Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä. 
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!

VALMISTAJIEN HINNAN NOUSUJEN JOHDOSTA KAIKKI OIKEUDET HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN!

NIBE RAHOITUS

Rahoita Nibe lämmitysprojektisi rahoituksella!
Lue lisää täältä!

Maalämpöpumput NIBE

Nibe on markkinoiden suurin lämmitystuotteiden toimittaja ja tarjoaa laajan tuotevalikoiman ratkaisuineen. Tuotevalikoimassa ovat maalämpö- ja ilma-/ vesilämpöpumput, omakotitalokattilat, lämminvesivaraajat sekä muut tuotteet, jotka auttavat tuottamaan ja jakamaan lämpöä. Nibe-tuotteita voi käyttää maailman joka kolkassa. Niiden pääasiallinen energianlähde on maa, ilma tai vesi ja tuotteet on suunniteltu maapallon parasta ajatellen.

 

Monta hyvää syytä valita NIBE- maalämpöpumppu

Nibe maalämpöpumput on suunniteltu niin omakotitalojen kuin kiinteistöjenkin lämmitykseen. Lämpöpumput ovat äärimmäisen käyttäjäystävällisiä sekä asennuksen että käytön kannalta. Nibe maalämpöpumput edustavat alansa huippua uuden sukupolven tekniikallaan ja edeltäjiään taloudellisemmalla käytöllä.


NIBE maalämpöpumpuilla voit säästää jopa 80 % lämmityskuluissasi ja saat ekologista lämpöä energiatehokkaasti. Nibe maalämpöpumput ovat varmatoimisia ja helppokäyttöisiä lämmitysjärjestelmiä. Sinun ei tarvitse jatkuvasti huolehtia huollosta ja puhdistamisesta.

 

Nibe:n lämpöpumpuissa on myös viilennystoiminnon ohjausmahdollisuus ja niihin voidaan liittää yhteen sovitettu maaviilennysjärjestelmä (Nibe maalämpöpumput). Nibe:n maalämpöpumpuissa on säädettävät helppokäyttöiset ja neuvovat ohjaimet joissa värinäyttö on erittäin selkeä.

 

 NIBE- maalämpöpumpun hyödyt 

Uuden sukupolven Nibe maalämpöpumput ovat uskomattoman helppoja asentaa ja käyttää. Lämpöpumput on suunniteltu liitettäväksi lämmönjakojärjestelmiin, patteri-, tai lattialämmitysjärjestelmiin, tarjoten hämmästyttäviä säästöjä ja suuria ympäristöetuja. Tavallisessa talossa jonka energiakulutus on 20 000- 30 000kW/vuosi (lämmitys ja käyttövesi) Nibe maalämpöpumppu voi alentaa lämmityskustannuksia jopa 80%. Mitä suurempi talo ja kulutus on sitä suuremmat säästöt. 

Valittavan Nibe-maalämpöpumpun koko ja malli riippuu talon asuinpinta-alasta, perheenjäsenten lukumäärästä ja näiden perusteella lasketusta energiatarpeesta.
Lämpöpumpun kokoa (kompressorin) mitoitettaessa lähtökohtana talon energiantarve kylmimpinä päivinä. Silloi kompressorin on katettava 70-80% talon tehontarpeesta, tarkoittaen että energiantarpeesta katetaan kuitenkin 95-97%. Tämä taas perustuu siihen, että todella kylmiä päiviä (kylmempää kuin -15C° -20C°) on harvoin. Tällöin sähkövastuksella tuotetaan 3-5% vuotuisesta energiantarpeesta. Osatehomittauksella vältetään kompressorin liian usein tapahtuva käynnistyminen ja saadaan mukavan tasainen sisälämpötila.
Nibe maalämpöpumput toimivat vaihtelevalla lauhdutuksella. Tämä tarkoittaa sitä että vettä lämmitetään vain tarvittaviin lämpötiloihin. Tällöin päästään erityisen korkeisiin vuosihyötykertoimiin.

 

TAKUU

Nykyaikaiset Nibe lämpöpumput ovat kestäviä laitteita. Nibe lämpöpumppujen tekniikka ja toiminta tunnetaan vuosikymmenten ajalta ja tuotekehityksen myötä ovat entistäkin vahvempia. Tästä syystä Nibe tarjoaa uusille lämpöpumpuille 3 vuoden takuun lisäksi kolmen vuoden lisävakuutusta joka rekisteröityy NIBETURVAN yhteydessä.

 

NIBETURVA- lisävakuutus

Nibeturva on Suomessa asennetuille uusille Nibe lämpöpumpuille annettava lisävakuutus, joka on voimassa aina laitteen kuudenteen käyttövuoteen saakka. Nibeturva on asiakkaalle täysin ilmainen. Rekisteröi lämpöpumppusi niin saat Nibeturva-lisävakuutuksen voimaan. Uuden maaläpöpumpun kolmen vuoden lisätakuu rekisteröityy Nibeturva yhteydessä.

Lisävakuutus on voimassa aina laitteen kuudenteen käyttövuoteen saakka. NIBETURVAN edellytyksenä on laaja kotivakuutus, joka korvaa LVI-laitteen äkillisen ja ennalta-arvaamattoman rikkoutumisen.

 

NIBETURVA KOSKEE LAITTEITA

Nibe maalämpölämpöpumput: S1155, S1255, F1145, F1245, F1155, F1255, F1226, F1345 ja F1355

Nibe poistoilmalämpöpumput: F370, F470, F750

Nibe ilmavesilämpöpumput: F2120, F2040, AMS 10

Nibe ilmalämpöpumput: NIBE ARIA

 

Lue lisää NIBETURVA JA REKISTERÖINTI

 

NIBE- lämpöpumppuihin NIBE UPLINK- palvelu

Nibe Uplinkon helppokäyttöinen, tehokas ja nopea palvelu, jolla seuraat ja ohjaat Nibe lämmitysjärjestelmäsi toimintaa.
Nibe Uplink:n avulla tarkistat helposti Internetin kautta kiinteistösi lämmityksen tilan. Mahdollisen häiriön tapahtuessa saat lisäksi heti ilmoituksen sähköpostiisi, mikä mahdollistaa nopeat toimenpiteet. Nibe Uplinkin perustaso on ilmainen.

Lue lisää NIBE UPLINK

 

 

 

 

 

   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

Käytössä olevan vanhan lämpöpumpun yleisimmät ongelmat: - lämpöpumppu ei käynnisty - ei lämmitä - käyntiääni poikkeaa normaalista - vettä vuotaa lattialle - ei pysy käynnissä - ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennys ei toimi - lämmitys toimii vain osittain - näyttö on pimeänä - kuluttaa normaalia enemmän sähköä.

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai info(at)mrlvi.fi