Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä. 
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!

VALMISTAJIEN HINNAN NOUSUJEN JOHDOSTA KAIKKI OIKEUDET HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN!

Nibe ilmavesilämpöpumpun lisävaruste: huoneyksikkö Nibe RMU S40

Nibe RMU S40 ilmavesilämpöpumpun huoneyksikön hinta 392 €


Nibe RMU S40 huoneyksikkö Nibe S-sarjan ilmavesilämpöpumpun / maalämpöpumpun ohjaamiseen muualta talosta

 • Lisävaruste jonka avulla ohjaat ja valvot ilmavesilämpöpumppua joistain toisesta tilasta, kuin mihin lämpöpumppu on sijoitettu.
 • Huoneyksikkö on kosketusnäytöllinen ohjauspaneeli joka on varustettu lämpötila- ja kosteusantureilla
 • Tiedonsiirtoon voidaan käyttää langatonta tai langallista yhteyttä
 • Perustoimintojen lisäksi näet myös järjestelmään liitetyt lisävarusteet ja niiden tilatiedot
 • Yhteensopivat Nibe ilmavesilämpöpumput:
  • Nibe Polar S
  • Nibe Polar Plus S
  • Nibe Vento S
  • Nibe Vento Plus S
  • Nibe Split Classic
  • Nibe Split Box S
  • Nibe Split Plus S
 • Yhteensopivat Nibe maalämpöpumput:
  • Nibe S1155
  • Nibe S1125
 • Tuotenumero: 067650
 • LVI-numero: 5362080

 

 

Hinta: 392,00 €
Valmistaja: NIBE

Langaton huoneyksikkö / etähallintapaneeli Nibe RMU S40 lämpötila- ja kosteusanturilla Nibe ilmavesilämpöpumpun / maalämpöpumpun ohjaamiseen

Nibe RMU S40 huoneyksikkö on etähallintapaneeli, jota voidaan käyttää Nibe S-sarjan vesi-ilmalämpöpumppujen ja maalämpöpumppujen ohjaamiseen jostain toisesta huoneesta kuin mihin lämpöpumppu on asennettu. Nibe RMU S40 huoneyksikössä on 2,8” kosketusnäyttö, intuitiivinen käyttöliittymä, lämpötila- sekä kosteusanturit ja muotoilu kuten myUplink -ohjelmissa ja lämpöpumpussa.

Nibe RMU S40 huoneyksikkö kannattaa sijoittaa esim. keittiöön tai johonkin muuhun keskeiseen paikkaan kodissasi. Suuressa talossa, jossa on paljon ikkunoita, voi olla hyvä asentaa täydennykseksi yksi tai useampi THS10 sisäanturi parantamaan vyöhykkeen säätymistä.

Nibe RMU S40 huoneyksikkö on helppo asentaa ja käyttää. Nibe RMU S40 huoneyksikön näytöltä on nähtävissä maalämpöpumpun perustoimintojen lisäksi myös järjestelmään liitetyt lisävarusteet ja niiden tilatiedot. Tiedonsiirtoon voidaan käyttää langallista tai langatonta yhteyttä. Huoneyksikkö Nibe RMU S40 voidaan asentaa seinälle suoraan tai mukana toimitetun takakappaleen avulla. Kun asennus tehdään takakappaleen avulla, huoneyksikkö Nibe RMU S40 voidaan asentaa tavalliseen kojerasiaan.

Nibe RMU S40 huoneyksikkö soveltuu niin uudis- kuin saneerausrakentamiseen.

 

NIBE S-sarjan fiksut älykodin lisätarvikkeet

Niben S-sarjan maalämpöpumppuun ja ilmavesilämpöpumppuun on saatavilla langattomia lisätarvikkeita, joiden avulla saat uusia mahdollisuuksia parantaa kotisi sisäolosuhteita oman maun mukaan, pienemmällä energiankulutuksella.

Nibe S-sarjan lämpöpumppua ja ilmanvaihtoa on kätevä valvoa ja ohjata etänä myUplink -palvelun kautta ja nyt uudet fiksut älykodin lisätarvikkeet antavat huonekohtaisesti käyttöösi vielä täsmällisempää mukavuutta ja tietoa.

Nibe S-sarjan MyUplink-lisätarvikkeet ovat pieniä helposti seinälle asennettavia laitteita, jotka liität maalämpöpumppuusi tai ilmavesilämpöpumppuusi. Tämän jälkeen lämmitysjärjestelmäsi säätää automaattisesti kotisi lämpötilan, kosteustason ja hiilidioksidipitoisuuden sopiviksi. Voit tietenkin myös itse hallita niitä.

Nibe S-sarjan lisätarvikkeet auttavat sinua luomaan täydellisen sisäilman, huone huoneelta ja hallitset lämpötila-, kosteus- ja hiilidioksiditasoja saavuttaaksesi parhaan mahdollisen mukavuuden, pienimmällä energiankulutuksella.

 

Asuinolosuhteet täydellisiksi vyöhykkeillä

Voit saavuttaa täydelliset asuinolosuhteet älykkäiden lisätarvikkeiden avulla, jakaessasi kotisi useampiin lämmitysjärjestelmiin ja vyöhykkeisiin. Aloita kartoittamalla mitkä ovat kotisi lämmityksen, kosteuden ja ilmanlaadun tarpeet ja miten ne eroavat eri huoneissa ja eri kerrosten välillä.

Jos talossasi on vaikkapa kellari ja kaksi asuinkerrosta, voit päättää että jokainen kerros jaetaan omaksi lämmitysjärjestelmäksi. Jos ensimmäisessä asuinkerroksessa on keittiö ja olohuone avoimella pohjaratkaisulla, voit määritellä kaksi tai kolme vyöhykettä, ja jokainen niistä voi sisältää yhden tai useamman älykotilisätarvikkeen.

 

Voit saavuttaa täydelliset asuinolosuhteet älykkäiden lisätarvikkeiden avulla, jakaessasi kotisi useampiin lämmitysjärjestelmiin ja vyöhykkeisiin.

 
 Esimerkin talo on jaettu kahteen lämmitysjärjestelmään.

Lämmitysjärjestelmä 1 on lattialämmitysjärjestelmä, jossa on kaksi vyöhykettä.

Vyöhyke 1 on ohjaava ja sinne on asennettu kaksi THS 10 älyanturia, joiden avulla lämpöumppu reagoi nopeammin lämmöntarpeeseen.

Vyöhyke 2 on asetettu näyttäväksi, eli lämpötilan ja kosteuden arvot voidaan lukea myUplink applikaatiosta tai myuplink.com nettisivulta.

Lämmitysjärjestelmä 2 on patterijärjestelmä yhdellä vyöhykkeellä.

 


Nibe S-sarjan lämpöpumppujen lisävarusteet: Nibe lämpöpumpun RMU S40 huoneyksikkö


Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

Käytössä olevan vanhan lämpöpumpun yleisimmät ongelmat: - lämpöpumppu ei käynnisty - ei lämmitä - käyntiääni poikkeaa normaalista - vettä vuotaa lattialle - ei pysy käynnissä - ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennys ei toimi - lämmitys toimii vain osittain - näyttö on pimeänä - kuluttaa normaalia enemmän sähköä.

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai info(at)mrlvi.fi