Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä. 
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!

Nibe rahoitus

Nyt käynnissä 6kk koroton maksuaikakampanja kun teet ostokset 14.8.2020 mennessä. Lue lisää täältä!

Poistoilmalämpöpumppu Nibe F370

Edullinen poistoilmalämpöpumppu tarjous! 
Poistoilmalämpöpumpun hinta 6 299 €
tai alk. 72 €/kk


Nibe F370 poistoilmalämpöpumppu on täydellinen valinta uudis- ja saneeraukohteisiin

 • Lämpöpumppu, joka lämmittää käyttöveden ja vaihtaa ilman hallitusti
 • Tuottaa myös lämpöä sekä ottaa energian talteen
 • Soveltuu vesikiertoisiin patteri- ja lattialämmitys järjestelmiin liitettäväksi
 • Sisäänrakennettu poistopuhallin ja sähkökattila
 • Integroitu RST-lämminvesivaraaja
 • USB-portti ohjelmiston päivitystä varten
 • Helposti puhdistettava suodatin
 • Erittäin hiljainen ääni
 • Laaja lisävarustevalikoima
 • Suositus 90-160m2 taloihin
 • Astetta isomman ja tehokkaamman Nibe F750 poistoilmalämpöpumpun pikkusisarus

Takuu 3 vuotta + NIBETURVA rekisteröitäessä


TUNNEMME POISTOILMALÄMPÖPUMPUT JA
AUTAMME SINUA!

Etkö ole varma millainen poistoilmalämpöpumppu juuri sinulle sopii? Ota yhteyttä Mr.LVI:lle 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi ja tilaa ilmainen kartoitus!

 

Tekniset myyjämme tuntevat niin uudet kuin vanhat laitteet ja niiden toiminnan. Autamme sinua lämpöpumpun valinnassa tai teknisissä ongelmissa, oli vanha lämpöpumppusi millainen tahansa.

 

smile  Toimitus: Heti varastolta
smile  Asennus: Asennusaikoja vapaana
smile  Turvallisuus: Tukes hyväksymä liike
smile  Toimitusaika: 1-5 arkipäivää
smile  Rahti: Tilauksen nouto varastolta 0€
 Meiltä myös edullinen asennus ja huolto

 

Hinta: 7812,00 €
Hinta: 6299,00 €
ALE
19 %
ALE
19 %
Valmistaja: NIBE

Poistoilmalämpöpumppu Nibe F370 on täydellinen lämpöpumppulaitteisto, joka lämmittää käyttöveden sekä vaihtaa sisälilman hallitusti

  3 hyvää syytä valita Mr. LVI

Ilmainen kartoituskäynti

Kaikenkattava asennustarvikepaketti

Tiedät aina tarkan hinnan etukäteen

NIBE F370 poistoilmalämpöpumppu on uuden sukupolven lämpöpumppu, joka on suunniteltu lämmittämään talosi edullisesti ja ympäristöystävällisesti. Integroidun lämminvesivaraajan, lämmitysvastuksen, matalaenergiakiertovesipumppujen sekä älykkään ohjausjärjestelmän ansiosta lämmöntuotanto on turvallista ja taloudellista. Jatkossa edes saunailta ei pääse enää yllättämään, nimittäin NIBE F370 poistoilmalämpöpumpussa on lisäkäyttövesitoiminto. Sen avulla voit varmistaa käyttöveden riittävyyden koko illaksi suurellekkin saunaporukalle.

 

Poistoilmalämpöpumppu hyödyntää poistoilman energian, joka siirretään kattilaan. Tämä vähentää lämmityskustannuksia tuntuvasti. Laite vaihtaa talon ilman, lämmittää patterit ja käyttöveden. Se on suunniteltu alhaiselle lämpötilalle mitoitettua patteristoa tai lattialämmitystä varten.

 

NIBE F 370 poistoilmalämpöpumpussa on sisäänrakennettu poistopuhallin ja sähkökattila sekä ruostumattomasta teräksestä valmistettu lämminvesivaraaja. Integroitu lämminvesivaraaja on eristetty ympäristöystävällisellä eristeellä, joka minimoi lämpöhäviöt. Matalaenergiapuhaltimella varustettu lämpöpumppu lämmittää talosi ottamalla talteen poistoilman energian. Ilma siirtyy tuloilmaventtiileillä varustetuista huoneista huoneisiin, joissa on poistoilmaventtiilit.


NIBE F370 voidaan liittää kaikkiin matalalämpöisiin lämmönjakelujärjestelmiin kuten vesikiertoisiin lämmityspatteri- tai lattialämmitysjärjestelmiin. Poistoilmalämpöpumpussa on myös valmiudet erilaisten ulkopuolisten laitteiden ja lisävarusteiden kuten ylimääräisen lämminvesivaraajan liittämiseen.

 

Selkeä ja helppokäyttöinen näyttö antaa tiedot lämpöpumpun tilasta, käyntiajoista ja lämpötiloista. Lämmitys, käyttövesi ja jopa ilmanvaihto voidaan ohjelmoida jokaiselle viikonpäivälle tai pidemmiksi jaksoiksi esimerkiksi loman ajaksi. Lämpöpumpun USB-portin kautta voidaan nopeasti päivittää ohjelmistot ja ladata käyttötietoja.

 

NIBE F 370 toimii ympäristöä säästävällä kylmäaineella R290 (propaani).

 

Lämpöpumpun lisävastuksen teho on toimitettaessa 9,0 kW (kytketty 8 kW). Lisävarusteena on saatavissa liitäntäsarja tehon korottamiseksi 13,5 kW:iin

 

Poistoilmalämpöpumpun huikeat ominaisuudet

Tehovahti

NIBE F370 poistoilmalämpöpumpun sisäänrakennettu tehovahti seuraa rakennuksen sähkökuormitusta. Tarvittaessa se kykenee tasaamaan rakennuksen sähkönsyötössä olevaa vinokuormaa.

Aikaohjauksella mukavuutta ja energiansäästöä

Käyttöveden lämpötilaa voidaan ohjata aikaohjelmilla silloin, kun esimerkiksi perhe saunoo säännöllisesti samoina päivinä. Tällöin käyttövettä on aina saatavilla riittävästi, kun sitä tarvitaan, mutta energiaa ei kuluteta tarpeettomaan lämmittämiseen. Myös ilmanvaihtoa voidaan ohjata aikaohjelmilla.

Automaattinen yöjäähdytys/viilennys

Poistoilmalämpöpumpun ohjausjärjestelmässä voidaan lisäksi ottaa käyttöön yöjäähdystys. NIBE F370 ohjaa puhaltimen suuremmalle nopeudelle, kun sisälämpötila on korkeampi kuin yölämpötila.

Energiaa auringosta

Poistoilmalämpöpumppuun on myös saatavilla täydellinen aurinkokeräinjärjestelmä. Sen avulla lämpöenergia ohjataan käyttöveden ja tilojen lämmitykseen tarpeen mukaan. Aurinkokeräinpaketin voit valita kahdella tai kolmella kerääjällä.

 

Tietoa poistoilmalämpöpumpuista

 


Nibe F370 poistoilmalämpöpumpun tekniset tiedot

Malli Nibe F370
Teho 400 3N -PE 50Hz
Teho vastus 10,25 kW
Lämmitysteho 1,9 /2,18 kW
COP 3,06 / 3,80
Vesitilavuus ulkovaippa 70 litraa
Vesitilavuus kierukka 170 litraa
Vesitilavuus yhteensä 240 litraa
Energialuokka,tuote/järjestelmä 35° / 55° A+/A+
Pystyynnostokorkeus 2270 mm
Leveys 600 mm
Syvyys 615 mm

 


Etsitkö huoltoa tai varaosaa NIBE F370 poistoilmalämpöpumppuun?

Poistoilmalämpöpumpun huoltopaketti

Voit tilata helposti poistoilmanlämpöpumpun huoltopaketin. Huollossa tarkastetaan suodattimet, puhaltimet, kyky ottaa lämpöä talteen, säätö ja varolaitteet.
Poistoilmalämpöpumpun toiminta tulisi tarkistaa ammattilaisen toimesta toiminta 1-2 vuoden välein.

 

NIBE F370 varaosat

Laajasta varaosa valikomasta löytyy useimpiin lämpöpumppuhin varaosat suoraan varastosta. Kysy varaosaa -lomakkeella voit tiedustella varaosaa, vastaamme mahdollisimman pian, viimeistään seuraavana työpäivän.

Voit myös soittaa meille, puhelin 010 666 72 82. Autamme mielellämme.

 

Anna ammattilaisen auttaa valinnassa ja kutsu meidät ILMAISELLE TARKISTUSKÄYNNILLE!

Valinnassa huomioitava mm.
• Talon ikä, rakennusmateriaali, talon koko ja muoto, huoneiden lukumäärä
• Talon nykyinen lämmitysmuoto: sähkölämmitys, onko talossa takka/leivinuuni?
• Talon nykyinen ilmavaihto ja tuloilma

 


NIBETURVA on lisävakuutus Nibe lämpöpumpuille

Nibe antaa laitteilleen kolmen vuoden tehdastakkuun. Tehdastakuun lisäksi Nibe tarjoaa lämpöpumpuilleen NIBETURVA-lisävakuutusta. NIBETURVA on Suomessa asennetuille uusille lämpöpumpuille annettu lisävakuutus, joka on voimassa aina laitteen kuudenteen käyttövuoteen saakka.

 

Lisävakuutus on lämpöpumpun ostajalle täysin ilmainen. Rekisteröi lämpöpumppusi rekiteröintilomakkeella saadaksesi NIBETURVA-lisävakuutuksen voimaan. Uusien maalämpöpumppujen kolmen vuoden takuu astuu voimaan NIBETURVAN yhteydessä. Lisätakuun edellytyksenä on laaja kotivakuutus, joka korvaa LVI-laitteiden äkillisen ja ennaltaarvaamattoman rikkoutumisen.

 

Toimintaohje- NIBETURVA

- Rekisteröi Nibe lämpöpumppu liittenä olevalla lomakkeella.

- Rekisteröinti tulee tehdä kuukauden sisällä asennuspäivästä.

- Rekisteröityäsi lämpöpumpun Nibe maksaa 6-vuoden lisätakuun. Tämän jälkeen lisäturva on maksullinen. Lisätakuun antaa NIBETURVAn myöntänyt vakuutusyhtiö.

- NIBETURVA- lisävakuutuksen edellytyksenä on rekisteröidä laite ohjeiden mukaisesti sekä voimassaolevan kotivakuutuksen jossa on LVI- laitteiden vakuutus voimassa.

- NIBETURVA korvaa oman vakuutuksen omavastuun sekä ikävähennyksen, mikäli vakuutusyhtiöltä on saatu myönteinen korvauspäätös.

- NIBETURVA voidaan ottaa helmikuusta vuoden 2014 alusta lähtien ostetulle uudelle Nibe- lämpöpumpulle.

Lisäturva koskee seuraavia poistoilmalämpöpumppuja

Nibe poistoilmalämpöpumput: F370, F470, F750

LUE LISÄÄ NIBETURVASTA


paras ratkaisu

Asennuspakettimme sisältää kaiken. Saat poistoilmalämpöpumpun asennettuna nopeasti yhdellä kerralla kotiisi. Nordea osamaksulla alkaen 17 euroa kuussa.

Kutsu Mr. LVI MAKSUTTOMALLE KARTOITUSKÄYNNILLE! Kartoituskäynnillä Mr.LVI Lämpöpumppu ammattilaisen kanssa löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan lämpöpumpun.

 

Meiltä aina paras ja edullinen asennus!

Asennuksen hankkiminen muualta ostettuun poistoilmalämpöpumppuun voi olla hyvinkin hankalaa. Hankkimalla lämpöpumpun ja asennuksen samasta paikasta, säästät euroja sekä saat kaiken helposti ja nopeasti kerralla kotiisi. Näin myös vältät poistoilmalämpöpumpun ongelmatilanteissa vastuun välttelyn laitteen myyjän ja asennusyrityksen välillä.


Asennamme pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä. Hanki poistoilmalämpöpumpun asennus aina luotettavalta ammattilaiselta!

 

Tukes muistuttaa, että lämpöpumpun asentamiseen tarvitaan lupa. On ostajan vastuulla varmistaa, että poistoilmalämpöpumppua asentavalla yrityksellä on kylmä- ja sähköurakointioikeudet.

 

Tukes suosittelee, että poistoilmalämpöpumppu hankitaan yritykseltä, joka myy sekä laitteen että asennuksen ja tarjoaa lisäksi laitteelle huolto- ja korjauspalveluja.

 

Poistoilmalämpöpumppu tuo säästöä lämmityskustannuksiin vain, jos se on asennettu ammattitaitoisesti ja laitetta huolletaan säännöllisesti. Kun sama yritys myy lämpöpumpun, asentaa sen ja huoltaa pumppua jatkossa, vastuu laitteen oikeasta toiminnasta ja asennuksesta on selkeästi myyjällä. Ostopäätöstä tehdessä kannattaa varmistaa, että takuu kattaa sekä laitteen että asennustyön. Myyjän tulee opastaa asiakasta laitteen käytössä ja auttaa ongelmatilanteissa.

 

Kysy lisää asennuksesta 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 

Perusasennusalueet

Alue 1

Espoo, Helsinki, Kauniainen, Järvenpää, Sipoo, Tuusula, Kerava, Vantaa, Nurmijärvi, Kirkkonummi, Porvoo, Klaukkala, Pornainen, Veikkola, Vihti

Alue 2

Rajamäki, Mäntsälä, Askola, Lapinjärvi, Liljendahl, Myrskylä, Siuntio, Hyvinkää, Raasepori, Orimattila, Riihimäki, Ruotsinpyhtää, Loviisa 


 

 

Onko poistoilmalämpöpumpussasi jokin ongelma? Se ei lämmitä? Vettä vuotaa varaajasta lattialle?

Käytössä olevan poistoilmalämpöpumpun yleisimmät ongelmat ovat:

- lämpöpumppu ei lämmitä
- käyntiääni poikkeaa normaalista
- varaajasta vuotaa vettä lattialle
- ilmanvaihto ei toimi
- näyttö on pimeänä

Mr. LVI huoltaa ja korjaa kaikki lämpöpumppumerkit nopeasti ja edullisesti!

mm. Nibe ja Nilan

 

Nyt tarjous, poistoilmalämpöpumpun huolto vain alk. 190€! Osta täältä

 


 

Maksutavat ja rahoitus

Käteinen, pankkikortti, luottokortti, lasku, osamaksu

Nordea osamaksurahoitus, ilmalämpöpumppu alkaen 17 €/kuussa, asennettuna 30 €/kuussa.

 

Mahdollisuus joustorahoitukseen

Nordea Joustorahoitus. Joustoa elämään
 • Rahoitus jopa 25.000 € asti
 • Maksuaikaa jopa yli 10 vuotta
 • Aina vähintään 1 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa
 • 5000 € summasta minimi kuukausierä vain 60 €
 • Voit maksaa luoton kerralla pois ilman lisäkuluja
 • Mahdollisuus valita kaksi maksuvapaata kuukautta vuosittain
 • Edullinen korko 6.00 % + 3kk euribor
 • Tilinhoitomaksu 7 €/kk

Joustorahoituksen todellinen vuosikorko 5 000 euron käytössä olevalle luotolle on 11,1 %, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (02/2018) + 6 % ja siinä on huomioitu kuukausittainen 7 euron tilinhoitomaksu sekä mahdollinen 50 euron avausmaksu. Joustorahoitus on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto. Luottoraja on 1 700–25 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

Lue lisää täältä

Jousto osamaksu

 • Laskulla 14 maksuaikaa
 • Osamaksulla jopa 12 tai 24 kuukausierää

 

Aktiiviraha luotto erittäin pienillä käyttökuluilla

Tutustu Aktiivirahaan tämän linkin kautta.

 

 

KYSY LISÄÄ 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi
 

Lue nämä vinkit ennen lämpöpumpun hankintaa

Tutustu ennen lämpöpumpun valintaan tietopakettiimme
TIETOA LÄMPÖPUMPUISTA - FAQ (Yleisesti esitettyjä kysymyksiä).

Autamme myös mielellämme lämpöpumpun valinnassa.

Kutsu meidän pohtimaan parasta soveltuvaa lämpöpumpua.
Ilmainen kartoituskäyntimme yhdessä Mr.LVI Lämpöpumppu ammattilaisen kanssa kannattaa aina ennen lämpöpumpun hankintaa.


MOTIVA:

Poistoilmalämpöpumppu
Lämpöä ilmassa - Lämmitysjärjestelmät, Ilmalämpöpumput

 

 


Nibe F370 esite

Nibe F370 käyttöohje

Nibe F370 Asentajan käsikirja

NIBETURVA ESITE

NIBETURVA rekisteröintilomake

NIBE UPLINK etähallinta esite

NIBE UPLINK Opas


Aktiivirahan todellinen vuosikorko

Aktiiviraha on jatkuva luotto, jonka todellinen vuosikorko laskettuna 1500 euron käytössä olevalle luottosaldolle on 24,28 % ja maksettava kokonaismäärä 1684,08 euroa. Laskennassa on otettu huomioon kuukausimaksu, joka on 0,01 % luottorajasta päivää kohden, 4,56 euroa kuukaudessa, kuitenkin enintään 150 euroa vuodessa ja nimelliskorko 15,56 % (9/2019). 

Todellisen vuosikoron laskennassa oletetaan, että luotto myönnetään vuodeksi ensimmäisestä nostosta, jäljellä oleva luoton pääoma ja luottokustannukset tulevat viimeisellä maksuerällä kokonaan maksetuiksi, luotto maksetaan takaisin 12 saman määräisenä 140,34 euron kuukausieränä ja, että luottokustannukset otetaan huomioon nostojen ja pääoman takaisinmaksujen mukaisesti luottosopimuksessa sovitulla tavalla. 

Luoton myöntää Handelsbanken Rahoitus Oyj, Itämerenkatu 11-13, Helsinki.

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

Käytössä olevan vanhan lämpöpumpun yleisimmät ongelmat: - lämpöpumppu ei käynnisty - ei lämmitä - käyntiääni poikkeaa normaalista - vettä vuotaa lattialle - ei pysy käynnissä - ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennys ei toimi - lämmitys toimii vain osittain - näyttö on pimeänä - kuluttaa normaalia enemmän sähköä.

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai info(at)mrlvi.fi