Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Poistoilmalämpöpumppu Nilan EC

Mahtava poistoilmalämpöpumppu tarjous! 
Poistoilmalämpöpumpun hinta 5 795 € tai alk. 68 €/kk


Nilan EC markkoinoiden hiljaisin poistoilmalämpöpumppu

  • Soveltuu vanhan lämminvesivaraajan ja ilmanvaihtokoneen tilalle
  • Sopii uudis- ja saneerauskohteisiin
  • Tilan suosituskoko 80-190 m²
  • Aktiivinen lämmön talteenotto LTO
  • Ilmanvaihto < 380m3/h tehokkaalla suodatuksella
  • A energialuokan kiertovesipumppu
  • Comfort -lämmitys
  • Aurinkokierukka
  • Ilmanvaihto, lämmitys, viilennys sekä lämmin käyttövesi
  • Säiliön tilavuus 180L ja integroitu lämminvesivaraaja

Takuu 3 vuotta


TUNNEMME POISTOILMALÄMPÖPUMPUT JA
AUTAMME SINUA!

Etkö ole varma millainen poistoilmalämpöpumppu juuri sinulle sopii? Ota yhteyttä Mr.LVI:lle 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi ja tilaa ilmainen kartoitus!

 

Tekniset myyjämme tuntevat niin uudet kuin vanhat laitteet ja niiden toiminnan. Autamme sinua lämpöpumpun valinnassa tai teknisissä ongelmissa, oli vanha lämpöpumppusi millainen tahansa.

 

smile  Toimitus: Heti varastolta
smile  Asennus: Asennusaikoja vapaana
smile  Turvallisuus: Tukes hyväksymä liike
smile  Toimitusaika: 1-5 arkipäivää
smile  Rahti: Tilauksen nouto varastolta 0€
 Meiltä myös edullinen asennus ja huolto

 
 

Hinta: 5795,00 €
Valmistaja: Nilan

Ilmanvaihto, lämmöntalteenotto sekä käyttöveden lämmitys samassa paketissa

  3 hyvää syytä valita Mr. LVI

Ilmainen kartoituskäynti

Kaikenkattava asennustarvikepaketti

Tiedät aina tarkan hinnan etukäteen

Uuden sukupolven energiaa säästävä Nilan lämpöpumppu yhdistää lämminvesivaraajan, ilmanvaihdon ja poistoilmalämpöpumpun samaan laitteeseen. Lämmön talteenotto tehdään lämpöpumpulla, joka ottaa ilmanvaihdon poistoilmasta lämmön talteen ja lämmittää sillä käyttövettä ja ilmanvaihdon raitisilmaa. Laite sopii n. 80 - 190 m² uuteen tai vanhaan sähkölämmitystaloon.

 

Vertaa laitteen hintaa erilliseen varaajaan, ilmanvaihtokoneeseen ja lämpöpumppuun - joista et erillisinä pysty edes saamaan samaa hyötyä, eli sekä tuloilman että käyttöveden lämmitystä lämpöpumpulla. Poistoilmalämpöpumpussa on lämmönlähteenä nimensä mukaisesti talon oma poistoilma, josta saadaan vuodessa jopa 6000-10000 kWh 'ilmaista' energiaa.

 

Käyttövesivaraajan kokoisella paketilla on hoidettavissa koko talon ilmanvaihto, lämmitys sekä lämpimän käyttöveden tuotanto energiaa säästäen. Nilan poistoilmalämpöpumppuun perustuva lämmön talteenotto tarkoittaa, että jokaista kompressorin käyttämää kilowattituntia kohti laitteella tuotetaan tuloilmaan jatkuvasti 3-4-kertaisesti lämpöä.

 

Matalat lämmityskulut

E-sarjan voimakkaalla lämpöpumpulla saadaan hyödynnettyä poistoilmasta saatavaa lämpöenergiaa tuloilman ja käyttöveden lämmityksessä. Tämän lisäksi EC:n jäähdytystoiminto käyttää hyväksi talteen otettua energiaa käyttöveden lämmityksessä.

 

Terveellinen ja raikas sisäilma

24 tuntia vuorokaudessa takaavat terveellisen ja raikkaan sisäilman. Energiatehokas Nilan E-sarjan poistoilmalämpöpumppu vaihtaa ja suodattaa ilmaa koko ajan, ja näin pitää kotisi vapaana hajuista ja epäpuhtauksista vähentäen allergiariskiä kotonasi. Ilmanvaihtojärjestelmä poistaa kostean ja tunkkaisen ilman asunnosta ja tuo tilalle suodatettua ja lämmitettyä raikasta ilmaa.

 

Hyvä sijoitus

Poistoilmalämpöpumpun lämmön talteenotto (LTO) pienentää lämmityskulujasi samalla kun sen ilmanvaihto pitää sisäilman hygieenisenä. Järjestelmä ottaa poistoilman lämpöenergiaa talteen poistoilmalämpöpumpulla. Comfort lämmitysjärjestelmä lämmittää tuloilmaa ja pienentää asunnon keskuslämmityksen energian kulutusta.

 

Tilaa säästävä ratkaisu

Nilan E -sarjan poistoilmalämpöpumpun toiminnot ovat yhdistetty samaan pakettiin ja koko tekniikka ei vaadi tilaa kuin normaalin kaapin verran. Verrattuna perinteiseen erillisten laitteiden ratkaisuun, säästät huomattavasti tilaa – eikä sinulla välttämättä ole tarvetta erilliselle tekniselle tilalle.

 

Reilusti lämmintä käyttövettä

Nilan E poistoilmalämpöpumpun tehokas lämmöntalteenotto (LTO) varmistaa, että sinulla on aina käytössä edullisesti tuotettua, lämmintä vettä käytössä. Käyttöveden lämmitysjärjestelmä tuottaa edullista käyttövettä poistoilmasta saatavalla energialla.

 

Poistoilmalämpöpumppu Nilan EC:n huikeat ominaisuudet

- Aktiivinen lämmön talteenotto (LTO) ottaa poistoilman lämpöenergiaa talteen poistoilmalämpöpumpulla.
- Ilmanvaihto poistaa kostean ja tunkkaisen ilman asunnosta ja tuoden tilalle suodatettua ja lämmitettyä raikasta ilmaa.
- Comfort -lämmitysyksikkö lämmittää tuloilmaa ja pienentää asunnon keskuslämmityksen energiakulutusta.
- Käyttöveden lämmitys tuottaa edullista käyttövettä poistoilmasta saatavalla energialla.

 

Vakiona Nilan EC on varustettu 2014 lähtien CTS 602 -ohjauksella (vanhemmissa CTS 600) ja käyttöpaneelilla, G4 (EU3) -suodattimilla, 180 litran lisävastuksella varustetulla lämminvesivaraajalla sekä tehokkailla EC-puhaltimilla. Laitteessa on lisäksi suoja-anodi sekä suodatinvaihtohälytys.

 

EC-mallissa vakiona lisäksi tuloilman viilennys sekä Sol-aurinkolämpökierukka.

 

CTS 602 -ohjauspaneeli sisältää RS485-liitännän, jonka kautta voidaan suorittaa tiedonsiirto Modbus (RTU) -protokollaa hyödyntämällä. Tämä mahdollistaa esimerkiksi etäohjauksen* sekä kytkennän markkinoilla oleviin taloautomaatiojärjestelmiin.

 

Huomioitavaa

Tuloilman jäähdytys / viilennys vaatii ilmanvaihtoputkien eristykseltä kondenssitiiviin ilmaa läpäisemättömän eristyksen. Mikäli jäähdytystoimintoa käytetään puutteellisesti eristetyissä kanavissa saattaa syntyä home ja kosteusvaurioita.

Nilan EC poistoilmalampöpumpulla edullisempaa käyttövettä ja viileää sisäilmaa


Nilan E poistoilmalämpöpumpun tekniset tiedot:

Poistoilmalämpöpumppu: Nilan EC
Ilmavirta/puhallusteho: 380m3/ (105 l/s)
Lämmitysteho: 2+9 kW
Viilennysteho: 1,5 kW (EC)
Kanavayhteet/ nimellishalkaisija: 160 mm
Ohjauspaneeli: CTS 602
Varaaajan tilavuus netto: 180 litraa
Käyttöveden lämmitys: 1,5 kW
Sisääntulojännite: 230 V, 10 A, 50 Hz
Mitat KxLxS: 600 x 600 x 2 000 mm
Energialuokka:  A

 


Nilan EC esite

Nilan E ja EC käyttöohje CTS-602 ohjausyksikölle (tämä opas)

Nilan E ja EC käyttöohje CTS-600 ohjausyksikölle (tämä opas)


Aktiivirahan todellinen vuosikorko

Aktiiviraha on jatkuva luotto, jonka todellinen vuosikorko laskettuna 1500 euron käytössä olevalle luottosaldolle on 24,28 % ja maksettava kokonaismäärä 1684,08 euroa. Laskennassa on otettu huomioon kuukausimaksu, joka on 0,01 % luottorajasta päivää kohden, 4,56 euroa kuukaudessa, kuitenkin enintään 150 euroa vuodessa ja nimelliskorko 15,56 % (9/2019). 

Todellisen vuosikoron laskennassa oletetaan, että luotto myönnetään vuodeksi ensimmäisestä nostosta, jäljellä oleva luoton pääoma ja luottokustannukset tulevat viimeisellä maksuerällä kokonaan maksetuiksi, luotto maksetaan takaisin 12 saman määräisenä 140,34 euron kuukausieränä ja, että luottokustannukset otetaan huomioon nostojen ja pääoman takaisinmaksujen mukaisesti luottosopimuksessa sovitulla tavalla. 

Luoton myöntää Handelsbanken Rahoitus Oyj, Itämerenkatu 11-13, Helsinki.

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Suosittelemme kaikkien yhteystietokenttien täyttämistä asian käsittelyn nopeuttamiseksi. Käsittelemme aina ensisijaisina täydellisillä yhteystiedoilla varustetut yhteydenotot.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

Käytössä olevan vanhan lämpöpumpun yleisimmät ongelmat: - lämpöpumppu ei käynnisty - ei lämmitä - käyntiääni poikkeaa normaalista - vettä vuotaa lattialle - ei pysy käynnissä - ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennys ei toimi - lämmitys toimii vain osittain - näyttö on pimeänä - kuluttaa normaalia enemmän sähköä.

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai info(at)mrlvi.fi