Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä. 
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!

Ilmanvaihtokone Mitsubishi Electric Lossnay VL-100U5-E

Mitsubishi Lossnay VL-100U5-E ilmanvaihtokoneen hinta 529 € tai alk. 8 €/kk

* Ilmalämpöpumpun asennukseen lisätään matka-aika ja
    km-korvaukset yht. 99€ / tilaus.


Huonekohtainen ilmanvaihtokone Mitsubishi Lossnay VL-100U5-E lämmön talteenotolla

 • Tehosta ilmanvaihtoa vanhassa rakennuksessa edullisesti energiaa säästäen
 • Mini-ilmanvaihtokone poistaa sisäilmasta pölyä, hajuja, kosteutta sekä radonia
 • Käyttää vähemmän energiaa kuin hehkulamppu
 • Hiljainen ilmanvaihtolaite, vain 25 dB(A)
 • Yksinkertaisesti ja helposti asennettava ilmanvaihtokone
 • Mini-ilmanvaihtokone ei ylipaineista huonetta
 • Korkeimmillaan jopa 85% hyötysuhde lämmön talteenotossa
 • Pinta-alasuositus
  • Pienempi tehoasetus: n. 45 m2
  • Suurempi tehoasetus: n. 80 m2

 

Hinta: 529,00 €
Valmistaja: Mitsubishi

  3 hyvää syytä valita Mr. LVI

Ilmainen kartoituskäynti

Kaikenkattava asennustarvikepaketti

Tiedät aina tarkan hinnan etukäteen

Raikas ilma huoneistoon energiatehokkaasti Mitsubishi Lossnay VL-100U5-E mini-ilmanvaihtokoneella

Huono ilmanvaihto on normaalia monessa kodissa ja erityisesti vanhoissa rakennuksissa. Huono ja riittämätön ilmanvaihto tulee usein ongelmaksi saneerauskohteissa, kun rakennuksen energiataloutta ja tiiveyttä parannetaan. Rakennuksen ollessa liian tiivis ja kunnollisen ilmanvaihdon puuttuessa voi rakennukseen alkaa ilmestyä epämiellyttäviä hajuja ja sisäilma voi lisäksi olla jopa terveydelle haitallista esim. Radonin myötä. Myös lämmitysenergiaa voi mennä hukkaan ja rakenteiden läpi vaihtuva ilma voi aiheuttaa vedon tunnetta

Mitsubishi Lossnay VL-100U5-E mini-ilmanvaihtokone on erinomainen ratkaisu tehostamaan ilmanvaihtoa energiatehokkaasti, edullisesti ja turvallisesti.

Ilmanvaihtokone Mitsubishi Lossnay VL-100U5-E parantaa huoneilmanlaatua huomattavasti taistellen hajuja, siitepölyä, hometta sekä radonia vastaan.

Ilmanvaihtokone Mitsubishi Lossnay VL-100U5-E on varustettu lämmön talteenotolla. Ilmanvaihtokone Mitsubishi Lossnay VL-100U5-E vie tunkkaisen likaisen ilman ulos ja tuo sisään puhdasta, raikasta, suodatettua ilmaa.

Mitsubishi Lossnay VL-100U5-E on erinomainen ilmanvaihtokone kotiin, toimistoon, autotalliin, kellaritiloihin ja työmaaparakkeihin – sinne missä raikasta ilmaa tarvitaan.

 

Suurempiin tiloihin sopiva mini-ilmanvaihtokone Mitsubishi Lossnay VL-100U5-E

Ilmanvaihtokone Mitsubishi Lossnay VL-100U5-E on suunniteltu suuremmille ilmamäärille esim. olohuoneeseen ja se tarvitsee oman läpivientikanavansa sekä tulo- että poistoputkelle ja mini-ilmanvaihtokone Mitsubishi Lossnay VL-100U5-E asennetaan aina vaaka-asentoon. Mitsubishi Lossnay VL-100U5-E ilmanvaihtokoneen ollessa pienemmällä tehoasetuksella, sen pinta-alasuositus on n. 45 m2 ja suuremmalla tehoasetuksella Mitsubishi Lossnay VL-100U5-E ilmanvaihtokoneen pinta-alasuositus on n. 80 m2.

Mitsubishi Lossnay VL-100U5-E ilmanvaihtokoneen toimitukseen kuuluu kaikki tarvittavat asennusosat ja sähkökytkentöjä ei tarvitse tehdä koska laite on pistotulppaliitännäinen. Mitsubishi Lossnay VL-100U5-E ilmanvaihtokoneen mukana tulee pestävä tuloilmansuodatin, mutta laitteeseen on saatavilla lisävarusteena allergikoille sopivia tehosuodattimia.

 

Mitsubishi Lossnay VL-100U5-E ilmanvaihtokoneen asennus ja käyttö

Mitsubishi Lossnay VL-100U5-E ilmanvaihtokoneessa on 3 metriä pitkä kytkentäjohto sekä pistotulppa ja asennustarvikkeet seinäläpivientiin (seinäpaksuus VL-100, 50-550 mm / VL-50, 50-650 mm) on mukana pakkauksessa. Ilmanvaihtokone Mitsubishi Lossnay VL-100U5-E laitetoimituksen lisäksi tarvitset ainoastaan porakoneen seinäläpivientiä varten sekä kohteen materiaaleihin sopivan tiivistysmassan.

Mitsubishi Lossnay VL-100U5-E ilmanvaihtokoneen käyttö on helppoa. Mitsubishi Lossnay VL-100U5-E ilmanvaihtokoneessa on vetokytkin, jota kerran nykäisemällä ilmanvaihto menee perusasentoon, kahdella nykäisyllä ilmanvaihto menee tehostusasentoon ja kolmella nykäisyllä ilmanvaihtokone sammuu.

 

Kesämökkiläisten kokemus Mitsubishi Lossnay ilmanvaihtokoneesta

Jänijärveläisen mökin omistajilla on erittäin hyviä kokemuksia Mitsubishi Lossnay ilmanvaihtokoneesta. Ilmanvaihtokone Mitsubishi Lossnay asennettiin heidän vuonna 1987 rakennettuun mökkiin tunkkaisen hajun takia ja koska syyssateiden alettua epämiellyttävä kellarimainen haju alkoi aiheuttaa päänsärkyä ja limakalvojen ärtymistä. Asiantuntijan tutkittua mökin ongelmaa havaittiin, ettei mökillä ollut minkäänlaista ilmanvaihtoa ja että korvausilma tuli mökille lattiarakenteiden kautta. Ratkaisu mökin sisäilmaongelmaan oli ilmavaihtokone Mitsubishi Lossnay VL-100 ja lisäksi pienempii huoneisiin asennettiin Mobair tuloilmaventtiilit. Lue lisää Mitsubishi Lossnay ilmanvaihtokone kokemuksesta tämän linkin kautta. Lisäksi voit tutustua Helsinkiläisen rakennustyömaan kokemukseen Mitsubishi Lossnay ilmanvaihtokoneesta tämän linkin kautta.

 

Mitsubishi Electric Lossnay VL-100U5-E ilmanvaihtokoneen esittelyvideo

 

Mitsubishi Electric Lossnay VL-100U5-E ilmanvaihtokoneen asennuksen ohjevideo

 

Mitsubishi Lossnay VL-100U5-E ilmanvaihtokoneen tekniset tiedot

MALLI   VL-100U5-E
Ilmavirta (LO-HI)
m3/h 60 - 105
Äänitaso (LO-HI) dB(A) 25 - 37
Hyötysuhde (LO-HI) % 80 - 73
Paino kg 7,5
Mitat (k x l x s) mm 265 x 620 x 200
Jännite V / Hz 230 / 50
Ottoteho (LO-HI) W 15 - 31
Läpivienti mm 2 x 85 ø
LISÄVARUSTEET  
Tehosuodatin   P-100HF5-E
Perussuodatin   P-100F5-E

 


paras ratkaisu

Asennuspakettimme sisältää kaiken. Saat ilmalämpöpumpun asennettuna nopeasti yhdellä kerralla kotiisi. Nordea osamaksulla alkaen 17 euroa kuussa.

Kutsu Mr. LVI MAKSUTTOMALLE KARTOITUSKÄYNNILLE! Ilmaisella kartoituskäynnillä Mr.LVI Lämpöpumppu ammattilaisen kanssa löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ilmalämpöpumpun.

 

Meiltä aina paras ja edullinen asennus!

Asennuksen hankkiminen muualta ostettuun ilmalämpöpumppuun voi olla hyvinkin hankalaa. Hankkimalla ilmalämpöpumpun ja asennuksen samasta paikasta, säästät euroja sekä saat kaiken helposti ja nopeasti kerralla kotiisi. Näin myös vältät ilmalämpöpumpun ongelmatilanteissa vastuun välttelyn laitteen myyjän ja asennusyrityksen välillä.


Asennamme pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä. Hanki ilmalämpöpumpun asennus aina luotettavalta ammattilaiselta!

 

Tukes muistuttaa, että ilmalämpöpumpun asentamiseen tarvitaan lupa. On ostajan vastuulla varmistaa, että ilmalämpöpumppua asentavalla yrityksellä on kylmä- ja sähköurakointioikeudet.

 

Tukes suosittelee, että ilmalämpöpumppu hankitaan yritykseltä, joka myy sekä laitteen että asennuksen ja tarjoaa lisäksi laitteelle huolto- ja korjauspalveluja.

 

Ilmalämpöpumppu tuo säästöä lämmityskustannuksiin vain, jos se on asennettu ammattitaitoisesti ja laitetta huolletaan säännöllisesti. Kun sama yritys myy ilmalämpöpumpun, asentaa sen ja huoltaa pumppua jatkossa, vastuu laitteen oikeasta toiminnasta ja asennuksesta on selkeästi myyjällä. Ostopäätöstä tehdessä kannattaa varmistaa, että takuu kattaa sekä laitteen että asennustyön. Myyjän tulee opastaa asiakasta laitteen käytössä ja auttaa ongelmatilanteissa.

 

Kysy lisää asennuksesta 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 

PERUSASENNUSALUEET

ALUE 1

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, NURMIJÄRVI, KIRKKONUMMI, PORVOO, KLAUKKALA, PORNAINEN, VEIKKOLA, VIHTI

ALUE 2

RAJAMÄKI, MÄNTSÄLÄ, ASKOLA, LAPINJÄRVI, LILJENDAHL, MYRSKYLÄ, SIUNTIO, HYVINKÄÄ, RAASEPORI, ORIMATTILA, RIIHIMÄKI, RUOTSINPYHTÄÄ, LOVIISA

 

 


Ilmalämpöpumpun osto ilman asennusta

Asiakkaan ostaessa pelkän ilmalämpöpumpun ilman myyjäliikkeen asennusta tulee hänen todentaa, että hänellä on Tukesin hyväksymä ja luvat myöntänyt asennusliike. Kirjallinen lupakyselylomake toimitetaan tilauksen jälkeen asiakkaan sähköpostiin.

Asennusliikkeen tulee pystyä tekemään mahdollisia huoltotoimenpiteitä ilmalämpöpumpulle maahantuojan takuun aikana ja vastaamaan asennuspuolen takuusta. Asennuksen jälkeen asiakkaan tulee pyytää asentajalta asennuspöytäkirja, koska maahantuojien takuut edellyttävät asennuspöytäkirjan olemassaoloa. Asennuspöytäkirjasta tulee toimittaa kopio laitteen myyjäliikkeelle sähköpostiin 2 viikon kuluessa asennuksesta, jotta takuu astuu voimaan. Tarkemman ohjeistuksen saat tarpeen tullen oston yhteydessä myyjältä.

Pyydä tarjous pelkästä laitteesta. Toimituskulut tapauskohtaisesti ja noudettaessa ilman toimituskuluja.

 

 


ONKO ILMALÄMPÖPUMPUSSASI JOKIN ONGELMA? ILMALÄMPÖPUMPPU EI LÄMMITÄ? VETTÄ VUOTAA LATTIALLE?

Käytössä olevan ilmalämpöpumpun yleisimmät ongelmat ovat:

- ilmalämpöpumppu ei lämmitä
- ilmalämpöpumppu ei lämmitä
- käyntiääni poikkeaa normaalista
- vettä vuotaa lattialle
- ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennyt ei toimi
- näyttö on pimeänä

Mr. LVI LÄMPÖPUMPPUHUOLTO HUOLTAA JA KORJAA KAIKKI ILMALÄMPÖPUMPPUMERKIT NOPEASTI JA EDULLISESTI!

MM. PANASONIC, MITSUBISHI, TOSHIBA, GREE, NIBE

Nyt tarjous, ilmalämpöpumpun huolto vain alk. 199€! Osta täältä

 

Katso Mr. LVI Ilmalämpöpumppu korjaus ja huolto hinnasto

Missä vika? Lue lisää ilmalämpöpumppujen yleisimmistä vioista ja tilaa huolto nopeasti täältä

tai soita ammattilaisillemme 010 666 7282


 

Maksutavat ja rahoitus

Käteinen, pankkikortti, luottokortti, lasku, osamaksu

Nordea osamaksurahoitus, ilmalämpöpumppu alkaen 17 €/kuussa, asennettuna 30 €/kuussa.

 

Mahdollisuus joustorahoitukseen

Nordea Joustorahoitus. Joustoa elämään
 • Rahoitus jopa 25.000 € asti
 • Maksuaikaa jopa yli 10 vuotta
 • Aina vähintään 1 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa
 • 5000 € summasta minimi kuukausierä vain 60 €
 • Voit maksaa luoton kerralla pois ilman lisäkuluja
 • Mahdollisuus valita kaksi maksuvapaata kuukautta vuosittain
 • Edullinen korko 6.00 % + 3kk euribor
 • Tilinhoitomaksu 7 €/kk

Joustorahoituksen todellinen vuosikorko 5 000 euron käytössä olevalle luotolle on 11,1 %, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (02/2018) + 6 % ja siinä on huomioitu kuukausittainen 7 euron tilinhoitomaksu sekä mahdollinen 50 euron avausmaksu. Joustorahoitus on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto. Luottoraja on 1 700–25 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

Lue lisää täältä

Jousto osamaksu

 • Laskulla 14 maksuaikaa
 • Osamaksulla jopa 12 tai 24 kuukausierää

 

Aktiiviraha luotto erittäin pienillä käyttökuluilla

Tutustu Aktiivirahaan tämän linkin kautta.

 

 

KYSY LISÄÄ 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi
 


Ilmalämpöpumppua valittaessa tutustu ensin ilmalämpöpumppu tietosivuihimme.

Oppaassamme olemme pyrkineet antamaan vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin (FAQ = Frequently Asked Questions), joita esitetään kun mietitään millainen ilmalämpöpumppu on sopiva.

Mitä hyötyä ilmalämpöpumpusta on?

SÄÄSTÄT TUTKITUSTI 30% ILMALÄMPÖPUMPUN AVULLA

Motivan tutkimuksen mukaan kotitalouksien energiankulutus ilmalämpöpumpun hankinnan jälkeen laski suurimmassa osassa kohteita. Kokonaisenergiakulutus laski jopa 1 000 – 5 000 kWh vuodessa. Suurin mitattu kohdekohtainen energiansäästö oli huimat yli 8 000 kWh.

Lähde: Motiva: Tutkittua energiansäästöä ilmalämpöpumpulla

 

 


Ilmanvaihtokone Mitsubishi Electric Lossnay VL-100U5-E esite

Ilmanvaihtokone Mitsubishi Electric Lossnay VL-100U5-E asennusohje

Ilmanvaihtokone Mitsubishi Electric Lossnay VL-100U5-E käyttöohje

Ilmanvaihtokone Mitsubishi Lossnay rakennustyömaa referenssikohde

Ilmanvaihtokone Mitsubishi Lossnay mökki referenssikohde

Ilmanvaihtokone Mitsubishi Electric Lossnay VL-100U5-E energiamerkki


Aktiivirahan todellinen vuosikorko

Aktiiviraha on jatkuva luotto, jonka todellinen vuosikorko laskettuna 1500 euron käytössä olevalle luottosaldolle on 24,28 % ja maksettava kokonaismäärä 1684,08 euroa. Laskennassa on otettu huomioon kuukausimaksu, joka on 0,01 % luottorajasta päivää kohden, 4,56 euroa kuukaudessa, kuitenkin enintään 150 euroa vuodessa ja nimelliskorko 15,56 % (9/2019). 

Todellisen vuosikoron laskennassa oletetaan, että luotto myönnetään vuodeksi ensimmäisestä nostosta, jäljellä oleva luoton pääoma ja luottokustannukset tulevat viimeisellä maksuerällä kokonaan maksetuiksi, luotto maksetaan takaisin 12 saman määräisenä 140,34 euron kuukausieränä ja, että luottokustannukset otetaan huomioon nostojen ja pääoman takaisinmaksujen mukaisesti luottosopimuksessa sovitulla tavalla. 

Luoton myöntää Handelsbanken Rahoitus Oyj, Itämerenkatu 11-13, Helsinki.

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt
Verottaja Kotitalousvähennys ohje

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS!

Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät kotitalous- tai hoitotyötä, asunnon kunnossapitotöitä tai tietotekniikkalaitteiden asennusta.

Omavastuu 100 euroa ja enimmäismäärä 2 250 euroa/henkilö

Omavastuu 100 euroa on kalenterivuosikohtainen. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran. 

 

Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.