Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä. 
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!

VALMISTAJIEN HINNAN NOUSUJEN JOHDOSTA KAIKKI OIKEUDET HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN!

SOG RAHOITUS!
3KK KOROTON JA KULUTON ERÄPÄIVÄN SIIRTOKAMPANJA VOIMASSA 31.8 ASTI!

Osta Scanoffice aurinkosähköjärjestelmä, Mitsubishi, Alpha Innotec tai Gree lämpöpumppu SOG-rahoituksella!
Lue lisää täältä!

Ilmalämpöpumppu Gree Hansol 25-A/W

Tuote on poistunut markkinoilta.
Katso korvaava tuote: Gree Amber 25-A/W

* Ilmalämpöpumpun asennukseen lisätään matka-aika ja
    km-korvaukset yht. 99€ / tilaus.


Gree Hansol 25-A/W ilmalämpöpumppu lämmittää ja jäähdyttää tehokkaasti ympäri vuoden

 • Uudistunut Gree Hansol 25-A/W, jossa vakiona WiFi-sovitin
 • WiFi- toimintoa mahdollista käyttää älypuhelimen avulla
 • Edullinen ja tehokas lämpöpumppu A+++/A+++ hintaluokassaan
 • Gee Hansol 25-A/W ilmalämpöpumpu on suunniteltu Pohjolan kylmiin ilmasto-olosuhteisiin
 • Monipuolinen Inverter ilmalämpöpumppu moneen käytöön
 • Tehokas ja samalla kooltaan siro (Vuosihyötysuhde SCOP 5,10 kW)
 • Erinomainen jäähdytystoiminto, energiatehokkuuskerroin SEER 8,50 kW
 • Energiatehokkuus lämmitys/jäähdytys  A+++/A+++
 • Ainutlaatuiset I Feel huoneilman lämpötilatoiminto sekä Älykäs I Defrost ulkoyksikön sulatustoiminto

Takuu 2 vuotta


TUNNEMME ILMALÄMPÖPUMPUT JA AUTAMME SINUA!

Etkö ole varma millainen ilmalämpöpumppu juuri sinulle sopii? Ota yhteyttä Mr.LVI:lle 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi ja tilaa ilmainen kartoitus!

 

Tekniset myyjämme tuntevat niin uudet kuin vanhat laitteet sekä niiden toiminnan. Autamme Sinua ilmalämpöpumpun valinnassa tai teknisissä ongelmissa, oli vanha ilmalämpöpumppusi millainen tahansa.

 

smile  Toimitus: Heti varastolta
smile  Asennus: Asennusaikoja vapaana
smile  Turvallisuus: Tukes hyväksymä liike
smile  Toimitusaika: 1-5 arkipäivää
smile  Rahti: Tilauksen nouto varastolta 0€
 Meiltä myös edullinen asennus ja huolto

 

 

 

 

Hinta:
ASENNUS
Valmistaja: GREE

Parasta Gree Hansol laatua Pohjolan ilmasto-olosuhteisiin

GREE Electric Appliances Inc. on maailman suurimpana ilmalämpöpumppuvalmistajana panostanut kaiken tuotekehitysosaamisensa GREE HANSOL -mallisarjan ilmalämpöpumppuihin. Tehtaan yli 70 000:sta työntekijästä 5 000 on tuotekehitysinsinöörejä, joiden tehtävä on kehittää johtavaa ilmalämpöpumpputekniikkaa kaikenlaisiin ilmasto-olosuhteisiin ja kaikkiin maanosiin.

 

Ennestään tuttu Scanvarm -ilmalämpöpumppu on nyt GREE Hansol. GREE, viralliselta nimeltään Gree Electric Appliances Inc. of Zhuhai, on maailman suurin lämpöpumppuvalmistaja. GREE:n virallisena maahantuojana Suomessa toimii Scanvarm Oy Ab.

 

Gree Hansol ilmalämpöpumpun suunnittelun lähtökohtana oli kehittää kylmiin ilmasto-olosuhteisiin ilmalämpöpumppu parhaaseen A+++ energiatehokkuusluokkaan. Ilmalämpöpumppu Hansol -mallisarjassa ovat kaikki komponentit parasta saatavilla olevaa laatua ja siksi sen toimintavarmuus on taattu vuosiksi eteenpäin. Ilmalämpöpumppu Gree Hansol 25-A/W on varustettu WiFi-toiminnolla.

 

Ilmalämpöpumppu GREE:n Hansol  -mallisarjan puhtaan valkoinen ja kooltaan siro sisäyksikkö on suunniteltu Pohjolan vaaleasävyisiin koteihin. Pienen kokonsa ja värinsä johdosta sisäyksikkö on huomaamaton osa sisustusta. Hiljaisesta sisäyksiköstä, joka voidaan säätää jopa seitsemälle eri puhallinteholle, tulee haluttu perheenjäsen ja se löytää paikkansa kodin edullisena ja ekologisena lämmittimenä.


GREE Hansol ilmalämpöpumpun sisäyksikkö pitää tyylikkään muotonsa myös päällä asennossa koska se ei ”avaudu” käyntitilassa. Puhallusilman pyyhkäisytoiminto sekä pysty- että sivusuunnassa saa aikaan ilmann tasaisen jakautumisen koko huonetilaan.
Ilmalämpöpumppu GREE Hansol 25-A/W takaa miellyttävän lämmön asuntoosi ympäri vuoden. GREE Hansol 25-A/W soveltuu jopa ympärivuotiseen viilennykseen toimistojen laitetiloissa.

 

OMINAISUUDET

 • Suunniteltu kylmiin ilmasto-olosuhteisiin

 • Luotettava ja pitkäikäinen Pohjolan koteihin

 • Energiatehokkuusluokka A+++

 • Lämmittää ja viilentää ympäri vuoden

 • Säästää jopa 55% öljy- tai suorasähkölämmityskuluissa

 • Vakiona WiFi-sovitin langatttomaan lähiverkkoon

 • Kaukosäätimen ainutlaatuinen I Feel -lämpötilatoiminto

 • Ylläpitolämpötila-asetus

 • Älykäs  I Defrost ulkoyksikön sulatustoiminto

 

Sisäänrakennettu WiFi-toiminto

UUDISTUNUT Ilmalämpöpumppu Gree Hansol 25-A/W sisältää nyt sisäänrakennetun WiFi-toiminnon. WiFi-toiminnon avulla laitetta voidaan valvoa ja ohjata etänä mobiilisovelluksen avulla. Sovellus on saatavilla Android- ja iOS (iPhone/iPad) laitteille.

 

Ainutlaatuinen I Feel -toiminto

Ilmalämpöpumppu GREE HANSOL kaukosäätimen sisällä on Minisensori joka tunnistaaa ympäröivän lämpötilan ja välittää tiedon eteenpäin lämpöpumpulle. Minisensorin välittämä tieto ohjautuu tuottamaan toivotun lämpötilatiedon juuri oleskelukorkeudelle.

GREEn laadukas ja helppokäuttöinen kaukosäädin kätkee sisäänsä ainutlaatuisen I Feel- toiminnon, jolla näppäintä painamalla laite mittaa ja säätää huoneilman lämpötilaa kaukosäätimen aluellta, eikä katonrajasta ilmalämpöpumpun sisäyksiköstä. Tämä toiminto yhdistettynä I HZ ohjaustekniikkaan saa aikaan mahdollisimman tasaisen ja miellyttävän lämpötilan juuri oleskeluvyöhykkeelläsi. Kehittynyt iverter tekniikka mahdollistaa lämpötilan tuottoalueen 0,3 kW - 4 kW, joka takaa tasaisen miellyttävän sisälämpötilan.

 

Ylläpitolämpötila-asetus

GREEn HANSOL ilmalämpöpumpun voit asettaa ylläpitolämpötila asetukselle, jolloin ilmalämpöpumppu lämmittää sisäilmaa vain noin 8 °C:n lämpötilaan. Tämä voi tulla kyseeseen esimerkiksi kesäasunnon peruslämpönä aikajaksoilla, kun tiloissa ei oleskella. GREE HANSOL ilmalämpöpumppu esilämmittää aina sisäyksikön lämmönvaihtimen, ennen kuin se käynnistää sisäyksikön puhaltimen lämmitystoiminnolla.Tämä toiminto estää kylmän vedon, kun ilmalämpöpumppu kytketään lämmitykselle, tai kun -lämpöpumppu käynnistyy automaattisesti  uudelleen lämmitykselle ulkoyksikön sulatusjakson jälkeen.

Ilmalämpöpumppu GREE HANSOL on myös varustettu mm. takkatoiminnolla, joka siirtää takan tuottamaa lämpöä asunnossasi.

 

Älykäs I Defrost ulkoyksikön sulatustoiminto

GREEn HANSOLin älykäs sulatustoiminto mahdollistaa ulkoyksikön lyhyemmät sulatusjaksot. Useimpien ilmalämpöpumppujen sulatustoiminnot kestävät jopa 10 minuuttia ja käynnistyvät aina 50 minuutin välein. Green Hansol ilmalämpöpumpun I Defrost sulatustekniikka kytkee laitteen sulatukselle vain tarpeen ilmetessä, näin säästyy lisää energiaa ja säästytään turhilta sulatuksilta.


HUOMIOI ILMALÄMPÖPUMPPUA HANKKIESSASI!

Turvallisuus ja kemikaalivirasto (Tukes) tiedottaa 14.03.2012:

Hanki ilmalämpöpumppu ja asennus luotettavalta yritykseltä

Tukes muistuttaa, että ilmalämpöpumpun asentamiseen tarvitaan lupa. On ostajan vastuulla varmistaa, että ilmalämpöpumppua asentavalla yrityksellä on kylmä- ja sähköurakointioikeudet. Tukes suosittelee, että ilmalämpöpumppu hankitaan yritykseltä, joka myy sekä laitteen että asennuksen ja tarjoaa lisäksi laitteelle huolto- ja korjauspalveluja.

Ilmalämpöpumppu tuo säästöä lämmityskustannuksiin vain, jos se on asennettu ammattitaitoisesti ja laitetta huolletaan säännöllisesti. Kun sama yritys myy ilmalämpöpumpun, asentaa sen ja huoltaa pumppua jatkossa, vastuu laitteen oikeasta toiminnasta ja asennuksesta on selkeästi myyjällä. Ostopäätöstä tehdessä kannattaa varmistaa, että takuu kattaa sekä laitteen että asennustyön. Myyjän tulee opastaa asiakasta laitteen käytössä ja auttaa ongelmatilanteissa.

OPAS ILMALÄMPÖPUMPUN VALINTAAN

Ilmalämpöpumppua valittaessa tutustu ensin ilmalämpöpumppu tietosivuihimme.

Oppaassamme olemme pyrkineet antamaan vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin (FAQ = Frequently Asked Questions), joita esitetään kun mietitään millainen ilmalämpöpumppu on sopiva.

ILMALÄMPÖPUMPPU KERROSTALOON

Lämpöpumpun asentamiselle tulee olla taloyhtiön lupa. Suositus on, että yhtiö käsittelee koko rakennuksen ilmanvaihdon/viilennyksen ongelmia ennen yksittäisten huoneistojen lämpöpumppujen asentamista.
Oman taloyhtiösi isännöitsijä osaa kertoa voitko asennuttaa ilmalämpöpumpun kerrostaloasuntoosi. Kerros- ja rivitaloyhtiössä ilmalämpöpumpun asentaminen vaatii aina luvan taloyhtiöltä

Mikäli suunnittelet kerrostaloasuntoosi viilennyslaitetta tutustu tietosivuihimme

 

Mr.LVI Talotekniikan ammattilainen. Parhaat ratkaisut sinun toiveesi huomiioon ottaen. Maksuton kartoitus, Suunnittelu ja tarjous, Tarkennukset ja tilaus, Toimitus ja asennus, Tyytyväinen asiakas.

 

Mr.LVI asentaa kaikki lämpöpumput laadukkaasti ammattitaidolla. Asentajamme ovat alalle koulutettuja ammattialaisia ja heillä on tarvittavat Tukesin hyväksymät Lvi-, Kylmä- sekä Sähköliikeasennus pätevyystodistukset.

 

Voit huoleti tilata meiltä ilmalämpöpumpun ja asennuksen. Tilaus ei ole sitova, vaan otamme yhteyttä jolloin saat Mr.LVI:ltä ILMAISEN KARTOITUKSEN jonka jälkeen saat juuri sinun kohteeseesi ja sinun toiveesi mukaisen räätälöidyn tarjouksen. Tilaamalla Mr.LVI laatuasennuksen saat laadukkaan ja ammattitaidolla tehdyn asennustyön, hinnoilla ilman pelkoa laskuyllätyksistä. Huolella suunniteltu ratkaisu ja laadukkaasti tehty asennustyö luovat edellytykset onnistumiselle ja asiakkaan tyytyväisyydelle. 

 

Edullinen ilmalämpöpumpun perusasennus ja sisältö

 

ANNA AMMATILAISEN VALITA

KUTSU Mr.LVI MAKSUTTOMALLE KARTOITUSKÄYNNILLE, jonka yhteydessä räätälöimme tarjoushinnan kohteen ja sinun toiveesi huomioon ottaen.


 Gree Hansol 25-A/W tekniset tiedot

 

Sisäyksikkö GWH09TB-S3DNA2D/I
Mitat / KxLxS 292mmx866mmx209mm
Änenpaine (min-max) 21 - 42 dB (A)
Imavirta (min-max) m3/h 380, 410, 460, 530, 610, 670, 770
Nimellisvirta, maksimi 0,07 A
Paino 11 kg
Ulkoyksikkö GWH09TB-S3DNA1D/O
Mitat / KxLxS 596mmx899mmx378mm
Änenpaine, maksimi (1 m päästä)
54 dB (A)
IP-luokitus IP24 Moisture class
Nimellisvirta, maksimi 4 A
Paino 41 kg
Lämmitysteho ( nimellisteho) 0,6 - 4,0 (3,8) kW
Toiminta-alue ( ulkolämpötila) -25∼+24ºC
Lämpökerroin SCOP 5,10 kW/kW
Energiatehokkuusluokka A+++
Jäähdytysteho (nimellisteho) 0,6 - 3,2 (2,6) kW
Toiminta-alue ( ulkolämpötila) -25∼ +43 °C
Energiatehokkuuskerroin, SEER 8,50 kW/kW
Energiatehokkuusluokka  A+++
Jännite, vaihe/taajuus 230V, 1-vaihe /50Hz
Kylmäaine tyyppi/kg R410A/1,2 kg

 


 Ilmalämpöpumput Gree Hansol esite

 Ilmalämpöpumput Gree Hansol käyttöohjeet

 

 

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

Käytössä olevan vanhan lämpöpumpun yleisimmät ongelmat: - lämpöpumppu ei käynnisty - ei lämmitä - käyntiääni poikkeaa normaalista - vettä vuotaa lattialle - ei pysy käynnissä - ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennys ei toimi - lämmitys toimii vain osittain - näyttö on pimeänä - kuluttaa normaalia enemmän sähköä.

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai info(at)mrlvi.fi