Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16
JUHANNUKSENA POIKKEAVAT AUKIOLOAJAT!
Suljemme myymälän torstaina 20.6 klo 15 ja 21.6 olemme suljettu.

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16
JUHANNUKSENA POIKKEAVAT AUKIOLOAJAT!
Suljemme myymälän torstaina 20.6 klo 15 ja 21.6 olemme suljettu.

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä. 
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!


JUHANNUKSENA POIKKEAVAT AUKIOLOAJAT!
Suljemme myymälän torstaina 20.6 klo 15 ja 21.6 olemme suljettu.

VALMISTAJIEN HINNAN NOUSUJEN JOHDOSTA KAIKKI OIKEUDET HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN!

Poistoilmalämpöpumppu Nilan EC

Mahtava poistoilmalämpöpumppu! 
Nilan EC poistoilmalämpöpumpun hinta 6850 €
Poistoilmalämpöpumpun hinta asennettuna: pyydä tarjous!


Nilan EC on markkinoiden hiljaisin poistoilmalämpöpumppu joka on suunniteltu säästämään ja kestämään

 • 2020 uusittu malli!
  • Varaajasäiliö täysin huoltovapaa
  • Helppokäyttöinen graafinen HMI kosketusnäyttö laitteen parempaan hallintaan
  • Nopeampi asennus
 • Soveltuu vanhan lämminvesivaraajan ja ilmanvaihtokoneen tilalle
 • Soveltuu erityisesti n. 55-170 m² (suuntaa-antava, sopivuus varmistuu suunnitellun ilmamäärän mukaan) uudis- ja saneerauskohteisiin joissa erillinen lämmitys
 • Aktiivinen lämmön talteenotto LTO
 • Ilmanvaihto < 380m3/h tehokkaalla suodatuksella
 • A energialuokan kiertovesipumppu
 • Comfort -lämmitys
 • SOL aurinkokierukka / energiakierukka mahdollistaa ulkoisen lämmönlähteen liittämisen ja lisäsäästöt
 • Ilmanvaihto, tuloilman lämmitys tai viilennys sekä lämmin käyttövesi
 • Integroidun lämminvesivaraajan tilavuus 180L
 • LVI numero: 7939014

Takuu 3 vuotta


TUNNEMME POISTOILMALÄMPÖPUMPUT JA
AUTAMME SINUA!

Etkö ole varma millainen poistoilmalämpöpumppu juuri sinulle sopii? Ota yhteyttä Mr.LVI:lle 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi ja tilaa ilmainen kartoitus!

 

Tekniset myyjämme tuntevat niin uudet kuin vanhat laitteet ja niiden toiminnan. Autamme sinua lämpöpumpun valinnassa tai teknisissä ongelmissa, oli vanha lämpöpumppusi millainen tahansa.

 

smile  Toimitus: Heti varastolta
smile  Asennus: Asennusaikoja vapaana
smile  Turvallisuus: Tukes hyväksymä liike
smile  Toimitusaika: 1-5 arkipäivää
smile  Rahti: Tilauksen nouto varastolta 0€
 Meiltä myös edullinen asennus ja huolto

 
 

Hinta: 6850,00 €
Valmistaja: Nilan

Ilmanvaihto, lämmöntalteenotto sekä käyttöveden lämmitys samassa paketissa Nilan EC poistoilmalämpöpumpussa

  3 hyvää syytä valita Mr. LVI

Ilmainen kartoituskäynti

Kaikenkattava asennustarvikepaketti

Tiedät aina tarkan hinnan etukäteen

Uuden sukupolven energiaa säästävä Nilan EC poistoilmalämpöpumppu yhdistää lämminvesivaraajan, ilmanvaihdon ja poistoilmalämpöpumpun samaan laitteeseen. Lämmön talteenotto tehdään lämpöpumpulla, joka ottaa ilmanvaihdon poistoilmasta lämmön talteen ja lämmittää sillä käyttövettä ja ilmanvaihdon raitisilmaa. Poistoilmalämpöpumppu Nilan EC sopii n. 55 - 170 m² uuteen tai vanhaan sähkölämmitystaloon.

 

Vertaa Nilan EC poistoilmalämpöpumpun hintaa erilliseen varaajaan, ilmanvaihtokoneeseen ja lämpöpumppuun - joista et erillisinä pysty edes saamaan samaa hyötyä, eli sekä tuloilman että käyttöveden lämmitystä lämpöpumpulla. Nilan EC poistoilmalämpöpumpussa on lämmönlähteenä nimensä mukaisesti talon oma poistoilma, josta saadaan vuodessa jopa 6000-10000 kWh 'ilmaista' energiaa.

 

Käyttövesivaraajan kokoisella paketilla on hoidettavissa koko talon ilmanvaihto, osa lämmityksestä, viilennys sekä lämpimän käyttöveden tuotanto energiaa säästäen. Nilan EC poistoilmalämpöpumppuun perustuva lämmön talteenotto tarkoittaa, että jokaista kompressorin käyttämää kilowattituntia kohti laitteella tuotetaan tuloilmaan jatkuvasti 3-4-kertaisesti lämpöä.

 

Matalat lämmityskulut Nilan EC poistoilmalämpöpumpulla

Nilan EC poistoilmalämpöpumpun voimakkaalla lämpöpumpulla saadaan hyödynnettyä poistoilmasta saatavaa lämpöenergiaa tuloilman ja käyttöveden lämmityksessä. Tämän lisäksi Nilan EC poistoilmalämpöpumpun jäähdytystoiminto käyttää hyväksi talteen otettua energiaa käyttöveden lämmityksessä.

 

Terveellinen ja raikas sisäilma Nilan EC poistoilmalämpöpumpulla

Raikas sisäilma 24 h/vrk takaa terveellisen ja mukavan sisäilmaston. Energiatehokas Nilan EC poistoilmalämpöpumppu vaihtaa ja suodattaa ilmaa koko ajan, ja näin pitää kotisi vapaana hajuista ja epäpuhtauksista vähentäen allergiariskiä kotonasi. Nilan EC poistoilmalämpöpumpun ilmanvaihtojärjestelmä poistaa kostean ja tunkkaisen ilman asunnosta ja tuo tilalle suodatettua ja lämmitettyä raikasta ilmaa.

 

Poistoilmalämpöpumppu Nilan EC on hyvä sijoitus

Poistoilmalämpöpumpun lämmön talteenotto (LTO) pienentää lämmityskulujasi samalla kun sen ilmanvaihto pitää sisäilman hygieenisenä. Järjestelmä ottaa poistoilman lämpöenergiaa talteen poistoilmalämpöpumpulla. Comfort lämmitysjärjestelmä lämmittää tuloilmaa ja pienentää asunnon keskuslämmityksen energian kulutusta.

 

Poistoilmalämpöpumppu Nilan EC on kompakti ja tilaa säästävä ratkaisu

Nilan EC poistoilmalämpöpumpun toiminnot ovat yhdistetty samaan pakettiin ja koko tekniikka ei vaadi tilaa kuin normaalin kaapin verran. Verrattuna perinteiseen erillisten laitteiden ratkaisuun, säästät Nilan EC poistoilmalämpöpumpun avulla huomattavasti tilaa – eikä sinulla välttämättä ole tarvetta erilliselle tekniselle tilalle.

 

Reilusti lämmintä käyttövettä Nilan EC poistoilmalämpöpumpulla

Nilan EC poistoilmalämpöpumpun tehokas lämmöntalteenotto (LTO) varmistaa, että sinulla on aina käytössä edullisesti tuotettua, lämmintä vettä käytössä. Nilan EC poistoilmalämpöpumpun käyttöveden lämmitysjärjestelmä tuottaa edullista käyttövettä poistoilmasta saatavalla energialla.

 

Poistoilmalämpöpumppu Nilan EC:n huikeat ominaisuudet

- Aktiivinen lämmön talteenotto (LTO) ottaa poistoilman lämpöenergiaa talteen poistoilmalämpöpumpulla.
- Ilmanvaihto poistaa kostean ja tunkkaisen ilman asunnosta tuoden tilalle suodatettua ja lämmitettyä raikasta ilmaa.
- Comfort -lämmitysyksikkö lämmittää tuloilmaa ja pienentää asunnon keskuslämmityksen energiakulutusta.
- Käyttöveden lämmitys tuottaa edullista käyttövettä poistoilmasta saatavalla energialla.

 

Poistoilmalämpöpumppu Nilan EC on vakiona varustettu 2014 lähtien CTS 602 -ohjauksella (vanhemmissa CTS 600) ja käyttöpaneelilla, G4 (EU3) -suodattimilla, 180 litran lisävastuksella varustetulla lämminvesivaraajalla sekä tehokkailla EC-puhaltimilla. Nilan EC poistoilmalämpöpumpussa on lisäksi suoja-anodi sekä suodatinvaihtohälytys.

 

Poistoilmalämpöpumppu Nilan EC-mallissa vakiona lisäksi tuloilman viilennys sekä Sol-aurinkolämpökierukka.

 

Nilan EC poistoilmalämpöpumpun CTS 602 -ohjauspaneeli sisältää RS485-liitännän, jonka kautta voidaan suorittaa tiedonsiirto Modbus (RTU) -protokollaa hyödyntämällä. Tämä mahdollistaa esimerkiksi Nilan EC poistoilmalämpöpumpun etäohjauksen* sekä kytkennän markkinoilla oleviin taloautomaatiojärjestelmiin.

 

Vuoden 2020 uudistukset Nilan EC poistoilmalämpöpumpussa

Suosittu poistoilmalämpöpumppu Nilan EC on uudistunut. Uudessa Nilan EC poistoilmalämpöpumpussa on uusi graafinen HMI kosketusnäyttö. Nilan EC poistoilmalämpöpumpun uuden älykkään kosketusnäytön avulla poistoilmalämpöpumpun käyttö on entistä helpompaa. Nilan EC poistoilmalämpöpumpun kosketusnäyttö voidaan pitää poistoilmalämpöpumpun kannessa, tai se voidaan siirtää sopivaan paikkaan asunnossa.

Poistoilmalämpöpumppu Nilan EC on saanut sisälleen uuden varaajasäiliön joka on ruostumaton. Nilan EC poistoilmalämpöpumpun uuden varaajasäiliön ansiosta käyttäjän ei tarvitse enää huolehtia säännöllisestä korroosiolta suojaavan anodin vaihdosta.

Nilan EC poistoilmalämpöpumpun uudistuksen myötä on tehty myös muita pienempiä teknisiä parannuksia, joiden ansiosta mm. Nilan EC poistoilmalämpöpumpun asennus tapahtuu entistä helpommin ja nopeammin.

 

Ennen vuotta 2015 toimitettujen Nilan EC poistoilmalämpöpumppujen suoja-anodin vaihtaminen

Nilan EC poistoilmalämpöpumpussa on varaajasäiliötä korroosiolta suojaava suoja-anodi. Suoja-anodi on säännöllisesti vaihdettava kuluva osa ja sen kunto on tarkistettava omatoimisesti noin vuoden välein. Nilan EC poistoilmalämpöpumpun suoja-anodi on vaihdettava sen paksuuden ollessa alle 1 cm.

Aluksi viilennä lämminvesivaraajaa laskemalla kuumaa vettä parin minuutin ajan. Katkaise vedensyöttö varaajalle. Tyhjennä varaaja avaamalla lämminvesihanat ja odota, kunnes veden tulo loppuu. Muista sulkea hana, kun vettä ei enää tule. Taivuta uusi suoja-anodi valmiiksi mutkalle. Tiivistä suoja-anodin kierre tiivisteteipillä tai kitillä ja hampulla ennen asennusta. Katkaise laitteen virta laitteen virtakytkimestä ja sitten sähkökaapista. Avaa Nilan EC poistoilmalämpöpumpun alaosan kansi, suojaa kiertovesipumppu, lattia ja työalue valuvalta vedeltä. Suoja-anodi sijaitsee säiliön pohjassa. Avaa suoja-anodin yhde. Varaajasta tulee hieman vettä. Vedä vanha suoja-anodi ulos, työnnä uusi anodi tilalle, oikaise anodi varaajaan työnnettäessä. Sulje anodin yhde. Lopuksi: kuivaa valunut vesi, laita kansi paikalleen, palauta veden syöttö varaajalle, kytke virta sähkökaapista, kytke virta laitteen kytkimestä.

Nilan poistoilmalämpöpumpun suoja-anodin vaihdosta on video jonka voit katsoa YouTube kanavaltamme tämän linkin kautta.

Suoja-anodit Nilan poistoilmalämpöpumppuun saat tilattua osoitteesta: www.nilan.fi

 

Huomioitavaa Nilan EC poistoilmalämpöpumpussa

Tuloilman jäähdytys / viilennys Nilan EC poistoilmalämpöpumpulla vaatii ilmanvaihtoputkien eristykseltä kondenssitiiviin ilmaa läpäisemättömän eristyksen. Mikäli jäähdytystoimintoa käytetään puutteellisesti eristetyissä kanavissa saattaa syntyä home ja kosteusvaurioita.

 

Lämmitys, viilennys ja ilmanvaihto Nilan EC poistoilmalämpöpumpulla

 

Hyviä kokemuksia Nilan EC poistoilmalämpöpumpusta

 

Nilan EC poistoilmalampöpumpulla edullisempaa käyttövettä ja viileää sisäilmaa


Nilan EC poistoilmalämpöpumpun tekniset tiedot

Poistoilmalämpöpumppu: Nilan EC
Ilmavirta/puhallusteho: 380m3/ (105 l/s)
Lämmitysteho: 2+9 kW
Viilennysteho: 1,5 kW (EC)
Kanavayhteet/ nimellishalkaisija: 160 mm
Ohjauspaneeli: CTS 602
Varaaajan tilavuus netto: 180 litraa
Käyttöveden lämmitys: 1,5 kW
Sisääntulojännite: 230 V, 10 A, 50 Hz
Mitat KxLxS: 600 x 600 x 2 000 mm
Paino: 150 kg
Energialuokka:  A
Vuosittainen sähkönkulutus
852 kWh/vuosi
Varaajan energiatehokkuus 118 %
LVI-numero: 7939014

 

paras ratkaisu


Tilaa ilmainen kartoitus ja löydät Mr.LVI lämpöpumppu ammattilaisen kanssa juuri sinun tarpeisiisi sopivan lämpöpumpun.

 

Meiltä aina paras ja edullinen asennus!

Asennuksen hankkiminen muualta ostettuun poistoilmalämpöpumppuun voi olla hyvinkin hankalaa. Hankkimalla lämpöpumpun ja asennuksen samasta paikasta, säästät euroja sekä saat kaiken helposti ja nopeasti kerralla kotiisi. Näin myös vältät poistoilmalämpöpumpun ongelmatilanteissa vastuun välttelyn laitteen myyjän ja asennusyrityksen välillä.


Asennamme pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä. Hanki poistoilmalämpöpumpun asennus aina luotettavalta ammattilaiselta!

 

Tukes muistuttaa, että lämpöpumpun asentamiseen tarvitaan lupa. On ostajan vastuulla varmistaa, että poistoilmalämpöpumppua asentavalla yrityksellä on kylmä- ja sähköurakointioikeudet.

 

Tukes suosittelee, että poistoilmalämpöpumppu hankitaan yritykseltä, joka myy sekä laitteen että asennuksen ja tarjoaa lisäksi laitteelle huolto- ja korjauspalveluja.

 

Poistoilmalämpöpumppu tuo säästöä lämmityskustannuksiin vain, jos se on asennettu ammattitaitoisesti ja laitetta huolletaan säännöllisesti. Kun sama yritys myy lämpöpumpun, asentaa sen ja huoltaa pumppua jatkossa, vastuu laitteen oikeasta toiminnasta ja asennuksesta on selkeästi myyjällä. Ostopäätöstä tehdessä kannattaa varmistaa, että takuu kattaa sekä laitteen että asennustyön. Myyjän tulee opastaa asiakasta laitteen käytössä ja auttaa ongelmatilanteissa.

 

Kysy lisää asennuksesta 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 


ASENNUSALUEEMME

ILMALÄMPÖPUMPPUJEN JA ILMANVAIHTOKONEIDEN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, KERAVA, VANTAA, KLAUKKALA, PORNAINEN

 

POISTOILMA-, ILMAVESI- JA MAALÄMPÖPUMPPUJEN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ALUE 1
ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, KLAUKKALA, PORNAINEN

ALUE 2
RAJAMÄKI, MÄNTSÄLÄ, ASKOLA, LAPINJÄRVI, LILJENDAHL, MYRSKYLÄ, SIUNTIO, HYVINKÄÄ, INKOO, ORIMATTILA, RIIHIMÄKI, RUOTSINPYHTÄÄ, LOVIISA, NURMIJÄRVI, PORVOO, VEIKKOLA, VIHTI


Yli 30 km edes takaisen matkan päässä olevissa kohteissa jotka kuuluvat alueelle 2 veloitetaan matkakulut 30 km jälkeen 1,49 € per kilometri.

 

Esim. jos kohteen edes takainen matka on 60km veloitetaan lisäkuluja 30km verran eli 30 x 1,49 €. Silloin lisäveloitus pidemmästä matkasta on 44,70 €. Mikäli edes takainen matka on yli 100 km veloitetaan lisähinta myös pidemmästä työajasta pitkän ajomatkan takia. Tämä veloitus sovitaan erikseen.


AURINKOSÄHKÖN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, PORNAINEN, NURMIJÄRVI, MÄNTSÄLÄ, HYVINKÄÄ, PORVOO, VIHTI

 

 


Onko poistoilmalämpöpumpussasi jokin ongelma? Se ei lämmitä? Vettä vuotaa varaajasta lattialle?

Käytössä olevan poistoilmalämpöpumpun yleisimmät ongelmat ovat:

- lämpöpumppu ei lämmitä
- käyntiääni poikkeaa normaalista
- varaajasta vuotaa vettä lattialle
- ilmanvaihto ei toimi
- näyttö on pimeänä

Mr. LVI huoltaa ja korjaa kaikki lämpöpumppumerkit nopeasti ja edullisesti!

mm. Nibe, Nilan ja Bosch

 

Nyt tarjous!

Nibe poistoilmalämpöpumpun huolto vain alk. 190€! Osta täältä

Nilan poistoilmalämpöpumpun huolto vain alk. 290€! Osta täältä

 


 

 

 

Maksutavat ja rahoitus

Verkkokaupasta tilattaessa

 

Noutovarastolta ostaessa


KYSY LISÄÄ 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 


Lue nämä vinkit ennen lämpöpumpun hankintaa

Tutustu ennen lämpöpumpun valintaan tietopakettiimme
TIETOA LÄMPÖPUMPUISTA - FAQ (Yleisesti esitettyjä kysymyksiä).

Autamme myös mielellämme lämpöpumpun valinnassa.

Kutsu meidän pohtimaan parasta soveltuvaa lämpöpumpua.
Ilmainen kartoituskäyntimme yhdessä Mr.LVI Lämpöpumppu ammattilaisen kanssa kannattaa aina ennen lämpöpumpun hankintaa.


MOTIVA:

Poistoilmalämpöpumppu
Lämpöä ilmassa - Lämmitysjärjestelmät, Ilmalämpöpumput

 

 


Poistoilmalämpöpumppu Nilan EC esite

Poistoilmalämpöpumppu Nilan EC mittakuva

Poistoilmalämpöpumppu Nilan EC - CTS 602 / HMI asennusohje

Poistoilmalämpöpumppu Nilan EC - CTS 600 käyttöohje

Poistoilmalämpöpumppu Nilan EC - CTS 602 käyttöohje

Poistoilmalämpöpumppu Nilan EC - CTS 602 / HMI käyttöohje

Poistoilmalämpöpumppu Nilan EC - CTS 602 / HMI ohjelmisto-opas


Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

Käytössä olevan vanhan lämpöpumpun yleisimmät ongelmat: - lämpöpumppu ei käynnisty - ei lämmitä - käyntiääni poikkeaa normaalista - vettä vuotaa lattialle - ei pysy käynnissä - ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennys ei toimi - lämmitys toimii vain osittain - näyttö on pimeänä - kuluttaa normaalia enemmän sähköä.

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai info(at)mrlvi.fi