Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä. 
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!

VALMISTAJIEN HINNAN NOUSUJEN JOHDOSTA KAIKKI OIKEUDET HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN!

KATAIKKO RAHOITUS

Rahoita Panasonic lämpöpumppusi Kataikko rahoituksella!
Lue lisää täältä!

Ilmalämpöpumppu Panasonic HZ25UKE

Panasonic HZ25 UKE ilmalämpöpumppu on poistunut myynnistä. Korvaava ilmalämpöpumppu: Panasonic HZ25WKE

* Ilmalämpöpumpun asennukseen lisätään matka-aika ja
    km-korvaukset yht. 99€ / tilaus.


UUDISTUNEESSA PANASONIC HZ ILMALÄMPÖPUMPUSSA ON TEHOKAS ILMANPUHDISTUS!

 • Urakoitsijan ja asentajan valinta!
 • Ilmalämpöpumppu lämmitykseen ja viilennykseen
 • Lämmitysteho: 3,2 kW
 • Jäähdytysteho: 2,5 kW
 • SCOP: 5,2 / A+++
 • SEER: 7,8 / A++
 • Jaksaa lämmittää jopa -35 asteen pakkasella!
 • nanoe™ X ilmanpuhdistus poistaa siitepölyn, hajut, allergeenit ja haitalliset aineet, sekä vähentävät bakteerien, viruksien ja homeitiöiden aktiivisuutta.
  • Estävä vaikutus myös koronavirusta (SARS-CoV-2) vastaan, lue lisää!
 • Etäohjaus vakiona
 • Kaukosäädin
 • Ylläpitolämpötoiminto suojaa mökkiä kosteudelta ja putkien jäätymiseltä
 • Älykäs sulatuksen ohjaus, ei sulata kellolla
 • Sähkönsyöttö valittavissa sisälle tai ulos
 • Ympäristöystävällinen R32 kylmäaine
 • Sisäyksikön mitat: K: 295 x S: 230 x L 870 mm

Takuu 2 vuotta


TUNNEMME ILMALÄMPÖPUMPUT JA AUTAMME SINUA!

Etkö ole varma millainen ilmalämpöpumppu juuri sinulle sopii? Ota yhteyttä Mr.LVI:lle 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi ja tilaa ilmainen kartoitus!

 

Tekniset myyjämme tuntevat niin uudet kuin vanhat laitteet sekä niiden toiminnan. Autamme Sinua ilmalämpöpumpun valinnassa tai teknisissä ongelmissa, oli vanha ilmalämpöpumppusi millainen tahansa.

 

smile  Toimitus: Heti varastolta
smile  Asennus: Asennusaikoja vapaana
smile  Turvallisuus: Tukes hyväksymä liike
smile  Toimitusaika: 1-5 arkipäivää
smile  Rahti: Tilauksen nouto varastolta 0€
 Meiltä myös edullinen asennus ja huolto

 

Hinta: 1990,00 €
Hinta:
ALE
100 %
ALE
100 %
ASENNUS
Valmistaja: PANASONIC

Uusi Panasonicin lippulaiva malli; ilmalämpöpumppu HZ 25 UKE huikealla A+++ energiatehokkuusluokalla

  3 hyvää syytä valita Mr. LVI

Ilmainen kartoituskäynti

Kaikenkattava asennustarvikepaketti

Tiedät aina tarkan hinnan etukäteen

  

Panasonic on yhdistellyt parhaan teknologiansa HZ25 UKE ilmalämpöpumppuun mukavuuden ja korkean hyötysuhteen saavuttamiseksi. Panasonicin alkuperäisen invertteri -kompressorin, ilmalämpöpumpun sydämen ansiosta, voidaan saavuttaa korkeat energiatehokkuustasot. Näin ollen Panasonic HZ25 ilmalämpöpumpun toimintakustannukset vähenevät huomattavasti. Panasonic HZ25 ilmalämpöpumppua ohjaat kätevästi kaukosäätimellä tai etäohjauksella Internetin kautta ja ilmalämpöpumpussa on myös CN-CNT liitin ulkoisille ohjaimille.

Erinomaisen toiminnan ja luotettavuuden ansiosta Panasonic HZ25-UKE ilmalämpöpumppu on yksi Pohjoismaiden myydyimmistä ilmalämpöpumpuista. Tehokkuutensa ansiosta Panasonic HZ25UKE ilmalämpöpumppu saavuttaa nopeasti mukavan sisälämpötilan ja pitää sen, vaikka ulkolämpötila laskisikin -35 ° C: een.

Panasonic HZ25UKE ilmalämpöpumpun huikeat ominaisuudet

Uudessa Panasonic HZ 25 ilmalämpöpumpussa on kaikki parhaimmat ominaisuudet kuten nanoe™ X ilmansuodatus, ylläpitolämpötoiminto, ympäristöystävällinen R32 kylmäaine ja etäohjaus vakiona.

Panasonic HZ25 ilmalämpöpumpun nanoe™ X ilmansuodatus taistelee myös koronavirusta vastaan!

Uuden Panasonic HZ 25 UKE ilmalämpöpumpun nanoe™ X ilmansuodatuksen mikroskooppisen pienet, elektrostaattiset vesipartikkelit puhdistavat yhdessä OH-radikaalien avulla huoneilmasta siitepölyn, hajut, allergeenit ja haitalliset aineet, sekä vähentävät bakteerien, viruksien ja homeitiöiden aktiivisuutta. Lisäksi nanoe™ X ilmansuodatus auttaa pitämään ihon kosteutettuna ja hiukset suorempana ja pehmeämpänä. nanoe™ X ilmansuodatuksen teho bakteerien, virusten ja hajuyhdisteiden estämiseksi riippuu OH-radikaalien lukumäärästä, joita syntyy 4800 miljardia sekunnissa. Panasonic HZ25 ilmalämpöpumpun ilmanpuhdistustoimintoa voidaan käyttää niin viilennyksen kuin lämmityksenkin aikana, sekä yksinään.

Uusien riippumattomien testitulosten mukaan nanoe™X ilmansuodatuksella varustetulla Panasonic ilmalämpöpumpulla on estävä vaikutus koronavirusta (SARS-CoV-2) vastaan. Tulosten mukaan Panasonic ilmalämpöpumpun nanoe ™ X-tekniikalla saavutettiin 6,7 m3:n tilassa kahdeksan tunnin aikana uuden koronaviruksen estävä vaikutus 91,4%. Testitulokset suoritti laboratorio-olosuhteissa maailmanlaajuinen tutkimusorganisaatio Texcell. Lue lisää täältä.

 

Panasonic HZ 25 ilmalämpöpumpun ylläpitolämpö

Panasonic HZ 25 ilmalämpöpumpusta löytyy ylläpitolämpö toiminto joka on erittäin käyttökelpoinen toiminto mm. mökillä ja estämään kosteuden kertymistä rakenteisiin ja tekstiileihin. Lisäksi ylläpitolämpö sopii hyvin käytettäväksi varastoissa ja autotalleissa. Ylläpitolämpö on säädettävissä 8-15 asteen välillä portaattomasti.

 

Panasonic HZ25 ilmalämpöpumppu toimii uudella R32 kylmäaineella

Panasonic HZ25-UKE ilmalämpöpumppu on suunniteltu ekologiseksi ja kestäväksi ja se hyödyntää ympäristöystävällistä R32 kylmäainetta, jolla on 75 % vähemmän vaikutusta maapallon lämpenemiseen, kuin vanhalla R410 kylmäaineella. R32 kylmäainetta käyttävät ilmalämpöpumput ovat taloudellisia, sillä ne kuluttavat kylmäainetta 30 % vähemmän ja sillä saavutetaan korkeampi energiatehokkuus kuin vanhalla R410 kylmäaineella. Lisäksi R32 kylmäaine kuluttaa vähemmän energiaa silloin kun ulkona on erittäin lämmin tai erittäin kylmä.

 

Panasonic HZ-25 ilmalämpöpumpun ohjaus älypuhelimella

Hallitse Panasonic HZ25UKE ilmalämpöpumpun energiankulutusta etäohjauksella älypuhelimella tai tabletilla internetin kautta. Ilmalämpöpumpun etäohjauksen avulla pystyt käynnistämään ja pysäyttämään ilmalämpöpumpun, voit säätää mm. sen toimintatilaa, huonelämpötilaa sekä viikoittaista ohjelmaa. Panasonic HZ25 ilmalämpöpumpun ylläpitolämpötoiminto on ekologinen valinta joka suojaa esimerkiksi mökkiäsi kosteudelta sekä putkien jäätymiseltä.

 

Panasonic HZ 25 UKE ilmalämpöpumpun tekniset tiedot

Lämmitysteho   3,20 (0,85 - 7,30) kW
Jäähdytysteho  2,50 (0,85 - 3,00) kW
SCOP  5,2 / A+++
SEER  7,8 / A++
Toiminta-alue, lämmitys -35~24 °C
Toiminta-alue, viilennys  16~43 °C
Sisäyksikön mitat (KxLxS/P)  295 x 870 x 230 mm / 10 kg
Ulkoyksikön mitat (KxLxS/P)  622 x 824 x 299 mm / 36 kg
Kylmäaineen määrä 1,12 / 0,756 kg / TCO2 Eq
Sulake 10 A
Puhallusteho, lämmitys 15,6 m³/min
Puhallusteho, viilennys 14,0 m³/min
Ääni sisäyksikkö(lämmitys) 45 / 24 / 18 dB(A)
Ääni sisäyksikkö(jäähdytys) 44 / 25 / 20 dB(A)
Ääni ulkoyksikkö (lämmitys)
47/44 dB(A)
Ääni ulkoyksikkö (jäähdytys) 46/43 dB(A)

paras ratkaisu

 

Ilmainen kartoitus

Ilmaisella kartoituksella Mr.LVI lämpöpumppu ammattilaisen kanssa löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ilmalämpöpumpun. Ilmaisessa kartoituksessa ammattitaitoiset myyjämme tekevät tarvekartoituksen haastattelemalla, esitietolomakkein ja kohdekuvin.

Lue lisää ja tilaa ilmainen kartoitus!

 

Meiltä aina paras ja edullinen asennus!

Asennuksen hankkiminen muualta ostettuun ilmalämpöpumppuun voi olla hyvinkin hankalaa. Hankkimalla ilmalämpöpumpun ja asennuksen samasta paikasta, säästät euroja sekä saat kaiken helposti ja nopeasti kerralla kotiisi. Näin myös vältät ilmalämpöpumpun ongelmatilanteissa vastuun välttelyn laitteen myyjän ja asennusyrityksen välillä.


Asennamme pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä. Hanki ilmalämpöpumpun asennus aina luotettavalta ammattilaiselta!

 

Tukes muistuttaa, että ilmalämpöpumpun asentamiseen tarvitaan lupa. On ostajan vastuulla varmistaa, että ilmalämpöpumppua asentavalla yrityksellä on kylmä- ja sähköurakointioikeudet.

 

Tukes suosittelee, että ilmalämpöpumppu hankitaan yritykseltä, joka myy sekä laitteen että asennuksen ja tarjoaa lisäksi laitteelle huolto- ja korjauspalveluja.

 

Ilmalämpöpumppu tuo säästöä lämmityskustannuksiin vain, jos se on asennettu ammattitaitoisesti ja laitetta huolletaan säännöllisesti. Kun sama yritys myy ilmalämpöpumpun, asentaa sen ja huoltaa pumppua jatkossa, vastuu laitteen oikeasta toiminnasta ja asennuksesta on selkeästi myyjällä. Ostopäätöstä tehdessä kannattaa varmistaa, että takuu kattaa sekä laitteen että asennustyön. Myyjän tulee opastaa asiakasta laitteen käytössä ja auttaa ongelmatilanteissa.

 

Kysy lisää asennuksesta 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 


ASENNUSALUEET

 

ILMALÄMPÖPUMPPUJEN JA ILMANVAIHTOKONEIDEN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, KERAVA, VANTAA, KLAUKKALA, PORNAINEN

 

POISTOILMA-, ILMAVESI- JA MAALÄMPÖPUMPPUJEN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ALUE 1
ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, KLAUKKALA, PORNAINEN

ALUE 2
RAJAMÄKI, MÄNTSÄLÄ, ASKOLA, LAPINJÄRVI, LILJENDAHL, MYRSKYLÄ, SIUNTIO, HYVINKÄÄ, INKOO, ORIMATTILA, RIIHIMÄKI, RUOTSINPYHTÄÄ, LOVIISA, NURMIJÄRVI, PORVOO, VEIKKOLA, VIHTI


Yli 30 km edes takaisen matkan päässä olevissa kohteissa jotka kuuluvat alueelle 2 veloitetaan matkakulut 30 km jälkeen 1,49 € per kilometri.

 

Esim. jos kohteen edes takainen matka on 60km veloitetaan lisäkuluja 30km verran eli 30 x 1,49 €. Silloin lisäveloitus pidemmästä matkasta on 44,70 €. Mikäli edes takainen matka on yli 100 km veloitetaan lisähinta myös pidemmästä työajasta pitkän ajomatkan takia. Tämä veloitus sovitaan erikseen.


AURINKOSÄHKÖN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, PORNAINEN, NURMIJÄRVI, MÄNTSÄLÄ, HYVINKÄÄ, PORVOO, VIHTI

 


Ilmalämpöpumpun osto ilman asennusta

Asiakkaan ostaessa pelkän ilmalämpöpumpun ilman myyjäliikkeen asennusta tulee hänen todentaa, että hänellä on Tukesin hyväksymä ja luvat myöntänyt asennusliike. Kirjallinen lupakyselylomake toimitetaan tilauksen jälkeen asiakkaan sähköpostiin.

Asennusliikkeen tulee pystyä tekemään mahdollisia huoltotoimenpiteitä ilmalämpöpumpulle maahantuojan takuun aikana ja vastaamaan asennuspuolen takuusta. Asennuksen jälkeen asiakkaan tulee pyytää asentajalta asennuspöytäkirja, koska maahantuojien takuut edellyttävät asennuspöytäkirjan olemassaoloa. Asennuspöytäkirjasta tulee toimittaa kopio laitteen myyjäliikkeelle sähköpostiin 2 viikon kuluessa asennuksesta, jotta takuu astuu voimaan. Tarkemman ohjeistuksen saat tarpeen tullen oston yhteydessä myyjältä.

Pyydä tarjous pelkästä laitteesta. Toimituskulut tapauskohtaisesti ja noudettaessa ilman toimituskuluja.

 

 


ONKO ILMALÄMPÖPUMPUSSASI JOKIN ONGELMA? ILMALÄMPÖPUMPPU EI LÄMMITÄ? VETTÄ VUOTAA LATTIALLE?

Käytössä olevan ilmalämpöpumpun yleisimmät ongelmat ovat:

- ilmalämpöpumppu ei lämmitä
- ilmalämpöpumppu ei viilennä
- käyntiääni poikkeaa normaalista
- vettä vuotaa lattialle
- näyttö on pimeänä

Mr. LVI LÄMPÖPUMPPUHUOLTO HUOLTAA JA KORJAA KAIKKI ILMALÄMPÖPUMPPUMERKIT NOPEASTI JA EDULLISESTI!

MM. PANASONIC, MITSUBISHI, TOSHIBA, GREE, NIBE, FUJITSU, MIDEA, LG, DAIKIN

Nyt tarjous, ilmalämpöpumpun huolto vain alk. 229€! Osta täältä

 

Katso Mr. LVI Ilmalämpöpumppu korjaus ja huolto hinnasto

Missä vika? Lue lisää ilmalämpöpumppujen yleisimmistä vioista ja tilaa huolto nopeasti täältä tai soita ammattilaisillemme 010 666 7282


 

 

Maksutavat ja rahoitus

Verkkokaupasta tilattaessa

 

Noutovarastolta ostaessa


KYSY LISÄÄ 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 


Ilmalämpöpumppua valittaessa tutustu ensin ilmalämpöpumppu tietosivuihimme.

Oppaassamme olemme pyrkineet antamaan vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin (FAQ = Frequently Asked Questions), joita esitetään kun mietitään millainen ilmalämpöpumppu on sopiva.

Mitä hyötyä ilmalämpöpumpusta on?

SÄÄSTÄT TUTKITUSTI 30% ILMALÄMPÖPUMPUN AVULLA

Motivan tutkimuksen mukaan kotitalouksien energiankulutus ilmalämpöpumpun hankinnan jälkeen laski suurimmassa osassa kohteita. Kokonaisenergiakulutus laski jopa 1 000 – 5 000 kWh vuodessa. Suurin mitattu kohdekohtainen energiansäästö oli huimat yli 8 000 kWh.

Lähde: Motiva: Tutkittua energiansäästöä ilmalämpöpumpulla

 

 

Meiltä löydät myös Panasonic-ilmalämpöpumpun varaosia

Kysy varaosaa -lomakkeella voit kysyä helposti varaosaa. Pyrimme vastaamaan kyselyysi mahdollisimman pikaisesti, viimeistään seuraavana työpäivänä.

Voit myös soittaa asiakaspalveluumme, puh. 010 666 72 82.

 


Ilmalämpöpumppu Panasonic HZ 25 UKE esite

Ilmalämpöpumppu Panasonic HZ/UKE esite

Ilmalämpöpumppu Panasonic HZ25UKE asennusohje EN, Installation Instructions

Ilmalämpöpumppu Panasonic HZ25UKE käyttöohje, Betjeningsvejledning DA

Ilmalämpöpumppu Panasonic HZ25UKE operating instructions EN, manual SV

Ilmalämpöpumppu Panasonic HZ25UKE huolto-ohje EN, service manual

Panasonic Smart Cloud CZ-TACG1 ilmalämpöpumpun etäohjain esite

Panasonic ilmalämpöpumput esite

Panasonic ilmalämpöpumppujen vertailu esite


Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS!

Verottaja Kotitalousvähennys ohje

Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät kotitalous- tai hoitotyötä, asunnon kunnossapitotöitä tai tietotekniikkalaitteiden asennusta.

Omavastuu 100 euroa ja enimmäismäärä normaalisti 2 250 € / henkilö, mutta vuosina 2022-2027 öljylämmityksestä pois siirtyville enimmäismäärä on 3500 €!

Omavastuu 100 euroa on kalenterivuosikohtainen. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran. 

Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.