Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä. 
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!

RAHOITA TOSHIBA LÄMPÖPUMPPU OSTOKSESI MAKSAMALLA OSISSA LÄMPÖTILILLÄ

Nyt käynnissä 12kk koroton kampanja. Lue lisää täältä!

Ilmalämpöpumppu Toshiba Arctic 25

Tuote on poistunut myynnistä!
Katso korvaava tuote: Toshiba Premium 25

* Ilmalämpöpumpun asennukseen lisätään matka-aika ja
    km-korvaukset yht. 99€ / tilaus.


Omakoti- ja rivitaloon huippusuosittu Toshiba ARCTIC 25

 • Teknisesti, taloudellisesti ja toiminnallisesti huippu
 • Lämmitysteho: max. 6,5
 • Pinta-ala suositus n. 60-120m2 huoneistoihin
 • Paras hyöytysuhde A+++
 • Lämpöpumppu kodin lämmitykseen ja viilennykseen
 • Loistava ilmastointilaite kesähelteille pitämään koti mukavan viileänä
 • Uusi ensiluokkainen muotoilu
 • Ilmansuodatin poistaa sisäilman epäpuhtaudet
 • Erittäin hiljainen, ei häiritse kotona
 • Ylläpitolämmitystoiminto 5-13°C

Takuu 3 vuotta 


TUNNEMME ILMALÄMPÖPUMPUT JA AUTAMME SINUA!

Etkö ole varma millainen ilmalämpöpumppu juuri sinulle sopii? Ota yhteyttä Mr.LVI:lle 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi ja tilaa ilmainen kartoitus!

 

Tekniset myyjämme tuntevat niin uudet kuin vanhat laitteet sekä niiden toiminnan. Autamme Sinua ilmalämpöpumpun valinnassa tai teknisissä ongelmissa, oli vanha ilmalämpöpumppusi millainen tahansa.

 

smile  Toimitus: Heti varastolta
smile  Asennus: Asennusaikoja vapaana
smile  Turvallisuus: Tukes hyväksymä liike
smile  Toimitusaika: 1-5 arkipäivää
smile  Rahti: Tilauksen nouto varastolta 0€
 Meiltä myös edullinen asennus ja huolto

Hinta:
Valmistaja: Toshiba

Lämmitykseen ja viilennykseen Toshiba Arctic 25 on ratkaisevasti parempi ilmalämpöpumppu.

Valitse Toshiba Arctic, se on paras!

  3 hyvää syytä valita Mr. LVI

Ilmainen kartoituskäynti

Kaikenkattava asennustarvikepaketti

Tiedät aina tarkan hinnan etukäteen

Omakoti- ja rivitaloihin markkinoiden parhaalla hyötysuhteella varustettu ilmalämpöpumppu Toshiba Arctic 25. Innovatiivisesti paras sekä taloudellisesti, teknisesti ja toiminnallisesti. Toshiba Arctic 25 on käyttäjäystävällinen ja hiljainen ilmalämpöpumppu huipputoiminnoilla. Toshiba Arctic 25 ilmalämpöpumppu on erinomainen 60-120m asuntojen tai tilojen viilennykseen ja lämmitykseen. Talvella se lämmittää koko kodin ja kesällä se on oiva ilmastointilaite. Sen innovatiivisten lisäominaisuuksien avulla pidät kotisi lämpötilan aina sinulle sopivana!

 

Ilmalämpöpumpun Toshiba Arctic 25 hyötysuhdekerroin lämmitystoiminnolla COP 5,00 sekä SCOP 4,9 energialuokka A++ ja jäähdytystoiminolla EER 4,27 sekä SEER 8,9 energialuokka A+++ kertovat huippusuorituskyvystä. Vaikeissakin olosuhteissa Toshiba Arctic 35 ilmalämpöpumppu toimii nopeammin antaen korkean lämmitystehon. Lämpimämmällä ilmalla invertteri ohjaa kompressoria toimimaan pienemmällä kierrosnopeudella.  Ilmalämpöpumppu Toshiba Arctic 25 on erittäin tehokas ilmalämpöpumppu laajemmalla tehoalueella ja suuremmalla lämmitysteholla. Energiatehokkuus kasvaa, kun laitteen virrankulutus säädetään 75 tai 50:een prosenttiin.

 

Ilmansuodatusmekanismi ja 3D-ilmanvirtaussäädin

Toshiba Arctic ilmalämpöpumpun edistyksellisen ilmansuodatus-mekanismin ansiosta voit nauttia puhtaasta ja raikkaasta sisäilmasta. Ilmansuodatusmekanismi raikastaa ilman ja tekee huoneilmasta terveellisempää.  Ilmalämpöpumpun Plasma ionisuodattimen negatiivisesti varautuneet ionit tuhoavat savun, pölyn ja hiukkaset. Kondenssivesi poistaa nekin epäpuhtaudet kennosta, joita suodattimet eivät pysty suodattamaan. Kennostossa on vettä hylkivä pinnoite.

 

Toshiba Arctic 25 ilmalämpöpumpun huikea ominaisuus, 3D-ilmanvirtaus antaa mahdollisuuden sekoittaa ulos tulevaa ilmaa kuudella tavalla pysty- ja vaakasuunnassa pidemmälle ja tasaisemmin.

 

Kuiskaustakin hiljaisempi

Toshiba Arctic ilmalämpöpumpun sekä ulko- että sisäyksikkö ovat markkinoiden hiljaisimpia. Inverter ohjautulla komressorilla saadaan hiljaisempi käyntiääni ja tasainen lämmitys. Ilmalämpöpumppu on hiljaisin kaikilla käyntinopeuksilla, erityisesti Suomen olosuhteissa käytetyillä nopeuksilla. Arcticin äänenvoimakkuus on hiljaisimmillaan vain 20 dB.

 

Ylläpitolämmitystoiminto ja viikkoajastin

Käyttämällä ilmalämpöpumppua talviaikana esimerkiksi vapaa-ajan asunnolla, ylläpitolämmityksellä sisälämpötila voidaan pitää 5–13 asteessa. Ilmalämpöpumpun Toshiba Arctic kaukosäätimellä on mahdollista ennakoida lämpötiloja viikkoajastintoiminnolla. Viikkoajastimessa on neljä erilaista asetusta päivää kohden sekä seitsemän asetusta viikon jaksolle. Kaukosäädin on käyttäjäystävällinen ja tyylikäs, siinä on iso LCD-näyttö, jossa kirkas taustavalo. Toshiba Arctic on ohjattavissa myös älypuhelimella.

 

Ulkoyksikön toiminta

Ulkoyksikön voi säätää sekä automaattisesti ja manuaalisesti sulattavaksi. Suomen talvi on yllättävä. Toshiba Arctic elää säiden vaihteluiden vaatimusten mukana. Pohjavastuksen muotoilun ansiosta ulkoyksikön pohjaan ei muodostu jäätä ja lämmitystoiminto voidaan taata. Toshiba toimii jatkuvasti ilman tarvetta sammuttaa tai käynnistää laitetta. Manuaalinen sulatustoiminto mahdollistaa ulkoyksikön sulatustoiminnan tarvittaessa kaukosäätimestä.

 

Takkatoiminto

Takkatoiminnon ansiosta uunin, takan tai lieden tuottama lämpö voidaan kierrättää isommalle alueelle. Ulkoyksikkö sammuu automaattisesti kun takan tuottamaa lämpöä on riittävästi, sisäyksikön varmistaessa lämmön leviämisen isommalle alueelle. Näin saavutetaan maksimaalinen energiansäästö. 


Toshiba Arctic 25 ilmalämpöpumppu tekniset tiedot

Sisäyksikkö: RAS-25G2KVP-ND
Sisäyksikö mitat (KxLxS) 298mm x831mmx270 mm
Ulkoyksikkö:  RAS-25G2AVP-ND
Ulkoyksikkö mitat ( KxLxS) 630mmx800mmx300mm
Lämmitysteho (min. - max.)  3,2 (0,45 - 6,5) kW
Ottoteho lämmitystointo min.-kesk.- max.  0,09-058-2,2 kW
COP  5,52 W/W
SCOP  5,1
Energialuokka lämmitys  A+++
kk/energiakulutus lämmitys  878 kWh/a
Äänen painetaso  43/20 dB(A)
Jäähdytysteho (min.-Max.)  2,5 (0,55-3,5)kW
Ottoteho jäähdytys min.-kes.-max.  0,11-0485-0,9 kW
EER  5,15W/W
SEER 9,1
Energialuokka jäähdytys A+++
kk/energiakulutus jäähdytys 96 kWh/a
Vuotuinen energiakulutus jäähdytys 243 kWh
Ulkoyksikkö toiminta-alue, jäähdytys -10~46°C
Ulkoyksikkö toiminta-alue, lämmitys -25~24°C

 


paras ratkaisu

Asennuspakettimme sisältää kaiken. Saat ilmalämpöpumpun asennettuna nopeasti yhdellä kerralla kotiisi. Nordea osamaksulla alkaen 17 euroa kuussa.

Kutsu Mr. LVI MAKSUTTOMALLE KARTOITUSKÄYNNILLE! Ilmaisella kartoituskäynnillä Mr.LVI Lämpöpumppu ammattilaisen kanssa löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ilmalämpöpumpun.

 

Meiltä aina paras ja edullinen asennus!

Asennuksen hankkiminen muualta ostettuun ilmalämpöpumppuun voi olla hyvinkin hankalaa. Hankkimalla ilmalämpöpumpun ja asennuksen samasta paikasta, säästät euroja sekä saat kaiken helposti ja nopeasti kerralla kotiisi. Näin myös vältät ilmalämpöpumpun ongelmatilanteissa vastuun välttelyn laitteen myyjän ja asennusyrityksen välillä.


Asennamme pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä. Hanki ilmalämpöpumpun asennus aina luotettavalta ammattilaiselta!

 

Tukes muistuttaa, että ilmalämpöpumpun asentamiseen tarvitaan lupa. On ostajan vastuulla varmistaa, että ilmalämpöpumppua asentavalla yrityksellä on kylmä- ja sähköurakointioikeudet.

 

Tukes suosittelee, että ilmalämpöpumppu hankitaan yritykseltä, joka myy sekä laitteen että asennuksen ja tarjoaa lisäksi laitteelle huolto- ja korjauspalveluja.

 

Ilmalämpöpumppu tuo säästöä lämmityskustannuksiin vain, jos se on asennettu ammattitaitoisesti ja laitetta huolletaan säännöllisesti. Kun sama yritys myy ilmalämpöpumpun, asentaa sen ja huoltaa pumppua jatkossa, vastuu laitteen oikeasta toiminnasta ja asennuksesta on selkeästi myyjällä. Ostopäätöstä tehdessä kannattaa varmistaa, että takuu kattaa sekä laitteen että asennustyön. Myyjän tulee opastaa asiakasta laitteen käytössä ja auttaa ongelmatilanteissa.

 

Kysy lisää asennuksesta 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 


PERUSASENNUSALUEET

ILMALÄMPÖPUMPPUJEN HUOLTO- JA ASENNUSALUEET

ALUE 1
ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, KLAUKKALA, PORNAINEN

 

MUIDEN TUOTTEIDEN HUOLTO- JA ASENNUSALUEET

ALUE 1
ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, KLAUKKALA, PORNAINEN

ALUE 2
RAJAMÄKI, MÄNTSÄLÄ, ASKOLA, LAPINJÄRVI, LILJENDAHL, MYRSKYLÄ, SIUNTIO, HYVINKÄÄ, INKOO, RAASEPORI, ORIMATTILA, RIIHIMÄKI, RUOTSINPYHTÄÄ, LOVIISA, NURMIJÄRVI, PORVOO, VEIKKOLA, VIHTI


 

 


Ilmalämpöpumpun osto ilman asennusta

Asiakkaan ostaessa pelkän ilmalämpöpumpun ilman myyjäliikkeen asennusta tulee hänen todentaa, että hänellä on Tukesin hyväksymä ja luvat myöntänyt asennusliike. Kirjallinen lupakyselylomake toimitetaan tilauksen jälkeen asiakkaan sähköpostiin.

Asennusliikkeen tulee pystyä tekemään mahdollisia huoltotoimenpiteitä ilmalämpöpumpulle maahantuojan takuun aikana ja vastaamaan asennuspuolen takuusta. Asennuksen jälkeen asiakkaan tulee pyytää asentajalta asennuspöytäkirja, koska maahantuojien takuut edellyttävät asennuspöytäkirjan olemassaoloa. Asennuspöytäkirjasta tulee toimittaa kopio laitteen myyjäliikkeelle sähköpostiin 2 viikon kuluessa asennuksesta, jotta takuu astuu voimaan. Tarkemman ohjeistuksen saat tarpeen tullen oston yhteydessä myyjältä.

Pyydä tarjous pelkästä laitteesta. Toimituskulut tapauskohtaisesti ja noudettaessa ilman toimituskuluja.

 

 


ONKO ILMALÄMPÖPUMPUSSASI JOKIN ONGELMA? ILMALÄMPÖPUMPPU EI LÄMMITÄ? VETTÄ VUOTAA LATTIALLE?

Käytössä olevan ilmalämpöpumpun yleisimmät ongelmat ovat:

- ilmalämpöpumppu ei lämmitä
- ilmalämpöpumppu ei lämmitä
- käyntiääni poikkeaa normaalista
- vettä vuotaa lattialle
- ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennyt ei toimi
- näyttö on pimeänä

Mr. LVI LÄMPÖPUMPPUHUOLTO HUOLTAA JA KORJAA KAIKKI ILMALÄMPÖPUMPPUMERKIT NOPEASTI JA EDULLISESTI!

MM. PANASONIC, MITSUBISHI, TOSHIBA, GREE, NIBE

Nyt tarjous, ilmalämpöpumpun huolto vain alk. 199€! Osta täältä

 

Katso Mr. LVI Ilmalämpöpumppu korjaus ja huolto hinnasto

Missä vika? Lue lisää ilmalämpöpumppujen yleisimmistä vioista ja tilaa huolto nopeasti täältä

tai soita ammattilaisillemme 010 666 7282


 

Maksutavat ja rahoitus

Käteinen, pankkikortti, luottokortti, lasku, osamaksu

Nordea osamaksurahoitus, ilmalämpöpumppu alkaen 17 €/kuussa, asennettuna 30 €/kuussa.

 

Mahdollisuus joustorahoitukseen

Nordea Joustorahoitus. Joustoa elämään
 • Rahoitus jopa 25.000 € asti
 • Maksuaikaa jopa yli 10 vuotta
 • Aina vähintään 1 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa
 • 5000 € summasta minimi kuukausierä vain 60 €
 • Voit maksaa luoton kerralla pois ilman lisäkuluja
 • Mahdollisuus valita kaksi maksuvapaata kuukautta vuosittain
 • Edullinen korko 6.00 % + 3kk euribor
 • Tilinhoitomaksu 7 €/kk

Joustorahoituksen todellinen vuosikorko 5 000 euron käytössä olevalle luotolle on 11,1 %, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (02/2018) + 6 % ja siinä on huomioitu kuukausittainen 7 euron tilinhoitomaksu sekä mahdollinen 50 euron avausmaksu. Joustorahoitus on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto. Luottoraja on 1 700–25 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

Lue lisää täältä

Jousto osamaksu

 • Laskulla 14 maksuaikaa
 • Osamaksulla jopa 12 tai 24 kuukausierää

 

Aktiiviraha luotto erittäin pienillä käyttökuluilla

Tutustu Aktiivirahaan tämän linkin kautta.

Nibe, Jäspi, SOG ja Toshiba rahoitukset

Lue lisää Nibe rahoitus, Jäspi lämmitysrahoitus, SOG-rahoitus ja Toshiba lämpötili.

 
KYSY LISÄÄ 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi
 


Ilmalämpöpumppua valittaessa tutustu ensin ilmalämpöpumppu tietosivuihimme.

Oppaassamme olemme pyrkineet antamaan vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin (FAQ = Frequently Asked Questions), joita esitetään kun mietitään millainen ilmalämpöpumppu on sopiva.

Mitä hyötyä ilmalämpöpumpusta on?

SÄÄSTÄT TUTKITUSTI 30% ILMALÄMPÖPUMPUN AVULLA

Motivan tutkimuksen mukaan kotitalouksien energiankulutus ilmalämpöpumpun hankinnan jälkeen laski suurimmassa osassa kohteita. Kokonaisenergiakulutus laski jopa 1 000 – 5 000 kWh vuodessa. Suurin mitattu kohdekohtainen energiansäästö oli huimat yli 8 000 kWh.

Lähde: Motiva: Tutkittua energiansäästöä ilmalämpöpumpulla

 

 


Ilmalämpöpumppu Toshiba Arctic esite
Ilmalämpöpumppu Toshiba Arctic käyttöohje

Lehdistötiedote 24.4.2014Toshiba Arctic

 

 

 

 

 

 

 

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

Käytössä olevan vanhan lämpöpumpun yleisimmät ongelmat: - lämpöpumppu ei käynnisty - ei lämmitä - käyntiääni poikkeaa normaalista - vettä vuotaa lattialle - ei pysy käynnissä - ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennys ei toimi - lämmitys toimii vain osittain - näyttö on pimeänä - kuluttaa normaalia enemmän sähköä.

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai info(at)mrlvi.fi