poistoilmalämpöpumppuun voi olla hyvinkin hankalaa. Hankkimalla lämpöpumpun ja asennuksen samasta paikasta, säästät euroja sekä saat kaiken helposti ja nopeasti kerralla kotiisi. Näin myös vältät poistoilmalämpöpumpun ongelmatilanteissa vastuun välttelyn laitteen myyjän ja asennusyrityksen välillä.


Asennamme pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä. Hanki poistoilmalämpöpumpun asennus aina luotettavalta ammattilaiselta!

 

Tukes muistuttaa, että lämpöpumpun asentamiseen tarvitaan lupa. On ostajan vastuulla varmistaa, että poistoilmalämpöpumppua asentavalla yrityksellä on kylmä- ja sähköurakointioikeudet.

 

Tukes suosittelee, että poistoilmalämpöpumppu hankitaan yritykseltä, joka myy sekä laitteen että asennuksen ja tarjoaa lisäksi laitteelle huolto- ja korjauspalveluja.

 

Poistoilmalämpöpumppu tuo säästöä lämmityskustannuksiin vain, jos se on asennettu ammattitaitoisesti ja laitetta huolletaan säännöllisesti. Kun sama yritys myy lämpöpumpun, asentaa sen ja huoltaa pumppua jatkossa, vastuu laitteen oikeasta toiminnasta ja asennuksesta on selkeästi myyjällä. Ostopäätöstä tehdessä kannattaa varmistaa, että takuu kattaa sekä laitteen että asennustyön. Myyjän tulee opastaa asiakasta laitteen käytössä ja auttaa ongelmatilanteissa.

 

Kysy lisää asennuksesta 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 


ASENNUSALUEEMME

ILMALÄMPÖPUMPPUJEN JA ILMANVAIHTOKONEIDEN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, KERAVA, VANTAA, KLAUKKALA, PORNAINEN

 

POISTOILMA-, ILMAVESI- JA MAALÄMPÖPUMPPUJEN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ALUE 1
ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, KLAUKKALA, PORNAINEN

ALUE 2
RAJAMÄKI, MÄNTSÄLÄ, ASKOLA, LAPINJÄRVI, LILJENDAHL, MYRSKYLÄ, SIUNTIO, HYVINKÄÄ, INKOO, ORIMATTILA, RIIHIMÄKI, RUOTSINPYHTÄÄ, LOVIISA, NURMIJÄRVI, PORVOO, VEIKKOLA, VIHTI


Yli 30 km edes takaisen matkan päässä olevissa kohteissa jotka kuuluvat alueelle 2 veloitetaan matkakulut 30 km jälkeen 1,49 € per kilometri.

 

Esim. jos kohteen edes takainen matka on 60km veloitetaan lisäkuluja 30km verran eli 30 x 1,49 €. Silloin lisäveloitus pidemmästä matkasta on 44,70 €. Mikäli edes takainen matka on yli 100 km veloitetaan lisähinta myös pidemmästä työajasta pitkän ajomatkan takia. Tämä veloitus sovitaan erikseen.


AURINKOSÄHKÖN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, PORNAINEN, NURMIJÄRVI, MÄNTSÄLÄ, HYVINKÄÄ, PORVOO, VIHTI

 

 


Onko poistoilmalämpöpumpussasi jokin ongelma? Se ei lämmitä? Vettä vuotaa varaajasta lattialle?

Käytössä olevan poistoilmalämpöpumpun yleisimmät ongelmat ovat:

- lämpöpumppu ei lämmitä
- käyntiääni poikkeaa normaalista
- varaajasta vuotaa vettä lattialle
- ilmanvaihto ei toimi
- näyttö on pimeänä

Mr. LVI huoltaa ja korjaa kaikki lämpöpumppumerkit nopeasti ja edullisesti!

mm. Nibe, Nilan ja Bosch

 

Nyt tarjous!

Nibe poistoilmalämpöpumpun huolto vain alk. 190€! Osta täältä

Nilan poistoilmalämpöpumpun huolto vain alk. 290€! Osta täältä

 


 

 

 

Maksutavat ja rahoitus

Verkkokaupasta tilattaessa

 

Noutovarastolta ostaessa


KYSY LISÄÄ 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 


Lue nämä vinkit ennen lämpöpumpun hankintaa

Tutustu ennen lämpöpumpun valintaan tietopakettiimme
TIETOA LÄMPÖPUMPUISTA - FAQ (Yleisesti esitettyjä kysymyksiä).

Autamme myös mielellämme lämpöpumpun valinnassa.

Kutsu meidän pohtimaan parasta soveltuvaa lämpöpumpua.
Ilmainen kartoituskäyntimme yhdessä Mr.LVI Lämpöpumppu ammattilaisen kanssa kannattaa aina ennen lämpöpumpun hankintaa.


MOTIVA:

Poistoilmalämpöpumppu
Lämpöä ilmassa - Lämmitysjärjestelmät, Ilmalämpöpumput

 

 


Poistoilmalämpöpumppu Nibe F370 esite

Poistoilmalämpöpumppu Nibe F370 käyttöohje

Poistoilmalämpöpumppu Nibe F370 asennusohje

Poistoilmalämpöpumppu Nibe F370 energiamerkki

Nibe poistoilmalämpöpumput esite 2023

NIBETURVA ESITE

NIBETURVA rekisteröintilomake

NIBE UPLINK etähallinta esite

NIBE UPLINK Opas


Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS!

Verottaja Kotitalousvähennys ohje

Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät kotitalous- tai hoitotyötä, asunnon kunnossapitotöitä tai tietotekniikkalaitteiden asennusta.

Omavastuu 100 euroa ja enimmäismäärä normaalisti 2 250 € / henkilö, mutta vuosina 2022-2027 öljylämmityksestä pois siirtyville enimmäismäärä on 3500 €!

Omavastuu 100 euroa on kalenterivuosikohtainen. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran. 

Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.