Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä. 
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!

Jäspi lämmitysrahoitus

Osta lämpöpumppu Jäspi lämmitysrahoituksella. Lue lisää täältä!

Ilma-vesilämpöpumppu Jäspi Tehowatti Air Mono järjestelmä 8kW

Säästä lämmityskustannuksissa!
Ilma-vesilämpöpumpun hinta vain 7 879 €
tai alk. 86 €/kk


Uusiin ja vanhoihin omakotitaloihin Jäspi Tehowatti Air Mono ilma-vesilämpöpumppu 

 • Lämmittää kodin ja käyttöveden energiatehokkaasti
 • Säästä ilma-vesilämpöpumpun avulla jopa 60% lämmityskustannuksissa
 • Säästöä öljylämmityksen korvaajana, vähentää öljynkulutusta jopa 50%
 • Kerää lämmön ilmasta ja siirtää sen veteen
 • Suomessa suunniteltu ja valmistettu ilma-vesilämpöpumppu
 • Sisäyksikön säiliörakenne soveltuu kaikkein vaikeimpiinkin vesiolosuhteisiin
 • Lämminvesivaraaja, jonka säiliön tilavuus 200L
 • Ulkoyksikön komponentit ja materiaalit valittu soveltumaan pohjolan vaativiin olosuhteisiin
 • Loistava ratkaisu uudis- sekä saneerauskohteeseen
 • Yhdistetään vesikiertoiseen lattia- tai patterilämmitykseen
 • Sopii myös kesällä viilennykseen
 • Soveltuu n. 50-200m2 kohteeseen

TUNNEMME ILMA-VESILÄMPÖPUMPUT JA AUTAMME SINUA!

Etkö ole varma millainen ilma-vesilämpöpumppu juuri sinulle sopii? Ota yhteyttä Mr.LVI:lle 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi  ja tilaa ilmainen kartoitus!

 

Tekniset myyjämme tuntevat niin uudet kuin vanhat laitteet ja niiden toiminnan. Autamme sinua lämpöpumpun valinnassa tai teknisissä ongelmissa, oli vanha lämpöpumppusi millainen tahansa.

 

smile  Toimitus: Heti varastolta
smile  Asennus: Asennusaikoja vapaana
smile  Turvallisuus: Tukes hyväksymä liike
smile  Toimitusaika: 1-5 arkipäivää
smile  Rahti: Tilauksen nouto varastolta 0€
 Meiltä myös edullinen asennus ja huolto

  

Hinta: 7879,00 €
Valmistaja: JÄSPI

Jäspi Tehowatti Air ilma-vesilämpöpumppu pakettiratkaisu talon ja käyttöveden lämmitykseen


Tämä uusi Jäspi Tehowatti Air ilma-vesilämpöpumppu järjestelmä on tyylikäs, kompakti ja energiatehokas kodin lämmitysjärjestelmä. Ilma-vesilämpöpumppujärjestelmä voidaan toteuttaa uudis- ja saneerauskohteissa monilla tavoilla. Jäspi Tehowatti Air -järjestelmä hyödyntää ulkoilman lämpöenergiaa rakennuksen ja käyttöveden lämmittämiseen. Tehowatti Air ilmavesilämpöpumppu järjestelmä sopii sekä uudistaloon päälämmitysjärjestelmäksi, joka lämmittää myös käyttöveden että saneeraustaloon öljylämmityksen korvaajaksi. Jäspi Tehowatti ilma-vesilämpöpumpun avulla voit säästää jopa  60% lämmityskustannuksista verrattuna vanhaan lämmitysjärjestelmääsi!

 

Tehowatti Air sopii toimintateholtaan useimpiin omakotitaloihin, noin 50 - 200m2 taloihin. Ilma-vesilämpöpumppujärjestelmä voidaan liittää lattialämmitykseen tai talossa jo oleviin lämpöpattereihin. Öljylämmityksen korvaajana Jäspi Tehowatti Air ilma-vesilämpöpumppu järjestelmä voi vähentää öljynkulutusta jopa 50%!

 

 

Tehowatti Air järjestelmä tuottaa lämpöä talon tarpeen mukaan

Tehowatti Air -järjestelmä koostuu kahdesta osasta: ulkoyksiköstä ja sisäyksiköstä. Ulkoyksikkö on Ilma-vesilämpöpumppu, joka ottaa energiaa ulkoilmasta ja siirtää kompressorin välityksellä näin saadun lämmön sisäyksikköön. Sisäyksikön kautta lämpö jaetaan sisätiloihin ja lämpimään käyttöveteen.

 

Jäspi Tehowatti Air vesi-ilmalämpöpumppu sisältää lämminvesivaraajan, jonka haponkestävän säiliön tilavuus on 200L. Sisäyksikön säiliörakenne soveltuu kaikkein vaikeimpiinkin vesiolosuhteisiin. Ulkoyksikön komponentit ja materiaalit valittu kestävään pohjolan vaativatkin sääolosuhteet.

 

Ulkoyksikössä tehokas, uutta teknologiaa edustava inverteriohjattu kompressori. Invertterisäätöinen lämpöpumppu mukautuu aina talon lämmöntarpeeseen ja lämmittää vain tarvittavan määrän energiaa. Tarkoittaen maksimaalista tehoa minimaalisella energiankulutuksella. Se mahdollistaa erittäin energiataloudellisen lämmityksen sekä myös kodin viilennyksen kesän helteillä. Ulkoilman energiasisältö pienenee ilman kylmetessä. Mikäli ulkoa ei saada ilma-vesilmpöpumpulla riittävästi energiaa kiinteistön tarpeisiin, sisäyksikön lämmitysvastus avustaa lämmitystä automaattisesti ja takaa tarvittavan lisälämmön.

 

Ilma-vesilämpöpumpun ulkoyksikön lämmöntuottotehoa hienosäädetään automaattisesti sääolojen ja lämmöntarpeiden mukaan jolloin yksikön energiankäyttö pysyy mahdollisimman tehokkaana. Energia otetaan ulkoilmasta ilma-vesilämpöpumpun ulkoyksiköllä aina -20ºC lämpötilaan asti. Oikein matalissa lämpötiloissa lisäenergiaa saadaan lämmitysvastuksella vaiheittain, mikä takaa lisälämmön mahdollisimman vähäisen kulutuksen.

 

Jäspi Tehowatti Air järjestelmä sisältää sisäyksikön, ulkoyksikön, vedenpoistoputken ja maatelineen. Tässä ilma-vesilämpöpumppu järjestelmässä on käyttö- ja asennusystävällinen automatiikka.

 

 

Koska energiaa otetaan ulkoilmasta, ulkoyksikköön kerääntyy jäätä pakkaskelillä. Tehowatti Air toimituksessa on mukana varusteet, joilla sulatus tapahtuu tarvittaessa automaattisesti. Laite huolehtii kaikissa tilanteissa ulkoyksikön sulatuksesta ja sulatusveden eli kondenssiveden pois viemisestä talon viemäri- tai salaojajärjestelmään. Näin jäätä ei keräänny ulkoyksikön alle tai ympärille.

 

Tehowatti Air sisäyksikkö

Ilma-vesilämpöpumpun sisäyksikkö jakaa pumpun tuottaman lämmön ja lämmittää vuorotellen lämmityspiiriä ja käyttövettä. Sisäyksikkö voidaan liittää kaikkiin matalalämpöisiin lämmönjakelujärjestelmiin, kuten lämpöpatteri-, konvektori- tai lattialämmitysjärjestelmiin. Jäspi Tehowatti Air ilma-vesilämpöpumpun sisäyksikön voi liittää myös moniin erilaisiin tuottteisiin ja lisävarusteisiin.Tehowatti Air on varustettu ohjausyksiköllä, joka varmistaa mukavuuden ja lämpöpumpun taloudellisen ja turvallisen toiminnan.

Selkeät tiedot laitteiston tilasta, käyttöajasta ja kaikista oleellisista lämpötiloista näytetään suuressa näytössä. Tämän ansiosta mm. ulkoistalämpömittaria ei enää tarvita. 

 

Ilma-vesilämpöpumppu järjestelmän Jäspi Tehowatti Air:in sisäyksikön säiliörakenne on haponkestävää ferriittistä jaloterästä, joka soveltuu kaikkein vaikeimpiinkin vesiolosuhteisiin. Myös lämpöpumpun latauskierukka on haponkestävää
terästä sekä muotoon valettu freonivapaa eristys takaa erinomaisen käyttövesituoton.

Tehowatti  Air ilma-vesilämpöpumppu järjestelmän sisäyksikössä on sisäänrakennettu 215 litran lämminvesivaraaja, josta riittää käyttövettä suurenkin tarpeeseen. Sisäyksikkö on vain 1,8 metriä korkea ja eristetty ympäristöystävällisellä eristeellä lämpöhäviöiden minimoimiseksi. Sisäyksikössä on myös joka tasoittaa lämmitysjärjestelmään menevän veden lämpötilan.

Sisäyksikössä on älykäs ohjausjärjestelmä, joka mukauttaa pumpun toiminnan talon lämmöntarpeeseen. Ohjauslogiikka optimoi jatkuvasti ilmavirtausta (kierroslukuohjattu puhallin), kylmäpiirivirtausta (elektroninen paisuntaventtiili) ja lämmönjakopiiriä. Lisäksi sisäyksikössä on sähkövastus, joka automaattisesti huolehtii lämmön riittävyydestä myös paukkupakkasilla.

 

Huippuluokan tekniikkaa

Kotimaisessa Tehowatti Air ilma-vesilämpöpumppujärjestelmässä korkealaatuiset komponentit ja materiaalit tuovat pitkällä aikavälillä säästöjä muun muassa huoltovauden ja vähäisen energiankulutuksen muodossa. Sekä sisä- että ulkoyksikkö ovat käyttöääneltään hiljaisia sekä sisäyksikön voi sijoittaa vaikka kodinhuoltohuoneeseen.

 

Miellyttävä käyttää

Tehowatti Air ilma-vesilämpöpumppu järjestelmä toimii automaaattisesti ja mukautuu itsestään sään ja talon tarpeen muutoksiin. Omien asetusten ja säätöjen tekeminen on kuitenkin vaivatonta, koska järjestelmässä on helppo käyttöliittymä. Tehowatti Airia on mahdollista ohjata etäältä verkosta tai mobiilisovelluksessta.

 

Asennusystävällinen

Jäspi Tehowatti Air ilma-vesilämpöpumppu järjestelmä sisältää asennuksessa tarvittavat laitteet ja komponentit.
Nämä komponentit (muun muassa ohjausautomatiikka, paisuntasäiliö, kiertovesipumput, puskurisäiliö, vaihto- ja varaventtiilit) ovat tehdasasennettuja ja testattuja. Tämä nopeuttaa asennustyötä ja varmistaa järjestelmän korkean laadun. 

 

Mr.LVI; ilma-vesilämpöpumppu


Jäspi Tehowatti Air Mono ilma-vesilämpöpumppu järjestelmän tekniset tiedot

Sisäyksikkö+IVLP+maateline: LVI-numero 5058534
Sisäyksikkö, korkeus x leveys x syvyys 1670 x 600 x 620 mm
Paino 115 kg
Vesitilavuus 215 litraa
Lisäsähköteho, vakiovaruste 9 kW porrasohjattu tehovahti
Ulkoyksikkö  
Ulkoyksikkö, korkeus x leveys x syvyys 900 x 1025 x 420 mm
Paino 90 kg
Kompressori Inverter
Ulkoyksikön äänenpainetaso, etäisyys 2 metriä  40 dB(A)
Energialuokka lämmitys/käyttövesi A++ / A

 

Kiinteistön sähkösyötön pääsulake: min. 3 x 25A (virtamuuntajat vakiovarusteena)

Käyttöveden tuotto 40C, laitteen ollessa eco-normal-luxus-tilassa: 220 - 250 - 280 litraa

 


paras ratkaisu

Asennuspakettimme sisältää kaiken. Saat ilmavesilämpöpumpun asennettuna nopeasti yhdellä kerralla kotiisi. Nordea osamaksulla alkaen 17 euroa kuussa.

Kutsu Mr. LVI MAKSUTTOMALLE KARTOITUSKÄYNNILLE! Ilmaisella kartoituskäynnillä Mr.LVI lämpöpumppu ammattilaisen kanssa löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ilmavesilämpöpumpun.

 

Meiltä aina paras ja edullinen asennus!

Asennuksen hankkiminen muualta ostettuun ilma/vesilämpöpumppuun voi olla hyvinkin hankalaa. Hankkimalla ilma/vesilämpöpumpun ja asennuksen samasta paikasta, säästät euroja sekä saat kaiken helposti ja nopeasti kerralla kotiisi. Näin myös vältät ilma/vesilämpöpumpun ongelmatilanteissa vastuun välttelyn laitteen myyjän ja asennusyrityksen välillä.


Asennamme pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä. Hanki ilmavesilämpöpumpun asennus aina luotettavalta ammattilaiselta!

 

Tukes muistuttaa, että ilmavesilämpöpumpun asentamiseen tarvitaan lupa. On ostajan vastuulla varmistaa, että ilmavesilämpöpumppua asentavalla yrityksellä on kylmä- ja sähköurakointioikeudet.

 

Tukes suosittelee, että ilmavesilämpöpumppu hankitaan yritykseltä, joka myy sekä laitteen että asennuksen ja tarjoaa lisäksi laitteelle huolto- ja korjauspalveluja.

 

Ilmavesilämpöpumppu tuo säästöä lämmityskustannuksiin vain, jos se on asennettu ammattitaitoisesti ja laitetta huolletaan säännöllisesti. Kun sama yritys myy ilma/vesilämpöpumpun, asentaa sen ja huoltaa pumppua jatkossa, vastuu laitteen oikeasta toiminnasta ja asennuksesta on selkeästi myyjällä. Ostopäätöstä tehdessä kannattaa varmistaa, että takuu kattaa sekä laitteen että asennustyön. Myyjän tulee opastaa asiakasta laitteen käytössä ja auttaa ongelmatilanteissa.

 

Kysy lisää asennuksesta 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 


PERUSASENNUSALUEET

ILMALÄMPÖPUMPPUJEN HUOLTO- JA ASENNUSALUEET

ALUE 1
ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, KLAUKKALA, PORNAINEN

 

MUIDEN TUOTTEIDEN HUOLTO- JA ASENNUSALUEET

ALUE 1
ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, KLAUKKALA, PORNAINEN

ALUE 2
RAJAMÄKI, MÄNTSÄLÄ, ASKOLA, LAPINJÄRVI, LILJENDAHL, MYRSKYLÄ, SIUNTIO, HYVINKÄÄ, INKOO, RAASEPORI, ORIMATTILA, RIIHIMÄKI, RUOTSINPYHTÄÄ, LOVIISA, NURMIJÄRVI, PORVOO, VEIKKOLA, VIHTI


 

 

ONKO ILMA VESILÄMPÖPUMPUSSASI JOKIN ONGELMA? ILMA VESILÄMPÖPUMPPU EI LÄMMITÄ? VETTÄ VUOTAA LATTIALLE?

Käytössä olevan ilma vesilämpöpumpun yleisimmät ongelmat ovat:

- ilma vesilämpöpumppu ei lämmitä
- käyntiääni poikkeaa normaalista
- vettä vuotaa lattialle
- ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennyt ei toimi
- näyttö on pimeänä

Mr. LVI LÄMPÖPUMPPUHUOLTO HUOLTAA JA KORJAA KAIKKI ILMA VESILÄMPÖPUMPPUMERKIT NOPEASTI JA EDULLISESTI!

MM. PANASONIC, MITSUBISHI, TOSHIBA, JÄSPI, JÄMÄ, NIBE

Nyt tarjous, ilma vesilämpöpumpun huolto vain alk. 390€! Osta täältä

 

Katso Mr. LVI  lämpöpumppu korjaus ja huolto hinnasto

Missä vika? Lue lisää ilma vesilämpöpumppujen yleisimmistä vioista ja tilaa huolto nopeasti täältä

tai soita ammattilaisillemme 010 666 7282


 

Maksutavat ja rahoitus

Käteinen, pankkikortti, luottokortti, lasku, osamaksu

Nordea osamaksurahoitus, ilmavesilämpöpumppu alkaen 17 €/kuussa, asennettuna 30 €/kuussa.

 

Mahdollisuus joustorahoitukseen

Nordea Joustorahoitus. Joustoa elämään
 • Rahoitus jopa 25.000 € asti
 • Maksuaikaa jopa yli 10 vuotta
 • Aina vähintään 1 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa
 • 5000 € summasta minimi kuukausierä vain 60 €
 • Voit maksaa luoton kerralla pois ilman lisäkuluja
 • Mahdollisuus valita kaksi maksuvapaata kuukautta vuosittain
 • Edullinen korko 6.00 % + 3kk euribor
 • Tilinhoitomaksu 7 €/kk

Joustorahoituksen todellinen vuosikorko 5 000 euron käytössä olevalle luotolle on 11,1 %, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (02/2018) + 6 % ja siinä on huomioitu kuukausittainen 7 euron tilinhoitomaksu sekä mahdollinen 50 euron avausmaksu. Joustorahoitus on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto. Luottoraja on 1 700–25 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

Lue lisää täältä

Jousto osamaksu

 • Laskulla 14 maksuaikaa
 • Osamaksulla jopa 12 tai 24 kuukausierää

 

Aktiiviraha luotto erittäin pienillä käyttökuluilla

Tutustu Aktiivirahaan tämän linkin kautta.

 

Nibe, Jäspi, SOG ja Toshiba rahoitukset

Lue lisää Nibe rahoitus, Jäspi lämmitysrahoitus, SOG-rahoitus ja Toshiba lämpötili.


KYSY LISÄÄ 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi
 

Vesi-/ilmalämpöpumppua valittaessa tutustu ensin vesi-/ilmalämpöpumpun tietosivuihimme.

Oppaassamme olemme pyrkineet antamaan vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin (FAQ = Frequently Asked Questions), joita esitetään kun mietitään millainen ilmalämpöpumppu on sopiva.

Mitä hyötyä ilma vesilämpöpumpusta on?

SÄÄSTÄT TUTKITUSTI 50% ILMAVESILÄMPÖPUMPUN AVULLA

Lue lisää ilma/vesilämpöpumpun valinnasta ja säästöistä:

Energiatehokas koti: Tutkittua energiansäästöä ilmavesilämpöpumpulla

Motiva: Hanki hallitusti ilma-vesilämpöpumppu

 

 


Jäspi Tehowatti Air Mono ilma-vesilämpöpumppu järjestelmän esite

Jäspi Tehowatti Air Mono ilma-vesilämpöpumppu järjestelmän käyttöohjekirja

Jäspi Tehowatti Air Mono ilma-vesilämpöpumppu järjestelmän asentajan käsikirja

 myUpway esite

 myUpway käyttöohje


Aktiivirahan todellinen vuosikorko

Aktiiviraha on jatkuva luotto, jonka todellinen vuosikorko laskettuna 1500 euron käytössä olevalle luottosaldolle on 24,28 % ja maksettava kokonaismäärä 1684,08 euroa. Laskennassa on otettu huomioon kuukausimaksu, joka on 0,01 % luottorajasta päivää kohden, 4,56 euroa kuukaudessa, kuitenkin enintään 150 euroa vuodessa ja nimelliskorko 15,56 % (9/2020).

Todellisen vuosikoron laskennassa oletetaan, että luotto myönnetään vuodeksi ensimmäisestä nostosta, jäljellä oleva luoton pääoma ja luottokustannukset tulevat viimeisellä maksuerällä kokonaan maksetuiksi, luotto maksetaan takaisin 12 saman määräisenä 140,34 euron kuukausieränä ja, että luottokustannukset otetaan huomioon nostojen ja pääoman takaisinmaksujen mukaisesti luottosopimuksessa sovitulla tavalla.

Luoton myöntää Ecster AB, sivuliiketoiminta Suomessa Itämerenkatu 11-13, Helsinki

 

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt
Verottaja Kotitalousvähennys ohje

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS!

Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät kotitalous- tai hoitotyötä, asunnon kunnossapitotöitä tai tietotekniikkalaitteiden asennusta.

Omavastuu 100 euroa ja enimmäismäärä 2 250 euroa/henkilö

Omavastuu 100 euroa on kalenterivuosikohtainen. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran. 

 

Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.