Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä. 
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!

VALMISTAJIEN HINNAN NOUSUJEN JOHDOSTA KAIKKI OIKEUDET HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN!

POISTOILMALÄMPÖPUMPUT NILAN


NILAN poistoilmalämpöpumput saneerauskohteisiin

Nilan-poistoilmalämpöpumput sekä -ilmanvaihtokoneet erottuvat edukseen ainutlaatuisilla ratkaisuillaan, joiden ansiosta Nilan pystyy tarjoamaan ominaisuuksia ja hyötysuhteita, joita et saa muilta.Nilan poistoilmalämpöpumpun avulla saat lämmityskustannuksiin selkeitä säästöjä.
Kaikki Nilan-poistoilmalämpöpumput ovat erityisen energiatehokkaita, joten vaihtamalla vanhan laitteesi uuteen, saat takuulla säästöä energiakustannuksiisi.

 

Nilan poistoilmalämpöpumpun avulla saat myös käyttökustannuksiin selkeitä säästöjä. Lämmöntalteenotolla varustetut laitteet ovat erityisen energiatehokkaita ja voivat kuluttaa vain murto-osan entisen laitteesi kulutuksesta. 


Jopa 70% säästöä lämmityskustannuksiin Nilan poistoilmalämpöpumpulla!

Perinteinen suoralla sähköllä toimiva lämminvesivaraaja on sähkösyöppö. Voit säästää käyttöveden lämmityskustannuksissa vaihtamalla vesivaraajan Nilanin ratkaisuun, joka lämmittää käyttöveden energiatehokkaasti ja selkeästi edullisemmin. Lämminvesivaraajan tilalle on useita eri vaihtoehtoja. Voit valita erilaisista vaihtoehdoista omaan käyttötarkoitukseesi sopivan, riippuen onko kodissasi vesivaraajan lisäksi joko huippuimuripoisto tai ilmanvaihtokone. Vaihda ja säästä jopa 70% käyttöveden lämmityskuluissa!


Poistoilmalämpö + käyttöveden lämmitys = poistoilmalämpöpumppu Nilan VGU 250 Sol

Huippuimuri jätetään liesituulettimen käyttöön. Lämminvesivaraaja poistetaan ja tilalle asennetaan Nilan VGU 250 Sol, joka lämmittää poistoilmasta talteenottamallaan lämmöllä käyttövettä jopa 70 % pienemmillä kustannuksilla. Nilan VGU250 Sol poistoilmalämpöpumpussa on vakiona aurinkolämpökierukka. Aurinkokierukkaan voidaan liittää mm. erilliset aurinkolämpökeräimet. Aurinkolämpökierukan avulla säästää vielä lisää energiaa käyttöveden lämmityksessä.

 Mr.LVI suosittelee: Lämminvesivaraajan sekä huippuimurin tilalle Nilan VGU 250 Sol


Ilmanvaihtoon ja käyttövedenlämmitykseen poistoilmalämpöpumppu Nilan E

Nilan E -malli on monikäyttöinen lämpöpumppujärjestelmä, joka ratkaisee kaikki talotekniikan tarpeesi yhdessä kompaktissa paketissa, eikä vie lattiatilaakaan kuin vain puoli neliömetriä. E-mallin vakio-ominaisuudet ovat aktiivinen lämmöntalteenotto (lämpöpumppu), ilmanvaihto tehokkaalla suodatuksella, viilennys sekä 180 litran lämminvesivaraaja.

Mr.LVI suosittelee: Lämminvesivaraajan ja IV- tai LTO-koneen tilalle Nilan E tai Nilan EC9


Lämmityksen kokonaisratkaisu: poistoilmalämpöpumppu Nilan EC9

Nilan EC9 sisältää vakio-ominaisuuksien lisäksi viilennyksen sekä sisäänrakennetun 9 kilowatin sähkökattilan, jonka ansiosta EC9 soveltuu päälämmönlähteeksi jopa 190 neliömetrin asuntoihin. EC9 soveltuu niin uudisrakennuksiin kuin remonttikohteisiin. Asunnon lämmitystä varten laite kytketään vesikiertoiseen lämmönjakojärjestelmään.

Mr.LVI suosittelee: Poistoilmalämpöpumppu Nilan EC9


Uusin poistoilmalämpöpumppu Nilanin mallistossa: passiivitalosertifikaatin saanut monipuolinen Nilan Compact PC Sol

Nilan Compact PC Sol poistoilmalämpöpumpussa on kaikki talotekniikan tarpeet samassa paketissa! Vesikiertoinen lämmitys, 180l lämminvesivaraaja, ilmanvaihto, kaksinkertainen LTO, tuloilman viilennys ja lämmitys, SOL-aurinkokierukka, Polar jäätymisen esto.

Poistoilmalämpöpumppu Nilan Compact PC on saanut passiivitalosertifikaatin, jonka ansiosta järjestelmä soveltuu passiivitalon kokonaisratkaisuksi, eikä sen tehokkuutta tarvitse tarkistaa rakennuksen suunnitteluvaiheessa.

Mr.LVI suosittelee 80-160 m2 matalaenergia- ja passiivitalokohteisiin, tai kohteisiin, joissa on erillinen lämmitys: Poistoilmalämpöpumppu Nilan Compact PC Sol

Mr.LVI suosittelee päälämmönlähteeksi alle 185 neliöisiin koteihin: Poistoilmalämpöpumppu Nilan Compact PC Sol EK9


Piiputtaako vanha poistoilmalämpöpumppusi tai ilmanvaihtokoneesi, vai oletko muuten vain tyytymätön sen toimintaan?

Piiputtaako vanha poistoilmalämpöpumppusi tai ilmanvaihtokoneesi, vai oletko muuten vain tyytymätön sen toimintaan?

 

Voit vaihtaa vanhan laitteesi uuteen ja parempaan helposti.  Se maksaa itsensä takaisin nopeammin kuin uskotkaan! Laitteiden vaihtaminen on yksinkertaista. Saat kauttamme helposti toimintavarman ja erittäin hiljaisen poistoilmalämpöpumpun, joka tuottaa vuosien ajan halpaa lämpöä ja runsaasti lämmintä vettä.

 

Lähetä meille tarjouspyyntö tai pyydä ilmainen kartoitus.
Saat meiltä tarjouksen parhaiten soveltuvasta kokonaisuudesta asennuksineen tai tehtävistä korjauksista.

   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

Käytössä olevan vanhan lämpöpumpun yleisimmät ongelmat: - lämpöpumppu ei käynnisty - ei lämmitä - käyntiääni poikkeaa normaalista - vettä vuotaa lattialle - ei pysy käynnissä - ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennys ei toimi - lämmitys toimii vain osittain - näyttö on pimeänä - kuluttaa normaalia enemmän sähköä.

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai info(at)mrlvi.fi