Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16
JUHANNUKSENA POIKKEAVAT AUKIOLOAJAT!
Suljemme myymälän torstaina 20.6 klo 15 ja 21.6 olemme suljettu.

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16
JUHANNUKSENA POIKKEAVAT AUKIOLOAJAT!
Suljemme myymälän torstaina 20.6 klo 15 ja 21.6 olemme suljettu.

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä. 
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!


JUHANNUKSENA POIKKEAVAT AUKIOLOAJAT!
Suljemme myymälän torstaina 20.6 klo 15 ja 21.6 olemme suljettu.

VALMISTAJIEN HINNAN NOUSUJEN JOHDOSTA KAIKKI OIKEUDET HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN!

NIBE RAHOITUS

Rahoita Nibe lämmitysprojektisi rahoituksella!
Lue lisää täältä!

Poistoilmalämpöpumppu Nibe F750

Nibe F750 poistoilmalämpöpumpun hinta 8 429 €


Energiaa säästävä ja tehokas maalämmön veroinen Nibe F750 poistoilmalämpöpumppu

 • Nibe sopii 120m2 - 200muudisrakennuksiin ja vanhoihin omakotitaloihin yms
 • Poistoilmalämpöpumppu Nibe F750 hoitaa lämmityksen, lämpimän käyttöveden, ilmanvaihdon sekä lämmön talteenoton
 • Nibe F750 on varustettu invertteriohjatulla kompressorilla
 • Ruostumattomasta teräksestä valmistettu 180L lämminvesivaraaja
 • Helppo ohjaus selkeältä värinäytöltä
 • Kompressorin antoteho 1,5 - 6 kW
 • Paras energialuokka A+++
 • A energialuokan kiertovesipumppu
 • Voi ohjata jopa neljää lämmitysjärjestelmää eri lämpötiloilla
 • Vaiheriippumaton tehovahti
 • Etävalvonta ja -ohjaus lisävarusteella SMS 40
 • Sisälämpötilaloki lämmityskauden aikana, viikoittainen sisälämpötilan keskiarvo
 • Lämpöpumpussa lämmityksen, ilmanvaihdon ja käyttövesituotannon ohjelmointi sekä lomatila
 • Mahdollisuus aurinkosähkön hyödyntämiseen
 • Mikäli tarvitset hiukan pienempiin tiloihin sopivaa poistoilmalämpöpumppua, tutustu Nibe F370 poistoilmalämpöpumppuun

Takuu 3 vuotta + NIBETURVA rekisteröitäessä


TUNNEMME POISTOILMALÄMPÖPUMPUT JA
AUTAMME SINUA!

Etkö ole varma millainen poistoilmalämpöpumppu juuri sinulle sopii? Ota yhteyttä Mr.LVI:lle 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi ja tilaa ilmainen kartoitus!

 

Tekniset myyjämme tuntevat niin uudet kuin vanhat laitteet ja niiden toiminnan. Autamme sinua lämpöpumpun valinnassa tai teknisissä ongelmissa, oli vanha lämpöpumppusi millainen tahansa.

 

smile  Toimitus: Heti varastolta
smile  Asennus: Asennusaikoja vapaana
smile  Turvallisuus: Tukes hyväksymä liike
smile  Toimitusaika: 1-5 arkipäivää
smile  Rahti: Tilauksen nouto varastolta 0€
 Meiltä myös edullinen asennus ja huolto

Hinta: 8429,00 €
Valmistaja: NIBE

Uusin tulokas invertteri poistoilmalämpöpumppu Nibe F750 haastaa maalämpöpumput

Uuden sukupolven poistoilmalämpöpumppu NIBE F750 on täydellinen ratkaisu uusiin- ja vanhoihin omakotitaloihin ja muihin vastaaviin kohteisiin. NIBE F750 poistoilmapumpussa on sisäänrakennettu tasavirtapuhallin sekä ruostumattomasta teräksestä valmistettu 180 litran lämminvesivaraaja. NIBE F750 poistoilmalämpöpumpun integroitu sähkövastus toimii tarvittaessa lisälämmönlähteenä. 

  3 hyvää syytä valita Mr. LVI

Ilmainen kartoituskäynti

Kaikenkattava asennustarvikepaketti

Tiedät aina tarkan hinnan etukäteen


Poistoilmalämpöpumppu NIBE F750 ottaa talteen poistoilmassa olevaa energiaa ja käyttää sitä talon lämmitykseen, mikä pienentää merkittävästi lämmityskustannuksia. Poistoilmalämpöpumppu NIBE F750 huolehtii talon ilmanvaihdosta sekä lämmittää lämmitys- ja käyttöveden. Poistoilmalämpöpumppu NIBE F750 sopii rakennuksiin, joissa on vesikiertoinen lämmönjako (patterit tai lattialämmitys). Poistoilmalämpöpumppu NIBE F750 toimii vaihtelevalla lauhdutuksella ja siksi kattilaosassa on 25 litran puskurisäiliö.


NIBE F750 poistoilmalämpöpumppu on mikroprosessiohjattu. Tämän ansiosta NIBE F750 poistoilmalämpöpumpun käyttö on yksinkertaista ja pumppu toimii aina mahdollisimman tehokkaalla tavalla. NIBE F750 poistoilmalämpöpumpun mikroprosessori etsii jatkuvasti parhaan käyttötilan. Mikroprosessori ohjaa myös NIBE F750 poistoilmalämpöpumpun lämmitysautomatiikkaa ja kiertovesipumppua ja sillä voidaan ohjata myös useampaa erilaista menolämpötilaa. NIBE F750 poistoilmalämpöpumpun näytössä näytetään nykyiset lämpötilat ja asetetut arvot. NIBE F750 poistoilmalämpöpumpun ilmanvaihto-osan muotoilu takaa suuren ilmanvaihtotehon. NIBE F750 poistoilmalämpöpumpun portaattomasti ohjatun puhaltimen nopeutta voidaan suurentaa tai pienentää sisäisen kytkentäkellon, ohjauspaneelin tai ulkoisen signaalin avulla.


NIBE F750 poistoilmalämpöpumpussa on suuri ja tehokas kompressori, joka voi täyttää noin 200 m2 kiinteistön teho- ja energiatarpeen.  Koska NIBE F750 poistoilmalämpöpumpun kompressori on invertteriohjattu, toiminta on hyvin taloudellista ja teho 2 - 3 suurempi kuin perinteisillä poistoilmalämpöpumpuilla.


NIBE F750 poistoilmalämpöpumpun älykäs ohjaus toimii aina edullisimmalla lämpötilasuhteella. Tämän lisäksi saadaan kaikki poistoilmalämpöjärjestelmän edut, porausreikiä ei tarvita ja järjestelmä toimitetaan yhtenä yksikkönä, joka huolehtii lämmön- ja käyttöveden tuotannosta ja ilmanvaihdosta.

NIBE F750 poistoilmalämpöpumpun eristys on muotoon valettua neopreenia eli ympäristöystävällistä solumuovia, jonka ansiosta lämmönhäviöt ovat vähäisiä. NIBE F750 poistoilmalämpöpumpun ulkokuori on valkoiseksi jauhemaalattua teräslevyä. NIBE F750 poistoilmalämpöpumpun etulevy on helppo irrottaa asennusta ja huoltoa varten. NIBE F750 poistoilmalämpöpumpun suurin sähkövastusteho on 6,5 kW. NIBE F750 poistoilmalämpöpumpun tehoa on helppo säätää näytön avulla ja sitä voidaan rajoittaa mahdollisten rakentamismääräysten mukaan.

 

Poistoilmalämpöpumppu Nibe F750 SAM 40 tai SAM 41 tuloilmamoduulilla

NIBE F750 poistoilmalämpöpumpusta on saatavilla myös versiot, joissa on mukana tuloilmamoduulit: NIBE F750 + SAM 41 ja NIBE F750 + SAM 42 Yhdessä ne muodostavat täydellisen lämmitysjärjestelmän hieman suurempaankin taloon.

 

Kokemuksia Mr.LVI:stä ja Nibe F750 poistoilmalämpöpumpusta

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin Nibe F750 poistoilmalämpöpumpusta ja Mr.LVI:stä. Kokemukset on kerätty Google ja Facebook arvosteluistamme.

 

Nibe 410P poistoilmalämpöpumpun vaihto Nibe F750 poistoilmalämpöpumppuun

Meille päivitettiin 10v. ikäiseen OK-taloon NIBE F750 Pilp, Nibe P410 tilalle. Asiantunteva ja mukava asennusryhmä teki työnsä asiakkaan toivomana ajankohtana, vaikka asennus oli heinäkuun parasta loma-aikaa. Kaikki sujui sovitulla tavalla ja aikataulussa. Palvelu oli kaikilta osin hyvää, ammattitaitoista ja ystävällistä.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 

Nibe 310P poistoilmalämpöpumpun vaihto Nibe F750 poistoilmalämpöpumppuun

Vanha poistoilmalämpöpumppu Nibe Fighter 310P irtisanoutui 19 vuoden palveluksen jälkeen työsuhteestaan. Tämä tapahtui yöpakkasten jo alettua, joten vaihto uuteen Nibe F750:een oli suhteellisen kiireellinen toimenpide. Asennus onnistuikin noin viikon varoitusajalla tarjouksen hyväksymisestä, mikä oli tietysti erinomaisen hyvä asia. Itse asennus aloitettiin täsmälleen sovittuna aikana ja uusi lämpöpumppu oli käytössä jo muutaman tunnin kuluttua vanhan irroituksesta. Kaikki sovitut asiat tehtiin erinomaisen hyvin, joten hankintaprosessi ei olisi voinut paremmin sujua.

19 vuoden aikana lämpöpumputkin ovat kehittyneet, ja sen todellakin huomasi. Uuden laitteen käyttöliittymä on intuitiivinen ja siten helppokäyttöinen ilmankin käyttöohjekirjan jatkuvaa selaamista. Toisaalta vanhaan verrattuna uusi laite on oleellisesti äänetön, mikä on miellyttävä ominaisuus kodinhoitohuoneessa sijaitsevalle laitteelle. Asennukseen kuului myös käyttökoulutus, jossa laitteen käyttö käytiin perusteellisesti läpi.

Nyt on erinomaisen mielenkiintoista seurata, miten kodin lämmityskustannukset muuttuvat uuden laitteen myötä. Paitsi kehittyneen hyötysuhteen, mutta myös sen takia, että verkkoon kytkettynä uusi laite osaa niin haluttaessa edelleen optimoida käyttökustannuksia painottaen toimintaa pörssisähkön edullisimpiin tunteihin. Seuraaminen on helppoa, sillä laite tallentaa tukevan määrän parametreja  pilveen, josta niitä voi jälkikäteen tarkastella. Ilman lisämaksua historiadata on saatavilla 30 päivän ajalta ja pienestä lisämaksusta ilman aikarajoitusta.

Voi rehellisesti suositella Mr. LVI:tä kenelle tahansa, jolla on huolia ja/tai tarpeita kodin lämmitykseen ja/tai jäähdytykseen liittyen.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 

Nibe P410 poistoilmalämpöpumpun vaihto Nibe F750 poistoilmalämpöpumppuun + SAM41 tuloilmyksikköön

Meillä päivitettiin 14,5 vuotta vanha hyvin palvellut Niben p410 PILP -> Nibe f750 + SAM41 tuloilmyksikköön. Mr.Lvi valikoitui toteuttajaksi hyvän laitetuntemuksen vuoksi, sekä jouhevan yhteydenpidon ansiosta. Hinta ei varmasti ollut halvin, mutta asiantuntemus ja ymmärrys laitteesta oli niin hyvä, että koin saavani rahalle täyden vastineen. Erityismaininta Markolle erinomaisesta ja kiireettömästä käyttökoulutuksesta arvosanalla 10+.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 

Nibe F750 poistoilmalämpöpumpun suodattimen puhdistus

Katso videolta miten Nibe F750 poistoilmalämpöpumpun suodattimen puhdistus tapahtuu. Video on ruotsiksi, mutta poistoilmalämpöpumpun suodattimen sijainnin sekä suodattimen puhdistuksen toimenpiteet on silti ymmärrettävissä.

 

Tietoa poistoilmalämpöpumpuista


Nibe F750 poistoilmalämpöpumpun tekniset tiedot

Vaadittu nostokorkeus 2270 mm
Korkeus ilman invertterirasiaaa + jalat 2100 - 2125 mm
Leveys 600 mm
Syvyys 610 mm
Antoteho, kompressori 1,5 - 6,0 kW
Ottoteho, kompressori 0,4 - 2,8 kW
Teho. sähkövastus 0,5 - 6,0 kW
Käyttöteho, kiertovesipumppu 5 - 45 W
Käyttöteho, poistoilmapuhallin 25 - 140 W
Alin jäteilman lämpöptila -15°C
Enimmäispaine lämminvesivaraaja 1,0 (10) MPa (bar)
Enimmäispaine kattilaosa 0,25 (2,5) MPa (bar)
Kapasiteetti käyttövesi 40°C 250 litraa
Kokonaistilavuus 205 litraa
Tilavuus lämminvesivaraaja 180 litraa
Tilavuus kattilaosa (josta tasaussäiliö) 30 litraa
Tilavuus tasausastia 25 litraa
Energialuokka A+++

 


Etsitkö huoltoa tai varaosaa NIBE poistoilmalämpöpumppuun?

Poistoilmalämpöpumpun huoltopaketti

Voit tilata helposti poistoilmanlämpöpumpun huoltopaketin. Huollossa tarkastetaan suodattimet, puhaltimet, kyky ottaa lämpöä talteen, säätö ja varolaitteet.
Poistoilmalämpöpumpun toiminta tulisi tarkistaa ammattilaisen toimesta toiminta 1-2 vuoden välein.

 

NIBE  varaosat

Laajasta varaosa valikomasta löytyy useimpiin lämpöpumppuhin varaosat suoraan varastosta esim. poistoilmalämpöpumpun suodatin. Kysy varaosaa -lomakkeella voit tiedustella varaosaa, vastaamme mahdollisimman pian, viimeistään seuraavana työpäivän.

Voit myös soittaa meille, puhelin 010 666 72 82. Autamme mielellämme.

 

Anna ammattilaisen auttaa valinnassa ja PYYDÄ ILMAINEN KARTOITUS!

Valinnassa huomioitava mm.
• Talon ikä, rakennusmateriaali, talon koko ja muoto, huoneiden lukumäärä
• Talon nykyinen lämmitysmuoto: sähkölämmitys, onko talossa takka/leivinuuni?
• Talon nykyinen ilmavaihto ja tuloilma

  


NIBETURVA on lisävakuutus Nibe lämpöpumpuille

Nibe antaa laitteilleen kolmen vuoden tehdastakkuun. Tehdastakuun lisäksi Nibe tarjoaa lämpöpumpuilleen NIBETURVA-lisävakuutusta. NIBETURVA on Suomessa asennetuille uusille lämpöpumpuille annettu lisävakuutus, joka on voimassa aina laitteen kuudenteen käyttövuoteen saakka.

 

Lisävakuutus on lämpöpumpun ostajalle täysin ilmainen. Rekisteröi lämpöpumppusi rekiteröintilomakkeella saadaksesi NIBETURVA-lisävakuutuksen voimaan. Uusien maalämpöpumppujen kolmen vuoden takuu astuu voimaan NIBETURVAN yhteydessä. Lisätakuun edellytyksenä on laaja kotivakuutus, joka korvaa LVI-laitteiden äkillisen ja ennaltaarvaamattoman rikkoutumisen. 

 

Toimintaohje- NIBETURVA

- Rekisteröi Nibe lämpöpumppu liittenä olevalla lomakkeella.

- Rekisteröinti tulee tehdä kuukauden sisällä asennuspäivästä.

- Rekisteröityäsi lämpöpumpun Nibe maksaa 6-vuoden lisätakuun. Tämän jälkeen lisäturva on maksullinen. Lisätakuun antaa NIBETURVAn myöntänyt vakuutusyhtiö. 

- NIBETURVA- lisävakuutuksen edellytyksenä on rekisteröidä laite ohjeiden mukaisesti sekä voimassaolevan kotivakuutuksen jossa on LVI- laitteiden vakuutus voimassa.

- NIBETURVA korvaa oman vakuutuksen omavastuun sekä ikävähennyksen, mikäli vakuutusyhtiöltä on saatu myönteinen korvauspäätös.

- NIBETURVA voidaan ottaa helmikuusta vuoden 2014 alusta lähtien ostetulle uudelle Nibe- lämpöpumpulle.

Lisäturva koskee seuraavia poistoilmalämpöpumppuja

Nibe poistoilmalämpöpumput: F370, F470, F750

LUE LISÄÄ NIBETURVASTA


paras ratkaisu

Tilaa ilmainen kartoitus ja löydät Mr.LVI lämpöpumppu ammattilaisen kanssa juuri sinun tarpeisiisi sopivan lämpöpumpun.

 

Meiltä aina paras ja edullinen asennus!

Asennuksen hankkiminen muualta ostettuun poistoilmalämpöpumppuun voi olla hyvinkin hankalaa. Hankkimalla lämpöpumpun ja asennuksen samasta paikasta, säästät euroja sekä saat kaiken helposti ja nopeasti kerralla kotiisi. Näin myös vältät poistoilmalämpöpumpun ongelmatilanteissa vastuun välttelyn laitteen myyjän ja asennusyrityksen välillä.


Asennamme pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä. Hanki poistoilmalämpöpumpun asennus aina luotettavalta ammattilaiselta!

 

Tukes muistuttaa, että lämpöpumpun asentamiseen tarvitaan lupa. On ostajan vastuulla varmistaa, että poistoilmalämpöpumppua asentavalla yrityksellä on kylmä- ja sähköurakointioikeudet.

 

Tukes suosittelee, että poistoilmalämpöpumppu hankitaan yritykseltä, joka myy sekä laitteen että asennuksen ja tarjoaa lisäksi laitteelle huolto- ja korjauspalveluja.

 

Poistoilmalämpöpumppu tuo säästöä lämmityskustannuksiin vain, jos se on asennettu ammattitaitoisesti ja laitetta huolletaan säännöllisesti. Kun sama yritys myy lämpöpumpun, asentaa sen ja huoltaa pumppua jatkossa, vastuu laitteen oikeasta toiminnasta ja asennuksesta on selkeästi myyjällä. Ostopäätöstä tehdessä kannattaa varmistaa, että takuu kattaa sekä laitteen että asennustyön. Myyjän tulee opastaa asiakasta laitteen käytössä ja auttaa ongelmatilanteissa.

 

Kysy lisää asennuksesta 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 


ASENNUSALUEEMME

ILMALÄMPÖPUMPPUJEN JA ILMANVAIHTOKONEIDEN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, KERAVA, VANTAA, KLAUKKALA, PORNAINEN

 

POISTOILMA-, ILMAVESI- JA MAALÄMPÖPUMPPUJEN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ALUE 1
ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, KLAUKKALA, PORNAINEN

ALUE 2
RAJAMÄKI, MÄNTSÄLÄ, ASKOLA, LAPINJÄRVI, LILJENDAHL, MYRSKYLÄ, SIUNTIO, HYVINKÄÄ, INKOO, ORIMATTILA, RIIHIMÄKI, RUOTSINPYHTÄÄ, LOVIISA, NURMIJÄRVI, PORVOO, VEIKKOLA, VIHTI


Yli 30 km edes takaisen matkan päässä olevissa kohteissa jotka kuuluvat alueelle 2 veloitetaan matkakulut 30 km jälkeen 1,49 € per kilometri.

 

Esim. jos kohteen edes takainen matka on 60km veloitetaan lisäkuluja 30km verran eli 30 x 1,49 €. Silloin lisäveloitus pidemmästä matkasta on 44,70 €. Mikäli edes takainen matka on yli 100 km veloitetaan lisähinta myös pidemmästä työajasta pitkän ajomatkan takia. Tämä veloitus sovitaan erikseen.


AURINKOSÄHKÖN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, PORNAINEN, NURMIJÄRVI, MÄNTSÄLÄ, HYVINKÄÄ, PORVOO, VIHTI

 

 


Onko poistoilmalämpöpumpussasi jokin ongelma? Se ei lämmitä? Vettä vuotaa varaajasta lattialle?

Käytössä olevan poistoilmalämpöpumpun yleisimmät ongelmat ovat:

- lämpöpumppu ei lämmitä
- käyntiääni poikkeaa normaalista
- varaajasta vuotaa vettä lattialle
- ilmanvaihto ei toimi
- näyttö on pimeänä

Mr. LVI huoltaa ja korjaa kaikki lämpöpumppumerkit nopeasti ja edullisesti!

mm. Nibe, Nilan ja Bosch

 

Nyt tarjous!

Nibe poistoilmalämpöpumpun huolto vain alk. 190€! Osta täältä

Nilan poistoilmalämpöpumpun huolto vain alk. 290€! Osta täältä

 


 

 

 

Maksutavat ja rahoitus

Verkkokaupasta tilattaessa

 

Noutovarastolta ostaessa


KYSY LISÄÄ 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 


Lue nämä vinkit ennen lämpöpumpun hankintaa

Tutustu ennen lämpöpumpun valintaan tietopakettiimme
TIETOA LÄMPÖPUMPUISTA - FAQ (Yleisesti esitettyjä kysymyksiä).

Autamme myös mielellämme lämpöpumpun valinnassa.

Kutsu meidän pohtimaan parasta soveltuvaa lämpöpumpua.
Ilmainen kartoituskäyntimme yhdessä Mr.LVI Lämpöpumppu ammattilaisen kanssa kannattaa aina ennen lämpöpumpun hankintaa.


MOTIVA:

Poistoilmalämpöpumppu
Lämpöä ilmassa - Lämmitysjärjestelmät, Ilmalämpöpumput

 

 


NIBE poistoilmalämpöpumppu esite

Poistoilmalämpöpumppu NIBE F750 esite

Poistoilmalämpöpumppu NIBE F750 käyttöohje

Poistoilmalämpöpumppu NIBE F750 asennusohje

Poistoilmalämpöpumppu NIBE F750 energiamerkki

Nibe poistoilmalämpöpumput esite 2023

NIBETURVA esite

NIBETURVA rekisteröintilomake

NIBE UPLINK etähallinta esite

NIBE UPLINK Opas


Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS!

Verottaja Kotitalousvähennys ohje

Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät kotitalous- tai hoitotyötä, asunnon kunnossapitotöitä tai tietotekniikkalaitteiden asennusta.

Omavastuu 100 euroa ja enimmäismäärä normaalisti 2 250 € / henkilö, mutta vuosina 2022-2027 öljylämmityksestä pois siirtyville enimmäismäärä on 3500 €!

Omavastuu 100 euroa on kalenterivuosikohtainen. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran. 

Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.