Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä. 
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!

VALMISTAJIEN HINNAN NOUSUJEN JOHDOSTA KAIKKI OIKEUDET HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN!

KATAIKKO RAHOITUS

Rahoita Panasonic lämpöpumppusi Kataikko rahoituksella!
Lue lisää täältä!

Ilmalämpöpumppu Panasonic HZ35WKE

Panasonic HZ35 WKE ilmalämpöpumppu on poistunut myynnistä.
Korvaava malli: Ilmalämpöpumppu Panasonic HZ35XKE

* Ilmalämpöpumpun asennukseen lisätään matka-aika ja
    km-korvaukset yht. 99€ / tilaus.


VUODEN 2021 PANASONIC UUTUUS! ILMALÄMPÖPUMPPU PANASONIC HZ35WKE

 • Uusi HZ flagship inverter ilmalämpöpumppu korvaa yhden pohjoismaiden suosituimmista ilmalämpöpumpuista: Panasonic HZ35UKE ilmalämpöpumpun
 • Entistä helpompi käyttö päivitetyllä kaukosäätimellä
 • Sky-infrapunaohjaus
 • Voit hallita ilmalämpöpumppua myös äänikomennoilla puheohjauksella
 • Integroitu WiFi-etäohjaus vakiona, yhteensopiva Voice Assistantin kanssa
 • Ylläpitolämpötoiminto
 • Maksimiteho: 7,83 kW
 • Lämmitys- / jäähdytysteho: 4,2 kW / 3,5 kW
 • SCOP: 5,1 / SEER: 7,6
 • Erinomainen energialuokitus: A+++/A++
 • Erittäin hiljainen ilmalämpöpumppu vain 18 dB (A)
 • Lämmitys toimii moitteetta jopa kovimmilla pakkasilla, -35 °C!
 • Entistä kehittyneempi ilmanpuhdistusjärjestelmä nanoe™ X Generator Mark 2 kehittää kaksi kertaa enemmän hydroksyyliradikaaleja ja auttaa poistamaan epäpuhtaudet ja hajut entistä nopeammin. Estävä vaikutus myös koronavirusta (SARS-CoV-2) vastaan, lue lisää!
 • R32 kylmäaine
 • Sisäyksikön mitat: K: 295 x S: 230 x L 870 mm

Takuu 2 vuotta


TUNNEMME ILMALÄMPÖPUMPUT JA AUTAMME SINUA!

Etkö ole varma millainen ilmalämpöpumppu juuri sinulle sopii? Ota yhteyttä Mr.LVI:lle 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi ja tilaa ilmainen kartoitus!

 

Tekniset myyjämme tuntevat niin uudet kuin vanhat laitteet sekä niiden toiminnan. Autamme Sinua ilmalämpöpumpun valinnassa tai teknisissä ongelmissa, oli vanha ilmalämpöpumppusi millainen tahansa.

 

smile  Toimitus: Heti varastolta
smile  Asennus: Asennusaikoja vapaana
smile  Turvallisuus: Tukes hyväksymä liike
smile  Toimitusaika: 1-5 arkipäivää
smile  Rahti: Tilauksen nouto varastolta 0€
 Meiltä myös edullinen asennus ja huolto

Hinta:
ASENNUS
Valmistaja: PANASONIC

  3 hyvää syytä valita Mr. LVI

Ilmainen kartoituskäynti

Kaikenkattava asennustarvikepaketti

Tiedät aina tarkan hinnan etukäteen

Uusi Panasonic HZ35WKE ilmalämpöpumppu on Panasonic HZ35UKE ilmalämpöpumpun paranneltu versio

Uusi Panasonic HZ ilmalämpöpumppu -sarja on tullut markkinoille. Panasonic HZ on yksi suosituimmista ilmalämpöpumpuista Pohjoismaissa, sillä on korkea suorituskyky, alhainen energiankulutus ja se on varustettu tehokkaalla ilmanpuhdistusjärjestelmällä. Uusi Panasonic HZ35 WKE ilmalämpöpumppu on kehittyneempi versio edeltäjästään Panasonic HZ35 UKE ilmalämpöpumpusta, ja kehityksen pääpaino on ollut uuden teknologian kehityksessä. Panasonic on onnistunut luomaan todella energiatehokkaan ilmalämpöpumpun, jonka lämmityskapasiteetti on parantunut entisestään ja jonka toimintakyky on vakaa, luotettava sekä erinomainen erittäin kylmissä olosuhteissa.

Panasonic HZ35 WKE ilmalämpöpumpulla saat kotiisi mukavan lämpötilan lisäksi puhtaan ja raikkaan sisäilman. Panasonic HZ35WKE ilmalämpöpumppuun on kehitetty uusi ilmanpuhdistusjärjestelmä nanoe™ X Generator Mark 2, joka poistaa epäpuhtaudet ja hajut kodistasi entistä nopeammin.

Myös Panasonic HZ35WKE ilmalämpöpumpun sisäyksikköön ja kaukosäätimeen on tehty muutoksia. Panasonic HZ35WKE ilmalämpöpumpun kaukosäätimen painikkeiden asettelua on muutettu käytön helpottamiseksi ja sisäyksikössä on valkoinen mattapintainen hieman hopealle taittava väri.

Panasonic HZ sarjassa on pienempään tilaan tarkoitettu Panasonic HZ25WKE ilmalämpöpumppu.


Mukavuutta ympäri vuoden kaikkiin kohteisiin Panasonic HZ35WKE ilmalämpöpumpulla

Panasonic HZ35WKE soveltuu ilmalämpöpumpuksi kaikenlaisiin kohteisiin, jopa 150 neliöisiin koteihin tai mökille lämmönlähteeksi ja viilennyslaitteeksi. Ilmalämpöpumppu Panasonic HZ35WKE on varustettu ylläpitolämpötoiminnolla, joka on säädettävissä portaattomasti 8-15 asteen välillä. Ylläpitolämpö on tarpeellinen toiminto viettäessäsi pidempiä aikoja poissa mökiltä tai kodistasi, koska sen avulla voit säästää energiaa, estää kosteuden kertymisen tekstiileihin ja rakenteisiin välttäen hometta ja sisäilmaongelmia, sekä auttaa torjumaan vesivahinkoja estämällä putkien jäätymisen. Käyttäessäsi Panasonic HZ35WKE ilmalämpöpumppua ylläpitolämmitykseen ollessasi poissa ilmalämpöpumpun läheisyydestä, saat selkeät tiedot lämmityksen / viilennyksen tilasta ilmalämpöpumpun etäohjauksen avulla.


Panasonic HZ35WKE ilmalämpöpumpun sisäänrakennettu WiFi etäohjaus ja Voice Assistant puheohjaus

Panasonic HZ35WKE ilmalämpöpumpun ohjaus käy helposti WiFi etäohjauksella, jonka avulla tarkastat Panasonic HZ 35 WKE ilmalämpöpumpun tilan ja säädät sen asetuksia mobiililaitteella Panasonic Comfort Cloud sovellusta käyttäen, vaikka et itse olisikaan kotona.

Uudessa Panasonic HZ35WKE ilmalämpöpumpussa on myös Voice Assistant puheohjaus, jonka ansiosta voit säätää ilmalämpöpumpun toimintaa äänikomennoilla. Panasonic Comfort Cloud -sovellus yhdessä puheohjauksen kanssa tekevät miellyttävän sisäilman varmistamisesta entistäkin helpompaa. Helpota arkeasi kokoamalla useita toimintoja ryhmäksi. Rutiinitoiminnon avulla voit muokata äänikomentoja ja hallita useita puheohjattavia yksikköjä, mm. Panasonicin verkkoon yhdistettäviä lämpöpumppuja.

 

Panasonic HZ35 WKE ilmalämpöpumpun entistä kehittyneempi ilmanpuhdistusjärjestelmä nanoe™ X Generator Mark 2 estää myös koronavirusta

Panasonic HZ35WKE ilmalämpöpumpun uusi ilmanpuhdistusjärjestelmä on saanut nimekseen nanoe™ X Generator Mark 2 ja se neutraloi monia epäpuhtauksia, kuten viruksia, bakteereja, hometta, allergeeneja, siitepölyä ja haitallisia aineita. Uusi ilmanpuhdistusjärjestelmä nanoe™ X Generator Mark 2 auttaa poistamaan epäpuhtaudet ja hajut entistä nopeammin kehittämällä kaksi kertaa aiempaa enemmän luonnon omia puhdistusaineita hydroksyyliradikaaleja, jotka neutraloivat epäpuhtaudet yms. muuntamalla niiden proteiineja, jolloin epäpuhtauksien toiminta estyy luonnollisesti.

nanoe™X ilmanpuhdistuksella varustetulla Panasonic ilmalämpöpumpulla on estävä vaikutus koronavirusta (SARS-CoV-2) vastaan uusien riippumattomien testituloksien mukaan. Tuloksista käy ilmi, että Panasonic ilmalämpöpumpun nanoe ™ X-tekniikalla saavutettiin 6,7 m3:n tilassa kahdeksan tunnin aikana uuden koronaviruksen estävä vaikutus 91,4%. Testeistä vastasi laboratorio-olosuhteissa maailmanlaajuinen tutkimusorganisaatio Texcell. Lue lisää täältä.

Panasonic HZ35 WKE ilmalämpöpumpun sisäyksikköön bakteereiden ja homeen muodostuminen on estetty integroidulla ilmankuivaimella.

 

Ilmalämpöpumppu Panasonic HZ35WKE tuottaa paljon lämpöä pienellä energiankulutuksella

Panasonic HZ35WKE ilmalämpöpumpussa on suuri teho 7,83 kW, joka tarkoittaa parempaa lämpötehokkuutta ja lämmityksen paras energiatehokkuusluokka A+++ merkitsee lämmön tuottamista mahdollisimman pienellä energiamäärällä. Panasonic HZ35WKE ilmalämpöpumpun nimellisteho säilyy aina -25 ° C asti. Panasonic HZ35WKE ilmalämpöpumpun 5,1 SCOP-arvo tarkoittaa, että ilmalämpöpumppu tuottaa viisi kertaa enemmän energiaa kuin mitä se normaalina kautena kuluttaa.

 

Energiatehokasta viilennystä kesän helteille Panasonic HZ35WKE ilmalämpöpumpun avulla

Kesällä Panasonic HZ35WKE ilmalämpöpumppu tuo energiatehokasta viilennystä kotiisi toimien ilmastointilaitteena. Panasonic HZ35WKE ilmalämpöpumpun nimellinen jäähdytysteho on 3,5 kW, jäähdytyksen energiatehokkuusluokka on A++ ja jäähdytyksen SEER arvo on huikeat 7,6.

 

Tyylikkäästi muotoilu ilmalämpöpumppu Panasonic HZ35WKE on hiljainen

Panasonic HZ35WKE ilmalämpöpumppu sulautuu kotisi sisustukseen saumattomasti uuden tyylikkään muotoilun ansiosta, siinä on valkoinen mattapintainen hieman hopealle taittava väri. Ilmalämpöpumppu Panasonic HZ35WKE voidaan asentaa mihin tahansa huoneeseen ilman että se aiheuttaa häiriötä, koska sekä sisä- että ulkoyksiköt ovat erittäin hiljaisia.

 

Panasonic HZ35WKE ilmalämpöpumpun käyttö takan kanssa ( takkatoiminto )

Panasonic ilmalämpöpumput toimivat loistavasti yhdessä takan kanssa. Kaukosäätimestä on valittavana fan- toiminto eli ns. ilman kierrätys. Tätä toimintoa kutsutaan usein myös termillä manuaalinen takkatoiminto. Laittamalla Panasonic ilmalämpöpumpun fan -toiminnolle laite lopettaa lämmittämisen jolloin ilmalämpöpumppu toimii pelkkänä puhaltimena yhdessä takan kanssa ja ulkoyksikkö on sammuksissa. Fan -toiminnolla ilmalämpöpumppu levittää puhalluksella takan tuottaman lämmön laajemmalle alueelle kodissasi. Kun takan käyttö lopetetaan, laitetaan ilmalämpöpumppu heat -toiminnolla takaisin normaaliin lämmitystilaan ja laite jatkaa normaalisti asunnon lämmitystä.

 

Panasonic HZ35 WKE ilmalämpöpumpun tekniset tiedot

Maksimiteho 7,83 kW
Lämmitysteho / COP 1) Nimellinen (minimi–maksimi) (kW / W/W) 4,20 (0,85–7,83) / 5,00
Lämmitysteho -7 °C:ssa 2) / COP -7 °C:ssa 1) (kW / W/W) 4,80 / 2,53
Lämmitysteho -15 °C:ssa 2) / COP -15 °C:ssa 1) (kW / W/W) 4,70 / 2,45
Lämmitysteho -20 °C:ssa 2) / COP -20 °C:ssa 1) (kW / W/W) 4,08 / 2,29
Lämmitysteho -25 °C:ssa 2) / COP -25 °C:ssa 1) (kW / W/W) 3,53 / 2,13
SCOP 3) 5,10 / A+++
P-design -10 °C:ssa (kW) 4,00
Ottoteho (lämmitys) Nimellinen (minimi–maksimi) (kW) 0,84 (0,17–2,19)
Vuotuinen energiankulutus 4) (kWh/a) 1098
Jäähdytysteho Nimellinen (minimi–maksimi) (kW) 3,50 (0,85–4,00)
SEER 3)
7,60 A++
P-design (jäähdytys) (kW) 3,50
Ottoteho (jäähdytys) Nimellinen (minimi–maksimi) (kW) 0,83 (0,17–0,99)
Vuotuinen energiankulutus 4) (kWh/a) 161
Sisäyksikkö CS-HZ35WKE
Ilmamäärä (Lämmitys/jäähdytys) (m³/min) 15,6/14,0
Kosteudenpoisto (l/h) 2
Jännite / Suositeltu sulake (V/A) 230 / 16
Sisäyksikön mitat (KxLxS/P)  295 x 870 x 230 mm / 10 kg
Äänenpaine 5) (Lämmitys–jäähdytys) (korkea/matala/S-tila) (dB(A)) 45/25/18–44/28/20
nanoe X Generator Mark 2
Ulkoyksikkö CU-HZ35WKE
Ilmamäärä (Lämmitys/jäähdytys)  (m³/min) 35,6/34,4
Äänenpaine 5) (Lämmitys–jäähdytys) (korkea/matala) (dB(A)) 50/47–48/45
Mitat 6) / nettopaino K x L x S mm/kg 622 x 824 x 299 / 36
Kylmäaine (R32) / CO2-ekv. kg/T 1,12/0,756
Toiminta-alue Lämmitys/jäähdytys, minimi–maksimi °C -25 – +24 / +16 – +43

1) COP-laskelma on tehty EN14511-standardin mukaisesti. 2) Lämpöpumpun kapasiteetti on testattu tehokkaassa tilassa yhdessä jäänpoistotilan kanssa. 3) SCOP- ja SEER-arvot ovat Panasonicin tehtaan virallisia mittaustuloksia laitteille, joiden energialuokitus on A+++...D. 4) Vuosittainen energiankulutus on laskettu EU-asetuksen 626/2011 mukaan. 5) Sisäyksikön äänenpaine on mitattu 1 metrin etäisyydeltä pääyksikön edestä ja 0,8 metriä yksikön alapuolelta. Ulkoyksikön äänenpaine on mitattu1 metrin etäisyydeltä pääyksikön edestä ja takaa. Äänenpaine on mitattu standardin JIS C 9612 mukaan. S-tila: hiljainen tila. Matala: pienin puhallusnopeus. 6) Lisää 70 mm putkiliitäntää varten. 7) Kun ulkoyksikkö asennetaan sisäyksikköä korkeammalle.


paras ratkaisu

 

Ilmainen kartoitus

Ilmaisella kartoituksella Mr.LVI lämpöpumppu ammattilaisen kanssa löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ilmalämpöpumpun. Ilmaisessa kartoituksessa ammattitaitoiset myyjämme tekevät tarvekartoituksen haastattelemalla, esitietolomakkein ja kohdekuvin.

Lue lisää ja tilaa ilmainen kartoitus!

 

Meiltä aina paras ja edullinen asennus!

Asennuksen hankkiminen muualta ostettuun ilmalämpöpumppuun voi olla hyvinkin hankalaa. Hankkimalla ilmalämpöpumpun ja asennuksen samasta paikasta, säästät euroja sekä saat kaiken helposti ja nopeasti kerralla kotiisi. Näin myös vältät ilmalämpöpumpun ongelmatilanteissa vastuun välttelyn laitteen myyjän ja asennusyrityksen välillä.


Asennamme pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä. Hanki ilmalämpöpumpun asennus aina luotettavalta ammattilaiselta!

 

Tukes muistuttaa, että ilmalämpöpumpun asentamiseen tarvitaan lupa. On ostajan vastuulla varmistaa, että ilmalämpöpumppua asentavalla yrityksellä on kylmä- ja sähköurakointioikeudet.

 

Tukes suosittelee, että ilmalämpöpumppu hankitaan yritykseltä, joka myy sekä laitteen että asennuksen ja tarjoaa lisäksi laitteelle huolto- ja korjauspalveluja.

 

Ilmalämpöpumppu tuo säästöä lämmityskustannuksiin vain, jos se on asennettu ammattitaitoisesti ja laitetta huolletaan säännöllisesti. Kun sama yritys myy ilmalämpöpumpun, asentaa sen ja huoltaa pumppua jatkossa, vastuu laitteen oikeasta toiminnasta ja asennuksesta on selkeästi myyjällä. Ostopäätöstä tehdessä kannattaa varmistaa, että takuu kattaa sekä laitteen että asennustyön. Myyjän tulee opastaa asiakasta laitteen käytössä ja auttaa ongelmatilanteissa.

 

Kysy lisää asennuksesta 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 


ASENNUSALUEET

 

ILMALÄMPÖPUMPPUJEN JA ILMANVAIHTOKONEIDEN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, KERAVA, VANTAA, KLAUKKALA, PORNAINEN

 

POISTOILMA-, ILMAVESI- JA MAALÄMPÖPUMPPUJEN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ALUE 1
ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, KLAUKKALA, PORNAINEN

ALUE 2
RAJAMÄKI, MÄNTSÄLÄ, ASKOLA, LAPINJÄRVI, LILJENDAHL, MYRSKYLÄ, SIUNTIO, HYVINKÄÄ, INKOO, ORIMATTILA, RIIHIMÄKI, RUOTSINPYHTÄÄ, LOVIISA, NURMIJÄRVI, PORVOO, VEIKKOLA, VIHTI


Yli 30 km edes takaisen matkan päässä olevissa kohteissa jotka kuuluvat alueelle 2 veloitetaan matkakulut 30 km jälkeen 1,49 € per kilometri.

 

Esim. jos kohteen edes takainen matka on 60km veloitetaan lisäkuluja 30km verran eli 30 x 1,49 €. Silloin lisäveloitus pidemmästä matkasta on 44,70 €. Mikäli edes takainen matka on yli 100 km veloitetaan lisähinta myös pidemmästä työajasta pitkän ajomatkan takia. Tämä veloitus sovitaan erikseen.


AURINKOSÄHKÖN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, PORNAINEN, NURMIJÄRVI, MÄNTSÄLÄ, HYVINKÄÄ, PORVOO, VIHTI

 


Ilmalämpöpumpun osto ilman asennusta

Asiakkaan ostaessa pelkän ilmalämpöpumpun ilman myyjäliikkeen asennusta tulee hänen todentaa, että hänellä on Tukesin hyväksymä ja luvat myöntänyt asennusliike. Kirjallinen lupakyselylomake toimitetaan tilauksen jälkeen asiakkaan sähköpostiin.

Asennusliikkeen tulee pystyä tekemään mahdollisia huoltotoimenpiteitä ilmalämpöpumpulle maahantuojan takuun aikana ja vastaamaan asennuspuolen takuusta. Asennuksen jälkeen asiakkaan tulee pyytää asentajalta asennuspöytäkirja, koska maahantuojien takuut edellyttävät asennuspöytäkirjan olemassaoloa. Asennuspöytäkirjasta tulee toimittaa kopio laitteen myyjäliikkeelle sähköpostiin 2 viikon kuluessa asennuksesta, jotta takuu astuu voimaan. Tarkemman ohjeistuksen saat tarpeen tullen oston yhteydessä myyjältä.

Pyydä tarjous pelkästä laitteesta. Toimituskulut tapauskohtaisesti ja noudettaessa ilman toimituskuluja.

 

 


ONKO ILMALÄMPÖPUMPUSSASI JOKIN ONGELMA? ILMALÄMPÖPUMPPU EI LÄMMITÄ? VETTÄ VUOTAA LATTIALLE?

Käytössä olevan ilmalämpöpumpun yleisimmät ongelmat ovat:

- ilmalämpöpumppu ei lämmitä
- ilmalämpöpumppu ei viilennä
- käyntiääni poikkeaa normaalista
- vettä vuotaa lattialle
- näyttö on pimeänä

Mr. LVI LÄMPÖPUMPPUHUOLTO HUOLTAA JA KORJAA KAIKKI ILMALÄMPÖPUMPPUMERKIT NOPEASTI JA EDULLISESTI!

MM. PANASONIC, MITSUBISHI, TOSHIBA, GREE, NIBE, FUJITSU, MIDEA, LG, DAIKIN

Nyt tarjous, ilmalämpöpumpun huolto vain alk. 229€! Osta täältä

 

Katso Mr. LVI Ilmalämpöpumppu korjaus ja huolto hinnasto

Missä vika? Lue lisää ilmalämpöpumppujen yleisimmistä vioista ja tilaa huolto nopeasti täältä tai soita ammattilaisillemme 010 666 7282


 

 

Maksutavat ja rahoitus

Verkkokaupasta tilattaessa

 

Noutovarastolta ostaessa


KYSY LISÄÄ 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 


Ilmalämpöpumppua valittaessa tutustu ensin ilmalämpöpumppu tietosivuihimme.

Oppaassamme olemme pyrkineet antamaan vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin (FAQ = Frequently Asked Questions), joita esitetään kun mietitään millainen ilmalämpöpumppu on sopiva.

Mitä hyötyä ilmalämpöpumpusta on?

SÄÄSTÄT TUTKITUSTI 30% ILMALÄMPÖPUMPUN AVULLA

Motivan tutkimuksen mukaan kotitalouksien energiankulutus ilmalämpöpumpun hankinnan jälkeen laski suurimmassa osassa kohteita. Kokonaisenergiakulutus laski jopa 1 000 – 5 000 kWh vuodessa. Suurin mitattu kohdekohtainen energiansäästö oli huimat yli 8 000 kWh.

Lähde: Motiva: Tutkittua energiansäästöä ilmalämpöpumpulla

 

 

Meiltä löydät myös Panasonic-ilmalämpöpumpun varaosia

Kysy varaosaa -lomakkeella voit kysyä helposti varaosaa. Pyrimme vastaamaan kyselyysi mahdollisimman pikaisesti, viimeistään seuraavana työpäivänä.

Voit myös soittaa asiakaspalveluumme, puh. 010 666 72 82.

 


Panasonic HZ35WKE ilmalämpöpumppu esite

Panasonic HZ35WKE ilmalämpöpumppu asennusohje

Panasonic HZ35WKE ilmalämpöpumppu käyttöohje

Panasonic HZ35WKE ilmalämpöpumppu WiFi käyttöohje

Panasonic HZ35WKE ilmalämpöpumppu huoltokirja

Panasonic Smart Cloud CZ-TACG1 ilmalämpöpumpun etäohjain esite

Panasonic ilmalämpöpumppujen vertailu esite


Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

Käytössä olevan vanhan lämpöpumpun yleisimmät ongelmat: - lämpöpumppu ei käynnisty - ei lämmitä - käyntiääni poikkeaa normaalista - vettä vuotaa lattialle - ei pysy käynnissä - ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennys ei toimi - lämmitys toimii vain osittain - näyttö on pimeänä - kuluttaa normaalia enemmän sähköä.

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai info(at)mrlvi.fi